עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by shlomi2003,

עם הם לא טוסבים מבקש הצעה טובה לרמקולים לסרטים מוזיקה שיהיה באיכות !!! http://www.pch.co.il/docs/pd1470287440.htm התקציב 500 שקל גג 600 ויש לי ABIT AN7 יש לי כרטיס קול מתאים נכון ?5.1 ?

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  2. Started by RoyShefy,

קניתי IHP120 ואוזניות PX200... זה יגיד מארה"ב עוד שבוע-שבועיים שילמתי חצי מהמחיר ואבא שלי השלים לי בגלל שאמא שלי ואבא שלי פרודים ויש להם ריבים קצת שהאחד קונה יותר מהשני והפוך.... ואחרי שאבא שלי קנה לי את המכשירים הנ"ל ליום הולדת...... אז אמא שלי אמרה שהיא גם תקנה לי משהו כי היא לא מרגישה טוב עם זה... היא הביאה לי לי תדגמים האלה מאמזון שאני אבחר Creative® Travel Sound http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00007FKBK/002-3481469-1407260?v=glance Creative Labs TravelSound i300 http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0000A1EE8/qid=1076169666/sr=1-1/ref=pd_sbs_e_1/002-3481469-1407260?v=glance&s=electronics Bose MediaMate http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/…

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  3. Started by miim17,

חיברתי את המערכת שלי ליציאה של החיבורים האחוריים. כיצד אני מגביר אותה? על מנת למוע תקין אני צריך לשים את המערכת על הכי הרבה ווליום. יש לאביט איזהשהוא מיקסר ? (כמו לקראטיב?) או שלהשתמש עם המיקסר של חלונות? בנוסף לכך: יש לי כרטיס קול של כראטיב 5.1 שעלה 210 ש"ח הוא עדיף על האונבורד שאני מקבל מ ABIT ? תודה לכל העונים.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  4. Started by cyber-bug,

הי האם מישהו קנה את ה- ihp-120 שלו בארה"ב ויודע אם המטען שמגיע איתו מתאים לישראל (universal ac adaptor)?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  5. רציתי לשאול האם זה מקטין את חייו של הרמקול הפטנט הזה,והאם זה מופיע גם בכול הרמקולים למחשב ולא יעדתי.??? תודה על שיתוף הפעולה.!

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  6. האם ניתן להחליף את הבטריה של ה120 במקרה של נזק או אובדן יכולת?

7. Started by MasterOr,

רציתי לקנות תסט רמקולים הזה של קריאטיב שבארץ עולה 800 שקל (+/-) ובחו"ל מצאתי אותו באתר הזה: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=36-116-137&catalog=60&manufactory=BROWSE&depa=1 רק ב85$ רק בעיה אחת שהאתר הזה לא מבצע משלוחים לארץ.. רציתי לשאול כמה שאלותת קודם כל לפי מה שקראתי בפורום הוא דיי טוב אז אם אתם ממליצים לקנות אותו? אם מישו מכיר אתר בחו"ל שאני יכול לקנות בו אותו עם משלוח לארץ? ואם מישהו יודע כמה מכס אני יצטרך לשלם עליו.. P.S לא מצאתי שום ALTEC LANSING בחו"ל או בארץ בסביבות המחיר של הסט הזה שזה התקציב מקסימום שלי...

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  8. שלום. תוכלו לראות את הכרטיס מסך שלי במפרט שלי . הבעיה : כאשר אני לוחץ על הכפתור ההקלטה זה מקליט כרגיל ושומעים צליל מהטלויזיה אך כאשר אני שומר את ההקלטה ולאחר מכן אני נכנס לקובץ השמור לא שומעים קול.. ניסיתי לשנות פורמט הקלטה פורמט הצליל אבל לא עוזר... לא יודע למה... ד"א אני לא יודע למה אבל יש לי רעשים מוזרים כאלה מהכרטיס קול שלי לפעמים... נגיד אני מפעיל את הרמקולים על הקול הכי גבוה אז אני שומע את הצלילי של החשיבה נגיד... זה כזה צליל של בלון משתפשף...

9. Started by BigBrownBalls,

שלום, לא מכבר הזמנתי את כרטיס הקול m-audio revolution מחנות שלא אציין את שמה. כבר שבועיים עברו ונציגי השרות עדיין אינם יכולים להגיד לי מתי הוא יגיעה שכן זו הזמנה מיוחדת מהיבואן(פשוט מתחת לכל ביקורת שוק הסאונד בארץ). למישהו כאן יש ניסיון בקנייה של הכרטיס הזה ויכול להגיד לי אולי עוד איזה פרק זמן של ציפיה עומד בפני?! כי אני כבר כולי רועד מציפיה! עוד שאלה או שתיים באותה היזדמנות, בעלי הכרטיס (אם יש כמובן), אתם יכולים לתת את חוות דעתכם לגבי הממשק, הדריוורים ובכלל הביצועים?.... \תודה מראש

10. Started by 114508534,

יש ברשותי מגבר kenwood krf-v6030d ויש בעיה כאשר אני מחבר את הרמקולים לערץ A (קדמיים וסנטר ) אז שומעים ממש ממש חרא ...וכאשר אני מחבר לערוץ B שומעים טוב אבל הבעיה שבערוץ B איך חיבור ל סנטר .

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by overload,

למי שלא מכיר OGG זה קובץ סאונד כמו MP3 אבל קטן יותר לפחות בחצי ואיכותה הרבה יותר. השאלה שלי היא למה לעזזל אנשים לא עוברים לOGG ??? הוא נמצא כבר שנה או יותר, כמו שאמרתי הוא קטן ואיכותי יותר ויש לו שם מגניב יותר. אז למה אנחנו עדין משתמשים בMP3 הגרוע הזה!?! יש סיבה או שזה סתם בגלל שכל המכשירים היום תומכים בMP3 כבר.

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  12. Started by Ido.G,

היי, יש לי חבר שמעוניין לקנות מערכת 5.1 או 6.1. האם המערכת הנ"ל (T5400) טובה? האם יש לך יתרון משמעותי על הרמקולים בעלי המבנה היותר פשוט (כמו ה 5200)? מה עדיף, היא או ה 6600? תודה, עידו

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  13. Started by psycho,

אני מתכוון לקנות מערכת 4.1 או 5.1 הכי איכותית שאפשר בתקציב לא גדול במיוחד ואני מתלבט בין 3 המערכות הבאות: 1. CAMBRIDGE DTT2500 DIGITAL 5.1 2. Altec Lansing 641 3. Logitech Z560 2 האחרונות הן 4.1 הרמקולים מיועדים לכל המטרות (מוזיקה, משחקים ובמיוחד סרטים). כבר קראתי כמה ביקורות על 2 מערכות ה4.1 אבל יש הבדל של 26$ קנדי במחירים (90 ש"ח), AL עולה 225$ וLogitech 199$. איזו מהשלוש עדיפה? לא ראיתי הרבה ביקורות על הראשונה כך שאני לא כל כך מכיר אותה אבל היא הזולה פה.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אהלן. מישהו יודע איך אפשר לשמוע ערוץ נוסף באוזניות בתוכנות תומכות כמו וירטואל דיג'יי של אטומיקס דרך כרטיס אונבורד רגיל? כאילו שערוץ אחד (שיר אחד) ישמעו מהרמקולים וערוץ נוסף ישמעו באוזניות? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מה אתם אומרים? ללכת על אחד מסדרת הרקולס? או שמע לפנות ישר לקראייטיב? תודה על העזרה, ויום טוב!

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  16. התקנתי דרייברים לפורטיסימו 7.1 שלי הסרתי אבל אני לא מצליח להתקין מחדש אולי מישהוא יודע היכן הוא מתקין את הקבצים בספריית הוינדוס על מנת שאוכל להסיר אותם

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  17. ברמקולים שלי למשל מוזיקה רגאית לא שומעים כל טוב,אבל רוק מזרחי שאני בקושי שומע שומעים פי 10 יותר טוב. למה זה?? ודרך אגב אני לא חושב שזה הגדרות או משהו כזה.!

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  18. יש לי רמקולים בינונים הם נותנים את העבודה כמו שצריך אבל אני מעדיף לקחת רמרולים קצת יותר טובים של קריטיב. או את הכרטיס קול שלי REATLEK 6.1 AC97 הוא דפקה לא רע אבל קצת עם מעט אפשרויות. הבחירה שלכם.!!

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  19. Started by syoelp,

מישהו יודע אם הם שווים השקעה של 650 ש"ח ?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  20. Started by ao kt ehho,

ערב טוב ברצוני לקנות מערכת מיני בסדר גודל של 1000 - 1500 ש"ח (זוהי מתנה ) , איני מבין בנושא זה , אך עברתי כעת על - 50 - העמודים האחרונים של הפורום וקיבלתי קצת רקע כללי , בייחוד הומלצה מערכת מסוג CD-BP2000 של SHARP ברצוני לדעת לגבי המערכות הבאות שכבר בדקתי בחנויות : JVC MX-3 , SHARP E600 , SAMSUNG MAX-S530 האם אחת מהן מומלצת ואם לא היכן לדעתכם ניתן להשיג את ה CD-BP2000 של SHARP ומהו מחירה תודה רבה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by RoyShefy,

http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=5086326&type=1&product=1&category_name=%ee%f2%f8%eb%e5%fa+%f7%e5%ec%f0%e5%f2+%e1%e9%fa%e9 http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=5034570&type=1&product=1&category_name=%f8%ee%f7%e5%ec%e9%ed תנו חוות דעת מפורטת בבקשה זה מאוד חשוב

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  22. Started by Ran B,

אוקי אז ככה : אני יודע שישנם מלא תארדים על קניית MP3, אבל מכיוון שהסיפור הזה יותר מורכב, אני חושב שלפתוח תארד חדש יהיה נכון, אם לא אז אני אשמח אם תפנו אותי לתארד הפתוח הנכון, ותנעלו נושא זה. קודם כל אח שלי מחפש תוכנה שאפשר להכניס דיסק רגיל של מוזיקה (קבצי WAV) ולהעביר את השירים למחשב במצב של MP3, ומשם לנגן. מכיוון שלאח שלי כל השירים נמצאים על דיסקים רגילים. (כמו שקונים). אז הוא אמר לי שאם אני מוצא תוכנה כזאתי, הוא ישמח אם אני אחפש לו נגן MP3, לא יקר מידי, שתיהיה כמות אחסון נדיבה, הוא מאוד מעדיף של sony, משום מה.. ובגלל שאבא שלנו טס לארה"ב אז אולי אפילו חנות בסוט-לייק-סיטי (מכירים את המקום, זה בארה"ב, אם רשמתי נכון.), אם תמצאו. עכשיו שאני נזכר, הם גם מאוד מעדיף …

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  23. Started by love-its-my-name,

אנשים זה דחוף כשאני מקליט מהמחשב [יש לי כניסה ש כבל של טלויזיה] יותר נכון מחשב מהטלויזיה אז לא שומעים קול והוא נות שתי קבצים קובץ אחד וידאו ועוד אחד שהוא בסיומת שלו cc מה זה הקובץ הזה? ד"א לא שומעים קול... נראה לי שצריך לחבר בינהם... כאלו זה קובץ אחד קול ואחד וידאו וצריך לחבר אותך... זה נכון? אילו הקובץ השני הוא הקובץ קול או משהו כזה

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  24. Started by alexta-z,

ברמוני לרכוש נגן אודיו נייד , ראיתי את הנגנים מבוססי דיסק והם גדולים מדי , לכן אני מחפש משהו נורמלי במחיר של עד 600 ש"ח שאני אוכל להעביר אליו לפחות 5-6 אלבומים באיכות של 192kbps . ראיתי את המינידיסק הנ"ל - sony MZ-NE410 ב435 ש"ח במזומן . שאלתי היא כזאת : האם יש משהו יותר טוב במחיר הזה ? ומה העיקרון של המינידיסק ? כלומר איך הוא עובד ? תודה נ.ב - לינק המוצר http://www.tuki.co.il/details.asp?id=566&lead_id=&look=

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  25. אם אני מחבר שני כרטיסי קול למחשב יש אפשרות שמה שאני שומע ישמע בשני כרטיסי הקול? כלומר שיהיו שני התקני שמע מוגדרים באותו זמן. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.