אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום מחפש כרטיס וידאו (לא צריך טיונר) שיתחבר ב USB שיהיה טוב כי ניסיתי כמה על הפנים רובם מקודדים את ה דאטה לפני שליחה למחשב ופה הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני חיפשתי ולא מצאתי תוכנה כזו :-\ תוכנה אשר מוציאה את הפלט הסאונד הסטריאופוני מהכרטיס קול דרך היציאה הדיגיטלית (לא משנה אם אופטי או קואקסיאלי), על הערוצים האחוריים בנוסף. למי שמכיר את הרסיברים של YAMAHA , יש להם מצב של 5CH STEREO. לבסוף אני צריך שיעבור אות אשר ישדר אות סטראו לקדמיים ולאחוריים. תודה מראש לעוזרים, בני. עריכה: טוב אני אתן לכם קצת השראה: http://img266.imageshack.us/img266/848/nvmixerur5.jpg
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצה לאוזניות עד 200 שקל שיהיו אוזניות כפתור ושיהיו אמיונות ואיכותיות.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יתחבר לממיר של YES. לא משנה אם פלזמה או LCD. לא יחובר לקונסולה כלשהי, אך לנגן DVD כן. גודל רצוי איני יודע, 50" יהיה גדול מדיי, אבל אני לא יודע אם 32" יהיה קטן מדיי, בגלל זה איני יודע גודל. איך יהיה ה2709W בתור טלוויזיה ? קטן מדיי ?
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
IR Blaster מה הוא עושה? ומה זה חיבור RF?
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום..מה קורה,הרבה זמן לא הייתי פה. עכשיו,יש לי בעיה קטנה. קיבלתי את המחשב החדש ואני מנסה לשמוע בDD 5.1 ואני לא מצליח. המחשב מחובר לרסיבר דנון 1306 [שתומך DD 5.1 מן הסתם] הלוח אם - EP45-DS3 של ג'יגבייט. מחובר בעזרת כבל COX. הבנתי שהרבה סרטים ומשחקים משודרים ב5.1,אבל הרסיבר כאילו לא קורא אותם... 2 שאלות: 1. האם צריך להוריד דרייבים/מקודדים או משהו שהמחשב יתמוך 5.1? יש לי ויסטה... 2. האם יש נגן וידיאו מסוים [דוגמת BSPLAYER ] שתומך ב5.1 ? שהגדרתי אותו על זה הרסיבר הציג את זה כדולבי דיגיטל אבל שמעו מקוטע וגרוע...[אולי בגלל חוסר דרייבים?] תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי סט של 5.1 למערכת קולנוע ביתית די ישן! של REC HCS-28 5.1 HOME CINEMA SPEAKER SYSTEM עכשיו לא יודע מה קרה אחרי שעברתי דירה פשוט נישרף לי מאחור החיבורים של הספיקר הימני... הספיקר מחובר בשני חוטים לא ב-RCA (לא זוכר איך קוראים לחיבור) וזהו לא יודע מה לעשות...
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום אני פותח נושא חדש במטרה לייעל את התמיכה למוצר אמין וטוב והכי חשוב המחיר כמה נקודות שאני רוצה להזכיר רוב המקרנים ששמים עליהם שם כגון בנקיו אפסון סמסונג וכו הם מקרנים טובים מחירים די גבוהים וזאת נקודה כואבת למעשה כל יצרן ספק נוסע לאסיה עושה בקרת איכות למוצר אומר למיפעל לשים את שם המוצר ומשווק אותו בעולם כולל בארץ לכן החלטתי לנסות ליעל ולהוזיל את כל נושא המולטימדיה אני לא ספק או דומה אך אני חושב על כך אחרי שראיתי כמה המוצרים שהם מוצרים טובים עולים הרבה ולהרבה אנשים אין אפשרות לקנות מוצרים טובים במחיר טוב ואמינים אני מוכן לקבל הצעות לשיפור יעול ומה אתם חושבים שצריך להיות במוצר כגון מקרן מחיר טכנולוגיה וכדומה כדי שאולי בעתיד אוכל להביא לכם מוצר כזה במחיר טוב ואמין לאחר ש…
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס טלויזיה של avermedia מסוג m168-n. הוא כרטיס דיי ישן. איך אני יכול לחבר אליו את כבל ה yes שלי כדי לראות טלוויזיה במחשב? בכרטיס הטלויזיה יש יציאת tv אחת(כמו של הוט-כבלים), s-video ובננה אחת(וידיאו). האם זה אפשרי עם yes? תודה[br]פורסם בתאריך: 22.10.2008 בשעה 23:23:21 עכשיו העברתי כבל rca ל rca מהמהיר לכרטיס הטלויזיה וזה אכן עובד!יש לי שאלה. כאשר הממיר מחובר לטלוזיה ישירות, האם אני יכול לחבר מיציאת ה video out שבטלויזיה ישר לכניסת ה video in שיש בכרטיס הטלוזיה ולראות בו זמנית שידורים מהממיר, גם בטלוזיה וגם במחשב(דרך כרטיס הטלוזיה שמחובר לטלוזיה עצמה)?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לקנות את הרמקולים של לוקיטש z5500 ורציתי עזרה בבחירת כרטיס קול עשיתי חיפוש בפורום כאן ובעוד מקומות וכל אחד ממליץ על כרטיס אחר התענינתי בקראיטיב אבל ראיתי תגובות לא כלכך טובות עליהם הרמקולים מיועדים למוזיקה סרטים ומשחקים לפי הסדר בחשיבות המליצו לי על הכרטיס הזה ASUS Sound Card Xonar D2X 7.1 רציתי לדעת אם הוא עדיף על קראיטיב הסכום של הכסף לא משנה הלוח אם שלי זה לפי התוכנה אוורסט Motherboard Name Sapphire VIA P4M800 Pro Motherboard האם הכרטיס יתאים ללוח תודה ויום טוב לכולם נ.ב אני חדש פה
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
מחשב חדש יעבוד על XP. כדאי שהאיכות לא תיפגם בהעברה תודה.
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
יש לי 105 קטעי וידאו קצרים בפורמט MPEG-2 ללא סאונד. סך הכל נפח כל הקבצים כ 3 GB. המטרה שלי ליצור דיסק DVD (עדיף 4.7GB ולא כפול) כולל תפריט דינמי (מראה את 30 שניות הראשונות). בתפריט הכוונה לתפריט בו ניתן לבחור בכל אחד מ 105 קטעי הוידאו השונים. מן הסתם מדובר בלפחות 20 דפי תפריט שונים (בהנחה של 5 THUMBNAILS בדף תפריט אחד) - חשוב מאד שכל THUMBNAILS יהיה עם אנימציה מקדימה של התוכן ולא תמונה סטטית. עוד חשוב לצרף פס קול מוזיקלי של נעימה חביבה (יש לי בנפרד) שירוץ מההתחלה ועד הסוף (לא שיתחיל בכל פעם מההתחלה שכל אחד מה 105 הקטעים מתחלף). הצלחתי לעשות את כל אחד מהדברים הנ"ל אבל בשום מקרה לא הצלחתי לשלב אותם ביחד לכדי פרוייקט אחד. השתעשעתי בעיקר ב ULEAD VIDEO STUDIO ו CYBERLINK POWER…
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אז ככה יכו ליהיות שההורים שלי קנו מקרן למרפסת שלנו לצפיית סרטים לכל המשפחה אז אני צריך מקרן סביר שיהיה איכות טובה והתקציב הוא 6.5K תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי פלזמה והבאתי רסיבר של פיונר עם מערכת קולנוע שאני רוצה לחבר למחשב עכשיו ניסיתי לחבר אותם וחברתי בכבל אופטי וזה משמיע לי רק 2 רמקולים קידמייים מה אני יכול לעשות? באסה לאללה להשקיע כל כך הרבה כסף שרק 2 עובדים
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אז כמו שכתוב בכותרת אני צריך למחשב החדש שלי מסך 32' שאותו אני יחבר למחשב התקציב הוא 3.7K ואני לא לגמרי יודע כמה זה עולה אז תעדקנו אותי בבקשה. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם ברכישת כרטיס מסך HD עבור מחשב מדיה סנטר. אני משתמש בתוכנת מדיה פורטל החדשה, מערכת הפעלה WIN XP PRO, כיום המחשב מאפשר לי להריץ את כל הקבצים הסטנדרטיים אבל נתקע-מקרטע בהצגת תכני HD, המחשב ממוקם בסלון ומשמש רק כמדיה סנטר ומחובר למסך פלזמה 42 HDREADY מצ"ב מפרט המחשב האמור. אשמח ואודה לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
איזו חומרה עלי לרכוש? האם מספיק כרטיס מסך או כרטיס טלויזיה? קיבלתי הצעה מגורם חיצוני להעתקת הסרטים ל-CD בעלות של 50 ש"ח לדיסק, ומדובר בכ 8-9 קלטות.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך המלצות לרמקולים למשחקים וסרטים, באזור מחיר של 300 ש"ח. כעיקרון אני רוצה 5.1, אבל האם יש במחיר כזה משהו סביר ברמה הכי בסיסית, או שעדיף כבר לקחת 2.1? ??? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
M-Audio Revolutions 5.1 עשיתי הזמנה לפני שבוע צריך להגיע אלייי אני מאמין השבוע השאלה שלי מה אתם אומרים יהיה שיפור גדול מי הכרטיס קול שלי או שכדאי לי לבטל ? אז בכללי בכמה רמות ה M-Audio Revolutions יותר טוב מי ה Realtek ALC650 ? עכשיו יש לי ATP 3 ובעוד איזה 3 חודש בערך אני מביא תMX5021 עכשיו השאלה שלי עם בATP נרגיש איזה שנוי ? זה הכרטיס קול שיש לי עכשיו Multimedia Audio Adapter nVIDIA MCP2 - Audio Processing Unit (Dolby Digital) Audio Adapter Realtek ALC650 @ nVIDIA MCP2 - Audio Codec Interface
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אהלן אנשים, קניתי סט רמקולים של Pure accoustics Lord אומנם לא סט ברמות גבוהות.. אבל עדיין איכותי.. סדר גודל של 2300-2400 שקל לסט רמקולים ואליהם יחובר מגבר של Harman Kardon 132 בכל מקרה, כרגע אני עם המובנה, אני מחפש כרטיס קול עם יציאה דיגיטלית, להעביר 5.1 ערוצים בכבל אחד. הכרטיס ישמש בעיקר במוזיקה סרטים ומשחקים. תקציב עד 500-600 .
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מערכת רמקולים קריאייטיב 4.1 עתיקה למדי (מודל 99') אבל עושה את העבודה. בזמן האחרון הרמקולים משמיעים מעין תקתוק קצבי מעצבן כל הזמן (בלי קשר לכיוון הווליום, ובלי קשר למצב המחשב - פשוט כל זמן שהם מופעלים). למישו יש רעיון מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת שמחוברת למחשב ושומעים רק ברמקול אחד וזה לא בעיה במערכת(נגיד ברדיו בלי קשר למחשב שומעים בשתיהם) מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
בהנחה שזה לא HD תודה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
USB או FIREWIRE - לא אכפת לי... שיהיה בעל עכבת נמוכה. יציאה לרמקולים+יציאה מוגברת לאוזניות עם פאנל שליטה על הווליום של כל אחד מהם. מספיק ערוץ כניסה אחד, ישמש לרוב בתור כניסת LINE ממדמה מגברים, אבל עדיף שיהיה בו גם PREAMP למקרה ובכל זאת אחליט להקליט מיקרופון. עד 1500 ש"ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך כרטיס טלוויזיה עד 250 ש"ח לא דרושה תאימות ל MCE, לא דרושה יכולת הקלטה. הדרישות נורא פשוטות 1. שיקלוט כבלים אנלוגיים (אם אפשר לקלוט כבלים דיגיטליים ללא ממיר אני מאד אשמח) 2. שלט 3. תאימות לויסטה 4. מקלט FM - בונוס! 5. אם אפשרי לרדת מ 250 ולקבל את כל הדרישות (חוץ מה FM והכבלים הדיגיטליים) אשמח לרדת כמה שיותר.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-