תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
היי! קיימת בעייה אצלי,כאשר אני מדליק את המחשב ולאחר כמה שניות שהוא עובד הוא מתכבה לו פתאום . החלפתי ספק אך הוא עדיין עושה זאת. כיצד אוכל לבדוק מה הבעייה?
-
- 10 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי,למשך כשבועיים או יותר,המחשב היה נתקע בזמן גלישה באינטרנט,צפייה בסרטים וכו'. המסך היה נצבע בצבעים ורק הפעלה מחדש הייתה "עוזרת". זה היה רנדומלי מבחינת הזמן שהמחשב היה דלוק. לדוגמה,היה פעם אחת שהדלקתי את המחשב וכבר לאחר כעשר דקות,המחשב היה נתקע והיה פעם שהמחשב היה דלוק למשך זמן ארוך יותר ואז המחשב היה נתקע. עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך,זה לא עזר. עד שפעם אחת זה נתקע שוב,הפעלה מחדש כבר לא עזרה ומאז המחשב לא עולה. אין לי רמקול שמחובר ללוח אם כדי שיצפצף לפי התקלה המתאימה. מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר שהפינים בתושבת מעבד בלוח אם הקודם שלי (965p-ds3) התעקמו, ולאחר ניסיון כושל לתקן אותם, רכשתי אתמול לוח חדש - ep45-ud3r לאחר הרכבתו, לחיצה על כפתור ההדלקה אינה גורמת לשום דבר. המחשב לא נדלק ולא כלום. בדקתי חיבורים שוב, הוצאתי והכנסתי בטריה, ניתקתי ולחצתי כמה פעמים בשביל לפרוק את החשמל, ניסיתי לחבר רק סטיק אחד של זיכרון, ניסיתי לנתק חיבור ה12V של המעבד בשביל לראות אולי הוא מקצר... כלום, שום תגובה. חשבתי אולי הכפתור תקול, אבל זה אחד למיליון. ידוע לי שיש דרך להלדיק את המחשב ללא כפתור, רק אני לא יודע איך ולא בא לי להרוס משהו.... אני כבר מתחיל לחשוב שהלוח החדש תקול, אבל זה הגיוני שלוח חדש יהיה תקול? (נרכש מKSP....) חשוב לי לציין, שכאשר המחשב היה מחובר ל965, הוא …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כאשר אני מחבר את תקע חוט הרמקולים לשקע האודיו,שנמצא בגב המסך (HDMI) שלי:SAMSUNG BX2450,אז לאחר מ"ס ימים במקום קול (של מוסיקה/רדיו למשל) נשמע טירטור. כרטיס המסך שלי:ATI RADEON SAPPHIRE 6970 GDDR5 2GB. המסך שלי:SAMSUNG BX2450. הדרייבר של כרטיס המסך המותקן כרגע הוא הכי עדכני,שקיים (12.4) כרגע.זה לא קורה כאשר,אני מחבר את תקע הרמקולים לשקע האודיו הירוק של לוח האם. גם לכרטיס המסך יש לי אחריות וגם למסך. *אציין,שלאחר הפעלה מחדש של המחשב - המצב חוזר להיות תקין - לוח האם שלי:ASUS P8Z68 - V PRO,עם כרטיס קול מובנה (Realtek) - מותקן הדרייבר הכי עדכני של כרטיס הקול. במה לדעתכם הבעיה:בכרטיס המסך ו/או במסך? תודה רבה מאוד מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב! היום בזמן שהעליתי את הבאטלפילד החדש הוא אמר לי שהדריבר של הכרטיס מסך שלי לא מעודכן (amd saphire R9 280x) יש לציין שהמחשב חדש לגמרי ונקנה השבוע. שהורדתי את הדריבר החדש לפי האתר שלהם לא הצלחתי להתקין אותו והאתר נתן לי הודעה שאין לי תוכנה מתאימה. החלטתי להשתמש בתוכנה שלהם שמסירה את כל הדרייברים שמותקנים על המחשב כדי להתקין מחדש בצורה מסודרת. כאשר הוא סיים את ההסרה התמונה מהמסך נעלמה, כשראיתי שהיא לא חוזרת העברתי את החיבור DVI ליציאת DVI של הלוח האם והתמונה חזרה, לאחר כמה שניות עלתה הודעה שאחרי המחיקה המחשב מבקש לעשות הפעלה מחדש ואישרתי לו. המחשב נכבה ומאז התמונה לא עלתה לא משנה מה ניסיתי לעשות (החלפת כבלים,מסכים וחיבורים) אני שומע שהמחשב עולה ואפשר להיכנס לווינדוס…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע למה אבל קורים לי מבכים כחולים לאחרונה,מחשב חדש. עריכה: יש לי לוח מסוג DFI LANPARTY DK X48-T2RS ועליו יש לי 4 זכרונות של ST 800MHZ 1 ג'יגה כ"א,יכול להיות שזו הבעיה ? יש אולי בעיה עם 4 סלוטים של זכרונות על להוח הזה ? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום אחרי שהיה לי מסך כחול באמצע טעינת משחק, המחשב נדלק אבל לא מזהה את הכרטיס מסך, בdevice manager vהוא מראה מקלדת כחולה ליד הdisplay adapter וכותב במאפייניםThis device cannot start.(code 10) j ולפני כחמש דקות הייתה שגיאת RUNDLL Error in c:\windows\system32\NVCPL.DLL Missing entry:ExportOEMDefaults יש עזרה, חברים?
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי. יש לי לפטופ, לאחר שאני מנסה להעיר את המחשב ממצב שינה שהוא נכנס אליו - אני בוחר באפשרות הראשונה מבין השניים continue with system resume לאחר מכן יש צפצוף מכיוון הHD וחיווי הבהוב של נורית החשיבה/HD. לאחר מס' שניות זה נפסק והמסך נתקע על מסך שחור. פתרון? לא רוצה לבחור באפשרות השנייה כי היו לי דברים פתוחים בהפעלה שאני צריך אותם. בעבר, הייתי צריך לעשות שלוש ניסיונות ורק בניסיון השלישי/רביעי/חמישי (זה משתנה) הwin היה מצליח לעלות את עצמו. כיום זה כבר לא עובד. ניסיתי אולי 20 פעמים. כל פעם הוא חושב זמן שונה, פעם זמן קצר פעם ארוך. כלומר דינאמי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בעיה מוזרה מאוד- המחשב נכנס לסליפ אבל לא מצליח לחזור בצורה תקינה ,המחשב נדלק מדאבל קליק בעכבר אני שומע את המאוררים מסתובבים ממש מהר אבל המחשב לא נדלק ולא נותר אלא לכבות ולהדליק את המחשב. לציין שעדכנתי BIOS ל F8 (אחד לפני האחרון) לפני חודש בערך והכל עבד מצויין עד עכשיו. איפסתי בררת מחדל של POWER OPTION ב WINDOWS. איפסתי את הBIOS ע"י ג'מפר CLR ניתקתי את המקלדת (PS2) לגמרי ונשאר רק העכבר עדכנתי דרייברים לכרטיס מסך דרך NVIDIA לא עוזר... אובד עיצות !!!אודה לעזרה!!! מפרטי לוח: GIGABYTE GA-Z87X-OC מעבד: INTEL 4770K זכרונות: Kingston HyperX Predator Series 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 2133 כ.מסך: GIGABYTE GTX 770 4GB Windforce GV-N770OC-4GD SSD: ADATA XPG S…
-
- 18 תגובות
- 14.3k צפיות
-
-
היי לאחר ניקוי פיזי מאבק וכאלה המחשב נדלק אבל לא מצליח להדליק את המסך !! מדובר ב פנטיום 4 לוח אם GIGABYTE GA-81HXP יש עצה ??
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
פתחתי את המארז כדי לנקות אבק, ניתקתי גם את הכרטיס מסך ונשפתי לעברו כדי להסיר אבק ממנו כמה שניתן. אחרי שהחזרתי אותו למקום, הפעלתי את המחשב וראו תמונה עד איפה שרואים את הלוגו של הXP ואז לאחר כמה רגעים פשוט לא ראו דבר. המסך נכנס כאילו להמתנה. מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
כל תוכנה שמנסה ליצור לי כונן דיסקים במחשב גורמת למחשב לקרוס. אם זה ALCOHOL, DEAMON או עוד איזה אחת... תמיד מופיע ה PAGE FALUT הזה... זיכרון נבדק - MEMTEST 1.6 = תקין. אני צריך ניתוח לDUMP שיש פה... תודה מראש... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
קובץ ראשון מתאריך 12/1/07 BugCheck 1000007E, {c0000005, f3e9d01a, f64bcb70, f64bc86c} Probably caused by : tcpip.sys ( tcpip!TdiSend+17 ) ------------------------------------------------------------------- קובץ שני מתאריך 9/1/07 BugCheck 1000007E, {c0000005, f3e475c8, f7a1fb4c, f7a1f848} Probably caused by : tcpip.sys ( tcpip!TcpipBufferVirtualAddress+8 ) ------------------------------------------------------------------- קיצר צריך עזרה בזיהוי הבעיה
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זאת בעית חומרה או תוכנה, היה לי צורב ישן מאוד שחשבתי שאולי יעבוד במחשב שלי אז חיברתי ולא עובד עכשיו שניסיתי להחזיר תכונן הרגיל שלי והמחשב לא מזהה אותו. מדובר בכונן DVD (לא צורב) שאני לא יודע מה סוג החיבור שלו אבל המחשב בערך בן שנה אז אני מאמין שזה לא חיבור ישן מידי. בין המחשב לכונן יש 2 חיבורים אחד חשמל ואחד שנראה כמו השמאלי פה http://www.maadiran.com/persian/IMAGES/sata-pata.jpg תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
חזרתי מטיול לפני כמה ימים, ומצאתי את המחשב שלי בלולאה של מסכים כחולים בכל פעם שניסיתי להדליק אותו. בסופו של דבר עשיתי סיסטם ריסטור, אבל עכשיו אין לי סאונד. אני חושב שהמחשב נפל בגלל קפיצות בחשמל/הפסקות חשמל שהיו בימים האחרונים. שאני נכנס להגדרות סאונד בקונטרול פאנל הוא מראה לי כאילו לא מותקן לי התקן אודיו, למרות שיש לי כרטיס על הלוח אם. הדרייברים עצמם עובדים, למקות שמקום כלשהו בהגדרות שלהם ראיתי שכתוב שהם עובדים אבל לא מופעלים. חיפשתי בכל מקום ולא מצאתי דרך להעלות אותם. (נעלם לי גם אייקון הרמקול משורת המשימות, ושאני נכנס אליו ידנית מהקונטרול פאנל הכל מוחשך ואי אפשר לבחור כלום. תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
אני באמצע סידור חוטים,רציתי לראות שהכל בסדר אז חיברתי את הכבל ATX ואת ה4 פינים הזה(הכרחי על מנת שהלוח יקבל חשמל לא זוכר ת'שם...) עכשיו הלד שמראה שהלוח מקבל חשמל ואין קצר או משהו עובד,פשוט אני לוחץ על כפתור ההדלקה ושום דבר לא קורה,כלום ממש ז"א המאווררים לא רצים אין רעש טוב נו כלום... :'( אני לא יודע מה הבעייה,אולי לא חיברתי משהו טוב?יש בעייה במעבד לוח זיכרון? אולי פשוט הכפתור לא בסדר? אני עובד עצות אני לא יודע מה עושים במצב כזה,ובזמן האחרון הצרות קופצות עלי אחת אחרי השנייה
-
- 8 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, 1. בעקבות בעיית קווים אלכסוניים צבעוניים עדכנתי דרייבר לכרטיס מסך. הכרטיס הוא OnBoard 2. לאחר העדכון המחשב הפסיק לעלות - אינו מגיע לשלב של הפעלת מערכת ההפעלה - XP 3. נסיון להיכנס לביוס גורם למחשב להפסיק להגיב לאחר חצי דקה. 4. איפסתי את הג'מפר של הביוס אך זה לא עזר. 5. החלפת כרטיס הזכרון, ניתוק כל הכוננים, לא פתרו את הבעיה. לוח אם של אלבטרון, מעבד של AMD רעיונות? תודה , ארז.
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
כרטיס מסך ATI HD 4850 עובד כמו שצריך ומריץ CRYSIS 2 בכיף השאלה למה הקונטרול פאנל לא עולה ? (אני לוחץ כפתור ימיני על הדסקטופ --> ati vision engine control center ( וכלום לא קורה ...
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום לכם, שלשום עשיתי פירמוט ולמרות התקנת כל הדרייברים הנדרשים, אין לי קול בשירים במחשב ובמשחקים. יש להדגיש שבסרטים במחשב אין כל בעיה וגם באתר - YOUTUBE אני מצליח לשמוע שירים. יש לי את התוכנה - Driver Booster והתוכנה מראה לי שכל ההתקנים מעודכנים. אשמח לעזרה.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר שפירמטתי אני מנסה להכניס דיסק ואז אני מקבל שגיאה שלא יכול לקרוא את הדיסק ואז כונן הדיסקים פשוט "נעלם" מהמחשב שלי. מה לעשות? יש לציין שלפני הפירמוט הכל עבד מצויין.
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
נסיתי לקרוא קצת בגוגל ומצאתי את הפקודה powercfg -h onשצריך לכתוב ב-cmd. כתבתי ואין שינוי (מדובר בחלונות 8 פרו לאחר פירמוט). אשמח לעזרה כיצד לתקן זאת? וכיצד ניתן לשנות את הדרך החלפת שפה EN-HEB, זה כרגע על CTRL+SHIFT ואני רוצה לדוגמה ALT+SHIFT? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ADSL ופירמטתי, ואחרי שאני לוחץ על החייגן המחשב קופא ל2 דקות. ראיתי פתרון לבעיה הזאת בפורום והייתה לי את אותה בעיה בפירמוט הקודם, אבל לא מצאתי את הדיון. תודה רבה מאוד לעוזר.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום פרמטתי את המחשב (זו לא הפעם הראשונה שאני מפרמט) לאחר הפוסט הזה : http://hwzone.co.il/community/threads/526994-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9E%D7%A0%D7%A6%D7%9C-%D7%90%D7%AA-%D7%9B%D7%9C-%D7%A8%D7%95%D7%97%D7%91-%D7%94%D7%A4%D7%A1-(%D7%9C%D7%9C%D7%90-%D7%A9%D7%95%D7%9D-%D7%AA%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%94-%D7%A9%D7%A2%D7%95%D7%91%D7%93%D7%AA) התקנתי את כל הדרייברים ועכשיו כשאני גולש באינטרנט באתרים מסויימים ברגע שאני יורד עם פס הגלילה ואז עולה שוב הכתב מופיע לי בצורה לא טובה (עם אני מגיע עם מעל הכתב הדבר מסתדר ) , הבעיה לא הייתה קיימת כלל לפני הפרמוט להלן דוגמא מהפייסבוק עם אני עובר עם העכבר מעל לאחר כמה שניות זה מסתדר מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש ל…
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
לוח ECS P4VMM2 socket 478 http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Products/ProductsDetail.aspx?DetailID=436&MenuID=22&LanID=9 אחרי הפירמוט הורדתי את הדרייברים מאתר החברה,התקנתי והכל טוב.. החומרה מזוהה ומותקנת במחשב אבל... אין סאונד... המיקרופון נכנס הצלחתי להקליט איתו,אבבל לשמוע אני לא מצליח כלום,לא מדיה פלייר לTS לא רשמקול ולא סאונדים של המערכת הפעלה... מה עושים? תודה
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
לאחר פירמוט של המחשב למערכת הפעלה win 7 הגירסה המיקצועית לא נותן לי את העידכון ל העברית. לאר תוכנה להוספה של ערית עדין לא נן מה ניתןלעשות תודה רבה לעזרים שבוע טוב
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-