עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Or ei,

חבר שלי רוצה לקנות זוג קומפקטים (פיונירים?) מיקסר CASE וכל מה שנלווה (למזוודה) תקציב בערך 3000 לכל קומפקט המלצת בבקשה

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  2. Started by s0b,

שלום, הייתי אצל חבר וראיתי שיש לו מין סוויץ' נוח על השולחן שאליו הוא מחליף בקלות מהאוזניות במחשב לרמקולים במחשב, רציתי לדעת יותר פרטים על דבר שכזה, איפה ניתן להשיגו ומה באמת מומלץ בקטע הזה. אני פשוט רוצה החלפה יותר מהירה ונוחה בין אוזניות לרמקולים במקום כל שניה להתקופף למחשב ולהחליף.. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by .AloN,

בוקר טוב, אני מחפש דיסק-מן שתומך גם ב Mp3, אני לא מתמצא כל כך במחירים... אבל אני לא מחפש משהו High end וגם לא משהו זול. תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  4. Started by naknir,

אהלן חברים, יש לי לוח אם של Epox 8RDA+ עם ה-Soundstorm ורמקולים של ATP3 (אגב, המחשב החדש הגיע, אני מאושר!). שמתי לב שבהגדרות האלה של ה-Soundstorm רשום כאילו אני משתמש ב-2 רמקולים ולא ב-3 (מערכת 2.1 כלומר). האם זה צריך להיות ככה? ניר.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. ועם אפשר בבקשה גם תוכלו לומר לי מה ההבדלים בין ה 890 ל 880

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by maxim22,

בעקבות תכנוניי לקנות נגן בקרוב (כנראה האייפוד ולא האייריבר בסוף) אני רוצה לדעת אם יהיה גירסת itunes לווינדוס 98

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  7. Started by massinvallus,

תמליצו לי על מערכות בבקשה אני לא מבין בזה וסתם זרקתי תקציב שנראה לי מתאים אם אני צריך להוסיף עוד קצת כדי לקבל משהו הרבה יותר טוב אז בבקשה.

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by Adon_Shoko,

שלומות לכם, אני מוסיקאי, ומשתמש במחשב שלי להקלטות. קניתי לא מזמן מחשב חדש, לאחר שהישן שבק חיים. אך את הכרטיס קול השארתי, כי הוא טוב ונאמן. MOTU 2408 MK II. עכשיו, נוצרה לי פתאום הבעיה שיש בעיה בין הכרטיס קול ללוח אם. לאחר בירורים, אמרו לי שאם אני אבטל את ה PCI FAST WRITES, הכל יסתדר. אבל לא מצאתי את האפשרות בביוס שלי. מישו יודע על דרך אחרת לבטל את האופציה הזאת, שלא דרך הביוס? תודה.

9. המערכת פועלת אצלי מצויין ועושה אחלה רעש ... אבל אני רוצה יותררררררר !! הדיקודר מקבל מוזיקה באינפוט של DIGITAL OPTICAL ומערכת הסראונד היא ProLogic II ... ואני שומע רעש חזק רק מהרמקול של הסנטר ! מתקרבים ושומעים בקושי רעש משאר ארבעת הרמקולים .... מה צריך לעשות ?! כדי שאני ישמע שירים בווינאמפ חזק מכל הכיוונים נ.ב. אפשר לשמוע סראונד ברמקולים כי ה DOLBY DIGITAL טוב ..

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  10. Started by tukidess,

מבקש המלצה על מכשיר אלחוטי ללא כבלים שנמכר באולסייל ומאפשר לראות סרטים שהורדנו למחשב במסך הטלויזיה. הלינק למכשיר http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=399343&type=2&product=1&=

11. Started by ARMY-MAN,

טוב אני לא יודע אם הנושא שלי קשור לפה (לא היה נושא אחר לכתוב בו את ההודעה) בזמן האחרון אני שם לב למשחקים די טובים שיצואים ל-DVD ואני מתלבט אם לקנות כונן DVD אני צריך שתתנו פה את דעותיכם וכאלה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Shortboarder,

מישהו יכול להמליץ לי על אוזניות אלחוטיות הכי פשוטות שיש(הכי זולות) וכמה הן עולות??? ואיפה אפשר להשיג,כי אני לא מוצא. ??? תודה מראש.

13. יש לבן דוד שלי DVD שאינו מסוגל לקרוא דיסקים צרובים ולא חשוב מהם! דיסק של מוסיקה או משהו כלום. הוא פשוט לא קורא צרובים , איך אני יוכל לשנות בו משהו על מנת שכן יקרא אותם ? דרך אגב הדגם הוא : TOSHIBA SD-1200

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. קיבלתי היום די וי די מדגם Prosound 9000PS ורסיבר jvc 5032 שאני מחבר באנלוגי זה פועל מצויין ניתקתי את האנלוגי וכרגע זה מחובר ככה : די וי די לטלויזיה ב21 פינים די וי די לרסיבר עם אופטי שמתי את הרסיבר במצב של dolby digital \ dts \digital auto ושום דבר לא עבד , ולא שמעו ברמקולים כלום. שחיברתי את האנלוגי , והעברתי ברסיבר לאנלוגי , שמעו מצויין. עזרה?

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. שלום, קיבלתי היום את הרמקולים שהזמנתי: creative inpire 5.1 5200 חיברתי הכל להכל כמו שצריך... אני בא לעשות בדיקה אם כולם עובדים ומגלה שרק השניים הקדמיים עובדים... אה וגם הבאס. מוזר... מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש יונתן

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Milford Cubicle,

heya חוץ מהבעיה ה"זניחה" שלא ניתן להשיג אף אחד מהדגמים הבאים בארץ (ואם סוף סוף מוצאים חנות בארה"ב ששולחת לארץ, המשלוח עולה יותר מהאוזניות עצמן), יש לי התלבטות קטנה בין שני דגמים של Sennheiser: PX-100 - Opened PX-200 - Closed אומנם ל-closed design יש ייתרון של חסימת סאונד יוצא\נכנס (ובלי קשר [או אולי עם], ה-PX200 נותנים גם יותר בס מה-PX100, לפי אנשים שמשתמשים בהם), אבל אני לא בטוח ש"אוזניות סגורות" לא יגרמו לי לרצות כבר להוריד אותן ממני אחרי שעה-שעתיים, שהרי הן לא נותנות לאוזניים "לנשום"... So.... Which one is more recommended ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by cohenkobi1,

חברה יש לי בעיה רצינית במשחקים, הקט הוא שזה רק בכמה משחקים מסויימים, בינתיים היחידים שניסיתי הם "מקס פיין 2" ו"מאפיה", הבעיה היא שבתהחלה אני שומע טוב, ואז פתאום כאילו משהו נדפק במשחק, יש כמו זימזום צומרני! אני לא יודע מה הבעיה... חברה אני חייב עזרה! תודה מראש. קובי.

18. Started by Stranger,

ישנם חמישה יציאות לאיזה מהם בדיוק הולכים הקדמיים ולאן האחוריים? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  19. Started by yot,

http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=newipod תגובות ייתקבלו בברכה 8)

20. Started by naknir,

אהלן חברים, רציתי לדעת מה הם כרטיסי Full Duplex והאם הכרטיס קול שלי (של nForce2, מובנה על לוח האם שלי, עם Soundstorm) הוא כרטיס כזה? אני שואל כי אני זוכר שרציתי פעם לערוך עם המחשב הנוכחי (הישן) שלי מוסיקה ולעבוד עם כמה ערוצים, ואז התוכנה הודיעה שהכרטיס לא תומך בכך היות והוא אינו Full Duplex אז אני מקווה עכשיו שבמחשב החדש שלי, הכרטיס החדש הוא כן Full Duplex.... תודה מראש, ניר.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. חיברתי 4 רמקולים + סנטר. 2 רמקולים הם של המערכת שכמו שאמרתי היא של KENWWOD, מערכת די ישנה, בת 8 שנים בערך אבל די טובה אני בטוח בזה. חיברתי עוד רמקולים של חברה לא ממש ידועה אבל רמקולים מאוד מאוד איכותיים וחזקים ושאני אומר איכותיים אני יודע מה אני אומר כי אני מבין ברמקולים מאוד. עוד סנטר מאותה חברה שלא ידועה {ALPHA TECHNOLOGY למי שמכיר....} חיברתי הכל ביחד זאת אומרת בלי מפצלים הכל מתחבר לתוך כניסה של 2 רמקולים בלבד. השאלה שלי היא האם זה יכול לשרוף את המגבר במערכת או את אחה הרמקולים? ורציתי לדעת גם אם אני מקבל את ההספק המלא בכל רמקול. למרות שאני יודע שהסיכוי קלוש. בתודה רבה מראש, דודי הסטלן.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם , רציתי לשאול איך הרמקולים האלה http://www.eacan.com.cn/e-e1100a5.htm ולמי שיש אותם אשמח לדעת אם הם שווים את המחיר היחסית זול 450 ש"ח ? אני לא מחפש איזה מערכת משהו מפוצץ. בסלון יש לי קולנוע ביתי וסטיראו למוזיקה ב 15000 שקל (: אני פשוט רוצה משהו נחמד שיעשה את העבודה במשחקים וקצת מוזיקה שאני ליד המחשב זה הכל. אם יש לכם הצעות יותר טובות במחיר הזה אשמח לשמוע... רק אל תציעו את ה 4400 של INSPIRE כי אני שונא ת'צליל של הקיראטיב. דרך אגב , הרמקולים EACAN בדגם 4.1 דומים קצת לאלה שעולים חצי מהקריאטיב נשמעים פי 10 טוב מהם .. בגלל זה רציתי לדעת לגבי הדגם 1.5 למי ששמע. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  23. אני רוצה לחבר סאב וופר שבניתי לרסיבר Marants sr-3000 אבל אני לא יודע אם אפשר לחבר אותו ליציאה מיוחדת כין נעבדה לי החוברת הדרכה מה הסיכוי שיש בכלל יציאה כזאת כי הרסיבר מלפני שלוש שנים. תודה מראש Cooler-master

• 28 תגובות
    • 4.4k צפיות
  24. Started by Bessmertniy,

טוב שלום אני מעוניים לקנות רמקולים למחשב סביבות ה 500 שקל אולי מוכן להשקיע יותר מה לדעתכם כדי לקחת? Luxeon EM 4.1 ? יש כמה דגמים ל winner Genius SW 5.1 Value אלו הפשוטים לפי מה שאני מבין , הם גם מאוד זולים עכשיו לאיכותיים יותר : על אלו קראתי כמה דברים טובים Altec Lansing AVS500 (4.1 ויש את Creative Inspire 4.1 4400 LUXEON Logicfox T5.1 Logitech® Z-540 4.1 Speakers 40W אלו הכי יקרים אני חושב שאני יכול להרשות לעצמי. ועכשיו מה דעתכם ? אבל בבקשה שיענו אנשים שמבינים בדברים כאלו , ולא כאלו שמתלהבים מהרמקולים של פירלס. ;D אני רוצה איכות סאונד טובה

25. Started by naknir,

קיבלתי היום את ה-ATP3 שהזמנתי, ואני לא יכול לחכות כבר לשמוע איתם.... אני אבל צריך לחכות עוד כמה ימים עד שאקבל את המחשב החדש. כשאקבל את המחשב, אשרשר להודעה זו דעה שלי על הסאונד..... אני כבר לא יכול לחכות, ויש לי הרבה ציפיות מהסאונד שצריך להיות, היות ויהיה לי כרטיס קול מצוין (Soundstorm של nForce2 מובנה על לוח אם Epox 8RDA+) ורמקולים שאמורים להיות מדהימים. תודה על העזרה שלכם בעניין, ניר.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.