אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, חבר שלי קנה את הכרטיס והרמקולים הנ"ל ועקב כך שאין לו חשבון כאן הוא ביקש ממני להציג את הבעיה. הייתי אצלו היום, חיברנו את כל הרמקולים לסאב ולסנטר כמו שרשום במדריך. עכשיו, לגבי החיבור לכרטיס קול נתקלנו בבעיה. במדריך של הLogitech רשום "חבר את החיבור הירוק, לחיבור הירוק בכרטיס הקול" הבעיה היא שבאודיגי אין צבעים הכל זהב, וגם בחוברת של הAudigy רשום רק: Line out 1 Line out 2 Line out 3 הנה תמונה של הפנל האחורי של הכרטיס: http://www.gzeasy.com/newsphoto/y2k2-09/0923/cr4.jpg עכשיו, לLogitech יש 3 חיבורים שמתחברים לכרטיס קול, אחד ירוק, אחד שחור ואחד כתום, לאן לחבר כל אחד באודיגי? עכשיו, אחרי שנחבר את זה טוב, (יכול להיות שכבר עכשיו זה מחובר טוב), איך להגדיר בדריברים של הכרטיס ש…
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מסך 2209wa עם כניסת vga פנויה וממיר הוט טומסון דגם dci5211hot לממיר יש יציאת scrat ויציאת CVBS מה האפשרויות העומדות לפני אם אני רוצה לחבר את הממיר למסך?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לקנות אוזניות חדשות למחשב ואני מחפש משהו איכותי איך האוזניות האלו: http://www.pch.co.il/docs/pd-485583228.htm Zalman Real Surround Sound 5.1 Ch Equivalent 6 Speaker Headphone ? יש אוזניות יותר טובות במחיר זהה או זולות יותר? (לא חובה להיות בPCH, אבל רצוי שהחנות תהיה באזור רמת- גן- תל- אביב) תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום בקרוב מאוד אני רוצה רוצה לקנות רמקולים. עכשיו יש לי רמקולים גרועים, שעלו לי 30 שקל...שומעים בהם חרא... אז אני צריך רמקולים הכי טובים שאני יכול למצוא ב-150 ש"ח... תודה עריכה: בעודי מחפש, מצאתי את זה: http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=24889 לפי התגובות שיש עליו, הוא נראה לי די טוב ומתאים למה שאני רוצה. אבל אני לא מבין בכל זה, אז אני צריך חוות דעת עליו... שוב תודה...
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
עד היום הייתי רואה בטלויזיה שלי כמעט את כל הקבצים בזמן האחרון אני לא מצליח לראות את קבצי ה MKV החדשים האם ניתן לעשות עידכון קושחה דגם הטלויזה הוא : סמסונג LA32C530 תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש חנות באיזור המרכז שאפשר לשמוע בה סאונד ברים ורמקולים לטלויזיה ולמוזיקה. אשמח לקבל המלצות, תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול כמה דברים בנוגע לעדכוני קושחה של ה H120 לי יש את גרסה 1.63E (ה E אומרת לי שהמכשיר הוא בגרסה האירופית ? כי אין לי מושג, יש לי אותו מלא זמן ואני לא זוכר מה היה רשום בניירות שלו) לא מצאתי באתר של אייריבר גרסה מעודכנת יותר מזו (בדקתי לפני שבוע בערך) איזה פירמוורים יש לכם ? שמעתי שיש פירמוורים לא רשמיים , לא מאייריבר, אלא מאנשים פרטיים שכתבו אותם, שיש בהם הרבה יותר פיטצ'רים, כמו אפשרות ליצירת פלייליסטים , ועוד כל מיני דברים דומים, זה משהו די גדול ומקצועי ואני זוכר שאפילו ביקרתי באתר של זה, אבל אני לא זוכר את האתר... והאם מישהו יודע - יש עדכון ישראלי ? עם עברית ? אני אשמח ללינק (אני יודע שיש ל 320, אבל האם יש ל 120 ?) מישהו יכול להביא לינק או כמה לינקים ב…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רמקולים 5.1 מסוג Z5500 שמיועדים למחשב, כרגע אני שומע בעזרת חיבור של כבל אופטי בין הרמקולים לכרטיס הקול המובנה שקיבלתי עם המחשב, הבנתי מקריאת נושאים קודמים בפורום שאם אני מחבר בחיבור של כבל אופטי זה לא משנה אם באיזה כרטיס קול אני משתמש כי המערכת מפענחת ולכרטיס קול אין חשיבות, השאלה שלי היא כזאת: איך אני אשמע יותר טוב, בחיבור של כבל אופטי לכרטיס קול המובנה, או בחיבור הרגיל של ה3 כבלים לכרטיס קול לא מובנה לדוגמא X-FI EXTREME MUSIC ? תודה לעונים ;D
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לפני קניית אזניות רחוב לנגן mp3 . אני מחפש אזניות כפתור - earbud או תעלה - canal בסביבות 200-300 ש"ח. אחרי קריאה כאן ובפורומים אחרים אני מתלבט כרגע בין Sennheiser MX 550 , Koss The Plug ו- MDR-EX51LP Sony . אם יש למישהו המלצות בעד או נגד אחת מהן (או כולן) מבחינת נוחות, איכות שמיעה ומחיר , אשמח לשמוע אותן. בנוסף אם יש דגמים מומלצים אחרים - זה מאד יעזור גם. כמו כן אני זקוק למקומות, בהם ניתן לרכוש את האזניות - רצוי באיזור חיפה. אם לא שכחתי משהו, אז זהו... הרבה בקשות - מקווה, שיהיו גם הרבה תגובות : תודה לכולם
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שתי שאלות בעצם: אני רוצה לצרף לסרט שאני צורב כתוביות אז אני משנה את השם של הקובץ לשם הסרט (בפורמט SRT), אבל מה אני עושה אם אני רוצה לצרף יותר מסוג אחד של כתוביות? והשאלה השניה זה איך אני משנה את הגופן של הכתוביות ואיך אני יכול לראות איך זה יראה לפני שאני צורב?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך לחבר את הרמקולים של המחשב שלי לעוד 2 מקורות (XBOX 360 וממיר של YES -- כן, אני יודע שזה לא יעבוד שם בלי מתאם נוסף של ה3.5MM למשהו אחר אבל אני מתכנן לקנות גם את המתאמים הנחוצים). צריך בעצם מיקסר שאני מחבר אליו תקע אחד של 3.5MM וניתן לבחור בין 3 מקורות ויש לו 3 שקעים/תקעים (לא בטוח מה זה אמור להיות) תודה
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
קניתי היום את הכרטיס: Creative Sound Blaster Live! 5.1, בשביל הרמקולים ALTEC LANSING ADA880. אז אחרי שחיברתי אותו למחשב, נתקלתי בבעיה לזיהוי הכרטיס שלי, כי יש עוד כמה עם שם דומה. אחרי שהורדתי דרייבר קיבלתי את השגיאה המופיעה בקובץ המצורף.
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
לפני שבוע קיבלתי את המכשיר הקטן והחמוד הזה המכשיר עובד מצויין איכות הגבוהה והסוללה שלו חזקה גם כן השאלה שלי האם אפשר בעזרת תוכנה או דרייבר מיוחד להעביר למכשיר קבצים אחרים חוץ מ- MP3 ו WMA ? או במילים אחרות להפוך אותו להארד דיסק נייד תודה לכל מי שיעזור ולילה טוב
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי תברקודה אבל אני שומע רק בצד אחד עכשיו =\ ונמאס לי... אז אני קונה אוזניות חדשות . אם אפשר אוזניות יותר טובות מהברקודה.(חשבתי על סיינהייזר) אבל אתם המומחים אני סומך עליכם. תקציב 1500 תודה. האוזניות לגיימינג... ולשמיעת מוזיקה ודברים כאלו.
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
וואי אני שובר תראש על זה וזה ממש לא מסתדר, הכבל קצת ארוך והוא כול הזמן מתגלל(אני קצת לא יודע איך להסביר את זה) וזה מציק לי וגם הריי הכבל מתקמת אז יש מצב שככה הוא יהרס יותר מהר. אשמח לאיזה פתרון..
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
-
אהלן.. אני עם האוזניות האלו כבר כחצי שנה או יותר...אבל אף פעם לא הפעלתי אותן מעבר לשעה-שעתיים... יש טעם לעשות להן BURN IN לכל הלילה? הבנתי שהן לא נחשבות כל כך איכותיות מבחינת סאונד למרות שהוא מאוד צבוע ונוח באוזן... תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
זה כאילו שהחברה לא קיימת בכלל של המערכת הזאת . נאבד לי השלט ואני לא מצליח למצוא בשום מקום את הקוד כדי להכניס לשלט אוניברסלי שקניתי....
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחלה אוזניות, אך יש להם שני חסרונות: לא נוחות (אולי בגלל שיש לי אוזניים גדולות?) חוט קצר מדי, איפה אוכל להלחים חוט ארוך יותר?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בס"ד מה המצב? איזה אחד אמר לי שהם אני מצליח להתקין לו עוד אנימצאיות ברדיו דיסק שלו הוא אמר לי שזה אפשרי אבל הוא לא יודע איך הוא יביא לי 50 שקל אז אמרתי למה לא מה כסף לא גדל על העצים. משהו אולי יודע אז איך להתקין אנימאציות ברדיו דיסק? אין לי את הדגם שלו אבל זה מסדרת הדולפינים. תודה רבה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והוא מגיע עם כרטיס מובנה (נדמה לי של אינטל). במחשב הקודם שלי היה לי כרטיס של creative, ואני שומע הרבה מוסיקה וקצת משחקים. האם כדאח לי להשקיע בכרטיס נפרד או שזה יספיק? (יש לי רמקולים ALTEC LANSING ATP 3 )
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
קניתי את האוזניות האלה - http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=134&code=023 ויש להם שלוש כבלים שאני צריך לחבר, Front, Rear,Center . אני לא בדיוק יודע איפה לחבר אותם בכרטיס קול... יש לי Audigy 2 Sound Blaster ZS שיחקתי קצת עם הכבלים חיברתי פה ושם ושומעים קול אבל אני רוצה לחבר אותם בדיוק במקום הנכון כי אני יודע שלא חיברתי טוב... אם אפשר לעזור.. תודה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
האלן אנשים אני מחפש אזניות Over - Ear וראיתי את ה V-MODA LP שהם נמצאות במבצע ב AMAZON באזור ה 99$ שנירא נחמד נכון יש דגמים חדשים יותר אבל בסהכ זה נירא לי דגם שנותן את מה שאני מחפש. בהמשך החיפוש מצאתי אותם בחנות בארץ ב 400 ש"ח בלבד. V-MODA , דיברתי עם החנות ארפל אלקטרוניקה לבדוק את המחיר הטוב כל כך, הוא אמר שאכן זה לא הדגם החדש ביותר והם ראו שנשאר להם מס' אזניות כאלו בספירת מלי ולכן המחיר הטוב נשמע לי סביר ולכן אני חושב להזמין אותם. מה דעתכם? להזמין את הדגם הזה מהחנות בארץ ב 400 ש"ח או להשקיע (כמעת כפול) ל ATM 50 מהמבצע שיש כרגע ב 777 ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה זמן חיברתי את הכבל של האוזניות לחיבור של הכונן DVD, כיוונתי את עוצמת הווליום במחשב וגם על גבי הכונן (של חברת TEAC. הפעלתי את הדיסק שהכנסתי אבל לא שמעתי כלום, ניסיתי גם על הצורב וגם זה לא עבד, מה הבעיה? אני רוצה לקנות רמקולים בקרוב, רמקולים בלי סאונד בוופר לא חזקים במיוחד שלא יעלו מעל 200 שקלים, עדיף מ PCH, איזה כדאי? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-