עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם. ברשותי: - לוח Epox EP-8KDA3J גירסה 2.2 (צ'יפסט nForce 250GB) - מעבד Athlon 64 3200 (תושבת 754) - מארז Antec SLK3700-BQE המגיע עם ספק כוח Antec 350W SmartPower2. - קירור Zalman CNPS7000A-Cu על המעבד, ומאוורר 120 מ"מ בודד של המארז שדוחף אוויר החוצה מאחורה. - דברים שמייצרים חום: 3 דיסקים קשיחים 7200RPM ו-3 כרטיסים (אף אחד מהם לא רציני וכולם בקירור פאסיבי). בעקבות הקיץ הבא עלינו לרעה, החלטתי לוודא את מצב הקירור במארז (אני יודע שהוא אינו טוב במיוחד) וכמו כן את המתחים. התקנתי Hardware Sensors Monitor 4.2.1.2 והוא מציג לי תוצאות הזויות לחלוטין: שימו לב שהוא מתבלבל בין חלק מהנתונים, ומציג נתונים מזעזעים לגבי ה-12 וולט. אחרי זה ניסיתי עם EVEREST 1.51 והוא מצ…

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  2. Started by Runny,

שלום לכולכם, אני מרכיב מחשב עם לוח GA-7VA , Athlon XP 1900+ וספק ג'נרי. לצערי המחשב אינו נדלק, ז"א ,אפילו הלדים של הספק לא נדלקים כלל, אין ציפצופים, שום תגובה. הספק עובד, הוא מוציא 5V VSB ובחיבור למחשב אחר עובד כמו סוס. כמו כן המפסק הראשי במחשב תקין, סוגר מעגל ע"פ בדיקה בעזרת רב מודד. הצילו? בתודה מראש רני

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. לוח GA-965P-DS3P עם שני סטיקים של GEIL 1GB PC2-6400 ששני סטיקים בפנים MEMTEST מראה 80 אלך ERRORS שרק אחד מהם בפנים אין ERRORS ב MEMTEST ששניהם בפנים כבר אחרי דקה וחצי אלפי ERRORS בMEMTEST מפרט מלא שלי בחתימה. בבקשה תעזרו לי....ביוס מעודכן....

• 14 תגובות
    • 692 צפיות
  4. Started by Omerole,

בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש. המפרט, Q6600 8800GTS G92 4GB RAM 4-4-4-12 GA-P35-DS3L צורב SATA והדיסק הישן שלי 250 (יש עליו קבצים אבל אין עליו מערכת הוא שימש אותי במחשב הישן לאכסון מוזיקה וסרטים). החלטתי להתקין עליו את המערכת,אבל לא משנה מה שאני עושה הביוס לא מזהה אותו,הוא מזהה רק את הצורב. ניסיתי לנתק את הצורב,להעביר אותו פורטים,כלום לא עוזר. הדיסק היה תקין לחלוטין במחשב הישן. אני חושד כי ללוח יש יד בדבר,מישהו יודע אולי למה? בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 806 צפיות
  5. Started by yotam.m,

היי, דרושה עזרה קטנה או יותר נכון הבהרה יש מולי את הלוח הנ"ל, החליט לא לעשות BOOT פתאום. חיבור SPK לא הועיל אין שום צפצופי בקרה גם כאשר הזכרונות מנותקים. על הלוח קיימות 4 נורות ששמן הוא Phase Led וכולן דלוקות. ממידע ברשת הבנתי שהנורות אמורות להצביע על כמות מעגלי הזרם של המעבד הפעילים בזמן נתון, מה שאומר בעקיפין כמה עומס יש על המעבד. יש מישהו שיכול לאשר\לשלול את המידע הזה? אם זה נכון, כולן צריכות לדלוק אפילו שהמחשב לא עושה בוט ולא מופעיל על המעבד שום עומס? בחוברת הלוח לא מצאתי איזכור לתקלות שנורות אלו אמורות להראות. ההימור שלי הוא שהלוח מת, יש למישהו רעיונות להחייאה או שיש גזר דין? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  6. Started by benfree,

שלום לכולם. יש לי לוח Gigabyte ga-x99 נכנס ללופ של ריסטרט, כאשר אני מדליק אותו הוא נכבה ונדלק, נכבה ונדלק, ככה בלי הפסקה, עניין של שניה נדלק, שניה נכבה וככה זה ממשיך. מה ניסיתי לעשות: איפוס סוללה (עם או בלי גמפר) עדכון ביוס דרך ה Q flash שיחקתי עם 2 הסטיקים של הזכרונות, עם שניהם זה קורה. החלפתי זכרונות בכל זאת. **כמובן שניתקתי הכל והשארתי רק לוח, מעבד וזכרונות עכשיו, גיליתי שאם אני לא מחבר זכרונות, הלוח לא מרסט את עצמו העניין שהזכרונות האלה תקינים, זה מחשב שעבד, פשוט ישב בצד חודשיים, שלוש. ניסיתי לעשות Bios Recovery, גם לא צלח. יש רעיונות אחרים?

7. שלום. קניתי לוח אם חדש של GIGABYTE מכיוון שהקודם נשרף לי. חיברתי את כל החוטים לפי החוברת שבאה איתו. הבעיה היא שהמחשב עובד כרגיל בלי כרטיס מסך (עם הכרטיס המובנה) וכאשר אני מחבר את הכרטיס מסך (ATI HD4670 MSI) המחשב נדלק לשנייה וישר נכבה(או לחילופין למשהו כמו 7 שניות ואז נכבה). עשיתי את הבדיקה הרבה פעמים ו100% שהכרטיס מסך הוא המשפיע. מעבד - AMD DUAL CORE 3600+ זיכרונות - KINGSTON 667MHZ 1GBX2 לוח אם חדש - GIGABYTE M61PME-S2P אשמח לעזרה בבעיה ותודה לכולם. דניאל.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by TalG,

היי, מדובר על דגם ga-m61p-s3. בימים האחרונים החל לתת blue screens ואתמול הפסיק לעבוד סופית (המחשב לא עולה, המאווררים פועלים אך אין signal שמועבר למסך). ניסיתי לנתק הכל חוץ מזכרון לוח ומעבד ולחבר כרטיס מסך חיצוני אך שום דבר לא עזר. יש רעיון? יש סיכוי לממש את האחריות? תודה

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. שלוםם! היום הפעלתי את תוכנת הבאנצ'מרקים המוכרת כל כך 3DMark01 ובאמצע שהוא מבצע את הבדיקה יש ציפצופים חלקם קצרים ווחלקם פחות אבל למחשב עצמו לא קורה כלום אין לי מושג למה זה קורה אני מודאג קצת שמשהו קרה ללוח שלי אבל זה קורה רק בעת הפעלת תוכנת בנצ'מרקים תודה ויום טוב!

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  10. Started by Ash Binary,

הלוח (מחשב שלם) נזרק ממעבדת מחשבים אם 2 קבלים מנופחים. החלפתי אותם MSI K9N Neo MS-7260 Ver 1.0 עכשו אם אני מדליק את הלוח (אם המעבד שהיה בו + כרטיס מסך 6200 שאני הוספתי - ללוח אין מובנה) הוא מצפצף כך : -- - - - - - - - - אחריי כמה שניות מהירות המאוורר יורדת לחצי והוא מצפצף צפצוף נוסף "רגיל" כמו של מחשב תקין, אבל המסך נשאר מכובה אם אני מדליק את הלוח ללא זיכרון אין צפצופים בכלל הזיכרון והכרטיס מסך שאני שם בו תקינים (עובדים במחשב אחר). את המעבד אני לא יכול לבדוק

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  11. Started by Gimel,

יש לי חבר עם לוח MSI NEO 2 (intel 865PE( ומעבד 2.4G. הבעיה הראשונה היא שהמעבד מתחמם לכ-62 מעלות במאמץ (לא נורמלי לנורטווד), 43 מעלות במנוחה. הבעיה השניה היא שלפי הביוס ותוכנות ניטור שונות המתח של המעבד הוא 1.44V במקום 1.525 (מוגדר כך בביוס). המחשב עובד (לא עושה שגיאות בפריים95) אבל נתקע ועושה ריסט כל יומיים שלושה בממוצע. מה יכול להיות לא תקין?

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  12. מפרט: לוח אם: msi p965 neo-f מעבד e6600 ללא אוברקלוק זיכרון: 4gb במהירות 667 קירור: arctic cooling 7 ספק כח: ezcool 430w עם מוד גטו - החלפת המאוורר במאוור 8" של arctic cooling (בגלל הרעש של המאוור המקורי). כרטיס מסך: 8800gts 320m וארבעה כוננים קשיחים - 3 מהם בתקן sata, ואחד בתקן ide + צורב דיוידי. המחשב בן שנתיים וחודשיים, ונקנה בivory. תיאור הבעייה: בכל הדלקה מחדש של המחשב (לאחר שעובר פרק זמן מסויים), הביוס מתאפס - כל ההגדרות + השעון. ההגדרה מחדש לא תמיד "תופסת" בנסיון הראשון, ויש צורך להגדיר הכל מחדש פעם שנייה. אני חושד באחד מהשלושה (לפי סדר סבירות): א. הלכה הבטריה של לוח האם. ב. ספק הכח מתחיל לגמגם ולהעלת מתח בהפעלה של המחשב, ולאפס איכשהו את הביוס. (מה שקצת לא סביר, א…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by BravaSX,

שלום, רכשתי דיסק קשיח 250GB SATA של SEGATE, חיברתי אותו ללוח P4P800SE של ASUS והמחשב פשוט מאוד לא זיהה אותו ומראה כאילו אין דיסק קשיח בכלל. ברצוני לדעת מהי הבעיה לכך שהלוח לא רואה את הדיסק קשיח? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  14. Started by Saliman,

הכרטיס הוא SAPPHIRE RADEON 9600XT, והלוח הוא ECI P4VXASD2. כשחיברתי את הכרטיס ללוח אם, הלוח פשוט מצפצף ולא מזהה שהכרטיס מחובר. שאלתי היא: האם זו בעיה בלוח? צריך להגדיר מתחים שונים ללוח האם? מה לעשות??? HELP!!! חיכיתי לכרטיס מסך חדש כבר מלא זמן ודווקא עכשיו זה לא פועל.....

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  15. Started by Xanadu,

שלום רב, אתמול קניתי מערכת חדשה הכוללת לוח אם P5B , מעבד E6600 וזכרון PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL. הבעיה שלי היא שברגע שאני לוחץ על כפתור ה-POWER , המחשב נדלק, המאווררים פועלים אבל אני לא מקבל שום תמונה על המסך . רציתי לשאול האם יכולה להיות כאן בעיה של אי התאמה של זכרונות? אינני יודע מה גרסת הביוס של הלוח כי הוא לא עולה ואין לי אפשרות גם לעדכן. כרטיס המסך שלי הוא 7900GT של GALAXY תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  16. Started by sh9696,

שלום, התקנתי וחיברתי למחשב החדש שלי צורב IDE אבל הלוח והמחשב לא מזהים אותו... שיחקתי גם עם הג'מפרים... תודה

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  17. Started by kkffiirr,

המחשב שלי בעל לוח GA-P35-DS3L, ביום שישי האחרון במהלך עבודה, המחשב קפא, ולא עזר כלום חוץ מכיבוי מאולץ. אחרי זה שמעתי צפצוף כמו רוורס שמשמעותו שהזיכרון לא תקין. ניסיתי להדק מגעים, הצפצוף נעלם, אך המחשב עלה ולא הגיע לPOST. יש במחשב ארבעה סטיקים, שניים של ג'יגה כל אחד, ושניים של 2 ג'יגה כל אחד. הערב הוצאתי אחד מאלו של השני ג'יגה, וקיבלתי את מסך ההתחלה של הביוס, התקדמות אמרתי לעצמי, ניסיתי להחזיר, ושוב לא עבד, אז פשוט החלפתי את הסדר של הזכרונות כך שהחלפתי את הערוצים. חיברתי והפעלתי, ראיתי את מסך הPOST, אך המחשב נתקע שם. כיביתי, הוצאתי את הזכרונות חוץ מאחד, ומאז המחשב נדלק לכמה שניות ונכבה ונדלק שוב וכו'. כמובן שניסיתי לנתק הכל, כולל חיבורי יציאות USB, דיסקים קשיחים, והכל, אך …

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by לידור שושני,

היי חברה תקשיבו יש לי את הצליל הזה באוזניות אני כמעט בטוח שזה מהלוח אם מה אתם אומרים? מה זה אומר? תודה לעוזרים...! הלוח אם http://ufu.co.il/files/fzsqirpqu2ccn5l52pqu.jpg

19. Started by x-pac,

יש לי 2 בעיות הEVEREST לא מראה לי את הטמפרטורה של הלוח והEVEREST בגירסה החדשה ביותר וכש אני מפעיל את המחשב זה לא מראה לי את השם של הלוח את הסמל של החברה כמו שזה מראה באינטל או אסוס

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  20. Started by אהרון גוז,

מחפש לוח אם למחשב DEL ALL IN ONE 2330

21. שלום רב מדובר במחשב בן 9.3 שנים בשימוש יומיומי (אין לי מחשב אחר) מסוג פנטיום 3 450 (סלוט 1) עם 384 מ"ב זיכרון SDRAM. מאפריל 2006 מותקן על המחשב Windows XP, והתקנתי במשך השנים גם ICQ, מסנג'ר, נורוטון, אימיול, סקייפ וכל זה עובד ברקע ביחד. כשאני פותח את האספלורר מה שקורה שהמחשב צורך יותר זיכרון ממה שיש בפועל (צורך סביב 420 מ"ב ובפועל יש 384 מ"ב) ואז מרגישים איטיות גדולה, נורת ה- HD דולקת כמעט רצוף, והמחשב מתריע באמצעות הודעות שקופצות משורת המשימות שאין לי זיכרון פנוי ושאני אתחיל לשחרר יישומים. יש על הלוח 3 סלוטים, בכולם מותקנים כרטיסי זיכרון: סלוט 1: 128 מ"ב סלוט 2: 128 מ"ב סלוט 3: 256 מ"ב העיניין הוא שהלוח הזה קורא רק 384 מ"ב זיכרון במקום 512 מ"ב, במידה וזה היה קורא את הכל …

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  22. כמה שאלות... איך אני יודע באיזה לוח אם אני יכול להחליף אותו? (אני משתמש במעבד p4 2.4 ghz כפול ליבה אם זה משנה) ואיך אני יכול להיות בטוח שהתקלה היא בו? הכרטיס מסך לא שולח סיגנל למסך... זה אחרי שחיברתי זיכרון ראם נוסף ונהייה ריח משונה של שריפה...

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by RoNeR,

אני לא מוצא בו את ההגדרה של הboot של הסידי פשוט אין דבר כזה בלוח אם איך אפשר לפרמט מחשב כזה מדובר בלוח asus p4xp-x

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  24. הרכבתי על לוח האם -דגם אסוס Z87 דלוקס 4 יחידות של ג'י סקייל קיט,8ג'יגבייט כ"א, המחשב מזהה את כולם, אבל משתמש רק ב16 גיגה,(שהם חצי מהכמות)- מה עושים שישתמש בהכל?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by puffer,

יש לי לוח אם מסוג Intel 845G. עכשיו הכול טוב ויפה, רק שאין גיליתי שפלופי דיסק (Floppy 1.44) והUSB 2.0 הקדמי לא מחוברים. מישהו יכול לעזור לי בחיבור של הפריטים הנ"ל?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים