עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by tranquil,

מישהו יכול להמליץ על שלט טוב למחשב? sunwave-smr 140? אני משתמש בXP , מדיה סנטר של MEDIA PORTAL (מומלץ). בעיה קטנה, המחשב יושב ממש לידי , כלומר 180 מעלות מהספה, והטלויזיה כמובן ממול.., האם אני אצטרף להעביר כבל מעריך כדי שהמקלט IR יהיה ממש ממול, או שהוא יעבוד גם מהצד? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. אני צריך המלצה על סט של רמקולים (4 רמקולים + סנטר + סאב) + רסיבר. תקציב 6000-7000 ש"ח. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. אנשים אני צריך עזרה. אני עובר דירה ואני רוצה לקנות רמקולים למחשב חזקיעם ואיכותיים של 5.1 . אני צריך המלצות לרמקולים טובים עד 370 שקל לא לחרוג מהמחיר. תודה לכל הממליצים!!!

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. אהלן חבר'ה אני מחפש לקנות אוזניות שיחזיקו איתי כמה שיותר שנים אני שומע מוזיקה ורדיו כל היום למשך איזה 6-8 שעות בזמן העבודה במשרד לכן אני מניח שהדרישה העיקרית שלי היא נוחות לאורך זמן. כמובן שאני מעוניין (בעבור כזה מחיר אני מניח שזה די פטתי לא לבקש) איכות וגם תמיכה במגוון רחב של סוגי שמע שונים שכן אני אוהב לשמוע כמעט את כל סוגי המוסיקה גם משחק פה ושם לכן גם תמיכה מינמלית במשחקי מחשב תתקבל בברכה שני הסוגים שכרגע התבייתתי עליהם אחרימ מחקר ארוך הם האוזניות שמצויינות בנושא אבל אשמח לקבל אלטרנטיבות אחרות טובות וזולות יותר אם יש בנמצא לשמחתי יש לי אנשים במשרד שנוסעים על בסיס קבוע לחול ככה שהקנייה שלהם תתבצע רק בחול

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Rocket_Pool,

שאלה בכותרת אם אפשר בהרחבה. טום

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by GalB,

אהלן, יש לי אוזניות MDR-XD100 של סוני שנקנו בערך לפני חצי שנה פחות או יותר... לפני חודשיים נהרס להם החיבור האוזניות ותיקנו לי אותם כבר... אחרי זה החיבור אוזניות שלהם התחיל שוב להתפרק ושוב לא שמעתי כלום. יש לי חבר DJ שמתעסק בזה והוא ניסה לתקן, הוא בעיקרון לא הצליח כי הוא אמר שיש חיבור משולב כזה של סוני משהו שרק הם יכולים לתקן כי זה כבל בחוט אחד גדול ולא בשני חוטים (מקווה שמבינים פה על מה אני מדבר) השאלה שלי איך אפשר לתקן אותם? מעבדה טובה באזור כפר סבא? לעשות את זה בעצמי? ??? יש תמונות למטה של זה - תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by avihy_1989,

שלום לכולם יש ברשותי לוח אם של GigaByte ga-z68x-ud3-b3 ויש לו כ.קול מובנה. ויש ברשותי שני סטים של רמקולים: 1. microlab solo7c -front 2. microlab fc330 -rear כשאני מנסה לחבר אותם לכרטיס קול הם לא עובדים (האחוריים) בתור רמקולים אחוריים רק בתור קדמיים על אותו הסינגל של הקדמיים. יש ברשותי 2 התלבטויות בדבר זה : 1. האם אני אקבל שיפור באיכות הסאונד כי מקריאה באינטרנט אני מקבל תשובות לכאן ולכאן. יש כאלו שאומרים שיש שיפור בין טוב למצויין. ויש כאלו שאומרים שהם לא שמעו שיפור כלל. האם ארגיש שיפור בסאונד עם הרמקולים הללו ? במידה וכן יש דגם מומלץ ? ( עדיפות לדגם שבתוך המחשב pci/pci-e) 2.האם דרך הכ.קול הזה יהיה כן אפשרי להגדיר את ה fc330 בתור רמקולים אחוריים והם יתפקדו במשחקים בתור רמק…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. LG 32LB569Z vs Samsung 32EH4003 אני לא ממש מבין בטלוויזיות לכן אני פונה אלכם .. השימוש הוא ביתי רגיל (סרטים וסדרות) השמח אם תמליצו לי איזו מהן עדיפה ..ואם אפשר גם פירוט למה היא עדיפה על השניה ותודה מראש למגיבים :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. שלום רב, אחרי איזה 5 שנים. נאבדו\נגנבו לי האוזניות CX300 שהאמת מאוד נהנתי מהם. ביחוד את פיצ'ר האטמי אוזניים שהיה ממש מוצלח בעיניי. אני מעוניין לרכוש אוזניות חדשות, בתקציב של עד 250 שקל אבל שיהיה שדרוג ממש ממש משמעותי מבחינת הסאונד ביחס ל CX300. את המוזיקה אני שומע על גבי IPHONE 4 סגנון המוזיקה נע בין רוק לסוגיו, ישראלי וקצת מכל דבר. אין משהו ספציפי מאוד. ככה שצריך אוזניות שטובות בספקטרום מוזיקה הרחב. ה CX300 האטמי אוזניים שלהם היו נוחים לי בפורמט הכי גדול (מבין שלושת הגדלים) אשמח לקבל אוזניות שיש להם גם גדלים שונים לאטמים. יש לי ידידה עכשיו בארצות הברית, אם המחיר באמת זול שמה משמעותית אשמח לקבל המלצה גם לחנות בארץ וגם למוצר בארצות הברית שניתן לקנות בחנויות הפופולריות בטוו…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. אז אחרי התלבטויות החלטתי שאין לי כוח להתעסק עם חיווטים, ולכן אני קונה מערכת 2.1 ולא 5.1. אז אם למערכת 5.1 היה לי תקציב של עד 1500 שקל, אני לא אשפוך את כולו על 2.1 (כי הן מערכות שמטבען יותר זולות גם), אבל אני כן מתכוון להפציץ ולקנות משהו טוב. אז קראתי הודעות דומות בכמה עמודים האחרונים וראיתי שממליצים הרבה (מאוד) על ה-ATP3 של אלטק לאנסיג. וואלה סבבה, זה גם מערכת די זולה. אבל כאן אני שואל את עצמי אם מערכות יותר יקרות - כמו ה-MX5021 וה-FX6021 (שעולות באופן תמוה אותו דבר בדיוטי פרי למרות שהאחרונה אמורה לעלות יותר...), או ה-I-TRIGUE 3600SE\I-TRIGUE 3400SE של קרייטיב יתנו איכות סאונד משמעותית יותר טובה (במילים אחרות, אני שואל אם יש סיבה שהן עולות פי 2). אני רואה אגב שהדיוטי פרי …

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. היי, אני מעוניין לקנות רמקולים עד 1500 ש"ח, כרגע חושב על Microlab Solo C9. יש חוות דעת עליהם ? לא מצאתי. אשמח לייעוץ עליהם, ובכללי על הנושא. שיהיו מותאמים לחדר בינוני-גדול, לא לסלון גדול. *האם ישנה עדיפות למערכות 2.0 או 2.1 במצבים כאלו ? אשמח לכל ייעוץ ועזרה בנושא, תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by ZenMaster,

לפני שבועיים הזמנתי דרך נט.... Disk On Key ב260 ש"ח (290 כולל משלוח) בגלל שהייתי צריך (לא למשהו רציני) בגלל שראיתי את המוצר הזה שהוא גם דיסק נייד גם נגן MP3 וגם רדיו וטייפ מנהלים החלטתי לנסות והזמנתי. הנגן הגיע אתמול ופשוט הופתעתי לחלוטין מהאיכות של השמע ובכלל מהמכשיר כולו : קישור קישור נתוניו: Disk On Key 256MB עובד עם סוללת AAA (לא משהו אבל בסדר) מסך LCD עם תאורה כחולה (לא רע בכלל) איכות סאונד (סינון רעשים) 90Dbl (מצויין) תומך ב MP3 ו WMA 32Kbps - 384Kbps 12 שעות ניגון לסוללת AAA אחת יכול להכיל עד 38 שעות מוזיקה (MP3 128Kbps). EQ 7 מצבים. טייפ מנהלים + רדיו FM אפשרות ליצור ספריות מוזיקה. אחריות לשנה ע"י היבואן. * והכי מדהים Firmware Upgradable **…

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. אני מחפש מחפש קורא DVD (בלי מסך, לא צריך חיבור למסך, רק יציאת שמע) לרמקולים 5.1 של Creative, הרמקולים בעיקרון אמורים להיות למחשב, יש לרמקולים 2 סוגי חיבורים, האחד מיועד לנגן MP3 והוא בעל כניסת סטריאו רגילה, אבל דרך החיבור הזה רק 2 רמקולים עובדים, החיבור השני מיועד למחשב והוא בעל 3 חיבורים (לסאב, לקדמיים ולאחוריים). אני מחפש קורא DVD שיעבוד עם החיבור למחשב כך שכל הרמקולים יעבדו דרכו, יש למישהו הצעות? הדגם של הרמקולים הוא Creative Inspire T6060, קישור למפרט באתר היצרן של הרמקולים: http://asia.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=789&product=14090&nav=0&listby=usage אני מקווה שהסברתי את עצמי טוב, פשוט אני לא יודע איך קוראים לסוג החיבור הזה…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by WazZzap,

*כותרת*

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by Iko89,

שווה משהו ? גם מבחינה כספית וגם מבחינה שימושית .. זה המגבר : http://fr.audiofanzine.com/img/produits/normal/5/4/54380.jpg יש לי איתו זוג רמקולים KEF 104ab כאלה רק צבע טיפה שונה: http://www.hifiengine.com/files/images/KEF%20104AB.JPG הבנתי שהמגבר היה נימכר ב1978 .. אפשרי לקחת את הוופרים מהרמקולים ולהכניס לקופסא קצת יותר אסטתית ? משהו בסיגנון של סאבוופר של אוטו .. או להפוך אותם לרמקולים מדפיים ולהכניס ביפנים ספוגים אקוסטיים מה אתם אומרים ?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by 114508534,

ערב טוב אני יודע שזה לא כל כך קשור לפה אבל אולי בכל זאת מישהו יוכל לעזור לי פה , שאלתי בקארספורום אך ללא מענה לפני שלושה חודשים קניתי את הפולו שלי שהגיע ביחד עם סאב ומגבר , הייתה בעיה של בומים מהסאב בזמן ההתנעה , פרקתי את הסאב והמגבר , לא ממש להפתעתי גיליתי 4 קבלים מנופחים במגבר , כמובן שהחלפתי אותם בחדשים דנדשים שאמורים יהיו לעשות את העבודה . עכשיו לעניין ההתקנה , בקשר לחיבור של ה + - ו ה REM אני יודע מה מתחבר לאן , עניין הרמקולים וחיבור הסאב . אני מעלה תמונות , בהתקנה הקודמת הרמקולים האחוריים היו מוגברים ומחוברים למגבר , המערכת הייתה מחוברת עם RCA ובחיבור למגבר פוצלה על ידי מפצל והתחברה ל REAR ן FRONT שנראה לי קצת מוזר. אשמח לשמוע לעצתכם כיצד לחבר את כל העניין והא…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by Architect,

אני רוצה רמקולים 4.1 למה אני ממש רוצה את התחושה של 3D. אבל--- לא נשאר לי הרבה כסף, השקעתי את כולו על המחשב ועל המודינג... ככה שנשאר לי 350 ש"ח בערך... מצאתי משהו, אבל לכו תדעו אם זה איכותי או לא, אני פשוט לא מבין במושגים של רמקולים אז הנה זה: Model LUXEON EM4.1 SUB+4 Speakers WOOD Output Power: RMS 20w+8W x 4 P.M.P.O 1500W F.Response: Subwoofer:30-200Hz satellite:180~18kHZ S/N: 80dB Impedance 4 OHM Function volume,bass,treble, balance control, PC/VCD swither Distortion 1% 1KHz Size :(mm) Subwoofer:340*170*235mm front: 170*105*90mm rear:85*105*90mm Speaker Unit: subwoofer: 4" satellite :3"woofer Package: 4 Sets/Carton 872sets/20' inner:380L*205W*…

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. היי ההורים שלי כרגע חזרו מהונג קונג וקנו לי iRiver H320 השאלה שלי זה איזה Firmware Update אני מתקין עליו? דרך אגב - ברגע זה הוא בטעינה

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. אני מאוד מתלבט בין 2 הנגנים הנ"ל. מצד אחד, האייפוד החדש הוא מאוד חמוד, דק מאוד (פחות מ-0.7 ס"מ עובי) וקטן, אבל מצד שני אין בו אפשרות של רדיו שאני חושב שרדיו זו אופציה חשובה. מצד שני יש את האייריבר, שתמיד היה בעדיפות ראשונה אצלי, גם בדור של ה-H120, H320 וגם פה בדור של ה-H10 החדש יותר והאלגנטי. האייריבר, כמו תמיד, מקצועי מאוד, וכולל בתוכו רדיו (חשוב) מקליט קול/רדיו שאת הדברים האלה אין באייפוד. אבל אהבתי מאוד את הגודל והעובי של האיפוד החדש- הוא בכלל נראה גאג'ט חדש ומגניב. 2 הנגנים מעולים ותחת 2 החברות הטובות ביותר בשוק כיום. חשבתי גם על הזן טאצ' מיקרו אבל משום מה האחרים נראים לי עדיפים, אולי בגלל שהוא דיי המוני, למרות שגם בו יש רדיו ומקליט. בקשר לאייפוד או אייריבר, יש איזה מ…

• 36 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Arik.G,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41&products_id=1073 3746 שקלים חדשים ונוצצים! והנה בבקשה , למי שאוהב למצוא מחירים ממש נמוכים בפנדה: (אני לא מצליח לתת קישור לפנדה : אבל בכל מקרה המחיר שם 3714 שקל!) כנראה ש PCH לא עידכנו את המחיר עדיין.

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. אני יהיה קצת יותר מפורט - הסאבוופר שלי ממוקם צמוד לקיר מול דלת הכניסה לחדר שלי והחדר נמצא בסוף המסדרון... מה שקורה שאני שומע מוסיקה או רואה סרט ויש קטעים שיש בהם קצת באס אז שומעים בכל המסדרון מן "וווווםםם" כזה של באס כי הפיר של הסאבוופר מופנה לכיוון המסדרון, והחדר שלי אבא שלי הוא בדיוק בצד השני של המסדרון והוא שומע את כל ה"וווווםם" הזה וזה מפריע לו... אז איך אפשר לעשות שאני עדיין יוכל להינות מבאסים מבלי שזה ישגע את אבא שלי?

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על מסך lcd 32 אינץ' התקציב שלי הוא עד 2400 ש"ח. המרחק צפייה נע בין 2.4 ל-5 מטרים(5 מטרים צפייה מהמיטה) השימושים של המסך הם חיבור ליס(לא hd), חיבור למערכת tz230/dz330 של סוני(מערכת+dvd 1080p) וחיבור למחשב בכדי לשחק במשחקים על גבי המסך. האם אתם יכולים להמליץ לי על מסכים טובים עדיף שיהיה גם חיבור scrat או s-video כדי לא ליצור בעיות של הממיר. אם לדעתכם מתאים יותר 37 אינץ' אז אשמח גם לשמוע הצעות בטווח מחירים זה. לא ארבה גם לצפות בשידורי fhd נ.ב שאלה קטנה. נגיד וקניתי את המסך lg-ld550 או 32lh20r אשר לא מכילים חיבור scrat, אם אני אחבר את הממיר למערכת עם חיבור scrat ואת המערכת אחבר לטלוויזיה עם חיבור hdmi האם זה אראה בטלוויזיה בלי צורך בקניית converter …

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by deluxe,

מחפש כרטיס קול שמפיק סאונד איכותי.... במחיר של עד 600 ש"ח או טיפה יותר.... מעוניין לחבר אליו מיקסר (BEHRINGER XENYX 1002) ורמקולים מוגברים/מוניטורים. לא למטרת הקלטות ועיבוד סאונד אלא לאיכות שמע גבוהה. תודה רבה!!!

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. הזמנתי את הכרטיס קול של auzentech ה-X-Meridian יגיע עוד שבוע וחצי!! הנה ביקורת למי שמעוניין: http://www.cluboverclocker.com/reviews/sound/XMeridian/index.htm (קיבל 9.5) נ.ב. יש אנשים שעברו מה-x-fi platinum או X-Fi Fatal1ty לx-meridian והיו מאוד מרוצים

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. היי, ברצוני לרכוש מערכת שתחובר למחשב (בלבד בזמן הקרוב) ותתן מקסימום איכות, בתקציב עד כ-3000 ש"ח. שימושים הם בערך 10% כתיבת/הפקת מוזיקה 60% האזנה למוזיקה (במגוון סגנונות החל מג'אז/רוק ועד אלקטרוניקה לסוגיה כגון צ'יל אאוט, פרוגרסיב, האוס,פול און...) 30% משחקים/סרטים חשבתי יותר לכיוון מערכת 2.0 / 2.1 יש ברשותי גם כרטיס קול 7.1 המובנה בלוח וגם כרטיס טיפה יותר מקצועי, ה E-MU 1212m עם יציאות במגוון טעמים כולל דיגיטלית, אופטית, ואנלוגית שבא עם DAC של 24 ביט על 192 קילוהרץ http://www.emu.com/products/product.asp?category=505&subcategory=491&product=9872 שמעתי היום מוניטורים מדגם Resolv A8 של Samson http://www.samsontech.com/products/productpage.cfm?prodID=1965 מאוד אהבתי…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.