אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם!! יש לי בעיה, המחשב שלי לא קורא את ה IPOD, כלומר, הוא אינו קולט שהמכשיר מחובר ב USB למחשב. זוהי בעיה מוזרה מכיוון שקודם הוא כן קלט את החיבור, ואז הורדתי את תוכנות הנגן ITUNES ן REAL PLAY. תהליך הורדת התוכנות היה קצת מסורבל כי לא היה לי מקום בהתחלה אז הוא כלל הרבה ריסטרטים, מחיקת תוכניות וניקוי. ומאז הוא לא קולט את החיבור של האייפוד. מה לעשות??? :s05:
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
לא מחפש כרטיס " בהמה" אפשרי בינוני בביצוע. בעיקר אצפה בערוץ 1 / 2 אני ללא כבלים. שיתאים גם לויסטה בעתיד. מצאתי את זה האם ממליצים? תודה. http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=8645953
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי לכולם: קנינו לבית מערכת קולנוע דרך נענעשופס הדגמים: רסיבר של פרוסאונד - PAV3000D DVD של פרוסאונד - DVD 9900USB 5.1 רמקולים 5.1 של פירלס דגם קונסרט (משהו כזה) שני רמקולים קטנים (סראונד עם אני לא טועה) רמקולים רצפתים גדולים והסנטר חיברנו על פי הספרות הכול עכשיו משום מה לא הצלחנו לחבר את DVD לרסיבר דרך 5.1 (החיבור הרגיל לא כול הרמקולים עובדים) עכשיו אחרי ששיחקתי עם החיבורים התחילו לעבוד רק הרמקולים הגדולים והקטנים ללא הסנטר אבל לא נתן אפקט של סראונד 5.1 אלא סתם הוציא צליל דרך הרמקולים וזה מציק מה לעשות אם צריך אני יכול להעלות תמונות של הכניסות חייב אבל חייב עזרה בזה תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
תקשיבו רגע רציתי לקנות כרטיס טלוויזיה אבל כל פעם בMEDIA CENTER A שאני רוצה להפעיל סרטים זה קורס אז אפשר איכשהוא לגרום לזה להפסיק לקרוס?? וגם כן יש LCD איכותית שתמוכת נHD עד 5000 שקל איכותית? לא חייבת להיות ענקית וגם כן אפשר המלצה לכרטיס טלוויזיה טוב?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יעוד: משחקים בעיקר, סרטים הכי פחות, והרבה מוסיקה.. יש לי משהו 5.1 אולי בתקציב הזה?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום לגבי הרמקולים הבאים: http://www.nokout.co.il/Product.asp?Pid=SK9802&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=55&aff=Zap〈=HE אני רוצה לחבר אותם למחשב בעיקר אבל רציתי לדעת: האם אפשר לתלות אותם עם מתלים סטנדרטיים? עם איזה סוג חיבור מחברים את זה לרדיו?input? תודה.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
בקשר לאוזניות כפתור ישנם שלושה דגמים עם אותו עיצוב: Sennheiser CX300 Creative EP630/635 Sony MDREX51LP בעקרון חשוב הבאס וצלילים נקיים ונטרול רעשי סביבה וגם שהאנשים שמסביבי לא ישמעו את המוזיקה מתוך האוזניות. הבנתי שיש בעיה עם החוטים כשנוגעים בהם ולכן אני פתוח גם לאוזניות נוספות ולאו דווקא מסוג כפתור. מה המומלץ?
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
*יש לי רמקולים 2.1 (רמקולים מאוד טובים אבל חברה לא ממש מוכרת - EACAN ) 1. האם שווה לי לקנות X-Fi Xtreme Music או כדאי לי להספק ב Audigy 2 ZS ?? 2. אני השמע הבדל בין שני הכרטיסים או ששניהם כמעט אותו דבר ואין הבדל משמעותי ביניהם? אני לא יודע אם זה כל כך משנה אבל אני משחק הרבה במשחקי מחשב ורוצה כרטיס כמה שיותר טוב למשחקים!!!
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אני זקוק לכרטיס קול נחמד עם יציאה של קואוקס ואופטית במחיר סביר של עד 60-70 דולר תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אם קיים דבר כזה, אני צריך תוכנה שתוכל להוריד רעשי רקע מקטעי מוסיקה שהקלטתי. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני משתמש כרגע באוזניות די גרועות (ovan 740mv), הייתי מעוניין לדעת האם כדאי לי לשדרג לאוזניות speed-link triton. אני משתמש באוזניות למשחקים בלבד (ובגלל זה בחרתי ב headset ולא headphones). האם האוזניות נוחות? בגדול, האם אני ארגיש הבדל בין האוזניות הקיימות שיש לי (ovan) לspeed link. אני מעדיף שלא להוציא יותר מזה על האוזניות, בכל זאת הן למשחקים בלבד. http://www.speed-link.de/prod.php?lang=en&sys_id=8&pb_id=8&prod_num=SL-8760
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
תודה הכוונה mp3 Variable Bit Rate
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני רוצה מערכת קולנוע בייתי שיהיה עם 4 רמקולים + 1 סאב + מגבר. ככה עד 1600 שקל ... תודה רבה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
טוב בגלל שיש לי הזדמנות לרכיב מארה"ב אני ואחי רוצים נגן mp3 ראינו פה בארץ משהו ב350 ש"ח אבל הוא ג'נרי אז אולי אפשר ב200-400 ש"ח להוציא איזה נגן Mp3 טוב בארה"ב ? אפשר לינק ולהסביר למה הוא טוב ? דרישות : קטן ועגול כזה אתם יודעים האלה שנראים כמו בטרית אצבע רק טיפה יותר גדולים מחיר : 200-400 זכרון פנימי 256 ומעלה ושיהיה אפשר להביר עליו עוד דברים חוץ מmp3 אוזניות ובטריות תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אתם אולי יודעים אם האיכות של התמונות נפגעת אם מעבירים תמונות ישירות ל-IRIVER 320 מהמצלמה??? אני רוצה לקנות את ה-IRIVER ופונקציה זו מאד חשובה לי כי הוא אמור לשמש אותי לטיול של שנה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש ברשותי רמקולים 4.1 (4 קטנים וסאב) הרמקולים מחוברים למחשב עם 2 כבלים PL קטנים... יש לי כרטיס קול OB עכשיו השאלה איך אפשר לעשות ככה שהוא יפצל את המוזיקה/סרטים שאני מנגן לכל הרמקולים ולא רק ל 2? לפני זה היה לי XP והייתי מגדיר בהגדרות שיש לי 4 רמקולים והייתי מדליק סרט ( לא משנה איזה) בתוכנה KMPLAYER והוא היה מנגן לי את כל הסרט בכל הרמקולים ( לא סראונד בלי אפקטים פשוט היה מפצל את הסאונד לכל הרמקולים) לאחר שעברתי ל WIN7 אחרי ההגדרה זה לאעוזר במיוחד אז עכשויו השאלה עם איזה תוכנה או פלאג אפשר לסדר את הדבר הזה? אם גם כל הדברים יתנגנו ב כל הרמקולים זה עוד יותר טוב תודה...
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום,אני שומע הרבה אנשים שאומרים למשל יש לי סאב שיש לו 8 אינצ' או 12 או או 5.25,עכשיו מישהו יכול להסביר לי בבקשה מזה משנה באמת?(חוץ מזה שבטח הגדול יותר נותן יותר כוח) תודה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
היי, אני לא בטוח שזו באמת המערכת שבכותרת. זו מערכת 4.1 של LOGITECH לפני תקופה מסויימת הרמקול המרכזי, זה שמרכז בתוכו את כפתור ההפעלה והכל התחיל להוציר רעש לבן מעצבן אני מניח שזו בעיה או ברמקול עצמו, או באלקטרוניקה הפנימית אם ישהו שמבין בזה יכול להציע משהו, אני אודה מאוד תודה, שחר
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה ללוח הם של חברת ג'יגה בית אני לא כול כך מבין בזה אבל בקיצור הוא נידפק ואני צריך ליקנות חדש מה כדי ליקנות ועם זה שווה את זה כאילו עם בכלל אני ישמע הבדלים כשאני ישמע שירים וכול מניי... בקיצור תמליצו לי על כרטיס קול טוב וזול אחים שלי בתודה מראש.. תקציב בין 200 שקל פלוס מינוס
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את הרסיבר למחשב החדש הבעיה שהמחשב בצד אחד של החדר והרסיבר בצד אחר... אז רציתי לדעת אם יש חיבור אלחוטי מהרסיבר למחשב... תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות טובות שאפשר יהיה לשמוע בהם בווליום סביר באיכות טובה, גם במכון כושר, או ברחוב שעובר אוטובוס לידי. אני מבין שאני צריך לחפש משהו כמו EAR BUD. תקציב? כמה שיותר נמוך. לא נראה לי אני יוציא יותר מ250, אבל מעדיף להוציא פחות אפילו. אני לא אודיופיל חשוב לי רק לא להרוס לי תשמיעה. איך הKOSS SPARK PLUGS? ואיזה חנויות בארץ מוכרות אותם?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
קניתי את ה Z5500 באמת רמקולים מדהימים..יש לי רק מספר שאלות לגביהם אני קונה גם את ה AUDIGY 2 ZS עכשיו הבנתי שאם רואים סרט שמקודד באיזשהוא פורמט..צריך לבטל את המפענח של הכרטיס קול..?(DTS) לדוגמא... ואז רק לתת למפענח של הרמקולים לבצע תעבודה...האם זה נכון ואם יש עוד כמה קטעים כאלה שאמורים לעשות כל מיני ביטולים.. דבר שני האם על מנת להנות מן ה EAX 4 של כרטיס הקול באמת צריך לחברם אך ורק אנלוגית? מה הקטע של זה מידע על זה יעזור לי תודה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש כונן חיצוני ולכן אני רוצה להחליף את ה-APEX811 שמשרת אותי (בנאמנות!) כבר 3 שנים. הסיבה היחידה שאני רוצה להחליף היא שאין ו חיבור USB. הדרישות הן: -קורא את כל הפורמטים הרגילים של DVD (מן הסתם אין לא מתכוון ל- MKV, HDMI, BLURAY וכו') -בעל חיבור USB (שיהיה אפשר לחבר אליו גם כוננים קשיחים חיצוניים ולא רק DOK) -שיהיה אפשר להוסיף לו עידכוני חומרה מעת לעת -תמיכה מלאה בכתוביות בעברית (גם SRT וגם SUB) -אני לא שולל להמשיך להשתמש בAPEX, אם זהו מכשיר טוב תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי בלוח אם כרטיס קול מובנה של 8.1 ערוצים ככה רשום פה http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2321&ModelName=GA-965P-S3 עכשיו ראיתי בחנות כבל כזה http://213.8.106.75/pics/1/7/2/6/14476271b.gif האם כזה אני צריך לקנות?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
ערב טוב. אני מתכנן ממש בקרוב לקנות מחשב חדש ואני מתכוון להשתמש בו לא מעט לעבודה עם התוכנה Cubase SX ואני קצת לא בעניינים בזמן האחרון בגלל הצבא והייתי רוצה לדעת איזה כרטיסי קול הייתם ממליצים (רק מי שמכיר קצת את התחום כמובן) בתחום ה-200 עד 800 שקל לעבודה עם הרבה אפקטים ואינסטרומנטים על בסיס VST ותמיכה מלאה כמובן בטכנולוגיית ASIO2 עם איחור מינימלי. יש לי העדפה לכרטיס חיצוני שיתחבר דרך USB כדי שאוכל להשתמש בו גם במחשבים ניידים אבל זה לא כזה קריטי, כרטיס שיתמוך ב PCI EXPRESS יהיה גם מצויין. שמעתי שהכרטיסים של M-AUDIO טובים אבל הם קצת יקרים מדיי, למישהו יש רעיונות? תודה מראש, בן.
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-