אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני צריך רק סאב וופר... ובחנות אמרו לי שמינימום סאב וופר איכותי למחשב נמצא במערכת הזאת... יש לי בעייה קטנה המחיר הוא 350 שקל... ואני צריך רק סאב, יש לי רמקולים מצויינים והכל עם מערכת אבל חסר לי סאב אני רוצה סאב איכותי... אז תגידו אם הסאב במערכת הזאת שווה ואם יש מערכות עם סאב לא פחות איכותי מזה במחיר נמוך יותר... תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 882 צפיות
-
-
מה ההדבל בין שני הכרטיסים, האם שווה להוסיף את הכסף בשביל ה ZS והאם ה ATP3 ALTEC LANSING (יש לי אותם כבר...) ראויים לכרטיסים האלה ? כרגע יש לי מעבד קול ONBOARD של SOUNDMAX מהלוח אם של ASUS P4P800. תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אמריקאי או ארופאי(US או ER), ומה בדיוק ההבדל בינהם?
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
לפחות 512 מ"ב. הכי חשוב זה הגודל הקטן ואיכות הסאונד.... אפשר לתת הצעות גם בחו"ל כי אני נוסע לארה"ב בעוד חודשיים. תודה
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זהפשוט מדהים!! אני מבטל את תוכניות קניית הנגן שלי (או הקארמה הוא ה120) וחוסך למפלצת הזאת: http://home.megapass.co.kr/~liy5479/ihp-300(1).jpg <-----תעתיקו את כל הכתובת קודם כל זה צבעוני, ואני חושב שיש תמיכה ב divx וזה 40 ג'יגה. מישהו יכול לתת לי מידע (תאריך יציאה, מחיר, מפרט, תמיכה בפורמטים) אני יודה מאוד לכל מי שינסה לעזור
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מינידסק חדש שמכיל 1GB, יכול לשמש לאחסון מידע (גם uploading למוזיקה), ותומך גם בAtrac3 plus. פרטים נוספים: http://news.sel.sony.com/pressrelease/4270 http://www.minidisct.com/forum/showthread.php?s=a63b08f394d975a22dfeb6fa3f27a8f3&threadid=20006&perpage=10&pagenumber=1
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם, חיברתי את המחשב לטלויזיה והוצאתי כבל מהאודיו במחשב לכניסה ניקבית בטלויזיה. עכשיו אני שומעת את הסרט שאני מקרינה במחשב דרך הטלויזיה אבל משום מה אני גם שומעת את הטלויזיה (את הערוץ שאליו מכוונת הטלויזיה כשהיא לא במצב AV. איך נפטרים מזה?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
רציתי לשאול איך הרמקולים של איקן 5.1 . עלו לי 470 ש"ח . טובים לא טובים וכו' ?????? תודה ;)
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש מישהו שיש לו אחד שיכול להגיד בודאות אם יש למחשיר line out רגיל??? (לא אופטי)
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן רמקולים Altec Lansing ADA 890 ברשותי כרטיס קול מסוג audigy 2 וחיברתי את הרמקולים לכרטיס קול ( 2 חיבורים אנלוגים ואחד דיגיטלי) וכאמור לרמקולים יש מספר מודים שונים (stereo, prologic, quad, dolby digital). בכל מוד הרמקולים מקבלים סאונד מחיבורים שונים בכרטיס קול .. quad - חיבורים קדמיים ואחוריים - אנלוגיים dolby digital - חיבור קדמי אנלוגי וחיבור דיגיטלי ועכשיו הבעיות 1. כאני מנגן משהו במצב של דולבי דיגיטל אז שומעים מהרמקולים האחוריים די חלש. 2. כאשר אני מנגן שירים בווינאמפ או אפילו סרטים אז בחלק מהשירים או הסרטים לא שומעים כלום במצב של dolby digital מהרמקולים האחוריים אבל כאשר אני מעביר למצב של quad שומעים מכל הרמקולים. למישהו יש פתרונות ..... ? תודה …
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש חזק 2.6 גיגה מהירות 800 באס ויש לי רמקולים של קריאטיב אינספייר 2.1 כולל סאב של מערכת סטראו ?עשיתי קומבינה וחיברתי סאב של מערכת 80 וואט RMS ליציאת חוטים של הרמקול של הסאב של הקריאטיב (כי כששמעו באסים הוא היה מקרטע) עכשיו שומעים באסים וכל החדר זז. השאלה שלי היא כרגע יש לי כרטיס קול קריאטיב value 5.1 אם אני יחליף לאודיגי 2 אני ישמע יותר צלול וברור את המוסיקה (בעיקר מוסיקה ומשחקים)? האם זה שווה את הכסף או שאני ישאר אם הכרטיס שלי? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי את הרמקולים האלה מלפני חודש פחות או יותר, והם עמדו להם שם בפינה עד שקניתי את ה SBLive! שלשום. חיברתי הכל ,התקנתי דרייברים בנתיים הכל בסדר .. אני משחק באופציות בודק שהכל מסודר הכל עדיין סבבה... מחבר את החוט RCA TO MINIJACK מהINPUT של הרמקולים אל ה OUTPUT ה דיגיטלי של ה SB והכל עוד בסדר ..... והנה בא האבל - אני לי מצליח להפעיל סרט מקודד ב AC3 והנורה הירוקה שיש על הרמקולים, האינדיקטור של DoblyDigital לא נדלקת גם היא כאשר אני מפעיל סרט עם AC3. התקנתי את כל הדרייברים האפשרייםהגדרתי הכל שיפעל לפי מה שצריך אבל.... כלום ! אני יכול לשמוע סטראו דרך SPDIFה אבל לא DD !!!! זה כ"כ מעצבן !! אני צריך שתעזרו לי לפתור את הבעיה הזאת יכול להיות שפשוט לא הגדרתי משהו ב S…
-
- 33 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, כמו בכותרת, אני מחפש המלצה למערכת סטריאו ביתית בתקציב של כ2000 ש"ח. אודה לעזרה. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 992 צפיות
-
-
מאז שהחלפתי מחשב והתקנתי בו XP אני לא מצליח להעביר MP3 מהמחשב למינידיסק אם מישהו נתקל בבעיה דומה והתגבר עליב - אשמח לעצתו
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני מחפש עכשיו רמקולים איכותיים של מחשב (מומלץ מקודד חיצוני) וראיתי את הN10 ****עודכן ל TSS 10B **** אני חושב של YAMAHA עם מקודד חיצוני ובכל הרבה חיבורים אופטיים רציתי לדעת עם למישהו היה ניסיון איתו הבנתי שהוא לא חזק במימיוחד אבל איך האיכות דבר שני שאני רוצה זה המלצה לרמקולים של חברות אחרות 5.1 ערוצים טובים (ושוב מומלץ מקודד חיצוני) בתודה דניאל נורמן אוף איזה באסה לא עונים ... אני לא מקפיץ רק עורך ודרך אגב שאלתי
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן להזמין אביזרים לאייפוד? אני מתכוון לאביזרים שיש בחנות של אפל. הבעיה היא שהם לא עושים משלוחים לישראל.
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
-
אני מרבה כל היום לשמוע מוזיקה ואני רוצה איכות אולם אני גם משחק הרבה במשחקי מחשב וזה יהיה מגניב עם אני אשמע את זה עם כל האפקטים הקוליים אז שאלתי היא עם האיכות של ה4.1 הנ"ל יחסית טובה במצב סטיראו תודה לכל העונים
-
- 10 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב ישן שמשמש בתור טלויזיה, ואני רוצה להוסיף לו רמקולים סבירים (2.0) האם יש משהו סביר בסביבות 100 ש"ח? (סביר = ש MTV ישמע כמו מוסיקה ולא כמו AM RADIO...) או שזוג רמקולים ג'נרי של 30 ש"ח ישמע כמו רמקולים של 100-120 ש"ח? תודה
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
איך האיכות? שווה לקנות? http://www.dandr.co.il/details.asp?id=833 http://www.dandr.co.il/details.asp?id=835 או ללכת על חברה אחרת (טובה יותר) בתקציב של עד כ-400-500 ש"ח?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי את עזרתכם בבחירה של רמקולים מדפיים / מוניטוריים למוזיקה בעיקר למרות שהם ישמשו אותי גם לקולנוע. ( יש לי סאב..) בכל מקרה יצא לי לשמוע כמה זוגות אבל די התאכזבתי עד עכשיו כמו למשל - B&W 602 , פראדיים , JPW ועוד כמה.. הציעו לי מאוד ללכת על EPOS אבל התקשרתי ליבואן ויש בעייה להשיג אותם. עוד אופציות שהציעו לי הם : DALI וגם JMLAB .. תנו לי כיוון על רמקול שנותן הכי תמורה לכסף ( אני יודע שזה עניין של טעם אבל אני ישמע קודם לפני הקנייה ) תקציב של 3000 שקל לזוג. תודה.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אתמול קניתי כרטיס קול Hercules GameSurround Fortissimo III 7.1. היום חיברתי אותו והתחלתי להשתמש בו... לפני שאני בוכה עליו יש לי דבר אחד טוב להגיד עליו... האיכות קול שלו מצויינת... אבל... (תקראו את ההמשך) גיליתי שאין לו כיווני באסים וטרבל כמו שלקריאטיב לייב יש... זה דיי מבאס אבל מה שיותר גרוע זה שלכרטיס אין כמעט בכלל באסים!!! הפעלתי את האקוולייזר וזה עזר קצת אבל זה עדיין נשמע דיי גרוע ביחס ללייב... זה דיי מוזר כי בכל מקום שראיתי ושאלתי כמו בחנות ובבנצ'מרקים שראיתי אז הכרטיס הזה אמור להיות הרבה יותר איכותי מהלייב והוא אמור להיות בערך כמו הAudigy. אני משתגע כי משחקים הם חסרי באסים לגמרי...!!!! אני חייב באסים!! שיחקתי בהיילו וגם באנריל 2003 ובשתיהם המשחק היה חסר באסים, הפיצוצ…
-
- 10 תגובות
- 914 צפיות
-
-
כמה יעלה לי לייבא אייפוד מחו"ל יענו נגיד אני יזמין מהאתר של אפל באנגלית כמה יעלה לי כולל המכס והכל? המכשיר עצמו הוא 5*7 ס"מ ועולה 250 דולר
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
מה קורה נשמות? טוב שמעו יש לי בעיה קשהההההההה נכון בהגדול של הקול? אז אם ה line in לא מושתק אני שומע רעשים מוזרים כמו של רדיו לא מכוון! או יותר נכון כמו שמתחברים לאינטרנט בחיבור ישן יש כזה רעש של חיבור? אז כמה אבל משנה לפי צריכת כמות אחוזי המעבד והזכרונות ואני לא מבין למהההההההההה נמאס ליי כבר אני שומע רעשים לפעמים מעצבנים מאוד וגם כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה [רואה את המחשב על הטלויזיה] אז בעוצמה מסוימת שומעים רעש כזה מוזר של באס מקולקל מעצבןןןןןןן מה עושיםםםםם
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-