אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
הורדתי כמה סרטים מ emule וכשניסיתי להפעיל אותם הוקפץ לי error בקשר ל codec, הרצתי תוכנה שנקראת gspot codec information והיא הראתה לי שחסר לי codec AC3 שהקוד שלו הוא 0x2000 חיפשתי אותו ברשת אבל לא מצאתי, תוכלו לעזור? ולהסביר לי בדיוק מה הבעיה? תודה piro
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב שירים לא בmp3 ברגיל-wmv ויש לי דיסקמן שקורא אמ פי 3 וגם רגילים. כשאני שמה שירים של אמ פי 3 אפשר לראות איך קוראים לשיר שאני שומעת... הבעיה שאם אני שמה דיסק של wmv אני לא יודעת אם יהיה כתוב את השם של השיר כמו באמפי3 תודה רבה אני צריכה תתשובה דחוף. ואם למישהו יש ניסיון אז עדיף
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות בארץ שמוחרת את ה -sennheiser px100\\200 (למרות שחנות שמוכרת אחד מהם בטח מוכרת גם את השניות..) או מי היבואנים שלהם לארץ (אם יש בכלל)?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי קנה 2.1 creative 2400 ב 415 שקל. רציתי לדעת אם הוא יצא פראייר. דעתי האישית היא שכן... איך הרמקולים?
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
ככה שלום... יש לי רמקולים של CREATIVE - הINSPIRE 5.1 וגם כרטיס קול 5.1 של CREATIVE בבדיקה של הרמקולים, כל הרמקולים עובדים. כל רמקול מדבר. אך כשהווינאמפ מנגן, משום מה אני לא שומע כלום מהרמקול האמצעי (CENTER). צריך להגדיר משהו ספציפית בווינאמפ? תודה...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם !! היום בסביבות השעה 10 קיבלתי את הרמקולים שחיכיתי להם כל כך... לאחר שרציתי לקנות מתאם התחלתי להרכיב הכל... הכל סבבה רק בעיה אחת...אני לא מצליח לשמוע את הרמקולים האחוריים! שאני מריץ את הבדיקה של ה SB live הוא משמיע לי אותות שהיו אמורים להיות מהאחוריים ברמקולים הקדמיים (Rear right, rear left) *בקובץ המצורף ניתן לראות איך נראים החיבורים של הכ. קול שלי (לא יודע אם זה רלוונטי אבל היציאה הדיגטלית אצלי צהובה בעוד שבתמונה מראים שהיא וורודה בכל אופן חיברתי את הכבל מה S\PDIF ליציאה הדיגטלית (עם המתאם כמובן) ואת הכבל השני ליציאה השחורה... מה לא עשיתי נכון? איך אני מקנפג את הכל כמו שצריך? ולמה לעזאזל שאני מדפדף בתפריט של הסראונד מיקסר של הקרייטיב אני רואה רק אפשרות של אוזנ…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המכשיר ויש לו דעה עליו? שמתי עליו עין בעקבות הגודל המזערי שלו והמשקל (28 גר' ללא בטריה), כמו כן הוא מסוגל לנגן במשך 12 שעות בעזרת סוללת AAA אחת בלבד.
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני עומד לקנות את ה AUDIGY ZS - הזמנתי את ה TSS-1 של YAMAHA - סט של 5.1 - השאלה שלי אם אני מוסיף להם עוד 2 רמקולים אני אשמע 7.1 ? הסבר למי שלא הבין - את כל הכניסות של ה 5.1 - CENTER/SUBWOOFER, FRONT,REAR - אני מחבר את ה 5.1 - ול2 ערוצים נוספים אני מחבר את ה 2 רמקולים האחרים ....
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
ואכן ישנם ארבעה חיבורים בכרטיס עצמו. כניסה (LINE-IN) כניסה ממיקרופון יציאה לרמקולים שעובדת. יציאה\כניסה לא ברורה. מה היא זו הלא ברורה? ניסיתי לחברה לרמקולים, אך זה לא עבד... למישהו יש את הכרטיס ויש לו מושג על מה אני מדבר? (החיבור השמאלי)...
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
ברצוני לקנות נגן MP3 ונגן CD ו VCD של LENCO LDMV311 הייתי רוצה לשמוע מה אתם חושבים האם כדי לקנות ? מה טוב ? ומה רע בו ? אם אתם לא מצעים לקנות אותו אז מה כן כדי ? http://www.lastprice.co.il/Product.asp?productid=1256&catcode=34 בתודה S@dik
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את האיי פוד החדש, וחיברתי אותו למחשב בפיירוויר וחיברתי את כל הכבלים.. ואפילו האייפוד מראה לי שהוא נטען על ידי הפיירווייר מה שאומר לי שהוא בעצם מחובר כי אחרת הוא לא היה נטען... בהתקנה הוא אומר לי שצריך לחבר אותו למחשב כדי להגדיר אותו, והוא בעצם מחובר והוא שוב אומר לי שהמחשב לא מזהה אותו ושאני יחבר אותו ואני לא מבין מה לעשות, מה יכולה להיות הבעייה? בינתיים דילגתי על השלב הזה בתהקנה אבל התוכנות שבעזרתן אפשר להעביר אליו שירים לא מזהות אותו אז הוא לא פועל לי בינתיים :\ אם יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעייה או מה אני יכול לעשות בבקשה שיעזור. תודה
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
האם יש דרך להוסיף כניסה דיגיטלית (אופטית) לכרטיס הקול שלי? כמה עולה ומאיפה אוכל לקנות, אם כן? תודה מראש, ניר.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ריסיבר חדש YAMAHA 430 וזה ממש (ממש) לא הפיוניר העלוב שהיה לי לפני. יש פה בערך מיליון חיבורים (מזל שלא קניתי את ה :D530) ואני לא מצליך להבין בשביל מה כל החיבורים של הוידאו מאחור. זה ריסיבר למה הוא צריך יציאות וידאו? ליד כל זוג חיבורים של קול (אדום לבן) יש חיבור וידאו (צהוב):
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז חשבתי על הרמקולים הבאים Yamaha YST-MS35D http://www.pch.co.il/docs/pd1922839888.htm הדבר השני שחשבתי עליו הוא הwinner אבל הם לא נראים לי כל כך Winner HN480 2000W 2.1 Speakers http://www.pch.co.il/docs/pd-1128879416.htm או הCreative Inspire 2500 2.1 Speakers http://www.pch.co.il/docs/pd126513131.htm וזהו זה הכל בטווח מחירים שלי אני צריך את המערכת לסאונד ולמשחקים אני שמתי עין על הימאה מה אתם אומרים תודה למי שעוזר
-
- 10 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי את הרמקולים ATP3 המצוינים אבל לאחרונה שמתי לב שכשאני עולה לרמות ווליום מסוימות (אפשר לומר גבוהות, אבל לא מעבר לגבול ובהחלט הגיוניות לדעתי) נהיה פידבק מהסאב וופר של בס עצבני שנפסק רק כשאני מוריד את הווליום. הרמקולים אצלי נמצאים על השולחן משני צידי המסך והסאב וופר מתחת לשולחן צמוד לקיר. רמת הבס ברמקולים היא על החצי, ורמת הטרבל היא איפשהו באמצע בין הסוף לחצי. למה זה קורה? זה קורה רק לי? יש משהו לעשות? ניר.
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
-
אני נוסע לחו"ל לשבועיים בערך ואני רוצה לקנות נגן אודיו טוב במחיר סביר בארץ , די הרבה לבקש :-\ . יש לי דיסקמן mp3 בבית , אבל הוא די ישן , האיכות בו לא משהו וגם אין לו Id3 Tag אז אי אפשר לראות את שם השיר . אני די מתלבט מה יותר כדאי , דיסקמן Mp3 חדש , פשוט שקורא Id3 tag בעל איכות טובה אבל הוא לא ממש נוח לסחיבה כמו מינידיסק . השאלה שלי היא מה עדיף , להישאר עם הדיסקמן mp3 ולסבול , לקנות אחד חדש או לקנות מינידיסק . אני לא אשתמש בזה הרבה , רק לטיולים מדי פעם או למקרה שאני אלך לחבר . מה דעתכם ?
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הנגן MP3 שלה? במידה ויש לי SD 256...? ואיך התיפקוד שלה בכלל בתור מוצר? ומה זה אינטרפולציית חומרה? תודה
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
-
אהלן. יש לי כרטיס קול Creative SoundBlaster 5.1 מובנה על הלוח ואין לי בדריברים שלו את התוכנה Audio HQ.. לחבר שלי שיש בערך אותו כרטיס רק פחות טוב יש את התוכנה בדריברים אבל הקמצן לא נותן לי את התוכנה.... איפה אפשר למצוא את התוכנה??
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מנסה להעביר דברים שהקלטתי מהמינידיסק למחשב, באמצעות התוכנה Adobe Audition כלומר Cool Edit Pro 2.1, מחבר צד אחד של הכבל לכניסת אוזניות של המינידיסק וצד שני ל-Line In של המחשב, מפעיל את התוכנה, לוחץ על Record, זה מקליט אבל האיכות של זה במחשב היא על הפנים, למרות שהאיכות על המינידיסק היא מאוד טובה! יש לי כרטיס קול מצוין של Soundstorm (על לוח האם של nVidia nForce2) וזה לא אמור לקרות... מה אני עושה לא נכון? האם יש איזה מדריך על איך לעשות את זה בצורה נכונה? המון תודה מראש ומקווה שתעזרו, ניר.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום המחשב שלי מחובר לרסיבר שתומך ב 4 ערוצים: 2 קדמיים ו 2 אחוריים בלי סאב ובלי סנטר. הרמקולים מחוברים לרסיבר, והרסיבר למחשב. יש לי כמה שאלות 1. במצב שאני היום: אני שומע בצליל הקיפי? כי אני לא שומע בכלל ברמקולים האחוריים, כמעט לחלוטין, הם מאוד מאוד שקטים ואני לא שומע אותם בכלל שאני משחק במחשב או שומע מוזיקה. למה זה ככה? 2. אם אני רוצה לשמוע סאונד של4.1 אם אני יקנה עוד 2 רמקולים וסאב ואני יחבר אותם ישירות לכרטיס קול (בחיבור של הרמקולים האחוריים). זה אפשרי? הסאב יעבוד כמו שצריך? והאחוריים יעבדו טוב? 3.איך אני עושה שבמצב הנוכחי שלי אני ישמע בכל 4 הרמקולים כלומר סאונד הקיפי שאני ישמע את הרמקולים האחוריים טוב? (אם אפשר לעשות את זה) תודה
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
שלום חברים, היום פתאום נעלם לי הסאונד מהמחשב!! יש לי לוח אם Epox 8RDA+ וכרטיס קול Soundstorm מובנה עליו, והכל היה בסדר גמור עד שפתאום היום אני לא שומע שום צליל! המיקרופון עובד בסדר גמור ושומעים אותו דרך הרמקולים כך שזו לא בעיה ברמקולים, אבל לא שומעים אף צליל ממה שמחובר ל-Line out בכרטיס קול, לא ברמקולים ולא באוזניות!! אני ממש מבוהל כי אין לי מושג למה זה קרה ואיך פותרים זאת ואתם התקווה היחידה שלי כרגע. מקווה שתעזרו ותתייחסו ברצינות, בתודה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הבא Abit NF7SL והכרטיס קול הסאונדסטורם ויש בו 5 יציאות+אופטית שאלתי את אח שלי... מה היציאה הזאת עושה אז הוא אמר משהו בקשר לזיהוי של הרמקולים.. זתומרת שזה לבד יזהה את החיבורים... קדמיים\אחוריים\סנטר זה מה שהבנתי... SnoopDog
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-