אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
תורידו פה - נערך. מישהו יכול בבקשה להוריד את השירים ולתת חוות דעת על איכות הקבצים? אני מקבל קבצים באיכות של 16/44.1 1411 kbps ואני רוצה לדעת אם אני עושה את זה נכון והתוצר איכותי ונשמע טוב לפני שאני צורב את שאר הספרייה. תודה, levelone.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי רמקולים למחשב מדגם creative sbs a300 אני מחפש להחליף אותם למשהו איכותי יותר כי הסאב שלהם צורם לי ואני מרגיש שהם לא שווים שקל. לאחרונה נדלקתי קשות על Harman Kardon soundsticks III. אני יכול לקנות אותם בדיוטי פרי ב - 169 דולר שזה 620 שקל. השאלה אם המוצר גם יפה וגם אופה או מדובר במוצר עיצובי ויפה נטו? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מצאתי את הרסיבר הזה בחנות ב 1000 ש"ח (זהו דגם ישן שלא מספק AC3 ו DTS, אך כל מה שאני צריך זה סראונד ואת זה הוא מספק) יש מישהו שמכיר את החברה/דגם הזה? או אולי מישהו שקנה רסיבר חדש לאחרונה ויפרסם את המחיר והדגם בכדי שאוכל לבדןק האם המחיר הגיוני או שמנסים לעשוק אותי?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בהנחה שאתה משתמש במחשב בחלונות VISTA ולינוקוס. ובהנחה שמשתמשים בו גם לשמוע מוסיקה ודיסקים מצד אחד, וגם לשחק משחקי מחשב מצד שני. איזה כרטיס קול טוב ועדיף יותר לקנייה ??
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לחבר מערכת 4.1/5.1 לדיסקמן Mp3 שלו. Aztech AMS 5.1 - מחיר: 983 ש"ח. Hercules 510 - מחיר: 738 ש"ח. הוא מעוניין בדעותיכם על שתי המערכות הנ"ל, ואולי הצעות יותר טובות אם ישנן בטווח המחירים הזה (עד 1000 ש"ח). האזטק קוסמת לו בגלל השלט בינתיים. תודה מראש על כל העזרה.
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עקרונית, התקציב עומד על חמש מאות שקלים. אם זה משהו ממש ממש ממש שווה וקריטי, אז אולי אני גמיש שמונה מאות. והייעוד? ככה: בעיקר סרטים, מוזיקה, פחות משחקים. איזה מוזיקה? דאנס, האוס, טראנס, וקצת ראפ. ולמה אמרו לי שהכי טוב שניים, או חמישה? מה הכי חשוב לי? שהצליל יהיה נקי, יותר חשוב מכל, וכל דבר אחר, שיעשה צלול ונקי, וכמובן שאנ'לא אצטרך לשים ת'אוזן על הבוקסה בשביל לשמוע, אבל בטח זה לא יכול לקרות בגדלים האלו, הא? בתודה מראש, גבריאל.
-
- 37 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות 5.1/7.1 לעצמי שיתחברו למחשב לשימוש משחקי פעולה (COD/BF לדוג') וסרטים. אני רוצה רק אוזניות סגורות וחוטיות. מיקרופון זה דבר שלא משמעותי בשבילי כי אני בקושי משתמש בו. הלוח אם שלי מכיל רק 3 חיבורי 3.5mm הדגם זה: M4N68T-M מה שאומר שאם אני רוצה 5.1 אמיתי אני אצטרך לקנות כרטיס קול שתומך בזה.. ראיתי שיש את הלוגיטק G35 שהם 7.1 וירטואלי אבל שומעים שם מעולה והן סגורות. הבעיה שהן די יקרות יחסית - 635 ש"ח. מעבר לזה ראיתי שלרוקט יש את הKave שהם 5.1 אמיתי ועולות 390. נניח ואני אשקיע בכרטיס קול עוד 200 ש"ח אז אני מגיע לאיזור ה600.. שזה קצת יותר זול מהלוגיטק אבל אני מקבל 5.1 אמיתי.. כמה שאלות: 1. יש דגמים של חברות נוספות שעונות לבקשות שלי? 2. מה עדיף מבין מה שכתבתי?…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יצא לי לראות הרבה מסכים בחיי ורציתי לשאול שאלה לקראת קניית טלויזיה חדשה. מאיזה תדר תצוגה מתחילים לראות את הקפיצות ואת "ההחלקה" המיותרת שגורמת לתמונה בטלויזיה להיראות מזויפת וממוחשבת?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חשוב לי מאוד (לפי סדר יורד): נוחות, איכות שמע, עמידות, ניידות. השימושים העיקריים שלי הם משחקים ומוזיקה על המחשב, וגם על הPS3. דבר נוסף שאני מחפש באוזניות הן שיהיו סגורות - כלומר יכסו את כל האוזן ולא תהיה דליפת סאונד לא החוצה ולא פנימה. חיפשתי קצת (באמת קצת) וממה שראיתי הכי אהבתי את Sennheiser HD 428 הן מבחינת מחיר והן ממה שאומרים על האוזניות. הבעיה העיקרית שלי איתן היא שהן לא מתקפלות בשום צורה, וזה מציק כי אני רוצה להיות מסוגל לזרוק את האוזניות לתיק כשאני נוסע. אני אשמח לקבל הצעות ודעות נ.ב. - חיפוש בזאפ מעלה שהמחיר של HD428 הוא 390שח, נראה לכם מחיר הגיוני או כדאי להזמין מאיפשהוא בחו"ל?
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו יודע בערך מתי הנגן הזה יגיעלארץ? מפני שההיצע שלו הוא טוב ולפי מה שאני יודע הוא כולל הכל... אז אם מישהו יודע אני אשמח הנגן הוא: CREATIVE Zen Vision:M נתונים:מידות-104x62x18.9mm נפח-30GB מסך-2.5" ,320x240 ,262,144 colours פורמטים-WMA,MP3,WAV,MPEG,DivX,XviD,WMV,JPG. יציאות-TV,AUDIO. זמן סוללה-14 שעות של סאונד ו-4 שעות של וידאו. יחס אות לרעש-Signal-to-Noise Ratio: up to 97dB הוא כולל רדיו טייפ מנהלים אורגנייז,לוח שנה וכו' טעינה דרך שקע חשמל או usb USB 2.0 EQ-8 presets & custom 5 band EQ setting החבילה כוללת:מטען כבל usb 2.0 ,פאוצ',מדריך למשתמש,ונגן. הוא מגיע בחמישה צבעים. וזהו זה מה שבינתיים למדתי עליו.... השאלה היא מתי פלא העולם הזה מגיע לארץ?מישהו יודע? [att…
-
- 35 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי רמקולים A300 קאייטיב (תקציבי קטן וחמוד). התקנתי את הרמקולים ואני רוצה לבצע כמה דברים: 1) להפוך את צדדי השמע (ימין לשמאל ושמאל לימין) 2) להעביר את כל הסאונד שאני מוציא מהמחשב דרך איקולייזר (שיהיה יותר מ8 תחומים) המחשב הוא ASUS 1000HE תודה רבה לכולם!
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי באולסייל רסיבר קנווד KRF-7050, וקיבלתי אותו בלי חוברת הוראות ובלי אף כבל לחיבור. נראה לי קצת מוזר, לא?
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני יודע שדיברו על זה אבל חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה פשוטה לשאלה (גם הביקורות המעולות לא ענו לי על השאלה) למשתמש שרוצה לראות dvd במחשב ולשמוע מוסיקה באיכות טובה ולא מבין יותר מידי בסאונד איזה מבין הרמקולים יותר טוב לצרכים הללו? נ.ב האם כרטיס קול creative sb live מספיק כדי לשמוע ולראות סרטי dvd כמו שצריך (dts and ac3) שכחתי לציין ש atp5 נראים הרבה יותר טוב לעומת ada-880r ;D תודה
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איזה טלוויזיה lcd מומלצת 32 אינצ' תקציב 4000-4500 חשוב מאוד אחריות של היבואן הרישמי שימושים: 45% סוני 3 40% טלוויזיה 15% סרטים
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על כרטיס הקול החיצוני הזה ? שווה את הכמעט 3 אלפיות ?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש מערכת טובה יותר מ-logitech-z5500? http://www.logitech.com/en-us/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/224
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בעיקרון הייתי כבר די סגור על ה-5500. הם אמורים להיות מושלמים לצרכים שלי שהם סרטים ומוזיקה ולעיתים רחוקות גם משחקים. אנחנו עכשיו באמצע שיפוץ קטן בחדר שבו הם יהיו ובדיוק חוצבים תעלות בקיר בשביל הרמקולים ונזכרתי שאני אצטרך להאריך את הכבלים לרמקולים האחוריים.. המרחק של הרמקולים האחוריים מהמחשב הוא כ-7 מטרים. לא מצאתי בשום מקום מה האורך של הכבלים כמו שהם באים עם המערכת, אבל אני מניח שזה מקסימום 3 מטרים ולכן לא יספיק לי. אז איפה והאם אפשר להאריך את הכבלים שיבואו עם המערכת? והאם אולי כבר כדאי לי לקנות את ה-5450 האלחוטיים במקום? מישהו יודע אם הטווח שלהם מגיע ל-7 מטרים? מה ההבדל בינהם ל-5500 חוץ מהאלחוטיות? עוד שאלה לאלו מכם שיש להם את ה-5500. לאן כל הכבלים מתחברים? לסאב? או לחלק…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
התגלה לי שהמדף שחשבתי לשים בו את הרסיבר הוא לא מספיק ארוך (כ35 ס"מ). אז יש לי שתי אפשרויות: 1) להאריך את המדף אבל זה לא יצא יפה 2) לשים את הרסיבר במדף שמעל שולחן המחשב אבל יהיו לידו רמקולים לא ממוגנים מגנטית. 3) לקנות רמקולים ממוגנים מגנטית אפשרות 1 יכולה להיות אולי נסבלת אבל היא בעדיפות אחרונה. אפשרות 2 הכי נראית לי אבל הבעיה הגדולה זה האם הרמקולים (שהם לא ממוגנים מגנטית) לא ידפקו את הרסיבר? אפשרות 3 הייתי רוצה בכיף (לקנות איזה אינפינטי על האלטקס העתידיים) אבל זה תלוי בכל מיני שיקולים ובעיות (שאולי יפתרו) שאני לא ארחיב עליהם פה
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מהו "סטיק" ה-USB הטוב ביותר לקליטת שידורי TV דיגיטליים חינמיים DVB-T שגם מסוגל להקליט לפורמט אוניברסלי כמו AVI וגם מאפשר לתכנת הקלטה מתוזמנת עתידית ואוטומטית לחלוטין מערוץ ספיציפי ושעה מסויימת , וכמובן תומך באופן מלא ב-EPG (לוח שידורים דיגיטלי ) מקומי בעיברית ?
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, שבוע שעבר התחדשתי ב-receiver חדש של Pioneer VSX-519V-S/-K, ובמערכת 5 רמקולים + SUB של Tannoy - תענוג. אני מחבר את ה-PS3 אל הרסיבר בכבל HDMI, ומהרסיבר אל הטלוויזה - גם בכבל HDMI - מועבר גם תמונה וגם סאונד. כשאני מחבר מהלטפופ (סטודיו 15 של דל) אל הרסיבר באותו כבל HDMI, ומהרסיבר אל הטלוויזה (שוב - אותו כבל), יש תמונה, אך אין סאונד. במחשב נראה שהוא קולט את החיבור, והוא אף עושה output של המוזיקה דרך HDMI audio output, ואף מראה כאילו הוא מנגן משהו, רק שלא שומעים כלום מהרמקולים. ניסיתי לנתק את הכבל מהרסיבר אל הטלוויזה, כלומר שרק הלפטופ יהיה מחובר אל הרסיבר - והפלא הוא שיש סאונד! ברגע שמחברים את הרסיבר אל הטלוויזה, מופיעה התמונה, אך הסאונד נפסק. מאוד מוזר, לא ברור למה... ד…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, על איזה רמקולים למחשב אתם ממליצים? תקציב של עד 800₪. בעיקר למוזיקה ולמשחקים. חשבתי על microlab solo 7c. הם טובים למחיר?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ראיתי את זה בוואלה שופ וכמה פעמים המושג הזה צץ פה מאנטולי... :silly: האם זה תחליף למחשב או לכרטיס קול חיצוני ? זה כמו ממיר ? אשמח לקצת הסברים בנושא פשוט יש לי כמה רעיונות שאולי זה יתאים לי בסלון..
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה, התחדשתי בטלוויזית LCD חדשה של LG בגודל 32 אינץ.. עכשיו יש לי מספר סרטי HD על המחשב בפורמט MKV ואני רוצה לראות אותם על הטלוויזיה שלי.. בעיקרון אין שום בעיה לחבר את המחשב לטלוויזיה עם כבל VGA ופשוט לראות אבל השאלה שלי היא האם יש כאן פגיעה באיכות? מכיוון שהמחשב שלי לא בדיוק ברזולוציה של 720P אז הסרט לא בדיוק יוצג ברזולוציה המדוייקת, האם זה נכון או שאני טועה ולא תהיה שום פגיעה באיכות? מעבר לעניין הרזולוציה יש עוד דברים שיכולים לפגוע באיכות? בקיצור אני אשמח לקבל הצעות לפתרון הכי טוב מאנשים שכבר התנסו בזה, דרך אגב יש לי גם XBOX360 מחובר ברשת וגם לטלוויזיה כמובן אם זה עוזר.. תודה
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תראו מה מצאתי! איזה יפהפה וגאוני. דיסקמן (נייד מין הסתם) שמנגן בין היתר DIVX וגם XVID (לפי מה שהבנתי הוא מנגן גם MP3, WMA, OGG וכו'). לי אישית יש סיפרייה של 225 סרטים ב- DIVX או XVID, וחיכיתי למכשיר כזה... קופצים לחברים עם המכשיר, מחברים ל TV שלהם, וכולם רואים סרט... COOL [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה קורה הכל בסדר איתכם? וניגש לנושא היום הביאו לי במתנה (איזה אנשים נחמדים יש!!!) מגבר ישן של marantz זה מגבר יחסית חזק ואיכותי אבל מה קרה? החשמל... המגבר עובד על מתח של 120volt ואין לו בורר לשנות את המתח אבל הטרנספורמטור שיש לי מספיק רק עד 50watt והמגבר 690... יש פיתרון חוץ מלקנות טרנספומטור חדש? עריכה: והביאו לי גם רמקול גדול יחסית של jbl........
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-