אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
כשנסעתי לחו"ל רכשתי לי את האוזניות של סנהייזר Hd 457 ( ואני מאוד מרוצה ;D ) , כשהייתי שם התלבטתי בין הדגם הזה ל497 , ההבדל היה 20 דולר אבל לא רציתי להשקיע את הסכום מכיון שלרוב אני שומע את המוזיקה דרך הרמקולים ורציתי אוזניות סבירות שעמם אוכל לשמוע בשעות המאוחרות של הלילה ( כי פעם אחת אבא בא אליי עצבני ב1 בלילה , איים לזרוק את הרמקולים מהחלון ) . כשקראתי את המפרט של האוזניות , הבנתי רק שיש הבדל בין התדרים , אבל עקב סקרנותי רציתי להבין יותר את ההבדל ואם מישהו יוכל לתת לי הסבר למתחילים ( בלי יותר מדי מילים מפוצצות ) מה ההבדל ביניהם . תודה .
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש אתר שאפשר לקנות כבלים מקצועיים למערכת שלי. לרמקולים הראשיים קניתי בזמנו את אלה : http://www.vandenhul.com/cable/gldwtr.htm אחלה כבלים שיפרו לי פלאים את ה SOUND .. עכשיו אני רוצה לקנות כבל איכותי גם לסאב וופר ולסנטר. בחנויות שעד עכשיו חיפשתי לא מצאתי דברים מקצועיים. אז אני אשמח לקבל ממכם ליניקים מעניינים... תודה.
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
אני הולך להזמין LOGITECH Z-640 הם די חזקים ו"אני" נימצא הרבה יותר קרוב למיקום של הרמקולים הקידמיים העכשויים שלי http://imgsrv.pic4u.co.il/f24a75f2137a189a5e4a57bdd0676c40020000.aspx דעות נימוקים והצעות יתקבלו בברכה
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי אורגן הנה הדגם שלו : Yamaha PS-35 עכשיו אני רוצה לדעת אם אני יכול לבחר אותו למחשב ע"י קבל MIDI. אני לא ממש מבין בכל זה ולא מצאתי על זה מידע, ואני בטוח שיש פה אנשים שעוסקים בזה יותר אז יוכלו לעזור לי ולהגיד לי במדוייק אם הוא מתאים או לא. אשמח אם תגידו לי במדוייק + קישור נלווה להציץ שם. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני שמח לבשר לכל בעלי האייפוד למיניהם שאפשר להחליף את הבטריות מבלי לשלם לאפל 150 דולר! היום קיבלתי את המגזין Popular Science של החודש הזה (מרץ) ויש שם מדריך מפורט מאוד איך אפשר לעשות זאת לבד בבית! יש שם עוד כל מיני טריקים שאפשר לעשות עם האייפוד! אמנם הסוללה החלופית עלתה 60$ ולאחר שהבנאדם הזה גילה את האפשרות הזאת אפל הכריזה על תוכנית החלפת הסוללות האייפוד... בתוכנית זאת אתה משלם 60$ ולא מקבל את האייפוד שלך אלא מקבל אייפוד משופץ עם סוללה חדשה! אם יהיה ביקוש אני אוכל לסרוק את העמוד..אבל מכיוון שזה באותיות קטנות וזה בטח יפגע בסריקה הייתי מציע לכם פשוט ללכת לקיוסק הקרוב לביתכם שמוכר פופיולר סיינס ולקנות אותו ב 33.00 ש"ח *עריכה* לאלו ממכם שמסתדרים טוב עם אנגלית מצאתי עבורכם את …
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
בזמן האחרון האוזניות של הפוד שלי מתחילות לקרטע,אני מאמין שחובב מוזיקה כמוני צריך להשקיע מקסימום 400 ש'ח באוזניות חדשות. אני מעדיף לשמור על המחיר אף נמוך יותר אבל אתם תמליצו,בינתיים חשבתי על Sennhieser HD 497 . אה והכי חשוב,אני קונה מחו'ל אז תנו לי דגמים/חנויות/מחירים משם. המפ,אם יש לכם עוד הצעות דברו תודה לכם
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי כמה קטעי AUDIO ואני מבין שהאיכות צריכה להיות טובה מאוד. עכשיו מישהו יודע אולי עם איזו תכנה אפשר לנגן את זה ?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מדבר על אוזניות איכותיות, שיתחברו לדיסקמנים, נגן MP3 ניידים, למחשב ועוד. הכוונה לדגמים כמו ה- MX של סנהרייסר (איך שלא כותבים את זה ). מומלץ גם במחיר נורמלי. ובכלל, אפשר שתמליצו לי על דגמים שונים? תודה רבה
-
- 21 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני קונה נגן mp3 ליום ההולדת שלי ורציתי לדעת מה עדיף אני מתלבט בין: muvo2: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=21543 הוא קטן לא ניראה משהו אבל אפשר להשתמש בו disk on key ובשבילי קצת יקר וה imp550 של iriver: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=21402 הוא נראה טוב יותר גדול יותר ועוד. אני יודע ששניהם עובדים בפורמטים שונים של זיכרון אבל בכל זאת לכל אחד יש יתרונות וחסרונות. בבקשה תעזרו לי להחליט ואם יש להמליץ על יותר טובים בערך בטווח של 1100 עם חריגה קטנה כומו הmuvo. תודה
-
- 9 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מאחורה יש לי זוג רמקולים של קנווד 280W 6X9 4WAY מקדימה יש זוג רמקולים של פיונר 170W 6X9 2WAY רדיו דיסק של קנווד 4X50 המכונית שלי זה מאזדה 323 הצליל שיש לי באוטו הוא לא מספיק טוב, זה מורגש כשיש צליל גבוה (קול של זמרת למשל) יש מין ציפצוף, איבות בצליל שאותי מאוד מרגיז הורדתי את הטרבל כמעט לגמרי זה קצת עזר אבל עדיין הבעיה קיימת. היתי רוצה לדעת אם מגבר יעזור לי להתגבר על הבעיה אם כן אז איזה מגבר תמליצו לי? איזה עוצמה? איזה חברה? 4 או 5 יציאות? לגבי התקציב זה גמיש אני רוצה לקנות מגבר שישמש אותי להרבה זמן והכי חשוב שיתן תמורה טובה לכסף הכי הרבה שאני יכול להשקיע זה גג עד 1500 שח אבל מאוד רצוי שזה יהיה פחות... אני חושב שגם מגבר בסביבות 800-1000 שח יכול לספק אותי (או שאני טועה?)
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני לא מבין כלום בנושא אז מה דעתכם על זה? http://www.omc.co.il/view.product.php3?ProdID=10491&Count=0406012527 הוא שווה?הוא עמיד ומה הוא שווה בתור כונן קשיח נייד?
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הודעה ראשונה שלי באתר, מקווה שתענו: מחפש audigy 2 zs platinum p.אין לי הגבלה תקציבית, ובכל זאת אני רוצה שיישאר לי כמה שיותר כסף בשביל שדרוגים עתידיים למחשב, ולכן אני מחפש במחיר הכי זול ופונה אליכם. אודה לכם מראש על כל תגובה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי נגן של חברת creative ואני רוצה לדעת אם יש אפשרות של החלפת תוכנה לעברית!! (לראות אר5ת השמות של השירים בעברית???) ???
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
http://www.pch.co.il/docs/pd1470287440.htm אני מצליח לשמוע רק ב 2 למה ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך להחליט על רמקולים 5.1 וליקנות להם כרטיס קול! חשבתי על LOGITECH Z-640 ולגבי כרטיס קול הרקולס פורטיסמו 7.1 אם אני רוצה ללכת על CREATIVE איזה דגם עדיף ואיזה כרטיס קול אני פטוח להמלצות
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אני מיזמן מחכה ואתמול ההורים קיבלו כסף ויש תקציב!!! קטן אבל יש! אני רוצה ליקנות משהו איכותי 5.1 אמרו לי LOGITEK הם הכי איכותים במחיר שפוי אני ממש אשמח אם מישהו יתן קישור לחנות מיכרז שמוכר בזול כי אני זוכר שהיה פעם אבל איפה? ועוד שאלה אני צריך גם כ.קול כי שלי מסריח VIBRA 128 חשבתי על 5.1 LIVE אבל אומרים לי חברים שעדיף AUDIGY הכל מיועד בעיקר למישחקים קצת מוזיקה וקצת סרטים בערך 3-5 שעות ביום מישחקים 0.5-1 מוסיקה ו3-5 שעות בשבוע סרטים אני לא יודע איזה כרטיס עדיף אומרים שהAUDIGY ינצל אותם טוב יותר אבל אם אני רוצה אותו אני צריך לחסוך עוד כמה חודשים עד שיהיה מספיק...הכי חשוב הרמקולים כ.קול אני יכול להיתפשר דרך הגב יש לי מחשב די חלש P3-800 אומרים שזה משפיע על משהו,עלמה איך בבקשה…
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
מה אתה אומרים על כרטיס הקול המובנה הזה? Via's envy24bit קראתי בביקורות על לוח אם שהכרטיס קול הזה מובנה עליו שהוא אפילו עובר את הסאונד סטורם! מה אתם אומרים עליו?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
ערב טוב לכולם! בעזרת השם אני הולך ליקנות מחשב חדש בשבוע הבא ואני רוצה להתייעץ איתכם בקשר לכרטיס קול. אני קונה רמקולים ATP 3 וכרטיס קול Creative AUDIGY 2 ZS Retail Sound Card. עכשיו, יש לי בבית אורגן ואני רוצה לחבר אותו למחשב החדש, אז רציתי לישאול אותכם אילו איבזרים אני צריך? באורגן יש יציאות וכניסות מידי. האם אפשר לחבר את האורגן לכרטיס קול הזה? באיזו דרך? אנא מכם תעזרו לי זה מאוד חשוב. תודה רבה רבה.
-
מצטער אבל אנלא מבין בגרוש בסאונד ושטויות כאלו אז תדברו אליי בתור בנאדם פשוט ולא אחד שמבין. היום הגיע המקרן שקנינו ה EpsonTW200, מכיוון שאנו רוצים להנות ממנו בצורה רצינית החלטנו לקנות גם רמקולים לכל יחדית שידור אליה הוא מתחבר. למחשב - חשבתי על ה ATP3 או על ADA800 תלוי בתקציב. לטלוויזיה אנלא יודע מה זה דורש ואילו סוג דברים. תציעו דברים בתקציבים שונים תציעו נגיד את הדברים ששוה ב1000 שקל ואת הדברים שווה ב2000 שקל וכו' קיימת אפשרות לחבר תמערכת לטלוויזיה ? ואז להוסיף עוד רמקולים כדי ליצור תחוויה המלאה ? ועכשיו לנושא קצת אחר,האוזניות הפשוטות של אפל לא משהו בא לי משהו חדש,תקציב נמוך - 100 - 150 אנלא אשלם יותר מזה על אוזניות. תודה לכם
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מקווה שאני בפורום הנכון..... הורדתי קובץ מוסיקה בעל סיומת של cmi....(כ- 400 מגה). מישהו יכול להסביר לי איזה סוג סיומת זו ואיך אני פותח קובץ כזה....? (cmi.*). תודה.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
טוב אז החלטתי שמגיע ללאפטופ ולי מתנה אני מעוניין בכרטיס כל usb שיעמיס כמה שפחות על המחשב ויהיה טוב. חשבתי על הhercules pocket אבל לפי מה שראיתי הוא מנצל את המעבד מאוד. אני לא מעוניין לעבור את ה600 שקל. תודה.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שמעתי איפשהו שמפעילים את זה זה מאט את הפריימים במשחק..זה נכון??
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
מה אני בסך הכל מבקש? לקנות נגן אם פי שלוש! אני מעוניין באתר טוב ישראלי שאפשר דרכו לקנות נגן אם פי שלוש , עשיתי חיפוש נרחב באתרים ישראלים וכל מה שמצאתי הם חנויות שמוכרות מספר נגנים פשוטים ופה ושם נגנים יותר טובים שמשום מה אין להם אף פעם במלאי ושצריכין להגיע מחול! מישהו יכול לעזור לי למצא מקום שניתן למשל לקנות ipod ? האם מלית ברירה עדיף להזמין מאתר בח"ול? יש אחריות? יש אתרים כאלו שעושים משלוחים לארץ? אני מיואש! :'(
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
בקיצור, החלטתי לקנות ג'ויסטיק אבל שמתי לב שאני לא מוצא את כניסת ה-game port על לוח האם שלי (epox 8rda+) ולכן קניתי כרטיס קול נוסף, לא משהו מהודר (genius liove maker 5.1) אבל הבעיות התחילו ברגע שרציתי להתקין אותו. בהתחלה פשוט חירתי אותו והתקנתי לו את הדריברים אבל כמובן שהוא עשה בעיות, ניתקתי, לא הצלחתי למחוק (uninstall) את הדריברים שלו אז עשיתי סיסטם ריסטור (xp) וניתי לבטל את הכרטיס קול הפנימי (תחילה ע"י סימון 'disable' ב'device manager' וגם דרך הביוס) אבל לא צלחתי...אני עושה משהו לא נכון? אני אשמח אם מישהו יתן לי רשימה מפורטת של דברים שיש לעשות על מנת לסיים את הסיוט הזה (4 שעות נשרפו לי אתמול על זה)
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-