עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by AmirNadav,

שלום... ברשותי אייריבר h-120 ורק אתמול גיליתי על הרוקבוקס הזה. הבנתי שדרך זה אני יכול לראות עברית באייריבר שלי וזה שימח אותי. פה עשיתי חיפוש קטן בפורום וראיתי הרבה מאוד דיונים, אבל דיי ישנים שכתבו פה שעדיין לא מומלץ להתקין את זה.. אז יש לי שאלה: באתר שלהם הם מציינים שלא מומלץ להתקין את זה , מישהו פה ניסה? תודה

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. אהלן חברים, סתם מתוך התעניינות אני פותח סקר קצר. כמובן שאתם מוזמנים להגיב כאן ולפרט במידה ויש הערות. Anatoli.

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. קודם כל, אם זה לא המקום המתאים לשאלה הזאת אז תפנו אותי למקום אחר. יש לי סרט במחשב ואני רוצה לצרוב אותו בצורה כזאת שאני יוכל לראות אותו ב-DVD. איך אני עושה את זה? תודה

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by ag43,

אנימחפש המלצה למכשיר DVD עם חיבור HDMI וקומפוננט. ישמש לאשה מבוגרת להצגת סרטים לנכדים. מוכרים עדיין דברים כאלו?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. אז ככה, מזה כמה זמן שאני מתכוון לקנות סטרימר לצרכי ניידות, כשהולכים למקומות אחרים וכאלה. תמיד חשבתי שאני אקנה את ה-WD TV ובינתיים הוא כבר יצא בגירסה שלישית שכמובן שאם אקנה אז אותה. שאלתי את המוכרים ב-לוג'יק שהם ממש בסדר והם אמרו שלפי מה שאמרו לקוחות, יש לו עדיין בעיות עם עברית :\ נוסך על כך לפני כמה זמן שמעתי על xtremer. הבנתי שהוא לכאורה עדיף, אלחוטי (שבזה אני דווקא לא מעוניין, אני רוצה חיבור חוטי ללא שום אלחוט!) ובעל מקום לדיסק קשיח שזה גם לא כך כך מעניין - אני אחבר לו דיסק און קי או דיסק קשיח חיצוני. בירור אצל בעל אקס סטרימר העלה את הטענות הבאות: 1. תפריט עושה רושם איטי/כבד בעת חיבור דיסק קשיח חיצוני 2. שומעים אותו לפעמים בזמן העבודה עכשיו כשריפרתי פה ראיתי משהו על A20…

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  6. Started by dids22,

???? כאלו במערכת מוזיקה משתמשים ב 3 ובקולנוע ביתי נראה לי שמשתמשים ב 6 לא?? אז למה תריך 8 ערוצים?

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by מגדל,

שלום, אני מחפש זוג אוזניות קשת עד 600 שקל, אבל תמיד אפשר פחות, ויש כמה דברים חשובים: - באס חזק וטוב, אבל לא באס חזק מדי ומעייף - כמו בK414P. - איכות סאונד כמובן. - אני הולך להשתמש בו עם נגן - IRIVER T60, אז צריך שיעבוד טוב איתו. - אני שומע מוזיקה שחורה - אז האוזניות צריכות להתאים לסגנון הזה. אני מוכן להתפשר על נוחות בשביל הסאונד, ויש עדיפות לאוזניות סגורות למרות שאפשר גם פתוחות. ואוזניות רק מהארץ - לא מחו"ל.

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by Kiril,

אני מחפש דגם IE שינוע בין באיזור ה 100-200 ש"ח. האם דגמים כמו ה CX300II, CX400II ב KSP הם מקוריים ? כי המחירים טובים מידי בשביל שזה ירגיש אמיתי. ושאלה נוספת, איך אוזניות ה Siberia IE של Steelseries ביחס לאוזניות של Sennheiser ?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by Rule The Pc,

אני צריך נגן DVD חדש כי המיושן שלי מת. אני חושב שזה יהיה טיפשי לקנות נגן חדש שהוא לא בלו ריי אבל אני קצת מצומצם בתקציב. אני חושב שאני אסתפק בנגן עד 2000 שקל (אפילו פחות) אלא אם כן אתם אומרים שנגן בכזה מחיר לא שווה כלום. תודה[br]פורסם בתאריך: 2.10.2010 בשעה 19:08:25 אני חושב על ללכת על הPIONEER BDP-120מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום רב, אחרי איזה 5 שנים. נאבדו\נגנבו לי האוזניות CX300 שהאמת מאוד נהנתי מהם. ביחוד את פיצ'ר האטמי אוזניים שהיה ממש מוצלח בעיניי. אני מעוניין לרכוש אוזניות חדשות, בתקציב של עד 250 שקל אבל שיהיה שדרוג ממש ממש משמעותי מבחינת הסאונד ביחס ל CX300. את המוזיקה אני שומע על גבי IPHONE 4 סגנון המוזיקה נע בין רוק לסוגיו, ישראלי וקצת מכל דבר. אין משהו ספציפי מאוד. ככה שצריך אוזניות שטובות בספקטרום מוזיקה הרחב. ה CX300 האטמי אוזניים שלהם היו נוחים לי בפורמט הכי גדול (מבין שלושת הגדלים) אשמח לקבל אוזניות שיש להם גם גדלים שונים לאטמים. יש לי ידידה עכשיו בארצות הברית, אם המחיר באמת זול שמה משמעותית אשמח לקבל המלצה גם לחנות בארץ וגם למוצר בארצות הברית שניתן לקנות בחנויות הפופולריות בטוו…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על מסך lcd 32 אינץ' התקציב שלי הוא עד 2400 ש"ח. המרחק צפייה נע בין 2.4 ל-5 מטרים(5 מטרים צפייה מהמיטה) השימושים של המסך הם חיבור ליס(לא hd), חיבור למערכת tz230/dz330 של סוני(מערכת+dvd 1080p) וחיבור למחשב בכדי לשחק במשחקים על גבי המסך. האם אתם יכולים להמליץ לי על מסכים טובים עדיף שיהיה גם חיבור scrat או s-video כדי לא ליצור בעיות של הממיר. אם לדעתכם מתאים יותר 37 אינץ' אז אשמח גם לשמוע הצעות בטווח מחירים זה. לא ארבה גם לצפות בשידורי fhd נ.ב שאלה קטנה. נגיד וקניתי את המסך lg-ld550 או 32lh20r אשר לא מכילים חיבור scrat, אם אני אחבר את הממיר למערכת עם חיבור scrat ואת המערכת אחבר לטלוויזיה עם חיבור hdmi האם זה אראה בטלוויזיה בלי צורך בקניית converter …

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by EAD,

בהנחה שאתה משתמש במחשב בחלונות VISTA ולינוקוס. ובהנחה שמשתמשים בו גם לשמוע מוסיקה ודיסקים מצד אחד, וגם לשחק משחקי מחשב מצד שני. איזה כרטיס קול טוב ועדיף יותר לקנייה ??

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. יש לי מערכת רמקולים של JBL דגם scs 125. (תמונה מצורפת) אחד הרמקולים האחוריים הפסיק לעבוד לי. את הרמקולים האלו קונים כיחידה אחת.. ככה שאני לא יודע מה לעשות עכשיו ואיך להשיג רמקול אחד. בעקרון שולחים רמקול כזה לתיקון? יש מה לעשות איתו? מאיפה אני יכול להשיג רמקול אחד כזה? תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by tzvika_pik,

אהלן חברה. ניסיתי לחבר את הרולנד היחסית ישן שלי למחשב באמצעות קבל MIDI , אך לא זהיתי שום תגובה מצד המחשב או הרולנד. יכול להיות שיש איזה משהו שפספסתי?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  15. אני צריך המלצה על סט של רמקולים (4 רמקולים + סנטר + סאב) + רסיבר. תקציב 6000-7000 ש"ח. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. אהלן, אני מעוניין לרכוש רמקולים חדשים לשימוש יום-יומי רגיל (סרטים, סדרות, משחקים ומוזיקה). לפי מעבר על הזמן האחרון אני רואה שמאוד ממליצים כאן על רמקולים של MicroLab (בעיקר סדרת הSolo - למוזיקה, והX13 לשימוש מגוון). לפי הסקירה כאן אני מבין שהX13 הם רמקולים די טובים, אך עדיין אינם טובים דיים כדי לרשת את הATP3 של AltecLansing. בהקשר הזה, אני מבין שאת הATP3 החליף דגם אחר (Octane7), שלפי חיפוש בZAP נמכר ב418 שקל. (מחיר קרוב מאוד לX13). אגב, אני רואה שלMicrolab יש דגמים רבים בטווח המחירים הזה (כמו למשל הFC360 והSolo1C, או הSolo5C שקצת חורג מהטווח) מה אתם חושבים שיהיה הדגם שהכי יתאים לי? (אני לא כל כך מבין בתחום ופתוח להצעות, אלה פשוט דגמים שראיתי שהומלצו בעבר). דגם נוסף שנתקלתי…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by lobazain,

שלום לכולם! יש לי כרטיס קול על הלוח, asus p4s8x, וראיתי בחוברת של הלוח שאפשר לחבר לו ל pci spdif. עכשיו ניסיתי להשיג דבר כזה בפלונטר, כי אני תופס מהם בכל מה שקשור בחלקים שאין במקום אחר, אבל לא היה להם דבר כזה. השאלה שלי היא: איפה אפשר להשיג דבר כזה? (האם אפשר דרך היבואן של asus)? האם חובה שהכרטיס יהי של asus ? אם לא איפה אפשר להשיג spdif בכלל? תודה לכל המשיבים.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by Wizard Of Oz,

אני מחפש נגן MP3. משהו נחמד אולי עם מסך צבעוני...גאדג'ט כזה... תציעו כל הצעה שעולה לכם לראש אם תוסיפו קישורים זה יהיה נחמד יותר.. לכל אלה ששואלים באיזה מחיר....לא משנה תזרקו הצעות זה מה שאתם חושבים בלי הגדרת מחיר כרגע...

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by davidreznic,

אני נוטה לכיוון מסך LCD, מכיוון שהטלוויזיה נמצאת בסמוך לקיר שכולו זכוכית ופונה לכיוון מערב, כך שרוב הזמן שאני צופה הטלוויזיה יש שמש מבחוץ. מרחק הצפייה בסביבות 3.5 מטרים. הטלוויזיה תשמש לצפיה בתכנים המשודרים דרך הממיר (לא HD) ובסרטי DVD. אשמח לקבל הצעות לחברה / גודל מומלץ / הערות

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by XCG120,

ברצוני לקנות קולנוע ביתי עד מחיר של 5000 ש"ח איכותי עם רמקולים איכותיים. הסבר מחינת ביצויעים של רסיבר מומלץ.. ומה צריך לדעת לפני קניה?איזה סוגי חיבורים מומלצים?עדיפות לדגם חדש מחברה מוכרת. שיתאים בגדול לשמיעת מוזיקה באיכות גבוהה.. אשמח להסבר מפורט. תודה..

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  21. Started by ElyDadon,

אוקיי היום קבלתי רסיבר דגם KODA AV-5060 עכשיו חברתי אותו עם הרמקולים והכל עובד מצוין רק שאלה אחת יש לי .. מד הווליום שאני מגביר וממניך לא רשום לי מספרים כמו דוגמה שאני יגביר יהיה 1 2 3 4 5 6 7 אלא שאני מגביר רשום לי -32dB וככל שאני מגביר כך המספר קטן וקטן ושאני ממניך המספר גדל וגדל למה זה ככה?והאם יש אופציה לשנות את זה שזה יהיה מספרים פשוטים ולא -dB תודה מראש.. אגב זה מחובר למחשב ומכוון על DVD רשום ברסיבר DVD

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by nondos,

ברשותי DVD שלא יודע לקרוא כתוביות בעברית. כיצד אני יכול להוסיף קובץ כתוביות לסרט AVI כך שהכתוביות יהיו מובנות בתוך הסרט???

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Green,

היי ידידה שלי מביאה לי איפוד 60 מארהב רציתי לדעת אם צריך להבריח את זה או שאין על זה מכס ואפשר לעבור בלי בעיה תודה

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. אז אחרי התלבטויות החלטתי שאין לי כוח להתעסק עם חיווטים, ולכן אני קונה מערכת 2.1 ולא 5.1. אז אם למערכת 5.1 היה לי תקציב של עד 1500 שקל, אני לא אשפוך את כולו על 2.1 (כי הן מערכות שמטבען יותר זולות גם), אבל אני כן מתכוון להפציץ ולקנות משהו טוב. אז קראתי הודעות דומות בכמה עמודים האחרונים וראיתי שממליצים הרבה (מאוד) על ה-ATP3 של אלטק לאנסיג. וואלה סבבה, זה גם מערכת די זולה. אבל כאן אני שואל את עצמי אם מערכות יותר יקרות - כמו ה-MX5021 וה-FX6021 (שעולות באופן תמוה אותו דבר בדיוטי פרי למרות שהאחרונה אמורה לעלות יותר...), או ה-I-TRIGUE 3600SE\I-TRIGUE 3400SE של קרייטיב יתנו איכות סאונד משמעותית יותר טובה (במילים אחרות, אני שואל אם יש סיבה שהן עולות פי 2). אני רואה אגב שהדיוטי פרי …

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by nivd333,

אני רוצה לקנות טלוויזיה לסלון עכשיו התקציב שלי עומד על 3500+- בערך והדברים שחשובים לי שיהיו 42 אינץ' לא פחות כי המרחק צפייה הוא 4 מטר בערך ושיהיה כניסת USB כדי שאני יוכל לראות סרטים שאני מוריד בHD ושיוכל לחבר את הכתוביות לסרט אוטומטית תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.