אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אז מאיפה להתחיל? אני והחבר החדש שלי משתעשעים יחד כבר משהו כמו חודש והתאפקתי ארוכות עד שבאתי לכתוב פה כדי שבאמת אני לא ככה יהיה בהתלהבות של ההתחלה אלא יכתוב ככה מתוך התנסות איתו לטובת מי שרוצה לקנות נגן בסדר גודל כזה דבר ראשון תודה למי שבזמנו עזר לי פה כשחיפשתי נגן טוב אז נתחיל מהמפרט הטכני שלו 20 ג'יגה 35 שעות בטריה רדיו מקרופון פנימי הקלטה ממקור חיצוני תמיכה ביואסבי 2 אין צורך בהתקנת דרייברים (הוא מתפקד מיידית ככונן) אפשרות עבודה עם טאג id3 או לחילופין עם ספריות וקבצים שלט גוף עשוי אלומיניום ולביקורת: במילה אחת אני יכול לסכם אותו כמדהים! הוא פשוט באמת שואף לשלמות הוא מרגיש איכותי מאוד ביד, קטן בצורה בלתי רגילה, איכות סאונד מדהימה (97 דציבל אות לרעש) והבטריה פשוט לא נגמרת…
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אוקיי יש לי כרגע כרטיס OB של Realtek והזמנתי אודיג'י 2 OEM , עכשיו בעיקרון הבנתי שהריבו 7.1 של M-AUDIO הוא הרהב יותר איכותי למוזיקה, וחשבתי אולי להזמין אותו אבל מה שמנע ממני זה גם כסף וגם זה שהכרטיס (ריבו) נופל מאוד במשחקים. אני רוצה לדעת אם אפשר להגדיר כרטיס קול אחד למשל את האונבורד למשחקים וסרטים וכאלה, ואת הריבו למוזיקה? אפשרי לעשות דבר כזה כל כרטיס למטרה אחרת? תודה רבה.
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איזה טלוויזיה lcd מומלצת 32 אינצ' תקציב 4000-4500 חשוב מאוד אחריות של היבואן הרישמי שימושים: 45% סוני 3 40% טלוויזיה 15% סרטים
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים שצויינו למלעה בכותרת ויש רמקול אחד (קידמי שמאלי) שמדיי פעם לא עובד פניתי ללוגיטק (לא בארץ). אחרי כמה אימיילים הם אמרו לי תשלח תמונה של הרמקולים שלך "במצב כזה שאף אחד אחר לא יוכל להשתמש בהם יותר" ואנחנו נישלח לך רמקולים חדשים. הבעיה היא שאני לא רוצה לשבור את הרמקולים שלי לפני שאני מקבל חדשים, אין לי שום אחריות שאני יקבל אותם אני צריך לשמוח על המילה שלהם. יש לכם עצה או רעיון מה אני יכול לכתוב להם כדי לשכנע אותם לשלוח לי רמקולים חדשים בלי שאני ישבור את הישנים? ואם זה קרה למישהו ויש לו תמונות של הרמקולים האלה שבורים אני ישמח אם הוא ישלח לי תודה רבה
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני נוטה לכיוון מסך LCD, מכיוון שהטלוויזיה נמצאת בסמוך לקיר שכולו זכוכית ופונה לכיוון מערב, כך שרוב הזמן שאני צופה הטלוויזיה יש שמש מבחוץ. מרחק הצפייה בסביבות 3.5 מטרים. הטלוויזיה תשמש לצפיה בתכנים המשודרים דרך הממיר (לא HD) ובסרטי DVD. אשמח לקבל הצעות לחברה / גודל מומלץ / הערות
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש זוג אוזניות קשת עד 600 שקל, אבל תמיד אפשר פחות, ויש כמה דברים חשובים: - באס חזק וטוב, אבל לא באס חזק מדי ומעייף - כמו בK414P. - איכות סאונד כמובן. - אני הולך להשתמש בו עם נגן - IRIVER T60, אז צריך שיעבוד טוב איתו. - אני שומע מוזיקה שחורה - אז האוזניות צריכות להתאים לסגנון הזה. אני מוכן להתפשר על נוחות בשביל הסאונד, ויש עדיפות לאוזניות סגורות למרות שאפשר גם פתוחות. ואוזניות רק מהארץ - לא מחו"ל.
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הרכבתי פעם מגבר לאוזניות ממעגל הגברה של רמקולים של YAMAHA ובניתי לו באותה תקופה קייס. עכשיו החלטתי שאני רוצה לבנות לו קייס חדש וכך עשיתי. המגבר לפני: והקייס החדש:
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בס"ד מה המצב? איזה אחד אמר לי שהם אני מצליח להתקין לו עוד אנימצאיות ברדיו דיסק שלו הוא אמר לי שזה אפשרי אבל הוא לא יודע איך הוא יביא לי 50 שקל אז אמרתי למה לא מה כסף לא גדל על העצים. משהו אולי יודע אז איך להתקין אנימאציות ברדיו דיסק? אין לי את הדגם שלו אבל זה מסדרת הדולפינים. תודה רבה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה מערכת רמקולים לחדר שלי 10 מטר השימושים של המערכת הם: 1.סרטים (DVD) 2.משחקים 3.מוזיקה המליצו לי על Creative Inspire 5300 אבל על פי מה שהבנתי הם לא משהו (ככה אומרות הביקורות) המליצו לי על רמקולים של Altec Lansing אבל הבעיה היא שכל הרמקולים של החברה הזאות הם 4.1 ואני יודע שהם עושים סנטר מדומה וכמו כן אני יודע שסנטר מדומה לא יכול להחליף סנטר אמיתי אותה בעיה עם לוגי'טק 560 שעוד מעט צריכים להגיע לארץ מאוד המליצו לי את הרמקולים של אזטק אבל אני לא בטוח בהם כי הם קצת ישנים והחברה לא אומרת לי הרבה ובכלל לא ראיתי שום אתר שבו אפשר לקנות אותם כמו כן ראיתי רמקולים שלא קיבלתי עליהם הרבה ביקורות כמו למשל HERCULES XPS-510 TEAC PM-1500 TEAC PM-2000 YAMAHA TSS-1 מה אתם אומרים…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש ברשותי שני רמקוליים קידמיים וסנטר וחשבתי לקנות את הרמקולים הנ"ל כדי שישמשו כרמקוליים אחורים , השאלה האם הם מספיק טובים ליצירת סראונד
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תראו מה מצאתי! איזה יפהפה וגאוני. דיסקמן (נייד מין הסתם) שמנגן בין היתר DIVX וגם XVID (לפי מה שהבנתי הוא מנגן גם MP3, WMA, OGG וכו'). לי אישית יש סיפרייה של 225 סרטים ב- DIVX או XVID, וחיכיתי למכשיר כזה... קופצים לחברים עם המכשיר, מחברים ל TV שלהם, וכולם רואים סרט... COOL [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני לא מוצא מאיפה להוריד את הדרייבר ואם אני כן מוצא אז ההורדה לא עובדת . ניסיתי באתר של אביט ,לא זז ,בגוגל גם אותו סיפור למישהו יש המלצה ?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחפש IN EAR עם מיקרופון עד 200 ש"ח. מישהו שמע/מכיר על הדגם הזה ? http://ksp.co.il/?uin=21177 מעוניין לקנות מהארץ בלבד.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לרכוש טלוויזיה לסלון, בגודל 42-47 " הבעיה שאין לי תקציב מוגדר. יש לי דרישות ברורות - שתהיה איכות תמונה מטורפת, FULL HD, ושתהיה אמינה. אין לי תקציב מדויק... ברור שאעדיף לרכוש משהו ב 3000 ש"ח, אך אם בשביל משהו איכותי אצטרך לשלם 7000-8000 שח, לא תהיה לי בעיה אם אדע שזאת הבחירה העדיפה. אם מישהו יוכל להמליץ לי על מסכים במחירים אלה (עדיף כמה שיותר נמוך כמובן) ואולי לתת טיפים כללים מה ב-א-מ-ת חשוב כשבוחרים מסך. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן מחדש את הסלון מחפש מערכת טובה למוסיקה חזקה, שתהיה איכותית בבאסים וגבוהים אני לא מבין כלום בכל מה שקשור למערכות שמע, יציאות וואטים כל מי סימבולים וז׳רגון ווקאלי, לכן אשמח להמלצות למערכת לסלון (לא גדול) ולחדר. תקציב לשניהם 1,000 שח, חשבתי להקצות 300 מערכת שמע טובה למוזיקה משחקיםלחדר ו700 למערכת סלון שתהיה חזקה יותר (אם זה תואם את הציפיות במחירים של היום) מצאתי את זה לחדר https://sel.co.il/mqrn-qvl-150w-em-arc-hdmi-vknish-avptit.html אשמח לעזרתכם
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
- 3 followers
-
-
אז ככה אני מחפש מגבר/רסיבר לחיבור של: 1. ממיר YES 2. מחשב-HTPC(חיבור דיגיטלי/אופטי) 3. נגן DVD 4. נגן חיצוני הגבר משוער של 100W(פר רמקול) תספיק לי מערכת 5.1 וכמובן שמהגבר יתמוך בכל הפורמטים החדישים: Dolby Pro Logic Dolby Digital DTS כרגע מצאתי מס' דגמים שאני אוכל לרכוש במחיר מוזל, מה מהבאים מומלץ לפי דעתכם: 1. SANSUI דגם 7700AV + סט רמקולים דנים תוצרת אלטקס - דגם HOLLYWOOD http://www.eltax.com/show_product/index.php?newsid=4306 http://rotter.name/User_files/nor/4bfb9e371088845b.jpg http://rotter.name/User_files/nor/4bfb9e3c1093845b.jpg + Kenwood - KRF-V8030D .2 SL-50 rear speaker AML basic ADC-AC-10S speaker http://www.avprime.co.kr/prod_image/krf-v8030d-s.jpg http://ro…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשים תרגום לסרטט אבל אני לא יודע אוליי אתם תוכלו לעזורר ליי ??????? ותנו לי תוכנה טובה לשים בה את התרגום ואת הסרטט תוכנה טובה וקלהה לשימוש .... ץודה לעוזריםם .
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אנימחפש המלצה למכשיר DVD עם חיבור HDMI וקומפוננט. ישמש לאשה מבוגרת להצגת סרטים לנכדים. מוכרים עדיין דברים כאלו?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי מאיביי (מסיבה מסויימת אני לא יכול להדביק פה כלום....) אבל אחרי חצי שנה בערך גיליתי שאני שומע באותו רמקול הרבה יותר חלש מכל השאר. יש לי מערכת 5.1 Logitech X-540 איפה אני יכול לקנות בארץ משהו איכותי (לא לשכוח מדובר בכבל 10 מטר)?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי ידידה שלי מביאה לי איפוד 60 מארהב רציתי לדעת אם צריך להבריח את זה או שאין על זה מכס ואפשר לעבור בלי בעיה תודה
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כן ראיתי את המוצר בחנות כלשהי באינטרנט במחיר 860 שקל בערך מה דעתכם על המערכת 5.1 הזולה יחסית הזאת בשביל מי שלא אוהב קןל חזק מידי
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה ואשמח אם מישהו יכול לעזור. יש לי טלוויזיית LED של טושיבה דגם 32PU200. הטלוויזיה נקנתה לפני חודשים ספורים והכל עבד מצוין. לפני מספר שבועות חיבור ה HDMI הפסיק לעבוד (מבלי לקבל מכה כלשהי או שינוי שבוצע) וכל מה שאני מנסה לשנות בהגדרות פשוט לא עובד. ניסיתי את שני חיבורי ה HDMI ושניהם הפסיקו לעבוד, ניסיתי לחבר גם את הפלייסטיישן (שעבד בעבר) וגם ממיר של חדש של הוט וניסיתי עם 3 כבלים שונים. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? אולי יש איזשהו שינוי שצריך לבצע בהגדרות? אשמח לכל עזרה שהיא. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
מה המצב חברים אני מעוניין לקנות אוזניות טובות שמבודדות רעש למחשב בעיקר משחקים וסרטים ראיתי את Sennheiser HD205 שהם מאוד מומלצות אז אני שואל אותכם אם שווה
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לחבר מערכת 4.1/5.1 לדיסקמן Mp3 שלו. Aztech AMS 5.1 - מחיר: 983 ש"ח. Hercules 510 - מחיר: 738 ש"ח. הוא מעוניין בדעותיכם על שתי המערכות הנ"ל, ואולי הצעות יותר טובות אם ישנן בטווח המחירים הזה (עד 1000 ש"ח). האזטק קוסמת לו בגלל השלט בינתיים. תודה מראש על כל העזרה.
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, על איזה רמקולים למחשב אתם ממליצים? תקציב של עד 800₪. בעיקר למוזיקה ולמשחקים. חשבתי על microlab solo 7c. הם טובים למחיר?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-