עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by 111111,

ש לי בעיה לנגן בכל חמשת הרמקולים ובבאס באותו הזמן כמה דברים: *הכרטיס קול של קריאטיב תומך ב 5.1 *ההגדרות במחשב מוגדרות לנגן 5.1 *לרמקולים (דיגטליים) יש חיבור אדום ולבן שאני מחבר לשני חורים בכרטיס קול ניסיתי לחבר את האדום והלבן לכל החורים (בכל מיני קומבינציות) אבל תמיד או שהימני אחורי+הקידמי ימני עובדים והשאר לא שומעים כלום או שהבאס+השמאלי אחורי+הימני שמאלי+הסנטר עובדים והשאר לא אם תוכלו להגיד לי מה הבעיה אודה לכם מאוד מאוד נ.ב החורים של הכרטיס קול הם כאלה (אם זה עוזר במשהו) מימין לשמאל: כתום--כחול--ורוד--ירוק--שחור--וחיבור של שמונה פינים (או 16 לא יודע) החיבור האדום והלבן בא מהבאס יש לו כל מיני חיבורים מאחורה למנהל- למה לנעול אם סוף סוף עוזרים לי?? תודה

• 11 תגובות
    • 813 צפיות
  2. אני צריך לקנות היום אוזניות אני רוצה אוזניות סראונד 5.1 איכותיות ביותר עם באסים גבוהים. המליצו על אלו שבכותרת ..מה יותר טוב מבינהם? אם יש לכן עוד המלצות על אוזנית 5.1 איכותיות ביותר,תציעו. (:

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  3. Started by zion789,

שלום רב, צריכים להגיע אליי אוטוטו הZ5500 ורציתי לדעת איזה כרטיס קול אוכל לחבר אליהם כאשר אני אשמע את האודיו בצורה הכי איכותית שאפשרׁׁ(TRUE HD,DTS MASTER AUDIO וכו')- כמובן בצורה אנלוגית ולא דיגיטלית על מנת לקבל את אותו פורמטי סאונד.היום קיים ברשותי כרטיס ONBOARD על הלוח אם ורציתי לדעת אם אצטרך להחליפו או להשקיע בכרטיס קול מתקדם,שימושיי העיקרים הם צפייה בסרטים,משחקים ושמיעת מוזיקה. מה אתם ממליצים לי?. הקנייה תתבצע מארה"ב כך שזה ייצא בהרבה יותר זול מהארץ תודה

• 18 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. Started by Chymes,

חיפשתי ולא מצאתי כלום. יצא עדכון או לא?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  5. Started by Globalization,

אז אחרי תקופה של כשנה פלוס עם הרמקולים המעולים הללו, החלטתי למכור אותם משום שהם גדולים לי מדי. לא הערכתי מספיק את גודלם וסביר להניח שאיני מנצל אותם כמו שצריך עם חדר יחסית קטן כמו שלי. באיזה מחיר הוגן ניתן למכור אותם?

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. Started by embedded,

שלום, אני מחפש טלויזיה לסלון , היא תשמש לצפייה בסרטים\סדרות, משחקי XBOX360 וצפייה בתוכניות טלויזיה. מרחק הצפייה הוא כ 3 מטר. חשוב שיהייה לה חיבור HDMI. בנוסף, מה אתם אומרים על המבצע של LG וSAMSUNG? כדאי ללכת על טלויזיה משם, אם כן איזה דגם? תודה.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  7. אני מתחיל להשלים עם זה שבשביל איכות (מרמקולים במחשב) צריך לשלם. מה המלצותיכם לאחר ה ATP3? יש לי 3 סטים של ה ATP3 והחסרונות שלהם כבר בלתי נסבלים בעיניי. בגדול, צליל מכאני ולא אמיתי (ביחס נאמר ל HD570 או לשני הJBLים הגדולים שלי). הייתי שמח לדירוג לאחר ה ATP ללא קשר לתקציב. מקום אחרון: ATP3 מקום לפני אחרון: ? וכו' תודה רבה....

• 36 תגובות
    • 2k צפיות
  8. אני מחפש אוזניות לריצה. חשוב לי שיהיה להם בידוד טוב לקול (אני לא מתחבר למוזיקה ששמים בחדר כושר בבסיס) עדיפות לאוזניות שהן לא בטוח האוזן אבל לא הכרח. יש המלצות? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  9. Started by MasterOr,

אני רוצה לקנות אוזניות חדשות, שבארץ עולות כמעט 300 שקל (CX300). עכשיו אני רואה גם את ה CX300 וה400 במחיר זול יותר מהארץ, הפחד היחיד שלי איך אני ידוע שזה לא זיוף? 40$ לCX400 נשמע הגיוני? מישהו קנה משם ויכול להמליץ על מוכר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני מדבר על סאב וופר רציני... של מערכת...( המחשב שלי מחובר לרסיבר..) עכשיו שלא תבינו לא נכון הוא קרוב לרצפה ( הוא נמצא במקום ששמים תרגליים...) אז שומעים סבבה... אבל אני מפחד שהבומים יקפיצו את המחשב ויהרסו אותו אני שואל אאם זה באמת יכול לקרות?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by gal_il50,

שלום. יש לי LOGITECH Z560 והכרטיס קול שלי הוא זה שבא עם הלוח אם(גיגבייט VAX). השאלה שלי היא אם אני אקנה כרטיס קול(משהו בסביבות 500 שקל) אז האם בכלל יש שיפור ואם כן איזה בדיוק ובמה הוא יתבטא. מה ההבדל? מה זה נותן ואם אפשר אז גם המלצות לכמה כרטיסים טובים. תודה.

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  12. Started by mp91,

יש לי בעיה במיקרקפון. כשאני מדבר למיקרופון לא שומעים כל כך חזק ואני ממש צריך שהוא יהיה קרוב לפה שלי אך לעומת זאת אצל חבר שלי חיברתי ושמעו אפילו מסוף החדר שמדברים... מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה? ניסיתי במאפיינים של הסאונד שלי לעלות את זה למקסימום אך זה לא עוזר.... אני החדרתי את היציאה של המיקרפוןן ליציאה ורודה ואת המיקרפון ליציאה אדומה .... יש מצב זה בעיה בלוח אם שלי או שזה בעיה בהגדות של הסאונד של האוזניות?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  13. שיראו מהצדדים טוב זה בLCD לא? ותודה מראש

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  14. Started by 4x4,

למבינים הרמקולים האלו טובים? הם למטרת שמיעת שרים וסרטים בעיקרוגם אפ צריך לקנות כרטיס קול בשבילם או לא תודה לכל העונים קישור: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1758213

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  15. Started by VGFreak,

אני מארגן קבוצת רכישה לקניה של אחת הטלויזיות הבאות: LG 55LW651Y Philips 55PFL7606 כרגע המחיר עומד על כ 11K לפיליפס וכ 13K ל LG. כרגע יש 5 קונים פוטנציאליים שהביעו נכונות להשתתף. מספר זה צפוי לעלות. מי שבעניין, אנא שיירשם כאן (נראה ש HT לא בעניין של התאגדות קבוצות רכישה בפורום שלהם..)

• 39 תגובות
    • 6.8k צפיות
  16. שלום, הצלחתי להפעיל את הדונגל מהסלולר (הסלולר התחבר אליו עובד כמו שצריך) אך לי דווקא חושב לשדר מהמחשב. התקנתי עליו את התוכנה, אך עושה רושם שהוא מחפש את הדונגל ולא מוצא אותו. ראוטר הWIFI נמצא ליד המחשב, ושניהם נמצאים במרחק של כ 2.5 מטר מהטלוויזיה עם הדונגל. לעזרתכם אודה

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by tot5,

שלום לכולם, ברצוני לחבר את המחשב הנייח שלי לטלוויזית LCD. איך אני עושה זאת? תודה לכולם!

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  18. Started by game kILLer,

האם הרמקולים האלה דורשים כרטיס שתומך ב 4.1 ?? או שכרטיס VIBRA128 מספיק?

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  19. אתם יכולים להמליץ לי על אוזניות עד 500 שקל ,עוצמתיות,איכות שמע גבוהה,מגיע לתדרים נמוכים/גבוהים . תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי, יש לי מיני לפטופ (eee-pc) ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה. הטלויזיה מאוד ישנה והחיבור וידאו היחיד שהיא מקבלת זה הפין הצהוב (כמו שיוצא מה-DVD וכד'). בטלפופ יש לי יציאת VGA, האם יש כבל שממיר בין VGA לכבל הצהוב? לא הצלחתי למצוא כזה ב-dealextreme, הכי קרוב שמצאתי היה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.9853 שמוציא שלושה פינים במקום אחד. רעיונות?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני מחפש טלויזיה עד3000 ש"ח עד 42" (כמה שניכנס בתקציב הזה) צריך FHD הטלוויזיה הולכת להתחבר לPS שלי ולמחשבים אולי ממיר HD (אני עדין לא סגור על HD או מג'יק של הוט) 3D לא חובה אבל מאוד רצוי למשחקים בPS ומכיון שהPS הוא גם משמש אותי כסטרימר אז גם לסרטים. עד כמה שלי ידוע ההבדל בין פלזמה ל LCD זה שאין כזה חוץ משבמסכי בפלזמה המסך מבריק ואז יש השתקפות אצלי אין בעיה כזו בחדר אז אין לי יותר מידי בעיה עם פלזמה הטלויזיה תשמש במרחק של מטר וחצי עד 3 מטר. מה דעתכם על הטלויזיה הזו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=794976 ? או שיש אחרות זולות יותר או איכותיות יותר חשוב לציין שהאיכות צפייה חשובה לי מאוד וגם איכות הסאונד כי כרגע אין לי תקציב בישביל לקנות מערכת לטוויזיה תודה רבה וחג שמח…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. יש לי שאלה... מצאתי היום מתחת למיטה שלי כרטיס קול ישן של קריאטיב...הדם שכתוב עליו הוא model: CT4810 עכשיו השאלה היא האם הוא יותר טוב מהכרטיס קול אונבורד שיש לי (realtek ac'97)...??? תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  23. Started by hichcock,

היי לאחר התקנה של ווינדוז חדש קורה משהו נורא מוזר עם הסאונד.... אני שם שיר במאית שניה הראשונה שומעים חזק (גם חבר פה שמע את זה, אני לא מדמיין) ואז הסאונד יורד (לא ממש חלש, אבל יש הבדל דיי גדול) ניסיתי לחפש ב-control panel ובמקומות אחרים, לא מצאתי כלום..... בווינדוז ויסטה בחיים לא קרה לי כזה דבר.... למישהו יש מושג? ויש את התוכנות החדשות ביותר לסאונד.... טיינקס

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  24. אני חיכית כבר חצי שנה והיום יש לי די כסף אבל יש לי VIBRA 128 אז רציתי לישאול אתכם המומחים הגדולים מי מהם יותר טוב ? לי הכי חשוב האיכות זה לא למסיבות והאים אפשר לישמוע דולבי דיגיטל ב4.1 ? ובמה תלוי הדולבי דיגיטל ? אני אשמח לכל תגובה בתודה THE GYVER

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  25. Started by sgeva2001,

מחפש כרטיס קול עם 2 יציאות 2 תלויות. הכוונה שאוכל לשמוע 2 תחנות רדיו אינטרנטיות בו זמנית או תחנת רדיו אינטרנטית ברמקול אחד ומוזיקה מ HD ביציאה לרמקול שני.. לכוון כל יציאה לרמקול אחר. עבור WIN7 בתודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.