עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by aviv00,

שלום אני מחפש משדר איכותי למחשב שאני יכול סוף סוף להפסיק לקנות כל פעם אוזניות שנקרעות עם הזמן ולשמוע דרך הפלאפון תודה אגב אוזניות בלוטוס איכותיות אין במחיר סביר בכל זאת למישהו יש הצעה בתחום ?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. שלום , אני רוצה לחבר אצל אחותי מכשיר שישאפשר צפייה בסרטים דרך XBMC או סטרימינג מהדיסק הקשיח במחשב הנייח (דרך הרשת) חשוב לי שלא ייתקע וירוץ חלק . בנוסף ,אשמח אם יתאפשרו גם שימושי מחשב קלילים כמו מייל , גלישה באינטרנט וכו ( מספיק לי מה שמאפשר היום כל מכשיר שמריץ אנדרואיד 4 ומעלה ) . אם ירוץ אנדרואיד שיפעיל אפליקציית XBMC בצורה חלקה נראה לי שזה מכסה הכל ( למרות שלא יודע לגבי סטרימינג מהדיסק קשיח ) חשוב לי גם שהמחיר יהיה ידידותי . יש לי חבר שמשתמש ב raspberry pi והתקין עליו קליינט של XBMC והיה די מרוצה בגדול מהאיכות , אבל ברגע שהתקין אנדרואיד , זה עבד לא טוב . חשבתי על ה Banana pi , שאמור להיות חזק יותר . האם זה מה שיתן לי מה שאני צריך ? אם יש משהו טוב יותר , …

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. התגלה לי שהמדף שחשבתי לשים בו את הרסיבר הוא לא מספיק ארוך (כ35 ס"מ). אז יש לי שתי אפשרויות: 1) להאריך את המדף אבל זה לא יצא יפה 2) לשים את הרסיבר במדף שמעל שולחן המחשב אבל יהיו לידו רמקולים לא ממוגנים מגנטית. 3) לקנות רמקולים ממוגנים מגנטית אפשרות 1 יכולה להיות אולי נסבלת אבל היא בעדיפות אחרונה. אפשרות 2 הכי נראית לי אבל הבעיה הגדולה זה האם הרמקולים (שהם לא ממוגנים מגנטית) לא ידפקו את הרסיבר? אפשרות 3 הייתי רוצה בכיף (לקנות איזה אינפינטי על האלטקס העתידיים) אבל זה תלוי בכל מיני שיקולים ובעיות (שאולי יפתרו) שאני לא ארחיב עליהם פה

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by KF,

אני מעוניין לקנות נגן sandisk clip zip. האם האוזניות שמגיעות איתו מספיק טובות או שכדאי להשקיע באוזניות כפתור כדוגמת AKG או סנהייזר ? ארגיש בהבדלים ?

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. יש לי את הרמקולים שצויינו למלעה בכותרת ויש רמקול אחד (קידמי שמאלי) שמדיי פעם לא עובד פניתי ללוגיטק (לא בארץ). אחרי כמה אימיילים הם אמרו לי תשלח תמונה של הרמקולים שלך "במצב כזה שאף אחד אחר לא יוכל להשתמש בהם יותר" ואנחנו נישלח לך רמקולים חדשים. הבעיה היא שאני לא רוצה לשבור את הרמקולים שלי לפני שאני מקבל חדשים, אין לי שום אחריות שאני יקבל אותם אני צריך לשמוח על המילה שלהם. יש לכם עצה או רעיון מה אני יכול לכתוב להם כדי לשכנע אותם לשלוח לי רמקולים חדשים בלי שאני ישבור את הישנים? ואם זה קרה למישהו ויש לו תמונות של הרמקולים האלה שבורים אני ישמח אם הוא ישלח לי תודה רבה

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Rocket_Pool,

שאלה בכותרת אם אפשר בהרחבה. טום

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by roes,

מה אתם אומרים על: Creative Inspire G380 2.1 טובים/ לא טובים חלשים/ חזקים איכות טובה/ לא טובה מומלצים/ לא מומלצים ובכלל.... אם יש אותם למישהו שיגיד עליהם כמה דברים http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Speakers&model_id=24894 *אל תיגלשו לדבר על רמקולים אחרים, אני רוצה תגובות רק עליהם...

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. אני כרגע עם כרטיס הקול האון בורד שמגיע על הGigabyte GA-965P-S3 כרטיס של realtek. כעקרון שומעים סבבה. השאלה שלי היא אם אני אקנה כרטיס קול רציני, למשל הxonar של אסוס שהומלץ כאן באתר, אני אמור להרגיש בהבדל משמעותי ששווה את המחיר, או שההבדל יהיה זניח? אני שומע בעיקר קבצי MP3 שמן הסתם האיכות שלהם מראש היא לא בשמיים...

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by Santa ^^,

היי, הגעתי למסקנה שאני צריך רמקולים חדשים למחשב. עכשיו הסתכלתי קצת בפורומים וראיתי שהרבה ממליצים על הMicroLab FC330 אני צריך רמקולים בעיקר למוזיקה ולמשחקים, אלה מתאימים? עצות? תודה מראש =]

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. הזמנתי את הכרטיס קול של auzentech ה-X-Meridian יגיע עוד שבוע וחצי!! הנה ביקורת למי שמעוניין: http://www.cluboverclocker.com/reviews/sound/XMeridian/index.htm (קיבל 9.5) נ.ב. יש אנשים שעברו מה-x-fi platinum או X-Fi Fatal1ty לx-meridian והיו מאוד מרוצים

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by itaym120,

שלום, על איזה רמקולים למחשב אתם ממליצים? תקציב של עד 800₪. בעיקר למוזיקה ולמשחקים. חשבתי על microlab solo 7c. הם טובים למחיר?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. השימוש העיקרי: צפיה בתכני HD מהמחשב. בד"כ 720p. מרחק הצפיה הוא כ-2.5 מטרים. יש לי כרטיס מסך nvidia 8800gts עם 2 יציאות DVI וכרטיס קול audigy 2 עם יציאה דיגיטלית. המליצו לי בעבר על Panasonic FHD. תודה..

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by BeBest,

שלום, אני לקראת מעבר דירה והחלטתי לפנק את עצמי בטלוויזיה חדשה. עיקר הצפייה הוא בתכני 720P (סדרות מחו"ל..), וסרטי 720/1080P כמה דגמים שמצאתי: Samsung LA32C530 LG 32LH20R Samsung 37LD460 LG 37LH70YR איזה מהם עדיף? אולי עדיף משהו אחר? נ.ב לפי מה שאני יודע אין הבדל משמעותי בין 720P ל1080P במסכי 32" ואם אני לוקח FHD צריך טלוויזיה שתוכל למתוח את ה720P (הסדרות) ל1080P ושעדיין יראה כמו שצריך. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by kisin,

אהלן, אני שוקל לקנות את הנגן Muro בגודל 256 מגה. ניתן לראות את הפרטים של הנגן כאן: http://www.muro.co.kr/english/#3 הנגן עולה 990 שקל. ורציתי לשאול מה דעתכם על הנגן. מישהו קנה את הנגן הזה? מישהו יכול לתת לי חוות דעות על הנגן? ושאלה מאוד חשובה - יש מעבדת שירות בארץ למקרה שיתקלקל הנגן?

• 44 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by X-tremoder,

שלום לכולם... אני רוצה לבנות מגבר אוזניות נייד אבל משהו ברמה גבוהה ביותר! יש לי מערכת סטריאו שאני לא צריך,שני זוגות של רמקולים למחשב,ועוד הרבה לוחות מודפסים עם ים חלקים ששמרתי למקרה שאצטרך.יש לי גם סוללות של ניידים וכו'... ויש לי ידע בסיסי פלוס באלקטרוניקה. הזמנתי גם את ה fiio e5 וחשבתי לפרק אותו כשיגיע ולבנות כמותו מרכיבים חזקים יותר... זה יילך?זה פשוט כמו שזה נראה לי? אשמח לעזרה ולרעיונות מה לעשות עם כל מה שיש לי ושכחתי להדגיש שנורא חשוב לי שיהיה באס מודגש,חזק ועמום מאוד!כמובן שגם פרטים וטרבל חד חשובים לי אבל הבאס זאת משאלת לב...חחח אם יש שיטות או דרכים לעשות את זה אשמח אם תחלקו איתי אותם!... תודה רבה ושבוע טוב לכולכם!...

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Architect,

אני רוצה רמקולים 4.1 למה אני ממש רוצה את התחושה של 3D. אבל--- לא נשאר לי הרבה כסף, השקעתי את כולו על המחשב ועל המודינג... ככה שנשאר לי 350 ש"ח בערך... מצאתי משהו, אבל לכו תדעו אם זה איכותי או לא, אני פשוט לא מבין במושגים של רמקולים אז הנה זה: Model LUXEON EM4.1 SUB+4 Speakers WOOD Output Power: RMS 20w+8W x 4 P.M.P.O 1500W F.Response: Subwoofer:30-200Hz satellite:180~18kHZ S/N: 80dB Impedance 4 OHM Function volume,bass,treble, balance control, PC/VCD swither Distortion 1% 1KHz Size :(mm) Subwoofer:340*170*235mm front: 170*105*90mm rear:85*105*90mm Speaker Unit: subwoofer: 4" satellite :3"woofer Package: 4 Sets/Carton 872sets/20' inner:380L*205W*…

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by Arik.G,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41&products_id=1073 3746 שקלים חדשים ונוצצים! והנה בבקשה , למי שאוהב למצוא מחירים ממש נמוכים בפנדה: (אני לא מצליח לתת קישור לפנדה : אבל בכל מקרה המחיר שם 3714 שקל!) כנראה ש PCH לא עידכנו את המחיר עדיין.

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. אני רוצה מערכת רמקולים לחדר שלי 10 מטר השימושים של המערכת הם: 1.סרטים (DVD) 2.משחקים 3.מוזיקה המליצו לי על Creative Inspire 5300 אבל על פי מה שהבנתי הם לא משהו (ככה אומרות הביקורות) המליצו לי על רמקולים של Altec Lansing אבל הבעיה היא שכל הרמקולים של החברה הזאות הם 4.1 ואני יודע שהם עושים סנטר מדומה וכמו כן אני יודע שסנטר מדומה לא יכול להחליף סנטר אמיתי אותה בעיה עם לוגי'טק 560 שעוד מעט צריכים להגיע לארץ מאוד המליצו לי את הרמקולים של אזטק אבל אני לא בטוח בהם כי הם קצת ישנים והחברה לא אומרת לי הרבה ובכלל לא ראיתי שום אתר שבו אפשר לקנות אותם כמו כן ראיתי רמקולים שלא קיבלתי עליהם הרבה ביקורות כמו למשל HERCULES XPS-510 TEAC PM-1500 TEAC PM-2000 YAMAHA TSS-1 מה אתם אומרים…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. סמתי עין על הדגם הזה, עולה חצי מ 7C ועוצמה בהתאם למחיר, הסתפקתי עד עכשיו במערכת aiwa ישנה, רוצה להשתדרג, רוב הזמן השימוש בכלל ברמקולים מובנים של LG PJ350R שאני מת עליה, אבל הרמקולים שם הם 2x10 ואין פה כלל מקום להשואה, אני עוד לא שמעתי אותם, וגם חא יודע אם 60W זה מספיק, חבר DJ אמר שכן ויש לו ציוד רציני בבית, גג לא יספיק, אני גם כך צריך סט לחדר שלי, ואז יחסוך לדגם ה7C לסלון, אבל אם 60W יספיקו לי,אני מעדיף לרכוש 2 סטים של 3C, אם יש למישהוא נסיון איתם, תנו תגובה, בסך הכל זה 7C בגרסה חלשה לפחות מחינת עוצמה, אבל לא יודע לגבי מגבר, הדרייברים שונים זה כן.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. או שזה סתם מיתוס ? שמעתי אנשים אומרים שזה מוריד את איכול הקול או הצליל..

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by GalB,

אהלן, יש לי אוזניות MDR-XD100 של סוני שנקנו בערך לפני חצי שנה פחות או יותר... לפני חודשיים נהרס להם החיבור האוזניות ותיקנו לי אותם כבר... אחרי זה החיבור אוזניות שלהם התחיל שוב להתפרק ושוב לא שמעתי כלום. יש לי חבר DJ שמתעסק בזה והוא ניסה לתקן, הוא בעיקרון לא הצליח כי הוא אמר שיש חיבור משולב כזה של סוני משהו שרק הם יכולים לתקן כי זה כבל בחוט אחד גדול ולא בשני חוטים (מקווה שמבינים פה על מה אני מדבר) השאלה שלי איך אפשר לתקן אותם? מעבדה טובה באזור כפר סבא? לעשות את זה בעצמי? ??? יש תמונות למטה של זה - תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by deluxe,

מחפש כרטיס קול שמפיק סאונד איכותי.... במחיר של עד 600 ש"ח או טיפה יותר.... מעוניין לחבר אליו מיקסר (BEHRINGER XENYX 1002) ורמקולים מוגברים/מוניטורים. לא למטרת הקלטות ועיבוד סאונד אלא לאיכות שמע גבוהה. תודה רבה!!!

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Green,

היי ידידה שלי מביאה לי איפוד 60 מארהב רציתי לדעת אם צריך להבריח את זה או שאין על זה מכס ואפשר לעבור בלי בעיה תודה

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by ofiryo,

שלום לכולם, אני צריך עזרה ואשמח אם מישהו יכול לעזור. יש לי טלוויזיית LED של טושיבה דגם 32PU200. הטלוויזיה נקנתה לפני חודשים ספורים והכל עבד מצוין. לפני מספר שבועות חיבור ה HDMI הפסיק לעבוד (מבלי לקבל מכה כלשהי או שינוי שבוצע) וכל מה שאני מנסה לשנות בהגדרות פשוט לא עובד. ניסיתי את שני חיבורי ה HDMI ושניהם הפסיקו לעבוד, ניסיתי לחבר גם את הפלייסטיישן (שעבד בעבר) וגם ממיר של חדש של הוט וניסיתי עם 3 כבלים שונים. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? אולי יש איזשהו שינוי שצריך לבצע בהגדרות? אשמח לכל עזרה שהיא. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  25. הרכבתי פעם מגבר לאוזניות ממעגל הגברה של רמקולים של YAMAHA ובניתי לו באותה תקופה קייס. עכשיו החלטתי שאני רוצה לבנות לו קייס חדש וכך עשיתי. המגבר לפני: והקייס החדש:

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים