אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אז ככה: אמא שלי פירקה את הסאב וופר (הענק, מטורף והיקר) שלה מהרכב כי הוא היה חוסם את הבאגאז' (משהו חייתי שהיא קנתה בנפרד לרכב). בקיצור, אני מת לקחת אותו ולהוסיף אותו לרמקולים שלי (logitech X-540), בנוסף לסאב וופר הנוכחי (בגלל שכל הכבלים של הרמקולים מתחברים אליו). יש דרך לעשות את זה?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני יודע שדיברו על זה אבל חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה פשוטה לשאלה (גם הביקורות המעולות לא ענו לי על השאלה) למשתמש שרוצה לראות dvd במחשב ולשמוע מוסיקה באיכות טובה ולא מבין יותר מידי בסאונד איזה מבין הרמקולים יותר טוב לצרכים הללו? נ.ב האם כרטיס קול creative sb live מספיק כדי לשמוע ולראות סרטי dvd כמו שצריך (dts and ac3) שכחתי לציין ש atp5 נראים הרבה יותר טוב לעומת ada-880r ;D תודה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נראים בסדר, ויש שלט אלחוטי . אבל האם הסאונד טוב? אני לא צריך משהו ממש מקצועי וזה, פשוט שיהיה טוב. שווה לקנות אותם? די חשוב לי שיהיה שלט אלחוטי http://www.exmory.com/products/dls_x13.php http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/35/products_id/8249?osCsid=41dfac59a017b8f3dd89b6aad086097d או שאולי אלו עדיפים http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/35/products_id/6234?osCsid=41dfac59a017b8f3dd89b6aad086097d
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לחבר אצל אחותי מכשיר שישאפשר צפייה בסרטים דרך XBMC או סטרימינג מהדיסק הקשיח במחשב הנייח (דרך הרשת) חשוב לי שלא ייתקע וירוץ חלק . בנוסף ,אשמח אם יתאפשרו גם שימושי מחשב קלילים כמו מייל , גלישה באינטרנט וכו ( מספיק לי מה שמאפשר היום כל מכשיר שמריץ אנדרואיד 4 ומעלה ) . אם ירוץ אנדרואיד שיפעיל אפליקציית XBMC בצורה חלקה נראה לי שזה מכסה הכל ( למרות שלא יודע לגבי סטרימינג מהדיסק קשיח ) חשוב לי גם שהמחיר יהיה ידידותי . יש לי חבר שמשתמש ב raspberry pi והתקין עליו קליינט של XBMC והיה די מרוצה בגדול מהאיכות , אבל ברגע שהתקין אנדרואיד , זה עבד לא טוב . חשבתי על ה Banana pi , שאמור להיות חזק יותר . האם זה מה שיתן לי מה שאני צריך ? אם יש משהו טוב יותר , …
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תראו מה מצאתי! איזה יפהפה וגאוני. דיסקמן (נייד מין הסתם) שמנגן בין היתר DIVX וגם XVID (לפי מה שהבנתי הוא מנגן גם MP3, WMA, OGG וכו'). לי אישית יש סיפרייה של 225 סרטים ב- DIVX או XVID, וחיכיתי למכשיר כזה... קופצים לחברים עם המכשיר, מחברים ל TV שלהם, וכולם רואים סרט... COOL [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים למחשב בתקציב של עד 500... חשבתי לקנות את הרמקולים ATP3 Altec Lansing מה אתם אומרים? יש המלצה אחרת? אני מחפש איכות טובה,ווליום חזק מאוד, ושהאיכות תיהיה טובה בווליום חזק! האם הכרטיס קול שיש לי יוריד מהאיכות של השמיעה באופן משמעותי? יש לי כרטיס מובנה בלוח M שהוא: VIA AC'97 Enhanced Audio Controller והאם כדאי לחרוג מהמחיר ולקנות רמקולים יותר טובים עד 600? יש המלצות? תודה רבה!
-
- 39 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, הגעתי למסקנה שאני צריך רמקולים חדשים למחשב. עכשיו הסתכלתי קצת בפורומים וראיתי שהרבה ממליצים על הMicroLab FC330 אני צריך רמקולים בעיקר למוזיקה ולמשחקים, אלה מתאימים? עצות? תודה מראש =]
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש משדר איכותי למחשב שאני יכול סוף סוף להפסיק לקנות כל פעם אוזניות שנקרעות עם הזמן ולשמוע דרך הפלאפון תודה אגב אוזניות בלוטוס איכותיות אין במחיר סביר בכל זאת למישהו יש הצעה בתחום ?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש זוג אוזניות קשת עד 600 שקל, אבל תמיד אפשר פחות, ויש כמה דברים חשובים: - באס חזק וטוב, אבל לא באס חזק מדי ומעייף - כמו בK414P. - איכות סאונד כמובן. - אני הולך להשתמש בו עם נגן - IRIVER T60, אז צריך שיעבוד טוב איתו. - אני שומע מוזיקה שחורה - אז האוזניות צריכות להתאים לסגנון הזה. אני מוכן להתפשר על נוחות בשביל הסאונד, ויש עדיפות לאוזניות סגורות למרות שאפשר גם פתוחות. ואוזניות רק מהארץ - לא מחו"ל.
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי ההורים שלי כרגע חזרו מהונג קונג וקנו לי iRiver H320 השאלה שלי זה איזה Firmware Update אני מתקין עליו? דרך אגב - ברגע זה הוא בטעינה
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נגן sandisk clip zip. האם האוזניות שמגיעות איתו מספיק טובות או שכדאי להשקיע באוזניות כפתור כדוגמת AKG או סנהייזר ? ארגיש בהבדלים ?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לחבר מערכת 4.1/5.1 לדיסקמן Mp3 שלו. Aztech AMS 5.1 - מחיר: 983 ש"ח. Hercules 510 - מחיר: 738 ש"ח. הוא מעוניין בדעותיכם על שתי המערכות הנ"ל, ואולי הצעות יותר טובות אם ישנן בטווח המחירים הזה (עד 1000 ש"ח). האזטק קוסמת לו בגלל השלט בינתיים. תודה מראש על כל העזרה.
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני רוצה לבנות מגבר אוזניות נייד אבל משהו ברמה גבוהה ביותר! יש לי מערכת סטריאו שאני לא צריך,שני זוגות של רמקולים למחשב,ועוד הרבה לוחות מודפסים עם ים חלקים ששמרתי למקרה שאצטרך.יש לי גם סוללות של ניידים וכו'... ויש לי ידע בסיסי פלוס באלקטרוניקה. הזמנתי גם את ה fiio e5 וחשבתי לפרק אותו כשיגיע ולבנות כמותו מרכיבים חזקים יותר... זה יילך?זה פשוט כמו שזה נראה לי? אשמח לעזרה ולרעיונות מה לעשות עם כל מה שיש לי ושכחתי להדגיש שנורא חשוב לי שיהיה באס מודגש,חזק ועמום מאוד!כמובן שגם פרטים וטרבל חד חשובים לי אבל הבאס זאת משאלת לב...חחח אם יש שיטות או דרכים לעשות את זה אשמח אם תחלקו איתי אותם!... תודה רבה ושבוע טוב לכולכם!...
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מאוד מתלבט בין 2 הנגנים הנ"ל. מצד אחד, האייפוד החדש הוא מאוד חמוד, דק מאוד (פחות מ-0.7 ס"מ עובי) וקטן, אבל מצד שני אין בו אפשרות של רדיו שאני חושב שרדיו זו אופציה חשובה. מצד שני יש את האייריבר, שתמיד היה בעדיפות ראשונה אצלי, גם בדור של ה-H120, H320 וגם פה בדור של ה-H10 החדש יותר והאלגנטי. האייריבר, כמו תמיד, מקצועי מאוד, וכולל בתוכו רדיו (חשוב) מקליט קול/רדיו שאת הדברים האלה אין באייפוד. אבל אהבתי מאוד את הגודל והעובי של האיפוד החדש- הוא בכלל נראה גאג'ט חדש ומגניב. 2 הנגנים מעולים ותחת 2 החברות הטובות ביותר בשוק כיום. חשבתי גם על הזן טאצ' מיקרו אבל משום מה האחרים נראים לי עדיפים, אולי בגלל שהוא דיי המוני, למרות שגם בו יש רדיו ומקליט. בקשר לאייפוד או אייריבר, יש איזה מ…
-
- 36 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
או שזה סתם מיתוס ? שמעתי אנשים אומרים שזה מוריד את איכול הקול או הצליל..
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה מערכת רמקולים לחדר שלי 10 מטר השימושים של המערכת הם: 1.סרטים (DVD) 2.משחקים 3.מוזיקה המליצו לי על Creative Inspire 5300 אבל על פי מה שהבנתי הם לא משהו (ככה אומרות הביקורות) המליצו לי על רמקולים של Altec Lansing אבל הבעיה היא שכל הרמקולים של החברה הזאות הם 4.1 ואני יודע שהם עושים סנטר מדומה וכמו כן אני יודע שסנטר מדומה לא יכול להחליף סנטר אמיתי אותה בעיה עם לוגי'טק 560 שעוד מעט צריכים להגיע לארץ מאוד המליצו לי את הרמקולים של אזטק אבל אני לא בטוח בהם כי הם קצת ישנים והחברה לא אומרת לי הרבה ובכלל לא ראיתי שום אתר שבו אפשר לקנות אותם כמו כן ראיתי רמקולים שלא קיבלתי עליהם הרבה ביקורות כמו למשל HERCULES XPS-510 TEAC PM-1500 TEAC PM-2000 YAMAHA TSS-1 מה אתם אומרים…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אנשים אני צריך עזרה. אני עובר דירה ואני רוצה לקנות רמקולים למחשב חזקיעם ואיכותיים של 5.1 . אני צריך המלצות לרמקולים טובים עד 370 שקל לא לחרוג מהמחיר. תודה לכל הממליצים!!!
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, קראתי די הרבה מהשרשור הארוך על אוזניות אך לא מצאתי שם איזשהו מידע רלוונטי עבורי. אני מחפש אוזניות - 1. איכותיות - שייתנו צליל כמה שיותר "נכון" ובריא לאוזן. 2. חזקות - מבחינת ווליום, אני בטח אתקל במקרים בהם ארצה לשמוע מוסיקה כשהסביבה הכללית היא די רועשת. 3. נוחות - משהו שלא יכביד \ יעיק \ יציק \ יכאיב לאוזן גם אחרי שימוש של שעתיים-שלוש. אני לא כ"כ בקיא במחירי אוזניות ולכן אין לי מושג לגבי תקציב, אבל הייתי מאוד מעדיף שזה לא יעבור את ה-300-400 שקלים. בפורום גאדג'טים המליצו לי על אוזניות In-Ear בגדול, בשביל הטיול, אך לא על איזשהו דגם ספציפי. יש לי אופציה מאוד טובה לרכוש את האוזניות בחו"ל (ניו-יורק, ארה"ב) במידה ואצליח לגבש החלטה עד ל-29.2. תודה רבה, גל
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אני צריך כרטיס קול זול עם יציאה דיגיטלית כעיקרון זה כדי לחבר בין המחשב לבין הרסיבר ולמיטב הבנתי הדרך האידיאלית לעשות את זה היא בעזרת כבל דיגיטלי... תקציב - גג 500 שקל זה אפשרי? תודה
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני לקראת מעבר דירה והחלטתי לפנק את עצמי בטלוויזיה חדשה. עיקר הצפייה הוא בתכני 720P (סדרות מחו"ל..), וסרטי 720/1080P כמה דגמים שמצאתי: Samsung LA32C530 LG 32LH20R Samsung 37LD460 LG 37LH70YR איזה מהם עדיף? אולי עדיף משהו אחר? נ.ב לפי מה שאני יודע אין הבדל משמעותי בין 720P ל1080P במסכי 32" ואם אני לוקח FHD צריך טלוויזיה שתוכל למתוח את ה720P (הסדרות) ל1080P ושעדיין יראה כמו שצריך. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים שצויינו למלעה בכותרת ויש רמקול אחד (קידמי שמאלי) שמדיי פעם לא עובד פניתי ללוגיטק (לא בארץ). אחרי כמה אימיילים הם אמרו לי תשלח תמונה של הרמקולים שלך "במצב כזה שאף אחד אחר לא יוכל להשתמש בהם יותר" ואנחנו נישלח לך רמקולים חדשים. הבעיה היא שאני לא רוצה לשבור את הרמקולים שלי לפני שאני מקבל חדשים, אין לי שום אחריות שאני יקבל אותם אני צריך לשמוח על המילה שלהם. יש לכם עצה או רעיון מה אני יכול לכתוב להם כדי לשכנע אותם לשלוח לי רמקולים חדשים בלי שאני ישבור את הישנים? ואם זה קרה למישהו ויש לו תמונות של הרמקולים האלה שבורים אני ישמח אם הוא ישלח לי תודה רבה
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה ואשמח אם מישהו יכול לעזור. יש לי טלוויזיית LED של טושיבה דגם 32PU200. הטלוויזיה נקנתה לפני חודשים ספורים והכל עבד מצוין. לפני מספר שבועות חיבור ה HDMI הפסיק לעבוד (מבלי לקבל מכה כלשהי או שינוי שבוצע) וכל מה שאני מנסה לשנות בהגדרות פשוט לא עובד. ניסיתי את שני חיבורי ה HDMI ושניהם הפסיקו לעבוד, ניסיתי לחבר גם את הפלייסטיישן (שעבד בעבר) וגם ממיר של חדש של הוט וניסיתי עם 3 כבלים שונים. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? אולי יש איזשהו שינוי שצריך לבצע בהגדרות? אשמח לכל עזרה שהיא. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
הרכבתי פעם מגבר לאוזניות ממעגל הגברה של רמקולים של YAMAHA ובניתי לו באותה תקופה קייס. עכשיו החלטתי שאני רוצה לבנות לו קייס חדש וכך עשיתי. המגבר לפני: והקייס החדש:
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-