אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
קניתי באולסייל רסיבר קנווד KRF-7050, וקיבלתי אותו בלי חוברת הוראות ובלי אף כבל לחיבור. נראה לי קצת מוזר, לא?
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לחבר מערכת 4.1/5.1 לדיסקמן Mp3 שלו. Aztech AMS 5.1 - מחיר: 983 ש"ח. Hercules 510 - מחיר: 738 ש"ח. הוא מעוניין בדעותיכם על שתי המערכות הנ"ל, ואולי הצעות יותר טובות אם ישנן בטווח המחירים הזה (עד 1000 ש"ח). האזטק קוסמת לו בגלל השלט בינתיים. תודה מראש על כל העזרה.
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על כרטיס הקול החיצוני הזה ? שווה את הכמעט 3 אלפיות ?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מהו "סטיק" ה-USB הטוב ביותר לקליטת שידורי TV דיגיטליים חינמיים DVB-T שגם מסוגל להקליט לפורמט אוניברסלי כמו AVI וגם מאפשר לתכנת הקלטה מתוזמנת עתידית ואוטומטית לחלוטין מערוץ ספיציפי ושעה מסויימת , וכמובן תומך באופן מלא ב-EPG (לוח שידורים דיגיטלי ) מקומי בעיברית ?
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בהנחה שאתה משתמש במחשב בחלונות VISTA ולינוקוס. ובהנחה שמשתמשים בו גם לשמוע מוסיקה ודיסקים מצד אחד, וגם לשחק משחקי מחשב מצד שני. איזה כרטיס קול טוב ועדיף יותר לקנייה ??
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, שבוע שעבר התחדשתי ב-receiver חדש של Pioneer VSX-519V-S/-K, ובמערכת 5 רמקולים + SUB של Tannoy - תענוג. אני מחבר את ה-PS3 אל הרסיבר בכבל HDMI, ומהרסיבר אל הטלוויזה - גם בכבל HDMI - מועבר גם תמונה וגם סאונד. כשאני מחבר מהלטפופ (סטודיו 15 של דל) אל הרסיבר באותו כבל HDMI, ומהרסיבר אל הטלוויזה (שוב - אותו כבל), יש תמונה, אך אין סאונד. במחשב נראה שהוא קולט את החיבור, והוא אף עושה output של המוזיקה דרך HDMI audio output, ואף מראה כאילו הוא מנגן משהו, רק שלא שומעים כלום מהרמקולים. ניסיתי לנתק את הכבל מהרסיבר אל הטלוויזה, כלומר שרק הלפטופ יהיה מחובר אל הרסיבר - והפלא הוא שיש סאונד! ברגע שמחברים את הרסיבר אל הטלוויזה, מופיעה התמונה, אך הסאונד נפסק. מאוד מוזר, לא ברור למה... ד…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה, התחדשתי בטלוויזית LCD חדשה של LG בגודל 32 אינץ.. עכשיו יש לי מספר סרטי HD על המחשב בפורמט MKV ואני רוצה לראות אותם על הטלוויזיה שלי.. בעיקרון אין שום בעיה לחבר את המחשב לטלוויזיה עם כבל VGA ופשוט לראות אבל השאלה שלי היא האם יש כאן פגיעה באיכות? מכיוון שהמחשב שלי לא בדיוק ברזולוציה של 720P אז הסרט לא בדיוק יוצג ברזולוציה המדוייקת, האם זה נכון או שאני טועה ולא תהיה שום פגיעה באיכות? מעבר לעניין הרזולוציה יש עוד דברים שיכולים לפגוע באיכות? בקיצור אני אשמח לקבל הצעות לפתרון הכי טוב מאנשים שכבר התנסו בזה, דרך אגב יש לי גם XBOX360 מחובר ברשת וגם לטלוויזיה כמובן אם זה עוזר.. תודה
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עקרונית, התקציב עומד על חמש מאות שקלים. אם זה משהו ממש ממש ממש שווה וקריטי, אז אולי אני גמיש שמונה מאות. והייעוד? ככה: בעיקר סרטים, מוזיקה, פחות משחקים. איזה מוזיקה? דאנס, האוס, טראנס, וקצת ראפ. ולמה אמרו לי שהכי טוב שניים, או חמישה? מה הכי חשוב לי? שהצליל יהיה נקי, יותר חשוב מכל, וכל דבר אחר, שיעשה צלול ונקי, וכמובן שאנ'לא אצטרך לשים ת'אוזן על הבוקסה בשביל לשמוע, אבל בטח זה לא יכול לקרות בגדלים האלו, הא? בתודה מראש, גבריאל.
-
- 37 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חשוב לי מאוד (לפי סדר יורד): נוחות, איכות שמע, עמידות, ניידות. השימושים העיקריים שלי הם משחקים ומוזיקה על המחשב, וגם על הPS3. דבר נוסף שאני מחפש באוזניות הן שיהיו סגורות - כלומר יכסו את כל האוזן ולא תהיה דליפת סאונד לא החוצה ולא פנימה. חיפשתי קצת (באמת קצת) וממה שראיתי הכי אהבתי את Sennheiser HD 428 הן מבחינת מחיר והן ממה שאומרים על האוזניות. הבעיה העיקרית שלי איתן היא שהן לא מתקפלות בשום צורה, וזה מציק כי אני רוצה להיות מסוגל לזרוק את האוזניות לתיק כשאני נוסע. אני אשמח לקבל הצעות ודעות נ.ב. - חיפוש בזאפ מעלה שהמחיר של HD428 הוא 390שח, נראה לכם מחיר הגיוני או כדאי להזמין מאיפשהוא בחו"ל?
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו יודע בערך מתי הנגן הזה יגיעלארץ? מפני שההיצע שלו הוא טוב ולפי מה שאני יודע הוא כולל הכל... אז אם מישהו יודע אני אשמח הנגן הוא: CREATIVE Zen Vision:M נתונים:מידות-104x62x18.9mm נפח-30GB מסך-2.5" ,320x240 ,262,144 colours פורמטים-WMA,MP3,WAV,MPEG,DivX,XviD,WMV,JPG. יציאות-TV,AUDIO. זמן סוללה-14 שעות של סאונד ו-4 שעות של וידאו. יחס אות לרעש-Signal-to-Noise Ratio: up to 97dB הוא כולל רדיו טייפ מנהלים אורגנייז,לוח שנה וכו' טעינה דרך שקע חשמל או usb USB 2.0 EQ-8 presets & custom 5 band EQ setting החבילה כוללת:מטען כבל usb 2.0 ,פאוצ',מדריך למשתמש,ונגן. הוא מגיע בחמישה צבעים. וזהו זה מה שבינתיים למדתי עליו.... השאלה היא מתי פלא העולם הזה מגיע לארץ?מישהו יודע? [att…
-
- 35 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
התגלה לי שהמדף שחשבתי לשים בו את הרסיבר הוא לא מספיק ארוך (כ35 ס"מ). אז יש לי שתי אפשרויות: 1) להאריך את המדף אבל זה לא יצא יפה 2) לשים את הרסיבר במדף שמעל שולחן המחשב אבל יהיו לידו רמקולים לא ממוגנים מגנטית. 3) לקנות רמקולים ממוגנים מגנטית אפשרות 1 יכולה להיות אולי נסבלת אבל היא בעדיפות אחרונה. אפשרות 2 הכי נראית לי אבל הבעיה הגדולה זה האם הרמקולים (שהם לא ממוגנים מגנטית) לא ידפקו את הרסיבר? אפשרות 3 הייתי רוצה בכיף (לקנות איזה אינפינטי על האלטקס העתידיים) אבל זה תלוי בכל מיני שיקולים ובעיות (שאולי יפתרו) שאני לא ארחיב עליהם פה
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ראיתי את זה בוואלה שופ וכמה פעמים המושג הזה צץ פה מאנטולי... :silly: האם זה תחליף למחשב או לכרטיס קול חיצוני ? זה כמו ממיר ? אשמח לקצת הסברים בנושא פשוט יש לי כמה רעיונות שאולי זה יתאים לי בסלון..
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
השימוש העיקרי: צפיה בתכני HD מהמחשב. בד"כ 720p. מרחק הצפיה הוא כ-2.5 מטרים. יש לי כרטיס מסך nvidia 8800gts עם 2 יציאות DVI וכרטיס קול audigy 2 עם יציאה דיגיטלית. המליצו לי בעבר על Panasonic FHD. תודה..
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
התפנה לי חדר בבית ואני רוצה לעשות סוג של חדר קולנוע וסוני. חשבתי על טלוויזיה הזאת: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=987991 ומקרן קול של שיאומי או משהו כזה החדר נמצא בגג מכיוון שלא נראה לי שיש זורע של 90 מעלות וזה לא כדאי לראות דרך מרפסת, ומקרן בחדר הזה די קטן חשבתי על עגלה מסיבית או פשוט לעשות מתקן תלייה בגג ומתקן תלייה בחדר. למישהו יש ריעון משהו אחר מה כדאי המלצות
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
הי מישהו מכיר את המערכת הנ"ל ויכול להלל / לפסול אותה? למישהו יש אותה ויכול לתת חוות דעת? היא עולה 3000 ש"ח, בדיוק בתקציב שלי לרסיבר + רמקולים (אם למישהו יש הצעה טובה יותר במחיר הזה אני גם אשמח לשמוע). תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
מה קורה הכל בסדר איתכם? וניגש לנושא היום הביאו לי במתנה (איזה אנשים נחמדים יש!!!) מגבר ישן של marantz זה מגבר יחסית חזק ואיכותי אבל מה קרה? החשמל... המגבר עובד על מתח של 120volt ואין לו בורר לשנות את המתח אבל הטרנספורמטור שיש לי מספיק רק עד 50watt והמגבר 690... יש פיתרון חוץ מלקנות טרנספומטור חדש? עריכה: והביאו לי גם רמקול גדול יחסית של jbl........
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נראים בסדר, ויש שלט אלחוטי . אבל האם הסאונד טוב? אני לא צריך משהו ממש מקצועי וזה, פשוט שיהיה טוב. שווה לקנות אותם? די חשוב לי שיהיה שלט אלחוטי http://www.exmory.com/products/dls_x13.php http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/35/products_id/8249?osCsid=41dfac59a017b8f3dd89b6aad086097d או שאולי אלו עדיפים http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/35/products_id/6234?osCsid=41dfac59a017b8f3dd89b6aad086097d
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה: אמא שלי פירקה את הסאב וופר (הענק, מטורף והיקר) שלה מהרכב כי הוא היה חוסם את הבאגאז' (משהו חייתי שהיא קנתה בנפרד לרכב). בקיצור, אני מת לקחת אותו ולהוסיף אותו לרמקולים שלי (logitech X-540), בנוסף לסאב וופר הנוכחי (בגלל שכל הכבלים של הרמקולים מתחברים אליו). יש דרך לעשות את זה?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אשמח להמלצה עבור מסך\טלוויזיה שמיועד לסרטים, גיימינג בPS4 וPC במרחק צפייה של 2.5-3 מטר ובתקציב של עד 6k. שמתי עין על הסמסונג UE55H6400 אך אשמח להמלצות, בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש רמקולים למחשב שולחני, במחשב הכרטיס קול מובנה בלוח האם והמחשב עצמו בן 4 שנים. אני מחפש רמקולים בתקציב של 400-500 ש"ח. עיקר השימוש ברמקולים הוא למוסיקה וסרטים, המחשב נמצא בחדר קטן ככה שאני לא מחפש עוצמה מטורפת אבל אני מחפש רמקול שהוא איכותי ביחס למחיר ואני יוכל להנאות מהם. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
יש ברשותי את הרמקולים solo7c של microlab. בנוסף ברשותי אוזניות s.s סייביריה v2. מחפש dac/כ.קול עבורם. תקציב עד 300 ש"ח. חשבתי על זה לבנתיים: http://m.ebay.com/itm/251250687473?nav=SEARCH&sbk=1 דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תראו מה מצאתי! איזה יפהפה וגאוני. דיסקמן (נייד מין הסתם) שמנגן בין היתר DIVX וגם XVID (לפי מה שהבנתי הוא מנגן גם MP3, WMA, OGG וכו'). לי אישית יש סיפרייה של 225 סרטים ב- DIVX או XVID, וחיכיתי למכשיר כזה... קופצים לחברים עם המכשיר, מחברים ל TV שלהם, וכולם רואים סרט... COOL [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אנשים אני צריך עזרה. אני עובר דירה ואני רוצה לקנות רמקולים למחשב חזקיעם ואיכותיים של 5.1 . אני צריך המלצות לרמקולים טובים עד 370 שקל לא לחרוג מהמחיר. תודה לכל הממליצים!!!
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לרכוש מחשב שולחני שתומך בFHD עם יציאת HDMI. אני מעוניין לחבר את המחשב למסך 42 אינטצ' במרחק 10 מטרים. איך אני עושה את זה בעלות מינמלית ובאיכות סבירה? איפה ניתן למצוא כבלים שיענו לדרישה זו? האם יש למישהו רעיון לאלטרנטיבה? תודה, mlunker
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף רמקולים.. יש לי את ה CREATIVE האגדיים SB370 אם אני לא טועה.. אבל אחרי 5 שנים הם מתחילים לעשות בעיות.. מישהו פה יכול להעיד על טיב הרמקולים האלה? הם לא הכי זולים יחסית לאחרים.. אבל המפרט סבבה.. תודה
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-