אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
טוב, קיבלתי לא מזמן דיסקמן MP3 של סוני, ואני רוצה לקנות אוזניות חדשות שישמשו אותי גם במחשב. התקציב שלי נע בין מאתיים לשלוש מאות שקלים, והשיקול היחיד שלי בבחירה הוא איכות הסאונד. אני לא מעוניין בנוחות ולא בקומפקטיות, אלא באיכות בלבד. אז ככה, מה צריך לבחון כשבאים לקנות אוזניות? מה מבדיל אחת מהשניה? ואילו אוזניות לדעתכם עונות על הצרכים שלי בצורה הכי טובה בטווח המחירים (הנמוך יחסית) הזה? חשבתי בינתיים על אלה: http://www.us.aiwa.com/default.asp?page=products∏=393&action=productSpecs ועל אלה: http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start;sid=ZcuaGnBPcSGaG0-3KqqQET9AYcOPMVZ40GY=?CategoryName=pa_Headphones_CDSeriesStu…
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אחד מהם ואני לא יודע מה כדאי... אם אני קונה נגן MP3 אני רוצה איזה ג'יגה או 5 ג'יגה מקסימום מקסימום והנגני MP3 האלה עולים בערך 2000 שקל וזה יקררר ומיני דיסק זה טוב... אמממ אני חושב שאני אקנה מיני דיסק איזה דגם כדאי לי לקנות??? תקציב בערך של 900 שקל פחות עדיף... תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות ואני לא יודע איזה אבל יש לי תיאור וגם כמה רעיונות. אני צריך שהאוזניות יהיו Closed כאילו שיהיה את הספוג הזה מסביב לאוזן כמו באוזניות מקצועיות אבל שלא יהיה יותר מדי גדולות ומסורבלות כאילו שאני יוכל להסתובב איתם ברחוב בלי להיות מגוחך :. והכי הכי חשוב שיהיה להם צליל טוב. יש לי כמה רעיונות: 1. sennheiser PX-200 http://www.sennheiserusa.com/pages/products/headphones/px200.htm 2. sennheiser HD-212 PRO http://www.sennheiserusa.com/pages/products/headphones/212.htm אז דבר ראשון מה אתם חושבים על האוזניות האלה ודבר שני אם הם לא נראות לכם אז תציעו לי דברים אחרים. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
המערכת הזאת בת 3 שנים ואיבדתי את כל המסמכים שקקשורים אליה... האם היא תומכת בפורמט MP3?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מערכת סטריאו שיש לי עכשיו (AIWA NSX-SZ20) - הרמקולים שלה. או CREATIVE INSPIRE 4.1 4400?
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
הפלונטר כתוב שהם מוכרים את הקריאטיב LX500... בכל מקום אחר כולל אתר הבית של קריאטיב לא כתוב על דגם ה500.. (512 מ"ב) אלא רק על ה100 (128) ו200 (256....) מה אתם חושבים? להאמין להם?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום רב! בקשותי כרטיס קול של קריאטיב מסוג AUDIGY 1 ואליו מחוברת מערכת רמקולים 5.1 עם מגבר משלה. הבעיה היא כשאני רואה סרטים רגלים שהסאונד שלהם הוא 2 רמקולים אני שומע בסדר. אבל כשאני רואה סרט שהוקלט ב-AC3 הכוונה ב-5 רמקולים אני בקושי שומע את הסרט, ואני מגביר הכל עד הסוף גם את המגבר החיצוני. ברשותי CODECS שהורדתי מהאתר The LioNetwork , אבל זה עדין לא פתר לי את הבעיה. האם אתם יכולים לעזור לי??
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
זאת הכותרת הכי טובה שיכלתי לחשוב עליה... בכל אופן מדובר בדיסקמן אמפים של סוני, דגם 501 אם אני לא טועה (הוא לא פה לידי). בכל אופן בזמן האחרון הוא נכבה מכל טילטול קטן, וזה מסוגל לשגע את השכל, במיוחד כשהולכים ברחוב איתו וכל ירידה טיפה מהירה של מדרגה או קיפצונת מהכביש למדרכה מכבה אותו. זה עוד במקרה הטוב, במקרה הרע הוא מסוגל להתחיל לשרוק, לצפצף ולטעון בעוז no-cd בזמן שהדיסק נמצא עוד בפנים.... האחריות עדיין בתוקף, השאלה אם זה דבר שבכלל ניתן לתיקון או שזאת תסמונת גיל העמידה ללא פיתרון ?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
קיבלתי זוג רמקולים גדולים, שחורים מעץ. ראיתי את הנתונים שלהם, וכתוב ככה: 60/35 WATTS 8 Ohms מיוצר בגרמניה חברת DUAL דגם: CL 2000 מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי כרטיס קול במחשב של קריאטיב אודיו ג'י 1, ואני רוצה להחליף אותו לחדש שלהם .....אותו אחד שעשו עליו ביקורת באתר..... השאלה שלי היא האם כדאי להשקיע בו או שכדאי יותר לקנות מגבר חדש??
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, אני צריך אוזניות איכותיות ככל הניתן בתקציב של עד 200 ש"ח. לא אכפת לי שיהיו מחו"ל, אבל שיהיו מחנות שעושה משלוחים לארץ (מן הסתם). צורת האוזניות לא ממש משנה (גדולות/קטנות) העיקר שיהיו איכותיות. נא לקחת בחשבון שיש לי Creative Nomad Jukebox 3 (יציאה של 98db SNR) והאוזניות ישמשו לרוב לשמיעת מוזיקה דרכו. תודה מראש. *** עידכון *** לאחר מספר בירורים וחיפושים, הגעתי ל2 אפשרויות : 1. Koss UR20 - בעלות של 210 ש"ח כולל משלוח (חנות "תוכי") 2. Sennheiser HD-202 - בעלות של 238 ש"ח ("שופסטר") 3. Sony MDR-G82LP - בעלות של 234 ש"ח ("תוכי") 4. Sony MDR-V250V - בעלות 149 ש"ח (ללא משלוח) (wawawa.co.il) כמו כן יש אפשרות להזמין דרך Mustop מ-Amazon את האוזניות הנ"ל או Koss R-10 במחיר של עד…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע כמה ששטח הפנים החיצוני של הכבל שמחבר בין הרמקול לריסיבר גדול יותר איכות הסאונד תהיה טובה יותר ובגלל זה כבלים זולים עשויים מכמה חוטים עבים או במקרה גרוע יותר חוט אחד עבה מאוד וכבלים יקרים יותר עשוים מהרבה סיבים דקים. אז חשבתי למה לא לקחת שנים, אולי ארבעה כבלים פשוט כאלה שיש לרמקולים זולים ולחבר את כולם ביחד לאותה יציאה בריסיבר וכניסה ברמקול ובכך להגדיל את שטח הפנים של החוטים וכתוצאה מכך גם את האיכות. יש איזה סיבה ללמה לא עושים את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לו איכות טובה? טוב יותר מהאיכות של כרטיס קול Creative Live או פחות טובה? כמה רמקולים ניתן לחבר אליו בחיבור אנלוגי (לא דיגיטלי!)?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
טוב הסיפור הוא כזה חברים, עוד שבוע שבועיים יהיה לי רשיון (בתקוה ) אבל אבא לא מוכן בשום אופן להחליף את הרדיו טייפ של האוטו לרדיו דיסק אבל מוכן לקנות נגן שיתחבר לרדיו טייפ הזה (בעזרת הקלטת המתאמת הזאתי..).. העניין הוא שמזמן הפסקתי להתעניין בתחום הזה ככה שאני לא יודע מה יהיה שווה לקנות, דיסקמן רגיל? דיסקמן עם יכולת ניגון של אמפי3? מיני דיסק? או אולי נגן מבוסס האדר דיסק? מקווה שתוכלו לעזור לי..(אגב התקציב נראה לי עומד על משהו עד 700 ככה...)
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש ברשותי את ה mzn 10 של סוני האם אני יוכל להשתמש במינידיסקים החדשים בנגן שלי? ???
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום החלטתי שהגיע הזמן להשתמש ביכולות ובדברים של GTXP בנוסף לשמיעת סאונד באיכות גבוהה וחיבור מיקרופון, אוזניות וUSB.. מה עוד נותן הRACK שאיתו בא הכרטיס?
-
יש לי כרטיס קול CREATIVE 5.1 LIVE! הרמקולים שלי הם שני רמקולים סלוניים של חברת YAMAHA + רמקול CENTER של חברת PEERLESS (רמקולים לא של מחשב אלה של קולנוע ביתי) אשר מחוברים לרסיבר. את כרטיס הקל חיברתי לרסיבר בעזרת יציאה אחת ושני כניסות, (כזאת שרוצים לחבר לדוגמא דיסקמן למערכת סטריאו). השאלה שלי האם זאת האופטימיזציה בנוגע לחיבור הרמקולים לכרטיס הקול שלי דרך הרסיבר? בנוסף אני משתמש בכבל חשמל רגיל לחיבור בין הרמקולים לרסיבר ונאמר לי שעדיף לקחת את הממולצים שבחנויות וכבלים עבים יותר שהם מביאים איכות צליל גבוהה יותר. האם זה נכון? אני שואל בגלל שיש לי מקרים שאני שומע כמו מן צליל שריטה כזה ברמקולים, כאילו של הפסקת חשמל, המוסיקה/משחק או לא משנה מה עובדים וזה לשנייה אחת מאיין הפרעה, וז…
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר לרסיבר ולרסיבר מחוברים 4 רמקולים: 2 אחוריים הם הקטנים יותר ו 2 קדמיים הגדולים יותר. אין לי סאב ואין לי סנטר. ויש לי בעייה: כשאני מחבר את הרמקולים כמו שצריך הקטנים אחורים והגדולים קדמיים אז אני לא שומע את האחוריים כמעט לחלוטין. הם ממש לא דומיננטיים ולא שמים לב לסראונד. (עשיתי את בדיקה כזאת של הרמקולים בדרייבר של הכרטיס קול) ואני חושב שאני יודע מה הבעייה... ברסיבר כתוב שהרמקולים האחוריים צריכים להיות בהתנגדות של מינימום 8 אוהם. אצלי הרמקולים האחוריים הם עם התנגדות של 4 אוהם. זאת יכולה להיות הסיבה לזה שאני לא שומע את הרמקולים האחוריים? האם זאת באמת הבעייה שאני לא שומע את האחוריים? או סיבה אחרת? אתם יכולי לעזור לי בבקשה...
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
יצא לי הרבה פעמים שהשגתי ( לא הורדתי, כי זה לא חוקי ;D ) קבצי MP3 והם היו דפוקים זאת אומרת שבאמצע השיר זה עושה לי כזה טיק טיק טיק טיק וחוזר לי אחורה עכשיו לדוגמא ואני משיג 50 שירים ואין לי כוח להריץ את כל ה50 לראות איזה מהם דפוקים יש משהו שסורק אותם ומוצא לי איזה קבצים דפוקים או משהו? או אם יש משהו שמתקן את זה (אפילו שקשה לי להאמין..) תודה. :]
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אחרי בעיות הבטריה ב iPod הורדתי אותו מהרשימה... נשארו שני אלו: iRiver iHp 100 - 10 Gb Creative Zen - 10 Gb לפני מה שקראתי עד כה, הרבה מכם מתלהבים מ iRiver, מה דעתכם על המכשיר השני? מה מהם עדיף ולמה?? (איכות סאונד, זמן בטריה, תמיכה בפורמטים...) ??? ??? ??? דרור
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! יש לי שאלה מאוד חשובה: האם אפשר לחבר את הADA880 שך ALTEC LANSING דרך היציאה הדיגיטלית של הSB LIVE! 5.1 DIGITAL? זאת אומרת, האם היציאה הדיגיטלית בכרטיס היא S/PIDF?
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
חיפשתי בSUPRNOVA, קזה, SOULSEEK...ועדיין בקושי מצאתי קבצים..ואם כן אז הם יורדים במהירות של 5 K... מישהו מכיר מקום שאפשר להוריד בו קבצים מהסוג הזה במהירות?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
ראתי מידע ותמונות עליו בign וב iriver.com כעת הוא אחד מהאופציות המובילות שלי בעיקר בגלל שיש לו צג צבעוני מובנה ויכולת לנגן divx עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. אני יכול לצרוב סתם סרט בנרו כמידע (לדוגמא אני צורב בנרו finding nemo.avi על דיסק מידע, אני מכניס את הדיסק לדיסקמן ורואה את הסרט על הצג של הדיסקמן- זה עד כדי כך פשוט? 2. מה האיכות קול?? היא שווה לסדרת ה ihp?? 3. מה החסרונות פה?? זה נשמע יותר מדי טוב
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-