עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, חשבתי לאחרונה לפתוח בדיון חדש, שיעסוק בסיבות לכך שההשקעה בוידאו גבוהה באופן מובחן מזו שנעשית באודיו, בקרב חברי הפורום. לא נמלטה מתשומת ליבי העובדה שלאחרונה נראו כמה וכמה אשכולות של חברים המבקשים ייעוץ ברכישת טלויזיות LCD, בתקציבים גבוהים למדי. לא אביא קישורים, אבל די במעבר חטוף על הדפים הספורים האחרונים בהיסטוריית הפורום כדי לגלות בפני הקורא עד כמה חברי הפורום לא מהססים להוציא סכומי כסף משמעותיים לטובת טיפול בחזית הוידאו, תוך הזנחה - אומללה לעיתים - של חזית האודיו. אדגיש זאת: מדובר בסכומים גבוהים משמעותית מאלו המקובלים בבתי אב בישראל, אשר מוצאים על טלוייזיות חדישות עתירות בכל טוב טכנולוגי. סכומים אלו יכלו לדוגמא לאפשר רכישת טלויזיה שאינה נמצאת בחוד החנית של הטכ…

• 31 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. שלום. יש לי התלבטות בין שני דגמים של רמקולים שקועים, ואני אשמח לדעת חוות דעת והמלצות. JBL SP5 Paradigm PV-150. מה עדיף, ולמה? המון תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. יש ברשותי נגן DVD מסוג LG (כבר 5 שנים) וכעת כמעט כל סרט נתקע וגורם גם לתקיעת הנגן באופן מוחלט שאפילו לא ניתן לכבות ולהדליקו ויש צורך לנתקו מהחשמל. התקליטורים במצב טוב והם מתנגנים יפה מאוד ב DVD אחר. השאלה שלי האם זה יכול להגרם מעינית מלוכלכת? ומהי השיטה הטובה ביותר לנקותה? השתמשתי התקליטור ניקוי כמה פעמים אך זה לא עוזר,האם ישנו סוג מסוים של תקליטור ניקוי שאתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  4. שלום השאלה בכותרת אני מחפש נגן DVD לטלויזיה בסלון (29" אם זה משנה) שיקרא קבצי DIVX וכו' וכתוביות! מה המחירים של הנגן הזה היום ויש דגמים מומלצים? לפני כמה חודשים ראיתי פרסומות בעיתון של כלמני בסביבות ה500 שקל אבל לא ידוע חברה ומחיר... אשמח לקבל המלצות תודה מראש

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  5. Started by axon,

מחפש מערכת סאונד הקפית למחשב ב 1000 שקל הרמקולים הנוכחים שלי קצת נשרפו . לשימוש גם למוזיקה וגם למשחקים. כרטיס קול שיש לי הוא אונבורד. שווה לי לשקול קניה של כרטיס קול נפרד ? השיקול הוא שהתקציב הכולל (כולל הכרטיס קול הוא 1000 ולא 1000 פלוס...) יש המלצות ?

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  6. שלום יש לי מערכת קולנוע ביתית רצינית מאוד עם טלויזיה 37" LCD HDTV ועם 5 רמקולים של B&W יש לי עכשיו רסיבר לא משהו אבל אני מתכנן לקנות חדש בקרוב וגם דיוידי עלוב וישן ולשאלה... יש לי מחשב עם יציאה של DVI ויציאת סאונד אופטית אני גם ככה מחבר אותו לטלויזיה ורואה עליו סרטים בDIVX ומשחק (האיכות מדהימה) וכמו שאמרתי כבר יש לי דיוידי עלוב שעושה כבר מלא בעיות ואני רוצה לקנות אחד חדש ורציני השאלה זה אם יש הבדל אם אני רואה סרטים בדיוידי דרך הכונן דיוידי במחשב לבין דיוידי רגיל תודה עריכה: היציאות בדיוידי שאני חושב לקנות הם אופטי וכומפוננט והיציאות במחשב הם אופטי וDVI

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by Bakke,

ליפני כחודש קניתי SOLO7 מקוברה פי סי. אחרי מספר ימים נדפק לי השלט ועקב כף הרמקולים לא עובדים. עכשיו יש בעיה אני רוצה לסדר את הרמקולים אבל קוברה פי סי ששיקרו או לא שיקרו טענו ליפני מספר שבועות שהם מחליפים הנהלה ב 1 לחודש ולכן כדאי לי לפנות אחרי ה 1 לחודש. בפועל כבר סוף החודש ואין עדיין עם מי לדבר שם. אני לא יודע אם הם פשטו רגל או מה הולך שם אבל אני כמעט בטוח שמהם לא תבוא הישואה. לכן אני ככל הנראה צריך לפנות ליבואן. אז מישהו יודע אם מי לדבר? אני עם הרמקולים המצויינים האלה כמעט חודש וכמעט חודש שאני לא יכול להשתמש בהם.

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  8. המחשב שלי מחובר למערכת סטאריו שמשמשת כרמקוליים של המחשב יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם הזה : http://www.pch.co.il/docs/pd-1031880981.htm ורציתי לשאול אם אני יקנה את הכרטיס קול הזה -( http://www.pch.co.il/docs/pd929388361.htm ( Creative Audigy 2 האם אני ישמע יותר איכות או שזה קשור למערכת ולא לכרטיס קול ?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום שלום יש לי בעיה כאשר בערך כ-80 אחוז מהשירים באנגלית על המחשב שלי (300+ שירים),נכתבים הפוך זאת אומרת מימין לשמאל... דוגמא: Eminem-rock city אז מופיע לי ytiC kcoR מה עושים? אני לא יכול להעביר שירים למכשיר אמ פי 3 שלי (creative zen touch) כי כל השירים כתובים הפוך..זאת בעיה לא רק על המכשיר אלא גם במחשב מה עושים? זה יכול להיות קשור לתוכנת שמיעה כמו winamp?

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  10. כמו שאמרתי אני מחפש אוזניות,ביעקר למשחקים בסביבות 300-350 ש"ח,לא חייב להיות 5.1 איבנתי שזה לא ממש מורגש,ישמח אם תעזרו לי כי אני לא ממש מבין בזה תודה.

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  11. Started by IGk,

מישהו יכול להמליץ לי על Sound Card למשחקים (FPS) עם עדיפות לטכנולוגיות החדשות ויציאה דיגטלית (כבל אופטי כדי לחבר למגבר) תקציב:+300-700

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ron11,

בעיקר אני מישתמש למישחקים וסרטים יש את HDMI 1.0 עד HDMI 1.3 איזה סוג כבל כדאי ליקנות ? חשבתי על זה http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=7996 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  13. ההורים שלי נוסעים עוד איזה שבועיים לחו"ל (הפלגה) ויש לי הזדמנות מצויינת לבקש מהם נגן DVD (להחליף את הנגן המיושן שלי שלא קורא בכלל DIVX), חשבתי שתוכלו להמליץ לי על נגן כזה (אין לי מושג מה הם מוכרים שם בדיוטי פרי).... לא משהו בומבסטי אבל שכן יתמוך בכל הפורמטים כולל תרגום עברית. אני גם מעוניין ב DVD מקליט, ובמחלקה הזאת אין לי בכלל מושג, האם הדבר הזה טוב? (סוגי ההקלטה, תפעול פשוט, כמה שעות באיכות סבירה אפשר להכניס על DVDRW אחד SL). אם אפשר גם מחירים זה יהיה פצצה. תודה

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  14. מחפש אוזניות עד 70$בחול(ארהב),שלא כמו האוזניות שמקבלים עם הIRIVER והIPOD, אוזניות שמנות כמו שיש לDJ ...

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  15. Started by pavel19,

חברה הבאתי לא מזמן כמה רמקולים ויש להם חיבור כזה http://uploaded.fresh.co.il/2006/04/26/17133544.jpg אז אם איזה כבל מחברים אותם לטלויזיה או מחשב (אם אפשר תביאו ל תמונה של הכבל)? תודה רבה

• 16 תגובות
    • 5.3k צפיות
  16. שלום לכולם אני מחפש לקנות רמקולים חדשים בתקציב של 600 ש"ח +/- למטרת משחקים ,סרטים ומוזיקה עם דגש על סרטים ומוזיקה אני חשבתי ללכת על אחת מהאופציות הבאות GigaWorks T20 Inspire 5.1 P5800 X540 ATP3 אז מה אתם אומרים?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by 996,

שאלתי היא האם יש ממיר שמוכנס אליו צליל אנלוגי (כמו כניסה של שני בננות מכבל שמחברים למגבר או למע. סטריאו שהיציאה היא תקע של אוזניות ),והיציאה של הממיר היא אופטית. כך שמוכנס צליל אנלוגי ויוצא צליל דיגיטלי . אם אכן יש מכשיר כזה איפה אפשר להשיג אותו? או האם אפשרי לבנות דבר כזה עצמאי? תודה.

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  18. יש לי שאלה...? אני רוצה לקנות רמקולים התקציב שלי הוא עד משהו כמו 700 המטרות העיקריות שלי זה סרטים ומוזיקה רציתי לבקש מיכם המלצות לרמקולים שיתאימי לדרישות שרציתי אני גם רוצה לדעת בתחומי עיסוק הנ"ל מה עדיף לי 5.1 או 2.1 ואם תוכלו להגיד לי איזה דגמים יש משתי הסוגים אני אודה לכם נ.ב. קיבלתי את הכתובת של הפורום מחבר שאמר לי שאתם הטובים ביותר ובינתיים תוך כדי שוטטות בפורום אני חייב להודות שאני מסכים איתו אז באמת כל הכבוד לכם

• 4 תגובות
    • 483 צפיות
  19. Started by MagnuM_47,

יש לי את המכשיר בבית של קלטות וידאו שצורב לDVD באותו מכשיר בקיצור העברתי מוידאו לדיסק דיוידי ועכשיו אני רוצה לערוך את הדיוידי ז"א לקצר מימנו חלק מסויים. האם יש אפשרות לעשות זאת? אם כן איזו תוכה? תודה לעוזרים. (ומצטער אם זה לא הפורום הנכון לכתוב בו)

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  20. Started by arik100,

אני צריך רמקולים עם חיבור USB , בנוסף או רק תקציב עד 200 כמה שפחות יותר טוב

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  21. Started by Croopy,

אממ אז כככה דוד שלי כרגע נמצא בארה"ב הוא חיפש לי את ה iAudio X5 ולא מצא עכשיו אם תתנו לי מקומות באזור פניקס אני חושב שבהם אפשר להשיג את המוצר או בכלל רשתות גדולות שמוכרות את זה... ואם לא אז איזשהו תחליף אם אתם מכירים...

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  22. Started by overload,

יש לי משהוא חשוב להגיד לכל מי שמחפש מערכת קולנוע בתקציב סביר: כל מה ששמעתם על פירלס הוא לא נכון! לפני פחות מחודש קניתי מערכת של 5 רמקולים של פירלס, מחנות של היבואן, ואני רוצה להגיד לכם שאני ממש ממש ממש מרוצה גם מהמחיר (קצת פחות מ- 2000 ש"ח) וגם מהאיכות, וזה לא שאני לא מבין באיכות כי שמעתי כבר מספיק רמקולים בארץ ואני יודע טוב מאוד מה ההבדל בין B&W לפירלס אבל אני חייב להגיד שהאיכות של הרמקולים מדהימה אפילו אותי. אני יודע מה אני אומר אז תקשיבו לי ותבדקו את המערכת שאני קניתי כי אני נהנה מכל רגע שאני איתה. החסרון היחיד של המערכת הוא רמקול הסנטאר, לא שהוא לא טוב אבל היה מוסיף הרבה עם היו משקיעים בו קצת יותר (אולי אני ישדרג אותו). הדגם הוא: tempest series נב: כשהקשבתי…

• 42 תגובות
    • 3.9k צפיות
  23. הי יש לי מגבר של 8 אום ומצאתי 2 רמקולים אצל חבר שלי די ישנים אבל במצב מעולה! כמו חדש... הבעיה שלא כתוב עליהם ההתנגדות ואני מפחד שהיא לא 8 אום ואז אני עלול לשרוף אותם או את המגבר החמוד שלי (שאנלא בטוח שיש לו הגנה לרמקולים..) יש דרך לברר את ההתנגדות של הרמקולים? (לא כתוב עליהם כלום, אפילו לא דגם... בדקתי גם על הרמקול עצמו לא כתוב...) אם אני אתקע אמפר מטר(שמכוון על לבדוק התנגדות זה יעזור?)

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  24. Started by gjook,

שלום לכולם , מרחק הצפייה אצלנו הוא בין 2-4 מטר לכן אני מתלבט בין 37-42 אינצ'... הייתי בטרקלין חשמל , והמוכר הציעה לנו טלוויזה sony kdl-375 Bravia , המחיר הוא 5440 , והוא אמר שנשארה להם טלוויזיה אחת ב4440 שהיא חדשה באריזה פשוט יש להם עודפים. בכל מקרה חיפשתי את הדגם באינטנרט, ומצאתי רק Sony Bravia KDL37S4000E יכול להיות שזה אותו דגם-מה שכן הוא עולה באינטרנט ממחיר של 4290 ש"ח...-מה שנותן לי תחושה שאכן מדובר באותו דגם. אז השאלה שלי היא כזאת , האם מדובר באותו דגם ?...והאם הדגם הנ"ל הוא ממולץ לצפייה בכבלים\לווין\DVD (לאו דווקא HD...) -פשוט המוכר טען שהדגם הנ"ל מצטיין בצפיה בתכנים שהם לא היידיפינשן.. והשאלה השניה האם ישנם דגמים אחרים ממולצים יותר , בתווך מחירים של נניח 5000 ש"ח …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by MDK,

העדיפות אצלי ככה: קודם מוזיקה, אחרי זה סרטים ואחרי זה משחקים מה הכי טוב לי? אוזניות\רמקולים 2.1\רמקולים 4.1\רמקולים 5.1 \ רמקולים לא למחשב עם רסיבר סטריאו כרגע יש לי LOGITECH Z560 4.1 והם די טובים אבל משהו חסר. שאלה נוספת : למה בעצם צריך רסיבר סטריאו? מה תפקידו עריכה: יכול להיות שהמיקום של הרמקולים לא משהו. (החדר בטוח לא טוב אבל אין לי אפשרות לעבור חדר) הם ממוקמים ככה שהרמקולים הקדמיים בצידי המסך והאחוריים על הטלויזיה והבאס מאחוריי ומכוון לפנים החדר ואני צמוד לחלון צדדי

• 5 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.