אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מתחיל לחפש טלויזיה לסלון. (מתברר שאחרי שעוברים לבית משלך ה 32" שהיתה בחדר שינה כבר לא מספיקה ) אמא שלי רכשה דרך העבודה שלה את הפיליפס 8008 46" בהנחה משמעותית. הטלויזיה נראית מדהים והתמונה מדהימה, גם התאורה אחורית מוסיפה המון, אבל!!!! אפקט האופרת סבון ממש מפריע לי!!! גם כאשר יש תנועה מהירה, כנראה שהמעבד לא מצליח להתמודד איתה ומתחיל לקרטע, אותה האובייקט שנע מהר נהייה פתאום ממש בולט לעין. 1. השאלה האם אני הבעייתי? . אני יודע שאפשר לכבות את ה True motion 2. כיום יש טלויזיות עם כל השיכלולים האפשריים ומעבדים מפה ועד מחר, אבל אנחנו פשוט מבטלים אותם? אז מה הטעם להשקיע סכומים כאלה באופציות שבסוף מבטלים? 3. האם אותה התופעה כיימת בכל הטלויזיות החדשות? (Samsung F6400)? …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי מערכת 4.1 ישנה מאוד (אני מאמין שהיא אצלי כבר יותר מ 15 שנה), של Creative Labs, שבזמנו קניתי יחד עם ה SoundBlaster Live Value (שכבר אינו בשימוש). היא מחוברת לכרטיס קול OnBoard של Realtek, על לוח אם Gigabyte P55-UD3L כיום היחידה של הסאב משמשת גם כמגבר. אני מעוניין להחליפם במשהו חדש: אני מעוניין לרכוש רמקולים (5 סטלייטים + סאבוופר) למחשב. השימוש העיקרי הוא צפייה בסרטים, ומדי פעם משחקים, וקצת מוזיקה. אני רוצה משהו ברמה טובה, שאוכל לשמוע היטב ולהנות ממנו. לגבי תקציב, אין לי מושג מה סדרי גודל של המחירים וייתכן שאני מנותק. חשבתי להשקיע כ 1000 שקל, אבל זה לא קשיח: אם למשל תאמרו לי שבעוד 200 שקל אקבל משהו הרבה יותר טוב שווה לי לשלם יותר. 1) אשמח להמלצות על רמק…
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לרכוש את הנגן הזה של חברת iriver . יש למישהוא חוות דעת עליו ?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש כמובן את GROOVESHARK, TORCH ואחרים אבל איכות האודיו מזעזעת. יש אתר music streaming חינמי שנותן איכות גבוהה יותר, נאמר 320K MP3 לפחות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אשמח לשמוע אם למי מהחברים ישנו נסיון של התחברות לשיתוף עם כרטיס קליטה מלווינים (צלחת קליטה פרטית - לא יס).
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש סטרימר (boxee או xtreamer sidewinder3) בנוסף למגבר חדש. אודה להמלצות על חנות טובה ומתמחה אשר מכילה את הכל על מנת שלא אצטרך להתרוצץ בין חנויות וגם על מנת שיהיה לי כח קניה גדול יותר. כמו כן אשמח לקבל המלצות על סטרימר עדיף מבין ה-2 שציינתי וגם המלצות על מגבר. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, אנחנו מחפשים לקנות טלויזית LCD גדולה לסלון. הגודל המתאים הוא 42". שימושים: 70% הוט 30% DVD אני יודע שבשביל כבלים עדיף פלזמה אבל אני די מעדיף LCD מכיוון שיכול להיות שבעתיד אני אקנה HTPC. בכל אופן אני מעדיף LCD למרות שגם המלצות לפלזמות יתקבלו בברכה. תקציב: שבעת אלפים - שמונת אלפים שקל. ---------------- Now playing: The Velvet Underground - All Tomorrow's Parties via FoxyTunes
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני מתכנן רכישה של נגן נייד, שעוד לא החלטתי עליו סופית, זה כנראה יהיה או ה Iaudio M3L או ה Creative Zen Touch. ואני רוצה לשדך לו זוג אוזניות קטנות וטובות. מהמחקר שלי ברשת ועם הקרות התקציב נשארתי עם 3-4 אוזניות בערך, 2 של Eytomotic ו Shure. Eytomotic עם ה E4 וה Er6 ו Er6i שעוד לא הבנתי כל כך מה ההבדל ביניהם. Shure עם E4c ו E3c. עכשיו בתאכלס תווחי המחירים גבוהים, ה E4 עולה הרבה יותר מה Er6 וכנ"ל גם לגבי ה SHURE ה E4c עולה כ 80-60 דולר יותר מה E3c. עכשיו השאלה שלי אם התוספת באמת שווה את זה כי זה בסה"כ נגן נייד. כמו כן מי יותר טובות לדעתכם ה SHure או ה Eytomoric ? כמו כן אם יש לכם המלצות על חברות ודגמים אחרים אני אשמח. כנ"ל לגבי הנגנים הניידים
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מי היה מאמין שאתר מכירות פומביות ישראלי יתחיל למכור מוצרים איכותים. אבל זה קרה. olsale מוכרים פלאשים של iriver במכירה קבוצית עם אחריות לשנתיים. אני לא יודע מה אתכם, אבל אני כבר הזמנתי את ifp-795 ב-830 ש"ח כולל משלוח. http://www.olsale.co.il/olsale/Other.aspx?find_spec=iriver&freeTextSearch=1&type=1&MSCSAuth=
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי שמכיר את אוזניות ה- SoundMagic PL-30/PL-50 המצויינות, קיבלתי קופון 20% הנחה ל- 24 שעות הבאות ב- MP4 Nation (משלוח חינם) - קופון - 25033c9cb0 קישור - http://mp4nation.net/catalog/index.php?main_page=index&cPath=62_46&zenid=bfbd80dafb08a5e8c455662861fb3986
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי האם רמקולים 5.1 שכתוב עליהם סאב אקטיבי כולל מגבר פנימי (בתוך הסאב) יכולים להתחבר בסראונד לטלוויזיה/ממיר דיגיטלי של הוט ? מדובר על רמקולים של APEX מדגם D-60v שיש להם יציאות: 6X RCA לחיבור ישיר אל ה-DVD AUX Dual RCA לכניסה של מכשירי אודיו שונים כשמחברים אל הדי וי די ברור לי שישמעו סראונד. אבל האם יש אפשרות לשמוע סראונד גם בהוט? ומה קורה כשמחברים ישירות לטלוויזיה או למחשב מבחינת השמע? מה זה בכלל החיבור: dual RCA ? יש אותו בכל הטלווזיות? המון תודה נופר
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מנסה ליצור קשר ב msn עם ידידה בחו"ל. שנינו רואים אחד את השני בוידאו עם מצלמת האינטרנט, אבל לא שומעים קול.( לי יש מקרופון במצלמה ולה בניפרד). הווליום בהפעל . הערה- כאשר אנו שולחים קובץ קול מוקלט דרך הmsn אזי שומעים. ( msn 7.5) כל שאר המערכות הקוליות במחשב עובדות כשורה. ההגדרות נראות בסדר מה יכולה להיות הסיבה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מדבר הרבה במיקרופון בוונטרילו (תוכנה לדיבור באינטרנט) ואתמול נדפק לי החיבור של המיקרופון (האדום) ניסיתי לחבר את זה לחיבור הכחול (שאם אני לא טועה זה Line in) ולהגדיר את זה ב Win, אבל לא היה שום תגובה אני צריך תוכנה או משהו שאני אוכל לעבוד עם המיק דרך החיבור הכחול (Line In) זה מאוד דחוף לי, תודה רבה לעוזרים 3>
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לקבל דעות לגבי הרמקולים של Microlab מדגם X23 5.1. האם הרקמולים יהיו טובים למוזיקה?, הבנתי שמערכת רמקולים של 5.1 מתאימים יותר לסרטים ומשחקים אבל עם זאת אני משתמש ברמקולים גם למוזיקה. האם הרמקולים האלה ניתנים לתלייה על הקיר? ולגבי איכות השמע, היא טובה? תודה. עריכה: עכשיו שמתי לב שפרסמתי את הנושא בפורום הלא נכון. מנהלים בבקשה תעבירו את הנושא לפורום "אודיו וקולנוע ביתי" , תודה.
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני מחפש אזניות בתקציב של עד 500"שח למשחקים ונתקלתי באלו ב-rsm, מישהו מכיר אותם או שיש לו המלצה על אזניות טובות למשחקים (עדיף כאלה שכוללות סראונד וירטואלי).
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המדף שהחזיק את המערכת של אחותי נפל והמערכת שלה הגיעה למקום אליו הולכים כל המספרים שמחולקים ב0. אני מחפש לה מיני מערכת חדשה, לא משהו משוכלל רק משהו שיספיק להשמיע דיסקים ורדיו ויחזיק הרבה זמן, אשמח להמלצות. תקציב בכותרת.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מה אתם אומרים אני משתמש 40% מוזיקה 40% משחקים 20% סרטים
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה כשאני מחבר את הלפטופ לרסיבר ומנסה לשמוע דרך הרמקולים הסאונד נשמע בדליי (בסרטים לדוגמא). לעומת זאת אם אני שומע דרך הרמקולים של המחשב אין דליי בסאונד. המחשב מחובר לכרטיס קול creative x- fi ומהכרטיס קול בכבל אופטי לרסיבר Yamaha htr6130. שמחובר למערכת 5.1. מישהו יודע איך מסדרים את זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי קבצי DTS של דיסק של the eagles. במחשב אני יכול לנגן אותם עם vlc player וזה מתנגן מאוד יפה עם 5.1 ערוצים. אבל אני רוצה להשמיע את זה במערכת 5.1 בסלון בדיוידי אז צרבתי לדיסק וכשאני מכניס את הדיסק לדיוידי (pioneer 383) רשום לי על המסך can't play disc כל הקבצים בפורמט *.dts ומכיוון שרשום על הדיוידי ועל הרסיבר dts מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
למכירה מורל אוקטב סיגניצר שמורים כחדשים. נרכשו לפני עשרה חודשים יינתנו עם קבלות ואחריות של היבואן הרשמי בארץ נמכרים עקב שדרוג לרמקול יקר במיוחד. מחיר מחירון לחדש: 14 אלף ש״ח. יימכר בהזדמנות במחיר מדהים לרציניים בלבד ישראל: 0547268914
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה נכון שבPMP אפשר להחליף את הבטריה בלי לשלוח לIRIVER אלא לקנות ולהחליף לבד בבית?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות חדשות, עד כה היו לי את ה-e2c של shure ו- h320 של איריבר...שניהם נהרסו טוטאלית... ;D חשבתי על משהו של shure אבל הידע שלי באוזניות נעלם לגמריי מאז שהתגייסתי ומכיוון שאני משרת ביחידה מיוחדת גם אין לי כל כך הרבה זמן לעשות בירורים...מקווה שתוכלו לעזור לי... אני מחפש משהו בתקציב של 150 - 250 דולר - קנייה בחו"ל...המשפוחה נוסעת אז לא איכפת לי לבקש מהם תודה מראש....דניאל
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לחבר אקסבוקס למסך מחשב 24 אינץ' LCD ולסאבוופר 5.1 של 4Q (פשוט, רק יציאות אנאלוגיות שמתחברות למחשב). העניין הוא, שאני מעוניין להשתמש בכבל HDMI ובמפצל אופטי. בנוגע למסך אין לי בעיה, כי יש לו יציאת HDMI, הבעיה זה עם הסאב שהוא מיושן. האם יש דרך כלשהי לחבר את האקסבוקס למחשב בעזרת כבל אופטי (לוח אם מסוג gigabyte ga-x48-ds, שיש לו יציאה של SPDIF שרשום עליה SPDIF OUT) ככה שבאותו זמן גם הסאבוופר והרמקולים יהיו מחוברים למחשב (יציאות אנאלוגיות) ואני אוכל לשמוע דרכם את הסאונד מהבוקס? חשוב לי אבל לא לרדת לכבלים של RCA/VGA ולהפסיד את האיכות של HD מהבוקס. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מישהו שיש לו ידע בתוכנת RADIOBOSS, לצורך הפעלה ראשונית של השידור, והסבר כללי בסיסי. אם יש כאן מישהו כזה, אשמח שיגיב כאן.
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום. אני מחפש רמקולים חדשים למחשב עם הרכב של 2.1 התקציב שלי הוא נמוך, עד 200 ש"ח. כרגע אני מתלבט בין הדגמים הבאים: 1) Microlab M-200 2) Logitech S220 האם יש למישהו מכם המלצה על אחד מהדגמים הללו ? האם יש לכם המלצה על דגם אחר במסגרת המחיר המדובר ? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-