עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by SupeRnovA,

שלום, אני מחפש פתרון איך לחסום את הכניסת USB לכל ה-DOK-יום מלבד Vendor ספציפי פר משתמש שמוגדר מראש כמו כן, העמדות שאני רוצה לחסום אינם ב-Domain והם StandAlone האם זה אפשרי? אם כן איך? תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  2. Started by e-vol,

יש לי את הלוח הזה http://www.pcpartner.com/layout/847-857.gif יש עליו יציאה לשני USB עם שתי שורות של 4 (!) פינים הייתי בחנות והראו לי כבל USB עם 5 פינים (לכל יציאה) האם הכבל יתאים לי, איך לחבר את הכבל? למישהו יש ניסיון בחיבור כבל כזה ליציאת USB (באותו אופן שמחברים את COM1)

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. לעשות Partition של מקסימום 131 GB? במנהל התקנים הוא מזהה אותו כ 160 GB, וגם ב BIOS... אבל מבחינת Partition הוא לא נותן לי יותר מ 131 GB... ?????? ???

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  4. שלום לכולם, ראשית כל הרשו לי לברך אתכם על העזרה המדהימה לכולם! האם קיימת דרך לנעול מחשב ווינדוס (8) בסיסמה, ע"י קיצור-מקשים בלבד? אני יודע שאפשרי להשתמש ב Win+L כדי לבצע נעילה, אבל אני לא מעוניין שנעילה בסיסמה תתבצע בעת כיבוי או הורדת המסך. (אלא אם קודם לכן ביצעתי קיצור מקשים) אפשרי? תודה רבה ושבוע טוב!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by elad-k1,

שלום.. שכן שלי היה מדליק תמחשב ואחרי כמה שניות ליפני שעולה הוינדוס היה מתכבה המחשב. ברוב הפעמים הוא לא היה מגיב שמדליקים הוא היה נידלק אבל המנורה שבמסך היה נישאר על אור כתום. איפסתי תביוס והמחשב עלה עד האמצע והתכבה. לבסוף פתחתי תמארז אמרתי אולי המעבד מתחממם אז הוצאתי תגוף קירור וראיתי תמעבד דבוק לגוף קירור הבנתי שמיזה הבעיה נוצרה. אז הורדתי תמעבד שדבוק לגוף קירור עם מברג. ניקתי את המעבד עם אהלכול וגם תגוף קירור וקניתי משחה שמוליכה חום בניהם מרחתי על המעבד וכמובן גם על הגוף קירור. עכשיו השאלה שלי איך זה קורה שמעבד נידבק לגוף קירור?ואיך מונעים זאת? עוד שאלה התעקם לי אחד הפינים במעבד וישרתי אותו בפינצטה וזה היסתדר זה טעות איך שעשיתי?! תודה רבה

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  6. Started by alex28,

שלטם לכולם יש לי בעיה עם דסיק קשיח הוא עושה לי בעיות כמו שפעלה מחשב הוא אמר לי שדסיק לא בסדר וגם שאני עושה סרקיה בתכונה TuneUp Utilities 2007 הוא מראה לי שיש בעיה אך אני יכול לפתור את בעיה. ****אני יכול להחסן בדסיק האם יש תכונות שיכולות לפתור את הבעיה??? http://img413.imageshack.us/my.php?image=dsc00751qd6.jpg

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  7. Started by ding,

שלום לכולם, יש לי בעיה שדי הרסה לי את חווית השימוש במחשב,כבר תקופה שהמסך 'קורץ'(התמוה נעלמת מהמסך ואז שוב חוזרת) הבעיה לא במסך כי הוא מתפקד נהדר (בדקתי כבר עם מחשב אחר) לאחר כמה 'קריצות' כאלה המחשב עושה ריסט ולא מופיע שום אזהרה שום כלום. אפילו הווינדוס לא שואל שאלות בהדלקה. ניסתי כבר לנקות את האבק במחשב,הכל מאוורר ממש ונקי בקופסא לשו. אני שואל בצעד אחרון לפני שאני הולך לטכנאי ומוציא כסף,אז בקשה תעזרו. הייתי עם ווינדוס 7 כשהבעיה התחילה ,מתוך צעד נואש עברתי לווינדוס 8 (גרסת נסיון כלשהיא) והבעיה עדיין נמשכת. מה שמוזר זה שכבר קרוב לחצי שנה ככה ושום דבר לא התפוצץ לי במתוך המחשב . להלן המפרט של המחשב(בתקווה שזה עוזר) Field Value Computer Operating System Windows 8 Release …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by v_ilan,

איך מבטלים את הסיסמא בכניסה למחשב (Bios).(פשוט שכחתי אותה ) הסיסמא מופיעה מייד איך שהמחשב גומר לספור את הזיכרון, ולא ניתן להגיע ל Bios מחשב נייד ThinkPad 660E IBM

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  9. Started by bjnhv,

קניתי מחשב חדש והעברתי את הדיסק SSD הישן שלי אליו. כרגע כונן C. טכנאי מחשבים ניסה לשים לי GHOST שלו עם win10 בחינם, אבל הוא נתקע ואמרתי לו שאני מעדיף לעשות את זה לבד. התקנתי ווינדוס 10 על C אחרי פימוט והתקנתי דרייברים וזה המצב כרגע בניהול הדיסקים. שמח לעזרה איך למחוק את המערכת בכונן ה HHD שלי שהוא D. ואיך להעלים את החלקים בכונן C שלא הוקצו

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by GalArzi,

שלום, קניתי מחשב חדש והעברתי את ההארדיסק הישן שלי, ומאיזשהי סיבה העברית הפכה לג'יבריש. מה יכולה להיות הבעיה? אפשר להפוך את זה חזרה לעברית? ד"א, זה לא כל העברית. את השמות של הקבצים אני עדיין רואה בעברית, רק התוכן (תגיות שירים, תוכן מסמכים) הפך לג'יבריש... תודה רבה, גל.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אהלן אנשים, ברשותי Dell Vostro 3550, עם windows 8 [מקורי, לצורך העניין] למחשב שני כרטיסי מסך - אחד מובנה [ intel HD3000] ואחד חיצוני [AMD Radeon HD7650M]. הפעלתי את המחשב הנייד כהרגלי, וחיברתי את המחשב למקור חשמל. כאשר אני עושה זאת, המחשב מחליף אוטומטית בין הכרטיס המסך המובנה לחיצוני, ומאפשר שימוש בכרטיס מסך החזק. התהליך עצמו הוא לרוב "לא חלק" [המסך מרצד לכמה שניות], אלא שהפעם קרה משהו מוזר - החלפתי בין הכרטיסים, כשלפתע המסך קפא והופיע שלג עליו. המחשב לא הגיב ומאחר ופחדתי שיש בעיה [אולי המחשב נרטב וכו' ופחדתי מקצר] אז כיביתי את המחשב פיזית וניתקתי את הבטריה. אחרי שווידאתי כי אכן המחשב יבש ואין בעיה [אין סיכוי שהוא נרטב] הדלקתי אותו מחדש. לא היו בעיות עם שני כרטיסי המסך וה…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. בימים האחרונים המחשב שלי עושה מדי פעם כל מני בעיות - המסך מחשיך לשניה-שתיים, וחוזר לצוגה (ממש המסך נכבה ונדלק אחרי שניה); המחשב נתקע, כששום דבר לא מגיב - עכבר, ctrl+alt+delete; אחרי שהמחשב נתקע יש ריבוע של בערך 1X1 ס"מ של פסים ורודים איפה שהעכבר היה. כמובן שאי אפשר לעשות אתחול, ולכן צריך לכבות את המחשב באגרסיביות (לחיצה ארוכה מאוד על כפתור הכיבוי). לפעמים זה קורה כמה דקות אחרי שמפעילים את המחשב, ולפעמים אפשר לעבוד איתו שעתיים. זה קורה בכל תוכנה, גם אקספלורר וגם וורד. למישהו יש דיאגנוזה, ככה מהשרוול? תודה, עודד

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  13. Started by alergic,

אני מרכיב מחשב חדש מחלקים ישנים ואני לא שומע שום צפצופים מהבאזר... דרך אגב איך בודקים ספיקר? ממה זה יכול לנבוע? מה לבדוק? לוח אם: MS-6154VA מעבד: Intel® Pentium® III Processor 733 MHz ספק: ג'נרי 350W זכרונות: מכל הסוגים והגדלים. הוצאתי את כל החלקים, השארתי רק ספק,מעבד,ספיקר,הדלקה ועדיין אין שום תגובה. מישהו יכול לבדוק את הלוח, להוריד MANUAL ולראות איך אני אמור להגדיר את הג'אמפרים? אולי שם הבעיה.. והלוח אם עצמו לא עולה. לגבי הלוח ממה שהבנתי הוא כן עובד, אז זה לא בעיה בלוח... צריך עזרה דחופה צריך לסיים להרכיב אותו כבר הלילה. http://www.msi.com/index.php?func=prodtestreport&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no=&prod_no=338#menu http://processorfinder.intel.com/detai…

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  14. Started by AloNs01,

לעיתים רחוקות קורה שהמחשב פתאום לא קולט את הכונן דיסקים, בשביל לתקן את זה אני תמיד מכבה את מחשב, מנתק את החיבור של הכונן ומחבר מחדש, מדליק את המחשב והכל עובד שוב. הבעיה היא שזה כל הזמן חוזר על עצמו, והשאלה שלי היא איך אני פותר את הבעיה הזו אחת ולתמיד?? תודה רבה לעוזרים עריכה: שחכתי להזכיר, הכונן הוא של LG, והחלפתי כבר באותו כונן פעם אחת, שהקודם התקלקל. המחשב עובד על וינדוס 7 אם זה עוזר במשו..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by pc34,

שלום חברים אולי תוכלו לעזור לי ,יש לי מחשב נייד HP 840 G4 חדש בימים הראשונים הסאונד עבד כמו שצריך אבל עכשיו אין סאונד בכלל על האייקון של הרמקול יש איקס והוא לא מזהה בכלל את הרמקולים ,מחקתי דרייבר והתקנתי מחדש מספר פעמים ניסיתי להתקין גם גירסא אחת אחורה ולא עובד ,את הדרייבר מחקתי מהmanage משום מה הדרייבר מופיע תחת system ולא קיימת בכלל קטגוריה של אודיו ויש עליו סימן קריאה (כל פעם שמתקינים הוא נראה ככה) חרשתי את האינטרנט למצוא פיתרון יש מלא אנשים עם הבעיה אבל לא מצאתי פתרון תודה מראש עריכה: מדובר בWIN10

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Sol Fisher,

היום סוף סוף קיבלתי את המחשב החדש, וכשרציתי להעלות אליו קבצים גיליתי שה-Seagate 1.0TB 64MB SATA 3 Barracuda שלי לא מגיב. הוא קיים, ומחובר, אבל לפי המחשב אין דבר כזה והוא פשוט לא מופיע. למזלי יש לי SSD כדי שאוכל להתקין עליו את מערכת ההפעלה. לא אני חיברתי אותו, אלא קיבלתי את המחשב מ-TMS בנוי לחלוטין. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  17. Started by michael_yarden,

תודה מראש לכל אלה שמנסים לעזור המחשב לעריכה: Q6000 OC 3.0GHZ 4GBRAM QUADRO15000FX EX38-DS4 250*2 RAID לכונן סי +500gb כאשר אני מתחיל לפרמט כבר בשלב הראשוני set up is starting win לפני ה set up win xp מופיעה לי שגיאה על מסך כחול :s05: לשון השגיאה הינו : A prob has been detected and win has been shutdown to prevent damage to your computer IF this is the first time you seen this stop error screen resart your computer IF this screen appears again follow this step: check for viruses on your computer remove any insalled hard drives controllers. check your hard drive to make sure it is properly config and terminated . Run CHKDSK /F to check hard drive co…

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  18. Started by Gico,

אני מחפש תוכנה והנחיות כיצד להחליף SSD קיים 128GB בגדול יותר (חצי טרה) באמצעות ההעברה של ההתקנה הקיימת של Win10 אליו. בגדול התהליך צריך להיות גיבוי ה-SSD הקיים לדיסק חיצוני או למיקום ברשת הביתית, החלפה פיזית של ה-SSD, ושחזור הגיבוי אל ה-SSD החדש.

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. מצאתי משהו שאולי יעניין כל מי שיש לו תקיעות במשחקים ואיטיות די מעצבנת, יש מה שנקרא כמו שאתם זוכרים LATENCY שפירסמתי די מזמן עם התוכנה POWERSTRIP, אבל כנראה היא לא הייתה ממש הפיתרון בגלל שזה לא היה בגלל הכרטיס מסך אלא מה שקשור ליותר איך הלוח אם מכוון, בעיקרון יש LATENCY זה זמן כלומר, כמה זמן המחשב, או הרכיב ינתן לו זמן לסיים את מה שהוא צריך, יש מה שנקרא יותר מדי ופחות מדי בכל דבר, החיבור נעשה לפי 8 ביטים, כלומר חייבים ללכת כל פעם + 8 ההתחלה היא 8 וקפיצה של עוד 8 כלומר 16, אי אפשר לבחור 15 כי זה יעשה הרבה בעיות. בעיקרון מה שגיליתי אצלי זה שהיה לי די תקיעות קטנות מעצבנות במשחקים, ותיארתי לעצמי שזה לא החומרה עצמה, אלא איך היא מוגדרת, התעסקתי קצת עם הכיוונים וגיליתי שזה באמת מ…

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  20. המחשב הוא Asus UX331U לא מצאתי בעמוד של המחשב באתר של ASUS פרטים כלשהם על חיבור מסכים. יש חריץ HDMI אחד, אבל יש גם חריצי USB הבנתי שיש מחשבים שתומכים בחיבור מסך באמצעות USB

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  21. חיברתי נגן mp3 לצורך טעינת הבטריה, כעבור דקה הוא מפסיק לטעון חיברתי דיסק און קי, כעבור דקה אין גישה אליו לוח אם MSI P965 האם יכול להיות שמה שגורם לבעיה זה ה Service Pack 3 ?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  22. Started by ron56,

ניסיתי לשלוח מייל כנראה כבד והוא לא נשלח, כל פעם כשאני רוצה לשלוח מייל או לקבל הוא מנסה שוב לשלוח את המייל הכבד ולא מצליח ומוציא לי הודעה שאי אפשר לשלוח את המייל. לכן אני מקבל הודעות אחרי הרבה זמן. איך אני יכול לבטל את המייל הזה ? הוא לא נמצא בהודעות שנישלחו .

23. היי, ישלי מחשב נייד Lenovo legion y720 קניתי אותו ב 2016 בעל מפרט של מעבד : i7 , מסך : 16.5 fhd, כרטיס מסך : gtx 1060 . עכשיו ככה הייתי באמצע שימוש במחשב לא נגעתי בו 10 דקות , אני מסתכל הוא כבוי , ניסיתי להדליק מחדש לא נדלק , ראיתי באינטרנט כל מיני שיטות כמו לנתק סוללה ולחבר שוב וללחוץ דקה עד שהסוללה תתרוקן ואז שוב לנסות שוב , וגם יש איזה פתח שמכניסים פין וזה כביכול במקום הכפתור הדלקה/כיבוי גם זה ניסיתי לא עבד , שום דבר מהאינטרנט לא עבד , עכשיו חשוב לציין אין רעש מהמחשב בכלל לא מהמעבד לא מהאוורור כלום ושום דבר הדבר היחידי שכן עובד זה הנורות שבצדדים אחת שמראה שהוא בטעינה והשניה שהמחשב דלוק חוץ מזה שום דבר לא מראה שיש סימן חיים , לקחתי את המחשב לטכנאי שאני מ…

24. שבת שלום לכולם הייתי שמח לעצה ממכם בתור מבינים בתחום... הדלקתי את המחשב הבוקר,נכנסתי אל היוזר שלי והעכבר פתאום קפא על מקומו...פשוט לא זז.אני לא מבין למה זה קרה אם הצלחתי ללחוץ על היוזר שלי בכניסה כדי לכתוב את הסיסמא וכך להיכנס... טוב החלקתי על זה,עשיתי ריסט,פתאום הכפתור ריסט לא עבד טוב וכל שנייה כיבה את המחשב,כיביתי הדלקתי שום דבר לא עזר,בסוף הוצאתי את המחשב מהחשמל לכמה זמן והחזרתי וזה הסתדר האם צריכה להידלק לי כאן נורה אדומה שיש חשש לאיזושהי בעייה במחשב? ועכשיו גם,שמעתי רדיו חיפה באתר mediaforest בשידור חי,פתאום זה נתקע,והייתי צריך לעשות ריסט למחשב מדובר על מחשב די חדש,אצלי מיולי 2008,מה שאומר שנה ושבעה חודשים... מה כדאי לעשות? בנוסף גם למשל כשאני מתחבר לפייסבוק אני רואה…

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  25. Started by dov43,

קניתי צורב DVD של SONY מסוג AW-G170A . בהתחלה הכל היה בסדר , צרבתי תוכן DATA וקראתי . לאחרונה איני מסוגל לקרוא את התוכן הנצרב ומקבל הודעה כאילו windows לא מכיר את פורמט הצריבה . האם מישהוא יודע מה הבעיה ויכול לעזור בפתרונה?

• 2 תגובות
    • 509 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.