עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by tmpusr,

בהמשך לדיון המקורי לגבי הפרמטרים בבחירת מקרן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=550406.0 אני מעוניין להתקין את המקרן על מדף שיותקן על הקיר שמול המסך בגובה של 2 מטרים בערך (המקרן צריך להיות נייד אז אני לא רוצה להתעסק עם התקנה עילית מלאה וקבועה). גובה התקרה הוא 2.6 מטר ממרחק של כמעט 4 מטרים בין המסך למקרן. רוחב ההקרנה האפשרי הוא קצת יותר מ-2.5 מטר. 1. האם חייבים בשביל התקנה כזו lens shift או שאפשר להסתדר איכשהו עם keystone? 2. על המדף - צריך לשים אותו "רגיל" כמו על שולחן קפה נמוך או "הפוך" כמו בהתקנה עילית? במקרה הראשון ההקרנה תהיה על התקרה לא? 3. יש עוד יכולות של המקרן שצריך לשים אליהן לב בהתקנה כזו? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by arik100,

אוקיי יש לי טלויזיה עם ממיר עידן + פנימי. אני מחבר את האנטנה של הבניין עם היציאה האדומה - יציאה שפשוט מכניסים. הבעיה היא שזה בעייתי מבחינת מגעים וכל תזוזה קטנה הורסת את התמונה. אני מעוניין לחבר את הטלויזיה כמו החיבור של HOT - כבל COAXIAL. העיגול הכחול, חיבור הברגה. הבעייה היא שבטלויזיה יש חיבור של הכנסה. כמו מה שאני משתמש עכשיו. למישהו יש רעיון איך אפשר לפתור את הבעייה הנ"ל? תודה מראש נ.ב. לא ידעתי אם מתאים לפה או למודינג וכו' אז שמתי פה. בכל זאת . טלויזיה.

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  3. Started by BarM,

שלום, קניתי את הLS21 של לוג'יטק ב75 שקל. קנייה טובה או לקבל זיכוי?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by tzilber,

היי לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל בכל מקרה. קניתי רכב מודל 2010 ויש לי כרגע ברכב מערכת של חברה לא ברורה שה-DVD לא עובד. (עוד משהו שצריך לבדוק כשקונים רכב משומש.) יכול להיות שאתקן את ה-DVD. עוד לא החלטתי. רציתי לדעת האם יש המלצות עד 2000 ש"ח למערכת עם מסך מגע 6.1 עם blietooth ואם חיבור למצלמת רוורס? תודה מראש למייעצים.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  5. ראיתי FiiO F7\F11 במחירים של 50-60$ באמאזון - הייתי שמח לקבל המלצה על מגבר אוזניות בטווח המחירים הזה לשימוש עם המחשב וה-S3 שלי. מיועד לאוזניות SHURE SRH840 בעיקר. לא מעוניין להתפרע - משהו עד 75$ כולל משלוח (~10$ דרך BUY2USA עכשיו) כדי לא להתעסק עם מכס/מיסים אחרים. תודה

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by ranlandau,

שלום, אני מחפש מכשיר, המחיר לא קריטי, שידע להתחבר ב WIFI לכוננים שלי ולהקרין משם AVI MKV MP4 ובנוסף, אוכל להלקיט באיכות HD ולשלוח בפורמט מוכר, היש כזה דבר?

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  7. שלום, אני צריך לבחור רמקולים למחשב לאחותי, והיא ביקשה שזה יהיה באיזור ה-200 שקל. עם זאת, היא מוכנה לחריגה של 100 שקל לכל היותר (אך ורק אם באמת יש הצדקה לכך). אחותי מאוד בררנית לגבי העיצוב (וכך לדוגמה פסלה את Microlab M-820). להלן 2 דגמים שאני מתלבט ביניהם שהנתונים שלהם סבירים בעיניי וגם המראה שלהם מקובל על אחותי: הראשון - Logitech Z323: http://www.tms.co.il/product/7631 נקודות עיקריות: אחריות שנתיים יש יציאה לאוזניות RMS - מורכב מ2X6W לרמקולים ו18W לסאבוופר וביחד 30W. מחיר: 235 שקל השני - MicroLab M-880: http://www.tms.co.il/product/5192 נקודות עיקריות: אחריות שנה אין יציאה לאוזניות RMS - מורכב מ2X16W לרמקולים ו27W לסאבוופר וביחד 59W. מחיר: 288 שקל איזה מבין הרמקולים יותר…

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. שלום! לאחר שה-Vsonic GR99 שלי התחילו לעשות בעיות ועלות המשלוח לשם תיקונם היא כמעט כמו המחיר שלהם החלטתי להוסיף עוד כסף וללכת על זוג חדש. אז מה חשוב לי? - סאונד מן הסתם (אני לא אודיופיל, ושומע הכל מהכל ככה שיהיו כמה שיותר מאוזנות עם נטייה קלה לכלים ווקאל) -איכות -בידוד ונוחות. -אחריות של שנה מינימום. מה לא חשוב לי: -באסים -עיצוב המחיר כמו שכתבתי הוא עד 200 ש''ח. עם חריגה של 30~ ש'ח, עדיפות לחנות בבאר-שבע אבל זה לא חובה וכל חנות בארץ תהיה בסדר. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  9. Started by kakolokia,

מחפש רמקולים חדשים כתחליף לרמקולים הישנים שלי (altec lansing vs2321) שלא עובדים כבר כ"כ טוב, בתקציב של עד 700 ש"ח. הרמקולים מיועדים בעיקר למוזיקה וגם למשחקים ולסרטים. הבנתי שרמקולים 2.1 עדיפים למוזיקה אז ההעדפה שלי היא שהרמקולים יהיו 2.1... הערה: לא צריך להשתמש בכל הסכום אם אין צורך אמיתי בכך... תודה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  10. אני מחפש לקנות מקרן קול(soundbar) בארה"ב(סביב ה300$). האם הם באמת מספקים חווית צפיה כמו 5.1? אשמח להמלצות על דגמים ספציפים אם מישהו מכיר(לינק לאמזון יהיה נחמד). תודה!

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  11. Started by thechecker,

שלום! רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות את האזניות האלה: http://www.ebay.com/itm/2012-Brand-New-Steelseries-Siberia-V2-Stereo-Headset-white-/230875649866?pt=US_Headphones&hash=item35c142d74a יש לי אבל שאלות לגבי הקישור שלמעלה: הן מסין,בלי המארז, ללא כבל מאריך וכרטיס קול USB-לא שכל אלה חשובים לי,אבל האם המחיר משתלם? והחשש שלי שהן מזויפות ואני אקבל אזניות שרק נראות אותו הדבר עם איכות סאונד גרועה ואני אפילו לא אדע כי אף פעם לא היו לי אזניות טובות בשביל שאני אוכל להשוות! אני לא משחק הרבה במחשב הרבה אבל אני צריך אזניות שיתאימו גם למוזיקה אז רציתי לדעת אם שומעים בהם טוב גם למוזיקה או שזה יותר למשחקים ועדיף לקנות אזניות שהם יותר נחשבות למוזיקה ואם צריך אז לקנות מיקרופון בנפרד,ו…

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  12. ביצעתי היום עדכון תוכנה בממיר HOT VOD של Thomson שיש בסלון של בית אימי, ומאז פס הגלילה לא מציג כלום. מה הסיבה לבעייה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by dddd1234,

אתם מכירים את החברה? פשוט המליצו לי עליה(מבחינת עלות\איכות) ואני לא רואה יותר מדי חנויות שמוכרים אזניות שלהם.

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  14. Started by Blabber,

שלום! קיבלתי מגבר 5.1 Prosound SX 4001 מחבר, שמחליף לי מגבר סטריאו Sansui MC-847. אליו מחוברים רמקולים ישנים של סוני - SS-H77, ועכשיו גם סאב ממערכת קולנוע ישנה של LG. וכעת לבעיה - ברגע שאני מחבר את הרמקולים למגבר "החדש" נוצר רעש סטטי נוראי, לא משנה אם הוא מחובר למשהו או לא ומה עוצמת השמע. חיפשתי בפורום ובאינטרנט, בדקתי אם יש מקורות חשמל עוברים ליד החוטים או חוטים אחרים שנוגעים אחד בשני - כלום. יש למישהו כיוון לפתרון? אני לא מסוגל לשבת ליד הרמקולים כשאין מוסיקה בפול-ווליום. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  15. Started by Roeebenj,

טוב אז ככה... אני רוצה לקנות טלוויזיה 32 לחדר.. עכשיו ככה.... ראיתי את הטלוויזיה הזאת.. : http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=130264 בעיקרון היא עולה 3200 עכשיו השאלה היא האם בתקציב הזה אני יכול להביא טלוויזיה יותר טובה האם אני משלם הרבה יותר בשביל ה "smart tv" והטלוויזיה עצמה היא גרועה? בעיקרון מה שאני מחפש זה לראות בה סרטים סדרות באיכות גבוהה , משחקי ספורט -בגלל זה בחרתי 100 herz. חיבור המחשב לטלוויזיה לצורך משחקים צפיה בלויין - יס חיבור חשוב שתדע לקרוא כל מיני סוגים של קבצים וקיבצי תרגום בעברית לטובת חיבור דיסק או קיי ודברים מהסוג הזה... אמממ מרחק צפייה בערך 3 מטר.. בעיקרון התקציב שלי הוא עד 3200 שזה כבר מעל התקציב שלי אבל אני מוכן לשלם אם הטלוויזיה שהבאתי באמת שוו…

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  16. Started by rami367,

שלום, אני רוצה לקנות טלוויזיה לחדר בין 42 ל46 אינץ Full HD led מעוניין יותר בדגמים של סמסונג בעיקר לצפיית סרטים בHD יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  17. Started by TomerPerez,

לפני מספר חודשים קניתי את הרמקולים microlab solo 2c, הייתי מרוצה מהם מאוד עד יום שישי האחרון ששמתי לב לרעש מאוד מטריד. צליל באס עמוק מתמשך, כאילו שמישהו לוחץ עליו בלי לעזוב. אבא שלי אמר שזה יכול להיות קשור לכבלים שמחברים אחד את השני ומעבירים אות אודיו למחשב. אשמח לדעת כיצד אוכל לפתור את הבעיה,או שעדיף לממש אחריות. חשוב לציין שלא עשיתי שום שינו בקונפיגורציה של הרמקולים,או במיקום שלהם. בתודה מראש,תומר.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. היו לי תרמקולים האלו 6 שנים http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=451502 הם נהרסו ליפני חודש ושמעו בהם מצויין. שמעתי על הרמקולים האלו http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=12989&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap איך הם? האם האיכות שלהם יותר גבוהה מאלו שהיו לי בעבר? כי הנתונים שם באנגלית ואיך הרמקולים האלו בכללי?

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  19. שלום, קניתי לאחרונה כבל שמחבר בין מחשב למכשיר קלטות,קוראים לזה eazyCAP. הכבל מגיע עם דיסק שמכיל את התכנה "ulead video studio se". התחלתי להשתמש בזה,אבל למרבה ההפתעה המשקל של הסרטון יוצא כמעט מגה לשנייה! ניסיתי לחפש בתכנה עצמה אפשרויות לצמצם את משקל הסרט, אבל אז הבנתי שאני צריך להיכנס לכל מיני דברים שאני לא שולט בהם, כמו פורמט הקובץ, פריימים לשניה, KBPS לוידאו ולאודיו,טמפלייטים (vcd,dvd+nstc,pal+רזולוציה). אפשר בבקשה שמישהו ימליץ על הגדרות מומלצות? אני מעוניין להמיר סרט של כשלוש שעות, ושלא יצא יותר מדי. אם המשקל יצא כמו המשקל של סרט DVD,זה יהיה מצוין. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  20. Started by Shbd,

ובכן, הלך לי המחשב נייד ששימש למדיה סנטר בסלון ומצאתי מחשב נייח חלופי רק מה שחסר לי בלוח זו יציאה אופטית (לא יכול כרגע להעביר 5.1 דרך ה- HDMI). חשבתי על כרטיס קול PCIEX1 \ PCI עם SPDIF והמחירים ממש יקרים. בארץ ראיתי שיש את ה- Creative X-FI Xtreme שעולה 250+ ש"ח (!). המלצה למשהו פשוט וזול שיעשה את העבודה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. היי, אני מחפש רמקולים עבור הטלוויזיה ( LG 60fr, 42", lcd), עם שימוש משני עבור מוזיקת רקע. יש 3 מקורות קול (כרגע): 1. מחשב htpc - מכרטיס קול onboard ויציאת mini-plug סטנדרטית, המקור העיקרי עבור מוזיקה באופן כללי (חיבור rgb + miniplug, יכול להיות שבהמשך אעבור לממיר dvi to hdmi). רוב הקבצים הם mp3 ברוחב של 192kps ומעלה, בערך 10% הם loseless. כנ"ל סדרות וסרטים, רובם mp4 סטנדרטיים (480p), ובמקרים חריגים 720p, או 1080p (כמובן שאין קשר חח"ע לאיכות הקול) 2. קונסולת wii + ממיר ל hdmi. 3. ממיר עידן+, חיבור hdmi. אין דרישה אודיופילית מיוחדת, אלא בעיקר שיפור חווית הצפייה, ולשים קצת מוזיקה לילדה. הטלוויזיה נמצאת על זרוע דו-מפרקית, לכן עדיף soundbar ע"מ שיהיה אפשר לתלות מתחת למכשיר (א…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אהלן, אני רוצה לקנות אוזניות חדשות, בעיקר למוזיקה. חשוב לי שיהיה להן בידוד טוב, כי אני רוצה להשתמש בהן בין היתר במקומות רועשים. מבחינת הסאונד אני מעדיף שלא יהיה "צבוע" מידי ושיהיה כמה שיותר טבעי, אני רוצה לנגן איתן דרך מדמה מדברים דיגיטלי (Line6 POD HD). אני מעדיף גם שתהיה אפשרות לפרק את הכבל ולקפל את האוזניות, כי אני הולך להזיז אותן מהבית למשרד.. ראיתי כמה אוזניות שמוזכרות די הרבה ככאלה עם יחס תמורה/מחיר גבוה שעל הנייר מתאימות לקריטריונים, מה מהן הכי מתאים כרגע? AKG K81DJ (או ה-AKG K518 DJ, זהות לפי מה שהבנתי) Shure SRH240 SHURE SRH440 AKG K450 תודה!

23. Started by eln4,

מה דעתכם על הדגם הזה: vsonic gr02 ? קישור לebay: http://www.ebay.com/itm/VSONIC-GR02-ProII-Silver-Cable-Flagship-Edition-Low-Frequency-IEM-Earphone-/380376622782?pt=US_Headphones&hash=item589036a6be כמה זה יותר טוב מדגם אחר של החברה הזאת: gr99? קישור לebay: http://www.ebay.com/itm/VSONIC-GR99-Luxury-Edition-Inner-Ear-HiFi-Stereo-Audio-Earphones-/380417498074?pt=US_Headphones&hash=item5892a65bda אני שומע כמעט ורק רוק ומטאל, וחשוב לי גם איטום טוב (אבל לא צריך ממש טוב) עוד שאלה למי שמכיר את החברה, במקרה שהאוזניות מתקלקלות, יש אחריות של החברה? אם כן לאיפה אני אמור לשלוח? אגב אני אשמח לקבל גם המלצות על אוזניות אחרות באיכות ומחיר (באיזור 120-150 ש"ח) דומים במיוחד לחברו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by cool_man,

מי שלא מכיר http://www.amazon.co.uk/Damson-Resonating-Mobile-Bluetooth-Speaker/dp/B007NYZ2RC/ref=dp_return_1?ie=UTF8&n=4085821&s=receiver-speakers תחפשו סרטון של זה ביוטיוב זה אחד הדברים המגניבים!! חח אפשר לשים את זה על כל משטח וזה הופך את זה לרמקול מישהו מכיר אם יש משהו מקביל בארץ? שמומלץ ועובד? או שאפשר להשיג את זה רק בחול..?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  25. Started by gilmaman,

שלום רב, ראיתי שהתקיימה שיחה על טלויזיה 55 אינץ' בפורום לטליזיות והשיחה שם התגלגלה למקום אחר ממה שציפיתי. אני מחפש טלויזיה, ממה שאני נסגר עליו כרגע המדובר ב-LED 55אינץ' של LG או SAMSUNG, שכולל 3D ושאר ירקות. בנוסף חשוב לי שאוכל לנגן סרטים עם תרגום עברי. בתוך הקבוצה הזו יש מנעד גדול מאוד במחירים מ-7,500 שקל ל-30,000 שקל. רציתי לשמוע את דעתכם לגבי השוני בטלוזיות ולקבל המלצה. רק לדוגמא - היום מוכרים במחסני חשמל LED 55' של LG עם 400hz ב-7,490. תודה רבה גיל

• 1 תגובה
    • 985 צפיות

דיונים חדשים בפורומים