אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
ברשותי הרמקולים X-530 של logitech בערך מה10/06. עכשיו יש לי רעש סטטי, ככול שהרמקול על עוצמה יותר נמוכה הרעש סטטי יותר חזק, בערך אחרי האמצע אין יותר רעש סטטי. ניסיתי לחבר ולהוציא את כל החיבורים ולא עזר. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום, היום באתי להתחבר לוונטרילו,וגיליתי שכל מה שמגיע מהמיק זה רק רעש סטטי מעצבן. ניסיתי לנקות את החיבור,לבדוק אם הוא רופף,להוריד בוסט,להחליף מיק',לא עוזר. חשוב לציין שגם שאין מיק בכלל,כלומר שום דבר לא בחיבור,עדיין בVOICE RECORDER יש את הרעש רקע המעצבן הזה.למישהו יש מושג מה זה יכול להיות???? תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 28.07.2008 בשעה 10:05:05 מצטער על ההקפצה,זה פשוט דחוף לי.למישהו יש מושג במה מדובר???
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולםת ברשותי טלוויזיה פשוטה ששל חברת MAG שקניתי לפני כמה שנים, לאחרונה קניתי מקרן קול של חבל JBL SB-150 וחיברתי באמצעות יציאת הAUX (אין לטלוויזיה שום יציאת אודיו אחרת) למקרן קולת מהיציאה של הAUX יוצא המון רעש סטטי בלתי נסבל, בדקתי את העניין ולא משנה איזה רמקול מתחבר לטלוויזיה הרעש הסטטי נשאר ככה שהוא ככל הנראה מגיע מהיציאה, יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? מבלי להחליף טלוויזיה... המון תודה! ירין
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה : לוח אם ABIT NF7-S2 (כרטיס קול O/B) ורמקולים Z340 של לוג'טק. הבעיה היא רעש סטטי מהרמקולים שמתרחש מידי פעם לאורך זמן גם בזמן עבודה (ז"א סרט או משחק), זו בעיה חדשה - התחילה לאחרונה. אני רוצה לציין שזו לא בעיה של קירבה למיקרופון וגם אם אני עושה MUTE לכל רכיבי השמע עדיין נשמע הרעש. בנוסף, ההרכב של חוטי החשמל לא השתנה לאחרונה... מה שחשבתי הוא שאולי יש חוסר יציבות בספק שגורמת לרעש הסטטי, כאשר אני נותן מכה קלה באזור הספק או מזיז קצת את המחשב הרעש מפסיק לזמן מה. תודה על ההיענות
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
היי, שמתי לב שיש רעש סטטי כאשר אני שם את האוזן קרוב לרמקולים, הרעש משתנה בהתאם לשינוי שאני עושה בטרבל ובבאס והווליום, ורעש כאשר הם בSTANDBY חשבתי שמדובר בהפרעה מאחד החיבורים או מתקע החשמל , אז ניתקתי את כל החיבורים וחיברתי רק החשמל (כמה תקעים שונים) ועדיין יש רעש סטטי, השאלה היא האם זה רעש/התנגדות טבעית כלשהי או שאני צריך להחליף אותם במסגרת האחריות ? משהו יכול לבדוק ברמקולים שלו אם יש את הרעשים הללו ?
-
- 13 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
יש לציין שזה ה(HUMMING) קורה רק שאני משתמש ביציאת 6-channel direct input ולא דרך האופטי,החיבור הוא ללוח אם והמגבר מחובר רק למחשב. עשיתי קצת מחקר ברשת וראיתי שזה נובע מ ground loop והפתרון הוא לשים ground loop isolators. אבל הם עולים בארץ מעל מאה שקל לאחד ואני צריך 6. האם יש פתרון אחר? האם יש מקום שמוכר בזול? Speakers: Yamaha NX-P120 | Receiver: Sharwood RD-6405R
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אהלן יש לי מגבר של פיוניר וסאב של של JBL כשאני מדליק את הסאב יש רעש סטטי מאוד מעצבן שיוצא מהסאב האם ישנה דרך לפתור את הבעיה הזאת? תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רמקול עם מגבר פנימי מחברה לא ידעו שאני מחבר אותו דרך מיקסר למחשב.... הוא נישמע מצוין אבל יש לו רעש סטטי קבוע שהוא מחובר למחשב.. שאני מוציא את הכבל שמתחבר למחשב הרעש ניפסק הרעש מפריע בעיקר שאין מוזיקה אז שומעים אותו מממש חזק... יש דרך לפתור את הבעיה הזאת? (מחובר לכרטיס קול גם רמקולים JBL Creature II שגם בווליום גבוה אין בהם שום רעש סטטי מחריש אוזניים... צריך כרטיס קול מיוחד לרמקולים מוגברים?!?
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי Microlab solo 7c שרכשתי לפני כחצי שנה. שמתי לב לאחרונה שגם לאחר כיבוי הרמקול דרך השלט קיים איזשהו רעש סטטי ששומעים אותו כשמתקרבים עם האוזן לרמקול. ניסיתי להרחיק ממקורות מתח אחרים, שקע אחר וכאלה, לא עזר.. האם לדעתכם זה מצב לא תקין? מה ניתן לעשות במצב כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני יומיים את ה ATP3 חיברתי אותם והם עובדים בסדר והאיכות שלהם טובה. הבעיה היחיד שיש איתם היא שאני שומע רעשים סטטים ברמקולים שמושפעים מפעולות שאני עושה במחשב, נגיד אני מזיז את העכבר ולפי הקצב שבו אני עושה את זה, יש רעשים מהרמקולים, או נגיד כשאני טוען תוכנה או דברים כאלה. נוסף לזה יש גם רעש כשאני מכבה את מנורת השולחן שלי. ברמקולים הקודמים (סתם רמקולים) לא נתקלתי בזה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאני מחבר את המחשב לטלויזיה יוצא רעש סטטי מהרמקולים של הטלויזיה שרק הממיר מחובר אין רעש שרק המחשב מחובר אין רעש יש דרך ששניהם יהיו מחוברים ולא יהיה רעש...?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלוזיה דרך היציאה של הכרטיס מסך וגם חיברתי את היציאות אודיו לכרטיס הקול שבמחשב. עכשיו בזמן שאני רואה סרט בטלוזיה שמועבר מהמחשב יש מין רעש לוואי, כשאני מחבר את הרמקולים של המחשב לכרטיס קול אין את אותו רעש. יש לציין כי החיבורים הם חיבורים איכותיים ואין כל חשש למגע בין חוטים(ניסיתי מספר סוגי חוטים, עדיין לא עוזר). מבקש את עזרתכם, כי אני כבר השתגעתיייייייי
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי כרטיס מסך asus xonar stx ושאני מפעיל את הasio בfootbar גם ברמקולים וגם באוזניות יש רעש סטטי מעצבן שהורס את חווית השמיעה אך שאני שומע בלי asio הרעש הסטטי נעלם.. למה זה נובע והאם יש דרך לטפל בבעיה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, חבר רכש לפני יומיים אוזניות sennheiser game zero. בשיחות בסקייפ משהו מוזר קורה, אם המיקרופון לא מושתק ואף אחד לא מדבר, אני יכול לשמוע את מה שהוא רואה. כלומר אם הוא שם סרטון ביוטיוב, אני יכול לשמוע מה קורה בסרטון. לא באופן חזק אבל יש שמע ניכר ששומעים. כשהוא שם את המיקרופון על השתקה, אם אני מדבר, אני יכול לשמוע את עצמי! מה לעזעזל קורה פה?! מה יכול לגרום לזה ואיך אפשר להפטר מזה? חשוב לציין, שהאוזניות מחובר לכניסות הקדמיות של המארז עם 3.5MM. אודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שמתי לב שכשאני מקשיב ב H340 יש רעש רקע מציק כל הזמן (מן הסתם אם שומעים חזק לא שומעים אותו ) מישהו מכיר את התופעה? האם יש לה פתרון? תודה גלעד
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
המחשב שלי חדש כרטיס קול >> ע"ג לוח אם מסוג אסוס M2N-E שומעים בו טוב! הבעיה היא שכשאין מוזיקה ומגבירים את הווליום עד האמצע >> מופיע תופעה של רעש רקע כמו של טרנספורמטור מקולקל גם כשאני מחבר אוזניה למארז >> זה הרבה יותר מורגש וברור למה זה קורה?? איך מורידים את הבעיה הזו? THX
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש, רמקולים בני כ-10 שנים של לוגיטק עובדים מצויין, אך אני שומע בהם צלילי רעש חלשים (כלומר לא צלילים של WINDOWS אלא משהו שנגרם מתקלה כלשהי) בתגובה לפעולות על המסך, כלומר הרעש מסונכרן עם דשברים שרואים על המסך: גלילה, הזזת חלון, בחירת אובייקטים, טעינה. התופעה הזו וותיקה מאוד אצלי, מה שם הבעיה כדי לחפש בגוגל? איך מטפלים בה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
כשאני מחבר את האוזניות בחלק העליון של המארז ואת העכבר בחיבור הUSB הצמוד ישנו צפצוף מעצבן בטירוף באוזניות - מדוע זה קורה והאם ישנה דרך לפתואר בעיה מעצבנת זו?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום. אני מחבר את המחשב למגבר סטריאו חיצוני דרך הכרטיס קול, כרטיס און בורד פשוט. בווליום לא גבוה במיוחד אני שומע רעש רקע, מן רחש כזה, וגם זמזומים כשאני מזיז את העכבר לפעמים, וכשהסידירום קורא נתונים או משהו כזה. אני חושב שהבעיה בכרטיס קול. האמנם? אם כן, כרטיס קול כמו קרייאטיב לייב יספיק בשביל לפתור את הבעייה ולהוציא סאונד נקי?
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
רכשתי כרטיס טלווזיה Leadtek TV2100 ואני מעוניין לחבר אותו לממיר HOT. הבעיה היא שלכרטיס יש רק כניסת composite אחת (מצ"ב תמונה) ועוד 2 כניסות PL audio in ו audio out. האם עלי לקנות כבל RCA בעל שתי יציאות ובאמצעותו לחבר את הוידאו לממיר באמצעות כניסת ה Composite ובשביל הסאונד לחבר מתאם PL ל composite ואז לחבר ל LINE IN? כמו כן, האם עלי לחבר כבל כלשהו מכרטיס המסך לכרטיס הקול(המובנה)? כיוון שלא קיבלתי שום כבל נוסף עם הכרטיס. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
בבערך חצי מהשירים שיש לי על האייריבר יש ברקע רעש *פסססט* מעצבן ואין לי מושג למה זה... השירים הם על 192 kbps ומעלה, וניסיתי להוריד אותם כמה פעמים, אבל תמיד יש את הרעש הזה... גם כשעושים ריפ מדיסק (מקורי). מה עושים נגד הרעש המעצבן הזה?! ??? עריכה: עוד שאלה אם אפשר: קראתי בפורם של iRiver International שיצא איזה תיקון או פירמוויר לתיקון הבעיה של ה-random. על מה מדובר? הורדתי את הפירמוייר 1.40 וזה לא סידר כלום... תודה מראש לכל העונים 8)
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאז שהבאתי את כרטיס הקול שלי הביתה למחשב וחיברתי אותו למערכת הסטריאו אני שומע באופן קבוע רעשי רקע קבועים (לא עולה ויורד אלא רעש מונוטוני). כרטיס הקול שלי עובד טוב ללא בעיות - אפילו החלפתי אותו ליתר ביטחון ועדיין שומעים רעשי רקע. הדגם שלו הוא:apache ACS-200 הרסיבר הוא מדגם סוני str db830 מחובר אליו ממיר של "יס" , כבל אנטנה מהיציאת רדיו של מת"ב" , cd של סנסוי ,מיני דיסק דק של סוני , ואקולייזר. היציאה עוברת מרחק של מטר וחצי לכל היותר בהגזמה. הכבל הוא ארוך וללא חיבורים מיוחדים - 2 בננות בצד אחד וחיבור רגיל ליציאת ה-line out. (האמת שאין בכרטיס יציאת line out , אלא רק יציאת spk ) הסבירו לי פעם שאולי החיבור למת"ב עושה את הבעיה , אבל גם שזה מנותק יש רעש (פחות אמנם) מה יהיה הסוף -…
-
יש לי כרטיס קול מובנה REALTEK ALC650 מצאתי כבר דרייברים הכי עדכניים ושום דבר לא עוזר יש לי רעשיי רקע מעצבהים מאוד גם בשירים וגם במשחקים אני אפילו לא יודע איך לתאר את זה זה קולות כשהרמקול נדפק אז הוא מפיק כאלו "צק" "צק" אם הבנתם למה אני מתכוון. בכל אופן הרמקולים תקינים 100 אחוז בדקתי אותם ואני בטוח שזו בעיה של תוכנה ולא חומרה כי פעם איכשהו התכנתי דרייבר ישן נראה לי ולא היו לי בעיות כאלו אבל מאז המשחק אנריל2 שהוא קרס כל הזמן בגלל הEAX אז הדכנתי דרייבר חדש ומאז זה הופיע לפחות כך נראה לי. בבקשה תעזרו כי זה פשוט מחרפן אותי אני לא יכול לשמוע מוזיקה כמו בנאדם. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים חיברתי את המחשב למגבר של מערכת קולנוע ביתית של SONY , בעזרת כבל מקצועי 3.5 מ"מ סטיראו ל- 2RCA באורך 10 מ'. ישנו רעש רקע סטטי אשר נשמע מהרמקולים של המערכת. יש לציין שברמקולים של המחשב לא שומעים רעש זה (הם מחוברים דרך מפצל). הדבר קיים בכל סוגי המדיה מבקש עזרתכם תודה, טל
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום! ברשותי כרטיס קול Creative Live ורמקולים Voica בקונפיגורציה 5.1. שתי בעיות: 1. כשעושים Test ל-Center הוא פועל, אך בפועל הוא לא משמיע כלום.. 2. הבעיה החמורה והחשובה יותר: בזמן השמעה, באופן רנדומלי, של שירים או סרטים, לעיתים בוקע מהרמקולים רעש צורם של "בזז", ממש כמו קצר של שניה והכל חוזר לתקינותו. התקנתי את הדרייברים מחדש אך ללא הועיל. Please :'( תודה מראש! אלון
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-