אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
משהו סביר ולא יקר בבקשה, עדיף לא דיגיטאלי ,העיקר שאיכות ההקלטה תהיה ברורה.. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
עד לאיזה נפח של זיכרון היא תומכת? עריכה: אופס טעות תעביר ובבקשה לפורום צילום דיגיטלי
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הרמקולים הללו לקולנוע ביתי/HTPC ורציתי לדעת אם ניתן להשתמש בהם גם לצפיה בטלויזיה. תודה
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות עורף, בסגנון כזה: * כאילו שהמוט המחבר הוא מאחורי הראש... השימוש שלהם הוא לגיימינג כעיקרון, יש לי מקסימום 300 שקל להשקיע, מה יש לכם להציע ? אני מצאתי את זה סוני אלו: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2461&scat=308&tcat= ומצאתי גם את אלו של לוג'יטיק: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13683 מה דעתכם עליהם ? ואם יש משהו יותר טוב מהם במחיר? ועכשיו נעבור למערכת X530, אני כנראה בקרוב אקנה אותה, האם היא איכותית ושווה ת'כסף ? או עדיף ללכת על מערכת לא 5.1 אלה 2.1 או 4.1 יותר איכותית ? התקציב הוא 550 שקל מקסימום. תודה על העזרה, טימור.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
ל-MP3 לא חייב משהו מקצועי (בדרך כלל כבל דק נקרע לי תוך כדי ריצה)
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
היי אז בעקרון אני צריך מה שכתוב בכותרת, פשוט הלכתי לזאפ ויש מבחר עצום, לכל חברה גדולה יש עשרות דגמים..... נאבדתי הייתי שמח אם היה משהו שקורא DVD (40+ אלבומים בדיסק בודד זה נחמד) אבל הדברים היחידים שעושים את זה זה איזה מערכת JVC - KDDV4200 שיש לה בזאפ ביקרות על הפנים (גם לא מופיעה באתר של JVC) ומוצרים של חברות לא מוכרות כמו LANZAR שמכאלה הייתי מעדיף להמנע אה כן עוד שאלה מערכות עם כניסת USB תקבלנה כל התקן USB (למשל קורא כרטיסים או אפילו הרד דיסק נייד) או רק דיסק-און-קיי למיניהם? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה MEDIA PORTAL אך כאשר אני צופה ב-TV אני שומע צליל כפול, ואם אני מבצע הקלטה אז ב-PLAYBACK זה נשמע בסדר, מישהו נתקל בבעיה כזאת ?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנת עיבוד קול למחשב התוכנה לא צריכה להיות קשורה לנגן אלא נפרדת ממנו עדיף שיהיה לה אקןלייזר 3\1 (עדיף לכל ערוץ בנפרד) ועם אפשרות דיליים לכל רמקול תודה שרון
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום חברה, אני מתכנן ליקנות סב ואני רוצה שתמליצו לי על משהו חזק ביותר משהו שירעיד חדר כי אני חולה על טראנסים עד 1000 ש"ח תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
המסך נימכר ב3100 שזה מציע חבל"ז והמיפרט שלו לא נופל מיצרנים מוכרים יותר אז מה אתם אומרים ברצוני לרכוש אותו לאקסבוקס 360 ופיסי3 הוא יעשה תעבודה טוב יציג תמונה טובה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אהלן אנשים רציתי להתייעץ איתכם לפני שאני מחליט לבד איזה מערכת לקנות... אני רוצה מערכת איכותית וחזקה [במיוחד] התעניינתי עד עכשיו ב mega works של קריאטיב או ב z5500 של לוגיטק. עכשיו אני יודע [לפחות חושב ככה] שכנראה ה z5500 טובה יותר, אבל השאלה שלי היא אחרת...מה יותר משתלם לי???.. מישהו שמע על המגה וורקס?? שווה לי לקנות אותה או שעדיף לי להשקיע עוד 500 בשביל ה z5500 ??? [האם ההבדל (אם בכלל יש) שווה את המחיר הזה?] ואם יש למישהו הצעה למערכות נוספות היא תתקבל בברכה. מחכה לתגובות ממכם ולהחלטה סופית :-)
-
- 5 תגובות
- 522 צפיות
-
-
-
למרות שאני מעוניין לקנות בעוד כחודשיים אני אשמח לקבל הצעות למערכת מפציצה לרכב...שכוללת סאב וופר מגבר וכל זה... תודה לעוזרים :]
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לנגני MP3 עם מינימום 128 MB שעולים מקסימום 800 שקל
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לרמקולים שכוללים סאב ושני לוויניים, איכותיים עד כמה שאפשרי כשמדובר בתקציב של 200 שקל. אודה על כל המלצה, הארה או הערה
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שני נגני MP3. אחד בתקציב של עד 500 שקל (לא חייב לנצל את הכל) עם מינימום 512MB וחייב רדיו. לא משנה אם יש / אין תמיכה בעברית. השני בתקציב של עד 300 שקל עם מינימום 512 מגה וחייב רדיו, צריך שהוא גם יהיה קצת עמיד לריצה וכו'... תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות רמקולים 7.1 ואני צריך המלצות חשבתי בהתחלה על הt7900 של קריאטיב אבל זה רק מהסתכלות ראשונית ואני צריך המלצות על עוד סוגים בשביל לראות מה הכי כדאי לי תודה אני רוצה לציין שיש לי הצעה טובה של הt7900 ב900 שקל במזומן טוב אני לא יודע למה אף אחד פה לא עונה לי אבל תודו שזה מוזר לפחות שמישהו יגיד לי אם זה בגלל שלא רוצים לעזור או שלא יודעים
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות נגן DVD שמנגן סרטי DIVX/XVID ושיכול לקרוא כתוביות בעברית ללא בעיה. מחיטוט קל באינטרנט מצאתי את הנגנים של חברת Kiss שעונים לי על כל הצרכים שאני צריך אבל יחסית הם נורא יקרים. רציתי לדעת אם תוכלו לתת לי המלצות על נגנים טובים שיענו על הדרישות שלי אבל עדיין לא יהיו ממש יקרים. תודה מראש לכל מי שיעזור.....
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
אפשר להשתמש ב PVR 150 על VISTA גם בלי ה Media Center? אם כן - בעזרת איזו תוכנה?
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הרמקולים האלו ויכול לעזור בהחלטה?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
הוא נמכר ב 4000 שח בעולם הקולנוע. זה פחות או יותר התקציב שלי ואני חייב 42 או לפחות 37. מה דעתכם? יש משהו אולי עדיף במחיר הזה? אני גם חייב לציין שזה רק שנה אחת אחריות,שזה ממש לא לענין מבחינתי.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
תראו אני מניח שהכרטיס קול שעל הלוח אם מובנה שלי נהרס מכייוון שאני לא מצליח להתקין דריבר ותתוכנה SOUNDMAX אבל המחשב מזהה תכרטיס קול של SIS קיצר אני חושב על לקנות כרטיס קול חדש! אני צריך תכרטיס קול הכי פשוט כאילו אני רק צריך כרטיס כדי שיהיה אפשר לשחק ולשמוע מוזיקה ובמחשב כי אני כרגע בלי קול יש לי מערכת רמקולים 2.1 אז אתם יכולים להביא לי כרטיס קול של 2.1 ערוצים כי אני לא מיתכוון לקנות 5.1 רמקולים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על DVD (לסלון, לא למחשב) עד 450 ש"ח? אין צורך בכניסות HDMI או בפיצ'רים מיוחדים, רק שיקרא Divx עם כתוביות בעברית ושיציג את האיכות הטובה ביותר לתקציב זה. בתודה רבה לעוזרים, עומר.
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
אם אני ישדרג לקראייטיב pci בכמה זה ישפר את איכות הסאונד ?? יש לי רמקולים ALTEC LANSING ATP3 2.1 ואם אפשר המלצה לכרטיס קול שישפר את איכות הסאונד. תקציב 250 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=16573#details או http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1806 תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-