עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. לנגן mp3. העדפה ל IN EAR כי אני ישתמש בהם מחוץ לבית.

2. Started by asafgolan,

יש לי אפשרות להביא את הטלוויזיה הנ"ל ב3700 ש"ח כולל הובלה והתקנה - האם זה משתלם? בגדול אני מתכנן לחבר אליה מחשב למטרות צפיה בסרטי HD וסרטים באיכות DVDRIP סטנדרטית, וXBOX 360 התומך גם הוא בהצגת תכני HD. יש משהו עדיף באותו טווח מחיר?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  3. Started by fireblue,

שלום לכולם , אני רוצה לקנות מסך LCD של 26'' וחשבתי ללכת על המסך היפייפה של סמסונג http://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=413346 רצוני לדעת מה דעתכם על המסך הזה ? ועוד שאלה איך אני יכול לדעת איזה מתלה מתאים הLCD הזאת ? הבנתי שיש כמה סוגים של מתלים עם מקומות אחרים בחורים שלהם . . . עזרהההה , תודה מראש. . . לירן .

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  4. חשוב שיהיה כסוף ומאתר אינטרנט אמין.

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  5. Started by DMaster,

אני צריך המלצה לאוזניות בתקציב של 350 ש"ח. השימושים הם סרטים, סדרות ומשחקים. לא אשמע איתן מוזיקה. יש אפשרות לקנות מאיביי ומהדיוטי פרי. ככה שאפשר להמליץ על אוזניות שעולות יותר ואני כבר אנסה למצוא בזול יותר. אם אפשר אז אני רוצה המלצה לכמה דגמים. ראיתי את ה HD212, ואני יכול להביא ב250. יש לי אפשרות לקנות גם HD515 ב300 שקל. אבל קראתי ביקורות לא טובות עליהם. כדאי לקחת אחד מהשתיים? עד עכשיו הייתי עם זלמן 5.1.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  6. Started by DakloN,

שלוםם האם מישהו יודע מה ההבדלים בנייהם? חוץ מהכפתור שליטה? והמיקרופון המשמש כדיבורית האם יש להם אותם נתונים? אני צריך את זה לאייפון...

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  7. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים... אחד מזוגות האוזיות שיש ברשותי הוא the plug מתוצרת koss... עם האוזניות הגיעו 2 זוגות של ספוגיות גומי/אטמי אוזמניים/שקר כלשהו שמתבשות עליהן... 2 הזוגות התבלו לי... האם מישהו יודע היכן בארץ הקודש אפשר לקנות/להזמין/למצוא/לגנוב את הגומיות הנ"ל? תודה

8. Started by XybeR,

שלום, אני מעוניין לקנות טלויזיה לסלון ב9000 ש"ח +- השימושים הם 60% טלויזיה (יס) 20% חיבור למחשב עם HDMI 20% DVD תודה רבה

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  9. מה אתם אומרים על סדרת הMX של Sennheiser? מומלץ?

10. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...הסיפור הוא מוזר... קניתי LCD 32 של סמסונג מדם LA32R81B חיברתי אותו אתמול למחשב והכל היה טב ויפה...ראו טוב....הרזולוציה הייתה סבבה...כל עבד כשורה... המשכתי לראות ואז הבחנתי שלאחר איזה רבע שעה...המסך נכבה ונדלק או שהוא "איפס את החיבור של המחשב".... לא יודע... המחשב לי מוגדר לכבות את המסך לאחר חוסר בפעילות של 20 דקות.... קיצור קמתי בבוקר ואני לא יוכל לראות את המחשב בטלוייה...כתוב לי check signal cable.... וכשאני מחבר את הTV דרך הHDMI של הלוח אם הכל טוב וסבבה....אבל שאני מחבר דרך ה7600GT...אין כלום... יש משהו לעשות??... אגב יש לי את הדרייברים הכי חדשים של הכרטיס מסך..!!.. מה זה יכול להיות?

11. Started by daphne_n,

שלום לכולם, אבא שלי רכש לאחרונה Lcd של טושיבה דגם 37a3000e, עכשיו, כשהוא קנה את הטיוי נאמר לו שהדגם הוא 37a3000, ולאחר הקנייה אבי שם לב כי הדגם הוא מה שציינתי הנ"ל הבנתי שיש מס' דגמים A,e ועוד כל מיני, מה ההבדלים ביניהם? מה אומר האות E בהקשר של הטיוי? תודה, דפנה

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  12. Started by Sctoweri,

שלום ... יש לי הצעת מחיר טובה לשתיי הטלוויזיה האלה ....עזבו את המחיר ..... מה טלוויזיה יותר טובה? את איזה כדאי לי לקחת ?? אני רוצה את הטלוויזה לצפיה מחברת ''יס'' ולראות סרטים מהמחשב בHD LG http://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=581928 Thomson http://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=423282

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  13. אם אפשר אפילו תוכנות. המטרה היא לבדוק כמובן איזה כרטיס קול מבין אילו שיש לי יותר טוב. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  14. Started by i.k,

מה הרמקולים 2.1 הכי מומלצים בסכום הזה שיכולים לספק באס בתדר נמוך ואם עומק צליל? הכי שווים ביחס למחיר מול תועלת.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  15. טוב, לא ידעתי בידיוק אי לפרסם, כאן או בתוכנה אבל החלטתי כאן. אני עובד על XP Pro עם חיבור סאונד דיגיטלי לכרטיס קול של הלוח אם Gigabyte GA P35 DS3L. המקלדת שלי - Dinove media desktop יודעת להגביר להמניך ולהשתיק את הסאונד של המאסטר וואליום. אבל שמחובר חיבור דיגיטלי כמו שרובכם אולי יודעים זה לא משפיע. מה שאני רוצה זה שאם אלחץ לדוגמא במקלדת על הנמכה שזה יוריד ווליום במאסטר ווליום (מה שזה עושה כרגע) ושזה, ישפיע על הווליום בנגן. או אם למישהו יש דרך יצירתית אחרת לשלוט על עוצמת הסאונד הכללית עם חיבור דיגיטלי ודרך המקלדת אתגר ;D יותם.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  16. Started by zamber,

אהלן, אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתית. התקציב שלי הוא 1200 ש"ח ואני מעדיף לקנות באינטרנט. אני אשמח אם תתנו לי מפרטים עם קישור לאתר אמין.. תודה רבה[br]פורסם בתאריך: 23.10.2007 בשעה 19:28:56 אני מחפש גם טלוויזיה 37 אינצ' lcd בתקציב של 6000 ש"חתודה רבה

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  17. אני מעוניין לרכוש מחשב עם כרטיס מסך 8600 GT ולחבר דרך DVI אחד מגבר ק"ב דרך DVI שני מסך מחשב ודרך SVIDEO טלויזיה .שאלתי היא האם כול החיבורים יכולים לעבוד במקביל כאשר אני מעוניין לשלוט על המחשב בעזרת שלט מדיה סנטר של מיקרוסופט

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  18. Started by ARI_ARI,

אחרי שחיברתי את הממיר של הוט למחשב הכל טוב ויפה ועובד מצויין דרך התוכנה המקורית של הכרטיס TV. אבל אני רוצה להשתמש בMEDIA CENTER אבל אני לא מצליח לעשות שהוא יקח את התמונה מהSVIDEO. ערבה בבקשה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  19. Started by amit71,

האם יש הבדל משמעותי בין שתי הלוחות הנל באיכות האודיו והוידאו וזאת לטובת משחקים וחיבור המחשב למגבר ק"ב(יחובר לכרטיס מסך 8600GT).ואם יש לוחות אחרים טובים יותר באותו טווח מחרים (עד 700 ש"ח) בבקשה תמליצו.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  20. אז ככה . אני לקראת קניית מחשב חדש וציוד היקפי חדש למחשב הולכים להתחבר בנתיים רקמולים z 5400 ובעתיד אולי גם מערכת קולנוע ביתית איכותית שקרוב משפחה יביא אבל לא קשור לעכשיו אז כמו שאמרתי הרמקולים וגם אוזניות RP-21 אני לא צריך משהו לערכית ודיאו או שמהו כזה רק שתיהיה לי אפשרות לחבר למערכת קולנוע ביתית בעתיד ושיתן לי איכות סאונד הכי טובה שאפשר בתקציב הזה עם אפשרות לחיבור האוזניות כמובן אני מדוע שזה הרבה מאוד דרשיות לתקציב הנ"ל בתודה מראש ליאור.

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  21. Started by ychig,

שלום.. רציתי לקנות את הTV LC51 במחיר של 4300 ש''ח מהחנות TIME2BUY אך המוכר הציע לי את הדגם 32LC7 באותו המחיר, וטען כי היא טובה יותר, האם באמת הTV יותר טובה ? תודה. עדכון קטן.. שאלתי את המוכר אם בכלל יש להם את הדגם LC51 והתברר שאין וכנראה זאת הסיבה שהציע לי את הLC7 אך בכל זאת הLC7 נמכרת ביותר מהLC51 בזאפ..

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  22. Started by bdbd,

http://music.yamaha.com/products/main.html?productId=106347&hierarchy_id=16067_16065 ? איפה אפשר לבדוק כמה הוא שווה?! יש לי לקנות אחד כזה רצייתי לדעת אם שווה המחיר

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  23. Started by Cyron,

מה הדרך שתתן את האיכות הטובה ביותר בחיבור מסך LCD 42" לממיר של יס ?? תודה.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  24. Started by nehmia,

חיברתי את המערכת 5.1 שיניתי ב מאפייני צלילים והתקני שמע למערכת כזאת ניסיתי את כל החיבורים במחשב וזה עדיין לא עובד.. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  25. Started by מאפיונר,

יש איזה דרך לעשות ריסט להגדרות לעשות את זה כמו שהיה בהתחלה כי שיניתי כול מי ני דברים ועכשיו יש אפקטים מעצבנים?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.