אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע איזה רמקולים ליקנות Creative inspire 5.1 5200 או Logitech z-640 5.1 או יש לכם איזה הצעה אחרת? יש לי תקציב של 800 שקל מקסימום אבל אני מעדיף אפילו קצת פחות מי זה...
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, אתמול קניתי אוזניות חדשות ושמתי לב שהקול שאני שומע מתהפך, כלומר מה שאמור להישמע בצד שמאל נשמע בימין וההפך. באוזניות הקודמות שהיו לי לא היתה בעיה כזאת.. בכל מקרה לא ממש יש לי כח להתחיל להלחים חוטים הפוך/לנסוע להחליף כי זה רחוק. השאלה היא האם אפשר להפוך את הכיוונים דרך תוכנה/דריוור או משהו דומה בלי שינוי פיזי באוזניות/מחשב? תודה
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול במחשב שאין לי מושג מהו ... איך אני יכול לדעת דרך המחשב או דרך מקור אחר מהו הכרטיס קול שלי ? נ.ב. אל תגידו לי לפתוח את המחשב כי את זה כבר עשיתי וזה לא כתוב ...ואת המפרט אןי לי כבר
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/p1000/default.asp?came=3044&urlAdd=hot_sale_by_pid.asp?p_id=12640 אני ממש לא מבין בזה...האם זה שווה? כי 3K להשקיע בשביל כזה דבר זה לא רציני... בקשה עזרו.. עריכה: האתר איכשהו מצנזר את הקישור... תיכנסו ל- http://www.p1000.co.il/p1000/ האתר פי 1000 ותחפשו את הדגם הבא: V440.909PS.M8-22 למי שלא הצליח או למי שאין כוח...הנה הפרטים: תיאור המוצר: מערכת לקולנוע ביתי 6.1 משוכללת ביותר הכוללת את : הרסיבר החדיש ביותר מבית YAMAHA דגם RX-V440 Digital ToP-ART 6x110Watts עם מפענחים ,96kHz/24-bit Dolby Prologic II Dolby Digital, DTS, Dolby Digital EX,DTS-ES Matrix 6.1, DTS-ES Discrete 6.1,DTS-NEO: 6 ,DVD מבית PROSOUND עם מערכת סריקה PROGRESSIVE SCAN וחיבור ישי…
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אוזניות בנויות היטב שיושבות טוב על האוזן - עם עור ולא קטיפה אוזניות עם ווליום על הכבל אוזניות שמסוגלות להפיק צליל טוב ונקי לאורך כל התדרים. אוזניות שמחזיקות יותר זמן אוזניות שיגרמו לי לשמוע לכל פרט ושיגרמו לי להרגיש כאילו אני נוכח בחדר ההקלטות/סרט אוזניות שנותנות לי הרגשה טובה בלב במוח באוזניות (רק לא בארנק) מיועד למחשב, טלויזיה, מערכת סטריאו אוזניות עם אחריות-אם צריך? אל חוטי אני חושב שמאבד צלילים , תקנו אותי אם אני טועה מחיר מיועד בין 250-400 שקל
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכוונה למכשיר שכולל אוזניות+מיקרופון, מולבש על הראש. אידיאלי למסיבות רשת. עכשיו, אין לי תקציב, מהסיבה הפשוטה שאני לא יודע כמה דברים כאלו אמורים לעלות. אני אשמח אם תאמרו לי את טווח המחירים. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקווה שאני שואל במקום הנכון ! שלום רב ! אני זקוק למידע על מיני דיסקים במחיר שלט יעלו על 500 שקלים ויהיו סבירים ! האם יעילים גם באימון שלא בחדר כושר ? ואיכן אפשר להשיג במחיר הזה ? תודה אסף
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
יש לי רמקולים לקולנוע ביתי ואין לי עוד רסיבר רציתי לדעת האם אני יכול לחבר את הרמקולים למגבר ושהכרטיס קול שלי במחשב הוא זה שבעצם יקודד את הצלילים, יעשה את העבודה של הרסיבר והמגבר ישמש לי כספק כוח לרמקולים האם אפשר לעשות דבר כזה ?? או שאני צריך לקנות רסיבר ואת הרסיבר לחבר לכרטיס קול ?? ויש לי עוד שאלה אחרונה, האם אני יכול בכלל לחבר רסיבר\מגבר למחשב , החיבורים מתאימים ?? יש לי כרטיס קול אודיג'י 2 אם זה משנה תודה אבל באמת תודה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום איזה כרטיס קול כדאי לי לבחור? לקנות את GTXP בארץ? או להביא את האודיג'י 2 פלטינום מחול באותו מחיר? או את האקסטיג'י? או את האודיג'י פלטינום החיצוני? לאיזה מהם יש את הסאונד הכי טוב? הסאונד זה מה שהכי חשוב לי לא פיצרים לא שום דבר לאיזה מהכרטיסים האלה יש את הסאונד הכי טוב?[ הכרטיס יתחבר בחיבור קואקיסאלי או אופטי לרסיבר נדלקתי על האקסטיג'י אבל אני לא רוצה שהוא יתחבר בUSB ואז ראיתי את ההרקולס והוא נראה בן זונה או שאני יכול להביא את הפלטיונם ב150 דולר מחול... איזה הכי טוב?
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אהלן חברים, מישהו יודע מתי יצאו רשמית הדרייברים החדשים ל-Soundstorm של nVidia, עם לוח בקרה חדש והכל? תודה, ניר.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים ? אמנם אין לו רדיו מובנה וגם לא יכולת להקליט, וגם עדיין אין שלט (אבל זה בתכנון).. אבל הוא זול יותר מה iHP-120 בכמעט 100$ - אפשר למצוא אותו בפחות מ 300 $ בארה"ב ! והוא גם יותר קטן (בגודל של מינידיסק) אבל עבה יותר ... ומה שהכי חשוב, אומרים שיש לו איכות סאונד טובה כמעט כמו של ה ZEN ויכולות להכנת Playlists מתוחכמים ומתקדמים. נשמע מעולה והוא בסך הכל נועד לנגן מוזיקה, מה שהכי חשוב, לא ? אז זה , או iHP-120 ? iPod who ? נראה לי שכבר הספקתי לשכוח את קיומו של האייפוד... http://www.digitalnetworksna.com/shop/_templates/cat_list_Rio.asp?cat=53#
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
מישהו שנע על המערכת רמקולים של TINLY: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1278962
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי אני לא מצליח לשמוע שום דבר ב-fifa 2004. התקנתי לאחרונה כרטיס קול חדש.. אולי זה קשור.. בכל מקרה, אני לא יודע מה הבעיה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מהם הרמקולים הכי טובים בתקציב של 300 ש"ח? יש לי Creative CT-5880 sound chip & AC97 codec אז תתחשבו בזה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מחפש לקנות כרטיס קול , בעיקר כי הצ'פ שמגיע עם הEPOX לא תומך בmic אם יש למשהוא ניסיון עם כרטיס קול שתומך ברמקולים 2.1 + MIC נא להגיב תקציב לא מוגבל , יחד עם זאת אני רוצה כרטיס שיתמוך רק ברכיבים הנ"ל בלי כל דבר אחר מיותר. תודה רבה
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז כמו שהכותרת אומרת אני רוצה חוות דעת על הרמקולים. לא מבחינת מחירים שלה, רק מבחינת ביצועים. הנה לינק אליהם : http://www.galsale.co.il/product.php?item=376&cat=67&ref=zap
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
האם הנגן הזה שווה? http://www.supermarker.co.il/multi.phtml?item=1237161 הוא דיי משתלם בגלל המחיר, אגב מצאתי משהו שמאפשר להפעיל את זה על XP. שאלה נוספת: מהי מהירות העברת הנתונים בחיבור הסיריאלי?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייי יש לי כרטיס קול של קריאטיב (לייב 5.1) ופתאום בלי שום התראה מוקדמת אין לי סאונד גיליתי את זה שפתחתי תוכנת קול (ווינאמפ) והוא כתב שהוא לא מזהה את הכרטיס. ניסיתי בעוד כמה תוכנות ואף אחת לא זיהתה מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
המערכת הזאת, היא אחת המערכות הכי ישנות יש לי בבית (והיא עדיין משרתת אותי טוב). עכשיו, אני צריך לפתוח את הסאבוופר, בגלל להוציא עת שנפל לשם, וגם כדי להסיר את הכיסוי הקדמי המכוער. הסרתי את כל הברגים בפאנל האחורי (איפה שכל החיבורים), אבל עדיין כלום לא זז. הבאתי לכם תמונה, אמנם באיכות גרועה מאוד, אבל אולי היא תעזור לכם לפתור את הבעיה. כפי שאתם רואים, יש שלושה ברגים למעלה ושלושה למטה. יש גם שני ברגים קטנים מאוד בין החיבורים, אבל עקב איכות התמונה אתם לוודאי לא רואים אותם. אז הסרתי את כולם, ושום דבר לא זז. מה אני אמור לעשות?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דבר ראשון אל תגידו לי לחפש בבקשה, האנטרנט שלי עובד לאט במיוחד בזמן האחרון וחיפוש יקח שנים, אז אני מעדיף לקבל תשובה ישירה. תודה. לאחר קריאת הדיון ראיתי שמתלהבים מהiRiver iHP120 ואמרו שיש לו חי בטריה ארוכים של 16 שעות (בניגוד ל8 של הפוד). חיפשתי באמזון והמכשיר עולה 366 דולר ל20 גיגה (iHP100 שהוא 10 גיגה עולה כמו הפוד המקביל עליו, ה100 מסמל דגם קודם או רק את נפח הכונן?), העיצוב נראה מהמם, כמעט כמו של הפוד (חות מהצבעים המכוערים שאצל ה100 נראים ממש טוב המכשיר עושה רושם מושלם). אז רציתי לדעת אם יותר שווה לי לקנות אותו, ואיך איכות הסאונד שלו לעומת הפוד. תודה רבה מראש.
-
- 54 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה בנפרד DVD וגם חמישה רמקולים עם סאב. הבעיה שלי היא שאני מצליח למצוא את החיבור הנכון בין הסאב לDVD כך שאני אוכל לשמוע את הרמקולים כל אחד בנפרד. אני יכול לשמוע סטארופונית אך בSUROUND אני שומע רעשים וזמזומים. הכבלים שקיבלתי מDVD:כבל עם 3 בננות (אדום שחור וצהוב) בכל צד וכבל עם פינים (כמו במדפסת) בצד ו3 בננות בצידו השני מרמקולים:בננה עם פינים בתוכה ובצד השני יציאות ל-6 בננות (כביכול לDVD) אם תוכלו לפרט כיצד אני יכול לחבר את DVD לSUB כך שאני אשמע SUROUND אשמח מאד אם תצטרכו פרטים נוספים אשמח לעזור תןדה מראש על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב לאחר שנתיים בערך שאני מסרב בתוקף לקבל את היותו של האייפוד מכשיר איכותי הכלתתי לנסות ורכשתי אחד כזה (10 גיגה דור III החדש) איזה מכשיר דפוק - זה מדהים. אזנכון הוא מגיע באריזה מושקעת והוא ממש קטן ויפה אבל מה בסך הכל ביקשתי ??? כפתור STOP אין כזאת חיה . אני מניח שבעוד 4 דקות בערך כבר יתנפלו עלי כל בעלי האייפוד פה , אבל אולי זה לטובה . למה הוא כל כך מתוסבך ? למה אי אפשר להעתיק עליו קבצים ולשמוע אותם (הרי זה מה שאפל התגאו כל כך ) פשוט אכזבה אחת גדולה מבחינתי . עכשיו צריך למצוא דרך להפתר ממנו , ולחזור להשתמש במכשיר הישן והפשוט שלי . אשמח לקבל תגובות , הערות
-
- 78 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה המשתמש שלי אבד אי שם לא יודע למה ולא משנה. שאלה לי אלכם חשבתי היום על להעביר את היצאות האחוריות של אותו כרטיס סאונד על הלוח לקדימה האם מישהו יודע איך ניתן לעשות זאת? $%^ הבהרה אני לא חדש כאן אני די ישן שנה בערך
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
לוח האם של ג'יגהבייט הינו Gigabyte GA-8IK1100 (875P) - ATX ושל אסוס ASUS P4P800 (865PE) - ATX על לוח האם של ג'יגה בייט יש כרטיס קול עם התכונות הללו: High quality 6-channel AC'97 audio with S/P-DIF function Integrated Realtek ALC655 AC'97 audio CODEC chip, enables users to experience the seamless high quality 6-channel audio while watching movies or gaming. With new Jack-Sensing feature users won't have to worry about how to install speakers correctly ושל אסוס: ADI AD1985 SoundMAX 6-channel CODEC S/PDIF out interface לפי הפרמטרים הנ"ל האם משהו יודע מי מהכרטיסי קול עדיף???
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-