אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
או נגיד הכרטיס 7.1 והמערכת 5.1 אפשרי? ועוד שאלה.. רשום לי שעל הלוח יש לי כרטיס 6 ערוצים הבנתי שהכוונה זה 5.1 עכשיו השאלה שלי היא איך אני מחבר אליו? כי אין שם יציאה דיגיטלית או משהו איך אני מחבר בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום כולם,יש לי אוזניות sennheiser cx500, ולאחרונה אחד מהן נקרעה לי....אני מתלבט עכשיו בין 2 זוגות של אוזניות: akg q350 ו-MEElectronics A151, על שניהם קראתי בעיקר ביקורות טובות ושתיהן בערך באותו מחיר (את ה-A151 אני אזמין מה-ebay הרשמי). אני שומע מוזיקה בעיקר באייפון שלי, ורוב הפעמים בזמן ריצה / חדר כושר ורוצה להשקיע סכום של עד 300 ש"ח.מישהו מכיר ויכול לעזור לי לבחור מבין שתיהן?המון תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי מערכת של 5.1 רמקולים (SEG). המערכת מחוברת לדי וי די, והדיוידי לטלוויזיה בעזרת כבל בננה. כיום ניתן לשמוע דרך הרמקולים רק כאשר מתנגן דיסק בדיוידי. האם ניתן לחבר את הרמקולים בצורה כזו שישמעו גם את הטלויזיה דרכם? אם כן, כיצד? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי דיסקמן Snoy דגם cd walkman d-ej621 שלא בא איתו שלט. בחוברת הוראות היה כתוב על השלט. יש לי חיבור לשלט בדיסקמן. איך אני יכול לקנות את השלט? איפה?? החוברת הייתה לכמה דגמים.. בתודה רבה
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
טוב לאחר שנתיים בערך שאני מסרב בתוקף לקבל את היותו של האייפוד מכשיר איכותי הכלתתי לנסות ורכשתי אחד כזה (10 גיגה דור III החדש) איזה מכשיר דפוק - זה מדהים. אזנכון הוא מגיע באריזה מושקעת והוא ממש קטן ויפה אבל מה בסך הכל ביקשתי ??? כפתור STOP אין כזאת חיה . אני מניח שבעוד 4 דקות בערך כבר יתנפלו עלי כל בעלי האייפוד פה , אבל אולי זה לטובה . למה הוא כל כך מתוסבך ? למה אי אפשר להעתיק עליו קבצים ולשמוע אותם (הרי זה מה שאפל התגאו כל כך ) פשוט אכזבה אחת גדולה מבחינתי . עכשיו צריך למצוא דרך להפתר ממנו , ולחזור להשתמש במכשיר הישן והפשוט שלי . אשמח לקבל תגובות , הערות
-
- 78 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול למחשב שלי, וכבר החלטתי על מה אני הולך. כשעוד חיפשתי דגמים, חשבתי שאני אמצא רק דברים פשוטים (יחסית), כמו Audigy 2 וכאלו. גם המחיר של הכרטיסים האלו סביר, משהו כמו 500-600 ש''ח. אבל - גם מצאתי כרטיסים כמו AudioTrack Maya ו- M-Audio, שעל הדף הם לא נראים שונים בכלל, אמנם המחיר שלהם מגיע ל- 3000 ש''ח לפעמים! אז אני שואל - למה הכרטיסים הללו כל כך יקרים, וכדאי לשלם את תוספת הכסף בשבילם?
-
- 9 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם השבוע החלטתי לקנות את ה x5l מחו"ל אבל בגלל שאין למכשיר אחריות בארץ שקלתי לרכוש במקום את ה h320 השאלה אם לא ממש משנה הקטע של האחריות ושווה לקנות את המכשיר(x5l) בכל זאת.. תודה מראש לעוזרים..
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, רכשתי את ה- JBL Synchros E40BT. לאזניות אלה יש מיקרופון מובנה כך שניתן להשתמש בהם כערכת דיבור כאשר הם מחוברים לטלפון ב- Bluetooth. שאלתי היא, האם ישנו מחבר Bluetooth שיוכל לעשות זאת מול המחשב (כלומר יעביר דו כיוונית את האות לאוזניות ומהאזניות אל יציאות הרמקולים והמיקרופון שבמחשב)? שכן הייתי שמח להשתמש בהם לשיחות Skype / Hangout וכו'... אשמח לשמוע את דעתכם. תודה.
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היום הייתי בחנות Goldtop מפיצה רשמית של Logitech ודיברתי עם בעל הבית הוא אמר ששבוע הבא האספקה חוזרת שוב והרבה בפורום התעניינו אז חשבתי לשתף אותכם
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
תקשיבו רגע רציתי לקנות כרטיס טלוויזיה אבל כל פעם בMEDIA CENTER A שאני רוצה להפעיל סרטים זה קורס אז אפשר איכשהוא לגרום לזה להפסיק לקרוס?? וגם כן יש LCD איכותית שתמוכת נHD עד 5000 שקל איכותית? לא חייבת להיות ענקית וגם כן אפשר המלצה לכרטיס טלוויזיה טוב?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אהלן אני שומע המון מוזיקה במחשב ויש לי רמקולים של CREATIVE 5.1 האם הכרטיס הזה נחשב לטוב? ראיתי שהמחיר שהמחיר שלו מעל 400 שקלים. יש כרטיס טוב שהוא פחות יקר ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
http://www.ableplanet.com/catalog/product_info.php?products_id=38&osCsid=b904f8726c1fa8234c60636e57b9c216 האזניות האלה, יותר נכון. מישהו שמע? מכיר? התנסה?
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי, כפי שצויין בכותרת אני זקוק להמלצה לממיר אותות דיגיטליים לאנלוגיים איכותי כמה שניתן הכולל מגבר בכ-450$ [ניתן לחרוג אם באמת משתלם]. הקנייה אינה צריכה להתבצע כלל וכלל בארץ, אפילו מומלץ מחו"ל לאור הפרשי המחירים בד"כ. חשבתי בין היתר גם על כרטיסי קול מאסוס כמו הD2X והESSENCE STX. עריכה: גם זה נוסף לרשימה: http://cgi.ebay.com/Digital-to-Analog-Stereo-Audio-Converter,Switch-TC-7510_W0QQitemZ370150312298QQcmdZViewItem#ebayphotohosting
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי... מאז שיש לי את האוזניות אני תולה אותן בקצה המסך וזה מאוד מפריע. רציתי לדעת מאיפה (בארץ) אני יכול לקנות מעמד לאוזניות? לא חייב משהו יעודי, אבל שיתאים לשים אוזניות עליו. לא טוב לי תופסנים כאלה על מדפים בגלל שאין לי מדף בגובה מתאים. תודה
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
Grado SR60 או AKG K81? (האם יש מקום להשוות אותם ל e2c מבחינת איכות סאונד או שהם מנצחים בלתי מעורערים?) אני רגע לפני רכישה. כבר רכשתי Creative Zen Vision M שיחובר אליהן.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה עם הסאונד בחלק מהמשחקים המחשב שלי מחובר לרסיבר של JVC RX5022V הוא מחובר מהיציאה של הכרטיס קול של הלוח הראשי עם יציאת קואקס דיגיטלית שירים בוינאמפ והכל מנוגנים חלק בלי בעיות אבל בחלק מהמשחקים יש בעיה שהסאונג נעלם לפעמים לכמה שניות זה לא משהו קבוע.. רואים ברסיבר שבתחילת המשחק הוא מזהה סאונד ואז פתאום הסמל נעלם כאילו המחשב לא משדר לו עוד סאונד אז כנראה שזה בעיה בשידור של הקואקס מהמחשב כי בחיבור האנלוגי הרגיל אני שומע טוב וחלק באותו המשחק שבקואקס עושה בעיות יש לי כרטיס קול אונבורד של AC97 משהו כזה על לוח של ג'יגהבייט מישהו מכיר את הבעיה ויודע מה לעשות? תודה..
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, יש לי רמקולים 5.1 creative inspire T5900 יש לי כרטיס קול שתומך בהם על הלוח אם, אני יודע ש שלושת הרמקולים האחרים פועלים בנוסף רק כשיש סראונד אז רציתי לשאול אם יש איזה דרך לשנות ש כולם יפעלו ביחד גם כשאין סראונד הכוונה בשירים , משחקים וכו'. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מחפש נגן עם 25+ שעות השמעה מבחינת נפח גם התחום של ה5-6 וגם 20-30 הולך ולא משנה אם יש לו מסך צבעוני וכל השטויות - זה נטו למוזיקה (וכמעט שכחתי את הNW-HD5...)
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מעוניין לרכוש רמקולים אלחוטיים איכותיים (רצוי 2.0 \ 2.1) שניתן לשים באמבטיה. לא חובה בתוך האמבטיה עצמה - יש לי גם שולחן ליד. הדרישה היא לא בהכרח שיהיו עמידים למים, אלא שלכל הפחות יעמדו בתנאי הלחות שמסביב. אשמח להמלצות. תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה ליקנות את הרמקולים האלה ואני לא יודע אים זה יתאים למחשב שלי אם תוכלו לעזור .... אני יודה לכם ... http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1553755 המחשב שיש לי תיראו במיפרט רשום שם נ.ב.-- ואם הרמקולים האלה טובים
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
האם היא נותנת תמונה 1:1 מלאה ברזולוציה של 1360*768 כי הייתה לי מקודם AOC32 וכשהייתי מעביר אותה ל 1360*768 התמונה לא הייתה על כל המסך אלה היו חלקים שחורים בצדדים שלה. איך היא באיכות תמונה בסרטי HD 720P ואיך היא ב XBOX 360 ? זה ממש דחוף אני חייב להחליט עד מחר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מחפש רמקולים לסרטים במיוחד למשחקים 5.1 מתפשר ל 2.1 שיהיה באס טוב חשבתי עלSonicGear או x530 מה אתם אומרים מי לוקח
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יום הולדת מתקרב ואני מתחיל לחפש לעצמי מתנה... בטח אלה יהיו רמקולים , שאני חולם עליהם כבר איזה שנה... חחחח.... אז יש לי בערך 700~ עם הובלה ... חיפשתי בפנדה ומצאתי משהו טוב לדעתי, אלה CREATIVE INSPIRE 5400 5.1 שיוצא שהם עולים בערך 700 ש"ח עם ההובלה. עכשיו , מה שבקשר לכרטיס קול שלי , הוא און בורד על לוח של ABIT , SOUNSTORM של NVIDIA (5.1) החדר שלי הוא 3X3 מטר וגובה בערך 2 , זה חדר בטחון והשאלה שלי היא , אם הרמקולים האלה הכי עדיפים במחיר כזה? האם זה מקום טוב בין התיקרה והקיר לרמקולים ? גם קראתי את המדאיך לקניית רמקולים או משהו כזה , וזה ממש לא למתחילים ... קיצור לא הבנתי
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
הבנתי שהאוזניות האלו טובות מאוד לרוק ולמוזיקה אלקטרונית, והן נראות לי מאוד טובות ואני מתכוון לקנות את אחד הדגמים, אבל אני שומע גם הרבה מוזיקה קלאסית ורציתי לדעת אם האוזניות האלו טובות גם למוזיקה קלאסית או שיש אוזניות אחרות בטווח מחיר שלהם שידועות כטובות יותר?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש והייתי רוצה להנות ממשחקים, סרטים ומוזיקה. הרמקולים הנוכחיים שלי הם מעפנים שלא מסוגלים לתת צליל חזק ולא לרעוד בצלילים נמוכים (בעוצמה גבוהה). האם ניתן במידת הצורך להדליק מוזיקה ולשמוע אותם במסיבות ביתיות? או שאני מגזים בציפיות שלי? אני לא אאודיופיל, אבל אני מקשיב למוזיקה. הרבה. מאוד. כל היום. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-