עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מתכנן לקנות את הרמקול הזה שבוע הבא הרמקול הוא....JBL E80 E Series http://www.jbl.com/home/products/product_detail.asp?ProdId=E80BE&SerId=NRE&sCatId= אם מישהו מכיר תרמקול או שהוא סתם מביןן באודיו....ויש לו דברים טובים או רעים להגיד עליו אז שישתף אותי....זה חשוב!!...זה הוצעה קטנה של 2500 שקל!

• 33 תגובות
    • 6.1k צפיות
  2. Started by J0n1,

אני מחפש כבל HDMI זכר לDVI זכר, אבל עם יציאת קול. יש דבר כזה?

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  3. Started by alon83438,

שלום!!! האם אני יכול לחבר את הרסיבר דרך יציאות דולבי-דיגיטל שני ערוצים (לדוג' קידמי שמאל וימין) לטלויזיה ככה שבעצם אני אשמע ברמקולים של הטלויזיה (את הקדמי שמאל וימין) ואת הערוצים האחרים לרמקולים רגילים?

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  4. Started by B0necrack3R,

אוקי אז להלן העדכונים! התקציב שלי התרחב ל 500-600 שקל אבל אני לאחרונה חשבתי שאולי אני בעצם לא צריך אוזניות כאילה.. הצרכים שלי זה: -שמיעת מוזיקה וסרטים במחשב האישי יש לי AUDIGY 2 -וכמו כן האוזניות אמורות לשמש אותי גם בצרכים הניידים (IRIVER IMP-250 ,בקרוב H10 ) חשוב לי שיהיו די איכותיות,נוחות,באסים טובים,צלילים חמים,כמה שפחות noise.. אני בדקתי את ה GRADO SR60 אבל לא כל כך אהבתי אותן מבחינת נוחות ומראה, אז אני חושב שאנ י אלך בכוון של SENNHEISER (אני פאנאט של טכניקה גרמנית ) אז כמו שאמרתי אני מחפש אוזניות עם צליל באמת איכותי ועם זאת לא במחיר מופרז ושיהיה נוח גם ללכת איתם ברחוב! אני מקווה שנוכל למצוא לי את הזוג האופטימלי! תודה מראש. ועוד משהו.. אולי כדאי להזמין מחול? או שאחר…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אהלן חברה, אז ככה אני מחפש להשתדרג קצת בתחום האודיו. התקציב עומד על איזור ה300 פלוס מינוס, אני ממש לא אודיופיל אבל מחפש משהו שניתן לי קצת הנאה. כרגע ההתלבטות היא בין Audio Technica m30x לבין Marshall Major. אשמח להערות/הארות מכם לגבי האוזניות. תודה מראש Sent from my XT1575 using Tapatalk

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by TheTNT.COM2,

היום קיבלתי את מדוזה (PROGAMER) מנעה מחשבים, עכשיו אני די בטוח שהרכבתי את החוטים טוב אבל יש עוד הגדרות לסדר, בכול מיקרה אני צריך בשביל זה תוכנה שפשוט שולחות צלילים לכיוונים באוזניות ככה שאני אדע שהצדדים מסודרים ויוכל לשחק, חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי אני אשמח לקבל ממכם עזרה. כמו כן רציתי לדעת אם יש דרך להוסיף אקווילייזר לדריור של הכרטיס קול כדי לשפר ביצועים במשחק? (יש לי AUDIGY 4 SE) והדרייור שהורדתי מ- CREATIVE הוא כזה דרייור לייט ואין הרבה מה לשחק בו....... (אולי להתקין איזה משהו שיהפוך את הכרטיס ל- X-FI לדוגמא ואני אוכל להתקין את הדרייור של X-FI, שמעתי על כאלה שעשו את זה עם AUDIGY 2 ZS..) מקווה לקבל התייחסות :>

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  7. Started by yossi126,

רובכם כבר יודעים על התעניינותי בזאו-לו של אורי. בשיחות איתו הוא ציין שהכבל הדיגיטלי המסופק עם הזאו-לו המשודרג(ושמגיע גם עם הזאו לו הרגיל כמו שיש לאנטולי) בסיסי מאוד, ואני חושש שהוא מונע מיצוי הפוטנציאל. לכן שאלתי היא אם בכלל צריך יותר מכבל דיגיטלי בסיסי ב20 שקל? או שהמחירים מרקיעים גבוה?

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  8. Started by yossi126,

האם שילוב שני כרטיסי קול על הלוח אפשרי? אני רוצה לקנות כרטיס קול למוזיקה. בסגנון Audiophile 2496 או משהו דומה עד 700 שקל (בדרך תמליצו על משהו טוב). קראתי בדיונים שונים שהכרטיסים האלה ממש מזייפים במשחקים וסרטים, לכן אני שוקל להשאיר את ה LIVE 5.1 שיש לי כרגע. אפשרי?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  9. היי רציתי לדעת מה ההבדל בין אודיגי 2 ל אודיגי 2 zs ! תודה מראש !

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by guyby,

http://uk.msi.com/index.php?func=proddesc&prod_no=1293&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no= חיבור כמו בתמונה כאן. מע' שהסאב הוא גם המגבר, ממנו יש את כל היציאות ל5 רמקולים (סנטר אחוריים וקדמיים) איזה כבל אני צריך כדי לחבר את המחשב ומאיזה צבע בדיוק, לסאב/מגבר? (יש לו IN של RCA)

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  11. Started by Cynicoren,

שלום, התקלקל לי ה CD PLAYER (חלק ממערכת) אחרי 17 שנה - הדלת לא נפתחת. האם כדאי לתקן, או למצוא אחר (נראה שקשה למצוא כאלו היום) במקומו? תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Shoko,

אני רוצה להחליף את הרמקולים הישנים (קריאייטיב אינספייר 2500 שאחד הרמקולים כבר לא עובד) ובגללי די רעועים. יש לציין שאין לי גרטיס קול יעודי אלא את המובנה בלוח מדגם ALC889A הלוח :http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3291#sp. אני מתלבט בין הרמקולים של מיקרולאב , מה ההבדלים ביניהם ואיזה מהם חייבים כרטיס קול יעודי כדי לנצל וכבר לא שווה להשקיע בהם: solo4 solo15 solo3 solo6 solo7 ... אני שומע את כל הסגנונות לא מקפח אף אחד חחח תלוי במצב רוח ותלוי אם השיר יפה...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by h_yoav,

יש דבר כזה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. האם שווה לחכות לH10 JUNIOR או לקנות IAUDIO U2\G3? אגב אני עד עכשיו מתלבט בין G3 לU2 מבחינת סוללה..מבחינת זמן, הG3 מצליח להוציא בערך 40 ולא 50. אבל מה? אם אני אקנה U2 והבטריה תמות בעוד כמה שנים, להחליף אותה יהיה סיפור. מצד שני, הG3 דורש קניה של בטריות = עוד כסף עריכה: http://reviews.cnet.com/4520-7964_7-5134106-1.html?tag=tnav זה מדריך שמסביר מצוין באנגלית בקשר לקנית נגני MP3 בכלליות

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by shesek,

אהלן. אני מחפש מערכת למחשב שלי, התקציב הוא עד 5 אלף (ניתן להתגמש אם צריך) אני לא מבין יותר מדי בתחום, אני לא בטוח אם אני צריך 5.1 או 7.1, אם צריך מגבר וכו', אשמח אם תסבירו לי קצת לגבי כרטיס קול - אני עומד להשתמש בה בשני מחשבים, ולכן אני לא בטוח אם כדאי לי להשקיע בשני כרטיסי קול טובים (גם עלולות להיות לי בעיות דרייברים על הלינוקס), או שעדיף להשתמש במובנה ולהוציא כבל אופטי למגבר. מה אתם חושבים ?

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  16. בקרוב אצלכם, האח המבוגר, אך זול ומכיל פחות אופציות של ה IAUDIO X5: ותודה ל http://dapreview.net/comment.php?comment.news.1921 בלינק יש תמונה של המכשיר החדש.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Cyanide,

הצלחתי להשיג רמקוליים מדפיים ועכשיו אני מחפש מגבר, קיבלתי המלצות שהמגברים של marantz יתאימו לי והדגמים השינים הם מאד זולים מה שמתאים לי מאד. נתקלתי באתר הזה: http://www.agtannenbaum.com/agtannenbaum.root/shop/ קודם כל רציתי לדעת אם מישהו מכיר את האתר והאם מישהו יכול להמליץ לי על מגברים טובים הקיימים באתר.

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  18. האם משחקים וסרטים תומכים ב-SURROUND של 7.1 ,או שזה סתם גימיק מסחרי נוסף, ואין שיפור לעומת 5.1 ? במילים אחרות האם לדעתכם יש טעם לרכוש RECIVER שתומך ב-7.1 או שזה סתם ביזבוז כסף שלא יתן לי שום שיפור משמעותי לעומת 5.1 ? האם בכלל האוזן האנושית של האדם הממוצע מסוגלת בכלל להרגיש בהבדל הזה של תוספת 2 ערוצים? שימו לב ,כשאני מדבר על סרטים אני מדבר על סרטי HD שמורדים מהרשת. אין הכוונה לסרטי HD שמגיעים במדיות של BLUE-RAY

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  19. אני יודע שזה מעביר אותות דיגיטליים ולא אנלוגיים, אבל מה זה בעצם אומר? כי יציאה אנאלוגית רגילה אפשר לחבר למערכת וישמעו, ויציאת SPDIF אם אני יחבר לא ישמעו? (אם אני יחבר לחיבור הרגיל)? וכמה ערוצים זה יכול להעביר בתוכו? ושאלה אחרונה: האם עדיף לחבר את המחשב למערכת קולנוע של 5.1 דרך היציאות הרגילות עם ממיר ל-RCA או דרך ה-SPDIF?

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by Ronen Mars,

שלום, יש לי אוזניות טובות יחסית AKG K-430 ועכשיו אני מחפש בשבילן נגן טוב. חשבתי לכיוון Sansa Clip Plus, יש נגן טוב יותר שדומה לקליפ שיכול להתאים לי, עם איכות טובה יותר ? מחיר - עד 500 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by asafh,

היי כולם, אז קניתי מיני דיסק sony mzn-610 חדש והאמת חבל שלא בדקתי קודם איך מעבירים mp3 אליו. זה ממש לא כמו בנגן mp3 או בדיסקמן mp3 שפשוט מעתיקים את הקבצים - זה כולל המרה לפורמט אחר ובלאגנים. עכשיו לשאלה: מישהו השתמש בתוכנת SonicStage המצורפת להעתקת mp3 למיני דיסק? האם באמת אי אפשר לסמן כמה דיסקים (כלומר playlists מה-music drive) להעתקה למיני דיסק?!?! צריכים לשבת מול המחשב עבור כל דיסק ודיסק??? תודה, אסף

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  22. אני מתלבט בין Logitech X210 \ Logitech LS21 אוזניות :AKG K512 \ AKG K412P אני צריך את התשובה עד 3 כי אז אני קונה.

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  23. Started by MDK,

בכל מקום שראיתי רשום שפלאשים טובים לJOGGING, סקי וריקודים JOGGING זו ריצה קלה, אז המכשיר לא מטלטל הרבה, השאלה האם בספרינטים לא יגרם נזק

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  24. אני מחפש מערכת רמקולים שישמשו כתחליף למערכת קולנוע בייתי (סטריאו) ברמה הגבוהה ביותר. המערכת מיועדת למוזיקה קלאסית וקלה. אחרי חיפוש קצר, מצאתי כמה מערכות שאני מתלבט ביניהם: altec lansing fx6021 2.1 הרמקולים האלה הם thx certified? creative megaworks 250D 2.1 logitech z2300 2.1 היינו בעצמנו הולכים להקשיב, אבל מערכות מהסוג הזה לא שמים בתצוגה. לכן, על איזה מערכת אתם ממליצים? בנוגע לכרטיס קול, מכיוון שני לא מבין בתחום הזה, איזה כרטיס קול ישתלב טוב?

• 8 תגובות
    • 833 צפיות
  25. אני רוצה להוריד ולצפות בסירטי imax בתלת מימד והבנתי שסתם משקפיים כחולות אדומות לא יספיקו האם המשקפיים הבאות שבלינק טובות לשימוש זה: http://cgi.ebay.com/6-PAIRS-RIGID-FRAME-Polarized-Glasses-3D-Projection_W0QQitemZ180103708513QQihZ008QQcategoryZ4692QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem האם באמת צריך לצפות בסירטי imax במשקפים פולרים כמו הנ"ל? תודה רבה על התשובה...

• 0 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.