אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
1) אני רוצה לקנות סראונד לחדר, משהו בסגנון של המותגים האלה. השאלה שלי היא האם המערכת מגיעה עם רסיבר? האם הסאב משמש כרסיבר או משהו? אני פשוט רוצה לחבר את המערכת גם לטלויזיה, לא רק למחשב, ובטלויזה אין לי כרטיס קול 5.1... 2) על איזה מערכת אתם ממליצים? אפשר להשקיע עד ה2000 שקל ככה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. שאני עושה ריטס למחשב לפעמים יש קול עד שיש מין הודעה כזאת: או שישר אין קול כשמדליקים את המחשב תמונה של ההגדרות של הקול אצלי אין לי אפשרויות לשנות כלום זה בעיה במחשב לדעתי וגם המיקרופון כבר לא עובד לי זאת נראה לי בעיה במחשב וגם יש לי צפצופים כאלה סתם ככה אבל זה כשיש קול
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
רכשתי לפני למעלה משנה DVD של טושיבה דגם SD2550, הכל היה טוב עד שלפני כמה זמן הוא פתאום הפסיק לנגן זון 2, שזה אומר הרבה סרטים אמריקאים וכמעט כל ה DUAL LAYER, מישהו מכיר את הקוד לתיכנות מחדש של המולטיזון?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
הכותרת אמרה את שלה, אני רוצה המלצה לסאב וופר אקטיבי עד 700 שח.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכם, בקושי אני מסתדר עם ה-4 שקעים שיש לי באלפסק ואין לי מקום לעוד שקע. לכן אני מקווה שלא נדרש חיבור לחשמל.
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
איפה באתר אני אוכל למצוא המלצות לכרטיסי טלוויזיה? איזה הבדלים יש בין כרטיסי הטלוויזיה השונים, ובאיז טווחי מחירים מדובר? האם כרטיס טלוויזיה מתחבר לפלט של הממיר הדיגיטלי, או שהוא משמש בעצמו כממיר? אני מופתע שאין שרשור שאלות נפוצות ביחס לכרטיסי טלוויזיה עדיין, כמו בפורומים האחרים.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את סדרת ה InterAudio של Bose? אני לא יודע עדיין דגם מדוייק אז אפשר פרטים על הסדרה כולה? תודה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
טוב בגלל שיש לי הזדמנות לרכיב מארה"ב אני ואחי רוצים נגן mp3 ראינו פה בארץ משהו ב350 ש"ח אבל הוא ג'נרי אז אולי אפשר ב200-400 ש"ח להוציא איזה נגן Mp3 טוב בארה"ב ? אפשר לינק ולהסביר למה הוא טוב ? דרישות : קטן ועגול כזה אתם יודעים האלה שנראים כמו בטרית אצבע רק טיפה יותר גדולים מחיר : 200-400 זכרון פנימי 256 ומעלה ושיהיה אפשר להביר עליו עוד דברים חוץ מmp3 אוזניות ובטריות תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי לערוך תמאפיינים של Winamp 5.24 שיהיה תתוצאות הכי טובות למוזיקה?? יש לי רמקולים 5.1 Logitech X-530 . נראה לי משהו שקשור ל- Output ול- Input. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
טוב ככה יש לי את הכרטיס קול שמותקן על הלוח אם [msi k8n neo4 platinum s939+nf4+gbl+pci-e] זה הלוח טוב כה יש לי רמקולים של אוטופיה U-5700 עכשיו ככה,אני לא דע לאן לחבר כול כבל יוצאים משם 3[שאמורים להתחבר למחשב..לכרוטיס קול] עכשיו אני מחר אחד [לירוק] ולאדע לאן את האחרים ניסיתי את כולם אולי צריך לשנות משו בהגדרות?משו? כול דבר בבקשה תעזרו... =[ תודה מראש מריק
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש אפשרות לחבר DVD טלויזיה ישנה עם חיבור RF בלבד?? אגב יש וידאו שכבר מחובר ל TV.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אז ככה ברשותי כרטיס קול: Creative Sound Blaster Live יש לי אפשרות לקנות ביד שניה את הכרטיס קול הבא: DMX XFire 1024 רציתי לדעת את חוות דעתכם אם יהיה שיפור משומתי בסאונד יש לציין שרוב עיסוקי זה רק להאזין למוזיקה לכרטיס קול מצורפים רמקולים של יאמהה. תודה ענקית לעוזרים,
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום..מה קורה,הרבה זמן לא הייתי פה. עכשיו,יש לי בעיה קטנה. קיבלתי את המחשב החדש ואני מנסה לשמוע בDD 5.1 ואני לא מצליח. המחשב מחובר לרסיבר דנון 1306 [שתומך DD 5.1 מן הסתם] הלוח אם - EP45-DS3 של ג'יגבייט. מחובר בעזרת כבל COX. הבנתי שהרבה סרטים ומשחקים משודרים ב5.1,אבל הרסיבר כאילו לא קורא אותם... 2 שאלות: 1. האם צריך להוריד דרייבים/מקודדים או משהו שהמחשב יתמוך 5.1? יש לי ויסטה... 2. האם יש נגן וידיאו מסוים [דוגמת BSPLAYER ] שתומך ב5.1 ? שהגדרתי אותו על זה הרסיבר הציג את זה כדולבי דיגיטל אבל שמעו מקוטע וגרוע...[אולי בגלל חוסר דרייבים?] תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שאלתי לגבי הכרטיס הזה וכל מה שאני מקבל זה "יש בפנדה AUDIGY 2 ב480 שקל". אבל אני מאד אשמח לקבל מידע לגבי AUDIGY LS: האם הוא אמור לספק בנאדם שמשתמש ב2.1? ולא מעניינים שום פיצ'רים, רק איכות ואפקטים. כדי שלא תהיינה אי הבנות, מדובר בכרטיס הבא: http://www.creative.com/products/product.asp?prodid=9476 במה AUDIGY 2 עולה עליו?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
מה הסיכויים לימצוא את המכשיר חדש בחנות בארץ רצוי בצפון כמה שיותר קרוב ל1500? אני רוצה לעשות לחבר מתנה ליומולדת שלו ואני כבר גייסתי את הכסף ואני והוא כבר דיברנו שהוא רוצה את המכשיר הספציפי יש מצב שתמליצו לי אל חנות זולה? פשוט גם כך בקושי גייסנו 1530 שקל וזה מכל המישפוחה שלו וחברים פה ושם אני אשמח אם תעזרו תודה ANTIXRIST
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות אוזניות חדשות, האוזניות שמגיעות עם הH320 ממש לא נוחות חשבתי על אלו מה אתם אומרים עליהם: Sennheiser HD 457 http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05177 בבקשה, זה דחוף!!!
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
האם ברגע שמעדכנים את התוכנה בIPOD לעברית האחריות לא תקפה?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איך המרפט של הLCD37 אינטצ' הזאת? אני רוצה לקנות אותה.. http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1579&CategoryID=138&Page=1
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רסיבר טוב כדי לחבר אליו את הרמקולים שלי,השאלה שלי היא האם הדבר יהיה משמעותי לסאונד? האם זה יהיה שווה את ההשקעה???
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
יש לי מיני דיסק nfh800 בטכנולוגית hi-md ואני רצה להעביר דברים שהקלטתי במיקרופון והעברתי למחשב לפורמט mp3 רגיל. אשמח אם תעזרו לי!!!!!!!! תודה מראש!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
איזו חומרה עלי לרכוש? האם מספיק כרטיס מסך או כרטיס טלויזיה? קיבלתי הצעה מגורם חיצוני להעתקת הסרטים ל-CD בעלות של 50 ש"ח לדיסק, ומדובר בכ 8-9 קלטות.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
עם ירידת מחירי נגני ה- DVD אל מתחת ל- 300 ש"ח, החלטתי שהגיע הזמן לקנות מכשיר לטלויזיה הגרוטאה שאני מחזיק. הבעיה היא שבמחירים האלו יש אך ורק מכשירים שמעולם לא שמעתי עליהם... יש המלצות? הדרישות: * מכשיר זול * RPC-1/Region Free * יציאת SCART. יכולת קריאת DivX לא תזיק, אבל לא הכרחית. אם אפשר, נא לציין איפה ניתן לרכוש את המכשיר. ביצעתי חיפוש בפורום, אבל ההודעה האחרונה בנושא היתה מתחילת 2005.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
בעיקרון עבדתי קצת עם התוכנה ולא ממש נתקלתי בבעיה... אולם כאשר רציתי לשנות את ה Frame Rate של הסרט מ Auto (ברירת מחדל של התוכנה) ל 23 או מספר אחר נתקלתי בבעיה... בעזרה של התוכנה הוא רושם: (Set frame rate (Hz value, fraction or abbreviation מישהוא יודע איזה ערך להכניס או על מה מדובר?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
הי, היום יש לי תרמקולים של קריאטיב T5400 שאני די מרוצה מהם אבל אני רוצה להחליף אותם למשהו חזק יותר ואיכותי יותר חשבתי לכיוון של LOGITECH Z-680 שהבנתי שהם מומלצים ויש להם DECODER שזה פיצ'ר ממש שימושי שמתי לב מלפני כמה ימים שבמספר חנויות הפסיקו למכור אותם התקשרתי לאחת החנויות ונאמר לי שהפסיקו ליצר אותם קצת התפלאתי אבל קיבלתי תשובה יותר ברורה מהאתר של LOGITECH מתברר שיצא דגם שמחליף אותו בשם Z5500 שזה פשוט שיפור של הדגם המוצלח Z680 מביקורות שקראתי על ה5500 אומרים שהם רמקולים מדהימים ונתנו להם 10/10 וכי הם בהחלט שיפור מהZ680 אבל עדין נותרתי עם שאלה אחת.. האם באמת שווה להחליף אותם מהרמקולים שיש לי היום כאילו ברור לי שאני יקבל שיפור כלשהו אבל עדין האם בסרטים ובמוזיקה השיפור הוא…
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום אני קצת יודע על הבדלי אכות השמע לכן רציתי שתעזרו לי ותגידו לי מה ההבדל בין ארבעת אלו מונו סטריאו דואל צ'אנל סראונד תודה
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-