אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי אוזניות LX 3000 של מיקרוסופט האוזניות מעולות,שומעים טוב והכל בסדר אבל...הבעייה היא שגם שעשיתי את האוזניות הכי גדולות שאפשר מבחינת התאמה לאוזניים שלי,הן עדיין מאוד לוחצות לי על האוזניים מה לעשות?האם זה העיניין שצריך להתרגל אליהן ואחרי כמה ימים הכל יהיה בסדר? ואם לא מה לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנת עיבוד קול למחשב התוכנה לא צריכה להיות קשורה לנגן אלא נפרדת ממנו עדיף שיהיה לה אקןלייזר 3\1 (עדיף לכל ערוץ בנפרד) ועם אפשרות דיליים לכל רמקול תודה שרון
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות טובות שאפשר יהיה לשמוע בהם בווליום סביר באיכות טובה, גם במכון כושר, או ברחוב שעובר אוטובוס לידי. אני מבין שאני צריך לחפש משהו כמו EAR BUD. תקציב? כמה שיותר נמוך. לא נראה לי אני יוציא יותר מ250, אבל מעדיף להוציא פחות אפילו. אני לא אודיופיל חשוב לי רק לא להרוס לי תשמיעה. איך הKOSS SPARK PLUGS? ואיזה חנויות בארץ מוכרות אותם?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה זמן X5L. אני מאוד מרוצה מהמכשיר אבל דבר אחד מוזר לי. המוסיקה במחשב שלי מאורגנת לפי תיקיות (אמנים ובתוכם אלבומים של אותו אמן). בפעם הראשונה שחיברתי את המכשיר למחשב פשוט נכנסתי אליו מהסייר קבצים של XP (שהוא מופיע במחשב שלי כמו הארד דיסק חיצוני) ופשוט העתקתי את כל תיקיית המוסיקה שלי לנגן וזה הכל מצויין אבל מה אני עושה עכשיו כשאני רוצה כאילו לסנכרן את הנגן עם התיקיה במחשב עוד פעם. כאילו להעביר לנגן אך ורק מה שיש לי חדש ולא מה שכבר נמצא בנגן וגם שמה שכבר לא נמצא במחשב פשוט יימחק מהנגן (סנכרון) כדי שאני לא אצטרך להעלות כל פעם את התיקיה כולה (18 ג'יגה) שזה לוקח 20 ומשהו דקות. עד כמה שניסיתי לחקור את התוכנה שהגיע עם הנגן (JetShell Pro) לא ראיתי שם אפשרות כזו. תודה …
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
4121 Altec Lansing או 2100 Altec Lansing או 3021 Altec Lansing כולם אותו סדר גודל מחיר, ולא מצאתי בשום מקום השוואות ביניהם. אשמח לקבל איזה אתר שעושה סקירות (מלבד cnet) תודה!
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
המסך נימכר ב3100 שזה מציע חבל"ז והמיפרט שלו לא נופל מיצרנים מוכרים יותר אז מה אתם אומרים ברצוני לרכוש אותו לאקסבוקס 360 ופיסי3 הוא יעשה תעבודה טוב יציג תמונה טובה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שאלתי לגבי הכרטיס הזה וכל מה שאני מקבל זה "יש בפנדה AUDIGY 2 ב480 שקל". אבל אני מאד אשמח לקבל מידע לגבי AUDIGY LS: האם הוא אמור לספק בנאדם שמשתמש ב2.1? ולא מעניינים שום פיצ'רים, רק איכות ואפקטים. כדי שלא תהיינה אי הבנות, מדובר בכרטיס הבא: http://www.creative.com/products/product.asp?prodid=9476 במה AUDIGY 2 עולה עליו?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת (מגבר+זוג רמקולים). אחרי כמה התייעצויות ובמסגרת התקציב נראה שה-revolution 5.1 יעשה את העבודה. יש לי כמה שאלות לגביו: 1)אמרו שהוא מתמחה במוזיקה, זה אומר שבמשחקים הוא ממש גרוע או שהוא גם טוב? 2)האם הדרייברים שלו טובים ויציבים? 3)למישהו יש אותו ויכול להמליץ לי עליו? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אני חייב אוזניות ומהר הייתי קונה את הMX300/400 אבל אין אותם בחניות בסביבה... חשבתי על אלה http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15433&catid=930 איך הם? הם הרבה פחות טובים ביחס לMX? אם יש לך המצלות לאוזניות במחיר ה80 עדיף פחות אבל חושב שהם יהיו מאזור חולון והמרכז!
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
המעבד שלי - 2180(כן כן יודע הוא חטיאר כבר)בOC ל3 ג'יגה ,4 ג'יגה זכרון פנימי ומערכת הפעלה ויסטה. יש הרבה כרטיסי טלויזיה פנימיים במחירים זולים יחסית,הבעיה שאני פוחד שהמחשב יהפוך איטי בזמן הקלטה,יש המלצה לכרטיס טלויזיה (עד 200 שקל) שלא יכביד יותר מדי על המחשב? בנוסף,מה ההבדל בין האנלוגי לדיגיטלי?בהנחה שיש לי צלחת לווין,יהיה הבדל באיכות בין דיגיטלי לאנלוגי? ומשהו נוסף,את הכרטיס טלויזיה מחברים למסך,כן?יש כרטיס טלוויזיה עם יציאת HDMI? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
חיברתי כרטיס טלויזיה למחשב בחיבור pci הבעיה היא לאחר אתחול המחשב הסאונד נעלם וכל הזמן אני צריך לעדכן מחדש את הכרטיס קול של הלוח אם מה עושים ???
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
האם ברגע שמעדכנים את התוכנה בIPOD לעברית האחריות לא תקפה?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מישהו יודע אם creative הוציאו גרסה עברית לזן או שמישהו ברשת עשה זאת?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר דרך לקבל מכרטיס קול של creative יציאה דיגיטלית ואנלוגית באותו הזמן בדומה לכרטיסי קול און בורד AC97 HDAUDIO וכו' ... באודיג'י הוא נותן לי רק אפשרות אחת: או זה או זה , וצריך להכנס להגדרות בכדי לשנות. האם בדגמים חדשים יותר שינו אופצייה זו והם מאפשרים גם דיגיטלי וגם אנלוגי באותו הזמן ? המטרה כמובן היא להשתמש בדיגיטלי למוזיקה וסרטים , וביציאות האנלוגיות (5.1) למשחקים ע"י העברה פשוטה של המקור ברסיבר ולא תוך כדי שינוי ההגדרות במחשב.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום! בקרוב אני מתכוון לקנות נגן ואני מתלבט בין iPod Video 30GB לבין iAudio X5L 30GB. אני מתכוון לשמוע בעיקר מוזיקה אבל לראות סרטים פה ושם (המטרה העיקרית היא בשביל המוזיקה). אני מעוניין לדעת מה דעתכם ואיזה מכשיר כדאי לי לקחת ומדוע. בנוגע לתמיכה בעברית במכשיר אני יודע שלאייפוד הוציאו תוספת, אבל מה בנוגע לאיי-אודיו? בתודה, טל.
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מסובכת, השתמשתי בתוכנה וערכתי איזה טראנס והוספתי חלקים מטראנסים אחרים ועשיתי מלא דברים וכסיימתי ושמרתי אז שכחתי לסגור את אחד השירים שפתחתי כדי לגזור ממנו חלקים והתוכנה עשתה לי איתו מיקס כששמרתי וזה עכשיו קובץ אחד ונדפק לי הכל, חשבתי, אולי יש איזו תוכנה שאיכשהו אני אוכל למחוק את הטראנס שהתוכנה הוסיפה לי כי יש לי את השיר שהיא הוסיפה לי ואולי יש תוכנה שלוקחת את השיר שאני לא רוצה וקוראת אותו ומוחקת אותו מהקובץ של שני הטראנסים.. או שאולי אני יכול לשחזר את הקובץ שהיה טוב לפני ששמרתי עליו עם איזו תוכנה? בבקשה תעזרו, זה מבאס תחת אחרי כל ההשקעה הזו
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי חבר'ה... אני מחפש כרטיס קול טוב למערכת Z-5500 עד 500 שח בתודה
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אוקי לפניי שיהיו כאן כמה שישתגעו עלי, לא היה לי שמץ איזה פורום יותר מתאים. נניח ואקנה מחשב HTPC עם כרטיס עם DUAL DVI (שני כניסות) אוכל לחבר אליו מסך נוסך ונניח יתפקד גם כמחשב HTPC אשר ישב בסלון וגם כמחשב ביתי רגיל אשר יהיה מחובר אליו טלווזיה כלשהי נניח טלוויזית LCD שתתמוך בHD ומסך 17" LCD רגיל של מחשבים מקלדת ועכבר וכו' ויעשה אתשתי הפעולות של שימוש ביתי וHTPC?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה דיי גדולה, יש לחבר שלי לוח אם Abit AG-8 שנקנה לפני שנה ב1000 ש''ח משהו כזה, יש לו לוג'יטק Z-5500 כמו אצלי , עכשיו יש לנו אותו ווינאמפ אותו גרסא הכל אותו דבר, ובאקווליזר הוא מגביר בצד שמאל את הקו האחרון עד הסוף למעלה כך שזה מגיע לפלוס 12 דציבל, ואצלי זה רגיל על פלוס 0 דציבל, אצלו שומעים יותר חזק כשבמגבר ברמקולים זה על אותו קו , ואם אצלי אני מגביר ככה אז שומעים גרוע וטשטושים כאלה, יש לי לוח אם Abit IB9 ובשתיהם כרטיס קול מובנה. תעזרו לי ... תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אם קיים דבר כזה, אני צריך תוכנה שתוכל להוריד רעשי רקע מקטעי מוסיקה שהקלטתי. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. שאני עושה ריטס למחשב לפעמים יש קול עד שיש מין הודעה כזאת: או שישר אין קול כשמדליקים את המחשב תמונה של ההגדרות של הקול אצלי אין לי אפשרויות לשנות כלום זה בעיה במחשב לדעתי וגם המיקרופון כבר לא עובד לי זאת נראה לי בעיה במחשב וגם יש לי צפצופים כאלה סתם ככה אבל זה כשיש קול
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
הדגשים: שלא ידרוש החשכת החדר שיהיה קריא גם לטקסטים נורה עמידה (כיבוי אוטומטי) החלפת נורה לא מסובכת תודה
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני רוצה מערכת קולנוע בייתי שיהיה עם 4 רמקולים + 1 סאב + מגבר. ככה עד 1600 שקל ... תודה רבה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, שלשום קיבלתי את הכרטיס המדובר (X-FI ExtremeMusic) וחיברתי אותו אנלוגית לרסיבר 5.1 בסך הכל אני ממש מרוצה! סאונד מדהים, משחקים רצים מהר יותר ונשמעים מצויין. יש לי רק בעייה אחת. הדגם הזה מגיע בלי כל התוספות של החיבורים וכו'... יש לו בסך הכל 4 יציאות mini jack, כאשר כל אחת משמשת ל-3~ סוגי יציאות. לדוגמה, היציאה של הרמקולים הקדמיים משמשת גם ליציאת אוזניות. הבעייה היא שבכדי לחבר אוזניות אני חייב לשלוף את הכבל של הקדמיים ולהכניס את האוזניות. זה כולל התכופפות לאחורי המחשב וכל העצבים הנלווים. יש לי במארז יציאת אוזניות. האם יש דרך לחבר אותה ישירות לכרטיס ? אולי לאחד הפינים שעליו ? אולי יש איזו דרך אחרת למתג שני חיבוים אל היציאה של הקדמיים ?? אני משתגע!
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש 3 מודלים ללא פערים רציניים ביניהם אבל אני לא יודע מה לבחור: Logitech S200 Logitech X210 Logitech S220 למישהו יש חוות דעת או ניסה אותם בעבר?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-