עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום. סוף סוף ההורים שלי החליטו לקנות מערכת קונוע. אין לי ממש ידע בכל הנושא הזה של רמקולים ורסיבר אז אני צריך המלצות. DVD- שיתמוך בכל הפורמטים(VCD SVCD MP3 וכו') שיקרא את כל סוגי הדיסקים הצרובים, עדיף גם שיתמוך ב DVD - RW כשיהיה לי צורב דיוידי אני יוכל אני יוכל לצרוב סרטים ולמחוק. שיהיה לו איכות סאונד טובה שינצל את כל המערכת, ואיכות תמונה טובה - הוא יתחבר כנראה לטלויזיה 42 או 34 של טושיבה. רמקולים - 5.1 - 2 ריצפתיים, סנטר ושתי אחורים מדפיים - עדיף שהסאב יהיה חלק מהרקולים הקידמיים כדי לחסוף בכסף. הרמקולים יהיה בעיקר לסרטים. רסיבר - בזה אין לי ממש מוסג,צריך רסיבר טוב שינצל את כל המערכת ויתמוך בכל ה doliv digital כל אלה, ושיאשפשר הדמיה של 5.1 לסרטים בצרובים בסטראיו. זהו בסה"…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. קיבלתי אתמול את המינידיסק (הראשון) שלי MZ-NF81, הוא הגיע עם כמה תוכנות למחשב, הוא יכול להעביר קבצי MP3 WMA למינידיסק עם תוכנה שנקראת SonicStage, ובאמצעות כבל USB אפשר להעביר באיזה שהיא דרך מסובכת את השירים למינידיסק. קצת מסובכת התוכנה הזו, וגם המונחים שסוני משתמשים בהם סתם מקשים על ההתמצאות. בכל מקרה, מכיוון שהעסק חדש לי, מי יכול לומר לי כמה דברים: 1. האם איכות הסאונד שונה מאוד בין LP2 ל LP4 ? 2.כמה מקום במגה אני יכול לדחוף על דיסק אחד? 3.כמה עולה מדייה למינידיסק ומאיפה קונים, או מקום מומלץ לקנות? 4.האם יש הבדלים במדיות? 5.אם מישהו גם משתמש בתוכנה שציינתי ואם כן האם אפשר לקבל הסבר מקוצר על מה בדיוק צריך לעשות? הצלחתי להעביר שירים אבל אני עברו איזה 2.5-3 דיסקים ר…

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  3. Started by GRiM,

אני מתלבט בין מספר נגנים בתקציב של 1300 ש"ח פחות או יותר, מה מבין הבאים הכי כדאי? ARCHOS Gmini XS 202 - נראה נחמד, השאלה היא האם הוא שווה את המחיר? (1300 ש"ח) iPod 20GB - שמעתי שלא כדאי ללכת עליו, אבל עדיין הוא נכנס בתקציב. (1390 ש"ח) iRiver H10 5GB - בסה"כ הבנתי שזה נגן מצויין, אבל לא הכי בא לי עליו. יש עוד משהו שאתם יכולים להמליץ עליו?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. יש חיה כזאת בארץ?

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  5. Started by רונן09,

Sound Blaster X-Fi Titanium HD http://asia.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=874&product=19749 משהוא יודע איפה ניתן להשיג כרטיס קול זה ? יש כרטיסי קול מהמשפחה הזאת אך לא הכרטיס הזה

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  6. Started by THE FOX,

Chaintech AV-710 היכן ניתן לקנות בארץ? חיפשתי בכמה אתרים ולא מצאתי... ראיתי בביקורות שהוא מעולה ביחס למחירו.

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  7. שלום, נעלמו לי הרגליות שמתברגות אל הרמקול והפכתי את כל האינטרנט איביי וכו' ואני לא מוצא כאלו איך זה נקרא באנגלית ואיפה אני יכול לרכוש?

8. מעונין ליקנות רמקולים למחשב באיכות הכי טובה שיש תודה ...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by levy.mor,

שלום. כמו שכתוב בכותרת אני מחפש אוזניות קשת אבל אין לי שמץ בתחום. הסכום שהקצבתי הוא 250 שח בערך מעדיף תמיד בפחות אבל אם יש דגם ספציפי שממש שווה הוספה של עוד 50 שח אין לי בעיה ללכת עליו אני שומע בעיקר רוק.. ואלקטרוני.. עדיף אוזניות שאני לא יראה איתן כמו יצור .. ;D שמעתי הרבה על ה koss portapro? מה דעתכם עליו תודה מראש

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות in ear איכותיות, שלא מרגישות כמו אוזניות ב-2 שקל שצורבות את האוזניים, משהו איכותי שמרגישים טוב את הבאס ויכולת הגברת ווליום טובה. השימוש הוא לשירים בעיקר ולשמיעת סירטונים באינטרנט. אפשרות לחריגה מהתקציב במקצת. אשמח להצעות. תודה.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  11. Started by matan007,

אני מחפש סטרימר לניגון סרטי FHD של 1080P ורק כאלו. דישות חובה: 1) תמיכה מלאה בכתוביות בעברית. 2)חיבור כבל רשת כך שינגן סרטים מהמחשב בחדר הסמוך. 3)הסרטים שינוגנו הם כאמור FHD כך שצריכה להיות תמיכה בכל הפורמטים המתאימים (MKV וכו"). 4)חיבור HDMI חובה. כמו כן חיבור COAX או SPDIF למערכת. 5)שיהיה סטרימר מוכר במובן שיש לו קהילת מפתחים ויוצאים עידכוני תוכנה. דרישות לא חובה: 1)אם אפשר שיהיה תפריט בעברית. 2)שיהיה ניתן בחיבור הרשת גם לגלוש לאתרים כמו YOUTUBE ודומים. 3)חיבור USB. יש משהוא שעונה על הדרישות בתווך המחיר?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by ymss69,

מחפש נגן וידיאו עם מסך עד 3 אינץ ועם קיבולת של 40 גיגה ומעלה, ואם אפשר שישדר את הסרטים לטלויזיה!!!!! חשבתי על X5 או על H340 מה אתם אומרים?

13. Started by gtabak_37,

שלום לכולם קניתי אוזניות CrossRoads Mylarone X3I וברצוני לעשות להם burn in של 100 שעות. חבר שלי אמר שאם עושים את הburn in רצוף ולא עושים הפסקה אז האוזניות נהרסות. השאלה שלי היא האם זה נכון. נ"ב עברו יותר מ60 שעות ברציפות עם pinknoise

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  14. Started by S1BoY,

שלום אני צריך רמקולים איכותיים למחשב בתקציב של 1K שקל. שימושים עיקריים: מוזיקה וקצת סרטים. תודה.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  15. Started by or2077,

יש לי מערכת סטריאו ישנה יחסית, כאילו סבא שלי קנה אותה לפני 5 שנים נגיד או פחות.. ולא פתח אותה כאילו היא נשארה ארוזה עד לפני כמה חודשים והוא נתן אותה לי.. שומעים מעולה מערכת ממש סוסה יש AUX אני מחבר את המחשב 5 דיסקים והכל אבל רציתי לשאול קודם כל היא 2X140W יענו 2 רמקולים של 140W זה הרבה או קצת למערכת סטריאו דבר שני מה זה PMPO כתוב 2300PMPO מה זה אומר? הנה תמונה: http://img401.imageshack.us/img401/1137/dscf0655cu2.jpg תודה

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  16. Started by IlyaN,

אהלן, לא זה לא דיון המשך... פשוט ראיתי שיש דיון דומה ולא רציתי להידחף אז פתחתי אחד משלי, מכאן הכותרת וה-2... טוב לנושא: אני מחפש אוזניות למחשב ולנגן שלי.. במחשב המקור הוא כרטיס קול מובנה (Azalia Hd codec). אני מעדיף אוזניות פתוחות (לא מבטלות רעשים חיצוניים), קשת אבל Circumaural. אבל זה נתון לשינוי בהתאם לביצועי האוזניות. אני מחפש אוזניות שיהיו ורסטיליות בצלילים, לאו דווקא בהקשר מוזיקלי (למרות שגם זה יהיה נחמד...) אלא שיהיו מתאימות גם למולטימדיה (ז"א משחקים וסרטים)... מכאן שחשוב לאוזניות יהיה איזון טוב בצלילים ופאנצ' טוב בבאס. אני מודע לזה שהדרישות שלי קצת גבוהות (אני אפילו לא יודע אם יש כאלה אוזניות all around) אבל אני מוכן לשלשם במיטב כספי, שזה אומר בסביבות 600 ש…

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  17. ראיתי את ה-Solo 6 של מיקרולאב שעולה כ-700 ש"ח ואת ה-solo 7 שעולה כ-900 ש"ח. רציתי לדעת איך הם, האם יש עליהם ביקורת רציניות, האם למישהו יש ניסיון איתם בהשוואה לרמקולים אחרים (ה-Z10 של לוג'יטק אולי?), איך הם מבחינת נתונים טכניים יבשים ואם בכלל מישהו ידוע את ההבדל בין 6 ל-7 והאם שווה להוסיף עוד 200 ש"ח בגללו. כל מידע נוסף יתקבל בברכה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by askobilv,

יש לי טלויזיה רגילה CRT 34" ואני רוצה לחבר את הלפטופ לטלויזיה ל LAPTOP יש VGA ן HDMI בטלויזיה יש COMPONENT, RCA ו SVIDEO מה האופציות שקיימות כדי לחבר את הלפטופ לטלויזיה? לעזרתכם אודה.

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  19. Started by ohad,

רציתי לדעת למה שמים את הסאב מתחת לשולחן ולא מעל ???

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום הלאפטופ שלי מחובר לתחנת עגינה שיש לה יציאת COAX (לפחות זה מה שהבנתי, זה יציאה כתומה שכתוב מעליה SPDIF) אני מחבר עם כבל רגיל בין היציאה הזאת של הלאפטופ לכניסת DIGITAL שך המגבר אבל אין סאונד... מה הפיתרון? תודה! עריכה: האם צריך כבל מיוחד בשביל להשתמש בCOAX? חשבתי שאולי צריך להפעיל מהלוח בקרה את היציאה הדיגיטלית אבל נראה לי שזה דלוק... ומה זה בדיוק התדרים האלה שכתובים בתמונה? [attachment deleted by admin]

21. Started by MeMaster,

אהלן חברים, אני רוצה לקנות טלוויזיה. חשוב לי שתהיה תלת-מימד וגם Full HD. התקציב הוא 5 אלף (יכול להתגמש עד 6 אלף) חשבתי על הטלוויזיות האלו: LG 42LX6500 LG 42LW570Y LG 47LX6500 LG 42LW450Y LG 42LW450 כולן 42 אינטש. מי מהן לדעתכם יותר טובה? למה ? האם יש טלוויזיה באותו תקציב שלדעתכם יותר טובה מאחת מאלו ? תודה על העזרה ויום נפלא לכולם! 8)

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. היי, קניתי מיד שניה רסיבר מדגם pioneer vsx 322 k, ראיתי מפרסומי עבר פה שיש לו אפשרות של 4K PASSTHROUGH (המכשיר עצמו לא תומך ב-4K) מישהו מכיר את הדגם ויכול לאשר לי שזה קיים ואיך מבצעים את זה? שאלה נוספת - אני מרגיש שהרסיבר נותן הרבה הרבה יותר דגש לרמקול הסנטר בהשוואה לרמקולי הצד (שגדולים יותר ונראים איכותיים יותר) ניסיתי לעשות כיול אבל אני חושב שזה משהו בהגדרת הפורמט הקולי..אשמח לעזרה, קצת חדש בתחום

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  23. Started by asmy999,

ברשותי DVD טושיבה דגם 2550 לקולנוע ביתי , רציתי לדעת אם יש איזו שהיא דרך להפוך אותו (ע"י תוכנה או משהוא כזה) לקורא DIVX ?

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  24. Started by Tal Israeli,

שלום, יש לי רמקולים Microlab Solo 7C ואני מעוניין להוציא מהם את המקסימום. אני מעוניין לרכוש כרטיס קול (ואם יש צורך גם כבלים) בתקציב של עד 850 ש"ח. השימושים הם מוזיקה בפורמט flac ומשחקים.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by LM10,

שלום. אני מעוניין בהמלצה לאוזניות סגורות בתקציב של 400 ש"ח (אפשר למתוח בכמה עשרות שקלים אם צריך). השימושים הם בעיקר למוזיקה (כל הסוגים בגדול) ולSTARCRAFT 2 (המשחק היחיד שאני ממש משחק בו, אבל משחק הרבה, אז אני צריך שיתאים) ואולי מדי פעם גם סרטים. סה"כ אפשר להגיד שאני מחפש משהו All Around עם דגש/עדיפות למוזיקה. לא משנה לי בכלל העיצוב, כן חשובה הנוחות (למרות שברור לי שזה עניין אישי) וגם הבידוד רעשים עד כמה שאפשר להשיג בתקציב הזה (לא בעדיפות ראשונה). מחיפושים בגוגל וגם קצת באתר הגעתי להמלצות על כמה דגמים שקיבלו הרבה ביקורות טובות: Siberia v2 Shure SRH440-A אם אפשר את דעתכם על הדגמים האלו או בכלל המלצות אחרות אם יש לכם. תודה מראש על כל עזרה!

• 1 תגובה
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.