עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by v_ilan,

איך מבטלים את הסיסמא בכניסה למחשב (Bios).(פשוט שכחתי אותה ) הסיסמא מופיעה מייד איך שהמחשב גומר לספור את הזיכרון, ולא ניתן להגיע ל Bios מחשב נייד ThinkPad 660E IBM

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  2. Started by bjnhv,

קניתי מחשב חדש והעברתי את הדיסק SSD הישן שלי אליו. כרגע כונן C. טכנאי מחשבים ניסה לשים לי GHOST שלו עם win10 בחינם, אבל הוא נתקע ואמרתי לו שאני מעדיף לעשות את זה לבד. התקנתי ווינדוס 10 על C אחרי פימוט והתקנתי דרייברים וזה המצב כרגע בניהול הדיסקים. שמח לעזרה איך למחוק את המערכת בכונן ה HHD שלי שהוא D. ואיך להעלים את החלקים בכונן C שלא הוקצו

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by GalArzi,

שלום, קניתי מחשב חדש והעברתי את ההארדיסק הישן שלי, ומאיזשהי סיבה העברית הפכה לג'יבריש. מה יכולה להיות הבעיה? אפשר להפוך את זה חזרה לעברית? ד"א, זה לא כל העברית. את השמות של הקבצים אני עדיין רואה בעברית, רק התוכן (תגיות שירים, תוכן מסמכים) הפך לג'יבריש... תודה רבה, גל.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אהלן אנשים, ברשותי Dell Vostro 3550, עם windows 8 [מקורי, לצורך העניין] למחשב שני כרטיסי מסך - אחד מובנה [ intel HD3000] ואחד חיצוני [AMD Radeon HD7650M]. הפעלתי את המחשב הנייד כהרגלי, וחיברתי את המחשב למקור חשמל. כאשר אני עושה זאת, המחשב מחליף אוטומטית בין הכרטיס המסך המובנה לחיצוני, ומאפשר שימוש בכרטיס מסך החזק. התהליך עצמו הוא לרוב "לא חלק" [המסך מרצד לכמה שניות], אלא שהפעם קרה משהו מוזר - החלפתי בין הכרטיסים, כשלפתע המסך קפא והופיע שלג עליו. המחשב לא הגיב ומאחר ופחדתי שיש בעיה [אולי המחשב נרטב וכו' ופחדתי מקצר] אז כיביתי את המחשב פיזית וניתקתי את הבטריה. אחרי שווידאתי כי אכן המחשב יבש ואין בעיה [אין סיכוי שהוא נרטב] הדלקתי אותו מחדש. לא היו בעיות עם שני כרטיסי המסך וה…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. בימים האחרונים המחשב שלי עושה מדי פעם כל מני בעיות - המסך מחשיך לשניה-שתיים, וחוזר לצוגה (ממש המסך נכבה ונדלק אחרי שניה); המחשב נתקע, כששום דבר לא מגיב - עכבר, ctrl+alt+delete; אחרי שהמחשב נתקע יש ריבוע של בערך 1X1 ס"מ של פסים ורודים איפה שהעכבר היה. כמובן שאי אפשר לעשות אתחול, ולכן צריך לכבות את המחשב באגרסיביות (לחיצה ארוכה מאוד על כפתור הכיבוי). לפעמים זה קורה כמה דקות אחרי שמפעילים את המחשב, ולפעמים אפשר לעבוד איתו שעתיים. זה קורה בכל תוכנה, גם אקספלורר וגם וורד. למישהו יש דיאגנוזה, ככה מהשרוול? תודה, עודד

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  6. Started by alergic,

אני מרכיב מחשב חדש מחלקים ישנים ואני לא שומע שום צפצופים מהבאזר... דרך אגב איך בודקים ספיקר? ממה זה יכול לנבוע? מה לבדוק? לוח אם: MS-6154VA מעבד: Intel® Pentium® III Processor 733 MHz ספק: ג'נרי 350W זכרונות: מכל הסוגים והגדלים. הוצאתי את כל החלקים, השארתי רק ספק,מעבד,ספיקר,הדלקה ועדיין אין שום תגובה. מישהו יכול לבדוק את הלוח, להוריד MANUAL ולראות איך אני אמור להגדיר את הג'אמפרים? אולי שם הבעיה.. והלוח אם עצמו לא עולה. לגבי הלוח ממה שהבנתי הוא כן עובד, אז זה לא בעיה בלוח... צריך עזרה דחופה צריך לסיים להרכיב אותו כבר הלילה. http://www.msi.com/index.php?func=prodtestreport&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no=&prod_no=338#menu http://processorfinder.intel.com/detai…

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  7. Started by AloNs01,

לעיתים רחוקות קורה שהמחשב פתאום לא קולט את הכונן דיסקים, בשביל לתקן את זה אני תמיד מכבה את מחשב, מנתק את החיבור של הכונן ומחבר מחדש, מדליק את המחשב והכל עובד שוב. הבעיה היא שזה כל הזמן חוזר על עצמו, והשאלה שלי היא איך אני פותר את הבעיה הזו אחת ולתמיד?? תודה רבה לעוזרים עריכה: שחכתי להזכיר, הכונן הוא של LG, והחלפתי כבר באותו כונן פעם אחת, שהקודם התקלקל. המחשב עובד על וינדוס 7 אם זה עוזר במשו..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by pc34,

שלום חברים אולי תוכלו לעזור לי ,יש לי מחשב נייד HP 840 G4 חדש בימים הראשונים הסאונד עבד כמו שצריך אבל עכשיו אין סאונד בכלל על האייקון של הרמקול יש איקס והוא לא מזהה בכלל את הרמקולים ,מחקתי דרייבר והתקנתי מחדש מספר פעמים ניסיתי להתקין גם גירסא אחת אחורה ולא עובד ,את הדרייבר מחקתי מהmanage משום מה הדרייבר מופיע תחת system ולא קיימת בכלל קטגוריה של אודיו ויש עליו סימן קריאה (כל פעם שמתקינים הוא נראה ככה) חרשתי את האינטרנט למצוא פיתרון יש מלא אנשים עם הבעיה אבל לא מצאתי פתרון תודה מראש עריכה: מדובר בWIN10

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Sol Fisher,

היום סוף סוף קיבלתי את המחשב החדש, וכשרציתי להעלות אליו קבצים גיליתי שה-Seagate 1.0TB 64MB SATA 3 Barracuda שלי לא מגיב. הוא קיים, ומחובר, אבל לפי המחשב אין דבר כזה והוא פשוט לא מופיע. למזלי יש לי SSD כדי שאוכל להתקין עליו את מערכת ההפעלה. לא אני חיברתי אותו, אלא קיבלתי את המחשב מ-TMS בנוי לחלוטין. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  10. Started by michael_yarden,

תודה מראש לכל אלה שמנסים לעזור המחשב לעריכה: Q6000 OC 3.0GHZ 4GBRAM QUADRO15000FX EX38-DS4 250*2 RAID לכונן סי +500gb כאשר אני מתחיל לפרמט כבר בשלב הראשוני set up is starting win לפני ה set up win xp מופיעה לי שגיאה על מסך כחול :s05: לשון השגיאה הינו : A prob has been detected and win has been shutdown to prevent damage to your computer IF this is the first time you seen this stop error screen resart your computer IF this screen appears again follow this step: check for viruses on your computer remove any insalled hard drives controllers. check your hard drive to make sure it is properly config and terminated . Run CHKDSK /F to check hard drive co…

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by Gico,

אני מחפש תוכנה והנחיות כיצד להחליף SSD קיים 128GB בגדול יותר (חצי טרה) באמצעות ההעברה של ההתקנה הקיימת של Win10 אליו. בגדול התהליך צריך להיות גיבוי ה-SSD הקיים לדיסק חיצוני או למיקום ברשת הביתית, החלפה פיזית של ה-SSD, ושחזור הגיבוי אל ה-SSD החדש.

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. מצאתי משהו שאולי יעניין כל מי שיש לו תקיעות במשחקים ואיטיות די מעצבנת, יש מה שנקרא כמו שאתם זוכרים LATENCY שפירסמתי די מזמן עם התוכנה POWERSTRIP, אבל כנראה היא לא הייתה ממש הפיתרון בגלל שזה לא היה בגלל הכרטיס מסך אלא מה שקשור ליותר איך הלוח אם מכוון, בעיקרון יש LATENCY זה זמן כלומר, כמה זמן המחשב, או הרכיב ינתן לו זמן לסיים את מה שהוא צריך, יש מה שנקרא יותר מדי ופחות מדי בכל דבר, החיבור נעשה לפי 8 ביטים, כלומר חייבים ללכת כל פעם + 8 ההתחלה היא 8 וקפיצה של עוד 8 כלומר 16, אי אפשר לבחור 15 כי זה יעשה הרבה בעיות. בעיקרון מה שגיליתי אצלי זה שהיה לי די תקיעות קטנות מעצבנות במשחקים, ותיארתי לעצמי שזה לא החומרה עצמה, אלא איך היא מוגדרת, התעסקתי קצת עם הכיוונים וגיליתי שזה באמת מ…

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  13. המחשב הוא Asus UX331U לא מצאתי בעמוד של המחשב באתר של ASUS פרטים כלשהם על חיבור מסכים. יש חריץ HDMI אחד, אבל יש גם חריצי USB הבנתי שיש מחשבים שתומכים בחיבור מסך באמצעות USB

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  14. חיברתי נגן mp3 לצורך טעינת הבטריה, כעבור דקה הוא מפסיק לטעון חיברתי דיסק און קי, כעבור דקה אין גישה אליו לוח אם MSI P965 האם יכול להיות שמה שגורם לבעיה זה ה Service Pack 3 ?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  15. Started by ron56,

ניסיתי לשלוח מייל כנראה כבד והוא לא נשלח, כל פעם כשאני רוצה לשלוח מייל או לקבל הוא מנסה שוב לשלוח את המייל הכבד ולא מצליח ומוציא לי הודעה שאי אפשר לשלוח את המייל. לכן אני מקבל הודעות אחרי הרבה זמן. איך אני יכול לבטל את המייל הזה ? הוא לא נמצא בהודעות שנישלחו .

16. היי, ישלי מחשב נייד Lenovo legion y720 קניתי אותו ב 2016 בעל מפרט של מעבד : i7 , מסך : 16.5 fhd, כרטיס מסך : gtx 1060 . עכשיו ככה הייתי באמצע שימוש במחשב לא נגעתי בו 10 דקות , אני מסתכל הוא כבוי , ניסיתי להדליק מחדש לא נדלק , ראיתי באינטרנט כל מיני שיטות כמו לנתק סוללה ולחבר שוב וללחוץ דקה עד שהסוללה תתרוקן ואז שוב לנסות שוב , וגם יש איזה פתח שמכניסים פין וזה כביכול במקום הכפתור הדלקה/כיבוי גם זה ניסיתי לא עבד , שום דבר מהאינטרנט לא עבד , עכשיו חשוב לציין אין רעש מהמחשב בכלל לא מהמעבד לא מהאוורור כלום ושום דבר הדבר היחידי שכן עובד זה הנורות שבצדדים אחת שמראה שהוא בטעינה והשניה שהמחשב דלוק חוץ מזה שום דבר לא מראה שיש סימן חיים , לקחתי את המחשב לטכנאי שאני מ…

17. שבת שלום לכולם הייתי שמח לעצה ממכם בתור מבינים בתחום... הדלקתי את המחשב הבוקר,נכנסתי אל היוזר שלי והעכבר פתאום קפא על מקומו...פשוט לא זז.אני לא מבין למה זה קרה אם הצלחתי ללחוץ על היוזר שלי בכניסה כדי לכתוב את הסיסמא וכך להיכנס... טוב החלקתי על זה,עשיתי ריסט,פתאום הכפתור ריסט לא עבד טוב וכל שנייה כיבה את המחשב,כיביתי הדלקתי שום דבר לא עזר,בסוף הוצאתי את המחשב מהחשמל לכמה זמן והחזרתי וזה הסתדר האם צריכה להידלק לי כאן נורה אדומה שיש חשש לאיזושהי בעייה במחשב? ועכשיו גם,שמעתי רדיו חיפה באתר mediaforest בשידור חי,פתאום זה נתקע,והייתי צריך לעשות ריסט למחשב מדובר על מחשב די חדש,אצלי מיולי 2008,מה שאומר שנה ושבעה חודשים... מה כדאי לעשות? בנוסף גם למשל כשאני מתחבר לפייסבוק אני רואה…

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  18. Started by dov43,

קניתי צורב DVD של SONY מסוג AW-G170A . בהתחלה הכל היה בסדר , צרבתי תוכן DATA וקראתי . לאחרונה איני מסוגל לקרוא את התוכן הנצרב ומקבל הודעה כאילו windows לא מכיר את פורמט הצריבה . האם מישהוא יודע מה הבעיה ויכול לעזור בפתרונה?

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  19. Started by shabo,

נכון יש את הלוח הזה שמתפקד כעכבר במחשבים ניידים? איך מנטרלים אותו? הוא מציק, כל הזמן שאני רושם אני בטעות לוחץ על הלוח והסמן בורח ממקום למקום יש דרך לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  20. Started by davidkeren,

החץ מופיע פעמיים לידו מופיע קו וצללית קשה מאוד למרכז את העכבר מה עושים

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  21. שלום רב, אני מקווה שאני מפרסם בפורום הנכון. ברשותי לפטופ של אסוס 1215N קישור למפרט טכני - אצלי עם 2GB RAM ברור לי שהוא דיי ישן יחד עם זאת הייתי מצפה שיוכל לעבוד כמחשב ביתי לשימוש קל, גלישה באינטרנט, מייל וקצת וורד ואקסל (אם קודי ירוץ עליו בכלל.... אצא מגדרי). כיום המחשב עובד עם מערכת הפעלה ווינדוס 10 - כל פעולה פשוטה (פתיחת 'המסמכים שלי' או 'המחשב שלי') לוקחת זמן ארוך ומייגע עד כדי כך שנדמה שהמחשב נתקע. אציין גם שאם אני מחבר את המחשב לטלוויזיה בחיבור HDMI הסאונד לא עובר, רק התמונה (פעם, מזמן, זה לא היה ככה) - לדעתי זה אומר שהכרטיס מסך לא עובד כראוי, למרות שעדכנתי והתקנתי כל דרייבר אפשרי שמצאתי. אשמח לשמוע את דעתכם המקצועית: האם מחשב עם נ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Batel Harush,

היי קיבלתי שם משתמש וסיסמא לאתר ממשלתי כלשהו בו אני יכולה להיכנס ולעיין בתיק האישי שלי ובכל מסמכיו הנלווים. הכניסה בוצעה בהצלחה והצלחתי לראות את מספר התיק, שמו תאריך וכדומה. אולם כאשר אני רוצה להיכנס אל הפרוטוקול והאסמכתא אני ניגשת לקישור שנראה כמו דף עם סיכה משרדית עליו ואז העכבר משתנה לי לכף יד בצבע לבן אני לוחצת עליו - נפתחת לי כרטיסיה חדשה אך היא ריקה לגמרי, חשבתי בהתחלה שיש לחכות עד לטעינה אך סמל הטעינה הסתיים ממזמן והדף כולו חלק בלי שום הערה או שגיאה כאילו נטען אך אין בו כלום. אשמח לעזרתכם בעניין. תודה

23. Started by baruchiro,

החלפתי את הכונן מHDD לSSD, וכשאני מעלה את Windows 10, שורת המשימות לא עובדת: כפתור "התחל", החיפוש, הWiFi, הסוללה.. ניסיתי כל מיני דרכים כדי להיכנס למסך ההגדרות של Windows 10, והוא לא נפתח. בינתיים אני מנסה לעדכן גרסה (Anniversary). למישהו יש רעיון, במקרה והעדכון לא יפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 13.8k צפיות
  24. חיברתי את העכבר והמקלדת והם פשוט לא עובדים בדקתי אותם אצל מלא חברים ואצלהם פועל חיברתי את העכבר דרך ה-USB והוא פועל בדקתי אם יש מאחורה (בכניסה של המקלדת והעכבר ) שניים שבורת או משהו כזה וכלום הכל שלם למישהו יש מושג מה הבעיה

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  25. Started by Omri Avrahami,

אהלן, יש לי מחשב נייח בן 3 הוא ישב שנה בצד ואחרי שסוף סוף היה לי מקום לחבר אותו פירמטתי לוינדוס 10 וראיתי שיש SCREEN TEARING ביוטיוב ובמשחקים החלפתי כרטיס מסך וזה עדיין קורה, הוספתי SSD ועשיתי פרמוט מלא ולא עוזר, החלפתי כבל למסך [DVI HDMI] וזה לא עוזר המסך תקין, חיברתי את המחשב הנייד למסך ובמשחק זה לא עושה את זה מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.