עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by jcdenton1,

התקציב שלי הוא 300-400 שקל והמטרה שלי היא לקנות אוזניות טובות (לא כפתור) שישרתו אותי לשמוע מוזיקה ב-ZVM שלי. חשבתי על לקנות איזשהו דגם של סנהייזר אך רציתי להיות בטוח איזה אוזניות ישרתו אותי הכי טוב למטרה זו.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  2. Started by yochze,

שלום, אני די בור בתחום המסכים והטלויזיות אז אני צריך את עצתכם.. יש לי המון סרטים וסדרות טלויזיה על המחשב ונמאס לי לצפות בהם על מסך קטן וישן של 17 אינץ' אני רוצה לקנות מסך טלויזיה שיהיה ליד המחשב (לא במקום ה-17") וישמש לי לצפיה בסרטים ובסדרות, PS1, משחקי מחשב וגם לפעמים לשידורי ערוצים רגילים (במידה והנקודה שיש לי בחדר עדיין פעילה) הגודל שאני רוצה הוא בסביבות ה-20-25 אינץ' והמחיר לא יכול להיות בשמיים. השאלות שלי הן האם בכלל עדיף מסך LCD של טלויזיה בשביל השימושים הנ"ל או שמא כבר עדיף להשקיע במסך של מחשב? במידה ואני אקנה מסך טלויזיה, כמה קשה זה לחבר את זה למחשב? (יש לי שתי יציאות DVI מהכרטיס מסך [7600GT] ) איזה מסך הכי כדאי לקנות במחיר של עד 2000 ש"ח - אם יש חיה כזאת בכלל. חש…

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  3. Started by idle`,

אני משחק משחקי מחשב ואני רוצה לקנות אוזניות טובות בנתיים זה מה שהמליצו לי http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13839

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  4. Started by yosizach,

על מה ללכת lg טושיבה ? פליפס ... אני רוצה שתתמוך בה 1080P והגדול הרצוי הוא 42 תקציב 10 . הרבה חולקים על כך שטושיבה היא ההטלויזיה ...והרבה אומרים לא לקנות lg אני שואל אותכם על מה אתם ממליצים

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  5. Started by yuraxp,

שלום, רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר רמקולים של מחשב 5.1 או 2.1 לטלויזיה?

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  6. Started by Loui1410,

קניתי את הנגן MPIO FY600 עם 256MB אבל יש 11 חסרים... יצא לי רק 245MB.. מישהו יודע למה??????

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  7. Started by Ido Gabriel,

שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש בימים הקרובים IAUDIO X5L ורציתי לשאול רק שאלה קטנה לפני שאני מבצע את הרכישה. האם ההעלאת הקבצים אל האי אודיו כרוכה בשימוש במתאם או שניתן להעלות קבצים ישר אליו ללא גורם שלישי ... כי ראיתי שבדגמים אחרים שלהם אתה חייב להשתמש בעריסת הטעינה או בסוג של מתאם קטן... אבל בדגם X5 ישנו USB HOST האם ניתן להעלות קבצים למכשיר דרכו? המון תודה מראש עידו

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  8. Started by bully_3zen,

אני מתלבטת בין 2 כרטיסים אם אני יכול להסתפק ב 96khz או שאסור לוותר בשום אופן על ב 192khz הינה הם שניהם אדירול פשוט המחיר הוא יקר לי ואני לא יודע עד כמהנ זה ישפיע לי 1: http://www.sweetwater.com/store/detail/UA25/ 2: http://www.8thstreet.com/product.asp?ProductCode=31286&Category=Audio_Interfaces תודה רבה. יום טוב

9. Started by Chymes,

וכמה הן עולות? ואיך בכלל מגיעים לחנות?

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  10. Started by langa,

מישהו יודע להגיד לי באיזה מקודד של MP3 כדאי להשתמש? אני מקודד שירים מדיסק בתוכנת CDEX. שם יש אפשרות לקודד בMP3 אך יש מספר גרסאות - I, II ,II.5. כשבוחרים גירסה I יש אפשרות לבחור SAMPLE RATE עד 48000 KHZ. כשבוחרים II יש SAMPLE RATE של עד 22000 KHZ. II.5 יש עד 11800 KHZ. רציתי לשאול איך זה משפיע על האיכות כי הגודל של הקובץ יורד כשבוחרים SAMPLE RATE יותר נמוך. ומה כדאי לבחור?

11. Started by MoFo,

כמו שכתוב בכותרת... אני מחפש נגן איכותי וטוב עד 500 ש"ח, מה שחשוב לי זה חיי הסוללה ושתהיה סוללה נטענת אם זאת אפשרות... איכות כמובן כי על זה לא מתפשרים ואחרון אבל לא פחות חשוב זה הרדיו, קליטה טובה וכו'. אני חייל אז אני מחפש משהו שיחזיק מעמד בנסיעות, במכון כושר וכו'. רב תודות לכולם

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  12. Started by GamesFreak,

היי. אני מחפש נגן MP3 לא יקר מידי.. התקציב שלי הוא 1400 מקסימום. הוא חייב להיות מבוסס דיסק קשיח עם לפחות 15 ג'יגה.. וצריך שתיהיה תמיכה בתיקיות.. אהה ולא איכפת לי מחוסר תמיכה בעיברית. רציתי אולי את זה http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=37913&sog=C-MP3Player אבל הוא נראה לי מסכן כזה.. איזה עוד אפשרויות יש?

13. Started by aeea,

אני מעוניין לקנות כרטיס ורוצה להבין מי נגד מי, למה לשים לב, כרטיסים מומלצים, מחירים ועוד. אשמח אם מישהו יעזור לי או ייתן ל קישור כזה. דבר נוסף, רמקולים atp3, זה שם הדגם? אם אני אלך לחנות יבינו על מה אני מדבר?

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  14. Started by sharonarn,

שלום אני מחפש תוכנת עיבוד קול למחשב התוכנה לא צריכה להיות קשורה לנגן אלא נפרדת ממנו עדיף שיהיה לה אקןלייזר 3\1 (עדיף לכל ערוץ בנפרד) ועם אפשרות דיליים לכל רמקול תודה שרון

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  15. Started by avi333,

מערכת שתכלול קדמיים אחוריים וסאב ומגבר ושישמעו בה טוב..... (קוראת MP3)

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  16. Started by D-M-X,

עד לאיזה נפח של זיכרון היא תומכת? עריכה: אופס טעות תעביר ובבקשה לפורום צילום דיגיטלי

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  17. אני שוקל לקנות את הרמקולים הללו לקולנוע ביתי/HTPC ורציתי לדעת אם ניתן להשתמש בהם גם לצפיה בטלויזיה. תודה

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  18. Started by Cupid Me,

חבר'ה אני מחפש ביקורות על ה-X-Fi XtremeGamer היחסית חדש (לא ה-fatality) תודה

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  19. Started by asafe10,

אהלן אנשים רציתי להתייעץ איתכם לפני שאני מחליט לבד איזה מערכת לקנות... אני רוצה מערכת איכותית וחזקה [במיוחד] התעניינתי עד עכשיו ב mega works של קריאטיב או ב z5500 של לוגיטק. עכשיו אני יודע [לפחות חושב ככה] שכנראה ה z5500 טובה יותר, אבל השאלה שלי היא אחרת...מה יותר משתלם לי???.. מישהו שמע על המגה וורקס?? שווה לי לקנות אותה או שעדיף לי להשקיע עוד 500 בשביל ה z5500 ??? [האם ההבדל (אם בכלל יש) שווה את המחיר הזה?] ואם יש למישהו הצעה למערכות נוספות היא תתקבל בברכה. מחכה לתגובות ממכם ולהחלטה סופית :-)

• 5 תגובות
    • 516 צפיות
  20. קניתי מחשב ולוח ?945P-S3 s775 Conroe ויש שם כרטיס קול 7.1 INTEL HD השאלה שלי מה עדיף להשתמש בהרקולס(שבזמן האחרון מקרטע) או במה שיש על הלוח , מה שיש על הלוח זה מה שרושמים באתר עליו: Intel® High Definition Audio Intel® High Definition Audio enables premium digital sound in the PC for an immersive surround sound experience. In addition, Intel HD Audio delivers multiple audio channels in your PC so you can listen to two different streams simultaneously in two separate rooms. ד"א יש לי Creative Inspire 5200 5.1

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  21. Started by Tommy,

Logitech Z-5300

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  22. Started by niceguy22,

שלום לכולם יש לי כרטיס קול Creative AUDIGY 2 ZS GAMER ואני רוצה להתאים לה מערכת SURROUND טובה לשימוש יותר משרדי (למצגות וסרטים פרסומיים ללקוחות) אני מבקש רק 5.1 ולא 7.1 אני לא יודע מה יתאים חשבתי על INSPIRE של CREATIVE איזו מערכת אני יכול לקנות שתהיה טובה לשימושים שלי ותן יחס של עלות מול ביצועים טוב? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  23. Started by Sting,

שלום כשאני מנסה להשמיע מוזיקה שמקודדת בDTS אני מקבל רעשים מוזרים במקום מה שאמור להיות... הורדתי AC3 וכיוונתי אותו DD5.1 אני שומע מעולה והרסיבר של ה5500 מזהה את זה גם את הDTS הוא מזהה אבל משמיע רעשים יכול להיות שיש איזה שהוא מקודד מיוחד לDTS ? אני יודע שבעיקרון ac3 זה DD אבל בהגדרות שם יש גם DTS וכיוונתי את הכל שם על SPDIF כדי שזה יעביר את הכל לרסיביר וזה עובד מעולה חוץ מה DTS כאמור מישהו מבין בזה קצת ? תודה

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  24. טוב אז ככה: לפני כמה ימים העתקתי אליו כמה סרטים ומשום מה הוא לא הראה שהם נמצאים על הנגן... ניסיתי עוד כמה פעמים, לא הלך אז עשיתי לו "ריסט" עם התכנה. עכשיו אחרי הריסט הכל טוב ויפה, עדכנתי גרסה והעתקתי אליו שירים עם האיי-טיונס אבל עכשיו הוא לא מראה שיש עליו אף שיר...... פשוט אין כאילו כלום על המכשיר ואם אני נכנס לתוך המחיצות בנגן אז יש עליו 13 ג'יגה... מה עושים???? :s05: :s05:

• 4 תגובות
    • 516 צפיות

דיונים חדשים בפורומים