עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אחרי ששמעתי על כרטיסי קול אחרים הגעתי בסוף לשתיים אחרונים שאני צריך שתעזרו לי לבחור אחד מהם: 1)creative audigy 2 zs 2)audiotrak prodify 7.1 אני משתמש בכרטיס קול למטרת סרטים מוסיקה ומשחקים ואני לא דיג'י או משהו שאני יוצר וצריך תוכנות מקצועיות ןהקלטות וכו' לגבי סרטים אני משתמש ברמקולים שאני יקנה creative inspire t7900 אני לא מחבר את הכרטיס למכשיר אודיו אחר כמו רסיבר וכו' אני יראה סרטים דרך הרמקולים האלה אבל דבר אחד חשוב לי זה האיכות של הקול שזה דבר שמזה חשוב לי.. מקווה שתעזרו לי תודה

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  2. אוקי לפניי שיהיו כאן כמה שישתגעו עלי, לא היה לי שמץ איזה פורום יותר מתאים. נניח ואקנה מחשב HTPC עם כרטיס עם DUAL DVI (שני כניסות) אוכל לחבר אליו מסך נוסך ונניח יתפקד גם כמחשב HTPC אשר ישב בסלון וגם כמחשב ביתי רגיל אשר יהיה מחובר אליו טלווזיה כלשהי נניח טלוויזית LCD שתתמוך בHD ומסך 17" LCD רגיל של מחשבים מקלדת ועכבר וכו' ויעשה אתשתי הפעולות של שימוש ביתי וHTPC?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  3. אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה כלומר לראות את המסך על הטלויזיה ואמרו לי שכבל RCA יתאים לכך.. אז מישהו כאן מכיר איזו חנות טובה בראשון שאני יכול לקנות את זה? ..תודה.

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  4. Started by yo0924,

אני צריך רמקולים עד 650 שקל למוזיקה וממש טיפה טיפה לראות סרטים. אני גר באיזור השרון

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  5. ברשותי כרטיס מסך GForce 9800GTX. אני ואבי משפצים את החדר ואנחנו רוצים להעביר את הכבלים של חיבור ה-HD. אז רציתי לדעת באיזה חיבור HD (לטלוויזיה) הכרטיס שברשותי תומך...ואם אפשר אז גם אילו כבלים צריך להעביר. בתודה, אורי.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  6. אני צריך כרטיס קול חיצוני שאוכל להקליט איתו מוזיקה צריך שיהיו לו כניסות דיגיטאליות וכניסות אנאלוגיות שיוכל לעבוד עם תוכנת קיו בייס ובנוסף שיוכל להתחבר למחשב נייד ללא בעיות תודה רבה

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  7. Started by Ac1D,

היות ואני מחזיק מפורום זה, פורום האודיו הטוב ביותר שאני מכיר, אשמח אם תענו לי על שאלה פשוטה. אחת ולתמיד, מה יותר טוב מבין שתי כרטיסי הקול הבאים.? Audigy Value - http://www.creative.com/products/product... Audigy SE - http://www.creative.com/products/product... תודה, יונתן.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  8. Started by רונן2,

לאחרונה התקנתי microsoft plus ושחקתי עם מספר אופציות שאחת מהן הייתה ה audio , אין לי מושג מה עשיתי רע אבל מאז אני מנגן שירים והקול נשמע כמו קול של בחורה בכל השירים . גם כשאני מבטל את ה plus בנגן כלום לא עוזר. האם יש פתרון?? :'(

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  9. Started by דני אופיר,

אוקיי.. אני קונה מחשב חדש ורציתי עם כדי להשקיע בכרטיס קול ורמקולים חדשים, ועם כן עד כמה אני ירגיש בהבדל (המחשב ממש כמו מערכת קולנוע ביתי.. למשחקים, סרטים, מוסיקה, אינטרנט.. הכל) כרגע יש לי את הX530 של לוגיטק (מערכת 5.1) והכרטיס קול הזה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=360699 (די מעפן אבל היה לי תקציב) עכשיו אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת אם כדי להשקיע בכרטיס X-FI בסביבות האלף שקל ומערכת הרמקולים Z-5500.. (אני די בטוח שכדי) וכמה אני באמת ירגיש בהבדל של איכות השירים, סרטים ומשחקים (מבחינת הקול). תודה מראש

10. אני מחפש כבל RCA 2 MINI-PL וראיתי אותו בהום סנטר באורך 5 מטר במחיר של 20 ש"ח... האם האיכות היא טובה? או שצריך לחפש משהו יותר טוב,איכותי? (אם כן, תגידו לי איזה כבל זה ועדיף שיהיה מהום סנטר)... תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  11. Started by guyt,

אהלן חברים, עד לאחרונה היה לי מחשב יחסית ישן (משנת 2003) שאותו חיברתי עם SVIDEO לטלוויזה.. המחשב קרס לאחרונה ואני עומד לקנות מחשב חדש.. לצערי לא יצא לי להתעדכן יותר מידי עם החידושים החדשים שיש היום בכל התחום.. רציתי לדעת האם עוד נהוג לחבר את המשחב לטלוויזה בצורה זו ואם כן איזה כרטיס מסך אני צריך לקנות לצורך הנושא ובלי קשר האם יש דרכים אחרות היום הייתי שמח לשמוע ולהתייעץ לפני שאני קונה מחשב חדש.. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  12. 1. כשחיברתי את המסך למחשב (DVI>>HDMI) המחשב נתן לי 3 רזולוציות לבחירה: 1280x720 1366X768 1920x1080 הפעלתי סרט 720P ברזולוציה של 1366X768 הסרט הוצג על כול המסך ללא שורות שחורות. האם זה אומר שהמסך תומך בNR? למה כשאני על הדסקטופ התמונה גולשת מהמסך(למשל חלק מהשורת פקדים למטה של "התחל" וכו' בולטת קצת "מחוץ" למסך)? מה הכוונה בכך שהמסך יכול לקבל רזולוציה של 1920x1080 אם הוא מוגדר כHDREADY? האם הכוונה לכך שהוא יכול לקבל אותו 1080I כמו שרשום בנתונים של המסך ולהמיר אותם ל720P?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  13. Started by malcolmx9,

מבקש שוב המלצה (לא בשבילי הנגן) לנגן MP3 בתקציב 1000-1500 ש"ח. דברים חשובים: *סוללה של 12 שעות מינימום *נפח 4GB ומעלה נגן בעיקרון מיועד סתם לנסיעות באוטובוס ודברים כאלה, אין צורך במשהו ספורטיבי. וגם אין צורך בנגנים מתקדמים יותר כמו X5L וכו', אז בבקשה אל תמליצו להוסיף 400 שקל לתקציב ולקנות אותם! אם אתם צריכים עוד פרטים אז תגידו, ואני אשאל את הבחור שביקש את ההמלצה .

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  14. Started by approx,

אז ככה אני צריך כרטיס קול בעל יציאה אופטית ראיתי את הכרטיס הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4987 ורציתי לדעת איך הוא השימושים הם בעיקר סרטים יש משהו עד 400 שקל פלוס מינוס שעדיף עליו שיכלול יציאה אופטית ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  15. Started by henz12345,

רמקולים למחשב , 300-400 ש"ח. אני רוצה באסים וכו' ושתיהיה איכות... חשוב 5.1.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  16. Started by ilan_,

טוב אז ככה.. שאני עושה ריטס למחשב לפעמים יש קול עד שיש מין הודעה כזאת: או שישר אין קול כשמדליקים את המחשב תמונה של ההגדרות של הקול אצלי אין לי אפשרויות לשנות כלום זה בעיה במחשב לדעתי וגם המיקרופון כבר לא עובד לי זאת נראה לי בעיה במחשב וגם יש לי צפצופים כאלה סתם ככה אבל זה כשיש קול

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  17. ושאפשר לראות איתו YES. יש לי אגב 4 ג'יגה זיכרון (אבל 32 ביט) - נתקלתי כבר בסיפורים על כרטיסים שלא עבדו טוב על 4 ג'יגה זיכרון. תודה למי שיכול להמליץ לי על כרטיס מתאים

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  18. Started by FIRE-KID,

השיר הזה נמצא בפרסומת בערוץ 2 של פלאפון.. מראים שם הופעה של להקה עם שיר יפה... משהו יודע מה שם השיר?

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  19. Started by AppleJack,

שלום, שלשום קיבלתי את הכרטיס המדובר (X-FI ExtremeMusic) וחיברתי אותו אנלוגית לרסיבר 5.1 בסך הכל אני ממש מרוצה! סאונד מדהים, משחקים רצים מהר יותר ונשמעים מצויין. יש לי רק בעייה אחת. הדגם הזה מגיע בלי כל התוספות של החיבורים וכו'... יש לו בסך הכל 4 יציאות mini jack, כאשר כל אחת משמשת ל-3~ סוגי יציאות. לדוגמה, היציאה של הרמקולים הקדמיים משמשת גם ליציאת אוזניות. הבעייה היא שבכדי לחבר אוזניות אני חייב לשלוף את הכבל של הקדמיים ולהכניס את האוזניות. זה כולל התכופפות לאחורי המחשב וכל העצבים הנלווים. יש לי במארז יציאת אוזניות. האם יש דרך לחבר אותה ישירות לכרטיס ? אולי לאחד הפינים שעליו ? אולי יש איזו דרך אחרת למתג שני חיבוים אל היציאה של הקדמיים ?? אני משתגע!

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  20. Started by yochze,

שלום, אני די בור בתחום המסכים והטלויזיות אז אני צריך את עצתכם.. יש לי המון סרטים וסדרות טלויזיה על המחשב ונמאס לי לצפות בהם על מסך קטן וישן של 17 אינץ' אני רוצה לקנות מסך טלויזיה שיהיה ליד המחשב (לא במקום ה-17") וישמש לי לצפיה בסרטים ובסדרות, PS1, משחקי מחשב וגם לפעמים לשידורי ערוצים רגילים (במידה והנקודה שיש לי בחדר עדיין פעילה) הגודל שאני רוצה הוא בסביבות ה-20-25 אינץ' והמחיר לא יכול להיות בשמיים. השאלות שלי הן האם בכלל עדיף מסך LCD של טלויזיה בשביל השימושים הנ"ל או שמא כבר עדיף להשקיע במסך של מחשב? במידה ואני אקנה מסך טלויזיה, כמה קשה זה לחבר את זה למחשב? (יש לי שתי יציאות DVI מהכרטיס מסך [7600GT] ) איזה מסך הכי כדאי לקנות במחיר של עד 2000 ש"ח - אם יש חיה כזאת בכלל. חש…

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  21. היי, עקבתי אחרי כל המדריכים וקודדתי כמה סרטים וסרטונים לפי כל התנאים: 1. AVI 2. קצר מ 60 דקות 3. שמתי גם ב ROOT וגם בתקייה שנקראת VIDEOS חדשה שיצרתי. 4. וחלקם אפילו קטן מ- 10 מגה... אני לא מצליח למצוא את הסרט על הנגן. רק כשאני במצב Browser אני מוצא אותם אבל אז אני לא יכול לנגן אותם. מה עשיתי לא בסדר? HF עריכה: מסתבר שהנגן לא הגיע עם הקושחה האחרונה שיצאה (1.28 בעת כתיבת שורות אלה) ולכן המכשיר לא "ראה" כלום... עדכנתי קושחה (Firmware) ועכשיו הכל בסדר. נו, לומדים מהנסיון :-)

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  22. Started by oryosef1,

שלום קניתי מערכת של לוג'יטק 5.1 x-530 ויש לי כרטיס קול של קריאטיב וכשאני שומע מוזיקה אז שומעים מכל הרמקולים (כולל האחוריים) ורק מהסנטר לא שומעים... אבל כשאני רואה סרטים אז הסנטר פועל רק אם הסרט מקודד ל- AC3 אבל שיש קידודים אחרים אז הוא לא פועל. השאלה שלי היא איך אפשר לסדר את זה כדי שישמעו מהסנטר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  23. אני חייב שתדבר איתי באיסי או משהו אני רוצה לשלוח לך סרטון קטן שהקלטתי שתראה את האיכות של הכרטיס טלוויזיה אני רואה טלוויזיה בתוכנה WinFast PVR2 הערוץ שאני רואה בו זה cvbs היחיד שנותן תמונה יש רק עוד 3 ערוצים רציתי לדעת אם אפשר לשפר את האיכות של התמונה והסאונד איך שהו אם ע"י תוכנה או משהו???דבר איתי 332024440 האיכות סבבה לגמרי אבל רק בסרטים האיכות יורדת התמונה נימרחת טיפה וכאלה יעני הסרטים לא באיכות גבוהה כמו ערוצים רגילים בממיר כרטיס טלוויזיה שלי זה pxdvr3200 h

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  24. Started by dror_gh,

שלום. אני חושב אולי לקנות מסך LCD 42 ב9000 ש"ח. השאלה אם במחיר הזה יש משהו טוב מספיק או שעדיף 37 מעולה? השימוש שלי ב LCD זה DVD טלוייזיה ומחשב. כמובן שאני מצפה מהטלוויזיה להריץ תכני HD יש משהו טוב מספיק ב9000 ש"ח ? תודה רבה ואם לא - כמה עולה 42 טובה שכן תעמוד בדרישות האלו ? המליצו לי על LG 42LB9 ועל Toshiba C3000 מה אתם אומרים ? שווה לרכוש את אחת מהם או שיש טלוויזיה טובה יותר? תודה רבה נ.ב (כמובן שזה לא חייב להיות FULL HD)

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  25. Started by most,

יש אפשרות לחבר DVD טלויזיה ישנה עם חיבור RF בלבד?? אגב יש וידאו שכבר מחובר ל TV.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים