עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אהלן אנשים, קיבלתי כרטיס AUDIGY2 ZS , עד כה הכרטיס הזה מצויין , אבל מה , לא קיבלתי את הבאנדל שלו (דיסקים ושאר ירקות) ככה שאין לי את המיקסר שלו וכו'... תהיתי היכן אפשר להשיג את הבאנדל\דיסקים? חיפשתי להורדה ברחבי האינטרנט - ואין. באתר של קריאטיב רק עדכונים.. אפנה לאיסטרוניקס ואראה אם יש מצב, בינתיים - לכם יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  2. Started by usernet123,

תודה

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  3. איזה כרטיס קול ממולץ לעריכת מוסיקה(העדפה אישית creative)-לא משהו ממש מקצועי, אבל גם לא דיי חובבני...באמצע! ואני צריך משהו איכותי שיספק לי איכות שמע מעולה לרמקולים של 4000w משהו כזה!לא הפשוט 5.1 של creative! תודה רבה לעזורים

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  4. Started by alon83438,

http://www.creative.com/products/product.asp?prodid=4991 +creative sound blaster mp3 או בשמו השני creative sound blaster digital music יתחבר לatp3 לשמיעת מוזיקה בעיקר... יקנה ב350 ש"ח... מה אתם אומרים שווה? עכשיו אני משתמש באונבורד מסריח.. אני יודע שיש הבדל גדול אבל אני באמת אשמע הבדל גדול.?? תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  5. תודה על העזרה דיון של הרמקולים החלטתי ואני קונה את הMX2. יש לי שאלה.. אני מחבר את הרסיבר למחשב(Soundstorm ABIT NF7-S) דרך כבל ארוך מאוד (10 מטר שהולך דרך הקיר) המחשב - יציאה של אוזניות (PL) הרסיבר - כניסת CD (ארסיאי אדום לבן) יש דרך שאני יכול להנות מסאונד יותר טוב שיוצא מן המחשב? עוד שאלה שהרגע חשבתי עליה קניתי בחנות סאונד ברחוב החשמונאים (אדר) כבל RCA יקר מאוד (מטר 40 שקל..!) שאלתי פה ושם ואמרו לי שאני צריך לקנות כבל Sony Philiphs כדי לשומע בסרטי DVD Dolby Digital. אני זוכר מה כתוב על הכבל שהוא עשיו מזהב והיה כתוב מספר 24. בקיצור חבר שלי הביא מסין בזמנו את המטריקס בDVD צרוב. (DVD לא VCD) אני מעביר לאפשרות Digital Input (חיברתי הכל איפה שצריך) ולא יוצא …

6. יש לי בעיה עם הדרייברים העדכניים, הם גורמים להפרעות (רעש לבן) בסאונד. גיליתי שלפני שהתקנתי את הדרייברים (אפשר להשתמש בכרטיס גם בתור PlugNPlay) לא היה את הרעש הלבן הזה. לעומת זאת, כשהתקנתי את הדרייברים שקיבלתי עם הכרטיס, מופיע רעש לבן. ניסיתי להוריד את הדרייברים הכי עדכניים לכעורה מהאתר של קריאטיב, אבל כשניסיתי להתקין אותם, זה צעק לי שהוא לא מזה כרטיס כזה במערכת (למרות שב-Device Maneger אני רואה שהכרטיס מזוהה כLive! 5.1). למישהו יש רעיון מה הסיבה לרעש הלבן, ומה הפיתרון?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  7. יש לי ולחבר שלי ריב מה הוא המדיה הכי איכותית, הוא אומר שזה ה DAT וונילה הוא אומר שזה הכי אייכותי ומזה יש את הצליל הכי טוב אני אומר שזה דיסקים וdvd audio הרבה יותר איכותי מה אתם אומרים? ובאולפני מוזיקה משתמשים במחשבים כדי ליצור שירים (מאחסנים אותם על ההרדסיק)? או הופכים אותם לסלילים כמו של הסרטים...? הוא אומר סלילים אני אומר שומרים אותם על ההרדיסק תיקנתי את השגיעות שהיו לי לא הבנתי איך בכלל הבנתם אותי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אמממ, קודם כל, תודה שנכנסתם. עכשיו, אני מעוניין לקנות נגן מבוסס HD, שיהיה מ 4 G +. חשבתי על הקריאטיב, או האייפוד, או האיי ריבר, אני לא בטוח. עכשיו, אני הייתי מעוניין לשמוע את המלצתכם, מקומות לקנות (גם בחו"ל, מישהו שאני מכיר בא משם), ולמה אתם ממליצים, בראשי פרקים. חשוב לי: שיהיה שלט, זאת חובה. גודל קטן. זמן סוללה סביר. זה עקרונית, כמובן שישנם עוד דברים, אבל אלו העיקריים. דווקא הנפח משני, כי 4 או 20, שניהם מספיקים. בתודה מראש, גבריאל.

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  9. Started by HFDO5,

היי יש לי בעיה עם הסאונד בחלק מהמשחקים המחשב שלי מחובר לרסיבר של JVC RX5022V הוא מחובר מהיציאה של הכרטיס קול של הלוח הראשי עם יציאת קואקס דיגיטלית שירים בוינאמפ והכל מנוגנים חלק בלי בעיות אבל בחלק מהמשחקים יש בעיה שהסאונג נעלם לפעמים לכמה שניות זה לא משהו קבוע.. רואים ברסיבר שבתחילת המשחק הוא מזהה סאונד ואז פתאום הסמל נעלם כאילו המחשב לא משדר לו עוד סאונד אז כנראה שזה בעיה בשידור של הקואקס מהמחשב כי בחיבור האנלוגי הרגיל אני שומע טוב וחלק באותו המשחק שבקואקס עושה בעיות יש לי כרטיס קול אונבורד של AC97 משהו כזה על לוח של ג'יגהבייט מישהו מכיר את הבעיה ויודע מה לעשות? תודה..

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  10. Started by The UnKnown,

זה התחיל לפני כ- יומיים שלוש. פתאום אני שומע צליל לא נקי כמו שצריך לא כמו שהיה לפני בכל אופן, אני לא יודע למה זה קורה גם במוזיקה וגם במשחקים כגון פיפ"א.... מה זה יכול להיות? תודה רבה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  11. Started by itaim,

אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול בוא את השאלה הזאת

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by shlomi2003,

עם הם לא טוסבים מבקש הצעה טובה לרמקולים לסרטים מוזיקה שיהיה באיכות !!! http://www.pch.co.il/docs/pd1470287440.htm התקציב 500 שקל גג 600 ויש לי ABIT AN7 יש לי כרטיס קול מתאים נכון ?5.1 ?

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  13. Started by kobin,

יש לי כרטיס קול די ישן, CREATIVE VIBRA שעד עכשיו עשה את כל מה שמבקשים ממנו, שזה להוציא קול לשני רמקולים... עכשיו קניתי כרטיס מסך RADEON 9200 VIVO, ואני רואה טלויזיה במחשב, כאשר ה-סאונד נכנס למחשב דרך ה-LINE IN של כרטיס הקול יש לי שתי שאלות: 1. חיברתי אוזניות ליציאה של כרטיס הקול, ואז שמתי לב שהכרטיס מוציא החוצה "רעשי מחשב", כלומר שיש כל מיני רחשים שנובעים מסיבובי מאווררים, דיסקים וכו', שכרטיס הקול כנראה קולט ומוציא החוצה כרעש. שמתי לב שזה קיים גם ברמקולים הרגילים, כשאני מגביר את הווליום (הרעשים קיימים גם עם כרטיס המסך הקודם) 2. לבד מן הרחשים האלה, שומעים טלויזיה מצויין במחשב, בסטריאו ודרך שני הרמקולים. הבעייה: כאשר אני מקליט מן הטלויזיה לקובץ, אז כשאחר כך אני מריץ את קטע …

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  14. Started by talbion,

היי, אני מחפש תוכנה טובה להעברת שירים (mp3) מהמחשב למיני דיסק של Sony שיש לי. יש לי את התוכנה שקיבלתי איתו, אבל היא לא משהו, היא סתם כבדה ומסובכת, ועושה בעיות, אז אני מחפש משהו יותר טוב, אם יש... כל הצעה תתקבל בברכה, תודה

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  15. האם ניתן להחליף את הבטריה של ה120 במקרה של נזק או אובדן יכולת?

16. אהלן.. רציתי חוות דעת על הcreative sound blaster mp3+ והאם הוא יכול לשמש בכרוץ נוסף למוניטור לדיג'יי?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  17. Started by motaboy,

סוני הודיעו על המינידיסק החדש, HI-MD מינידיסקים של גיגה כל אחד, 7 שעות הקלטה רגילה, ופי 2 ופי 4 מקום לפי כללי הLP. ביננו, מי ירצה LP כשאפשר יהיה סוף סוף להנות גם מים של מקום וגם מהאיכות המצויינת של הSP המקורי והטוב. אני לא מוצא את ההודעה הרשמית באתר של סוני, אבל בwww.minidisc.org כתבו על זה ותוך כמה שעות השיחה כאן http://www.minidisct.com/forum/showthread.php?s=&threadid=20006 נהייתה מטורפת

• 36 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by RoyShefy,

קניתי IHP120 ואוזניות PX200... זה יגיד מארה"ב עוד שבוע-שבועיים שילמתי חצי מהמחיר ואבא שלי השלים לי בגלל שאמא שלי ואבא שלי פרודים ויש להם ריבים קצת שהאחד קונה יותר מהשני והפוך.... ואחרי שאבא שלי קנה לי את המכשירים הנ"ל ליום הולדת...... אז אמא שלי אמרה שהיא גם תקנה לי משהו כי היא לא מרגישה טוב עם זה... היא הביאה לי לי תדגמים האלה מאמזון שאני אבחר Creative® Travel Sound http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00007FKBK/002-3481469-1407260?v=glance Creative Labs TravelSound i300 http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0000A1EE8/qid=1076169666/sr=1-1/ref=pd_sbs_e_1/002-3481469-1407260?v=glance&s=electronics Bose MediaMate http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/…

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  19. Started by BigBrownBalls,

שלום, לא מכבר הזמנתי את כרטיס הקול m-audio revolution מחנות שלא אציין את שמה. כבר שבועיים עברו ונציגי השרות עדיין אינם יכולים להגיד לי מתי הוא יגיעה שכן זו הזמנה מיוחדת מהיבואן(פשוט מתחת לכל ביקורת שוק הסאונד בארץ). למישהו כאן יש ניסיון בקנייה של הכרטיס הזה ויכול להגיד לי אולי עוד איזה פרק זמן של ציפיה עומד בפני?! כי אני כבר כולי רועד מציפיה! עוד שאלה או שתיים באותה היזדמנות, בעלי הכרטיס (אם יש כמובן), אתם יכולים לתת את חוות דעתכם לגבי הממשק, הדריוורים ובכלל הביצועים?.... \תודה מראש

20. Started by psycho,

אני מתכוון לקנות מערכת 4.1 או 5.1 הכי איכותית שאפשר בתקציב לא גדול במיוחד ואני מתלבט בין 3 המערכות הבאות: 1. CAMBRIDGE DTT2500 DIGITAL 5.1 2. Altec Lansing 641 3. Logitech Z560 2 האחרונות הן 4.1 הרמקולים מיועדים לכל המטרות (מוזיקה, משחקים ובמיוחד סרטים). כבר קראתי כמה ביקורות על 2 מערכות ה4.1 אבל יש הבדל של 26$ קנדי במחירים (90 ש"ח), AL עולה 225$ וLogitech 199$. איזו מהשלוש עדיפה? לא ראיתי הרבה ביקורות על הראשונה כך שאני לא כל כך מכיר אותה אבל היא הזולה פה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. חיברתי את כרטיס הקול שלי לרסיבר ויש לי רעש ברקע מאד מעצבן גם שאני מבצע MUte (הרעש גם קיים כשאני מחבר רמקולים רגילים של מחשב) נסתי להוריד את העוצמה דרך מערכת ההפעלה אולם שום דבר לא עזר.קצת הסטוריה הבעיה התחילה לאחר שכרטיס הקול שלי המובנה התחיל לעשות בעיות ניטרלו לי אותו והתקינו לי כרטיס קול פשוט. ברסיבר קיים כפתור שתפקידו לסנן אותות אנלוגים חזקים ,השתמשתי בזה ואכן פלאים הוריד לי את רמת הרעש לחצי. כלומר כרטיס הקול שלי משדר בעוצמות גבוהות.האם יש אפשרות להוריד את גובה העוצמה שמעביר כרטיס הקול? האם כרטיס קול חדש יכול לפתור את הבעיה? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by miim17,

חיברתי את המערכת שלי ליציאה של החיבורים האחוריים. כיצד אני מגביר אותה? על מנת למוע תקין אני צריך לשים את המערכת על הכי הרבה ווליום. יש לאביט איזהשהוא מיקסר ? (כמו לקראטיב?) או שלהשתמש עם המיקסר של חלונות? בנוסף לכך: יש לי כרטיס קול של כראטיב 5.1 שעלה 210 ש"ח הוא עדיף על האונבורד שאני מקבל מ ABIT ? תודה לכל העונים.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  23. Started by cyber-bug,

הי האם מישהו קנה את ה- ihp-120 שלו בארה"ב ויודע אם המטען שמגיע איתו מתאים לישראל (universal ac adaptor)?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  24. אהלן. מישהו יודע איך אפשר לשמוע ערוץ נוסף באוזניות בתוכנות תומכות כמו וירטואל דיג'יי של אטומיקס דרך כרטיס אונבורד רגיל? כאילו שערוץ אחד (שיר אחד) ישמעו מהרמקולים וערוץ נוסף ישמעו באוזניות? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by alexta-z,

ברמוני לרכוש נגן אודיו נייד , ראיתי את הנגנים מבוססי דיסק והם גדולים מדי , לכן אני מחפש משהו נורמלי במחיר של עד 600 ש"ח שאני אוכל להעביר אליו לפחות 5-6 אלבומים באיכות של 192kbps . ראיתי את המינידיסק הנ"ל - sony MZ-NE410 ב435 ש"ח במזומן . שאלתי היא כזאת : האם יש משהו יותר טוב במחיר הזה ? ומה העיקרון של המינידיסק ? כלומר איך הוא עובד ? תודה נ.ב - לינק המוצר http://www.tuki.co.il/details.asp?id=566&lead_id=&look=

• 7 תגובות
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים