אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
קנית רמקולים ומגבר ורצית לדעת אם מתאמים לעוצמה דגם של הרמקולים הם YAMAHA NSP-270 ושל המגבר הוא YAMAHA HTR-5930 ואם אני יכול לחבר אוות לממיר hd של yes
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי צורב DVD לא מזמן ואני עסוק בימים האחרונים בכל הנושא שקשור להמרות וכו' . האמת שאני לא ממש יוצא מזה - קראתי המון מדריכים אבל עוד לא מצאתי אחד שאני ממש יכול להגיד שהוא מדריך טוב. חשבתי אולי אם יש פה אנשים תותחים ( ואני מאמין שיש ) שתשימו מדריך מקיף ומסודר על התוכנות הנדרשות וסדר הפעולות בהכנת דיסק DVD מקובץ XVID וכו' . אני יודע שהאיכות אף פעם לא תהיה כמו המקור אבל בכל זאת. אם אפשר שהמדריך יכלול גם AC3 והטמעת כתוביות זה יהיה בכלל מעולה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
יש רמקולים Logitech® X-530 זה טוב?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום חברים, מה שלומכם? יש לי לוח אם ABIT NF-7S ואני משתמש בכרטיס קול שבלוח אני משתמש ביציאה האופטית שלו שמחוברת למגבר HARAMAN , ורציתי בבקשה לברר איך הכרטיס קול כרטיס אודיו BlueGears X-Mystique האם הוא טוב? ולמה הוא עדיף מאודיו G 2 של קריאטיב. תודה רבה לכם.
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
רציתי לקנות מבאג את creative zen micro הוא עולה אצלם 1200 ז"א 12*99 ש"ח , עכשיו הוא 4 ג'יגה וזה יספק אותי מאוד השאלה היא האם שווה לקנות אותו במחיר הזה,או האם בכלל שווה לקנות אותו? ועוד דבר קטן..למי שקנה..איך האיכות שלו?
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי Altec Lansing ATP3, שקניתי אותו לפני 3 שנים בערך, רמקולים מדהימים. לפני שבוע, גיליתי שגם לאמא שלי יש כאלה ושכנראה קנינו אז לשנינו. רציתי לדעת אם אפשר לגנוב לה את הרמקולים ולהפוך את זה למערכת 4.1 באיכות מטורפת? צריך מתאמים? כרטיס קול מיוחד? תוכנה? תודה רבה לכם.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הורדתי סרט קובץ mkv hd יש לי כרטיס מסך nvidia 7900 gs ומסך של סוני Sony SDMX95F מחובר בכבל פינים לכרטיס האם כל זה נותן לי לראות HD ?
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אוקיי שלום כולם , הטלויזיה היא LCD יש לה חיבור RGB ...רציתי לדעת מה יתן תמונה טובה יותר כבל של RGB לה RGB או DVI לה HDMI . ולמה יש כבל שעולה בזאפ http://exp.shopy.co.il/products/91969 והחנות הקרובה לביתי רוצה למכור לי כבל של פיליפס ב 300 שח , אותו חיבור . ההבדל אמת יורגש ?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת מה ההבדל בין אודיגי 2 ל אודיגי 2 zs ! תודה מראש !
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך הטלויזיה עם היא אמינה עם רואים בא טוב ל 2000 שקל ובעיקר עם רואים טוב בפלייסטישן 2 ובDVD בקיצור רציתי לדעת את דעתכם תודה ועם יש לכם המלצה על טלויזיה אחרת בסביבות ה 2000 2100 תמליצו
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
-
אפשר ביחד אבל זה עולה הרבה כסף.. אפשר גם בנפרד אבל משהו טוב מנסיון שלכם
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אז ככה רוב הסיכויים שאני יקנה את הGTXP 5.1 או 6.1 של הרקולס מפנדה ורציתי לישאול אתכם המבינים האם קריאטיב 5300 מתאים לזה בלי מתאם או שצריך איזשהו מתאם מיוחד ? ועוד שאלה .. הוא יעשה את ה5300 למערכת קולנוע ביתי עם דולבי דיגיטל ? ראיתי שיש לראק כמה יציאות 2 לאחורה 2 לקדימה אבל היציאות של הבאס ושל הסנטר לא ניראה לי מתאימות אתם יכולים להגיד לי איזה יציאות יש ל5300 של קריאטיב או אולי יש איפהשהו ביקורת על הרמקולים שלהם ? תודה מראש !
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבחינת אוזניות ENEAR, היו לי את הרנרפנס 220 של JBL (שהם בסדר), וגם את ה AKG שעלו קצת יותר. ראיתי לפני כשבועיים את ה SCL2 החדשות של SHURE ב EBAY ב 69 דולר וקפצתי על המציאה. הו היורשות של ה E2C המיתולוגיות, וחבר'ה - WOW! איזה איכות סאונד מדהימה!!! מבודד שמיעה טוטאלי ופשוט טווח רעשים שמעולם לא שמעתי בשירים שלי. הנה הם: אליה וקוץ בה. בפעם הראשונה אחרי עשרות הזמנות מ EBAY, המכס הכלבים לקחו לי 178 שקל (!!!) מס. ככה שיצא לי עם משלוח 460, שזה בסה"כ 80 שקל פחות ממה שאפשר למצוא את זה היום בארץ. באסה, אבל חפיף. באייפון שיש לי הם נשמעות מצוין, ב F2 ו ב A2 של IAUDIO שיש לי זה כבר חוויה חצי אורגזמטית.
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הריצפתים שיש לי התקצים הוא 6K אם זה חשוב אז יש לי מגבר של KENWOOD לא זוכר את הדגם אני יבדוק אם צריך
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחבר את הכל כמו שצריך לרסיבר ורק הסנטר עובד !!! בסראונדים שומעים חירבושים .... סנטר וסראונדים של Westra רסיבר של ימאה ... מה הבעיה כאן ? הכל מחובר לממיר של יס מקס וטלוויזיה של MAG 32 אינץ'
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
יש לי כזה דבר: 1. AKG 240 DF 2. BEYERDYNAMIC DT880 3. SENNHEISER HD600 4. DAN CLARK ETHER 2 נראה לי שזהו זה. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 422 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מנסה לקנות LCD 32 בחנות אחת ממליצים על SONY 302 בשנייה Toshiba AV700 בשלישית Toshiba LV703 ברביעית Toshiba AV703 בחמישית Toshiba LV733 ורוב האנשים שקנו טלוויזיה של ה HAIR אומרים שזו ההחלטה הכי טובה שלהם לי אישית יש בבית LG 23UR ובחנות ממליצים על LG LD460 אז יש פה 7 דגמים והמלצה מהחברים ללכת על HAIR כולן באותו מחיר 2200 +- הלכתי לחנויות בכל חנות תמיד זו שהמוכר ממליץ עליה נראית הכי טוב כי היא עומדת ומכוילת ככה שהיא תימכר אז מה אתם אומרים מה שווה לקנות? הדבר שהכי חשוב לי בטלוויזיה שהיא תציג סרטים וסדרות בצורה הטובה ביותר גם בערוצים בחדות גבוהה וגם בערוצים הרגילים שלא כמו במסכים שיצא לי לראות שיודעים לשדר טוב רק בחדות גבוהה ואי אפשר לראות בהם חדש…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שבעבר רציתי לארגן מפגש אודיו כללי וקיבלתי יותר כאבי ראש ממה שהייתי מקבל מבעיטה בביצים, הפעם אני לא מעלה שום פרטים מדויקים ושום כלום. קודם כל, האם יש התעניינות? הרעיון הוא לערוך מפגש אוזניות עם ציוד רציני. לא אוזניות IEM או כפתור, אלא אוזניות full-size רציניות, עם כמה מגברים. במידה ואתם מעוניינים להגיע, ויש לכם ציוד שיכול להתאים, בבקשה לפנות בפרטי. אני כמובן מוכן לתרום לצורך העניין את ה-AKG K340 שלי, וייתכן ועד אז יהיה לי גם מגבר כלשהו. פניות בפרטי, לא להפוך לדיון ספאם. עריכה: החל מפוסט 6 ישנם רשמים מהמפגש! Anatoli.
-
- 47 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
אחרי אין ספור התלבטויות , התחדשתי לי היום ב כרטיס הנ"ל (זה שבא ערום ללא הפלסטיק השחור וללא 64MB X-RAM) אבל עם כל שאר הפונקציות... אז אתחיל בזה שאומר שלמרות אין ספור חששות שמא הדרייברים יהיו בעייתים ...הכל עובד פיקס (בינתיים) על VISTA X64 .. גם הדרייבר שהגיע בדיסק עבד יופי רק שחסרות בו מספר פונקציות כמו העבודה במצב DTS ו DTS:NEO . ישר משמיעה ראשונה שומעים הבדל אדיר לעומת כרטיס הקול מובנה לוח (REALTEK ALC889A) שעבדתי איתו בשבועיים האחרונים מאז קניית המחשב החדש גם כן ... אבל השיפור האמיתי בסאונד בא אחרי שהפעלתי את ה X-FI CRYSTALAIZER שלמרות שהייתי קצת סקפטי לגבי הנחיצות שלו... מסתבר שיש סאונד טוב ויש סאונד טוב יותר.. בהחלט מרשים מה שהוא עושה מקובץ MP3 באיכות סבירה של …
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היום קיבלתי את המכשיר שלי , אז כמה רשמים ראשונים : איכות הקול: נשמע טוב למדי , אין לי שום דבר להשוות אליו חוץ מהsoundblaster live שלי וזה מאוד קשה להשוות כי לsoundblaster יש יציאות הרבה יותר חזקות אבל בכלליות אני חושב שהבאס שלו טיפה יותר חזק ... אני גם לצערי חייב להשוות על רמקולים Ispire 5200 שהם גם לא שיא הדיוק שקיים , עכ"פ אם יזדמן לי איזה איפוד אני אוכל להשוות , אבל בכלליות האיכות סבבה. ממשק : הממשק הגיוני ופשוט מאוד , יש תפריט ראשי אחד שממנו יורדים לתוך תפריטים אחרים בצורה מאוד הגיונית , מה שמאוד מעצבן זה הגלגל ווליום שיש לו התנגדות מאוד גבוהה ויש להפעיל לחץ רב כדי לסובב אותו, יתכן שזה רק בנגן שלי או שזה יהיה יותר קל עם הזמן אבל זה בהחלט מפריע בשינוי הווליום. מסך: ה…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האוזניות הוזמנו מאיביי והגיעו מאד מהר לארץ, אבל נתקעו במכס 4 ימים (גיליתי את זה רק בדיעבד). זאת הולכת להיות בעיקר התרשמות אישית, וגם טיפה השוואה לHD595 ששמעתי לפני כשבועיים בקילומבו. טוב, אז לאחר שחילצתי אותן מהמכס (במהירות מפתיעה, עלי לומר) היום ויצא לי להתרשם מהן בחיבור לאייפוד קלאסיק, לכרטיס קול במחשב, ולמגבר של הגיטרה החשמלית, לפניכם רשמים סובייקטיביים לחלוטין ולא מקצועיים בעליל (אין לי מושג בכל המושגים האלה של "במה"/"רזולוציה" וכו') אבל אני אנסה להעביר את תחושותיי בצורה הכי טובה שאני יכול. שיהיה ברור, אני לא אודיופיל, אבל אני מסוגל להבדיל בין אוזניות ב100 שקל (שזה, בלי קשר, יותר ממה שרוב האנשים בארץ מוכנים להוציא על אוזניות, וחבל) לבין אוזניות איכותיות קצת יותר. …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שאליו מחובר ראוטר אלחוטי של D-link דגם 524 ורסיבר ביתי בחדר מרוחק שיש לו חיבור לרשת וכרגע אני מחבר בין המחשב לרסיבר בעזרת כבל . הייתי רוצה לדעת מה אני צריך להוסיף כדי לחסוך את הכבל כך שהרסיבר יתקשר עם מחשב בצורה אלחוטית ? תודה
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי סוני סלים חדש ויש לי 5 רמקולים של 5.1. כאשר לכל רמקול יש מאחורה 2 חיבורים (שחור ואדום) של חוט(יש תמונה). השאלה שלי,איך אני מחבר אותם לסוני לכניסה האופטית שלו? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
כשאני מעביר קבצים מהמחשב לנגן (אני שם בתיקיה כי כשאני מוחק את כל התיקיה ככה לא נשאר זבל) ומעביר אותם אח"כ בחזרה (או מוחק) אני שם לב שנשאר פחות מקום (כמה k פחות בנגן) אז השאלה שלי היא למה,האם נשאר "זבל" ואיך אני מסדר את זה.
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-