אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי Creative Extigy + Creative Inspire 5.1 5200 הבעיה היא שאני מצליח לשמוע רק מ- 2 ערוצים (stereo). יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם EPOX8RDA+. אני צריך עזרה איך מבטלים אותו ומה הלאה יכולה להיות הבעיה. תודה, יונתן.
-
- 13 תגובות
- 973 צפיות
-
-
-
כרטיס קול מצוין למשחקים וסרטים במחשב , אני אוסיף 5.1 (לפחות) אחר כך, שמעתי ממישהו שזה כרטיס קול של: dolby digital רק אני לא זוכר איזה (ראיתי בטלוויזיה), אתם יכולים להצליץ על אחד? אני לא רוצה לבדוק עכשיו את האתר שלהם כי אני לא מבין ממש בחומרה, ואני רוצה לשמוע יותר על חוויות שלכם מהכרטיס ולא (ממש) איך הוא מסץדר גרפית..... עזרה? בבקשה.....
-
אבא שלי חזר מחו"ל ואיתו מתנות ;D Shockwave דיקסמן של פנסוניק תומך בMP3 ויש בוא טיונר רדיו אפשר לשמור בזכרון עד ל30 תחנות. עלה לאבא 80 דולר מעוצב יפה ועמיד (!) רק דבר אחד אני מאוכזב החיבור לאוזניות קצת רופף והוא נותן צורה של דיסקמן מתפרק אבל הוא מאוד חזק. תמונה אבא קנה לי גם אוזניות איכותיות - באס חזק ! (!!!) חזקות ואיכותיות מאוד (חזקות עד כדי גרימת כאב בטן P:) יפות בסטייל! נוחות ממש! גם אחרי זמן רב של שימוש. אני לא שומע מה אנשים מדברים איתי אני לא שומע את עצמי צועק ברגע זה!
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
אני ממש מקווה שתצליחו לעזור לי אני שומח עליכם ואני ממש צריך עזרה! :-\ אני צריך רמקולים די טובים ולא ממש יקרים וגם כניראה כ.קול תואם היעוד:מישחקים ממש חשוב קצת סרטים ועוד מוסיקה בעיקר מישחקים(אני שמעתי מישהו מיתקרב אליי ממרחק 50 מטר ב UT ואנ ממש רוצה את זה!) סוג:אני מעדיף 4.1 אבל שמעתי על 2.1 ממש טובים ואני פתוח להצעות תקציב אני חושב על 600-650 לרמקולים ואני די צריך כרטיס(יש לי VIBRA 128) אני די חשבתי על CREATIVE 4400 או LOGITEC עם משהו די חדש כמו AUDIGY אני אשמח לקבל תגובות תודה
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
איפה אני משיג את הכבל הזה??? מישהו מכיר מקום ממש טוב לקנות כבלים,מקום שהמבחר גדול בו??
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני מקווה שמישהו יוכל לעזור בשאלתי.! רציתי לדעת עם רמקולים פשוטים היה שווה לי לקנות כרטיס קול חזק יחסית.??? ??? אני חושב שאני צריך גם להחליף את הרמקולים בשביל תוצעה טובה ומהנה.
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
-
מה יותר טוב ה- inspire 4.1 או cambrige 4.1 אני לא מוצא מידע על ה-cambrige ואם מישהו יוכל לתת לי לינק לאתר שמכיל מידע עליהם תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
Whatevver that is exactly... כתוב בספר שכדי להפעיל את זה צריך ללחוץ בכפתור הימני על ההארדיסק הנייד ולעשות UPDATE DATEBASE או משהו... אבל אין לי אפשרות כזאת משום מה.. מישהו?
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
לא ממש הבנתי מה ההבדלים ביניהם חוץ מזה של CTS 20 USB יש USB ...... האם זה אומר שזה גם כרטיס קול??? http://www.cinemastation.com/products/cts20/index.htmhttp://www.cinemastation.com/products/tss10/index.htm
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני צריך רק סאב וופר... לא מעניין אותי האיכות של 2 הרמקולים... למי מבין 2 המערכות הללו יש סאב חזק יותר, איכותי יותר...? בכללית איזה מבין הסאבים הללו עדיף למחשב... אני צריך את זה לסרטים, משחקים ויש לי רמקולים דיי חזקים בחדר ככה שאני רוצה משהו שתהיה לו נוכחות חזקה ואיכותית... אם אתם מכירים מערכת אחרת שיש לה סאב מעולה במחיר של עד 350 שקל שטובה יותר מהמערכות הללו אז תגידו איזה... תודה לעוזרים מראש!
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אפשרי לחבר את הרמקולים האלה ואת הסאב 5.1 למחשב כמובן שהכרטיס קול תומך ב 5.1 http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=1418801 או רמקולים כאלה בסגנון אשר מותאים(?) למערכת קולנוע ביתית ובהזדמנות תגידו אם שווה לקנות את הרמקולים במחיר הזה או שיש דברים יותר שווים.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום רב! ברשותי כרטיס קול של קריאטיב מסוג AUDIGY 1 וברשותי מערכת של 5 רמקולים קטנה משהו כמו בתמונה. הורדתי את כל המקודדים האפשריים של הסרטים מכל מיני אתרים וכולל מקודד של AC3 , ובכל זאת בכל פעם שאני רואה סרטים של AC3 אני שומע אותו מכל הרמקולים במקום שמרמקול הסנטר יצאו הקולות(כמו שהיה לי פעם) פשוט מכל הרמקולים יוצאים אותם הקולות. אני ממש לא יודע מה צריך לעשות, אני לא יודע מה עשיתי לא טוב! אני משתמש בתוכנה MV2PLAYER , לפני כחודשיים לפני שעשיתי פורמט למחשב הכל עבד כמו שצריך (הכוונה בסרטים)! אשמח לקבל כל עזרה! תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לרמקולים למחשב עד 600 שקל וזה כולל הכל (משחקים מוזיקה סרטים)... (יש לי כרטיס קול AUDIGY 2 ) בעתיד ישמש לשימוש של מכשירים רבים (מחשב, מערכת, טלוויזיה...) חשבתי על : Logitech Z-540 40W 4.1 Speakers או על Creative Inspire 4400 4.1 Speakers אני פתוח להצעות תודה
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
ראיתי את הרמקולים האלה בזיגזג במחיר מעולה, וחשבתי לקנות. שווה? או שיש אלטרנטיבת טובות יותר בטווח מחירים של עד 550שח? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אהלן, יש לי רסיבר סראונד של קנווד ואני בטוח שרובכם תגידו איכס וזה אבל אני לא הולך לקנות רסיבר סטריאו בשביל זה.. עכשיו אני שומע דרך כרטיס אונבורד מסריח שלא שווה כלום.. לא זוכר תדגם של הכרטיס אם אבל זה כרטיס של אסוס שמתאים לפנטיום 800.. ומחוברים אליו הatp3. אז אני בטוח שהרסיבק שיש לי יותר טוב מהכרטיס אונבורד הזה... יש דרך לחבר את הרסיבר למחשב כדי לקבל איכות סאונד יותר טובה? אם כן איך?
-
- 9 תגובות
- 986 צפיות
-
-
היי, עברתי על 6 הדפים האחרונים ולא מצאתי בדיוק את מה שאני צריך. הבנתי ש ATP3 מעולים למוזיקה השאלה שלי אם לא עדיף ללכת על ה Altec AVS500 מכיוון שעיקר השימוש הוא למשחקים. גם ה logitech x-220 נראים לא רעים, למישהו יש נסיון איתם? הם יותר קרובים לתקציב שלי... אז מה עדיף (למשחקים בעיקר) ATP3 , AVS500, X-220 או כל דבר אחר שיש לכם להציע. ועוד דבר, יש לי את ה SB Live! value , האם חלק מהרמקולים האלה מצריכים הגברה או חיבור מיוחד שהכרטיס לא מספק? תודה.
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
הכותרת והתיאור אומרים הכל, אבל אני ישאל שוב................ אני מעוניין לבנות סאבוופר! אני צריך תוכניות שיחזיקו 2 רמקולים בגודל של (X=24, Y=17, Z=10)[הכל בס"מ] אני חוזר, 2 רמקולים כאלה! צריך תוכניות מפורטות! תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם צריך לשנות משהו בביוס כדי להפעיל את האפשרות של קידוד ע"י הgame theater xp? כי כשניסיתי לעשות RIP מדיסק לAAC בWINAMP זה כן השתמש במעבד
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני משתמש בכרטיס קול פורטיסימו 3 ובמשחק Dead To Rights, במשחק בנמאפייני אודיו כתוב שמהשחק תומך בDD בכרטיסים כמו הסאונד סטורם אשר בלוחות NFORCE שיש להם די קודר פנימי אבל אני משתמש ביציאה האופטית וברסיבר בתור הדי קודר בעזרת AC3 FILTER, אז איך אני גורם למשחק להפעיל את הAC3 כדי הרסיבר יפענח כי כרגע זה לא עובד, אבל לדוגמא סרטים עם AC3 אני כן יכול לשמוע
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! רצית לשאול האם ישנה אפשרות בכרטיס קול פשוט (onboard) כמו שיש לי לפצל את הסאונד כך שנגיד אני אשמע במשחק flight simulator את דיבור פקחי הטיסה דרך האוזניות, ואת שאר הסאונד דרך הרמקולים. אם זה אפשרי תפרטו בבקשה איך או עם איזה תוכנה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי מערכת "קולנוע ביתית" המורכבת מרסיבר 5.1 JVC מהדיוטי פרי, רמקולים קידמיים של AIWA מערכת NSX-5222 ורמקולים אחוריים של פירלס SR-377. אני לא מרוצה. השאלה היא, האם להשקיע את הכסף בכרטיס קול איכותי (Audigy 2ZS) ומערכת 7.1 (נגיד Creative T7700). או להשקיע את המחיר הזה + כמה אלפים ולעשות לי מערכת על רמה. ..?
-
- 9 תגובות
- 952 צפיות
-