עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Nick1986,

צריך המלצה לרסיבר ממש שווה, בטווח מחירים של עד 7 אלף. הכי חשוב לי שיהיה בו חיבור AUX.

2. Started by horsis,

מישהו יודע איך אני מסיג סכמה של רסיבר ימהה 5850 הוא מיתחמם נורא מהר לאחר הדלקה

3. שלום. אני יודע - השאלה הזויה מעט. רכשתי (באופן מאוד אימפולסיבי יש לומר), מגבר של Harman Kardon. האם כל יעודו של רסיבר זה להגביר את הרמקולים המחוברים אליו (שגם כן רכשתי)? אמנם שומעים מדהים, אבל לא ברור לי אם כל מהותו של רסיבר (והרי מדובר במכשיר מאוד מסיבי) היא להגביר את העוצמה. בנוסף, יש לו חיבורי HDMI, וזה מעלה אצלי שאלות: מדוע שתהיינה כניסות של ווידאו ברסיבר? מצטער על הבורות, ותודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Kitzony,

אני רוצה לקנות מערכת ורסיבר למחשב ... מישהו יודע איזה מערכת כדי לי לקנות ? רסיבר יש לי בראש..

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  5. שלום. את הציוד הנ'ל אני מעוניין לרכוש לחדר בגודל בינוני-קטן. רסיבר - אני מעוניין לרכוש רסיבר איכותי שאליו יתחבר המחשב ובנוסף גם XBOX360. יתכן ובהמשך ארצה לחבר אליו כרטיס קול מקצועי. הרסיבר לא צריך לכלול את כל השיכלולים שיש היום כיוון שכבר יש לי כזה בסכום של 2000 שקל בסלון. אני מאוד מעדיף שהרסיבר יהיה כמה שיותר קטן ולא גדול כמו הרסיברים של הקולנוע ביתי. אם אין ברירה, אפשר שהוא יהיה גדול ואני פשוט אשים אותו במקום אחר בחדר ולא לידי ואשלוט עליו עם השלט. רמקולים - אפשרי שיהיו שני רמקולים+באס וופר בניפרד או בתוכם. עדיף שיהיה בתוכם וכך יהיה יותר מקום פנוי בחדר. כרגע יש לי שני רמקולים ישנים גדולים של SANYO שהאיכות שלהם סבבה אבל אני רוצה משהו יותר איכותי מהם. אליהם מחוברת כרגע מע…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Kitt0s,

שלום שלום, אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 ורסיבר לחדרי הקט בתקציב של 2000 שקל, חשוב לי איכות הרמקולים בעיקר, וטיפה פחות איכות הרסיבר.. השימוש הוא בעיקר למוזיקה / רדיו , אפילו טיפה סרטים / טלויזיה. האם אפשריים שתי הדברים הללו במחיר כזה? תודה מראש

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by tryf,

שלום לכולם. בקרוב אני עובר דירה לדירה חדשה. הגיע הזמן לקנות טלוויזיה דקה (יש לי CRT 29 של טושיבה) , מגבר ורמקולים. רציתי לבקש עזרה עם רכישת המגבר והרמקולים. יש כל כך הרבה מבחר שאני דיי אבוד. התקציב הוא 4500 ש"ח סה"כ. למגבר יתחברו: 1. DVD 2. yes max HD 3. מתישהו ארצה לרכוש גם סטרימר. 4. רמקולים בסראונד. 5. פלזמה דקה לא 3D. רוב השימוש יהיה צפייה בסרטים וסדרות. אולי קצת מוזיקה. מישהו יכול להמליץ על רסיבר וסט רמקולים? אשמח גם לקבל הסבר על התכונות החשובות של רסיבר בימים אלה ...... DLNA ???? וכאלה אני בטוח שעוד אנשים ייהנו מההסבר :-). תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  8. Started by tom123p,

יש חיה כזו? אפשר המלצות ? תודה

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  9. Started by MrCheese,

יש לי חשק עז לשמוע מוזיקה כמו בנאדם (או משהו קרוב לזה). אני מעוניין בהמלצות לרסיבר סביר ורמקולים סבירים. המטרה העיקרית היא לשמיעת מוזיקה, אולי מתישהו זה ישמש למערכת קולנוע ביתית או משהו. אבל בעיקר למוזיקה. אני מניח שהתקציב הוא בערך 3500 שקל (נו, מה לעשות, אני סטודנט). אעריך את עזרתכם.

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  10. שלום לכולם, ההורים שלי עברו דירה לבית פרטי, ואני רוצה לקנות להם מערכת סאונד שתשדרג קצת את המערכת הקיימת שלהם של שני רמקולים ממערכת סטריאו דפוקה של סוני מלפני 15 שנה. ממה שראיתי עד עכשיו, מצאתי את הרסיבר של ימאהה, מדגם HTR-6230, שהוא נראה לי דגם בסיסי אבל טוב למדי מהביקורות שקראתי. בחו"ל הוא עולה 250$, במחסני חשמל מצאתי אותו ב-1500, ובאולסייל אני רואה שהם מוכרים אותו במכרז אישי החל מ-1000 ש"ח (כלומר, בטח אפשר להשיג אותו ב-1200 בערך). האם מישהו מכיר או שמע על הרסיבר הנ"ל? אני מצרף קישור אל העמוד שלו. האם אתם מכירים רסיברים ברמה דומה במחירים דומים? http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=5028494&CTID=5000400&ATRID=1020&DETYP=ATTRIBUTE הנושא הש…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by karpad,

שלום חבר שלי מתכנן לקנות מערכת בקרוב בגלל שכבר יש לו DVD המלצתי לו לקנות שני רמקולים מדפיים ורסיבר סטראיו התקציב שלו הוא בערך 1000-1200, אפשר חריגה של 100-150 אם יש שיפור רציני התקציב הזה בכלל מאפשר לקנות את החלקים הנ"ל? אם כן אני אשמח להמלצות (אם לא אני אשמח להמלצה על מערכת מיני טובה) תודה, גיל.

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  12. Started by the-f-master,

יש לי מערכת סטריאו(רסיבר,CD ורמקולים)של YAMAHA מחוברת למחשב קראתי איפה שהוא באתר שאם יש לך רסיבר חיצוני אז הוא מפענח את הקול מהמקור(במקרה זה המחשב) ולכן אין צורך לקנות כרטיס קול שהוא לא OB... זה נכון או שבכל מקרה הכרטיס קול מפענח את האודיו לפני הרסיבר אז עדיף לקנות אחד איכותי?

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  13. Started by McMerc,

התגלגל לידי אתמול רסיבר של Becker דגם RS-300, ורמקולים BSR McDONALD דגם SS-2. המערכת הזו בת 20 שנה בערך... השאלה שלי היא מה איכות הרמקולים והרסיבר (כל אחד לגופו)? תודה

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  14. Started by redead,

אני יכול להשיג מאבא שלך חבר שרוצה למכור ב700 שקל.. מה אתם אומרים? הדרישות שלי מעטות ביותר כולה לקולנוע בייתי בסיסי ביותר.. לא פריק של סאונד

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. התחילה לי היום הבעיה, סתם ככה הרמקול השמאלי התחיל לעשות רעש סטטי מעצבן כמו של רדיו שלא מכוון על שום תחנה וסתם עושה רעש. ניסיתי לחשוף קצת מהכבל עם פלייר בצד של הרמקול ולא עזר, ניסיתי בצד של הרסיבר וגם לא עזר, החלפתי את הרמקול ברמקול אחר שלי (שכן עבד בצד ימין) ועדיין אותה הבעייה. ניסיתי להחליף את הכבלים לגמרי בכבלים אחרים וגם לא עבד, אותו רעש סטטי מעצבן שלא נותן לעבוד איתו. כדי להיות בטוח לגמרי הבאתי עוד רמקול וגם הוא עשה את אותו רעש. לקחתי ספריי לניקוי אבק ועברתי על כל הרסיבר וניקיתי אותו, מהפתחי אוורור עד החיבורים. לאחר הניקוי היה שקט יחסית ואז אחרי בערך שתי דקות המשיך הרעש. כיביתי את כל מכשירי החשמל אצלי בחדר כולל המחשב והמסך והשארתי רק את הרסיבר מחובר לחשמל ולרמקול אחד …

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by odedidush,

הי, אני מחפש רסיבר 5.1 ערוצים ונתקלתי במבצע של alibuy ברסיבר מדגם - Denon AVR-X550BT במחיר 1240 ש"ח(מחיר בזאפ 1450 ש"ח)- https://ali-buy.com/denon-avr-x550bt מפרט מאתר denon: https://www.denon.co.uk/uk/product/homecinema/avreceiver/avrx550bt הבחור שמיבא אמר שהרסיבר תומך ב220 וולט,אחריות לשנה מול idgu ,נדרש מתאם בריטי למתח. השימוש למערכת קולנוע ביתית למשתמש הממוצע , הזרמה של שירים בבלוטות' מהטלפון ובעיקרלצפות בסרטים/סדרות דרך המחשב . מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by redead,

יש לי רסיבר של DENON דיי ישן אבל אין תלונות עליו באמת עושה את העבודה נחמד.. עכשיו הבעיה שברסיבר יש רק רציאות S-VIDEO ומה לעשות לאט לאט כל המכשירים עוברים לHDMI .. השאלה עכשיו אם יש איזה מתאם SVIDEO-HDMI ובלי קשר כמה בערך יעלה לקנות כרגע רסיבר סביר וחדיש עם כל היציאות ותמיכה בהתקנים החדשים.?

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  18. Started by aeea,

אני יודע מה אנשים חושבים אליו אבל הוא מספיק בשביל חדר?

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by nahum8,

אחרי ניסיון חיבור EQ לרסיבר, ללא הצלחה, הוא התחיל לבלוע את הצלילים. מה יכולה להיות הסיבה לכך? הרסיבר JVC RX5062, כמו כן, רציתי לשאול אם יש אפשרות לאפס את ההגדרות שלו כליל?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. לפני 4-5 שנים קניתי את הרסיבר הנ"ל בדיוטי פרי ב200 דולר (שנחשב מחיר מציאה יחסית לאז...) והשתמשתי תמיד רק בכניסות האנלוגיות שלו -עד שקניתי אקס בוקס שיציאת הסראונד שלו היא דיגטלית הקטע הוא שהיא לא עובדת... ניסתי שתי דיוידי אחרים וגם בדיקת הטסט הפנימי לא משמיעה קול (רק בדיגטלי- אנלוגי עובד מצויין) השאלה האם היא מקולקלת או שמעולם לא עבדה? לשם השוואה הJVC שמוכרים היום בדיוטי פרי בא עם פחות יצאות דיגטליות ובאופן כללי עושה רושם של מכשיר פחות מתקדם אני חושב שהם פשוט מכרו רסיברים דפוקים בזול בידיעה שהסיכוי שאנשים ישתמשו ביציאה הדיגטלית קטן (לתקופה)

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by TNTx2,

מה דעתכם על ה KRFV5090D אני מחפש רסיבר נוסף לחדר במחיר נמוך לדעתכם הוא יספק את העבודה? ( חיבור למחשב : סרטים, הרבה מוזיקה ) יש לי בחדר רמקולים של ימאה חזקים 5.1 חוות דעת מקצועית בבקשה זה דחוף אנשים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. קיבלתי במתנה מקרוב משפחה שהשתדרג למארכת חדשה רסיבר Rotel RTC-965 ושתי רמקולים BOSE 301V חדשים לגמרי!~ מה שבטוח אני לא זקוק למפלצת שכזאת בינתיים אני מעוניין למכור את המארכת לטובת כסף לרכב, בכמה אני יכול למכור את הסט ביחד וכול אחד בנפרד? אם בכלל כדאי לי?

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  23. Started by erlich9,

אם מישהו מכיר את הרסיבר הנ"ל??? האם הוא שווה והאם יש לו אפשרות חיבור למחשב נ.ב אם כן איך???

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  24. Started by yosiba,

שלום, רסיבר לעיל, השלט הפסיק להגיב. החלפתי סוללות ולא עוזר. קניתי שלט אוניברסלי כזה, וגם לא מגיב. איך אני יודע אם הבעיה ברסיבר או בשלטים? זה רסיבר לא חדש. בן כ 10 שנים. אבל חוץ מעניין השלט עובד בסדר. תודה. יוסי.

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  25. Started by aviaderi,

שלום לחברי הפורום, אני מתלבט בין קנייה של רסיבר לבין קניה של מערכת רמקולים יעודית למחשב. בגדול, הכל אני עושה היום דרך המחשב (רדיו, מוזיקה, סרטים, משחקים פה ושם), ההתלבטות שלי נובעת מזה שבאיזהשהו שלב אני ארצה לחבר גם את הממיר של הכבלים לכל הסיפור הזה. מערכת רמקולים טובה אפשר למצוא גם בפחות מ-500 ש"ח ואילו רסיבר מתחיל באזור ה-800. אני סטודנט ואני מחפש לחסוך כל שקל שניתן לכן הייתי רוצה שתביעו את דעתכם ותעלו טיעונים בעד ונגד כל אחת מהאפשרויות, ובמידת האפשר תמליצו על משהו טוב. תודה רבה וחג שמח, אביעד

• 2 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים