עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Anxiety,

שלום לכולם, יש לי מחשב שאני מעוניין להפוך אותו לHTPC, כדי לראות סרטים באיכות של 1920 על 1080. עכשיו הורדתי סרט אבל הוא כל הזמן ניתקע לי תקיעות מעצבנות. המפרט שלי הוא: q6600 4GB ram 500 GB 8800 gt לוח אם של- gigabit תודה לתומכים

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  2. ההורים התחדשו במערכת חדשה לסלון אז לקחתי את המערכת הישנה אליי, זה 5.1 של LG המערכת נראת ככה- http://www.jr.co.il/forsale/home-cinema1.jpg הכניסות אודיו http://www.jr.co.il/forsale/home-cinema6.jpg והיציאות http://www.jr.co.il/forsale/home-cinema7.jpg עכשיו, חיברתי בנתיים רק את הSUB ואת הFRONT RIGHT כדי לראות אם זה עובד, חיברתי את הרסיבר לחשמל, ודרך הקומפוזיט עם מתאם למחשב. זה המתאם- http://img822.imageshack.us/img822/4007/13470977818954.jpg זה לא עובד, למישהו יש רעיונות? אולי בעיה עם הדרייבר? צריך לחבר את כל ה5.1? תודה רבה ושבת שלום

3. שלום, אני מתכנן קנייה של מערכת קולנוע ביתית בעתיד המאוד קרוב, וכרגע יש לי קרובים באמריקה ורציתי לשאול אם כדאי לבקש כרטיס קול חדש.. הכרטיס קול הנוכחי שלי הוא הכרטיס קול המובנה בלוח שלי שהוא Chsintech 7Njs Zenith בתאחלס זה אחלה כרטיס קול ואני שומע איתו סבבה, יש לו 6 ערוצים (2 יציאות כמובן....) אני אל דיוע בדיוק איך קוראים לכרטיס אבל הוא של CMEDIA והוא עובד בתכנולוגיית XEAR 3D שלהם.... שתאמת משפר הרבה את הסאונד.... אבל חשבתי אולי הכרטיס קול הזה לא ייתן לי לנצל את האיכות של המערכת שאני אקנה... אני אל דיוע עוד בדיוק איזה מערכת אני אקנה אבל בזה אני כבר אתייעץ איתכם מאוחר יותר.... אין לי תקציב לכרטיסים יקרים מדי והחנות שאני אקנה בה כנראה היא www.newegg.com תודה רבה לכולם, ניר.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  4. קניתי x-540 למחשב של ההורים שלי ותהיתי אם יש אפשרות לחבר אותו ל LCD בסלון, נראה לי בסלון הם יפיקו מהרמקולים יותר תועלת. מדובר ב REGZA של טושיבה, דגם 37C3000 תודה לעוזרים עריכה: מצאתי את זה, אני רק לא יודע מה עדיף, לקנות את הממיר הזה או פשוט לחבר לשקע של האוזניות, מה יתן צליל יותר איכותי?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  5. Started by alon83438,

אהלן, אם אני קונה את המובו2 4ג"ב (200$) כדאי לקנות גם את השלט (חוטי, שמוסיף אפשרות להקלטת קול ורדיו) ב70$?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  6. Started by eliran-f,

היי חבר'ה, אני עד היום רגיל לחבר את האוזניות בחור של הרמקולים שנמצא בסאב וופר,ככה שרק סאב ואוזניות [במקום רמקולים]עובדים, זאת אומרת שהאוזניו אינן מחוברות ישירוות למחשב, עכשיו השאלה שלי היא כזו..אתמול לאחר שנתיים הם נדפקו..משהוא שם נדפק, אז הוצאתי אותם והם כרגע אינם עובדים,אינם מחוברים כלל. כרגע אני מחבר את האוזניות בצורה ישירה ל in put שלהם מאחורי המחשב, עכשיו,שמתי לב שמאז שחיברתי אותם ישירות..הצליל הוא סבבה,ויש לי אוזנית מאוד איכותיות,ויש באסים סבבה, אבל הצליל הוא לא איך לומר.."מלא" ועשיר כמו שהוא היה מחובאר לבאס.. 1.האם זה מכיוון שהאוזניות מחוברות ישירות לכרטיס קול? 2.ברגע שאני אקנה חדשים ואני יחבר כמו פעם דביר להניח שזה יחזור להית צליל כמו שהתרגלתי אליו? כדרך אגב הכרטי…

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  7. Started by Zeev86,

אהלן. חשבתי ללכת על הטלוויזיה הזאת: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=822243 התקציב שלי 2000-2500 שקל. אין לי צורך לא בSmart TV ולא בתלת מימד. האם שווה לקחת את הדגם הנל, ואם כן, מאיזו חנות? אם לא, אשמח להצעות נוספות. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  8. שלום לכולם, קניתי מגבר אוזניות שפורפרתי חדש, ואני מחפש מנורות לשדרג אותו. בעיקרון אני צריך 6080 או 6SN7 (הדגמים) אבל גם דגמים אחרים יכולים להתאים (חלקם). להרבה אנשים יש ציוד זרוק בבית שהם לא צריכים עם מנורות בתוכו. למישהו פה יש אולי בבית מגבר ישן שמשתמש במנורות ולא משתמש בו? Anatoli.

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  9. Started by kantan1,

שלום יש לי וינדוס XP וחיברתי מיקרופון למחשב לחור הורוד מאחורה. אני שומע את עצמי ברמקולים, אבל שאני רשמקול או בדיקת חומרת קול הוינדוס טוען שלא זוהה שום קול. איך זה קורה ומה עושים????

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  10. הי, אני עומד לפני קנית מגבר (בטוח) ונגן (אולי - נגן DVD כלשהו). הרבה מהשירים שלי הם בפורמט MP3 ויותר נוח לי ככה - להכניס DVD אחד עם הרבה שירים, מקל USB עם שירים (שאותו אני מחבר ברדיו ברכב) וכו'. אני מעדיף לא לחבר נגן כמו iPod למערכת באופן קבוע - למרות שלהם ממשק משתמש הכי נוח (אולי עם מעמד בעתיד - לא עכשיו). מנסיוני, נגני DVD לא ממש מראים יפה את הדיסקים שמכניסים, ורוב המכשירים משתמשים ב On screen display - קצת מרגיז להדליק את הטלויזיה רק בשביל למצוא את האלבום הנכון. רעיונות מישהו?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  11. Started by meirdor,

אני לא יודע אם אני מגזים או לא אבל זה לא קרוב אפילו לביקורות שמהללות תמערכת ברשת הבאס סבבה לגמרי הבעיה היא ברמקולים עצמם אני לא יודע משהו חסר.... במוזיקה של האוסים הסאונד סבבה לגמרי אבל במוזיקה ישראלית זה לא קרוב אפילו לסאונד של האוזניות JBL REFERENCE 220 אולי אני מגזים??אולי אני אאודיופיל ואני לא יודע מזה ??אני בהתלבטות אם לזרוק לפנדה את הרמקולים האלה בפרצוף או לא אחרי הכל ב 420 ש"ח אין לי כזאת אלטרנטיבה אחרת ....

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  12. Started by assafidan6,

חיברתי את המחשבב לטלויזיה lcd 32 והרמקולים שלה לא עובדים לי. אז חיברתי את הרמקולים של המחשבב שלי איך עושים שיעבוד לי הרמקולים של ה-lcd! תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  13. Started by gkman,

שלום לכולם היו לי אוזניות ergofit של פנסוניק- אבל לצערי האוזניה הימינית הפסיקה לפעול. הייתי מאוד מרוצה מהם - אבל אני לא רוצה לקנות אותם שוב כי הבעיה שהאוזניות פתאום מפסיקות לעבוד חוזרת על עצמה הרבה- והאחריות שלהם זמנית בכל מקרה אני עכשיו מחפש אוזניות חדשות- והנה מה שאני צריך שהם יהיו. יושבות בתוך האוזן אחריות לכל החיים מחיר סביר (בסביבות ה100 שקל) וכמובן איכות שמע טובה תודה על הזמן

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  14. Started by Zrizi,

ערכתי בשבועיים האחרונים סקר בנוגע לטלוויזיות, שהסתיים ברכש אתמול, וחשבתי לשתף אתכם במסקנותי הכלליות. המיקוד היה טלווזיה בתקציב בינוני (איזור ה5K שח) למרחק צפייה של קצת מעל 3 מ' לסלון. מצד אחד, היתה ירידת מחירים דרסטית, ואפשר היום להשיג טלויזיות בתקציב זה שלפני שנה עול כמעט פי 2. מצד שני, עדיין איכות הצפייה בשידורים רגילים (שאינם HD) נמוכה מטלוויזית CRT בת 10 שנים, לפחות בטלוויזיות מתחת ל10K שח. יכול להיות שעדיין צריך להמתין לפני קניית LCD למי שיש טלוויזית CRT טובה. להבנתי אין הבדל משמעותי היום בין פלאזמה וLCD, והכל תלוי בדגם הספציפי. התחלתי לחפש 32" איכותית, אבל לאחר צפיה בחנות הבנתי שאני אהנה הרבה יותר מ37". יש כיום חילופי סדרות אצל מספר חברות וניתן להשיג בזול את דגמי שנ…

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by TAsraf,

אני מחפש אוזניות In EAR טובות לשמיעת מוזיקה עם תדרים גבוהים כמו טראקים של Space Cat Domestic Pixel Eskimo DNA הנה מצאתי את אלה: http://zap.co.il/models.asp?Sog=E-Headphone&DB181743=181790&DB27635=27636&DB27645=27648&DB27639=27640&DB66411=66413&DB66385=129470&orderby=price אשמח אם תמליצו לי על כמה טובים שיספיקו לי ושיתפסו לי באוזן טוב תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  16. מחפש המלצה עבור כרטיס קול כמה שיותר פשוט אבל שיצליח להתחבר לטייפ סטנדרטי על מנת להמיר קלטות ל MP3 באיכות סבירה

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  17. שלום, אני רוצה לחבר לHTC EVO 3D אוזנייות השאלה איזה? אני מוכן להשקיע עד 3000 בשביל לקבל איכות גבוה מאוד, אבל כמובן יש גם למחיר שיקול ואם יש משהו שווה בפחות כסף אז למה לא מצאתי עד עכשיו שני אוזניות שאני שומע הרבה דברים טובים עליהם: monster beats - studio tour monster beats אני מודע להבדלי מחירים אבל עדיין לא שמעתי אותם אז אני לא יודע מה אני מחליט. דבר שני האיכות שמע בפלאפון הזה לא הכי טובה (לא כמו באיפון בו נגיד ככה), מה לקנות בשביל להגביר את האוזניות או להזרים מוזיקה?

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  18. Started by peacebringer7,

האם יש דרך לחבר נגן DVD למחשב או למסך המחשב(מסך ישן לא LCD אלא מהשמנים כבר לא זוכר איך קוראים להם TFT)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by ShaharSi,

אני מחפש אוזניות in ear עדיפות לצבע שחור או כחול. ושידעו לתת גם באס שלא יהיה צליל שטוח. יש למישהו המלצה לתת על בסיס נסיון?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. הנקודה החשובה היא אם מישהו מכיר חנות אשר מחזיקה במוצר פיזית שאני יוכל ללכת לראות לפני שאני קונה??????????????

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  21. Started by Nachum987,

אהלן אנשים, דודה שלי חוזרת מארה"ב בעוד כשבוע ואני רוצה להביא משם אוזניות איכותיות, שישמשו אותי במחשב, כאשר הם יהיו מיועדים למשחקים ומוזיקה. חוץ מזה הם לא ישמשו אותי לכלום, אז אני רוצה את ההמלצות שלכם לאוזניות האיכותיות ביותר אשר ניתן לרכוש במחיר של בערך 100$ או יותר (אין בעיית מזומנים) אך חשוב שהאוזניות לא ידרשו מגבר, ואם כן צריך אז עם מגבר שמקבלים עם האוזניות. כמו כן אין לי בעייה שהאוזניות יהיו פתוחות או סגורות, אך כן חשובה הנוחות שהם מקנים והתחושה על האוזניים.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  22. Started by reviZor,

שלום אנשים בהמשך לבעיה שהייתה לי בשרשור קודם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=459679.0 אני החלטתי לקנות כרטיס קול שיתאים לצרכים שלי והם: שמיעת סראונד מלא במשחקים יש לי מערכת קולנוע מחוברת למחשב: רסיבר Denon1610 רמקולים Jamo 406 המערכת מחוברת דרך כבל קואקסיאלי לכרטיס קול מובנה על הלוח אם Gigabyte P35-DS3L הכרטיס קול הזה לא מוציא סראונד במשחקים אפילו אם אני מגדיר בתוך משחק שאני משתמש בסראונד (5 ערוצים ללא סאב) לפי מה שקראתי ברשת ישנם כרטיסי קול שעושים decoding לכל צליל שיוצא מהמחשב לDD / DTS אז הנה באה הבקשה שלי: אני רוצה לקנות כרטיס ק'ול שיעשה את הדבר הנ"ל וייתן לי תמיכה בסראונד גם במשחקים תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  23. Started by AcidBurn10,

שלום חברים יש לי מע' רמקולים Logitech X-530 שקניתי אתמול חיברתי אותם היום ויש לי רעש סטטי כל כמה שניות , רעש כזה כאילו הכבל לא יושב טוב , מין פיצוצים קטנים כאלה , כמו הפרעות .. גם שאני שומע שירים (זה פחות קריטי) וגם שאין שום אודיו מהמחשב .. אם אני יושב ליד המחשב בשקט בלי לשים שירים זה רעש מטריף ומעצבן , כל כמה שניות.. ניתקתי אותם לגמרי מהמחשב וזה הפסיק .... מה זה יכול להיות? זה הרמקולים? או איזשהי הפרעה אלקטרומגנטית ? יש לי ראוטר אלחוטי , ניתקתי אותו אבל זה עדיין המשיך ... כדאי להחליף אותם בסט חדש/אחר ? תודה !!

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  24. קיבלנו את הדגם 40D550 ועל המדבקה האחורית אין איזכור לVERISION אלא יש מדבקה קטנה בצד שרשום שם VERISION: HN03 איזה פאנל זה בדיוק? (מיוצר בתאילנד המכשיר)

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  25. שלום אני רוצה להשתיק\להפעיל את הסאונד בחלונות אקפלורר שונים שפתוחים בו זמנית מין לשחק עם זה בזמן אמת איך אני יכול לעשות את זה ? (אולי בעזרת תוכנה) ווינדוס אקספי סרוויס2

• 0 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.