עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by avi2014,

http://zap.co.il/model.asp?model_id=371397 הגודל של הסלון הוא 6x5 איך האיכות של המערכת?

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  2. התקציב שלי לרכיבים הוא כ: 300-350 ביחד. תוכלו לתת לי המלצות ? לגבי רמקולים חשבתי על logitech s-220 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=694477 מה דעתכם על הרמקולים האלו ? מה אתם ממליצים לגבי מצלמת אינטרנט שיהיה בה גם מיקרופון . תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  3. הרי מדובר בתדר מקור דגימה יותר גבהה מ CD כאשר ל 2496 96KHZ ול 192 ..יש 192KHZ ולCD יש 44KHZ 16 BIT עד כמה הנתון הזה קריטי ... 1)האם יש השפעה על רמת הפירוט של הכלים או שינוי בעיקום הענות ? 2)לא שמעתי אף אחד מהם לפחות לא בשלב זה. 3) עם יש מקור שמע שבכלל מנצל ...כאלה כרטיסים ?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  4. Started by tkhvbcht,

יש לי מערכת קולנוע ביתית של חברת hyundai שקניתי לפני 4 שנים בערך בדיוטי פרי.. זה מערכת 5.1 שהרסיבר בתוך הדוידי...עכשיו שאני רואה סתם סרט מהאינרנט או סתם שומע מוזיקה רק השתי קדמיים והבאס פועל..ובסרטים דיוידי של 5.1 כל הרמקולים פועלים.. עכשיו יש אפשרות שכל הרמקולים יופעלו שאני שומע מוזיקה או רואה סתם סרט? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  5. Started by Nikor,

שלום אשמח אם תוכלו לעזור לי להתכוונן על הסטים המומלצים ביותר עבורי. שימוש עיקרי מוסיקה, ללא דגש על סוג מסויים, לא חסיד גדול של באס אבל אוהב שיש, עדיף מהודק. לאחר קריאה ברשת בינתיים אני חשבתי על הסטים הבאים: Logitech Speaker System Z623 harman kardon soundsticks III Bose Companion 3 תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by Ido.G,

שלום, אני מעוניין לרגוש רמקולים בתצורת סראונד. כמובן- זוהי פשרה על האיכות במוזיקה, מה שבהחלט חשוב לי. אבל אני כן רוצה סראונד ולא מצאתי פתרון אחר, פרט ללשלם כמה אלפי שקלים. בכל מקרה, אני מתלבט בין ה 7900 של קרייאטיב (הם 7.1 ואני לא צריך את זה, אבל אי אפשר למצוא את ה 5900) ל 5300 של לוגיטק. שניהם קיבלו ביקורות דיי טובות. מה שחשוב לי זה בעיקר האיכות במוזיקה (ושם יותר ה mid-high range, אני שומע בעיקר רוק). עוצמת השמע לא מעניין אותי בכלל. מהי ההמלצה שלכם? והאם יש משהו באותו טווח מחיר שעדיף? תודה

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  7. Started by netanel1,

לאפשר למחשב שלי להתחבר אליו. כלומר אני חושב לקנות טלוויזיה חדשה ואני רוצה את האפשרות לחבר אליה את המחשב שלי לראות סרטים או אולי לשחק במשחקים דרכה אז בתמצות במה אני צריך להצטייד או איזה חיבור בטלוויזיה או במחשב צריכים להיות לי על מנת שכל זה יוכל לקרות?

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. לסבא וסבתא שלי גוססת ה-CRT הישנה והם צריכים טלויזיה חדשה. הייתי בכיף קונה להם CRT אבל כבר לא מוכרים היום בגדלים שיש להם (28 אינץ'). לכן אני מחפש טלויזיה, 32 אינץ' יספיק נראה לי, אבל הכי חשוב שיראו טוב שידורים רגילים. הם מחוברים לכבלים רגילים עם אנטנה ואלה כל השימושים בטלויזיה. חובה שיראו בה טוב! אחרת הם יקטרו, אני מכיר אותם אני מוכן לשים עוד 1000 שקל בשביל שיראו טוב ושיהיה לי שקט נפשי. תודה עריכה: אפשר לנעול! מצאתי להם שמנמנה נחמדה של סאמסונג, יפתור לי הכל.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  9. איזה רמקולים עדיפים מבין השניים? והאם אולי יש רמקולים אחרים אשר עדיפים עליהם בטווח מחירים זה? נ.ב Logitech x450 גם אופציה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. אהלן. מספר שאלות: 1. בשביל מה בעצם צריך מגבר? האם הוא מתפקד כמו כרטיס קול? היה לי כרטיס קול של Creative (ה-Audigy 4) והסאונד אכן נשמע יותר טוב. האם מגבר מתפקד באותה צורה? 2. מוכרים בארץ מגברים ניידים לאוזניות, ואם כן, האם יש חנויות באזור המרכז שאפשר לחבר ולהתרשם? 3. מה טווח המחירים, והאם יש דברים מסויימים שצריך לחפש במגברים הנ"ל? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by winner333,

רציתי לדעת אם תוכלו לעזור חיפשתי את הכבל הנ"ל בכל מקום אפשרי גם שאלתי בחברות מחשבים גדולות כמו אייבורי ו KSP שלא ידעו בכלל על מה אני מדבר. יש לי כרטיס מסך עם יציאת DVI וטלויזיה CRT עם חיבור COMPONENT או RCA האם יש דרך נוספת לחבר בין המחשב לטלויזיה? כך נראה הכבל שאותו אני מחפש:

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. שלום לכולם, קניתי היום מערכת רמקולים של לוג'יטק מדגם Z523 . כולל סאב וזוג רמקולים. כרטיס הקול שלי מובנה בתוך הלוח אם. קישור לפרטי המערכת: http://www.logitech.com/en-us/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/5861 ברמקול הימני יש שני פקדי עוצמה: אחד לכיוון עוצמת השמע והשני לעוצמת הבס. פקד עוצמת הבס נע בטווח של מ 7:00 (שעון) עד 17:00 בערך.. כשאני מכוון את עוצמת הבס בטווחים של בין 7:00 ל- 16:00 אין שום תוספת באס..והסאב-וופר לא עובד. רק בטווח של 16:00-17:00 הסאב פועל. כלומר, הוא פועל בשיא כוחו. בקיצור, אין לי דרך לכוון את הבס מהכפתור הזה.. אני יכול לשמוע מוזיקה בשתי אופציות:1. בלי בס בכלל 2. עם בס בעוצמה מקסימלית. חיפשתי באתרים של לוגי'טק ובעוד אתרים שקשורים לסאונד ולא נתקל…

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  13. Started by gm446,

שלום רב, אני מתלבט בין שני מסכי טלויזיה, אשמח לעזרה. המסכים הם: Philips 48PFH5509 Samsung UA48J5200 48 אינצ', את שניהם אני יכול לקנות בערך באותו מחיר (למרות שהפיליפס מתצוגה). מבחינת הסמארט, הבנתי שהסמארט של סמסונג פחות טוב מאנדרואיד, אין לי ניסיון עם אף אחד מהם, יש המלצה? קיימת יציאת PL לרמקולים (סטריאו) לצורך שמיעת מוזיקה מהנגן בטלויזיה? השימושים שלי הם צפייה ביתית די בסיסית, בנוסף לחיבור אל המחשב (מה שאני מקווה להחליף בסמארט, לא מציאותי?) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. אורח עידו
    Started by אורח עידו,

היי כולם, חייב לומר שלא מתמצא בעניין בכלל, רק רוצה מאד לשדרג את הסאונד של הטלוויזיה והחלטתי לרכוש מקרן קול. מבחינת תקציב, אני פשוט מעדיף להשקיע ולרכוש אחד מצוין, אז בוא נגיד... 5000-6000? אם יש דגמים הרבה יותר טובים במחיר קצת יותר גבוה, אפשר גם. הסלון אינו סגור, צד ימין קיר, צד ימין מטבח, מרחק מהטלוויזיה (Samsung ) כ- 4.5 מטר. תודה

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  15. שלום אני מחפש המלצה לאוזניות בתקציב של 70$ שיקנו בארה"ב. יש לציין שברשותי אוזניות של סנאייזר מדגם PX100 שהם הקניה הטובה ביותר שעשיתי עד עכשיו בחיי, אבל אני מחפש איכות גבוהה יותר ואוזניות קצת פחות ניידות שאוכל להישתמש בהם בבית לאיכות מקסימלית. שאלתי הראשונה האם אני ירגיש איזשהו הבדל במחיר בין אוזניות של 70$ לבין הPX100? שאלתי השניה איזה דגם מומלץ בתקציב הנ"ל?, האוזניות יחוברו לנגן IPOD CLASIC.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  16. שלום, בכוונתי לרכוש אוזניות מחו"ל. שימוש עיקרי יהיה לשמיעת מוזיקה ממספר סוגים: * מטאל * רוק רך אקוסטי (Red House Painters, Low ודומיהם) * אינדי רוק * אמביינט * מוזיקה קלאסית * קצת פיוז'ן * מעט טראנס ודאנס למיניהם * מעט היפ הופ שימוש משני יהיה למשחקים, כך שנחוץ זוג אוזניות שיוכל למקם שחקנים אחרים בדיוק במשחקים נוסח Counter-Strike או Quake 3. התקציב גמיש אך המטרה היא לא לחרוג מגבולות ה250$. איני משתמש במגבר לאוזניות וגם לא מתכוון לקנות אחד בשנה-שנתיים הקרובות כך שיש צורך באוזניות בעלות עכיבות נמוכה. את כרטיס הקול סביר להניח שאשדרג עד סוף השנה. אין עדיפות ממשית לפתוחות/סגורות. בזמנו עמדתי ללכת על הAudio-Technica ATH-A900, הכוונה עודנה קיימת אבל עולות טענות בר…

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  17. ואם לא...אז לאיזה יש? ?

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  18. אני כרגע משתמש במערכת של AIWA דגם NSX אם זה משנה למישהו חשבתי להחליף אותה (ויש לי כרגע רק 500 שקל פנויים) בסט 2.1 (כי 4.1 במחיר כזה אין באיכות סבירה) חבר שלי המליץ לי על חברת ALTEC בדקתי וראיתי בתמונות את דגם PS330 שעולה 490 שקל אבל לפי התמונות זה בדיוק מה שיש לחבר שלי! ותאמת להגיד לכם לא הרשימה אותי האיכות כל כך... עריכה: המשכתי לחפש ולהסתכל על תגובות ראיתי מערכת 2.1 של אותה חברה, רק קצת יותר זולה (ב10 שקל חחח) דגם ATP3 כל מי שרשם תגובה עליה נתן 5 כוכבים (בדקתי בשתי אתרי מכירות שונים בארץ) אבל 2 נקודות חשובות 1.כל התגובות הם מלפני שנה ומטה, היום בטח יש מערכת 2.1 טובות יותר (לא?) 2.אם הסט הזה זול יותר ממה שיש לחבר שלי (וכמו שאמרתי לחבר שלי האיכות לא אטרקציה)…

• 40 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. אני מחפש אוזניות אלחוטיות שיתחברו למערכת שמחוברת למחשב בעיקר לסרטים ומוזיקה אני מעוניון להשקיע 200-+ יש לי כמה שאלות * מה ההבדל בין שידור אינפרא רד ו RF ומה עדיף? *איזה סוללות בדרך כלל יש באוזניות? אני ישמח להמלצות תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  20. נמאס לי ! ! ! אחת ולתמיד למה אתם מתכווניום כשאתם אומרים שהמוצר ג'נרי ? אל תגידו לי שהמשמעות היא כללי שזה שווה חרא. תגידו באמת למה אתם מתכוונים כשאתם אומרים את זה ???? כי זה מתחיל להיות מעצבן שרק iAUDIO וiRIVER וחברות כאלה שאהודות בפורום לא נחשבות ג'נריות וחברה שאולי אוזנייכם לא שמעו עליה יישר נקראת ג'נרית .

• 10 תגובות
    • 7.2k צפיות
  21. שלום אני מעוניין לרכוש טלוויזיית lcd של 32 אינץ'. מה יתחבר לטלוויזיה- מחשב, יס רגיל, dvd, מערכת(2.1-4.1) שימוש- משחקי מחשב(יריות), יס באיכות רגילה, dvd מרחק צפיה- 2.20-3 מטר תקציב- מוכן להשקיע עד 2500 ש"ח. אני לא כל כך מחפש חנויות מסויימות, אלא שמות של דגמים ומחיר ממוצע שלהם כי יש לי חנות שאני מתכוון לקנות בה. במקרה שלא יהיו להם את הדגמים. יש לכם המלצות לחברות שהמוצרים שלהם לרוב איכותיים, או המלצות לאיך לבחור? נ.ב אשמח גם אם תמליצו לי על מערכת של 2.1 עד 600 ש"ח(יש לי עוד 2 רמקולים להוסיף) ואם אפשר אז שתהיה לי האפשרות להוסיף גם סאב. תודה רבה. -בן

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  22. Started by meirdor,

אני מדבר על הדגמים EVO 7 ו EVO 3 איך הם בהשוואה לJBL קריצ'ר ול ALTIC LANSING VS4121

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  23. Started by לרה,

שלום לכולם! הייתי רוצה לדעת מידע והמלצות לרמקולים למחשב. עד היום המחשב שלי היה מחובר למערכת סטריאו, כך שזו איכות השמע שאני מחפשת ברמקולים. הבעיה שהמערכת לוקחת לי יותר מדי מקום וחוץ מרמקולים לא נעשה בה שום שימוש לכן החלטתי להחליפה. קראתי שיש תוספת לרמקולים קטנים שנקראת סאב וופר, מה זה? מה ההבדלים בין סוג אחד לשני... כיצד אוכל לדעת שאני מקבלת ברמקולים איכות סטריאו ולא איכות של רמקולים קטנים שבקושי ניתן לשמוע משהו מהם בקצה השני של החדר. גבול המחיר שלי הוא עד 300 שח. תודה מראש לכולם לרה

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  24. אוקיי, כרגע יש לי קראייטיב אינספייר 4.1 4400 ואני רוצה להחליף למשהו איכותי יותר! עכשיו יש לי 500+- כתקציב, כבר הייתי סגור על האלטק כי ידוע שהם איכותיים ביותר, אבל יש גם את הלוג'יטק כאופציה והם 5.1! אני רוצה לקנות רמקולים כדי להרגיש הבדל בשינוי לטובה מאלה שיש לי עכשיו. אני רוצה לדעת איזה סט ייתן לי הבדל מורגש, והאם ההבדל באיכות בין הלוג'יטק לאלטק הוא ממש גדול?? ועוד שאלה, הסט של הלוג'יטק יותר איכותי מקראייטיב אינספייר 4.1 מבחינת איכות? (יש לךי אותם כרגע כפי שציינתי). אגב, אני משתמש בכרטיס OB שעל הלוח שלי, אז לכן חשובה לי איכות הרמקולים שתהיה גבוה. תודה רבה לכולם!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by nbav,

יש לי רמקולים של creative inspire 4.1 4400 לפחות ל-3 מהרמקולים הקטנים נקרע בצורה כזאת או אחרת החוט אני שוקל בעתיד הקרוב או הרחוק לקנות מחשב חדש ואני מתלבט מה לעשות עם הרמקולים ניסיתי להתקשר לפני המון זמן לקראטיב ישראל והם אמרו שהם לא מחליפים חוטים ושאני אנסה אצל איזה חשמאלי בכל אופן, כמה כיום רמקולים כאלה שווים ואיפה הם מדורגים מבחינת איכות? אתם ממליצים לקנות רמקולים חדשים בעתיד או לנסות לתקן אותם?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.