עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי Yamaha YST-MS201, סאב + 2 לוינים, ואני קונה מחשב חדש, הכרטיס קול שעל הלוח AC97 יספק את הביצועים או שעם אני יקנה Hercules Game Fortisimo 3 יהיה הבדל ענק?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by XMB,

לפני כחצי שנה קניתי את הכרטיס: Hercules Diglfire 7.1 המערכת שברשותי היא Creative Inspire 5200 אתם אומרים שעשיתי טעות שלא קניתי את ה Creative Audigy 2 Value 4L 7.1 Retail Sound Card ? :\ ההבדל היה 130 ש"ח בזמנו

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  3. Started by The Ball,

אני קניתי את הלוח אם של אסוס (A7N8X DELUXE) וראיתי באתר שלהם משהו שאני לא ממש מבין באתר הבא http://www.asus.com/products/mb/socketa/a7n8x-d/overview.htm יש להם משהו שנקרא SoundStorm / Dolby® Digital Audio ומשהו אחר שנקרא 6-Channel Audio מה בדיוק ההבדל ביניהם ומה כל אחד עושה במידה וכן יש הבדל? עריכה: 6-Channel Audio זה כרטיס הקול ה- AC97 שהוא בברור הרבה פחות טוב מה- HERCULES FORTISSIMO 3 אז למה אנשים אומרים שהכרטיס קול על ה- NFORCE2 יותר טוב? תודה רבה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  4. Started by quantoM,

אני צריך המלצות לכרטיס טוב למוזיקה סרטים ומשחקים, שיתחבר למערכת 5.1. תודה.

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  5. Started by ¥«::Ru§§iaN_BoY::»¥,

מחר אני מביא ‏Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional‎. זה לא יעשה בעיות עם ספק ג'נרי...? אני מתכנן לקנות חדש עוד שבועיים שלוש ככה אולי שווה לחכות עד שאני יביא ספק חדש או שזה לא מפריעה?

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  6. Started by dorviper,

אני שואל בתור אחד ששומע מוזיקה במחשב לא עורך מוזיקה או בעל אול,ן הקלטות שאני צריך סאונד באיכות גבוהה אם אני קונה לוח אם שיש לו כרטיס קול מובנה האם צריך לקנות כרטיס קול? יהיה הבדל בסאונד אם זה רק לצורך של שמיעת מוזיקה?

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  7. הבנתי שהם נורא איכותיים...אבל אני לא מצליח לדעת מי מבינהם יותר טוב ה HD2 או ה7.1 HIFI.. אני ישתמש בו רק לשמיעת מוזיקה ובסיטראו עם חיבור ה RCA.. למערכת משובחת ביותר. מי מבינהם יותר טוב וכמה שניהם עולים בחול? http://www.audiotrak.net/products/prodigyhd2/

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by RoNeR,

יש ברשותי מגבר של סוני FH-E828 שמחוברים אליו 9 רמקולים ל2 יציאות.. בערך כל רמקול בממצוא זה 80W ויש 2 רמקולים של 220W ואין לי מושג כמה המגבר מוציא לא רשום על המגבר ולא מצאתי באינטרנט. השאלה שלי עם יש סיכון בזה שיש כל כך הרבה רמקולים..

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  9. היום קיבלתי את האוזניות והמגבר שלי אבל המגבר לא בא עם כבל אז אני צריך לקנות עכשיו אני רוצה לחבר את המגבר למחשב נייד אז החיבור הוא כמו של של נגם אמ פי 3 עכשיו אני רוצה לקנות כבל כדי לחבר אז השאלה שלי איך קוראים לכבל כזה ואיפה אני יכול להשיג? תודה למי שעוזר

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  10. שלום לכולם קניתי את האוזניות של מודזה הגירסה Medusa 5.1 Home Edition עכשיו חיברתי הכול לכרטיס קול והכול עובד פצצה מאוד מורצה מהם !! בכול מקרה עד היום היתי מחבר את המערכת שלי למחשב\לכרטיס קול ושומע ברמקולים של המערכת .. עכשיו האוזניות תופסות לי את כול החיבורים של הכרויס קול . ורציתי לדעת אם ישנה אופציה לחבר גם אם את הכבל של המערכת, למגבר של האוזניות שלי? כדי שאני יכול לעבור למצב של אוזניות או למצב של רמקולים בלי לנתק חוטים שזה יכול באיזשהו שלב להרוס משהו ??! כי יש לי במגבר שני אופציות הכוונה לכפתורים כפתור אחד זה input וכפתור שני זה output

• 9 תגובות
    • 760 צפיות
  11. Started by djvibe,

היי קנו לי מגבר מדגם PROAUDIO AV505 ויש לי איתו רק בעיה אחת .. נלקח מהאתר זאפ אחת התגובות של הגולשים.. הבעיה השניה והרצינית הרבה יותר: פרו אוודיו חשבו שהם חכמים ועשו מן מנגנון כזה שיכבה את הרמקולים לאחר 3 שניות של שקט, וידליק אותם כשיש סאונד. מה שקורה במצה כזה, שפשוט אי אפשר לשמוע איתו כלום, ולראות איתו סרטים זה בכלל סיוט. הוא כמובן מדליק אותם, אבל מה שקורה שמפסידים את השניה הראשונה, ושועמים חצאי מילים בסרטים, או פחות צליל אחד בהתחלה של שיר עד שהוא מדליק אותם. זה בעיה שגולש אחד רשם ...לי אין בעיה עם הסרטים אבל אני עובד עם מוזיקה אז מה שקורה זה שאני מדליק נגיד ווינאמפ אז אני מתחיל לשמוע תשיר אחרי איזה 2 שניות...ולפני זה הייתה לי מערכת ביתית וזה לא היה קורה השאלה מה אני יכו…

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  12. Started by djvibe,

היי אני לא יודע אם זה הכי קשור לפה ואם לא אז אני לא יודע לאן לפנות... יש לי שני רמקולים גדולים בחדר שמוציאים סאונד שהיו מחוברים למערכת משולבת ביתית רגילה עד שהיא התקלקלה וקניתי מגבר של PROAUDIO דגם AV-505 הוא אחלה והכל אבל יש בעיה אחת ואני לא יודע איך לפתור אותה... שאני מפעיל MP3 או סתם המחשב מוציא קול אז אני מתחיל לשמוע משהו רק אחרי שניה וחצי או 2 שניות הוא מן ב DELAY כזה ...עברתי על כל הספר שלו ולא רשום על זה כלום יש מצב שהוא פשוט לא מתאים למחשב או שכנראה מאחורה חיברתי אתזה ליציאה לא טובה ....אבל ניסיתי יציאות אחרות ובכלל לא שומעים כלום אז זה מחובר ליציאת .. VCR מה אפשר לעשות !?!? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  13. Started by gal1,

אפשר לחבר רמקולים של מערכת קולנוע ביתית או מערכת סטריאו למגבר של אוטו?

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  14. Started by gil_k,

במטרה לשפר את איכות המקור שלי (עכשיו יש לי כרטיס קול מובנה) חשבתי על קניית כרטיס קול, וראיתי בhead-fi מגברים+DAC במכשיר אחד שאפשר לחבר אותם לusb של המחשב (למרות שיש כאלה ניידים) לדוגמא: Ibasso D1 אני חושב שיש עוד אבל אני לא ממש זוכר עכשיו. וחשבתי אולי לקנות אחד כזה ולחבר אותו למחשב במקום לקנות כרטיס קול, זה רעיון טוב? ועוד דבר שאני רוצה להיות בו בטוח, הAMP+DAC לוקח את האות\קול כשהו לא מוגבר ומשתמש במגבר שיש בתוכו? וככה אני יקבל איכות סאונד טובה למרות הכרטיס קול המובנה? והאוזניות שאני משתמש בהן הם ה MS1 של Alessandro.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by computer_freak,

מונו זה אומר ערוץ שמע אחד וסטריאו 2 ערוצי שמע?

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by fab2244,

שלום, אני מעוניין לרכוש את האוזניות הנ"ל מאמזון https://www.amazon.com/SteelSeries-Arctis-Illuminated-Headset-Headphone/dp/B07FZQJ8PY/ref=sr_1_3?crid=YJ369GQPCWJR&dchild=1&keywords=arctis%2B5%2Bsteelseries&qid=1603205600&sprefix=arctis%2B5%2B%2Caps%2C320&sr=8-3&th=1 וראיתי שגובה המיסים שהם גובים גבוה מ17%, 33 דולר עבור מוצר של 100 דולר. ידוע לכם האם ישנה טעות ויהיה החזר או שלא? תודה רבה

17. Started by D-M-X,

עד לאיזה נפח של זיכרון היא תומכת? עריכה: אופס טעות תעביר ובבקשה לפורום צילום דיגיטלי

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  18. ניזכרתי ליפני כמה זמן שיש דבר כזה מיני דיסק LOL אני מריץ חיפוש וזה אני רואה שאפשר לעביר שירים דרך USB ווכו וזה מהיר ויד שנייה זה לא עולה הרבה וזה קטן השאלות שלי הם: זה יותר איכותי מדיסקמן MP3 ? באיזה קצב זה מעביר שירים? איך האיכות באופן כללי? כמה שירים בערך אני יכול להעביר למיני דיסק

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. הי, יש לי שאלה, אשמח אם תענו לי. קניתי לאחרונה DVD של Pioneer דגם DV400 (אגב- מי ששמע עליו- הוא מומלץ?) יש לי ממיר של HOT בחדר... בשידה יש מקום אחד בסה"כ לשים את שניהם, והשאלה: האם זה בטוח לשים את הDVD מעל הממיר או ההפך? מכיוון ששני המכשירים הם מכשירים חשמליים ושניהם פולטים חום , אני חושש שהדבר יגרום להתחממות המכשירים... אם זו שאלה של פתחי אוורור - בDVD יש פתחים ממש קטנים למטה, בממיר יש פתחים למעלה (גם למטה טיפה נראה לי) תודה על העזרה...

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  20. גיליתי שהרמקולים שממוקמים מאחור יותר חזקים מאלה מקדימה, יש מצב שזה אמור להיות ממוקם הפוך? יש לי Z-560.. איזה רמקולים אמורים להיות חזקים? האחוריים או הקדמיים?

• 10 תגובות
    • 753 צפיות
  21. שלום השאלה שלי היא האם הרמקולים שמאחוריי במערכת 7.1 (rear speakers) צריכים להיות באלכסון כלפיי ולא פונים קדימה כמו הרמקולים הקדמיים כדי שיהיה סראונד טוב וזה לא ישמע כאילו הצליל של האחוריים בא מקדימה אחרי שהצליל מתנגש בקיר שמלפניי?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  22. אני מעוניין למכור את כרטיס הקול (Creative SoundBlaster Audigy 4 SE) ומערכת הרמקולים (Creative Inspire T3030) שלי ולקנות משהו יותר טוב שיתחבר לכרטיס הקול המובנה של לוח האם במקום. השאלה היא האם זה משתלם, וניתן יהיה לקנות משהו שיתן שיפור משמעותי באיכות הסאונד (לא שיפור מדהים, אבל לפחות עליית מדרגה) מהכסף שארוויח מהמכירה. השימוש העיקרי הוא מוזיקה (בעיקר מטאל).

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  23. ביימים הקרובים אני קונה DVD - DIVX לסלון חשבתי ללכת על טושיבה בעיקבות ירידת המכירים החדה , לדוגמה : מכשיר DVDוSD360וToshibaו עלה לפני חודש בין 599 - 488 היום הוא עולה 299. מכשיר DVDוSD350וToshibaו עלה לפני חודש בין 870 -1740 היום הוא עולה 399 http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-DVD&DB52461=52462&DB136317=136349 אז השאלה שלי היא כזות : האם שווה ללכת על טושיבה בתחום הזה ? (יש לי טלויזיה שלכם והיא מעולה) 2. מה ההדבל בין הדגם הראשון לשני שהזכרתי ומה זה HDMI ? - מחיפוש קצר הבנתי שזה קבל שמיתחבר לטלויזיית LCD , אין לי טלוויזיית LCD המכשיר עדיין רלונטי? תודה רבה עונים.

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  24. Started by aviran_n,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/future/product.asp?pf_id=YH707 יש לי אפשרות להשיג אותו ב840 שקל.. זה שווה? ואיך הוא בכללי?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  25. Started by VoliSuS,

אהלן אח שלי ניתק את ה-YES מהטלוויזיה שלו עכשיו כרגע בטלווזיה שלו רואים שלג הוא אמר לי שיש איזה שהיא דרך לחבר משהו או לעשות איזה שהוא משהו ואז הטלוויזיה תקלוט כמה ערוצים (מה שחשוב זה 22,10,11) שאלתי חבר והוא אמר לי לקנות את הממיר DTT מהדואר שזה דיגיטלי ולא אנלגי (אין לי מושג על מה הוא דיבר ) אבל הוא אמר שזה תומך ב-HD ובכתוביות זה נראה לי סבבה רק רציתי לוודא אם זה נכון מה שהוא אמר?? שאני לא סתם יילך לקנות לו ובסוף זה אותו דבר

דיונים חדשים בפורומים