אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
-
מישהו מכיר את הבנאדם הזה שמתקן מיני דיסקים בתל אביב נדמה לי פעם היה לי תאי מייל שלו נאבד לי תודה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי רסיבר Yamaha RX-v800 וסט רמקולים של Eltax Jupiter(5pack), (ודי וי די Toshiba SD-1300 אבל זה לא רלוונטי עכשיו) אבל כשאני שומע דרך המחשב שומעים רעש רקע מעצבן (אתם יודעים כזה רעש של מתח כזה בזזזזז) חשבתי להחליף את הכרטיס קול הנוכחי שלי (Vibra 128) בקופסאת המרה חיצונית שמתחברת למחשב ב USB ולרסיבר בחיבור אופטי, כי זה נראה לי הפיתרון הכי טוב לצרכי(אני לא מקליט שום דבר, ועל הווליום בסים טרבל וכו' אני שולט ברסיבר). חשבתי לקנות את ה Xitel Pro Hi-Fi אותה חברה שמייצרת את החלקים שמחברים את המינידיסק למחשב. יש לי חבר עם חלק של מינדיסק כזה אבל שחיברתי את הרסיבר למחשב עם החלק הזה החיבור לא העביר סראונד אך נשמע מצוין. בגלל זה חשבתי לקנות את ה Xitel Pro Hi-Fi Link. אם אתם …
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם ! קניתי היום את הכרטיס, חיברתי בבית, התקנתי XP מחדש ( סתם כי הגיע הזמן ... ) , דרייברים כמו שצריך - הכל טוב ויפה ! הערת ביניים : לרמקולים יש קופסה - מעין מגבר - שהרמקולים מתחברים אליה, ויש בה כניסות COAX ו OPTICAL . חיברתי בהתחלה את הכבל האופטי - הגדרתי לו OPTICAL OUTPUT בדרייברים של הכרטיס קול, ובחרתי 5.1 SPEAKERS ! אבל, שני רמקולים קדמיים עובדים, לא SUB WOOFER ולא אחוריים ... עברתי ל COAX - כנ"ל ! בדקתי ב GETTING STARTED של CREATIVE - בכרטיס יש מלבד OPTICAL IN/OUT ו COAX IN/OUT גם יציאה - DIGITAL OUT - שרק עליה כתוב שהיא יוצאת למגבר - היציאה עצמה נראית כמו יציאה רגילה של כרטיס קול רק שהיא דיגיטלית ( מן הסתם ... ) והיא אמורה להתחבר בקצה השני לכניסה או…
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
עד כמה כרטיס קול טוב - אני כרגע משתמש בסאונדמקס המגעיל של אינטל - משפיע על שמיעת מוזיקה במחשב?? כל מה שאני עושה זה שומע מוזיקה במחשב עם אוזניות... עד כמה כרטיס קול איכותי ישפיע על הסאונד?
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מערכת 5 רמקולים ואין לי ממש מקום ל3 רמקולים מקדימה, האם זה משנה אם הרמקול סנטר יהיה בקיר האחורי בין שני הרמקולים האחוריים או שהוא יהיה מקדימה בין שני הרמקולים הקידמיים? אם זה יהרוס לי את הסראונד או שזה לא משנה? תתודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
הרמקולים התלויים על קירות הקולנוע - אילו רמקולים אלו? ואם יש יותר רמקולים בקולנוע מאשר נחוץ בתקן - למשל בתקן 5.1, אז מה עושים שם בקולנוע? והאם הרמקולים האלו יורדים לרמות בס נמוכות?? שאלה נוספת - האם יש דרך לבדוק מה תחופ התדירויות (KHZ) של רמקול שנתון זה לא כתוב עליו וגם לא ממש הצלחתי למצוא באינטנרט?
-
- 9 תגובות
- 814 צפיות
-
-
קניתי אוזניות (לא חשוב ממש איזה, רק שהן יכולות להיות ממש חזקות בדיסקמנים וכאלה) ומשום מה שאני מנסה לשמוע איתן במשחקים אני שומע נורא חלש... אין אפשרות להגביר איכשהו? חיברתי אותן לאן שהרמקול התחבר קודם, ועכשיו הגברתי כמה שאפשר דרך המשחק ודרך הVOLUME CONTROL, וזה עדיין חלש.. יש משהו שאפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי כאלה ואני לא יודע בכלל מזה. עים מישהו שיודע.......
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אבא שלי נוסע מחר (שבת) לארצות הברית- קליפורניה, אז אני הולך להזמין לעצמי beyerdinamic DT931 (אני כבר סגור על זה) ב180$+ 7$ למוסטפה. עכשיו אבא שלי חושב שזה ביזבוז כסף, וזה בכל אוזניות לסטודיו (WTF? אוזניות פתוחות לסטודיו?!). עכשיו אני יכול להגיד שיקנה וזהו- אבל זה יהיה מלווה בחריקת שיניים עצבנית של אבא שלי בזמן שהוא יזמין. מעבר לזה אני צריך אותו כדי שיבנה לי יעזור לי לבנות מגבר לאוזניות(לפי פרוי'טים שאחרים עשו בHEADWIZE)... אז אני צריך כתבה\כתבות על: -למה שווה להשקיע באוזניות יקרות. -מה ההבדל בין אוזניות ב50$ ובין אוזניות ב180$. -למה לא רק לסטודיו צריך אוזניות יקרות. -מה עושה מגבר לאוזניות, ולמה צריך בכלל מגבר? --ובקיצור, למה שווה להשקיע באוזניות יקרות ומגבר. רק העיקר לא …
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
את האייריבר אני משיג ב415 ואת הפנסוניק ב380... אני קונה בלי משלוח... תודה רבה... ועוד משהו קטן... החנות...-PCH אם אני הולך אליהם ביום ראשון... אני יכול לשלם ולקבל ישר את המכשיר...(אני משלם במזומן...) או שצריך לחכות 10 ימים... כמו שמישהו אמר לי פעם... תודה רבה...
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אהלן... יש לי בעייה דיי מוזרה..לא מזמן קנינו DVD בייתי תוצרת TOSHIBA, חדש לחלוטין. אתמול כשרצינו לראות סרט - לא היה סאונד בכלל. בדקנו את החיבורים לטלוויזיה ולמכשיר - כולם תקינים. בדקנו אם הקול בטלוויזיה (ערוץ 2) - פועל. בדקנו אם הכבלים לא פגומים דרך משהו אחר - כבלים פועלים. ניסינו לחבר את ה DVD דרך כבל S-VIDEO (עד עכשיו השתמשנו בכבלים רגילים) - גם לא פועל. ניסינו לכוון כל הגדרה אפשרית בDVD ובטלוויזיה של הסאונד - גם לא פעל. מה הבעייה כאן? צריך תשובה דחוף לפני שאנו לוקחים את המכשיר לטכנאי. תודה!
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
הרמקולים הנ"ל, איך אני מאריך להם את הסטליטים?? אני רוצה לשים את האחוריים מאחור כדי לקבל פיזור סאונד אופטימלי אבל הכבלים שלהם קצרים מדי! מה עושים? תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות אוזניות earbud חדשות לדיסקמן שלי. הנה כמה מועמדים ראשוניים, עם המחירים שלהם בחנות אלקטרוניקה שאני מכיר: Sennheiser MX-3 - 69 NIS Sony MDR-ED21LP - 149 NIS KOSS P3 - 69 NIS KOSS - The Plug - 169 NIS דעות? הערות? המלצות? אגב, אם יש למישהו המלצה על אוזניות רגילות (לא earbud) איכותיות בטווח מחירים הזה, גם אשמח לשמוע. עופר
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות עם היציאה הזאת? במה היא שימושית ? דרך אגב יש לי רק output על הלוח ראיתי שיש יציאה כזאת גם input
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
היי אני רוצה לצרוב דיסק מוזיקה מבלי שרצף המוזיקה יקטע במעבר בין רצועה לרצועה, אני משתמש ב NERO לצריבה והצורב הוא מבית SAMSUNG. איך עושים את זה, למרות שאמרתי לNERO לצרוב DISC AT ONCE ואמרתי לו לעשות CROSS FADE בין הרצועות (TRACKS) עם זמן המתנה 0, זה לא עובד ועדיין יש קפיצה מסויימת. האם זה אפשרי בכלל להגיע למצב שאין קפיצה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
כרגע המחשב שלי מחובר לרסיבר, ולרסיבר מחוברים 2 רמקולים קדמיים מעולים-אבל רמקולים באמת באמת טובים שזוכים להתלהבות מהרבה שבאים אליי. היום יש לי רק 2 קדמיים בלי סאב ובלי סראונד ובלי סנטר אני יכול לקנות את הרמקולים האלה http://www.pch.co.il/docs/pd-1233661004.htm במחיר של 600 שקל. אמרו לי שהם רמקולים טובים. אז מה כדאי לי לעשות?! לקנות אותם ב 600 שקל ואז יהייה לי סראונד וסאב או להישאר עם מה שיש לי עכשיו??? סראונד וסאב מוסיפים הרבה לשמיעה והכל אז אני ארגיש הבדל אם אני אוסיף? נכון?!
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
חברה אני מחפש בנרות נגן MP3 עם רדיו שיש לו מקום להוסיף זיכרון של sandisk SD נפל לידי כרטיס של 512 מגה ואני רוצה לקנות נגן שיתאים לכרטיס... וכמובן שיהיה לו רדיו... עכשיו מישהו מכיר כזה נגן שאפשר להכניס לו כזה זיכרון??? ראיתי נגן אחד של נאפה - NAPA וחוץ ממנו כלום!!!!! מישהו יכול לתת לי קישור למכשיר??? דרך אגב IRIVER של קראייטיב יש להם בכלל חריץ הרחבה????
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 5.1 למחשב ב800 שקל בערך, שיהיה להם איכות ועוצמה טובים ושיתאימו לכל(מוסיקה,סרטים,שירים) אני ראיתי 2 דגמים של קריאטיב כימאט באותו מחיר ואני רוצה לדעת אם הם טובים ומה ההבדל בינהם CREATIVE INSPEARE 5.1 5200 CREATIVE INSPEARE 5.1 T5400 אם יש לכם עצות לגבי רמקולים אחרים במחיר הזה יותר טובים אני ישמח לשמוע.. הכרטיס כל שאני יקנה הוא AUDIGO 2 הרגיל אבל הוא לא ניחשב בתקציב הזה של הרמקולים. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני שמעתי הרבה אנשים אומרים פה חיבור דיגיטלי ואין לי מושג מה זה אז אם תוכלו להסביר לי אני מאוד אשמח... ועוד שאלה יש לי כרטיס 5.1 ONBOARD AC97 של REALTEK שבא עם הABIT AI7 שלי. יש לי מערכת רמקולים 4.1 של LUXEON (כן לא משהו אבל בתזרים המזומנים הבא אני אתפרע על משהו טוב) בעקרון הסאב הוא סאב אקטיבי, וכל הרמקולים מתחברים אליו אבל בשביל 4.1 אמיתי אני מאמין שצריך לחבר את הרמקולים לפלאגים המתאימים בכרטיס קול. מה שעשיתי זה: חיברתי עם מפצל את שני הרמקולים הקדמיים לחיבור של הרמקולים הקדמיים. כנ"ל עם האחוריים ואת הסאב חיברתי לכניסה של סנטר\סאב. וזה פשוט לא עבד... ניסיתי לחבר שוב את הרמקולים לסאב ואת הסאב לכל כניסה אפשרית עד שזה עבד בכניסה של הרמקולים הקדמיים. יש למישהו רעין מה לעשות? …
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
הייייייייי אנשים תגידו כמה באמת שווים הכרטיסי 5.1 שבאים עם הלוחות אם של NVIDIA ועוד שאלה איך הCreative Inspire 4400 4.1 Speakers כדי לשמוע מוסיקה ולשחק (פעולה ואסטרטגיה אם זה משנה משהו) אם הם לא משהו אז תמליצו על כרטיסים אחרים באיזור ה 500 בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש בקרוב רמקולים איכותיים (אפשר להגיד במיוחד) כרגע יש לי: LUXEON 4.1 ושלא תבינו לא נכון, מערכת לא רעה בכלל אך כמה איכות אפשר לקנות ב260 ש"ח?! בכל מקרה אני יכול להרשות לעצמי אפילו את 5.1 המהולל של לוג'יטק ב3000 ש"ח. אבל אני לא חושב שזה שווה את הכסף... בכל מקרה חשבתי על ADA890 או ה5.1 פרומדיה של קליפש או הלוג'יטק שאני לא זוכר את שמו... מה שכן אני רוצה מקודד שאני יוכל לראות סרטים של די טי אס או דולבי דיגיטל, אז זה גם פרמטר חשוב... אבל מה אתם ממליצים מבחינת איכות ביחס לכסף? (כמובן גם עוצמה) יש לציין שהמערכת מיועדת למשחקים, סרטים ומוזיקה אלקטרונית כבדה... תודה לכל העוזרים! נ.ב אם מדברים על קליפש תנו אופציות מאיפה לקנות בבקשה למה אני יודע שהם לא מיובאים ממש לארץ..
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום! ברשותי כרטיס קול משולב על הלוח, בעל 3+2 יציאות - 3 מאחורה, 2 מקדימה. כאשר הכרטיס מכוון לפורמט של 6 ערוצים, שלושת היציאות האחרויות הן החיבורים למערכת הרמקולים, ו2 היציאות הקדמיות הן מיקרופון או אוזניות. הבעיה שלי היא, שאני רוצה לחבר עוד מכשיר לכרטיס הקול בכניסה של LineIn - מה שבתצורת 6 ערוצים, לא קיים אצלי בכרטיס קול (שוב - יש רק כניסת מיקרופון מקדימה). עכשיו - האם אוכל לצרף כרטיס קול רגיל ופשוט לחריץ PCI, דרכו לחבר את המכשיר החיצוני לLineIn של כרטיס קול זה - ולשמוע אותו דרך כרטיס הקול הקיים כבר (המשולב)? כלומר האם אפשר לשתף פעולה בין הכרטיסים ולשלשב בין היציאות/כניסות שלהן? או שמא אם אני מחבר לכרטיס אחד - אז רק בו אפשר לשמוע/להתעסק בצורה אחרת...? תודה מראש, לכל מי …
-
- 11 תגובות
- 882 צפיות
-