אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
הורדתי מהאינטרנט סרט HD בגודל 4 וחצי ג'יגה ברזולוציית 720P (קובץ מסוג MKV), הנפח 4 וחצי ג'יגה, הוא כמו גודל של סרט DVD רגיל. זה אומר שהרזולוציה של סרט DVD היא בעצם 720P? ואז בעצם מאז ומעולם סרט DVD היה בעצם HD 720P ואנחנו היינו צופים בו בטלויזיות עם רזולוציה נמוכה וסובלים? שאלה בסיסית, יש סרטי HD שהם 720P ו1080P. אז מה היא הרזולוציה של סרט DVD רגיל?
-
- 14 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אם אני קונה את הכרטיס שתואם ל MCE ולי יש XP רגיל יהיו לי בעיות איתו ? איני צריך שלט כי איני מעוניין להפוך אותו למדיה סנטר (לא בשנים הקרובות) אלא כמערכת משנית לחדר .
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים מה אתם אומרים על הטלויזיה מדגם 46ES6200 של סמסונג ?תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ניתן, באופן תיאורטי (ומעשי) להגביר אות בAudio level, כלומר אות מוגבר אשר מגיע לרמקולים. האם ניתן לבנות מגבר אשר יגביר אות כזה וידחף את הרמקול יותר ? אני שואל זאת משום שמהמערכת שלי אין יציאת Line level ולכן בעייתי לחבר אותה למגבר. האם הנחתה של האות לרמת Line ואז הגברתו בעזרת מגבר עוצמתי יותר יפגע קשות באיכות ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
יש לי ממיר של הוט שבחיבור דרך האנטנה אני רואה ומקליט מצויין(כרטיס טלויזיה) אך הבעיה בחיבור אנטנה שאני מקבל רק את התחנות הרגילות ללא התחנות של הדיגיטלי. בכדי לצפות מהממיר ממש, אני צריך להתחבר דרך AV אבל אז יש הפרעות וגלים בתמונה. האם זה קשור לאיכות הכבלים(rca)? המרחק 5 מטר. אם אחליף לכבלים מסויימים, האם אקבל שיפור?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אני חשבתי לעצמי. [אבא שלי קנה לא מזמן לוגיקט X530 :-* ]. אבל שמתי לב שבבוקס הענק הזה מסתתקר באס קטן ואני בטור אחד ששומע היפהופ וחובב של הרצים וכול הדברים האלו . נו אתם יודעים את האלה שיש להם ואנים אם 10 רמקולים 15 אינצ ויותר מ100000 WATT חשמל הולכים לעשות באס ריסים וכול זה אז בתור אחד שאוהב באסים חזקים הבאס של לוגיקט לא מספק לי את הבאס אז חשבתי לעצמי לקנות Z 2300 בגלל הבאס המאסיבי שלו לחבר למחשב הזה אבל חשבתי איך אפשר לחבר שתי מערכות לכרטיס קול 5.1 אם זה אפשרי ואם יהיו בעיות?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לחסוך מעצמי צריבה של דיסקים בכל פעם שבא לי לראות סרט במסך 42". לכן, האם יש אפשרות לחבר את ה-DVD שלי לדיסק און קי באמצעות מתאם שבצד אחד שלו יש כניסת חיבור USB (בשביל הדיסק און קי) ובצד השני יש חיבור בננות או סקארט (בשביל ה-DVD)? איך נקרא מתאם כזה ואיפה אפשר למצא אותו במחיר סביר (מה זה בכלל מחיר סביר?אולי עדיף להזמין מחו"ל?) והאם השיטה הזו היא בכלל כדאית?
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום רב. (בלי שום קשר לאשכול השני שפסרמתי ה.. 37 בסלון (שגם ככה לא מבינים באיכויות שם) ה.. 32 לחדר שלי) יש לי בסלון 37 LCD יש לי בעיה בצפייה בDVD איתה ולהלן הבעיה. אז ככה: אני רואה דיוידי על 16:9 הוא לא פורס לי את זה על כל המסך הוא משאיר לי שוליים שחורים למעלה ולמטה. וזה מקטין לי ת'תמונה.. למה זה לא מגדיל? עכשיו נגיד וזה מגדיל אז התרגום נעלם לי. כי התרגום הוא לא על הסרט עצמו... הוא בשחור שלמטה.. בעיה. איך פותרים גם את זה.. שהתרגום והסרט יסתדרו בול במסך... בלי שוליים וב 16:9? יש לי מספר מצבים בטלויזיה: AUTO (בורר אוטומטי..) FILL ALL 14:9 NORMAL ZOOM LETTERBOX SUBTITLES וזהו... זה הדבר שהכי מעצבן אותי.. בDVD תודה
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מישהו יודע להגיד לי באיזה מקודד של MP3 כדאי להשתמש? אני מקודד שירים מדיסק בתוכנת CDEX. שם יש אפשרות לקודד בMP3 אך יש מספר גרסאות - I, II ,II.5. כשבוחרים גירסה I יש אפשרות לבחור SAMPLE RATE עד 48000 KHZ. כשבוחרים II יש SAMPLE RATE של עד 22000 KHZ. II.5 יש עד 11800 KHZ. רציתי לשאול איך זה משפיע על האיכות כי הגודל של הקובץ יורד כשבוחרים SAMPLE RATE יותר נמוך. ומה כדאי לבחור?
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
בקשר לכתוביות (קבצי SUB) האם אפשר לשלוט בצבע , בגודל , בפונט , במיקום? כי הברירת מחדל היא לבן , קטן , מכוער , לא לגמרי למטה
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
הייתי מעוניין את חוות דעתכם אודות הLG SCARLET 32".... מה אתם אומרים על HD TX-32LE8 פנאסוניק. ואם יש טלוויזיה מרשימה יותר בטווח מחירים זה ,אשמח להצעות אני מייעד את הטלווזיה לצפייה בסרטי HD מהמחשב, צפייה בכבלים,אולי XBOX 360 וכו'. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום, חיברתי את המערכת סטיראו ,שהייתה נמצאת בסלון, למחשב בחדר שלי...ויש לה שתי רמקולים ולפי מה שרשום כל רמקול הוא 100 וואט RMS , אני מרוצה מהם אבל אני רוצה להוסיף עוד רמקולים שיהייה לי סראונד ואני יוכל לשמוע מכל הכיוונים סרטים/מוסיקה/משחקים (כמו בקולנוע ) וראיתי שמוכרים רמקולים אחוריים של חברה שהיא לא כמו של המערכת שלי(ד.א זה אפשרי לחבר רמקולים לא מאותה חברה?) והRMS בהם הוא 80 וואט RMS זוג אחוריים ו100 וואט RMS הסנטר, אם אני יחבר רמקולים שהם לא באותו RMS אז זה יהייה מורגש? האם זה כדאי בכלל? תודה.
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מה העניין עם הקבצים האלה??? למה הם קיימים ?? יש להם איזה משהו מיוחד..? איתן
-
- 9 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי רמקולים 2.1 ואני מעוניין להוסיף להם עוד שלוש רמקולים ולהפוך אותם ל5.1(יש לי כרטיס קול של 5.1) זה אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
האם זה אפשרי לחבר סאב אקטיבי של בית לרכב הבנתי שתיהיה בעיה בחיבור החשמל אבל ראיתי באיזה תוכנית שיצא שקע כזה שמחברים אותו למצאת של האוטו וזה נותן חיבור לתקע של מוצרי חשמל של בית אם מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג דבר כזה שיכתוב לי מאיפה!!! או אם יש איזו דרך אחרת לחבר את הסאב לאוטו!! מקווה שיהיו תגובות!! תודה מראש אחים שלי!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי 2 כרטיסי קול: 1. על הלוח אם 2. קריאטיב ליב עכשיו , יש לי יציאה מקדימה לאזניות שהיא מחוברת לכטיס השני ! הכל טוב עד פה עכשיו אני רוצה לעשות שאני יוכל גם לחבר מאחורה לקריאטיב ואז להשתמש ב2 ערוצים שונים (בתוכנה) כדי לשמוע בערוץ אחד את האוזניות ובשני את הרמקולים ! זה אפשרי? או שאפשר רק יציאה אחת לאוזניות במחשב ? תודה
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום!!!! יש לי את הלוח GA-7N400-L n עכשיו יש שם כרטיס קול מובנה של ac97 עכשיו ככה הביאו לי רמקולים של 5.1 ויש שם חיבורים של 3 חוטים שזה 3 בננות אז השאלה שלי עם יש איזה תוכמנה שאני יכול לכוון ככה שהיציא של המיקרופון תוכל להיות יציא של הסאב למשל היה לי את זה בלוח הישן שלי שזה היה אותו דגם רק GA-7N400-L1
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, קודם כל עם זה לא שייך לפה תעבירו את זה לאן שזה שייך בבקשה. אכשיו יש לי סרט dvd שקוראים לו 300 מישקלו 4.0 גיגה ואכשיו אני לא יודע עם יש לו כתוביות. ובמידה שאין לו כתוביות אז איפה לסים זה התמונה של הקבצים http://img139.imageshack.us/img139/4756/moviefn0.jpg בתודה שמואל
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את נגן הזה בגירסת ה 512mb ורציתי לשאול מה הסיפור עם שמקבלים עם זה אוזניות mx500 זה הגיוני? והאם מקבלים מטען עם זה? ומאיפה כדאי לקנות וכמה זה יעלה? תודה
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
ניסיתי ללא הצלחה לייצר Playlist בנגן, ההוראות במדריך די עלובות וסתם חבל לי על העצבים שלי... אם למישהו יש שמץ של מושג... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני יודע שחרשו על הנושא הזה אבל אים מישהו יוכל להגיד לי בבקשה מה אורך החוטים של הרמקולים האחוריים זה חשוב לי תודה מראש לכל העוזרים בבקשה זה חשוב לי מאוד אים מישהו יודע שיגיב אני צריך לדעת ליפני שאני מזמין את הרמקולים
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
1) אני מעוניין לקנות מערכת 7.1 ורציתי לדעת אם כשאני ישחק משחקים יראה סרטים או ישמע מוזיקה אני יוכל לשמוע בכל 7 הרמקולים 2) רציתי לדעת איזה מערכת רמקולים עדיפה במחינת העוצמה והאיכות - קריאטיב T7700 http://www.starcom.co.il/product.asp?product=79 או - ימאהה TSS 1 http://cheaper.co.il/product.asp?productid=278&CatCode=108 3) האם בשביל לחבר מערכת 7.1 צריך כרטיס קול מיוחד או ניתן לחבר אותו לכרטיס שתומך ב 5.1? תודה לכל מי שעוזר
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז רציתי לשאול כמה דברים מעניינים בקשר לכרטיס קול הזה...שאלות כמו האם ב www.ksp.co.il הם עשו טעות כי רשום שם CREATIVE Audigy NX ולא CREATIVE Audigy 2 NX אז רציתי פשוט לשאול האם זה באמת CREATIVE Audigy 2 NX מה שמוכרים בKSP כי עשיתי חיפוש ולא מצאתי שום "CREATIVE Audigy NX"....לא נראה לי שיש כזה בכלל...יכול להיות שהם פשוט לא הוסיפו "2" אבל מצד שני הם גם מוכרים אותו בדיי זול...ועוד שאלה...האם יש הבדל משמעותי בין CREATIVE Audigy NX ל Audigy 2 ZS ? ושאלה אחרונה...האם בשתיי הכרטיסים האלה יש כניסת MIDI ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
אני קניתי את הרמקוליים logitech z-640 ואמרו לי שהם תומכים ב dolby digitl יש לי רקטיס קול soundstorm של nvidia שגם תומך בזה אבל אני לא מצליח להגדיר בwizard שהרמקוליים יעבדו לי dolby digital למה??.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול כמה דברים בנוגע לעדכוני קושחה של ה H120 לי יש את גרסה 1.63E (ה E אומרת לי שהמכשיר הוא בגרסה האירופית ? כי אין לי מושג, יש לי אותו מלא זמן ואני לא זוכר מה היה רשום בניירות שלו) לא מצאתי באתר של אייריבר גרסה מעודכנת יותר מזו (בדקתי לפני שבוע בערך) איזה פירמוורים יש לכם ? שמעתי שיש פירמוורים לא רשמיים , לא מאייריבר, אלא מאנשים פרטיים שכתבו אותם, שיש בהם הרבה יותר פיטצ'רים, כמו אפשרות ליצירת פלייליסטים , ועוד כל מיני דברים דומים, זה משהו די גדול ומקצועי ואני זוכר שאפילו ביקרתי באתר של זה, אבל אני לא זוכר את האתר... והאם מישהו יודע - יש עדכון ישראלי ? עם עברית ? אני אשמח ללינק (אני יודע שיש ל 320, אבל האם יש ל 120 ?) מישהו יכול להביא לינק או כמה לינקים ב…
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-