עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. תקשיבו הזמנתי h320 ופתאום ראיתי את ה גימיני הוא הווינדוס מזהה אותי ישר כמו הארד דיסק אפשר לגרור שירים? ומה יותר גדול משניהם בבקשה אחים שלי עזרה דחוף הזמנתי היום המכשיר צריך להגיע מחר אני מתלבט בין שתיהם ומה אתם חושבים שיותר טוב ומה עדיף

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  2. Started by g_s,

אהלן, יש לי פלזמה של סמסומג http://www.samsung.com/il/consumer/detail/detail.do?group=television&type=tv&subtype=plasmatv&model_cd=PS42C91HX/XSG ו DVD של פיוניר dv420v קניתי כבל HDMI 1.3 וחיברתי אבל אני לא מצליח לראות את התמונה... בדקתי ומצאת שהפלזמה היא HDMI 1.2...הגיוני שזאת הבעיה? אשמח לעזרה

3. בדקתי לאחרונה ועם כל ההתפתחות של הרזולוציות הגבוהות כל ה-BLUERAY וה-HDDVD, אז השאלה שלי היא האם יהיה סאונד חדש ? כביכול לא DTS DD , סאונד שיעבוד בצורה אחרת ובשבילו נצטרך מגבר שונה או אף שיפור כרטיס קול? לדוגמא הצצתי פה: http://www.eu.onkyo.com/products/product_en_5710611.html "Processing Todays High-Resolution MediaIncluding Blu-ray Disc and HD DVDwith Effortless Efficiency " "Advanced Features DTS-HD Master Audio and Dolby TrueHD Decoding" עכשיו מגברים ישנים לא קולטים את ה DTS-HD, אז האם ה- DTS-HD בעתיד יהווה הסאונד המרכזי בכל שחרור HD, לא משנה אם זה שחרור באינטרנט או דיסק אורגינל בחנות, האם מגבר בסיסי שלא תומך את ה- DTS-HD יצליח להסתדר? תודה ואשמח לשמוע עוד …

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  4. Started by mik_amar,

יש לי שאלה בקשר ל iAudio X5L... זה נכון שאומרים שהוא יותר עבה מה X5 הרגיל?? ואם כן אז הוא גם יותר גדול?? וההבדל משמעותי?

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  5. Started by mik_amar,

תגידו ל X5L יש TV-OUT????

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  6. Started by m0sh,

טוב אז אחותי קנתה מיני אייפוד ואין לה מושג איך לתפעל אותו...גם לי אין מושג ולי בכלל יש iRiver מה שקורה שפותחים אותו אז מופיע תיקיה עם סימן קריאה ודרך הiTunes גם היא וגם אני לא הצלחנו להבין איך מעלים שירים למכשיר אז אולי מישהו יכול לעזור? תודה.

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  7. Started by EAD,

היי יש לי שאלה לגביו, האם ניתן להתקין עליו ROCKBOX ? על הגרסה האחרונה? (זאתי שנחשבת כ 6 ) תודה לעונים ולעזרה (מנהלים - אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה, אם לא בבקשה תעבירו, לא היה לי מושג היכן לשים את זה ונראה לי מתאים לאודיו)

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  8. Started by nim901,

היום, לפני כמה דקות קיבלתי את המכשיר המדהים הזה תוך 5 דקות כבר היו בו 4 אלבומים שלמים בכל מקרה, עכשיו אני לומד לשלוט עליו (אין כמעט כפתורים ) ולא מצאתי איך לכבות אותו, רק מצאתי איך לשים אותו בהמתנה, מישהו יכול להגיד לי איך מכבים את ה"שמן" הזה? תודה ד"א קיבלתי בחינם עם הפאלפון של אמא שלי אז אין צורך להגיד לי שעשיתי טעות

• 32 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by manorking,

האם האיפוד שבתמונה , זה איפוד דור רביעי? כי לפי מה שהבנתי בדור רביעי האיפוד נטען דרך המחשב, ולא צריך ספק?- האם זה כך? IPOD20-התמונה: בתודה, מנור

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  10. Started by OneWingedAngel,

עומדים להביא לי בקרוב את ה H320 מגרמניה. האם אני צריך לדאוג שמא התפריטים והממשק יהיו בגרמנית? תודה

11. Started by galr52,

שלום, לפי מה שהבנתי בטלויזיות LCD אם לא מחברים אותם לממיר HD אז יראו לא טוב... עכשיו רציתי לגעת אם זה נכון או לא... אם זה לא נכון אז אם אני אחבר את זה לכבל של כבלים (לא HOT ולא YES) יראו טוב יותר מבטלויזיה רגילה? בברכה, גל

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. בהמשך לנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=417614.0 בסה"כ רציתי אוזניות משולבות עם מיקרופון בחיבור USB ומצאתי דגם יחסית פשוט של מיקרוסופט ב 95¤. שלחתי את אבא שלי לקנות לי אותו ב KSP ולצערי הוא החליט על דעת עצמו "לקנות לי משהו יותר טוב" וחזר עם Logitech Clear Chat Pro שעולות יותר מפי 2 אני לא צריך את המוצר בשביל משחקי מחשב ו/או בשביל לשמוע מוזיקה אלא רק בשביל לנהל שיחות בסקייפ. השאלה שלי בעצם מתחלקת לשתיים. האם האוזניות האלו טובות והאם כדאי לי לשקול להשאיר אותן בכל זאת? (אם תגידו לי שזו חוויה מדהימה לשחק איתן במשחקי מחשב אולי בכל זאת אני אשקול להשאיר אותן למרות שממש לא רע לי עם הרמקולים שיש לי ומחוברים למחשב) אם יש כאן מישהו שהתנסה בהם ויכול ל…

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  13. Started by harel_rl,

יש לי את הדיסקמן - mp3 הזה וכשאני צורב דיסקים עם שירים בעברית הנגן לא מזהה את השם שלהם (בצג הוא כותב ג'יבריש או קווים) האם יש משהו שיכול לתקן את זה? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  14. Started by BMN,

לפעמים סרטים פשוט נתקעים במקום מסויים העניין הוא שבמחשב הם לא נתקעים אך כשאני רואה ב mvix הם נתקעים התקיעה היא תמיד באותו מקום בסרט וזה קרה לי כבא בשני סרטים אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  15. Started by Dwhore,

שלום, יש לי כרטיס sound blaster 5.1 והתקנתי את הדרייברים שמגיעים איתו... עכשיו אני לא יודע איך אני מקליט את עצמי עם האפקט שאני שומע... אם מישהו יאכל לעזור לי... תודה

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  16. Started by Dror-l,

שלום לכם! היום קיבלתי את נגן ה iriver h10 החדש והמדהים שלי! שמעתי בעבר בפורום שיש הגדרות אופטימליות ל EQ הזה ורציתי לשאול מהם? בתודה מראש ובמחיאות כפיים דרור

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  17. Started by Alex89,

אני לא יודע אם זה אמור להיות כך אבל הרמקולים האחוריים אצלי חלשים לאומת הקידמיים, זה אמור להיות כך? יש תוכנה ששולטת בעוצמה של כל רמקול בניפרד?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  18. Started by wowohw,

דיברתי עם חבר על הרמקולים והוא אמר לי שזאת מערכת "טיפשה" הכווה שכולם משמיעים אותה עוצמה מכל רמקול ואין ממש סראונד דרך הרמקולים האלה ולא שווה לקנות אותה בכלל זה נכון מה שהוא אמר שזאת סתם מערכת ולא שווה להשקיע עלייה 505 שקל? מבחינת כבלים אין לי בעייה אין לי חדר גדול וה-X540 מה שהבנתי זה כולה כבלים יותר ארוכים שלט ועיצוב שונה והסאונד הכול אותו דבר אם כן יש סראונד 5.1 באותו מחיר בערך יותר טוב במחיר הזה? אם אפשר בחנויות של TMS ובחנות KSP כי הם קרובות אלי הביתה... מתכנן לקנות עוד שבוע או שבועיים ככה... בקשר לכ.ק יש לי מובנה על הלוח כ.ק טוב יחסית של הלוח אם P5B-SE עכשיו יש לי את הרמקולים ATP3 מבחינת איכות שמע זה יותר טוב מ-ATP3 או שמה שיש לי יותר טובים? תודה רבה לעוזרים...

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by xpwmaster,

האם אפשרי לשנות את את saturation/hue/brightness/contrast במהלך ניגון הסרטים xtreamer . לא ראיתי את האופציות האלה קיימות במדריך המשתמש של המכשיר .

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by xtx,

איך ה SoundSticks 2.1 Harman-Kardon

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  21. היי. אחרי שעבר זמן מה מאז שהזוג הקודם התקלקל לי, החלטתי לרכוש CX300 חדשות. אני לא יודע למה, אבל אני כבר לא מצליח להינות מהן כפי שנהניתי מה- Cx300 הישנות שלי. מאחר שזה דגם שנהוג לזייף (והרבה); בדקתי את האוזניות שלי באמצעות אתר מסוים, ונדמה לי שהן מקוריות לחלוטין -- הגם שהן נקנו מאייבורי ב- 200 ש"ח, ואני לא חושב שאייבורי היו מייבאים דגם מזויף שלהן, ועוד בכזה מחיר. על כל פנים, יכול להיות שהשמיעה שלי השתכלכלה עם הזמן או משהו, או שאני פשוט מחפש משהו טוב יותר. שדרוג, נקרא לזה. וכאן נשאלת השאלה: על איזה דגם (In-ear בלבד, למרות שאני פתוח להצעות) הייתם ממליצים, משהו שווה שדרוג אבל גם לא יגרום לי למכור את הרכב בעבורו? (חידוד: עד 500-600 ש"ח); הדגש שלי הוא בבאסים ובמוסיקה שנשמעת נקי…

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  22. מה אתם אומרים עליהם הם אוזניות טובות? אחרי שאני הולך להביא ביום רביעי ( אם יגיע ויהיה בזמן ) את הרמקולים microlab X23 אני רוצה להביא אוזניות למשחקים אני רוצה לדעת למי שיש או היה או שמע אם האוזניות האלה אוטמות את כל האוזן ואם שומעים בהם חזק אני משחק קאונטר 1.6 ואני חייב אוזניות שאני יישמע צעדים מרחוק כי כרגע אני עם אוזניות של 30 שקל מהסופר והווליום שלהם לא משהו אז אני רוצה להשקיע על משהו טיפה יותר איכותי... אבל אני צריך גם שיהיו איכותיות גם למוסיקה... יכול לעלות לתקציב עד 250 שקל אבל שהחנות תהיה בקריות משלם מזומן אין לי איך להגיע למקומות אחרים... ה- ‏Logitech Precision PC Gaming Headset‎ עולות 120 שקל ב- KSP בסניף של הקריות http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4103 אם מישהו מ…

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  23. Started by lipa,

בדרייבר של הכרטיס יש הגדרות של THX מה זה אמור לשנות ,והאם זה משנה בכלל את איכות הסאונד ?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  24. Started by nrg man,

רציתי לדעת אם יש אפשרות (אני כמעט בטוח שיש) לחבר מיקסר לתוכנה? ואם כן...אז איך עושים את זה? יש לי 2 כרטיסי קול אם צריך אבל כרגע אני משתמש רק באחד מהם ערוץ אחד של המיקסר הולך ל line in והשני ל line out ועובד לי סבבה עם טרקטור (Traktor) תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  25. Started by elad-r,

שלום אני רוצה לקנות מכשיר dvd שקורא divx ושמתי לב שעל חלק מהמכשירים כתוב שהם קוראים divx ועל חלק כתוב שהם קוראים גם divx וגם xvid אז השאלה שלי היא מה ההבדל בניהם אם בכלל יש הבדל או שהם סתם לפעמים מוסיפים את ה-xvid ולפעמים לא... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 515 צפיות

דיונים חדשים בפורומים