אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, בקרוב אני מתכוון לקנות רמקולים למחשב שלי. ראיתי רמקולים של לוג'יטק מדגם LOGITECH X-210 2.1/25W במחיר של 259 ש"ח. הנה קישור לאתרם: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2735&scat=199&tcat= ברצוני לדעת מה דעתכם על הרמקולים האלה. צרכי הם רק לשמיעת מוסיקה באיכות טובה במובן וברצוני לדעת האם הם יספקו אותי. תודה והמשך יום נעים לגולשי הפורום!
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מחפש רמקולים טובים לתקציב אפשר לחרוג ב100 שח לא יותר מ400 =/
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרגע מערכת סטריאו ישנה של aiwa. אני רוצה לרכוש רסיבר וזוג רמקולים מדף על מנת לחבר אותם למחשב (מוזיקה סרטים וכו'). כרגע מעונין לחבר רק שני רמקולים, עם אפשרות להרחבה בעתיד. תקציב לרסיבר - עד 1400 שח תקציב לרמקולים - עד 1000 שח מה חשוב לי בעיקר: החדר שלי הוא די גדול והרמקולים מוצבים ליד התקרה בשתי פינות. יש לי ניסיון רע עם מערכות חלשות. קניתי מערכת מיקרו של סמסונג ואחרי זה גם של pure acoustics ואת שניהם החזרתי כי זה היה ממש חלש, בפול ווליום במחשב ובמערכת שמעתי חזק אבל לא יותר מזה. בקיצור מחפש משהו שישמע חזק. מצאתי בזאפ שני רסיברים שהם בתקציב שלי, אחד זה Pioneer vsx421 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=800799 השני זה harman kardon avr158 http://www.z…
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
חשבתי לקנות אוזניות חדשות בשביל ה-H340 כי האוזניות שמקבלים עם המכשיר לא נוחות. האם מישהו מכיר אוזניות איכותיות ונוחות? (מה עם ה-PX200?) תקציב 40-80 דולר (אני קונה בארה"ב). תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים למחשב. עשיתי סקר שוק קטן והגעתי למצב שאני מבולבל יותר ממה שהייתי בהתחלה. אלו הדגמים שאספתי: Altec Lansing VS2421 Altec Lansing VS4121 JBL Creature 2.1 Logitech x-240 Logitech X-230 אין לי מושג במה לבחור. בהתחלה כבר הייתי סגור על האלטק VS2421, משום שהבנתי שהם המחליפים של הATP3 המצויין. לאחר שקראתי הרבה ביקורות הבנתי שיש ברמקולים האלו רעשי רקע רבים. מאז אין לי שום כיוון. תוכלו להמליץ לי איזה רמקולים לקנות, אפשר גם לא מהרשימה כמובן (בתקציב של 400 ש"ח). בנוסף, אשמח אם תוכלו להגיד לי האם יש מקום שעדיין מוכר את הATP3, כי הבנתי שהם הרמקולים הטובים ביותר למחיר שלהם. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני יומיים רמקולים חדשים של מיקרולאב דגם x23 מIVORY. היום עיצבתי אותם בכל החדר וכשאני שומע בסאונד גבוה שומעים את הסאב משמיע רעשי צרצורים מעצבנים ביותר. לא משנה איפה מיקמתי את הסאב הרעשים נמשכו. זה אמור להיות ככה?אני כבר מתחרפן, זה רמקולים שניים בתוך ארבעה חודשים שעושים לי בעיות.. מישהו יכול לעזור?תודה!
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי... ראיתי בהרבה תמונות וסרטונים באינטרנט שהסאב וופר של המערכת נמצא על חתיכת קרטון או משו דומה. זה משו חשוב או שזה סתם ככה? כי אצלי הוא יושב על הריצה ורציתי לדעת אם זה משנה משו? תודה רבה..
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלללום השנה החדשה מגיעה ואיתה הצורך לאוזניות. היו לי בשנה האחרונה כמה אוזניות וכולם נ-ה-ר-ס-ו. אני הורס אוזניות סדרתי 1 אוזניות כפתור של סוני - נקרעה 1 אוזניות כפתור של חברה לא מוכרת - נקרעה במהלך נסיעה על האופניים שהאוזנייה נפלה לגלגל ו.... 1 אוזניות כאלה ששמים מאחורי העורף, של סנהייזר, עלו לי 200 שקלים בערם אם אני זוכר נכון.. אולי זה היה יותר. כלב קפץ עלי, משך את החוט והם נשברו קניתי עוד זוג כזה אבל אני לא מרבה להשתמש בו כי.. לא יודע למה.. זה גדול ואי אפשר להסובב על זה כל היום ואם מכינסים אותך לתיק בבית הספר יש סיכוי שהם ישברו... 1 אוזניות כאלה שנכנסות לתוך האוזן של סוני.. MDR-EX71 קנו לי אותם לפני כמה זמן, הם עדיין חיות אבל עומודות למות.. הפלסטיק התקלף לא…
-
- 12 תגובות
- 965 צפיות
-
-
-
שלום אני מתלבט בין 3 מערכות 2.1: Logitech Z2300 Logitech Z4 Logitech Z3 הרמקולים מיועדים לטלויזיה בסלון ולא למחשב. מה ההבדל בין Z4 ל- Z3? ההספקים שלהם אותו הדבר... והאם שווה להשקיע עוד קצת וללכת על Z2300 או שזה מיותר? תודה! עריכה: אחרי הביקורת שקראתי כאן באתר, אני מוסיף למשוואה גם את X-13 של מיקרולאב.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם הם נחשבות אוזניות כפתור? (או IN-EAR?) אני מחפש אוזניות כפתור שיהיו נוחות לשמוע מוסיקה באיכות טובה(טארנסים בעיקר) בפלאפון ושיהיה אפשר לדבר איתם כדיבורית אישית האם הם תומכות במכשירים של נוקיה ? (בעלי חיבור לפלאג 3.5M"M כמובן) אתם יודעים הם קיימות בצבע שהוא לא ירוק? או שיש דגם מקביל להם שהוא לא ירוק? הירוק הזה ממש מפריע (פשוט שמעתי פעם שמשהו אמר שהם נחשבות טובות והם ניראות נוחות לכן אני שואל עליהם) האם הAKG Q350 מתאימות לי? תודה אלי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם , אני מחפש מנשא טוב לרוץ עם ה-H10 . ??? יש למישהו דגם שהוא מכיר או פתרון יצירתי לחגור אותו סביב הזרוע?... מישהו התנסה בריצה קלה עם IPOD MINI או H10 חגורים לזרוע וחווה קפיצות בשיר או CRASH (של תוכנה)? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים.. הילדים הקטנים שיחקו לי בחדר, והחליטו שבא להם ללחוץ על השחור הזה באמצע של הרמקולים (איך קוראים לו?). מישהו מכיר איזו שיטה להחזיר אותו למצבו? תודה רבה ושבת שלום..
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Creative Sound Blaster X-Fi XtremeMusic או M-Audio Revolution 5.1 שניהם יוצאים לי באותו מחיר- 470ש"ח, איזה מבניהם איכותי יותר? בנוסף על איזה כרטיס מסדרת ה X-fi הייתם הכי ממליצים מבחינת איכות?(בלי תלות במחיר) אם יש הצעות לכרטיסים אחרים טובים אני פתוח להצעות(פשוט די חדש בתחום).. משתמש עם Altec Lansing fx6021 כרגע משתמש עם כרטיס מובנהrealtek high defination audio בלוח ds-3 ומאוכזב ממנו מאוד. תודה
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית (5.1), רמקולים PEERLESS MAGIC 8 ורסיבר PROSOUND SX-4001AM. (זה מחובר למחשב) 1. בעיה אחת היא שכשהמערכת דלוקה(הרסיבר), הרמקולים עושים רעש מוזר כזה (כמו שבטלוויזיה יש שלג). כשהמוזיקה לא פועלת, שומעים את הרעש בבירור וכשיש מוזירה עדיין שומעים אותו אבל חלש בגלל שהמוזיקה חזקה ממנו. למה זה ומה אפשר לעשות? 2. רציתי לשאול אם יש אפשרות שה-Master Volume ישלוט גם על הסנטר הסראונד ולא רק על ה-2 רמקולים של הפרונט? כי המאסטר ווליום שולט רק על הפרונט וכדי להנמיך/להגביר את הסראונד/סנטר, אני צריך לעשות את זה בנפרד מהווליומים שלהם(כמו הבאס, טרבל). 3. ועוד שאלה זאת שלאה כללית יותר, אם זה משנה אם אני מחבר את המחשב ל-VCD או לAC3 ומה עדיף, למה כדאי את הטלוויזיה/DVD נגיד.…
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות התקלקל לי הלוח אם(ASUS P4P800)והוא הוחלף לאותו דגם במסגרת האחריות עכשיו חיברתי את ה-Rio Carbon כדי להעתיק עליו כמה שירים, המחשב זיהה אותו מיד והראה לי את הכונן הנשלף בחרתי שיר כלשהו והעתקתי, פתאום קופצת לי הודעה-אישור איבוד זרם מידע, וכתוב איזה משהו מוזר יש לציין שזאת פעם ראשונה שזה קורה לי, ועם הלוח הקודם אף פעם לא ראיתי הודעה כזאת, הכל היה חלק לגמרי בהעתקה אל המכשיר וממנו צירפתי תמונה של ההודעה: למישהו יש מושג מה זה בכלל? ואם כן איך אפשר לסדר את הדבר המציק הזה זה קורה עם כל קובץ שאני מנסה להעתיק אליו
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
הנה הסדרה: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1364_1746 שני דגמים (DAH-1500/1700) כשבכל דגם נפח של 512MB ו-1GB. ראיתי את סדרת הנגנים האלה במקרה בפנדה, ואני חושב שהם חדשים. סקרן לדעת מה אתם חושבים עליהם, על האיכות והשוואה לעומת נגנים דומים.
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום קניתי רמקולים 5 ערוצים של CYBER ACUSTIC CA5001 יש נגן DVD שמסוגל להפעיל אותם את כל ה 5 או שחייב מגבר בשבילם תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
חיברתי את המערכת שלי ליציאה של החיבורים האחוריים. כיצד אני מגביר אותה? על מנת למוע תקין אני צריך לשים את המערכת על הכי הרבה ווליום. יש לאביט איזהשהוא מיקסר ? (כמו לקראטיב?) או שלהשתמש עם המיקסר של חלונות? בנוסף לכך: יש לי כרטיס קול של כראטיב 5.1 שעלה 210 ש"ח הוא עדיף על האונבורד שאני מקבל מ ABIT ? תודה לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני מחפש טלויזיה 4k בסביבות ה-3,000-3,500 ש"ח. המסך צריך להיות 48-50 אינצ' מצאתי את 2 האופציות המופיעות מטה. איזו מהן עדיפה? האם יש משהו אחר עדיף יותר? http://www.anakhaodafim.co.il/items/1074576 http://www.saleprice.co.il/items/1176760
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות אוזניות עורף ורציתי לדעת על איזה אתם ממליצים. תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
חשבתי שאני כמעט סגור על 313או AKG K315 אבל ראיתי שגם לsennheiser יש אוזניות כפתור אז זה גרם לי להתלבטות... השאלה מה עדיף ויותר איכותי? תודה אלי.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מערכת HTZ 180 שמאחורה יש לי חיבור RCA (אדום ולבן) שהוא מקבל קלט - כלומר אני מחבר את יציאת השמע מהמחשב למערכת ב RCA ושומע במערכת את המוזיקה שיוצאת מהמחשב. זה עם חיבור RCA ל 3.5 אותו דבר אני יכול לחבר את הטלויזיה למערכת RCA ל RCA וככה לשמוע את מה האודיו שיוצא מהטלויזיה במערכת. העניין הוא שאני רוצה לחבר גם את המחשב וגם את הטלויזה בו זמנית למערכת כדי לשמוע את שניהם, הבעיה שיש לי כניסה של RCA (של קלט המערכת) אחת בלבד. האם ישנו מפצל כך שבמערכת כביכול יהיו שתי כניסות של קלט לשמע.??? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ולנקות את הרשת מבפנים ? ועם אפשרי חיפשתי ברשת ולא מצאתי תמונות של האוזניות מבפנים .
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-