עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. חברים יקרים אני מבקש את עזרתכם בקניית טלויזיה חדשה לסלון בגודל 42 אינצ והאם תוכלו לציין אילו דברים חשוב לשים לב אליהם לפני שקונים טלויזיה?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. אז ככה, התחדשתי בטלוויזית LCD חדשה של LG בגודל 32 אינץ.. עכשיו יש לי מספר סרטי HD על המחשב בפורמט MKV ואני רוצה לראות אותם על הטלוויזיה שלי.. בעיקרון אין שום בעיה לחבר את המחשב לטלוויזיה עם כבל VGA ופשוט לראות אבל השאלה שלי היא האם יש כאן פגיעה באיכות? מכיוון שהמחשב שלי לא בדיוק ברזולוציה של 720P אז הסרט לא בדיוק יוצג ברזולוציה המדוייקת, האם זה נכון או שאני טועה ולא תהיה שום פגיעה באיכות? מעבר לעניין הרזולוציה יש עוד דברים שיכולים לפגוע באיכות? בקיצור אני אשמח לקבל הצעות לפתרון הכי טוב מאנשים שכבר התנסו בזה, דרך אגב יש לי גם XBOX360 מחובר ברשת וגם לטלוויזיה כמובן אם זה עוזר.. תודה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. שלום, אני מחפש אוזניות 5.1/7.1 לעצמי שיתחברו למחשב לשימוש משחקי פעולה (COD/BF לדוג') וסרטים. אני רוצה רק אוזניות סגורות וחוטיות. מיקרופון זה דבר שלא משמעותי בשבילי כי אני בקושי משתמש בו. הלוח אם שלי מכיל רק 3 חיבורי 3.5mm הדגם זה: M4N68T-M מה שאומר שאם אני רוצה 5.1 אמיתי אני אצטרך לקנות כרטיס קול שתומך בזה.. ראיתי שיש את הלוגיטק G35 שהם 7.1 וירטואלי אבל שומעים שם מעולה והן סגורות. הבעיה שהן די יקרות יחסית - 635 ש"ח. מעבר לזה ראיתי שלרוקט יש את הKave שהם 5.1 אמיתי ועולות 390. נניח ואני אשקיע בכרטיס קול עוד 200 ש"ח אז אני מגיע לאיזור ה600.. שזה קצת יותר זול מהלוגיטק אבל אני מקבל 5.1 אמיתי.. כמה שאלות: 1. יש דגמים של חברות נוספות שעונות לבקשות שלי? 2. מה עדיף מבין מה שכתבתי?…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. אני מאוד מתלבט בין 2 הנגנים הנ"ל. מצד אחד, האייפוד החדש הוא מאוד חמוד, דק מאוד (פחות מ-0.7 ס"מ עובי) וקטן, אבל מצד שני אין בו אפשרות של רדיו שאני חושב שרדיו זו אופציה חשובה. מצד שני יש את האייריבר, שתמיד היה בעדיפות ראשונה אצלי, גם בדור של ה-H120, H320 וגם פה בדור של ה-H10 החדש יותר והאלגנטי. האייריבר, כמו תמיד, מקצועי מאוד, וכולל בתוכו רדיו (חשוב) מקליט קול/רדיו שאת הדברים האלה אין באייפוד. אבל אהבתי מאוד את הגודל והעובי של האיפוד החדש- הוא בכלל נראה גאג'ט חדש ומגניב. 2 הנגנים מעולים ותחת 2 החברות הטובות ביותר בשוק כיום. חשבתי גם על הזן טאצ' מיקרו אבל משום מה האחרים נראים לי עדיפים, אולי בגלל שהוא דיי המוני, למרות שגם בו יש רדיו ומקליט. בקשר לאייפוד או אייריבר, יש איזה מ…

• 36 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. חבר שלי מעוניין לחבר מערכת 4.1/5.1 לדיסקמן Mp3 שלו. Aztech AMS 5.1 - מחיר: 983 ש"ח. Hercules 510 - מחיר: 738 ש"ח. הוא מעוניין בדעותיכם על שתי המערכות הנ"ל, ואולי הצעות יותר טובות אם ישנן בטווח המחירים הזה (עד 1000 ש"ח). האזטק קוסמת לו בגלל השלט בינתיים. תודה מראש על כל העזרה.

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. אני מעוניין לקנות מאיביי רסיבר NAD אמריקאי, הבעיה היא השנאי... וממיר חיצוני זאת לא אופציה בכלל. מישהו יודע על איזה חנות שעושה תיקונים למגברים או משהו בסגנון ויודע כמה זה צריך לעלות ? תודה, אוהד.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by zombie,

אשמח להמלצה עבור מסך\טלוויזיה שמיועד לסרטים, גיימינג בPS4 וPC במרחק צפייה של 2.5-3 מטר ובתקציב של עד 6k. שמתי עין על הסמסונג UE55H6400 אך אשמח להמלצות, בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by scorpion,

מה קורה הכל בסדר איתכם? וניגש לנושא היום הביאו לי במתנה (איזה אנשים נחמדים יש!!!) מגבר ישן של marantz זה מגבר יחסית חזק ואיכותי אבל מה קרה? החשמל... המגבר עובד על מתח של 120volt ואין לו בורר לשנות את המתח אבל הטרנספורמטור שיש לי מספיק רק עד 50watt והמגבר 690... יש פיתרון חוץ מלקנות טרנספומטור חדש? עריכה: והביאו לי גם רמקול גדול יחסית של jbl........

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. אני רוצה להחליף רמקולים.. יש לי את ה CREATIVE האגדיים SB370 אם אני לא טועה.. אבל אחרי 5 שנים הם מתחילים לעשות בעיות.. מישהו פה יכול להעיד על טיב הרמקולים האלה? הם לא הכי זולים יחסית לאחרים.. אבל המפרט סבבה.. תודה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום לכולם אני מחפש רמקולים למחשב שולחני, במחשב הכרטיס קול מובנה בלוח האם והמחשב עצמו בן 4 שנים. אני מחפש רמקולים בתקציב של 400-500 ש"ח. עיקר השימוש ברמקולים הוא למוסיקה וסרטים, המחשב נמצא בחדר קטן ככה שאני לא מחפש עוצמה מטורפת אבל אני מחפש רמקול שהוא איכותי ביחס למחיר ואני יוכל להנאות מהם. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  11. Started by matan007,

יש ברשותי את הרמקולים solo7c של microlab. בנוסף ברשותי אוזניות s.s סייביריה v2. מחפש dac/כ.קול עבורם. תקציב עד 300 ש"ח. חשבתי על זה לבנתיים: http://m.ebay.com/itm/251250687473?nav=SEARCH&sbk=1 דעתכם?

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by roeegr,

הי מישהו מכיר את המערכת הנ"ל ויכול להלל / לפסול אותה? למישהו יש אותה ויכול לתת חוות דעת? היא עולה 3000 ש"ח, בדיוק בתקציב שלי לרסיבר + רמקולים (אם למישהו יש הצעה טובה יותר במחיר הזה אני גם אשמח לשמוע). תודה!

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  13. Started by er0101,

מגיע מזל טוב. בינתיים שומעים מצוין. הi/o drive לא עובד משום מה אז אני פותח את המחשב לבדוק אם כבלים שניתקתי בשביל לבטל את היציאות הקדמיות של הAC97 גרמו לבלגן. המערכת סטריאו (שארפ) שלי קצת הורסת את הסאונד כי הרמקולים לא יורדים נמוך אז הבאס לא כ"כ עמוק אבל זה נשמע כאילו השירים שלי הם בקידוד 256kbit... שירים שבאיכות לא משהו במקור :-) כ. קול מטורף. 216$ בcompusa. הוא משתוקק לz5500- אני אנסה למצוא איזה פתרון לא לפשוט רגל בגללם או שאני אגיד טוב נו ואקנה... בקיצור: לקרייאיטיב. עדין לא ניסיתי משחקים אבל אני לא חושב שיש מה לדאוג... אם זה מעניין אותכם עוד משהו: הדרייברים והתוכנות שוקלים 350 מגה! לקח איזה רבע שעה התקנה ומאה אישורים של הinternet security כדי להתקין.. עוד משהו מוזר…

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by גל דהן,

התפנה לי חדר בבית ואני רוצה לעשות סוג של חדר קולנוע וסוני. חשבתי על טלוויזיה הזאת: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=987991 ומקרן קול של שיאומי או משהו כזה החדר נמצא בגג מכיוון שלא נראה לי שיש זורע של 90 מעלות וזה לא כדאי לראות דרך מרפסת, ומקרן בחדר הזה די קטן חשבתי על עגלה מסיבית או פשוט לעשות מתקן תלייה בגג ומתקן תלייה בחדר. למישהו יש ריעון משהו אחר מה כדאי המלצות

15. שלום חברים! עוד ביקורת חדשה באנגלית על קופסה חדשה מבית UGOOS. היא אמנם זולה ביחס לאחיה הגדול (SK1), אבל מציעה תמיכה משופרת בשירותי הזרמה (STREAMING) עם רשיונות לנטפליקס ודירוג DRM גבוה. יש להדגיש שהיא מבוססת על ערכת שבבים של REALTEK RTD1325 ומערכת הפעלה של GOOGLE ANDROID TV - מה שמגביל את מגוון האפליקציות והמשחקים שאפשר להריץ עליה. בנוסף לכך, אין לה חריץ הרחבה לאחסון, ורק 32GB נפח אחסון מובנה. לפרטים נוספים, הקליקו בשביל הביקורת המלאה:

16. Started by Cha0stAlker,

אז ככה: אמא שלי פירקה את הסאב וופר (הענק, מטורף והיקר) שלה מהרכב כי הוא היה חוסם את הבאגאז' (משהו חייתי שהיא קנתה בנפרד לרכב). בקיצור, אני מת לקחת אותו ולהוסיף אותו לרמקולים שלי (logitech X-540), בנוסף לסאב וופר הנוכחי (בגלל שכל הכבלים של הרמקולים מתחברים אליו). יש דרך לעשות את זה?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by mlunker,

שלום, אני עומד לרכוש מחשב שולחני שתומך בFHD עם יציאת HDMI. אני מעוניין לחבר את המחשב למסך 42 אינטצ' במרחק 10 מטרים. איך אני עושה את זה בעלות מינמלית ובאיכות סבירה? איפה ניתן למצוא כבלים שיענו לדרישה זו? האם יש למישהו רעיון לאלטרנטיבה? תודה, mlunker

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. תראו מה מצאתי! איזה יפהפה וגאוני. דיסקמן (נייד מין הסתם) שמנגן בין היתר DIVX וגם XVID (לפי מה שהבנתי הוא מנגן גם MP3, WMA, OGG וכו'). לי אישית יש סיפרייה של 225 סרטים ב- DIVX או XVID, וחיכיתי למכשיר כזה... קופצים לחברים עם המכשיר, מחברים ל TV שלהם, וכולם רואים סרט... COOL [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. מישהו יודע בערך מתי הנגן הזה יגיעלארץ? מפני שההיצע שלו הוא טוב ולפי מה שאני יודע הוא כולל הכל... אז אם מישהו יודע אני אשמח הנגן הוא: CREATIVE Zen Vision:M נתונים:מידות-104x62x18.9mm נפח-30GB מסך-2.5" ,320x240 ,262,144 colours פורמטים-WMA,MP3,WAV,MPEG,DivX,XviD,WMV,JPG. יציאות-TV,AUDIO. זמן סוללה-14 שעות של סאונד ו-4 שעות של וידאו. יחס אות לרעש-Signal-to-Noise Ratio: up to 97dB הוא כולל רדיו טייפ מנהלים אורגנייז,לוח שנה וכו' טעינה דרך שקע חשמל או usb USB 2.0 EQ-8 presets & custom 5 band EQ setting החבילה כוללת:מטען כבל usb 2.0 ,פאוצ',מדריך למשתמש,ונגן. הוא מגיע בחמישה צבעים. וזהו זה מה שבינתיים למדתי עליו.... השאלה היא מתי פלא העולם הזה מגיע לארץ?מישהו יודע? [att…

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by eliil1,

נראים בסדר, ויש שלט אלחוטי . אבל האם הסאונד טוב? אני לא צריך משהו ממש מקצועי וזה, פשוט שיהיה טוב. שווה לקנות אותם? די חשוב לי שיהיה שלט אלחוטי http://www.exmory.com/products/dls_x13.php http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/35/products_id/8249?osCsid=41dfac59a017b8f3dd89b6aad086097d או שאולי אלו עדיפים http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/35/products_id/6234?osCsid=41dfac59a017b8f3dd89b6aad086097d

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. שלום. במסגרת בנית HTPC HOME MADE,הגעתי למסקנה שצריך מן הסתם גם מקור סאונד. המערכת עצמה מיושנת מדי ואינה יכולה להתחבר למחשב. חשבתי,האם אפשר לחבר את 2 הרמקולים שלה (2 חוטים לכל אחד,אדום שחור) למחשב? או שאולי אפשר לחבר את הטלוויזיה פשוט? תודה :]

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by tamiravigan,

הנגן שלי הוא SANDISK SANSA E200(עם ROCKBOX) יש לי כרגע AKG K309 אבל הפלאג נדפק ולכן אני רוצה להחליף. אני שומע בעיקר רוק אבל יש לי פה ושם שירים שהם לא. חשבתי על AKG K324P ועל CREATIVE EP-630 וגם על AKG IP2 צריך מגבר אוזניות בשביל אחת מהזוגות הללו? אני לא רוצה את הCX300 כי אני שונא את הכבל האסימטרי האידיוטי הזה. תודה

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Nadav1983,

מה קורה, המחשב לא קולט לי את הטלוויזיה, הרבה פעמים בפוקס או לא יודע מה. אחרי הרבה פעמים שאני מכבה ומדליק, מחבר ומנתק את הקבל של המסך הרגיל ואת הקבל של הטלוויזיה איכשהוא הוא קולט אותו ואז אפשר להריץ. כשאני מחבר את החיבור ישירות הוא כלל לא מזהה לי את הטלוויזיה ולא מוצא בכלל את מסך 2 כשאני עושה זיהוי. גם הכפתור של חלונות+P לא עוזר. יש פיתרון לזה? כי כרגע אני כלל לא מצליח לראות

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  24. עקרונית, התקציב עומד על חמש מאות שקלים. אם זה משהו ממש ממש ממש שווה וקריטי, אז אולי אני גמיש שמונה מאות. והייעוד? ככה: בעיקר סרטים, מוזיקה, פחות משחקים. איזה מוזיקה? דאנס, האוס, טראנס, וקצת ראפ. ולמה אמרו לי שהכי טוב שניים, או חמישה? מה הכי חשוב לי? שהצליל יהיה נקי, יותר חשוב מכל, וכל דבר אחר, שיעשה צלול ונקי, וכמובן שאנ'לא אצטרך לשים ת'אוזן על הבוקסה בשביל לשמוע, אבל בטח זה לא יכול לקרות בגדלים האלו, הא? בתודה מראש, גבריאל.

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. אנשים אני צריך עזרה. אני עובר דירה ואני רוצה לקנות רמקולים למחשב חזקיעם ואיכותיים של 5.1 . אני צריך המלצות לרמקולים טובים עד 370 שקל לא לחרוג מהמחיר. תודה לכל הממליצים!!!

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים