אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
הכטיס קול המובנה של KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II או soundblaster live?
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אז ככה יש לי עכשיו הרבה כסף ובא לי על רמקולים וכרטיס קול חדשים הרמקולים צריכים להיות לחדר ובעיקר למוזיקה ומשחקים. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש בקרוב סט של שני רמקולים ריצפתיים גדולים +אחוריים + סנטר + סאב +רסיבר. שיהיו באיכות טובה ולאורך זמן במחיר של עד 3000 אולי קצת יותר. -תודה-
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום. יש לי LCD 32 של סמסונג מדגם R81B ורסיבר ONKYO 605 שאני מחבר את המחשב ב HDMI לכניסה של הרסיבר ומהרסיבר ב HDMI OUT לLCD אז אני מאבד את הקול. זה כשאני מחבר ל HDMI 2 ב LCD. ה HDMI 2 הוא NATIVE RATE אם אני מחבר ל HDMI 1 או HDMI 3 אז הכל בסדר ויש קול ותמונה אבל אז אין לי NATIVE RATE ולא רואים טוב מחשב . למישהו יש פתרון ? תודה
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי חדר סטנדרטי אני רוצה 2 רמקולים ומגבר לשימעת מוזיקה בלבד (מגבר סטריאו),יש לי תקציב בסביבות ה5000 ש"ח אם זה משנה אני שומע כמעט את כל סוגי המזויקה חוץ מטראנס,תודה מראש!!!!!
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לחבר (לפי סדר החשיבות מבחינת איכות): 1) מחשב לטלוויזיה- ותמונה 2) מחשב לטלוויזיה או למגבר- שמע 3) מגבר לדיוידי- שמע 4) דיוידי לטלויזיה- תמונה 5) מגבר לטלויזיה במחשב יש לי יציאת VGA ויציאת S-VIDEO שדרכה הייתי מחבר בדרך כלל רק שעכשיו כבר אין לי כניסת S-VIDEO בטלוויזיה. מה גם אני רוצה לחבר סאונד דיגיטלי מהמחשב למגבר- על פי החוברת של המחשב זה אפשרי אבל יש לי רק יציאה אחת של רמקולים-אוזניות. החיבור בין הטלוויזיה הוא החשוב לי ביותר אבל אני גם צריך לחבר את הדיוידי והמגבר לטלוויזיה חיבורים: טלוויזיה- SVIDEO, VGA, 2 SCART, RCA, RF, קומפוננט (תמונה ושמע), HDMI מחשב- S-VIDEO, VGA, ויציאת שמע פשוטה דיוידי- VGA OUT, קומפוננו, SCART, RCA, S-VIDEO, COAXIAL, OPTICAL, ויציא…
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
http://www.audio-technica.com.sg/ath-a700.html אם מישהו מכיר, שמע, חושב ש 150 $ זה מחיר הגיוני בשבילן ומכיר מקומות בארץ שבהן אוכל לשמוע את האוזניות הנ"ל, מוזמן להגיב. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שמעו אחים שלי, יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם שעושה לי כל הזמן בעיות, זאת אומרת במחשב מאבד את הקול באורח מסתורי כל כמה זמן, פתאום שומעים "פלאק" ברמקולים ואין יותר קול! הדבר היחיד שעזר זה לפרמט את המחשב, ואז הוא החזיק את הקול לא יותר מ3 ימים, מצאתי לאחרונה פתרון, הלכתי למנהל החומרה והסרתי את הכרטיס קול משם, ואז עשיתי ריסטרט וזה זיהה אותו בהפעלה ואז הוא השאיר קול אבל רק ליום יומיים!, ומה גם שכנראה הוא פיתח חיסון לזה ככה שאני מנסה לעשות אותו דבר שוב פעם אז הקול ישר נפסק איך שהווינדוס עולה. הכרטיס קול שיש לי זה : creative audioPCI בבקשה תעזרו לי, אני משתגע מזה ואני שוקל ברצינות להחליף את כל המחשב בגלל השטות הזו, אם למישהוא יש פתרון שיכתוב בבקשה.. :'(
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחלתי להתעניין בזה ורציתי לחבר את הממיר שלי של YES למחשב ולצפות דרך המסך. בגלל שקניתי מחשב חדש +מקלדת ועכבר שאני עומד להזמין אין הרבה תקציב.משהו בסביבות 200 ש"ח ומטה (חריגה של 10-20 ש"ח מקסימום.) כמו שאמרתי-אני רוצה לחבר את הממיר של YES למחשב ולצפות דרך הLCD. אני לא ממש מבין בזה אבל הייתי רוצה אפשרות של הקלטת תוכניות וכו. עוד דבר-אני לא ממש יודע איך זה עובד- אני יכול עדיין להשתמש בשלט של יס או שיש שלט מיוחד לכרטיס טלויזיה? הבנתי שאין הרבה אופציות ואין אפשרות בעצם להקליט תוכניות.(תקנו אותי אם אני טועה)? בכל אופן מצאתי את אלו: http://skypc.co.il/pl_product~LV200~12~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~17305~12~0.htm יש אפשרות אחרת? או שאלה הם האופצ…
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
המצב כזה: המחשב מחובר דרך יציאה אופטית בכרטיס קול מובנה. ASUS P5B DELUXE לרסיבר חיצוני JVC RX-5032 עד היום הלינק בניהם היה מעולה ועבד דרך AC3filter במחשב בקונפיגורציית 5.1 ונקלט ברסיבר דרך DTS בכל הערוצים מעולה כיום יש בעיה, בAC3 בתצורה של DOLBYDIGITAL הac3filter מוציא רק שני ערוצים אבל הרסיבר מקודד מחדש ל5.1 חלקי (נשמע דומה). אבל בתצורה של 5.1 הAC3filter מוציא את כל הערוצים אבל הרסיבר מקבל רק שני ערוצים (למרות שמציג שמקבל את הכל) כתוצאה מכך יש קולות רקע בסנטר אבל לא דיבורים מה עושים כדי לסדר? תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס זול שיפעיל לי את הסונד במשחקים כמו שצריך.. יש לי כרטיס realtek on-board על לוח אם Asrock והוא עושה לי פאשלות במשחקים.. איכות האפקטים במשחק משתנה כל הזמן.. איזה כרטיס אתם ממליצים שיפעיל לי את כל המשחקים בלי פאשלות?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
דרישות: סאונד איכותי רצוי מעוצבות/יפות עדיף קשת עורפית (ובכל מקרה לא אוזניות כפתור) (לא חובה שיהיה בארץ אם אפשר להזמין מחנות מחו"ל/איביי) יש משהו מתאים? תודה
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום קניתי אוזניות LX 3000 של מיקרוסופט האוזניות מעולות,שומעים טוב והכל בסדר אבל...הבעייה היא שגם שעשיתי את האוזניות הכי גדולות שאפשר מבחינת התאמה לאוזניים שלי,הן עדיין מאוד לוחצות לי על האוזניים מה לעשות?האם זה העיניין שצריך להתרגל אליהן ואחרי כמה ימים הכל יהיה בסדר? ואם לא מה לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנת עיבוד קול למחשב התוכנה לא צריכה להיות קשורה לנגן אלא נפרדת ממנו עדיף שיהיה לה אקןלייזר 3\1 (עדיף לכל ערוץ בנפרד) ועם אפשרות דיליים לכל רמקול תודה שרון
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני חייב אוזניות ומהר הייתי קונה את הMX300/400 אבל אין אותם בחניות בסביבה... חשבתי על אלה http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15433&catid=930 איך הם? הם הרבה פחות טובים ביחס לMX? אם יש לך המצלות לאוזניות במחיר ה80 עדיף פחות אבל חושב שהם יהיו מאזור חולון והמרכז!
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
הייתי רוצה לקנות נגן במחיר אלף וקצת שיהיה טוב עם מלא מקום לאכסון יש רעיוניות? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אחד כזה שידע לנגן ב-HD, עדיפות למשהו שהוא לא תוצרת סין. חשובה לי מאד איכות התמונה, אם הוא קורא או לא קורא DIVX זה פחות חשוב. תקציב פתוח.. תודה רבה יובל.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
iriver h340 רצית לדעת אם אפשר לחברת למערכת סטראיו
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
על מה ללכת lg טושיבה ? פליפס ... אני רוצה שתתמוך בה 1080P והגדול הרצוי הוא 42 תקציב 10 . הרבה חולקים על כך שטושיבה היא ההטלויזיה ...והרבה אומרים לא לקנות lg אני שואל אותכם על מה אתם ממליצים
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס טלוויזיה של FLYVIDEO ואיתו שלט. רציתי לדעת, אם יש תוכנה שיכולה לרוץ ברקע, ולקבל פקודות מהשלט. אם כן, מהי ומאיפה יכולים להוריד. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
תודה רבה לעוזרים יש לי כרטיס CREATIVE 2 ZS אבל אינ צריך את הכבל המעביר הזה מישו יודע היכן ניתן להשיג אותו ? שוב, תודה ארז
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום אנשים...יש לי בעיה ואין לי את מי לשאול אז אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי... יש לי מיני דיסק MZ-N505 ועד עכשיו הקלטתי שירים עם הOPEN MG והכל היה טוב ויפה, אבל לפני שבוע בערך התחילו לי בעיות. כשאני מקליט שירים עם התוכנה, היא כותבת שהיא מעבירה את השירים למיני דיסק, והיא באמת מעבירה, אבל כשאני מנסה לשמוע עם המיני דיסק לא שומעים כלום. יש את השירים על הדיסק אבל הוא פשוט לא מנגן אותם. ז"א שהוא כן הקליט אבל פשוט לא מנגן. ולפעמים הוא כן מנגן את ה5-6 שירים הראשונים ואת השאר לא. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס קול Creative AUDIGY 2 ZS GAMER ואני רוצה להתאים לה מערכת SURROUND טובה לשימוש יותר משרדי (למצגות וסרטים פרסומיים ללקוחות) אני מבקש רק 5.1 ולא 7.1 אני לא יודע מה יתאים חשבתי על INSPIRE של CREATIVE איזו מערכת אני יכול לקנות שתהיה טובה לשימושים שלי ותן יחס של עלות מול ביצועים טוב? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
הכי חשוב איכות הסאונד, ואחרי זה נוחות השימוש. תודה
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי בעיה במיקרקפון. כשאני מדבר למיקרופון לא שומעים כל כך חזק ואני ממש צריך שהוא יהיה קרוב לפה שלי אך לעומת זאת אצל חבר שלי חיברתי ושמעו אפילו מסוף החדר שמדברים... מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה? ניסיתי במאפיינים של הסאונד שלי לעלות את זה למקסימום אך זה לא עוזר.... אני החדרתי את היציאה של המיקרפוןן ליציאה ורודה ואת המיקרפון ליציאה אדומה .... יש מצב זה בעיה בלוח אם שלי או שזה בעיה בהגדות של הסאונד של האוזניות?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-