אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שבוע טוב, רכשתי את המגבר הנ"ל מסדרת הAVR,יש לרסיבר 3 כניסות HDMI ויציאה אחת לMONITOR,טלוויזית LCD של LG אשר תומכת בFULL HD מחוברת עם כבל HDMI איכותי דרך לMONITOR OUT אך איני שומע שום דבר דרך הרמקולים בשום רמה של פיענוח סאונד (יש לציין כי בTEST הרמקולים מחוברים תקין),מה עליי לעשות כדי לחבר את הטלוויזיה גם? רשום לי על הרסיבר יציאת hdmi/opt האם זה מצריך העברת כבל נוסף לAUDIO? ואם כן איזה כבל בדיוק? האם RCA שני ראשים/ראש אחד? תודה לעונים.
-
- 13 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות זוג רמקולים רצפתיים כולל באס לחדר בסדר גודל : 3מטר2.8X בטווח מחירים עד 500-1000 יש לי רסיבר של JVC מסוג RX-5042 . ואני רוצה לקנות רק רמקולים שיתאימו לרסיבר הזה. (החיבור של הרמקולים הוא בחוטים ולא בבנות). אשמח מאוד לקבל הצעות טובות מחברות אמינות ואחריות טובה. אני לא מבין בנתונים של רמקולים וחברות .. לכן אני מבקש את עזרתכם. תודה ! משמש בעיקר לשירים וסרטים. הנה תמונה להמחשה איך אני רוצה שגודל הרמקולים יהיו: http://media.shopy.co.il/shops/318/products/p27665b.jpg
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז לאחר הרבה מאוד התלבטויות,החלטות,החלפת החלטות(ואייס ברייק יכול לאשר זאת..... ) הגיע האייפוד מיני 6GB בצבע ירוק שלי ........ אני פשוט יכול להגיד שזה לא פשוט לחכות לפתוח משהו כזה כל החג........ רשמים -המכשיר פשוט נוח לתפעול ואני עד עכשיו נהנה מכל רגע..... לצערי אפל הוציאו מהמכשיר את המטען קיר ולכן נאלצתי לקנות אחד וגם מי שהביא לי את זה(מגרמניה...) קיבל גם עוד כבל USB2.0 אז אם מישהו צריך אני מוכר-הוא סגור לחלטוין.... גם הזמנתי את הסוני MDR_EX51 וגם אותם קיבלתי באותו יום..... אה ועוד משהו-----אני צריך ג'סטה ממישהו.....המיני לא מגיע עם כיסוי לפתח של הדוק קונקטור ואני די אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי כזה או להביא למפגש.... אני אשמח לתת על זה משהו מגניב כזה לתפוס אוזניות…
-
- 51 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. ברשותי מסך פלזמה עם כניסת HDMI אחת, ואני מעוניין לחבר אליה את הממיר של HOT ואת הסטרימר Xtreamer SideWinder 2, האם יש אפשרות לאחד בינהם, כך שהממיר יתחבר לסטרימר, והסטרימר למסך, או כל קומבינציה אחרת שלא תאלץ אותי להחליף פיזית את המוצר המחובר למסך? 2. למשתמש שמעל הממוצע מבחינת הבנה טכנית, מה היתרונות המשמעותיים של הסטרימר לעומת לפטופ המחובר למסך? לפטופ כמובן שתומך בניגון הפורמטים השונים, תומך Full HD, מחובר לרשת הבייתית וכו'. 3. ספציפית עבור הסטרימר Xtreamer SideWinder 2, מהן יכולותיו העיקריות? מה כדאי לשים לב/להשתמש וכו'? תודה.
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום! ברשותי טלוויזית סמסונג LA40D550 שנרכשה לפני כ-4 שנים (אני די בטוח שהיא כבר לא באחריות). לאחרונה היא הייתה כבויה מספר שבועות ועכשיו כשניסיתי להפעיל אותה היא לא נדלקה, ונורית הבקרה שלה כבויה גם כן. בהוראות ההפעלה לא ממש כתוב כלום (רק לנסות להפעיל עם הכפתור שעל הטלוויזיה במקום השלט) ובתמיכה הטכנית של סמליין גם לא ידעו לומר לי כלום. ניסיתי לנתק אותה מהחשמל למשך הלילה ואז לחבר מחדש אבל זה לא עבד. האם למישהו יש רעיון מה לעשות לפני שאני קורא לטכנאי? (לחילופין, האם למישהו יש המלצה לטכנאי באזור תל אביב?) תודה רבה לכולם!
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אנחנו בדיוק מחפשים טלוויזיה חדשה לסלון 37/42 ונחתה על מפנתי הצעת הגרופון הבאה: http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/el-col-c02023190/8739184?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_212&a=2022 כדאי? שווה? מבחינת מחיר זה נראה לא רע בכלל, אך מה האיכות של הטלוויזיה וכד'? החסרונות שאני רואה(כביכול) הם: מסך פלזמה(הייתי בטוח שכבר לא מייצרים אותם בכלל, עם כל הLED וכד') אחריות לשנה בלבד(למרות שבחיפוש בZAP לא מצאתי מקום שמציע את הטלוויזיה עם אחריות ארוכה יותר) כפי שאמרתי הטלוויזיה תהיה לסלון, מחוברת לממיר HOT, בעתיד אולי HOT HD אבל כנראה שממש לא בזמן הקרוב, מדי פעם יחובר אליה מחשב לצורך ניגון סרטים וכד' - אבל באופן כללי היא לא תהיה מחוברת למחשב אז אין פה את הקטע ש"אסור" פלזמה כ…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה לא בסדר בתמונה הזאת? אנשים קבלו את הטכניקס החדשים אני מניח שהמבינים (וממש לא צריך להיות מבין גדול) שמו לב שלדבר המדהים הזה אין מחט זאת משום שהוא למעשה פועל על דיסקים ומדמה עליהם את פעולת הפטיפון, משמע שאפשר לעשות על הדבר הזה סקרצ'ים ומה שעושים על ויניל רגיל! זאת למעשה התשובה של טכניקס לפיונייר עם הcdj1000 שלהם, הטכניקס אמור להתעלות עליהם (רק תסתכלו על הדבר המדהים הזה). הדבר הזה אמור להיות מוצג בתערוכת פלאסה שנפתחה שלשום אם אני לא טועה. לידו אתם רואים מיקסר שנראה "רגיל" אך הוא למעשה מתחבר עם הפטיפונים באמצעות כניסות דיגיטליות וזה כבר אומר הכל.... לא יודע אני אישית לא יכול להוריד את העיניים מהתמונה הזאת...
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
הנגן שעכשיו על הכוונת שלי הוא ה iAudio X5L שיוצא בסוף חודש הבא, האם יש איזה נגן מעניין בסגנון שלו שאמור גם לצאת בקרוב ושווה את הציפיה? ( חשובים לי מאוד חיי הסוללה בגלל זה אני מחכה ל X5L ולא לוקח עכשיו את ה X5 הרגיל *)
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מחפש המלצה,למשהו הכי זול שאתם יכולים לתת לי,לאוזניות אלחוטיות עם מיקרופון (לדיבור..). אם אפשר לינק,וגם מחיר למוצר זה יעזור בהחלט... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
ברשותי מסך LCD 42 SANSUI דגם 4209. חיברתי כבל HDMI TO DVI מהמחשב (כרטיס מסך ATI HD2400) למסך ומקבלים תמונה מצויינת ללא הפרעות. הבעיה היא שאני לא יודע/מצליח לחבר את כבל האודיו למסך. ברשותי כבל שבקצה אחד יש בננה קטנה לחיבור במחשב,ובקצה השני שני בננות (שחור ואדום). באיזה יציאה מחברים את הכבל למחשב,ובאיזה מקום בטלויזיה? לפי קריאה באינטרנט כרטיס המסך שברשותי תומך ביציאת סאונד. האם צריך מתאם מיוחד? שינוי הגדרות כלשהם? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות נגן PVP חדש הדברים החשובים לי הם: 1.נפח כמה שיותר גדול (מ60GB ומעלה כמה שיותר יותר טוב) 2.מסך רחב וכמובן כמה שיותר איכותי 3.שיהיה כמה שיותר קטן ונייד (זתומרת לא הAV700) 4.עדיפות רבה מאוד לD&D וסידור בספריות כמו במחשב (לא כמו באיפוד) 5.סוללה כמובן כמה שיותר חזקה 6.תמיכה בכמה שיותר פורמטים (DIVX,XVID וכו) עם עדיפות לתמיכה בAC3 7.אם יש אפשרות לקריאת קבצים בעברית זה יהיה מצויין 8.ואם יש תמיכה לתרגום בעברים זה יהיה עוד יותר מצויין 9.אפשרות של USB Host (למצלמות דיגיטליות) יהיה טוב אין הגבלת מחיר והוא לא חייב להיות זמין בארץ (אני יכול לקנות בארהב) זהו... תודה רבה עריכה: אחרי קצת בדיקות שעשיתי ראיתי כמה נגנים שנראו לי לעניין Archos AV 500 100GB או אולי לחכו…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מנסה להעביר דברים שהקלטתי מהמינידיסק למחשב, באמצעות התוכנה Adobe Audition כלומר Cool Edit Pro 2.1, מחבר צד אחד של הכבל לכניסת אוזניות של המינידיסק וצד שני ל-Line In של המחשב, מפעיל את התוכנה, לוחץ על Record, זה מקליט אבל האיכות של זה במחשב היא על הפנים, למרות שהאיכות על המינידיסק היא מאוד טובה! יש לי כרטיס קול מצוין של Soundstorm (על לוח האם של nVidia nForce2) וזה לא אמור לקרות... מה אני עושה לא נכון? האם יש איזה מדריך על איך לעשות את זה בצורה נכונה? המון תודה מראש ומקווה שתעזרו, ניר.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שומע באוזניות החדשות שלי ...בהליכה ...הבעיה שכל המוזיקות שלי הם מדיסקים מקוריים ...ובמקרה של אוזניות כאלה מרגישים את האבדל ...של MP3 לכן אני ממיר את הדסקים שלי ל WAV ....החיסרון פה ש נגן מבוסס HD כגון IRIVER ...טוחן את ה HD ...והסוללה נגמרת מאוד מהר. יש נגן אחר שמאפשר לשמוע מוזיקה בצורה של LOSSLESS בנוסף ל IPOD ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אם ההודעה שלי אינה בפורום הנכון אנא ידעו אותי פשוט זה היה נראה לי הפורום הכי הגיוני הורדתי כמה סרטים של HD ב- 1080p . יש לי טלוויזיה בבית של philips שהיא Full HD ותומכת ברזולוציה זו כמו כן יש לי במחשב נייד hp dv5-1000us יציאת hdmi . ניסיתי לחבר את המחשב לטלווזיה עם כבל hdmi אבל גם כשאני מפעיל את הסרט עם VLC הוא קטוע מאוד ומידי כמה זמן התמונה נמרחת וחוזרת לעצמה אין לי מושג מה גורם לבעייה הזו , התקנתי את הקודקדים של CCCP ושום דבר לא עוזר לי. תודה רבה נ.ב. הנה המפרט של הנייד: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01486884&cc=us&dlc=en&lc=en&jumpid=reg_R1002_USEN
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך אוזניות, בעיקר למשחקים, עד 400 שח. לא שקל יותר. אני לא מזמין מחול, ובארץ שמתי עין על 2 אוזניות: Icemat Siberia ו Grado s60. עשיתי גם חיפוש, אבל לא מצאתי תשובה החלטית.. תודה.
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות רמקולים בתקציב של עד 400 שקל (אפשר חריגות). הדגמים שאני מתלבט בינתיים הם: JBL Creature II 2.1 Altec Lansing ATP3 Logitech X-230 אני יותר בכייון של השניים הראשונים. בכל אופן, אין לי אפשרות לשמוע את הדגמים חוץ מאת הJBL ככה שהייתי רוצה תשובות מאשנים עם ניסיון בעניין. אני עומד לקנות את הרמקולים בימים הקרובים ככה שאני צריך תשובות מהירות. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני כרגע בונה בית פרטי, ואני מתכנן להפוך את הממ"ד לחדר קולנוע ביתי. אני מחפש מידע/לינקים וטיפים בנושאים הבאים: 1. אלו כבלים כדאי להשחיל בקירות? 2. כיצד למקם את הרמקולים, TV, ספה ושאר הציוד בחדר? 3. איך לשפר את האקוסטיקה בחדר (חשוב שזה יהיה באופן אסטתי - אחרת אישתי תעיף אותי מהבית)? 4. טיפים ורעיונות נוספים יתקבלו בברכה. תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע אוזניותTRIPORT של BOSE. אני שוקל לקנות את הHD555. הכרטיס קול שלי הוא M-AUDIO REVOLUTION 5.1. האם יש הבדל מהותי מבחינת איכות מבין האוזניות ששווה לי לקנות את הHD555 או שיספיק לי להישאר עם הTRIPORT? תודה מראש לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אהלן.אין לי שמץ של מושג באוזניות והייתי רוצה{יותר נכון צריך }את עזרתכם. אני כרגע עם אוזניות של 16.90 מאופיס דיפו ואני חושב ששומעים בהם מעולה תודה דרך אגב האוזניות מחוברות לרסיבר JVC RX6042.
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
https://www.massdrop.com/buy/massdrop-sennheiser-hd6xx הדרופ מתחיל ב-08/11, מוגבל ל-5K יחידות. דיל אמיתי לטעמי, איכות בנייה נראת מעט פלסטיקית יותר, אבל במחיר הזה זה מתקבל על הדעת. פחות מ-800 שקלים ל-650 זה מעולה. גם שיטת המשלוח של MD טובה מאוד ו-DHL מטפל בשילוח ביעילות עד הארץ ואז זה עובר לדואר ישראל להפצה, מה שאומר שישנה סבירות טובה בהחלט שזה "יעבור" בלי בעיות, ובכל מקרה לא יהיו עמלות שקר מנופחות אלא במקרה הכי גרוע ה-17% הרגילים בלבד.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מערכת "קולנוע ביתית" המורכבת מרסיבר 5.1 JVC מהדיוטי פרי, רמקולים קידמיים של AIWA מערכת NSX-5222 ורמקולים אחוריים של פירלס SR-377. אני לא מרוצה. השאלה היא, האם להשקיע את הכסף בכרטיס קול איכותי (Audigy 2ZS) ומערכת 7.1 (נגיד Creative T7700). או להשקיע את המחיר הזה + כמה אלפים ולעשות לי מערכת על רמה. ..?
-
- 9 תגובות
- 967 צפיות
-
-
לפני כחודשיים רכשתי באחת מחנויות באג כרטיס קול Creative Sound Blaster Audigy 2zs Platinum. חיברתי אותו לרסיבר בעזרת היציאה האופטית שישנה בפאנל הקדמי שמגיע עם הערכה, אך הרסיבר אינו מזהה זרם AC3 או Dolby Digital, אלא רק PCM STEREO 96K כמו שכתוב על הצג ברסיבר... יש לציין כי הפעלתי מספר מקורות סראונד כמו סרטי DVD, וקבצי קול AC3לדוגמא שמצורפים בתקליטור ההתקנה. הדרייבר מוגדר להשתמש ב-Decoders שהותקנו איתו, ואף הגדרה לא שונה מההתקנה המקורית. מה עושים? בתודה מראש מנו... mano_d@zahav.net.il
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלוםאני מתלבט בין שתי טלויזיה בגודל 42 אינץ' של lg: 1: ls3400 2: 345y שתיהם אותו מחיר יש מבצעים במקומות שונים מבחינת ביצועים איפה רואים יותר טוב ואני חושב ls 3400 הוא בכלל lcd כי הוא ממש עבה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכי חשוב איכות הסאונד, ואחרי זה נוחות השימוש. תודה
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן Acer Aspire 6920g מחשב נייד. נייד חזק ביותר וכולל בפנים כרטיס טלויזיה מסוג TVTuner Avermedia A309 לטענת Acer כרטיס שתומך אנאלוג ו-DVB-T עכשיו, לי אין מושג בדברים האלה... יש לי HOT וממיר THOMSON של HOT. כל מה שאני רוצה זה לראות טלויזיה במחשב. לא מבין מה אנאלוגי ומה זה DVB-T. עם המחשב בא אנטנה לחיבור, ובנוסף מחבר כזה שיש לו כניסה לכבל של הכבלים הרגיל (לא יודע מה שמו).. צירפתי תמונות. עשיתי התקנה ב-Windows Media Center אבל התוכנה לא קולטת שום ערצים. האם מישהו יכול להסביר איך אפשר להפעיל את הכרטיס שיקלוט כבלים\שידורי אנטנה\משהו אני ממש לא מבין בדברים האלה. הערה: אין תוכנה ברירת מחדל לכרטיס הזה. Acer התכוונו שנשתמש ב-Windows Media Center שכאמור מנסה לסרוק ע…
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-