אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס הזה נבחר ככרטיס השנה. איך הוא? ובעיקר כמה הוא עולה?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בבקשה תמליצו לי על רמקולים איכותים בסיביבות ה500 ש"ח. יש לי audigy 1. אני צריך אותם למשחקים ומוזיקה בפול ווליום. וגם שיהיו 4/5.1 מצאתי בינתיים את ה Creative Inspire 4400 (4.1) black , PHILIPS A2.5 500W ו Logitech Z-540 איזה מהם יותר טוב, וגם אם יש לכם המלצות לרמקוליים אחרים תרגישו חופשי לרשום תודה GAmX
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. יס וחברות הכבלים מספקות שידור של 50 הרץ אז טלויזיה 100 לא נותת כלום (חוץ מדיווידי) 2. טלויזיה 50 הרץ מעדכנת את התמונה 25 פעם בשניה ויש 25 תמונות בשניה יש קשר בין הדברים או שזה סתם במקרה?
-
- 14 תגובות
- 881 צפיות
-
-
האם יש חיה כזאת שהיא בעצם כרטיס קול שבתוך הכרטיס קול יש מגבר ? כלומר שאני יוכל לחבר רמקולים פסיבים (נגיד רמקולים של קולנוע בייתי) לכרטיס קול עצמו..
-
- 14 תגובות
- 929 צפיות
-
-
ataac cd walkman d-ne800 זה מה שכתוב על האריזה מישהו שמע עלי? כי אני קניתי אותו ורציתי לשאול מה דעתכם עליו
-
- 14 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אז ככה, אין לי בכלל ניסיון עם אוזניות, אז אני רוצה עזרה מכם, לאוזניות טובות שיעשו את העבודה על הצד הטוב ביותר בטווח המחיר הזה. הם יחוברו לקראייטיב אודיג'י 2 ZS אגב, שמעתי אצל חבר שלי באוזניות של 150+ שקל של Numark והם נשמעות לא רע בכלל, אז יש מצב למצוא אוזניות טובות ב500 בערך? בכל אופן, תודה מראש לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שיש על זה דיון רק שיש לי שאלה באיזה מכשירים יתמוך העברית?.... ואיך אני משיג כזה דבר ... תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי שאני קונה ipod 20 gb. בעיקרון אני רוצה את הדור רביעי מכיוון שהסוללה בו נותנת יותר זמן שימוש. אבל איך אני מבדיל בין 2 הדורות? אני עכשיו הייתי בשקם אלקטריק והיו ב- ipod שם 4 כפתורים למעלה (מוארים בצבע אדום), וכזה עיגול גדול מתחתיהם. איזה דור זה? ובמקרה וזה הדור x, איך נראה דור y שאני אדע על מה ללכת... תודה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 3k צפיות
-
-
סתם גלשתי לי בנטאקשן וראיתי תמוצר הבא והמחיר יחסית סביר האיכות אני מאמין סיברה ביותר...והנפח מכובד בכל אופן רציתי דיעות בקשר להאם שווה לי הקניה של המוצר הנ'ל ביחס למחיר ולתמורה שניתן להפיק ממנו.. והדבר שהרשים אותי בין היתר זה התמיכה ב- Lyrics - הצגת מילות השיר !!! אחת התכונות החשובות והבלעדיות ביותר . היא LYRICS - מילות השיר - ניתן לראות את מילות השירים בדיוק כמו בקריוקי תוך כדי השמיעה המוצר פה http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1961025 תודה מראש לעוזרים ^ - ^
-
- 14 תגובות
- 981 צפיות
-
-
-
ערב טוב, יש ברשותי כרגע INSPIRE 2500 של CREATIVE. הם אחלה, אבל לא מספיקים. יש להם כמה חסרונות בסאונד שלהם שמפריעים לי מעט. בכל מקרה, החלטתי שהגיע הזמן שארכוש לי מערכת חדשה למחשב. לכן אני שואל מה דעתכם על הרמקולים הנ"ל (Z-640)? טובים? לא? איכותיים? לא? מה אתם אומרים. וד"א,מה בקשר לשמיעת מוזיקה רגילה?איך אני אשמע אותה בדיוק? (הכוונה באיזה רמקולים וכד'...) תודה לכל העונים
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי.. לאחר חיפוש אין סופי אחר head unit נורמלי (דגש על נורמלי, את aiwa/jvc אני לא מתכוון להכניס אליי לרכב...) שכולל כניסת AUX לחיבור ה iRiver H120 שלי, הדבר היחיד שמצאתי הוא הפיונירים בתוספת המתאם ל IP-BUS שעולה בארץ 600 שקל אצל עוזי רדיו... (פשוט עצוב.. מדובר על דגם שעולה 60 דולר.. ויש גם דגם שעולה 30 דולר ואותו הם בכלל לא מביאים). כך שאני דיי מיואש... עכשיו, עלה במוחי רעיון... נניח שאני שם מגבר שכולל כניסת RCA (כמו זה, למשל: MAGNAT Xcite 300), אני אוכל כשאני רוצה לחבר אליו את ה-H120 בלי שום קשר ל head unit (כלומר, נניח אפילו במקום. אני אנתק את ה head unit ואחבר את ה h120 במקום..) ולשמוע דרכו רגיל ? יש מצב?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מומלץ בכלל? ואיזה מומלץ מההבאים: -vertex -xoro -apex -ITT אנא תענו לי זאת שאלה דחופה מחר אני הולך לקנות את אחד מהם. תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה שבכותרת ועוד שאלה- האם יש כבל מאריך לבננה ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אני חושב על לקנות את הנגן שבכותרת הוא די יפה, קיבולת גדולה (לי היא מספיקה ביותר), ויתרון גדול במיוחד: סוללה שמחזיקה 24 שעות (לפי מה שהיצרן אומר) אני לא בטוח אם לקנות ואני לא ממש אכנס בזה (רק אזכיר שאחרי הטיול שעוד שבוע וחצי אני לא אשתמש בו יותר מדי, והוא יקר) אז כמה מילים עליו לא יזיקו, תודה (:
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב התקנתי עכשיו XP PRO?SP2 הכל טוב זז מהר אבל אין קול התקנתי את הדריברים של ה NFORCE הכל מותקן בבקרה של ה NFORCE הכל על הכי גבוה גם באפשרויות קול בלוח הבקרה הכל שמתי על הכי גבוה ועדיין אין כל. למחשב מחוברת מערכת עם שני רמקולים לא שיניתי כלום בה לא נגעתי בחוטים רק פירמטתי את המחשב. יש מאחורי המערכת 4 חיבורים שחור אדום שחור אדום ומחוברים אליהם החוטים של הרמקולים והכל טוב. מישהו יודע מה הבעיה, איך מסדרים את זה??? תודה רבה לעוזרים. :-\
-
- 14 תגובות
- 978 צפיות
-
-
חברה ראיתי שהרבה אנשים שאלו איפה כדאי לקנות את הZEN TOUCH אז במקרה נתקלתי בבקורת שמישהו כתב ב-ZAP על המכשיר, כיוון ששמעתי הרבה ביקורות על המכשיר הזה מהרבה אנשים שאני מכיר אני לא חושב שהביקורת הזו גורפת , אבל היא גורפת לגבי היכן מומלץ לקנות את המכשיר והיכן לא: קישור
-
- 14 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי חבר'ה, לאחרונה קניתי מחשב חדש עם מ"ה win7 64bit ובינתיים התקנתי רק את המקודדים של divx מאתר הרישמי. ניסיתי להפעיל סרט HD בפורמט mkv שהורדתי - הוידאו עובד טוב, אך אין סאונד (ניסיתי להפעיל אותו במחשב אחר ויש סאונד אז הקובץ תקין). לדעתי זו בעיית מקודדים.. יש לכם איזושהי המלצה לחבילת מקודדים טובה?
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מתישהוא סט של שני רמקולים ומגבר סטארו טוב (1500 שקל יושקעו להערכתי) ברשותי לו גיגהבייט GA-880GM-UD2H עם כרטיס קול מובנה - Realtek ALC892 codec - High Definition Audio האם הכרטיס מוציא סאונד נקי וטוב? אין לי שום צרכים אחרים מהכרטיס חוץ מזה.
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכם , יש ברשותי מחשב נייד מסוג, acer aspire 5732ZG הוא תומך בHD ויש ברשותי טלויזיה samsung series 5 full hd 37* אני רוצה לחבר את המחשב הנייד לטלויזיה ואז לראות את הסרטים דרך הטלויזיה עכשיו השאלה שלי היא. מהיא הדרך הטובה ביותר והזולה ביותר. האם זה דרך כבל HDMI? ושמעתי שיש דבר כזה STREAMER מישהו מוכבן בבקשה להסביר לי מזה? תודה מראש . מצאתי את זה בDEAL EXTREME. לדעתי זה מאוד זה השאלה אם זה מה שאני צריך. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.29769
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי אנשים.... יש לי בעייה קטנה...אני מנסה לחבר את הרסיבר שלי למחשב... אני רוצה לחבר אותו בצורה דיגטילית... אין לי יציאה דיגיטלית בכרטיס קול,כלומר היציאה הכתומה... זה אומר שאני צריך לקנות כרטיס קול חדש עם היציאה הכתומה או שיש דרך נוספת? יש לציין שיש לי מחשב חדש ובלוח אם יש יציאה של HDMI S-VIDEO VGA DVI יש לציין שהרסיבר ישן אבל תומך בשידור דיגטילי ו DTS אבל אין לו יציאת HDMI תודה אנשים מחכה לפתרונות !!!!
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הייעוד של הרמקולים: מוזיקה במחשב, אני רוצה את האיכות הכי מטורפת למוזיקה, כל היום שומע מוסיקה, מכל הסוגים.. ככה שאני מחפש רמקולים נוחים שאני יכול לשים בפינת עבודה (שולחן מחשב..) ובעצם כשאני יושב מול המחשב- לשמוע מוסיקה.. לא האזנה מאיזה נגן חיצוני או שום דבר אחר, חיבור למחשב, כנל גם סרטים מהמחשב. תקציב: 700-900~ ש"ח. בינתיים ההתלבטות היא בין: 1. הMicrolab Solo 6c \ 7c 2. מגבר ישן שיש לי בבית TEAC AX-55 ואליו אני אקנה רמקולים חדשים באותו תקציב- Whaferdale Diamond 9 נראים בחירה טובה במחיר הזה..? איך אני מחבר את המגבר למחשב? כרגע ניסיתי עם המגבר הישן חיברתי לו רמקולים ישנים שהיו לי, ויש רעשים סטטיים נוראיים, אבל כשאני מחבר למגבר נגן חיצוני (iPod) שומעים סבבה בלי רעשים, יכול לה…
-
- 14 תגובות
- 6k צפיות
-
-
אני מארגן חדר צפיה בסרטים/סדרות, בעיקר HD אבל גם סרטי ילדים באיכות "רגילה" ולעיתים אף נמוכה למדי. יחובר אליו מחשב HTPC ויתכן גם גיימינג מדי פעם. התקציב גמיש לשני הכיוונים, אבל אלא אם מדובר בהבדלים תהומיים - הייתי מעדיף לשלם פחות. יש לי חדר מרתף שקל מאוד להחשיך במימדים של 3X5 בערך. עוד לא החלטתי אם לסדר אותו לאורך או לרוחב, אבל סביר להניח שמרחק ההקרנה יהיה כ~3-4 מטר. * האם מקרנים בטווח המחירים הזה (ועדיף פחות כמובן) נותנים איכות תמונה ראויה? * אני מניח שצריך לשקלל גם מסך נורמאלי, אם כי יש לי קיר חלק להקרנה. * צריך גם כניסת וידאו דיגיטלית למקרן, לא? * יש משמעות לזמן תגובה במקרנים (לגיימינג)? * איזה LCD-TV מומלצת במקרה הזה והאם היא עדיפה משמעותית על מקרן? ההנחה ש…
-
- 14 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום ברוך ה' התחדשנו במסך 42 LED חדש. יש לי כמה שאלות על דברים שנורא מציקים לי: 1) הוידאו במסך נראה ממש מהיר, כאילו הכל נמצא על הילוך מהיר (בחיבור למחשב זה נפתר) אחותי ואני שמנו לב בעוד אבי לא שם לב, הבנתי שזה קשור לחתדירות או משהו, האם יש דרך לשנות לסדר את זה או מה? זה ממש משגע לי תשכל. 2) שאני מעביר סרט HD לUSB ומחבר אותו למסך אני נתקל בבעיה שאומרים לי כי ההתקן ריק, הבעיה חוזרת עם USB פשוט 8 ג'יגה והארד דיסק חיצוני שלי, החיבור נעשה או ישירות למסך (יש חיבור מובנה) או לחיבור שנמצא על מכשיר DVD (לציין שהוא גם תומך בHD), בין מכשיר הDVD למסך מחבר כבל HDMI. אם מישהו יוכל לעזור לי מאוד אשמח. תודה ופסח כשר ושמח!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מערכת סטירו אז כנראה שמתי מלא זמן פול וויליום ונשרף לי אחד הרמקולים. אחד הרמקולים הוצאי עשן ואמז אין באסים שומעים רק מוזיקה והרבה יותר חלש מה הבעיה ?
-
- 14 תגובות
- 4.9k צפיות
-