אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע? אני מתכוון לארץ הנוכחית שמייצרת אותה היום.
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בלהקה NightWish ואין לי מושג איך להגדיר את הג'אנר שלהם... כדי לכם לחפש את הטראקים הבאים שלהם: Ever Dream Phantom Of The Opera Bless The Child Slaying The Dreamer תהנו!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להעביר קלטת וידאו ישנה למחשב. יש לי RADEON 9200. האם אפשר בכלל לעשות דבר כזה בלי כרטיס טלויזיה? תודה מראש. :-*
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או קיי אנשים יש לי וופר אני מתכוון שיש לי את רק את החלק שעושה בומים עכשיו אני צריך קופסא (אגב יש לי גם חלק שדומה לקרוסאובר יעזור לי ?) יעזור לי מאוד אם תתנו לי לינקים איך לבנות את המפלצת הזאת (ADS 12 אינטש' 150 WATT RMS ! ) תכנונים , לינקים ושאר ירקות רק יעזור בתודה רבה INFERNO
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פנטיום 3, כרטיס קול VIA AC '97. עשיתי אינטרנט WOW עם חיבור של מודם "ROTAL" בUSB. אני לא יודע אם יש קשר לפרטים הנ"ל אבל בערך מאז הלך לי הסאונד מערכת (התחברות, צלילי דואר והודעות, שגיאה, וכו'). הסאונד של המשחקים נשמע ללא בעיה (לא משחקי WIN). עד רגע כתיבת בעיה זו גם כשניסיתי לשמוע שירי MP במדיה פלייר, הוא התעכב, חשב, צבע לי באדום את השירים ואמר שה"אודיו קודק" שלי לא מתאים. אבל באורח פלא זה השתנה, ונשארו רק בעיות עם צלילי הWAV. מה עושים/משנים?? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אוקיי, הגיע זמן לקנות כרטיס קול נורמלי שלא יבייש את שאר המערכת שלי (אפשר לחשוב, רמקלים ורסיבר ) בכל אופן ההתלבטות היא בין ה-GXTP לבין האודיג'י 2 של קריאטיב, שניהם כרטיסים מצויינים להרקולס יש כמה יתרונות ברורים על האודיג'י (הראק בעיקר), אבל בכל זאת אין ספק שהאודיג'י כרטיס מצויין בכל אופן, למישהו יש דעה, התנסה עם שניהם ויכול להעיד מי עדיף ולמה ?
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי אם הרמקולים האלו מומלצים? http://www.geniusnet.com.tw/product/speaker/sw51value.htm תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אם אני מחבר מערכת עם DECODER של AC3 ואני רוצה שהDECODER הוא זה שיפענח את האותות ל AC3 אז איך צריך לחבר אותו לכרטיס קול דרך DIGTIAL OUT או יציאות רגילות או שזה לא משנה?? תודה.
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי , יש לי כאן כמה שאלות , חלקם קשורות לתחום אחר , פשוט חבל לדחוף כל שאתה לנושא שלה אז אני יכתוב את הכל כאן ב אדיו ומוזיקה. בקיצור , רציתי לקנות מערכת של סאונד שלמה לחדר , שזה כולל כרטיס קול חדש ורמקולים , רצוי 5.1 , ורצוי שיהיו חזקים מן הסתם. התקציב שלי הוא בערך 1200 שקל לכרטיס קול פלוס רמקולים. אבל אפשר לחרוג , בעוד 200-300 (גג!). אני מתלבט בין ה audigy + insipre 5200 or audigy + z640 בעיקרון אני לא מכיר עוד סוגי רמקולים. אבל דיי רצוי שהכרטיס קול יהיה audigy. אם התקציב לא נותן רמקולים של 5.1 איכותיים , אז אפשר לוותר על הכרטיס קול ולקחת את ה live שזה בעצם חוסך 200-250 שקל. ככה שזה בעצם הופך לשאלה של מה עדיף כרטיס קול יותר טוב , ורמקולים קצת פחות טובים או כרטיס קול פח…
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
ישנם סרטים שיש להם קול שלרקע הכוונה למוזיקה לאפקטים מאוד חזק והדיבור מאוד חלש מה ניתן לעשות בנוגע לזה כי הגברה כללית של עוצמת השמע מגבירה גם את המוזיקה ועוצמת קולות רקע וזה נהיה ממש לבלתי ניזבל.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס AC 97 (סטריאו) ישן על הלוח אם במחשב. אני רוצה לדעת האם זה יהיה מספיק בישביל להפעיל רמקולים חדשים כמו 2100 שאני יקנה ? האם כדאי לי להוצאי עוד 200 ש"ח על כרטיס חדש? והאם יהיה הבדל באיכות של הסאונד עם כרטיס חדש ב200 ש"ח? (הבדל שאפשר לשמוע ) אני משתמש ברמקולים למשחקים ולמוזיקה לא ממש לסרטים. אם אתם בעד כרטיס חדש בבקשה תמליצו לי על אחד (200~ש"ח) כי אני ממש לא מבין בכרטיסי קול.
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה.. נראה לי שהגיע הזמן שאני יכנס לעולם הסראונד. כרגע אני שומע עם מערכת מיני דיי ישנה AIWA NSX-V25 אני רוצה לשדרג את כל המערכת והשימוש העיקרי יהיה סרטים ב- DivX/XviD + AC3 שאני רואה בטלויזיה דרך ה- TV-out וחוץ מזה אני רוצה רמקולים שיהיו גם חזקים עם באסים טובים להפציץ עם טראנסים וכאלה כמו שאני נוהג לעשות כרגע עם המיני הישן והטוב.. החדר שלי הוא בינוני לא גדול ואני לא רוצה משהו יקר מידי אני גם צריך לקנות כרטיס קול ופה נראה לי שאני לך על Hercules Fortissimo III 7.1 שהוא זול וטוב ויש יציאה אופטית שאותה אני יחבר לסראונד. אז מה אתם אומרים?
-
- 43 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
קודם כל יש לציין שפתחתי כבר תראד על המגבר שמדובר עליו: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=17;action=display;threadid=42904 פרטים על המגבר: חברה: Pioneer דגם: DC-Z72 עוצמה כוללת: 200W חלוקה: או 100X2W או 4X50W (ל4X50 זה שיעור בגלל שיש לו גם יציאה לשניי אחוריים) IMPEDANCE: מ6 עד 16 אום לרמקולים הקידמים לאחוריים מ16 אום ומעלה. מצב: אני הולך לתת אותו לתיקון מחר (תלוי בתגובות שלכם ) עכשיו יש לי שניי רמקולים שההספק של כל אחד מהם 400W. השאלות: 1. המגבר הישן שברשותי יחזיק אותם כמו שצריך גם אם אני יגביר אותו על הMAX עוצמה? שאר השאלות יעלו לי אך זו השאלה הכי חשובה!! : תודה מראש SubX
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש לי את ה-ADA880 של אלטק. בכל פעם כאשר הרמקולים מופעלים ותוך כדי אני מדליק/מכבה את האור בחדר הרמקולים מפסיקים לפעול לשנייה ואז ממשיכים. אם למישהו יש איזה רעיון אז שיזרוק... תודה!!
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
דיברתי עם המוכר בחנות שמבייאת את קליפש לארץ, והוא אמר שאחת הסיבות למחיר הגבוה היא העובדה שהוא חייב לשנות את המתח של הרמקולים בשביל שיתאימו למתח פה בארץ. כמובן שהייתי מעדיף שינוי פנימי שכזה, אבל אם אני אלך על האופציה היותר זולה ואזמין אותם מחו"ל, תהיה בעיה להפעיל אותם בעזרת מתאם כלשהו ? במחיר שלהם זה לא מסוג הדברים שהייתי רוצה לשרוף
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רמקולים - לוג'יטק Z560 . כרטיס קול - אודיג'י 2 . הייתה לי תקלה במחשב ולכן נעדרתי מהפורומים למשהו כמו שבועיים או אפילו יותר (ואני רואה שגם לאתר הזה היו תקלות אבל שיהיה) אבל עכשיו חזרתי ואני מוכן לדווח מהשטח . הרמקולים : איכות : מ - ע - ו - ל - י - ם . בצירוף עם הכרטיס קול האיכות פשוט מדהימה . כל טראק/שיר שאני שומע פשוט נשמע כמו שצריך . הצלילים נשמעים נקיים , חדים ופשוט כמו שצריך . אין יותר רעשי רקע , אין יותר HISSIM , פשוט מושלם . הסראונד במשחקים מצויין וגורם לך לוחוש כאילו אתה ממש במשחק . סרטים עדיין לא ראיתי עם הרמקולים מפני שאני מחכה למסך החדש (VIEWSONIC P95F+) אני אני די בטוח שהחוויה תהיה מהממת . עוצמה- הרמקולים עצמם מאוד חזקים . דוגרי , לא יודע אם הם מג…
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר שקניתי לאחותי SB Live 5.1 נתקלתי בבעיה. הבעיה: משום מה הוא לא משדר את ערוצי ה- center וה - Sub Woofer, ברגע שמנגנים סטריאו (קבצי MP3 או סרטי AVI שמקודדים ב-2 ערוצים). הכרטיס מחבר אנלוגית למגבר עם 3 כבלים RCA->PL . הגדרתי אותו ל- 5.1 וערכתי בדיקה (באמצעות התוכנה שלו), שם כל הרמקולים עובדים. הכרטיס מסרב להוציא סיגנל מהחיבור הרלוונטי ברגע ששומעים סטריאו. ברגע שרואים סרט שמקודד ב- AC3, יש סאונד מכל הרמקולים והכל נהדר. אני מעוניין לשמוע את הסאונד מכל 6 הרמקולים שמחוברים לה למגבר. לא יכול להיות שאני אקנה כרטיס עם 6 ערוצים שמנגן 6 רק כשמתחשק לו. לי למשל יש את ההרקולס פורטיסימו 3 המעולה, שלא עושה את הבעיות האלה, ומנגן מכל 3 היציאות את אותם 2 הערוצים כשמדובר ב…
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
רמקולים עם סאב שיהיו טובים בהכל, מה שנקרא all Rounders, התקציב העומד לרשותי הוא כ 400 ש"ח כל עזרה תתקבל בברכה HF
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע על אתר באינטרנט שניתן לקנות בו חלקים למיני דיסק (בארצות הברית(?? זה דחוף אני צריך לדעת עוד היום!!!
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מחפש בימים אלו לקנות אוזניות איכותיות שכ"כ חסרות לי... ראיתי שדיברו פה על אוזניות קטנות In ear, אבל הן יקרות מדי עבורי. חשבתי לקנות את האוזניות Panasonic RP-HS40, ורציתי לשמוע מה דעתכם עליהן? האם הן טובות? הצליל נקי? הבאסים חזקים? והאם בכלל אוזניות קליפס הן דבר נוח? אף פעם לא היה לי אוזניות קליפס, ככה שאני לא יודע אם זה נוח... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
חברת קריאטיב החליטה להיות יצירתית ופיתחה מוצר חדש מסדרת nomad שלה. ה-jukebox zen nx היא כפיל ipod, במחיר סביר יותר: 300 דולר לגירסת ה-30 gb. יתרונותיו של ה-nx מתבטאים בזמן בטריה ארוך במיוחד, 14 שעות, מול 8 שעות בלבד של הכפיל שלו מתוצרת apple, ובגודל מינימלי. הוא מנגן mp3 ו-wma, שמועברים אליו דרך שקע usb 2.0. עם זאת יתרונותיו לא יוצרים הבדלים ממשים מול מתחריו העיקריים. עד שלא יוציאו נגן mp3 עם 30 gb הרד דיסק בגודל מיני דיסק ממוצע, מקומו של ה-ipod בראש רשימת המכירות כמעט מובטח. http://asia.creative.com/products/portaudio/jukebox_zen_nx/images/zennx_fe4.gif
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
וה IPOD בכלל לא נפוץ שם ואיפה שיש זה יקר הרבה יותר מהארץ אחרי זה נסעתי לאנדורה בציפיה ששם יהיה זול ומצאתי רק בחנות אחת זה10 ג'גה על לא פחות מ 2800 !!!!! אז עכישו אם אני מזמין מ"ידע" כמה עולה משלוח ? וגם אם כדאי לי לקנות את חיבור ל PC ופיירואל בייחד... כאילו יש טעם להשקיע בחיבור המיוחד הזה ולקנות כרטיס עם חיבור למשחב? או שזה עניין של כמה שניות הבדל במהירות בניהם ועדיף רק USB ? תודה אני מדבר על ה 10 ג'גה
-
- 9 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי יש לי 2 רמקולים גדולים בהספק של 200W כל אחד ועוד 2 של 80W כל אחד ורצעתע לעשות מהם 2 רמקולים גדולים איך אני עושה את זה.
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
יש לי עכשיו הדמנות להזמין מרוסיה כמה חלקים ואני כמובן קופץ עליה כי המחירים שמה פי שניים יותר נמוכים! אני רוצה לקנות רמקולים חדשים וכרטיס קול חדש. המערכת הקיימת אצלי עכשיו זה Hercukes game surround dortr 2 מגברים + 4 בוקסות חזקות (הכל מהדור הישן ,שנת 86+-) עכשיו אני רוצה לקנות מערכת X.1 (כנראה אני אלך על קריאטיב) ואני לא רוצה להתאכז בהם ביחס למערכת הקיימת שלי. חשבו לי שתהיה תמיכה טובה בסרטים (DOLBY AC3 ETC.) במשחקים וכמובן במוזקיה רגילה. חשוב שהיהיו עוצמתיים,בעלי צליל עמוק ושיהיה באס טוב. האפשרות שאני חושב עליה עכשיו היא: Creative Inspire 5.1 Digital 5700 שעולה לי משהו בסביבות 300$. אם למישהו שמבין יש משהו נגד הדגם הזה או שחושב שיש משהו הרבה יותר טוב ממנו באותו גדר מחירים…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלומות לכולם. בחרתי רמקולים (ATP3) בחרתי אזניות( MDR-EX 51/71) ועכשיו צריך לבחור משהו שינגן להם את המוסיקה בכל אופן הנגן יקנה בארה"ב אז צריך משהו איכותי ועם יחס תקלות נמוך. למרות שבמקרה של בעיה אין בעיה לשלוח אותו לארה"ב לתיקונים. בכל אופן חשבתי על האיפוד אבל 400 דולר זה קצת יקר. והדגם של ה300 נראה כאילו הוא בא OEM וחסרים דברים... ארקוס נחמדים בדגמי ה20 או 10 גיגה אבל הם קצת מגושמים יותר והממשק לא הכי נוח. (אני מדבר על הנגן החדש יחסית עם חיבור לרדיו) קריאטיב זן נראה כמו בחירה טובה במחיר יחסית נמוך של 275$ ל20גיגה. והגודל קטן מהארקוס אבל גדול המאייפוד. הנגן של ריו לא עולה בחשבון בחלל בגלל המחיר הגבוה במיוחד עוד הצעות? מה לגבי סאונד ונסיון?
-
- 117 תגובות
- 10.6k צפיות
-