אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז ככה, אח שלי עובד באיזה חברת הייטק והוא קיבל מהם כרטיס קול של GAINWARD (???) דבר ראשון פתחתי ראיתי התרשמתי נראה נחמד והכל כל כניסה שאני מכיר נמצאת וכו' חיפשתי בכל האתרים של GAINWARD ובאתרי חומרה, לא מצאתי מידע עליו או תמונה כמוהו לפי דעתי הוא בא בבאנדל מסויים עם כרטיס מסך וכל מיני שטויות בכל מקרה רציתי לדעת אם מישהו מכיר אותו ויכול לתת לי טיפה פרטים תמונות: http://www.tomz.us/card1.jpg http://www.tomz.us/card2.jpg http://www.tomz.us/card3.jpg http://www.tomz.us/card4.jpg http://www.tomz.us/card5.jpg http://www.tomz.us/card6.jpg
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אשמח לדעת ולשמוע מנסיונם של אחרים ;D
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ויכול לספר עליו קצת?.. כנראה שאני הולך לקנות אותו בארץ בסופו של דבר.. או אולי עם אני אמצע בתאילנד במחיר סביר של לפחות 800-900 שקל פחות אז אני יקנה שם (כמובן רק עם הוא לא גנוב והכל) בקיצור, למישהו בפורום פה כבר יש אותו והוא יכול לספר עליו קצת חוויות אישיות ואולי להעלות תמונות? תודה מראש
-
- 50 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום אם מישהו יכול להציע לי סט רמקולים 5.1 של איזה חברה איכותית לא יותר מ400 שקל. רציתי לקנות את האינספייר של קריאטיב אבל הוא יקר מידי זה 800 שקל. אז אם למישהו יש איזה הצעה טובה....תודה אה ודרך אגב אני משתמש בכרטיס קול Creative SB Live! 5.1
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים איכותיים וראיתי את הYAMAHA עכשיו יש משהו מוזר שראיתי בשוק מחשבים ראיתי דגם של ימהה שכתוב משהו עם 20 וUSB עכשיו אני לא יודע מה זה אני לא מוצא את זה באתר של ימהה. בעיקרון מה שאני עושה זה אני בונה מחשב HTPC ואני רוצה מקודד חיצוני עם חיבור אופטי אז אני שואל אותכם מה כאדיי לי ליקנות מגבר וכרטיס כל חיצוני של ימהה או רק רמקולים שמכילים מקודד חיצוני חלק מהם אם אני בוחר בשני אז אני חייב כרטיס כל אז אני לא יודע איזה כי אני צריך שיהיה בו COAXIAL IN (כי יש לי מקודד MPEG 2 ו 4) וOPTICAL OUT או COAXIAL OUT לרמקולים עם מקודד חיצוני אז תמליצו לי בבקשה בבקשה על רמקולים וכרטיס קול. דרך אגב ראיתי את הכרטיסי PALTINUM של CREATIVE שיש לעם פאנל קידמי לא הבנתי מה טוב בו(חוץ מזה…
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
והאם גם לו יש/תיהיה תמיכה בעיברית?
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש עם רמקולים Creative Inspire 5200 ורציתי לדעת אם כדאי לקחת כרטיס קול? אני יודע שהרמקולים האלה הם לא הכי איכותיים שיש אז אני ארגיש את ההבדל עם אני איקח Audigy 2 ZS ? השימוש שלי הוא לסרטים ומשחקים, ואם אני לא יקנה אז יהיה לי רק את הכרטיס קול המובנה בלוח אסוס שלי. מה אתם אומרים? כדאי להשקיע 550 שקל?
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
בחודש הבא עלינו לטובה יש לי יום-הולדת! החלטתי לבקש מהורי רמקולים חדשים וכרטיס קול חדש. כרגע יש לי כרטיס קול של CREATIVE מסוג LIVE! 5.1 DIGITAL ורמקולים מעפנים של חברה עלומת שם שפשוט זוועתיים (חברת CIRCLE DATA... מישהו שמע עליה בכלל?). מכייון שהכרטיס קול הוא דיי ישן שעובד ב-16 BIT, והרמקולים לא משה ובכלל, החלטתי לשדרג לדבר הבא: כרטיס קול: Creative AUDIGY 2 ZS Retail Sound Card שעולה 571.83 ש"ח. רמקולים: Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers שעולה 585.49 ש"ח. סה"כ: 1157.32 לקחתי את הכרטיס קול הזה כי הוא די זול ומאוד מתקדם וגם בעיקר בגלל שאני מאוד מרוצה מהחברה הזאת... לקחתי את הרמקולים האלה כי שמעתי שהם מעולים! אין לי צורך במערכת 5.1/4.1 ומעלה כי אין לי איפה לשים את האחוריים (אב…
-
- 10 תגובות
- 970 צפיות
-
-
-
ראיתי שהם מוצעים ב JAB TECH ואני חם עליהם! שאלה האם למישהו היה ניסיון אתם ויוכל להמליץ? או מישהו יודע היכן ניתן להשיג אותם בארץ?
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
בתור תחליף לאוזניות שמגיעות עם האיי פוד. האוזניות טובות יותר? שוות את ה-150 שקל?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי עכשיו תכבל והבן אדם אמר שגם אם היה שם עוד RCA הוא היה משמש לשדר של סטריאו.. אז שהוא לא מוכנס לכלום אז זה נחשב מיניפלאג מונו... והיה לו כבל לא של סטריאו כמו שיובר סקורפיאון אמר לי להשיג אז השגתי! ואני ממש לא בקיע בהגדרות ובכל מה שקשור לסאונד... אז אולי אתם יכולים לעזור לי ליגרום לרמקולים לעבוד?? דרך אגב הסמל של הדולבי דיגיטל הוא צהוב זאת אומרת שהוא לא מזהה שדר דיגיטלי
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום.. יש ברשותי מערכת קולנוע בייתית שכוללת: dvd reciver של denon רמקולים של koda: 2 קדמיים 2 אחוריים סנטר אני רוצה לקחת את הרסיבר והרמקולים ולחבר אותם למחשב ..יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח 5.1 (ac97) 1.האם ניתן לחבר את הרסיבר לכרטיס קול? אם כן: 2.לאיזה כניסה מחברים את הרסיבר או הרמקולים? ובאמצעות אילו קבלים? 3.לאחר החיבור . חוץ מזה שאני צריך להגדיר בהגדרות הכרטיס קול שיפעל על 5.1 יש משהו נוסף שצריך לעשות כדי שיפעל על אפקטים של סראונד? תודה מראש לעונים..
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
הזמנתי לפני שבועיים רמקולים של Altec ada880 לאחר שחבר שלי המליץ לי עליהם. הרמקולים הגיעו אתמול... הרכבתי וחיברתי את הכל וכעת שסיימתי יש לי מספר שאלות. שאלה ראשונה היא, אני לא בטוח שחיברתי את החיבור של ה-S/PDIF נכון למחשב. כמובן שלא יכולתי לחבר אותו סתם ככה כי יש לו פלאג של בננה משני הכיוונים. אז מצאתי בבית כבל שמצד אחד שלו הוא פלאג PL שאותו אני יכול לחבר לכרטיס קול, ומהצד השני הוא חיבור שמתחבר לבננה (של הכבל S/PDIF). אז חיברתי ועכשיו אני רוצה לדעת אם זה משנה לאיזה חיבור בכרטיס קול אני מחבר אותו. יש לי שם איזה 5 חיבורים של PL. ואם זה לא משנה, איך אני יודע שזה באמת עובד. הבנתי שהחיבור של ה-S/PDIF הכרחי כדי לשמוע בפורמט AC3. אז איך אני יכול לראות שזה באמת עובד וחיברתי את זה …
-
- 9 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת מה ההבדל בין אודיגי 2 ל אודיגי 2 zs ! תודה מראש !
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי שאלה - ברשותי Fortissimo II, ויש איתו בעיה קשה - אני מחובר למערכת דרך היציאה האופטית, אבל אפשר לשמוע דרכה או את הסאונד הרגיל של המחשב (מה שנקרא בקונפיגורציה של הכרטיס Main Outputs), *או* את היציאה הדיגיטלית (שהדרייבר AC3 משתמש בה, למשל), מה שנקרא בקונפיגורציה של הכרטיס SPDIF. עד כאן אין בעיה, פשוט מחליפים כל פעם שרוצים לראות סרט, נכון? לא נכון. החלפת הייעוד של היציאה הדיגיטלית דורש רי-בוט של המחשב. מאוד מאוד מעיק. וממש לא מתאים לדור ה XP... ובכן, אם יש פתרון לזה אני אשמח לדעת, ואם לא, אז האם ל DigiFire (שמסך הקונפיגורציה שלו דומה מאוד לזה של ה Fortissimo) גם יש צורך לאתחל את המחשב כשמשנים את הניתוב של היציאה הדיגיטלית? תודה,
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום.. שאלה מהותית בפי: האם לכרטיס קול של המחשב, התומך בפורמטים 5.1 וDTS וכו', אפשר לחבר רמקולים ככה סתם? או האם צריך מגברוןצ'יק מסוים (למשל, כזה שבא - אולי אני לא יודע - יחד עם חבילת רמקולים כזו או אחרת)? כלומר האם אני יכול לחבר נגיד סתם שני רמקולים לחיבור הFronts ושני רמקולים אחרים לחיבור הRears ועוד אחד לסנטר ועוד אחר לסאבוופר? או שמא צריך מתאם בין כל אלו ואי אפשר ככה סתם לחבר רמקולים לכרטיס הקול? במילים אחרות האם היציאות הללו מוגברות או לא. ואם הדבר כן אפשרי - איך בדיוק ניתן לעשות זאת? הרי חיבור של הFronts הוא חיבור יחיד של סטראו - אז איך אני מחבר אליו שני רמקולים עם הכבלים שלהם? ולמה עוד צריך לשים לב - להספק, להתנגדות (אוהם)? בתודה מראש לכל העונה והעוזר .
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מערכת של 4.1 אינספייר 4400 כפי שציינתי בכותרת אבל הכבל של הרמקולים האחוריים קצר מדי איך אני מאריך אותם?? תודה רבה, ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום אני בונה בקרוב HTPC שיכיל X CARD ואני רוצה לדעת בקשר לרמקולים מה ההבדל בין Creative Inspire 5.1 Digital 5500 לבין Creative® Inspire GD580 ששניהם אותו מחיר קראתי את המיפרט ועדיין לא הבנתי ממש.... אני רוצה מקודד חיצוני כי זה ישמש לDVD וכו' בכל מיקרה זה יהיה מחובר ככה יש יציאת כואקסלית מן המקודד DVD *MPEG 2 שתחובר אל הCOAXIAL IN של הכרטיס הכל שאני גם רוצה לדעת איזה כאדיי והרמקולים יהיו מחוברים לOPTICAL OUT או COAXIAL OUT תלוי עם יהיה בכרטיס. אז תגידו לי שני דברים איזה רמקולים יותר מומלץ ואיזה כרטיס כל טוב יש לשימושים האילו..... תודה רבה דניאל נורמן נו תענו...
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היום קניתי אוזניות עם מיקרופון "SONY CD-808" למי שמכיר... הם דיי טובות ומספיקות לבינתיים אבל מה שמרגיז זה שהאוזניות לוחצות לי על האוזניים ואחרי שאני לובש את זה לכמה זמן האוזניים כואבות >: אלו אוזניות שהאוזן אמורה להכנס לתוכה העניין הוא שהאוזן שלי לא נכנסת לתוכה גררר... (אני לא מבין כ"כ באוזניות :\) למה זה ככה? אולי אני לא לובש אותן כמו שצריך? תמונה להמחשת הגודל של האוזניות:
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מישהו יודע איפה ניתן לקנות אוזניות עם חוט קצר short cord בשביל המיני דיסק(כי לא מצאתי בשום מקום) או עם מישהו יכול להמליץ לי על אוזניות טובות... ורציתי לדעת אם מישהו מכיר מקום טוב שאפשר לתקן שם את המיני דיסק גם כי נשבר לי המסך וגם כי נפלו לי כל הברגים או איזה חנות טובה שניתן לקנות בה אוזניות ברגים ואפילו לתקן את המסך.... עדיף בצפון אבל כל דבר יעזור לי בתודה מראש טל
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
קניתי היום מיקרופון חדש וגם ביקשתי אחד מחבר שלי (בשביל לבדוק איזה יותר איכותי) ונתקלתי בבעיה מפגרת למדי - אני לא יכול לחבר את המיקרופון, כלומר אני יכול- אבל אני לא יכול להקליט שום דבר ופשוט כלום! תעזרו לי בבקשה! תגידו לי למה לחבר ואיך ומה צריך להגדיר....
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
האם 500ש"ח זה מחיר סביר/יקר/זול לרמקולים ATP3 של אלטק ?? תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי קניתי מיני דיסק של סוני לא מזמן העניין הוא כזה: קיבלתי איתו תוכנה להעברת שירים ממנו למחשב ומהמחשב אליו היא נקראית OpenMG Juke Box גם היא אחלה תוכנה רק שיש לה בעיה אחת שאי אפשר להעביר למחשב קטעים מהמינידיסק אלא אם כן הם נוצרו במחשב כלומר, אם הקלטתי את עצמי מנגן, למכשיר, אני לא יכול להעביר את זה למחשב. אז שאלתי היא אם מישהו מכיר את העניין והצליח להתגבר על זה איך שהוא (לא נפשית...) יעעעעננניי יש איזהשהו פטצ' או משהו כזה לתוכנה??? או אולי תוכנה אחרת שתומכת במנידיסק של סוני?? דרך אגב: המכשיר הוא MZ-S1 והגירסא של התוכנה היא 2.2.09.04100 תעזרו בבקשה אהה ואל תציעו לי לחבר את זה לליין אין במחשב.... תודה
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מערכת של JVC MX-D302T יש לי אותה כבר כמה שנים והיא עובדת טוב מאוד אבל אני רוצה להחליף רמקולים למה הם מתחילים לזייף הרמקולים מתחברים למערכת דרך שני כבלים פשוטים השאלה האם אפשר להחליף רמקולים? ועם כן חניות ממולצות והאם כדי להחליף או ששוה כבר לקנות מערכת חדשה? אביב.
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-