עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by stingeR-,

http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=MDRV250V&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=72&aff=zap איך האוזניות האלו?

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  2. Started by אלון פ,

שלום לכולם, רציתי לקנות את הסטרימר הזה, אבל אני רוצה לדעת קודם את כבר יצא לו עדכון שמוסיף תמיכה בכתוביות בעברית. מדובר בסטרימר הזה:http://hwzone.co.il/reviews/wdtv/ האם הוא תומך בכתוביות SUB בעיברית? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  3. שלום לכולם. עד עכשיו היה לי כרטיס קול creative live value ct4670 מהדור הראשון, XP זיהה אותו אוטומטית ולאחר מכן התקנתי את הדריברים מהאתר של קריאייטיב. השבוע התקנתי כרטיס קול קצת יותר חדש: creative live! ct4670 (יציאות מוזהבות + יציאה דיגיטלית) ה XP עשה בעיות עם הזיהוי שלו ולאחר מכן הוא זיהה אותו כ creative live value ct4670 (הכרטיס הקודם) הסרתי דרייברים והתקנתי כמה פעמים ושום דבר לא עזר הכרטיס עדיין מזוהה ככרטיס הישן, ככה אני לא יכול להשתמש ביציאה הדיגיטלית ואולי גם איכות הקול נפגמת קצת בגלל זיהוי לא נכון. איך אני יכול לפתור את הבעיה ולהגדיר את הדרייבר הנכון עבור הכרטיס.

4. Started by wrecker,

יש לי כרגע את השמע מהONBORD והוא לא רע אני משתמש ביציאה אופטית למוזיקה ו5.1 בשביל משחקים וסרטים עכשיו הקטע שיש הבדל גדול מבחינת הסאב, הוא הרבה יותר מורגש וחי באופטי וב5.1 הוא די נעלם כזה.. (סוג מעבד קול ALC889A גרסה 5.10.0.5449 של Realtek HD לוח אם GA-P35-DS3) דבר שני מראה לי בSPDIF SETTING שאני עכשיו על 48KHZ ואני יכול להגיע עד 192KHZ.. אבל ברגע שאני מעלה לא שומעים.. זה מגבלה של כבל או של הכ.קול? דבר שלישי על איזה כרטיס קול אתם ממליצים בשביל שמיעה איכותית של מוזיקה סרטים ומשחקי מחשב? הוא לא חייב להיות עם מליון חיבורים.. 5.1 ואופטי לפחות. תודה

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  5. Started by kEv,

הייתי רוצה לשמוע המלצה על סאב וופר עוצמתי ואיכותי בצבע שחור עם אפשר ככה זה יתאים לשאר הרמקולים. אני הולך לשתמש לסרטים ולשירים... תקציב עד 800 שקל :-\

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  6. Started by Joshua_G,

האם נדרשת תאימות של לוח האם לכונן בלוריי?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  7. היי אני רוצה לקנות רמקולים 7.1 ואני צריך המלצות חשבתי בהתחלה על הt7900 של קריאטיב אבל זה רק מהסתכלות ראשונית ואני צריך המלצות על עוד סוגים בשביל לראות מה הכי כדאי לי תודה אני רוצה לציין שיש לי הצעה טובה של הt7900 ב900 שקל במזומן טוב אני לא יודע למה אף אחד פה לא עונה לי אבל תודו שזה מוזר לפחות שמישהו יגיד לי אם זה בגלל שלא רוצים לעזור או שלא יודעים

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  8. Started by alfred3,

האם מישהו מכיר ? יכול לחוות דעה בנוגע למכשיר הנ"ל ?

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  9. Started by sz,

הי, אני מעוניין להקליט כלים במחשב. בעיקר גיטרה חשמלית ובאס, אבל גם כלים אקוסטיים כגון פסנתר גיטרה קלאסית או שירה. יש לי כרטיס קול מובנה פושט, ואני רוצה לקנות חדש, חשבתי על ה audigy 2 zs או audigy 2 nx של creative. האם כרטיסים אלו יספקו את הצרכים שלי או שאני צריך משהו אחר? (בתקציב דומה) רצוי שיהיה חיבור PL גדול בכרטיס, או שאני יכול לחבר את הכבל של הגיטרה עם מקטין? אשמח לעזרה...

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  10. Started by Vidati,

שלום! אני מתכנן לקנות לוח אם חדש של ASUS: P5N32-E SLI והוא בא עם כרטיס קול (לא פנימי) חיצוני אשר נראה ככה: אבל השאלה שלי היא עד כמה הוא טוב? כי אני לא מצליח למצוא ביקורות ברשת. תודה.

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  11. Started by ohad2890,

במה עוזרת העוצמה הכוללת(RMS) של הרמקולים משנה? (לא ידעתי איך לנסח תשאלה)מקווה שתבינו ותעזרו תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  12. Started by CyberBot,

הם מ-DX (כדי למנוע אי נעימויות אני לא אפרסם את הקישור) עכשיו שאני מפעיל מוזיקה/COD אני שומע מעומעם ולא איך נגיד crispy יש אפשרות לסדר את זה דרך אולי האיקולייזר של הכרטיס קול? מעגל שאפשר אולי להכין ולחבר אליו את האוזניות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by gilsna,

חיברתי HTPC ל LCD בכבל HDMI התמונה מצויינת אך ללא קול, במקביל חברתי את המחשב לרסיבר בכבל אופטי ואני לא מצליח לשמוע קול, במחשב מותקן כרטיס קול עם כל היצאות כרטיס קול יRealtek ALC889A codec (High Definition Audio, 2/4/5.1/7.1-channel, Support for DTS (dts NEO:PC), Optical S/PDIF In/Out, HDMI, 6 PC Audio + 2 Front ) High quality 106dB SNR רביסר YAMAHA 661 מישהו יכול לעזור עם הגדרות או עצות? תודה

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  14. Started by Wunderbar,

שלום חברים, אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין להתחדש ברמקולים חדשים, כבר כמה שנים שאני עובד בעיקר עם הלפטופ ועם הרמקולים המובנים שיש לו, אבל מכיוון שמדובר במחשב נייח אני רוצה כמובן שיהיו לו גם רמקולים. ההתלבטות הראשונית שלי היא להחליט האם לקחת 2.0 או 2.1. ראיתי אצל חבר שיש לו סאב וופר והרגשתי שזה עושה יותר רעש של באס מאשר מוסיף למכלול המוזיקלי (אולי מדובר ברמקולים לא כ"כ איכותיים, לא בדקתי). מה דעתכם, האם כדאי ללכת על 2.0 או 2.1 לגיימינג, מוזיקה וסרטים. התקציב שלי הוא בסביבות ה-300, אבל אם אפשר למצוא משהו איכותי בפחות אז בכיף (לא אודיופיל גדול). תודה

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  15. Started by ozeini,

קניתי השבוע טלויזיה LCD 32 וחיברתי את המחשב אליה עם כבל HDMI, בנוסף חיברתי כבל מהכרטיס קול שלי לRCA של הטלויזיה. את הטלויזיה שמתי שתשדר ב-HDMI אבל לא שמעתי כלום! מה לא עשיתי כדי לבדוק למה לא שומעים ולא הצלחתי: החלפתי כבל RCA, שיניתי את הכניסה בטלויזיה מ-IN ל-OUT וההפך, וגם במחשב הגדרתי אותו פעם בתור "קו יוצא" ופעם בתור "קו נכנס"... שום דבר לא עזר! ניסיתי גם לשים את הטלויזיה על AV (ידעתי שאני לא יראה כלום אבל חשבתי שאולי אז אני ישמע משהו) וגם לא שמעתי כלום. אני בטוח שמישהו מכם יודע מה אני אמור לעשות כדי לראות ב-HDMI ולשמוע משהו מהטלויזיה... אז בבקשה... אגב שחיברתי את ה-DVD לטלויזיה עם RCA ראיתי ושמעתי מצוין, מה שמוזר זה שברגע שהוצאתי את הכבל הצהוב (וידאו) מהטלויזיה או מה-D…

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  16. Started by noambaum,

האם הכרטיס הזה טוב לבעל מערכת 5.1 \ 7.1 למשחקים וסרטים? תודה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  17. Started by itelweb,

אוקי, אז עד לפני יומיים היה לי קריאייטיב זן טאצ' וזה היה אחלה נגן אבל היו לי כמה בעיות איתו, לפני יומיים, הקריאייטיב שלי הלך לעולמו ועכשיו שוכב לו בשלווה בגן העדן לנגנים שהתעללו בהם... אז עכישו אני מחפש נגן חדש.. הדרישות שלי הם שיהיה 20G, רצוי מסך צבעוני אבל לא חובה, שיהיה נוח לעבודה, ושלא יהיה IPOD... בדקתי כמה נגנים ובעיקר אהבתי 2 מהם: Creative Zen Sleek 20 GB MP3 Player iRiver H10 20 GB MP3 Player אני הייתי רוצה לשמוע את דעתכם אולי אתם מכירים את הנגנים האלה יותר טוב ממני או שאתם מכירים נגנים אחרים בכלל שלדעתכם טובים....

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  18. צריך המלצה לכרטיס קול ב400-500 שקל למחשב נייד (חיבור USB) והוא חייב להיות שני חיבור הRCA השניים שהקול מין הסתם חח

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  19. שלום,בן דוד שלי מעוניין ברמקולים חדשים באיכות נורמלית,עכשיו אני לא יודע איזה בדיוק כרטיס קול יש לו על הלוח יש את המספרים האלה אני יודע 2.1 5.1 זה קשור?הרמקולים יתאימו לכל מערכת ? ועכשיו לשאלה השנייה - מה עדיף ה ATP3 או ה X-230 אני מאוד מתלבט ביניהם אחרי שראיתי שאנטולי מעדיף את ה X-230 על ה ATP3 תכננתי להמליץ לו על הATP3 מה עדיף יותר לדעתכם ? מישהו שמע את שתיהם ויכול לומר למי יש צליל יותר טוב ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_157&products_id=7840 הוא עולה פה 364 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_1849&products_id=786 עולה 415 ש"ח , אני רואה שכתוב פה תומך בכרטיס קול 2.1 ואם יש לו כרטיס קול 5.1 ? תסדרו אותי …

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  20. Started by Triple-z,

חיברתי את הטלויזיה למחשב סוף סוף עם הכבל הזה: http://ultrapro.co.il/products/107312 ומתאם HDMI TO DVI פשוט שרכשתי עכשיו כאשר אני מריץ HD, גם 1080 וגם 720, ה- CUDA אכן פועל, אבל יש לי "נפילות" של הסיגנל מידי פעם (ולא מעט) התמונה נעלמת לכמה שניות והוא מחפש סיגנל ואז חוזר מה יכולה להיות הבעיה? הגדרות? כבל? מתאם? מאיפה להתחיל

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  21. Started by NO FEAR,

הלכתי לבאג (במחשבה שהם מבינים בתחום) ושאלתי אותם איזה רמקולים טובים אפשר להשיג בתקציב של - 300 שקל בערך והם המליצו על הרמקולים האלה בטענה שהן ממש טובות! אני מתכנן לקנות אותם ביום שישי הקרוב ולפני שאני עושה את זה רציתי לדעת מה דעתכם האם כדאי לקנות אותם? או שבתקציב כזה אני יכול להשיג רמקולים טובים יותר? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  22. יש לי דיסק קשיח עם יציאת מיני USB . הטלוויזיה בעלת כניסת HDMI . השאלה שלי אם יש אפשרות לחבר את הדיסק קשיח לטלוויזיה בעזרת כבל מסויים והאם יש דבר כזה בכלל כבל לחיבור HDMI לUSB MINI

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. אהלן, אחרי המון קריאה בפורומים מוכרים בחו''ל (בכוונה לא מצין את השם - כדי שלא יהיה התנגשות עם חוקי הפורום) וגם בארץ, החלטתי לקנות כרטיס קול מדגם Xonar Essence ST ואוזניות AD700 של אודיו-טכניקה. אך לפני הרכישה, אני מעוניין מספר תגובות אחרונות כדי להיות 100% בטוח שאקבל את הסט האוליטמטיבי למשחק. לגבי הAD700 למען האמת אני כבר החלטתי - ממש היה לי קשה למצוא עליו תגובות רעות, אם בכלל מצאתי - סלחו לי, האשימו את השעה. ובכן, אני די OLDSCHOOL ועדיין משחק, למרות כל השנים שעברו מאז היציאה של הבטאות והגירסאות של המשחק קאונטר סטריק 1.6 שמבוסס על טכנולוגיות הסאונד די ישנות, אך אם תמיכה בEAX 2.0 וA3D 1.0 (לא שזה חדש כן? ) - אבל נתמך על ידי הXonar Essence ST ושאר החבר'ה שלו (STX וכו') ובכ…

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  24. Started by computer_freak,

מונו זה אומר ערוץ שמע אחד וסטריאו 2 ערוצי שמע?

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.