אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי שאלה קניתי LCD והיא מחוברת לממיר רגיל ואני רוצה שאיכות התמונה תשתפר האם המיר HD ישפר תתמונה משמעותית בתכני הHD ואם כן ככמה זה עולה לחודש לא מצאתי תמחיר באתר שלהם תודה לעוזרים והמשך יום טוב
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי ספריית FLAC גדולה על המחשב ואני רציתי לדעת איך אני יכול להמיר אותם ל-Apple Lossless כדי שיתאימו ל-iTunes. איך אני יכול לעשות את זה? אני רוצה לקבל המלצה לאוזניות קשת פתוחות שיתאימו לחיבור ישיר (ללא מגבר) למחשב (כרטיס קול מובנה). יכול להיות שאני אשפר את הכטיס קול ואולי אקנה מגבר אבל זה בגדר "אולי". התקציב שלי הוא עד 100$ ויכול להיות שאני אקח את האוזניות מדי פעם עם האייפוד. חשוב שיהיו נוחות ויתאימו לרוק. בינתיים המליצו לי על ה-Grado SR60,80 ואלסנדרו MS-1. מה אתם אומרים?
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מתישהו בעתיד הקרוב, או שזה לא הולך לקרות בכלל?... תודה.
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
http://www.leadtek.com.tw/eng/tv_tuner/specification.asp?pronameid=322&lineid=6&act=2 1. האם יש למשהו ניסיון עם חיבור ל-YES ? 2. האם ניתן לחבר את המיר של YES דרך החיבור הזה ? 1 x Mini DIN 9-pin connector for Component video כלומר כבל RGB 3. להקליט XVID הוא טוב 4. האם צפייה של תמונה דרך כרטיס מסך ?
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
אני יודע שיש את הקטע של האחראיות שאם נשרפים הפיקסלים אז מקבלים ישר טלוויזיה חדשה אבל מה קורה אם נגמרת האחראיות ... ברמה העקרונית מה אמור להחזיק יותר זמן ויותר נדיר שיישרף לו פיקסלים?? ואם אפשר לדעת למשל כמה זמן +- אמורה להחזיקה טלוויזיה...
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
א. שישמש אותי למשחקים הוא יחובר למחשב ב. ישמש אותי לסרטים שיש לי במחשב גם באיכות HD ג.המסך יחובר לDVD שאוכל לראות סרטים דרכו ד שיכלול חיבור קומפננט (RGB) לחיבור הPSP הנייד וכמובן חיבור לממיר דיגטלי אני לא יודע מה משתלם ומה כדאי המסך שעבדתי איתו עד כה הוא 22 סאמסונג BW ואני כעיקרון רוצה תמסך לסרטים משחקים ולא לגלישה או עבודה באינטרנט כי את זה במסך הרגיל שלי ה CRT אני עושה אז 32 זה המקסמיום אם יש משו מומלץ אשמח לעזרה אופציה לתלייה על הקיר או על שולחן עדיין לא החלטתי יש לי כ.מסך שאפשר לחבר דרכו גם DVI (9600GT) המחיר שאני רוצה להגיע אליו הוא עד 3500
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אני משתמש במסך Haier L1910A-A וכרטיס מסך HD4850 של ATI. כשאני מחבר את המחשב למסך באמצעות כבל DVI ומתאם DVI => HDMI (ומתחבר לכניסת ה-HDMI של המסך), ניתן לראות את המחשב על המסך, אבל אבל משהו בתצוגה מציק לי בעין. קשה לי להגיד מה בדיוק. משהו בצבע או בחדות התמונה. נראה קצת כאילו התמונה עכורה או לא לגמרי בפוקוס, אם דבר כזה אפשרי. נראה לי גם שהתמונה מרצדת, אבל אני לא בטוח בנוגע לזה. באופן רגיל, אני מחבר ביניהם באמצעות מתאם DVI => VGA, ומתחבר לכניסת ה-VGA של המסך שלי, והכל נראה היטב. בנוסף, כשאני צופה בסרטים שאמורים להיות סרטי HD ברזולוציית 720p עם חיבור ה-DVI/HDMI, והם לא נראים לי שונים מסרטי DVD רגילים. ניסיתי לצפות כך ב-3 סרטים שונים. האם ההבדל בין HD ותצוגה רגילה משמעות…
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני דיי סגור עליו, אני יודע שאין לו סאב ורק רציתי לדעת מה חושבים עליו אלו שקנו אותו ומשתמשים בו באופן קבוע, ואלו ששמעו אותו לזמן קצר או ארוך כל פיסת מידע תתקבל בברכה GO שבת שלום, swg
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי akai am-2600 עכשיו הוא מחובר למחשב אני רוצה גם לחבר אותו לTV שלי יש לי יציאות של phono אבל שומעים בהם לא באיכות לא יודע למה אולי כי חברתי את הבננות לממיר של היס ולא לטלוויזיה עצמה?
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
התבססתי פה על שיר אחד... שמשום מה המחשב לא מנגן לי... הוא על המחשב שלי, לא עשיתי איתו שום דבר חוץ מלשמוע אותו (טוב, ניסיתי להתחיל איתו) ופתאום המחשב לא רוצה לנגן אותו...
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
http://digi.it.sohu.com/20050422/n240018541.shtml http://www.8080.net/html/200504/p261735530.html * 20gb hard drive * Aluminum body, available in 4 colors * USB 2.0, USB On-The-Go * CF I/II card slot * 1.8-inch, 262K color TFT screen (280x220) * Supports MP3, WMA, AVI (xvid), JPG, GIF, BMP, TXT * FM radio, recording * Line-in recording up to 192kbit * Voice recording * 103 x 63 x 20mm, 152g * Audio chip used is rumored to be Texas Instrument TLV320AIC23 * Retail price is 2880 Yuan, or about $ 348 USD איכות המסך שלו מאוד מרשימה יש לו רזולוציה גבוה. + יש לו אופציה ל CF ! והוא ממש קטן באיזור ה גודל של ה אייפוד מיני!! עכשיו מעניין רק חיי הסוללה ומתי הח…
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום :-) לפני שנים מספר יצא לי בהמלצת חברי הפורום לקנות את ה Altec Lansing ATP3 למחשב. הם בעיקר משמשים אותי למשחקים ולשמיעת מוזיקה בחדר. לפני כשבוע חבר שלי עזב לחול, והשאיר לי את המערכת ה 2.1 שלו. שמה הוא Logitech X 230. אני מודע לעניין שהמערכות ישנות קצת, ולכן רק זקני הפורום יכירו אותם, אולם רציתי לשמוע חוות דעת לפני שאני מפרק את כל החוטים ועושה את מבחן האוזן - על סמך הפרטים הטכנים והנסיון, מערכת אחת טובה יותר מהשניה? תודה וחג שמח :-)
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי קניתי במיוחד רמקולים של מחשב 2.1 ב299 ש"ח כדי לחבר לטלווזיה מאחר ואני לא מרוצה מאיכות הרמקולים של הטלויזיה שמופנים אל כיוון הקיר ולא לכיווני. הבעיה שאין בטלויזיה חיבור לאוזניות - חיבור שיש במחשב אליו מתחברים הרמקולים אז השגתי כבל עם שתי בננות בכל צד וחיברתי מהרמקולים אל הטלויזיה (כי אין חיבור אוזניות בטלויזיה משום מה רק חיבורי בננות מסוג AV/COMPONENT). הבעיה שהטלויזיה לא נותנת לי לבחור היא אומרת שהיא לא מזהה אות כנראה היא מחפשת אות וידאו ומאחר וחיברתי רק אות אודיו היא לא לוקחת אותו (מה שגם שזה מוזר, כי צריכים לבחור "מקור", אבל בשביל רמקולים למה לי לבחור מקור? אני צריך לבחור יציאה שזה ההפך ממקור, לא?). קיצר אשמח לעזרה תודה
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה עדיף לקנות ומה יותר כדאי מיני דיסק או נגן MP3 בעל קיבולת של 128 מגה, ואיפה אפשר למצוא כתבות,מאמרים או השוואות בין מיני דיסקים או נגני MP3 בעיברית?
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אהלן, כנראה שנהרסו לי הEP-630 (שומעים רק באוזנייה הימנית), אני לא יודע אם זה בגלל שרצתי איתם או שפשוט אחרי שנתיים+ הן עשו את שלהן. סה"כ הייתי מאוד מרוצה מהאיכות השמיעה שהתקבלה ורציתי לדעת אם יש כיום תחלופות יותר טובות באותו טווח מחירים. אם זה משנה, אני עושה הליכה מהירה 3 פעמים בשבוע אז אני לא יודע אם אני צריך אוזניות רגילות או אוזניות לספורט, כמו כן חשוב לי שיהיו איכותיות לא פחות מהEP-630. אגב, אם יש אוזניות מומלצות שחורגות קצת מהתקציב אז זה גם בסדר. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני רוצה לתקן Compaq disk וa/v receiver, שניהם בני 22 של YAMAHA. אני מחפש מעבדה מקצועית שלא רק תתקן אלא גם תעשה ניקוי יסודי למכשיר ואת החלקים שצריך להחליף תחליף בחלקים מקוריים או חלקים שידועים שעושים עבודה טובה יותר או לפחות משתווה, ככה שערך המכשיר, הצליל, ואיכות הבניה לא תפגם. בנתיים מצאתי את "מעבדת דודו", בן אדם שנשמע מקצועי ואמין. יש חוות דעת על המקום? תודה רבה לכולכם, levelone.
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני מניח שזו שאלה די מטופשת אבל בכל זאת. יש לי מחשב קולנוע ביתי מבוסס לוח אם G41M4-F של MSI שלפי הגדרות היצרן מוציא sound 7.1. החיבורים הפיזיים היחידים לקול שזיהיתי הם שישה חיבורי פינים (כמו חיבור אזניות) שכרגע אני משתמש רק באחד מהם בכבל שמתפצל לשניים והולך לרסיבר (כמובן שחיבור נוסף הוא למיקרופון, אני לא יודע למה משמשים הארבעה הנותרים). הרסיבר שלי הוא די ישן שלא כולל HDMI ולכן יציאת ה-HDMI יוצאת ישירות לטלויזיה והוגדרה להוציא רק וידאו. עד עתה זה לא שינה לי כ"כ כיוון שהיו לי רק זוג רמקולים קדמיים. כעת רכשתי זוג אחוריים, סנטר וסאב ורציתי לדעת אם היציאה שבשימוש מוציאה 7.1 או שעליי לרכוש כרטיס קול שממנו יהיו כבר יציאות s/pdif (אופטי או קואקס). בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ככה: מערכת סטריאו שאליה אני רוצה לחבר את המחשב,הדיוידי והממיר הדיגיטלי של הכבלים. עכשיו במקום להוציא ולהכניס קונקטורים כמה פעמים ביום... חשבתי לעשות קופסה קטנה של פלאגים. (3 זוגות rca זכר ואחד נקבה לשם תתחבר המערכת) כשאת שלושת הזוגות הזכריים לקצר לנקבה. משמע, שכולם יהיו מחוברים בו זמנית למערכת... בתקווה שהבנתם את כוונתי.. האם הדבר אפשרי? האם אינו פוגע באיכות הסאונד? האם אינו עלול לגרום נזק חמור יותר. תודה!
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת,אני צריך המלצה לאוזניות לנגן COWON D2 החדש שקניתי ;D כואב לי באוזניים רק מלהסתכל על IN EAR אז אם אפשר משהו שהוא לא IN EAR אני שומע רוק והיפ הופ בעיקר ואני אוהב לשמוע חזק אז עדיף סגורות... אה ואני שומע בד"כ הרבה ברציפות אז אני צריך אוזניות שיהיה נוח לשמוע אותן רצוף להרבה זמן... התקציב כאמור 500 ש"ח ממש ממש תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני בונה עכשיו HTPC לשכן ומה שחשוב זה שתיהיה איכות תמונה ממש ממש טובה ושיהיה PCI (אין לו מקום לבזבז על קופסא חיצונית). יש לי את ה-Hauppauge WinTV-PVR-USB2 שנותן איכות תמונה סבבה לגמרי אז חשבתי לקנות לו את ה-PVR-150 אבל אולי יש משהו שיענה לו על הציפיות בצורה טובה יותר, אז אני מתיעץ איתכם. כמובן חשוב שתיהיה תמיכה בויסטה ושימכר בארץ. תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
היו לי תרמקולים האלו 6 שנים http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=451502 הם נהרסו ליפני חודש ושמעו בהם מצויין. שמעתי על הרמקולים האלו http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=12989&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap איך הם? האם האיכות שלהם יותר גבוהה מאלו שהיו לי בעבר? כי הנתונים שם באנגלית ואיך הרמקולים האלו בכללי?
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות טלויזיה 40 אינץ בתקציב שלי אני יכול לקנות או טלויזיה 4K או FHD קעורה לא מצאתי דגם שהוא גם וגם בתקציב שלי כ2300 שקלים אלה הדגמים בינהם אני מתלבט: Samsung UE40K6500 TCL LED40E5800US על איזה מבין הפונקציות כדי להתעקש ועל איזו לוותר? מה יתן את התמורה הטובה ביותר לכסף? אשמח לחוות דעת
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-