אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
תראו מה מצאתי! איזה יפהפה וגאוני. דיסקמן (נייד מין הסתם) שמנגן בין היתר DIVX וגם XVID (לפי מה שהבנתי הוא מנגן גם MP3, WMA, OGG וכו'). לי אישית יש סיפרייה של 225 סרטים ב- DIVX או XVID, וחיכיתי למכשיר כזה... קופצים לחברים עם המכשיר, מחברים ל TV שלהם, וכולם רואים סרט... COOL [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי לוח אם של GigaByte ga-z68x-ud3-b3 ויש לו כ.קול מובנה. ויש ברשותי שני סטים של רמקולים: 1. microlab solo7c -front 2. microlab fc330 -rear כשאני מנסה לחבר אותם לכרטיס קול הם לא עובדים (האחוריים) בתור רמקולים אחוריים רק בתור קדמיים על אותו הסינגל של הקדמיים. יש ברשותי 2 התלבטויות בדבר זה : 1. האם אני אקבל שיפור באיכות הסאונד כי מקריאה באינטרנט אני מקבל תשובות לכאן ולכאן. יש כאלו שאומרים שיש שיפור בין טוב למצויין. ויש כאלו שאומרים שהם לא שמעו שיפור כלל. האם ארגיש שיפור בסאונד עם הרמקולים הללו ? במידה וכן יש דגם מומלץ ? ( עדיפות לדגם שבתוך המחשב pci/pci-e) 2.האם דרך הכ.קול הזה יהיה כן אפשרי להגדיר את ה fc330 בתור רמקולים אחוריים והם יתפקדו במשחקים בתור רמק…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אנשים אני צריך עזרה. אני עובר דירה ואני רוצה לקנות רמקולים למחשב חזקיעם ואיכותיים של 5.1 . אני צריך המלצות לרמקולים טובים עד 370 שקל לא לחרוג מהמחיר. תודה לכל הממליצים!!!
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז אחרי התלבטויות החלטתי שאין לי כוח להתעסק עם חיווטים, ולכן אני קונה מערכת 2.1 ולא 5.1. אז אם למערכת 5.1 היה לי תקציב של עד 1500 שקל, אני לא אשפוך את כולו על 2.1 (כי הן מערכות שמטבען יותר זולות גם), אבל אני כן מתכוון להפציץ ולקנות משהו טוב. אז קראתי הודעות דומות בכמה עמודים האחרונים וראיתי שממליצים הרבה (מאוד) על ה-ATP3 של אלטק לאנסיג. וואלה סבבה, זה גם מערכת די זולה. אבל כאן אני שואל את עצמי אם מערכות יותר יקרות - כמו ה-MX5021 וה-FX6021 (שעולות באופן תמוה אותו דבר בדיוטי פרי למרות שהאחרונה אמורה לעלות יותר...), או ה-I-TRIGUE 3600SE\I-TRIGUE 3400SE של קרייטיב יתנו איכות סאונד משמעותית יותר טובה (במילים אחרות, אני שואל אם יש סיבה שהן עולות פי 2). אני רואה אגב שהדיוטי פרי …
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני באמת לא יודע עד כמה זה קשור לפה אם זה לא אני מיצטער.. האוזניות שאני מחפש זה SteelSeries 5h v2 ואם אין אז creative fatal1ty gamer headset גם יהיה טוב... אז ככה אני מעוניין לירכוש סאונד מיקצועי למערכת שלי. כרטיס קול זה לא ממש בעיה בישראל אבל אוזניות גיימינג זה ממש לא הקטע שישראל מיתמחה בו.. ממש קשה לי לימצוא וגם כשמצאתי זה היה בחנויות שלא שמעתי עליהם בחיים ואני קצת חושש. אז הבקשה שלי היא ככה: אם אתה מכיר חנות באזור ירושלים שיש סיכוי שמוכרת תאוזניות המצויינות או שהינך מכיר חנות וירטואלית אמינה שמוכרת אותם אנא ממך תכתוב פה את הפרטים ע'מ שאוכל ליצור עימם קשר תודה :-) נ.ב. אם אתם חושבים שיש אוזניות יותר טובות מאלה במחיר שאינו הזוי תרגישו חופשי לשתף אותי :-)
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב, אחרי איזה 5 שנים. נאבדו\נגנבו לי האוזניות CX300 שהאמת מאוד נהנתי מהם. ביחוד את פיצ'ר האטמי אוזניים שהיה ממש מוצלח בעיניי. אני מעוניין לרכוש אוזניות חדשות, בתקציב של עד 250 שקל אבל שיהיה שדרוג ממש ממש משמעותי מבחינת הסאונד ביחס ל CX300. את המוזיקה אני שומע על גבי IPHONE 4 סגנון המוזיקה נע בין רוק לסוגיו, ישראלי וקצת מכל דבר. אין משהו ספציפי מאוד. ככה שצריך אוזניות שטובות בספקטרום מוזיקה הרחב. ה CX300 האטמי אוזניים שלהם היו נוחים לי בפורמט הכי גדול (מבין שלושת הגדלים) אשמח לקבל אוזניות שיש להם גם גדלים שונים לאטמים. יש לי ידידה עכשיו בארצות הברית, אם המחיר באמת זול שמה משמעותית אשמח לקבל המלצה גם לחנות בארץ וגם למוצר בארצות הברית שניתן לקנות בחנויות הפופולריות בטוו…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לחבר מערכת 4.1/5.1 לדיסקמן Mp3 שלו. Aztech AMS 5.1 - מחיר: 983 ש"ח. Hercules 510 - מחיר: 738 ש"ח. הוא מעוניין בדעותיכם על שתי המערכות הנ"ל, ואולי הצעות יותר טובות אם ישנן בטווח המחירים הזה (עד 1000 ש"ח). האזטק קוסמת לו בגלל השלט בינתיים. תודה מראש על כל העזרה.
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על מסך lcd 32 אינץ' התקציב שלי הוא עד 2400 ש"ח. המרחק צפייה נע בין 2.4 ל-5 מטרים(5 מטרים צפייה מהמיטה) השימושים של המסך הם חיבור ליס(לא hd), חיבור למערכת tz230/dz330 של סוני(מערכת+dvd 1080p) וחיבור למחשב בכדי לשחק במשחקים על גבי המסך. האם אתם יכולים להמליץ לי על מסכים טובים עדיף שיהיה גם חיבור scrat או s-video כדי לא ליצור בעיות של הממיר. אם לדעתכם מתאים יותר 37 אינץ' אז אשמח גם לשמוע הצעות בטווח מחירים זה. לא ארבה גם לצפות בשידורי fhd נ.ב שאלה קטנה. נגיד וקניתי את המסך lg-ld550 או 32lh20r אשר לא מכילים חיבור scrat, אם אני אחבר את הממיר למערכת עם חיבור scrat ואת המערכת אחבר לטלוויזיה עם חיבור hdmi האם זה אראה בטלוויזיה בלי צורך בקניית converter …
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
היי, ברצוני לרכוש מערכת שתחובר למחשב (בלבד בזמן הקרוב) ותתן מקסימום איכות, בתקציב עד כ-3000 ש"ח. שימושים הם בערך 10% כתיבת/הפקת מוזיקה 60% האזנה למוזיקה (במגוון סגנונות החל מג'אז/רוק ועד אלקטרוניקה לסוגיה כגון צ'יל אאוט, פרוגרסיב, האוס,פול און...) 30% משחקים/סרטים חשבתי יותר לכיוון מערכת 2.0 / 2.1 יש ברשותי גם כרטיס קול 7.1 המובנה בלוח וגם כרטיס טיפה יותר מקצועי, ה E-MU 1212m עם יציאות במגוון טעמים כולל דיגיטלית, אופטית, ואנלוגית שבא עם DAC של 24 ביט על 192 קילוהרץ http://www.emu.com/products/product.asp?category=505&subcategory=491&product=9872 שמעתי היום מוניטורים מדגם Resolv A8 של Samson http://www.samsontech.com/products/productpage.cfm?prodID=1965 מאוד אהבתי…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז מאיפה להתחיל? אני והחבר החדש שלי משתעשעים יחד כבר משהו כמו חודש והתאפקתי ארוכות עד שבאתי לכתוב פה כדי שבאמת אני לא ככה יהיה בהתלהבות של ההתחלה אלא יכתוב ככה מתוך התנסות איתו לטובת מי שרוצה לקנות נגן בסדר גודל כזה דבר ראשון תודה למי שבזמנו עזר לי פה כשחיפשתי נגן טוב אז נתחיל מהמפרט הטכני שלו 20 ג'יגה 35 שעות בטריה רדיו מקרופון פנימי הקלטה ממקור חיצוני תמיכה ביואסבי 2 אין צורך בהתקנת דרייברים (הוא מתפקד מיידית ככונן) אפשרות עבודה עם טאג id3 או לחילופין עם ספריות וקבצים שלט גוף עשוי אלומיניום ולביקורת: במילה אחת אני יכול לסכם אותו כמדהים! הוא פשוט באמת שואף לשלמות הוא מרגיש איכותי מאוד ביד, קטן בצורה בלתי רגילה, איכות סאונד מדהימה (97 דציבל אות לרעש) והבטריה פשוט לא נגמרת…
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
הזמנתי את הכרטיס קול של auzentech ה-X-Meridian יגיע עוד שבוע וחצי!! הנה ביקורת למי שמעוניין: http://www.cluboverclocker.com/reviews/sound/XMeridian/index.htm (קיבל 9.5) נ.ב. יש אנשים שעברו מה-x-fi platinum או X-Fi Fatal1ty לx-meridian והיו מאוד מרוצים
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כן ראיתי את המוצר בחנות כלשהי באינטרנט במחיר 860 שקל בערך מה דעתכם על המערכת 5.1 הזולה יחסית הזאת בשביל מי שלא אוהב קןל חזק מידי
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש דגם IE שינוע בין באיזור ה 100-200 ש"ח. האם דגמים כמו ה CX300II, CX400II ב KSP הם מקוריים ? כי המחירים טובים מידי בשביל שזה ירגיש אמיתי. ושאלה נוספת, איך אוזניות ה Siberia IE של Steelseries ביחס לאוזניות של Sennheiser ?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
משהו פעם התנסה ברמקולים: GENIUS SW 5.1 CHANNEL HOME THEATRE SYSTEM NEW 3600 WATT + REMOTE ???
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מערכת רמקולים של JBL דגם scs 125. (תמונה מצורפת) אחד הרמקולים האחוריים הפסיק לעבוד לי. את הרמקולים האלו קונים כיחידה אחת.. ככה שאני לא יודע מה לעשות עכשיו ואיך להשיג רמקול אחד. בעקרון שולחים רמקול כזה לתיקון? יש מה לעשות איתו? מאיפה אני יכול להשיג רמקול אחד כזה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי מיקרופון פשוט וסטנדרטי למחשב (30 ש"ח), כזה דק עם סטנד. Win XP+ SB Live Value. חיברתי אותו ליציאה של המיקרופון (בוודאות, אל חשש...), אבל כשאני מקליט ב-Sound Recorder - שומעים חלש לאללה!! ממש בקושי רב, אלא אם כן אני שם פול-ווליום ברמקולים, ואז שומעים לפעמים בעוצמה נורמלית, אבל עם רעשי רקע וצריחה דקה וגבוהה של הרמקולים - נו צורם כזה, מכירים? (בקיצור לא טוב). המיקרופון כאמור עובד, ועושה סימן של גלי קול בהקלטה, אם כי נמוכים מאד. בדקתי שזה מחובר כמו שצריך - בסדר. כמובן בדקתי שזה לא על MUTE ,ואז ניסיתי את אשף הכיוונון של ה-XP: הורדתי ואח"כ הרמתי ווליום של המיקרופון לחוד, של ה-LINE-IN לחוד, וגם ביחד את שניהם - כלום ! זה חלש לאללה! לא עוזר ! בכלל, איך עובדים ע…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש רמקולים חדשים לשימוש יום-יומי רגיל (סרטים, סדרות, משחקים ומוזיקה). לפי מעבר על הזמן האחרון אני רואה שמאוד ממליצים כאן על רמקולים של MicroLab (בעיקר סדרת הSolo - למוזיקה, והX13 לשימוש מגוון). לפי הסקירה כאן אני מבין שהX13 הם רמקולים די טובים, אך עדיין אינם טובים דיים כדי לרשת את הATP3 של AltecLansing. בהקשר הזה, אני מבין שאת הATP3 החליף דגם אחר (Octane7), שלפי חיפוש בZAP נמכר ב418 שקל. (מחיר קרוב מאוד לX13). אגב, אני רואה שלMicrolab יש דגמים רבים בטווח המחירים הזה (כמו למשל הFC360 והSolo1C, או הSolo5C שקצת חורג מהטווח) מה אתם חושבים שיהיה הדגם שהכי יתאים לי? (אני לא כל כך מבין בתחום ופתוח להצעות, אלה פשוט דגמים שראיתי שהומלצו בעבר). דגם נוסף שנתקלתי…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחפש כרטיס קול שמפיק סאונד איכותי.... במחיר של עד 600 ש"ח או טיפה יותר.... מעוניין לחבר אליו מיקסר (BEHRINGER XENYX 1002) ורמקולים מוגברים/מוניטורים. לא למטרת הקלטות ועיבוד סאונד אלא לאיכות שמע גבוהה. תודה רבה!!!
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי רמקולים microlab fc360 בתצורה של 5.1 ואני אובד עצות איך לחבר אותם למחשב או שמא הם לא תקינים. בהתאם לחוברת חיברתי את כל הרמקולים לחלק התחתון של יחידת הבקרה. הבעיה מתחילה בחיבור למחשב. יש לי במחשב (לוח אם asus b150M-c) שלוש יציאות בלבד (line in+out+Mic) ולעומת זאת אין ספור יציאות במגבר/יחידת בקרה. איך נכון לחבר זאת במקרה הזה? לפי מה שחשבתי יש לקחת 3 צמדים של RCAX2 לחיבור רגיל למחשב, אך זה לא עובד.כמו כן, ניסיתי לחבר רק את החלק העליון של המגבר, איפה שרשום AUX IN למחשב, אך גם זה לא עובד. מישהו יכול לנסות לסייע? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה רמקולים 4.1 למה אני ממש רוצה את התחושה של 3D. אבל--- לא נשאר לי הרבה כסף, השקעתי את כולו על המחשב ועל המודינג... ככה שנשאר לי 350 ש"ח בערך... מצאתי משהו, אבל לכו תדעו אם זה איכותי או לא, אני פשוט לא מבין במושגים של רמקולים אז הנה זה: Model LUXEON EM4.1 SUB+4 Speakers WOOD Output Power: RMS 20w+8W x 4 P.M.P.O 1500W F.Response: Subwoofer:30-200Hz satellite:180~18kHZ S/N: 80dB Impedance 4 OHM Function volume,bass,treble, balance control, PC/VCD swither Distortion 1% 1KHz Size :(mm) Subwoofer:340*170*235mm front: 170*105*90mm rear:85*105*90mm Speaker Unit: subwoofer: 4" satellite :3"woofer Package: 4 Sets/Carton 872sets/20' inner:380L*205W*…
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי ההורים שלי כרגע חזרו מהונג קונג וקנו לי iRiver H320 השאלה שלי זה איזה Firmware Update אני מתקין עליו? דרך אגב - ברגע זה הוא בטעינה
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך נגן DVD חדש כי המיושן שלי מת. אני חושב שזה יהיה טיפשי לקנות נגן חדש שהוא לא בלו ריי אבל אני קצת מצומצם בתקציב. אני חושב שאני אסתפק בנגן עד 2000 שקל (אפילו פחות) אלא אם כן אתם אומרים שנגן בכזה מחיר לא שווה כלום. תודה[br]פורסם בתאריך: 2.10.2010 בשעה 19:08:25 אני חושב על ללכת על הPIONEER BDP-120מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה, מזה כמה זמן שאני מתכוון לקנות סטרימר לצרכי ניידות, כשהולכים למקומות אחרים וכאלה. תמיד חשבתי שאני אקנה את ה-WD TV ובינתיים הוא כבר יצא בגירסה שלישית שכמובן שאם אקנה אז אותה. שאלתי את המוכרים ב-לוג'יק שהם ממש בסדר והם אמרו שלפי מה שאמרו לקוחות, יש לו עדיין בעיות עם עברית :\ נוסך על כך לפני כמה זמן שמעתי על xtremer. הבנתי שהוא לכאורה עדיף, אלחוטי (שבזה אני דווקא לא מעוניין, אני רוצה חיבור חוטי ללא שום אלחוט!) ובעל מקום לדיסק קשיח שזה גם לא כך כך מעניין - אני אחבר לו דיסק און קי או דיסק קשיח חיצוני. בירור אצל בעל אקס סטרימר העלה את הטענות הבאות: 1. תפריט עושה רושם איטי/כבד בעת חיבור דיסק קשיח חיצוני 2. שומעים אותו לפעמים בזמן העבודה עכשיו כשריפרתי פה ראיתי משהו על A20…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-