עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אז יש לי תאוזניות החביבות האלה: www.philips.com/bluetoothheadsets http://www.consumer.philips.com/consumer/en/au/consumer/cc/_productid_SHB6102_79_AU_CONSUMER/Bluetooth-Stereo-Headset+SHB6102-79 ואני רוצה לקנות\להכין\לקמבן להן נרתיק קשיח-י שלמישהו המלצות איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by jayz0r,

למי שלא מכיר, Creative Gigaworks T3 זו מערכת 2.1 דיי יקרה. קניתי אותה עכשיו במסגרת הבלאק פריידיי. הסאב בסה"כ 6.5" אבל הוא בומי ברמות קשות. השליטה על הבאס נמצאת עליו - הורדתי למינימום, ועדיין בווליום גבוה זה מוגזם. ברור לי שזה גם עניין של טעם ויש כאלה שמאוד אוהבים באס, אז תמיד ניתן לטעון שאני מגזים. אבל הנקודה היא שבנקודת המינימום של הבאס אני מצפה שלא יהיה באס בכלל! או לפחות כמעט ולא. הצליל אמור להיות מתכתי הרבה יותר וגבוה, ונטול צלילים נמוכים. במקום זה, הבאס פשוט מתון. כאמור, ברגע שעולים עם הווליום הוא הופך למעצבן, אבל יותר חשוב מזה - לדעתי מפריע לשכנים. ואם עולים עם השליטה על הבאס אפילו קצת, שלא נדבר על הרמה האמצעית, זה פשוט לא נורמלי. לא ברור לי איך תכננו את זה ככה. מצד…

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  3. כרטיס המסך שלי הוא ATI Radeon 3870 עם יציאת DVI ומתאם ל-HDMI שאמור להוציא גם Audio וגם Video מלאים דרך כבל HDMI. (הותקן דרייבר מעודכן לוידאו וגם לאודיו - HDMI Audio Driver) חיברתי את המחשב למגבר Yamaha Rx-v3800 ודרכו אל הטלויזיה. (הדרייבר של כרטיס המסך מזהה את המגבר) כאשר אני מדליק את המגבר, אני מקבל תמונה של המחשב, אולם לאחר מספר שניות נדלק השומר-מסך של המגבר ואי אפשר לראות את המחשב יותר... (כמו כן, לא עובר האודיו דרך ה-HDMI). עד לקניית המגבר, כרטיס המסך היה מחובר ישירות לטלויזיה (hdmi) והכל עבד בצורה תקינה (ללא שימוש בהעברת קול ב-hdmi - האודיו הועבר דרך כרטיס הקול של המחשב) ניסיתי החלפת דרייברים, הורדת Codec Pack שונה - ובינתיים בלי הצלחה. מה צריך לעשות כדי לראות …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. איך אפשר לראות כבלים במחשב? כרטיס טלויזה? ממיר? מה, אני לא מבינה בזה...(יש לי מנוי להוט אם זה קשור)

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  5. האם יש כרטיסי קול שיכולים להעביר את הפורמטים החדשים של האודיו כמו dd+?

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  6. Started by Dark Respect,

יש לי טלוויזית LED 42LS340Y של LG אני מוריד סרטים בפורמט MKV. לפעמים הכל בסדר, ולפעמים הטלוויזיה לא תומכת בסאונד. עדכנתי את הפירמוור של הטלוויזיה וזה לא עזר. יש אפשרות לטפל בזה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. עד כמה כרטיס קול טוב - אני כרגע משתמש בסאונדמקס המגעיל של אינטל - משפיע על שמיעת מוזיקה במחשב?? כל מה שאני עושה זה שומע מוזיקה במחשב עם אוזניות... עד כמה כרטיס קול איכותי ישפיע על הסאונד?

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  8. שלום. אני מעונין לקנות אוזניות בתקציב של כ50$. את האוזניות אני כנראה אקנה מחו"ל (כנראה ebay), ורציתי להוועץ לפני הקניה. האוזניות יהיו אוזניות לנגן Portable, והם צריכים להיום בגודל בינוני. מה שלבנתים משך לי את העיין ואני חושב לקנות זה הSennheiser PX 200. http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/products_headphones_portables_05207 השאלה שלי אם יש משהו יותר משתלם בתקציב הזה או שאלה המשתלמות ביותר במסגרת התקציב?

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  9. אני מחפש רמקולים ניידים שאני אוכל לחבר לאמפי3 ולשמוע בים למשל. כל הרמקולים שראיתי נראים כמו צעצועים שהאיכות סאונד שלהם תהיה ריקה במקרה הטוב, ונוראית במקרה הרע. אין לי נסיון עם מערכות כאלה בכלל. למישהו יש המלצה על מערכת כזאת?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  10. Started by com,

צריך להחליט בין הטלויזיות האלו. עיקר השימוש צפייה באיכות SD. הסתכלתי על שניהם, לא מצליח להחליט מה אני יותר אוהב. השימוש בפיצר הUSB לא ממש קריטי. מה לקחת? צחי

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by love-its-my-name,

אנשים זה דחוף כשאני מקליט מהמחשב [יש לי כניסה ש כבל של טלויזיה] יותר נכון מחשב מהטלויזיה אז לא שומעים קול והוא נות שתי קבצים קובץ אחד וידאו ועוד אחד שהוא בסיומת שלו cc מה זה הקובץ הזה? ד"א לא שומעים קול... נראה לי שצריך לחבר בינהם... כאלו זה קובץ אחד קול ואחד וידאו וצריך לחבר אותך... זה נכון? אילו הקובץ השני הוא הקובץ קול או משהו כזה

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  12. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו WIn7 64bit עד עכשיו הייתי עובד עם XP. יש לי כרטיס קול Creative X-FI Xtreme Gamer Fatality אחרי שהתקנתי את הדרייברים והגדרתי במדיה סנטר שיש לי 5.1, בסרטי HD לא הייתי שומע 5.1 ובסוף עליתי על זה שלא מותקן לי AC3 Filter אחרי שהתקנתי.. העניין הסתדר.. אבל רק בסרטים. אם אני מפעיל שירים אני לא שומע את הסאב.. כשהיה לי את הדרייברים של XP הייתה לי אפשרות בהגדרות של הכרטיס קול שנקראת Enable Bass redirection וכשעשיתי את זה.. הייתי שומע גם בשירים שמשדרים סטריאו את הסאב. אבל עכשיו אני לא מצליח לשמוע את כל הרמקולים כשאני מפעיל שירים. יש איזה מקודד שצריך להתקין או איזה תוסף?

• 23 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. Started by The Winter King,

קיבלתי עם המחשב כרטיס קול מובנה מסוג soundmax hd audio. הסאונד, איך נגיד, לא יותר טוב מהקרייאטיב הישן שלי, אבל יש 2 בעיות: 1. אחרי כמה שירים שאני שומע, אני לא יכול לשמוע שום שיר יותר (ולא משנה איזה נגן) וכדי לשמוע שוב אני צריך לעשות restart 2. באמצע משחק אני שומע "רעש לבן" לאיזה חצי דקה המחשב הוא ממש חדש, אבל יכול להיות שיש בעייה בדרייברים?

14. קניתי רמקולים חדשים השבוע X-530 של לוג'טק הם מחוברים כרגע לכרטיס קול מובנה 5.1 על הלוח הם עובדים טוב אני רוצה לדעת עד כמה אני ירגיש הבדל אם אני יקנה את הכרטיס הזה?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  15. Started by domiel,

אני מחפש אוזניות שהם גם מבודדות,גם טובות למוזיקה,וגם טובות למשחקים ב300ש"ח. בעיקרון לפי מה שראיתי רק הicemat sibiria טובות...והם עולות 100 שקל יותר...אין לי את ה100 שקל האלו ואין לי את הזמן לעבוד בישבילם. האם יש אוזניות שעונות על בקשתי? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  16. Started by The incredible,

שמעתי על כל מיני דגמים מ VSONIC GR06 ועד Vsonic VSD3S לא בדיוק מצאתי מחיר לדגמים הנ''ל. בכל מקרה אם למישהו יש אוזניות טובות להציע עד 100 שקל רצוי בארץ אבל עם ההבדל משמעותי והוא משמעותי? אז שיהיה מח''ול. למרות שאני לחוץ על אוזניות והיו לי אוזניות REMAX-501 משהו כזה שהם היו סבבה אבל לא משהו כזה וואו. אגב, היה לי את הסנייזר CX300-II קניתי מהארץ ולא התלהבתי כ''כ.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Aldryk,

שלום אנשים. אני זקוק לעזרתכם. כרגע, יש לי מערכת קולנוע ביתי ישנה שעלתה כ-1500 ש"ח בזמנו והיא כוללת 5 רמקולים וסאב (שמשמש כרסיבר) של לנקו. יש לי יום הולדת בקרוב ואשתי מארגנת סכום של כ-2000 ש"ח. (להלן "התקציב") אני רוצה לקנות רסיבר ומכאן מתחילות הבעיות: 1. רסיבר טוב (לא חייב להיות מקצועי) שישרת אותי לצפייה בסרטים בעיקר. (הדגמים שחשבתי עליהם: דנון/ימאהה/JVC וכו') 2. אם אני קונה רק רסיבר, תהיה לי בעייה לחבר את הסאב אליו, כיוון שלסאב עצמו אין חיבור החוצה (זוכרים? הוא משמש גם כרסיבר), כלומר אני מחבר אך ורק 5 רמקולים... ואת זה אינני רוצה. כלומר אני צריך רסיבר וסאב או לחילופין רסיבר ורמקולים +סאב (כמערכת שלמה). ראיתי בנטאקשן ובאתרים נוספים דילים כפחות מ-2000 ש"ח לרסיבר+ר…

• 10 תגובות
    • 736 צפיות
  18. מבקש המלצה לאוזניות, אין תקציב ספציפי, אלו הדרישות: 1. אוזניות קשת (כלומר, מבנה רגיל, לא כפתור ולא במבנה מיוחד כלשהו). 2. אפשרות לחיבור עם כבל לאייפון לטובת השמעת מוזיקה, האם יש אפשרות להתחברות ללא כבל, לדוגמא בלוטות'? והאם זה לא מזיק מבחינת קרינה? 3. אפשרות להתחברות עם כבל למכשיר הריצה במכון הכושר האם גם כאן יש אפשרות אלחוטית? אני מניח שדורש מכשיר ריצה מתאים. בשורה התחתונה, בהנחה ואלחוטי למכשיר הריצה זה לא פרקטית, וחיבור בלוטות' לאייפון זה בעייתי (ואם זה שנוי במחלוקת, מבחינתי זה בעייתי), אשמח להמלצה לאוזיות קשת עם אפשרות חיבור עם כבל לאייפון ו/או למכשיר הריצה.

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  19. Started by sinsonik,

תקציב עד 1000 ש"ח אפשר להביא אוזניות גם בפחות! לא חובה לנצל את כל התקציב... מה השימושים שלי: מוזיקה 70 % סרטים 20% משחקים 10% כרטיס הקול שיש ברשותי: יש לי כרטיס קול חיצוני של steel series 7.1 בקשות מיוחדות: שלאוזניות יהיו באסים מטורפים, עוצמה מטורפת אטימות מוחלטת שאני ישמע באופן מושלם שיר.. הערות: יש לי היום את siberia v2 של steel series אני לא מחפש אוזניות ברמה הזאת (כן אני יודע שאלה אוזניות מצוינות ברמה גבוהה) אני רוצה כמה דרגות מעל if u know what i mean תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  20. רק את שני אלה ... מה לבחור ... 5gb crtative או 5gb rio אלה השמות שהביאו לי אני איתו על הטלפון ... מה לקחת ? ואפשר להכניס חוץ Mp3 עוד דברים למכשיר כמו תמונות .? סרטים ולהעביר ממחשב למחשב או ששני הנגנים אך ורק למוזיקה

• 13 תגובות
    • 682 צפיות
  21. Started by Cooler-Master,

אבא שלי החליט לקנות בסוף נגן MP3 במקום המיני דיסק אז אני צריך לדעת האם יש נגן טוב במחיר של בערך 900 שקל?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  22. Started by Holy,

אני יודע שהשאלה טחונה אבל לא נורא יש לי מסך LCD32 אינץ שהוא HD Ready, כלומר 1366X768, במרחק של 5 מטר מהמחשב. עומדות בפני 3 אפשרויות 1. HDMI 2. Component 3. VGA לא ממש אכפת לי מכל השטויות של ה-HDCP וה-Blue-Ray נכון להיום. ה-HDMI יורד די מהר כי הוא לא תומך ברזולוציה טבעית האם ה-Component תומך ברזולוציה טבעית? האם הוא עדיף על ה-VGA? תודה

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  23. Started by קאליפסו,

שלום...אני חדש בפורום כאן,אני חובב של חלצי "וינטג'" והיום היה לי אפשרות לרכוש את הדגם הנ"ל http://www.audiokarma.org/forums/showthread.php?t=263303 הוא יפה להפליא בעיני,אבל אני משתדל שלא להסתכל על מוצרים שתוכננו במזרח הרחוק...אני אוהב רוטל,מרנטצ ומודע לאיכותם במהדורות מסויימות,אשמח לדעת בהקדם האם כדי לי לרכוש אותו...ובכמה אתם מעריכים מכשיר זה,אם כמובן תקין.

24. Started by lmlm,

שלום, אני צריך המלצה לנגן ב600 נפח 512-256 MB שאיכות השמע תהיה טובה ותהיה לו אפשרות הקלטה ושתהיה נקיה לגמרי.. תודה

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  25. Started by rafi1212,

שלום אנשים !! החזרתי לחנות את האוזניות 5HV2 , והזמתי במקום את Sennheiser HD555 ... מה אתם חושבים עליהם ? ולמי שיש אותם רציתי לדעת אם יש להם באסס חזק וטוב , כי הבאס ב 5HV2 פשוט זוועה . נ.ב : אני מאוד ממליץ לקנות ב GOLDTOP , חנות אמינה , מקצועית , עם מלאי ענק , ואנשים מאוד נחמדים .

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.