אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
דרייברים חדשים מבית Creative Labs לסדרת Audigy. Audigy Web Update 2 - Core Driver package Audigy Web Update 2 - Creative Audio HQ Audigy Web Update 2 - Creative PlayCenter 3 Audigy Web Update 2 - Creative Recorder Audigy Web Update 2 - Creative Audigy Taskbar אני התקנתי אותם ויש איכות במיוחד לבעלי ה-5.1, להורדה ופרטים נוספים.
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי לוח GIGABYTE GA-8PE800 PRO יש עליו כרטיס קול און-בורד שבמפרט כתוב: Realtek ALC650 CODEC וזה של AC97 נראה לי חיברתי את המחשב עם היציאה הדיגיטלית שלו (קואקסיאלית) לרסיבר שלי וניסיתי לעשות את הטסט לרמקולים מהתוכנה של AC97 ברסיבר שלי כתוב שהוא מזהה רק 2 ערוצים וכל ההגדרות בתוכנה שלהם ובוינדווס מכוונים על 5.1 את אותו החיבור של הקואקס חיברתי ל DVD שלי וממנו הרסיבר קולט 5.1 ערוצים אז זה לא בעיה במערכת סאונד אלא במחשב ניסיתי להוריד את התוכנה הכי מעודכנת של AC97 ניסיתי כל מיני דברים אבל לא עובד לי כלום מישהו יודע מה הבעיה ומה אני יכול לעשות עם זה? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות במחיר של מקסימום 200 ש"ח. אני רוצה אוזניות גדולות מאוד (דומות של אלה של הדיג'איים) שהאוזן נכנסת בתוכן ולא להיפך שיהיו עוצמתיות ושהצליל יהיה איכותי ככל האפשר. האם קיים כזה דבר במחיר של 200 ש"ח מקסימום? אני לא כ"כ מבין בתחום הזה, אז אם יש בפחות אני אשמח! תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקולים טובים עד 500ש"ח גג (אני לא מבין בכלל בכלל בנושא) יש לי כרטיס קול 5.1 רציתי לנצל אותו אשמח אם תגיבו
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני חצי שנה כשההיתי באהר"ב קניתי את המערכת הזאת: http://www.lasonic.com/Products/Detail.asp?ModelNo=DBX-510&Cat=Home%20Theater%20System&SubCat=Amplifier%20and%20Speaker%20Set ואני רוצה לדעת אם לפי המיפרט הטכני זו מערכת טובה ביחס למחיר שקניתי אותה(150$) תודה למגיבים
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים של NFORCE אבל עדיין לא רואה שום הגדרות מיוחדות שקשורות ויציאות קול האלה. ולא שומעים בהן כלום.
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום,אני רוצה לשדרג את הסאונד בביתי כיום מחוברת לה מערכת סטריאו. הכרטיס קול הוא סאונד סטורם שנמצא על האסוס נפורס 2 שלי בכל אופן התקציב למערכת שלא צריכה לכלול יותר משני ערוצים הוא 1500 ש"ח אפשר טיפה יותר אבל לא רצוי. אני ממש לא אוהב באס כך שהמון מערכות אינם יכולות להיכנס לרשימה. החדר בו תחובר המערכת הוא דיי גדול . אם אין מערכת שמיועדת למחשב אני אעלה את התקציב כדי שיכולול רסיבר. תודה מראש,עמית
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מסקרן אותי איזה סאבים יש לחברי האתר לי יש של sonab 12" 200RMS
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כלומר אמפליפייר רמקולים וסאב את הרדיו דיסק כבר יש לי... התקציב לא ברור... תתנו הצעות סבירות.... והאם עדיף לקנות בחו"ל שנראה לי הרבה יותר זול מבארץ...
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום. עד עכשיו היה לי ווקמן והוא נהרס ככה שעכשיו בנסיעות ארוכות אין לי אמצעי לשמוע מוזיקה שהופכת את הנסיעות לקצרות ולהרבה פחות מייגעות. המליצו לי על מיני דיסק ועל נגן אמ פי 3 אבל גם ככה יש לי מספיק דיסקים בבית ככה שאני אוותר על להמיר אותם לפורמט של מיני דיסק או לאמ פי 3. בכל מקרה יש לי איזה 50 שירים באמ פי 3 שאספתי מהרבה אמנים שונים ככה שאני גם צריך שהדיסקמן יקרא דיסקים עם פורמט של MP3. אני מתכוון לקנות בדיוטי פרי ככה שאם מישהו מכיר דיסקמן ספציפי שיש שם אני אשמח אם הוא ימליץ לי עליו. אני מאמין שאתם לא יודעים בדיוק איזה דיסקמנים יש להם שם , אז אם אפשר לתת לי כמה שמות ספציפים שלא יעלו הרבה ואם אין בדיוטי פרי אני אקנה בחול או בארץ. הדרישות שלי לא בשמיים , שיהיו אוזניות טובו…
-
- 8 תגובות
- 957 צפיות
-
-
או קיי עברתי על מספר דיונים שומים אבל באף אחד מהם לא מצאתי תשובה חד משמעית. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=17;action=display;threadid=38104 בדיון הזה הבנתי שכדאי ללכת על ה ATP5 , אבל אין להם סנטר :-\ . ובמחיר הרבה יותר נמוך יש את ה: Creative Inspire 5200 5.1 מה מהם עדיף. והאם חוסר רמקול סנטר ב ATP5 ישפיע? ואני בהחלט הולך לשמוע לפני קניה. אבל אני רוצה לקבל כיוון.
-
- 46 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי פה המלצות לפרימוס 300 של אינפיניטי, אבל כשבדקתי את האתר הרשמי של החברה לא ראיתי סדרה כזו. משהו שאני לא מבין? משהו שפספסתי? עזרה....
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי GTXP 7.1, וכשאני מנגן איתו MP3 AVI MPEG וכו הוא משמיע מעין "פיצוצים" כל 2-3 שניות [אין לי את הבעייה הזו שאני מחבר אותו דרך ה-AUX לכרטיס TV] ניסיתי PCI אחר ובדקתי שהוא לא משתמש ב-IRQ תפוס - לא עזר מפרט: WIN XP SP1 P4 2.4C HT 2X256 DDR 3200 GIGABYTE GA8IPE1000 PRO CHIPSET INTEL 865PE תודה על כל רעיון
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכם, חזרתי היום מהקלטות (לא מקצועיות אני נחפז להוסיף) ואנחנו רוצים לערוך כמה קטעים. עד עכשיו, השתמשנו בתוכנה שבאה עם תוכנת הצריבה Nero, אבל מה שאני מנסה לעשות, דורש דיוק של מאית השנייה (או שזה יוצא לי שיש חצי מילה פעמיים). אז עכשיו, אני מחפש תוכנה מתאימה, שתאפשר לי להעתיק ולמחוק קטעים, על בסיס של מאיות השנייה. מקווה שתוכלו לעזור לי, בתודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
ראיתי את הרסיבר של JVC דגם RX-5032 ב- 200 דולר בדיוטי פרי רציתי לדעת האם הוא רסיבר טוב ושווה את הכסף האם יש לו מפענח?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך מדריך להתקנה ושימוש בסאב-וופר, לא של מחשב סאב למערכת קולנוע - סטריו איך להתקין כמו שצריך ולתפעל.
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
כמובן שיש חברות נוספות אבל צינתי את העיקריות, תיתיחסו: לאיכות? קרבת האיכלוסיה למוצר? מחיר? וכמובן עיצוב? בתודה, יוני
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמתי לב לזה שהם ממש זולים יחסית... הוא סתם צעצוע או שווה בדיקה? איך האיכות?
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה משני הרמקולים עדיפים לצורך שמיעת מוזיקה מישחקים וטלוויזיה במחשב אם יש לכם רעיונות נוספים אני אשמח להקשיב
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הרמקולים האלה שבתמונה: יש לי 2 שאלות אליכם: 1. האם שווה לקנות את הרמקולים האלה? {אני משיג אותם במחיר של 500 שקלים} 2. יש לי כרטיס קול די ישן מלפני שנתיים וחצי, creative vibra 128, האם ישמעו ברמקולים האלה כמו שצריך לשמוע, או שאני יהיה חייב לקנות גם כרטיס קול חדש....? המטרה היא כמובן לסרטים, משחקים ושמיעת שירים מכל הסוגים והפורמטים . תודה לכל העוזרים.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי את המארז Compucase 6919 וקיימת בו אפשרות לחבר מיקרופון ואוזניות מקדימה. החוט שמתחבר אליו (ניתן לראות מתחת לתמונה של הכרטיס) הוא מין חיבור של 10 פינים כשאחד באמצע רייק. את היציאה הזאת מצאתי בכרטיס קול OB שיש לי בלוח אבל לא ממש ראיתי על הכרטיס Creative SBlive! האם ניתן לחבר בצורה מסויימת? אם כן, היכן החיבור הזה? זה הכרטיס וזה החיבור הארור ???
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
איזה כרטיס קול אני צריך לקנות כדי לחבר מערכת 5.1 למחשב ? וכמה הוא עולה? לדוגמא YAMAHA TSS-1
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אתמול, בשעה טובה, קניתי מגבר של DENON, אם זכרוניאינו מטעני, דגם AVR 1406. אני מחפש סט של רמקולים (קדמיים, אחוריים, סנטר וגם סאב), לא סטלייטים (כי יש לי סלון גדול מאוד). לצערי התקציב מוגבל, בואו נאמר משהו כמו 6000 ש"ח, כולל או לא כולל הסאב... יש למישהו המלצות בעניין? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות רמקולים במחיר של עד 250$ יש את ה Z-560 שנשמעים די טובים אבל 400W RMS זה ממש חזק ואני לא צריך את זה אני רוצה רמקולים אם איכות קול כמה שיותר טובה ושיהיו לפחות 4.1. אני עומד לקנות את הרמקולים באמריקה אז רמקולים שאין בארץ הם גם אפשרות. תענו לי בבקשה (אל תגידו לי לעשות חיפוש באתר!!!! :mad:) תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Heya יש לי כרגע את ה-SB Live! Value Digital היקר שלי, שמתחבר לו בשמחה ל-Yamaha RX-V430 דרך החיבור הדגיטלי (COAX). בהתחשב בעובדה שאני משתמש בחיבור S/P DIF, ולמעשה אין כל עיבוד של הסאונד ע"י הכרטיס (או שיש?), האם יהיה הבדל כלשהוא בין ה-Value שלי לבין ה-GXP7.1 או ה-Audigy 2, למשל ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-