עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Gritzman,

יש לי צורב ימאהה x20x10x40 והא הפסיק לצרוב על דיסקים רב פעמיים(CD-RW) , על דיסקים רגילים הוא צורב בלי שום בעיה. מישהו יודע מה הבעיה? ,והאם אפשר לתקנה? בתודה מראש Gritzman

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  2. היי! משום יש לי תיקייה בתוך my pictures שיש בה סרטים ותמונות ומלא דברים שלי (היא מסובדרת אין הרבה קבצים בתך אותה תיקיות) וכל הקבצים משם כל המזן תוקיעם לי תמחשב למה זה? מה אני יכול לעשות כדי לבדוק מה הביעה יש לי הארד דיסק דיי בגרוש (excelstor

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  3. לא היו צפצופים המרמזים על בעיית חומרה כלשהי. לא עזרו תחינות, בקשות, איומים כעסים. זה קרה לי יותר מפעם אחת ואיני יודע מדוע ואיני בטוח שלא ישוב שוב. את ה"תקיעה" האחרונה של הביוס היום פתרתי על ידי כיבוי המחשב וניתוקו מן החשמל למשך כמה דקות (אפילו נגעתי בו כדי לנטרל אולי חשמל סטטי). לאחר החיבור לחשמל מחדש והדלקת המחשב, הכול עובד מחדש מצוין. אם תופעה זאת מרמזת על בעיה שעשויה להסתבך ומישהו יכול להסבירה ואולי לייעץ כיצד למנוע את הישנותה, אודה לו מקרב הלב הלוח הוא: GA-G31M-S2C והביוס הוא המעודכן ביותר. ושוב תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by lagadol1,

שלום לכולם ... אני מנסה לצרוב איזה כמה קבצים וזה עושה לי בעיה זה רושם שהוא לא יכול לקרוא את המידע ..עכשיו הקבצים זה סרטונים והם תקינים וזה בדוק .אז עשיתי איחוי לכונן שבו הקבצים נמצאים ועשיתי בדיקת שגיאות שזה בודק שגיאות באמצעי האחסון (עשיתי את זה על ידי לחיצה מקש ימני על הכונן -מאפיינים-כלים-בדיקת שגיאות ). עכשיו יש למישהו מושג למה זה רושם -problem reading data from disk (משהו כזה לא הספקתי לרשום )? ויש איזה דרך לבדוק אם קובץ הוא תקין ? יש איזה תוכנה ? משהו ? ויש עוד משהו שאני יכול לעשות כדי להבטיח שזה כן יצליח לצרוב כי הקבצים כן עובדים במחשב שלי .. נ.באני צורב בנרו תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  5. יש לי INTEL PENTIUM 4 שני מעבדים של 2.8 בקיצר , נכנסתי לאתר HWZONE והורדתי איזה תוכנה , נכנסתי אליה והעלתי בעזרת מד את ה MHZ , לא ידעתי מה זה ... עכשיו המחשב שלי מתחמם תוך 5 דקות והוא מגיע למלא מעלות. לפני זה המחשב היה עובד מהיר .. זה הכל בגלל התוכנה אני לא צריך לקנות מערכת קירור או משהו . עכשיו השאלה שלי זה , אם יש תוכנה שאפשר לשחזר הכל , או שאפשר לראות את הMHZ הרגיל ששיניתי ואני יחזיר אותו לרגיל . אני לא זוכר את השם של התוכנה בבקשה תעזרו , המחשב בקושי זז תודה דותן.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by redead,

נכנסתי לCOMPUTER MANGEMENT ומשם לSTORG ולDISK MANAGEMENT משם אני מבין שאני צריך ללחוץ על ההרדיסק החדש ולעשות INITIALIZE DISK ? יש לי שם שתי אופציות לבחור מיד אחרי זה כשהראשון זה MASTER BOOT RECORD והשני זה GUID PARTITION TABLE מה אני אמור לבחור? ואם יש עוד משהו שאני אמור לדעת אז זה הזמן :-) תודה..

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  7. שלום, יש לי סט עכבר ומקלדת אל חוטיים של Microsoft, ולפעמים כעבור X זמן של שהייה בדפדפן ללא הקלדה, הדפדפן לא מגיב להקשות על האותיות במקלדת (אבל אנטר למשל לירידת שורה, כן אפשרי). מישהו יודע למה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אחרי 4 ימי המתנה קיבלתי אותו המפרט: מעבד AMD ATHLON X2 4200+ לוח אם ASUS M2NE זיכרון 2GB 667 KINGSTON כרטיס מסך LEADTEK GEFORCE 8800GTS 320MB הרד-דיסק WD 160GB 7200RPM צורב LG DVD-RW X18 דגם בהמשך מארז+ספק 6A19+400TRT מחזיק את המחשב כמו שצריך יש לי ויסטה +כמה בעיות אני לא מצליח ליצור רשת ביני לבין המחשב של חותי ואני לא מצליח לשחק את המשחק SPELLFORCE2 שקיבלתי עם הבאנדל של הכרטיס מסך(לא עולה) להתקין XP? או להשאר על ויסטה? (VISTA ULTIMATE)

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  9. שלום, בהמלצת פורופ מפרטי מחשב קניתי את מחשב הבא http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=36195 התקנתי עליו win 7 64bit התקנתי את הדרייבר של הלוח אם ושל הכרטיס מסך. אני מחבר את המחשב למין אדפטר כזה שמתחבר לחשמל ליד הראוטר ועוד אחד שמתחבר לחשמל בחדר שלי - והאינטרנט לא זז אבל - אם אני מחבר את המחשב הישן בדיוק באות צורה (עם האדפטר) ובדיוק באותו מקום - האינטרנט טס. בנוסף ניסיתי לחבר את החדש עם כבל באופן ישיר לראוטר וזה עדיין לא זז. מה שאומר שזה כנראה משהו במחשב ןלא באינטרנט... השאלה היא מה יכולה להיות הסיבה? בדקתי האם הכרטיס רשת הותקן כמו שצריך ונראה שכן.. (בmanage על my computer הוא מראה אותו ואומר שהוא הותקן כמו שצריך) אני כרגע מנסה להתקין עדכונים לwi…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by uzana2004,

שלום לכולם.. הבעיה היא ככה: כאשר אני משכיב את המחשב אז הוא לא נתקע אך כאשר הוא עומד רגיל הוא נתקע,מה שגורם לי להבין שהמאוורר לא מהודק למעבד... האם יש דרך להדק את המאוורר למעבד?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by just_me,

בוקר טוב ל HWZONE ולגולשי פורום תמיכה בפרט לפני כמה ימים נתקלתי בבעיה לא קלה במחשב המחשב סירב לעלות, הנורה של ה HDD לא הגיבה, לא היו ציפצופים, והמסך נשאר במצב STANDBY מה שכן המאווררים עבדו ואפשר היה לשמוע את ההארדיסק מופעל. כצפוי מיד התחלתי בתהליך מציאה ובידוד הבעיה ניתקתי הכל מהמארז חוץ מהחשמל כמובן... - המחשב עדיין לא עלה איפסתי ביוס - המחשב עלה אך זה היה חד פעמי, לאחר הריסט הוא שוב מת נתקתי סטיק אחד של הזכרונות מתוך ה 2 שיש לי וגם את ה DVDROM (זה בארך כל מה שאפשר לנתק כבר) המחשב עלה בצורה ממש יפה וללא שום בעיות! חשבתי הבעיה אולי ב DVDROM אז השארתי אותו מתונק והחזרתי את הזכרון שהסרתי מקודם המחשב עלה אך היה לי מסך כחול המראה על בעיית חומרה - מהסוג הנפוץ כאשר יש בעיה בזכר…

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  12. זאת התמונה... למה לעזאל הכונן מופיע לי ככה? האם זה מפריעה לCACHE שלו ולכן אני מקבל הודעת כזאת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=261425.0 עדיין לא מצאתי פיתרון אחרי שורה של פעולות... תודה!

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  13. Started by The TrCkeR,

לפני כמה ימים קנית מחשב חדש מKSP. מפרט (רק החלקים החשובים): AMD 3000+ winchester GA8NF-9 MOBO video card XFX Geforce 6600 GT PCI-E HEC PSU 475w. כשאני מריץ על המחשב CSS משחק קצת ויוצא ממנו, מופיעה לי הודעת שגיאה של NVIDIA שאומרת שהכרטיס מסך לא מקבל מספיק הספק, ושצריך לבדוק אם החיבור מתח על הכרטיס מסך מחובר, ולבדוק שהספק מספק מספיק כוח לכרטיס מסך כדי שיפעל. כתוצאה מכך, כתוב לי שמהירות כרטיס המסך מורדת בכדי לווסת את ביצועי כרטיס המסך בהתאם להספק הכוח שהוא מקבל. בהתחלה, כשקניתי את המחשב, היה לי ספק כוח ג'נרי 400W שאיתו המחשב עשה את אותה הבעיה. אז הלכתי לKSP וקנית את הספק של HEC עם 475 וואטים אך זה לא עזר, נשארה אותה הבעיה. על הלוח לא מצאתי כל שקע לחיבור מולקס כתוספת מתח. כת…

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by acab,

המחשב לא עולה. המאוורר במארז מסתובב לחצי שניה כשפותחים את המחשב, אבל אחרי רגע זה נפסק ושום דבר לא עולה בכלל. מה זה יכול להיות?? באתי לפרק משהו בלוח אם ואז התחרטתי, החזרתי את הכל וזה מה שקרה. בהתחלה היה ריח של שרוף או משהו כזה לכמה שניות...(בפעם הראשונה שניסיתי להפעיל את המחשב וקרה מה שכתבתי) זה יכול להיות קצר או שמשהו נשרף? הוספה חשובה: נראה לי שיש כבל אחד שבהתחלה לא חיברתי במקום הנכון, ואז שמתי כבל אחר במקום הזה ונראה לי שעכשיו זה נכון. ככה הפעלתי את המחשב בפעם הראשונה כשכבל אחד לא במקום הנכון (לא בטוח, אבל סיכוי טוב שכן). למה זה יכול לגרום? אם משהו נשרף, נראה לי שזה הלוח אם, כי נגעתי בדברים שקשורים לזה. מה אתם אומרים? תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  15. Started by topcat115,

יש לי בעיה בדיסק קשיח של חברת Seagate, כשהוא מחובר למחשב אחרי כמה זמן המחשב מתחיל להתקע. יש עליו אחריות אבל הבעיה שקניתי אותו במרדנית שפשטו רגל, אני לא יודע מה לעשות.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי, הבעיה שלי כמו שכתבתי - אין תגובה מהמסך, שומעים שהמחשב נדלק (מאוורים עובדים,רעש של כונן דיסקים ואורות) אך אחרי כמה שניות הוא נודם, ויש רק רעש מהמאוורר. השאלה שלי היא האם זה סימפטום של כרטיס מסך תקול? כי לפני שנה היו לי בעיות על הכרטיס מסך , בהתחלה כל מיני ארטיפקטים עד שפעם אחת החשב נתקע והפסיק לעלות (על המסך היו מופיעים פסים אפורים או משהו) אז אפיתי את הכרטיס שלי והוא חזר לעבוד כמו חדש שנה שלמה, עד עכשיו שהופיעה הבעיה. האם זה נשמע לכם גם הפעם כמו בעיית כרטיס מסך? - במקרה הזה אני אנסה שוב לאפות אותו. אך אם לא וזה נשמע כמו רכיב אחר, חבל לי לעשות את זה כי זה יכול להשפיע לרעה נראה לי... מה אתם אומרים? (אני על לפטופ VOSTRO 1500 בן 5 עם כרטיס מסך 8600M GT) תודה!

• 5 תגובות
    • 8.2k צפיות
  17. Started by sdfzxc,

שלום, אני כבר בערך חמש שעות משחק פינג פונג בין ההארד דיסק הקודם שלי לנוכחי ומנסה דברים שונים ללא הועיל.. אני ממש אודה למי שיפתור לי את הבעייה. אז ככה: יש לי לוח אם ישן עם חיבור IDE, ועד עכשיו היה מחובר אליו HD עם חיבור IDE. קניתי HD חדש עם חיבור SATA, ומתאם SATA ל IDE כדי שאוכל לחבר אותו ללוח אם (שוב, לוח אם ישן עם חיבור IDE ולכן יש צורך במתאם). אני מעונין להחליף לחלוטין את הHD הקודם, כלומר להוציא אותו מהמחשב. הבעייה היא שהBIOS (ולכן גם ההתקנה של הXP) לא מזהה את הHD. דגם הלוח אם: Gigabyte GA-8S648(-L אתר היצרן: http://tw.giga-byte.com/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=1680 ככה חיברתי: הHD סאטא מחובר למתאם עם כבל סאטא, והמתאם מחובר ללוח אם, ובנוסף המתאם מחובר…

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  18. מה יכולה להיות הבעיה וכיצד פותרים אותה? המחשב חדש ועדיין באחריות

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  19. Started by dulin,

כל פעם שאני מדליק את המחשב אחרי שרשום ברוכים הבאים של וינדוס המסך ניכבה,כאשר אני מדליק דרך SAFE MODE הכל עולה,אם אני מנסה להיכנס דרך VGA MODE המחשב עושה ריסט יש על המחשב עוד וינדוס (שדרכו אני ניכנס עכשיו) ובו הכל בסדר . כאשר הסרתי את דרייבר של כרטיס מסך ואז עשיתי רסטרט ובנקודה הבעיתית המחשב עשה ריסט בעצמו כאשר ניסיתי לעשות עידכון לדריבר הופיע לי שגיה שלא ניתן לעלות תוכנות מסוייות מהדיסק ולא עלה הדיסק מה עוד ניתן לעשות :'( תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  20. אז ככה, קניתי לפני איזה שנה כרטיס פוסטקארד עם 4 ספרות דיגיטליות, הגיע איתו איזה חוברת קודים קטנה שלא הצלחתי לפענח אותה (והספיקה ללכת לאיבוד מאז) קניתי את הכרטיס במטרה להפסיק "לנחש" מה קורה כל פעם שיש צפצופים או מסכים שחורים בתקווה שזה יראה לי בדיוק מה להחליף אבל אני פשוט לא יודע איך להשתמש בדבר הזה... יש מישהו בעל ניסיון שמוכן לשפוך קצת אור על הכרטיס הזה? הוא מחליף קודים כמו משוגע ואני לא יודע מה זה אומר אף פעם! יש לי עכשיו מחשב שפעם בתקופה מחליט שהוא לא עולה עד שלא מוציאים ומחזירים את הכרטיס מסך שלו... אני מנסה לגלות תבעיה עם הפוסטקארד אבל אין לי מושג איך להתקדם עם זה... אשמח לשמוע קצת פרטים ממישהו שמשתמש בו...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by AdiD,

שלום, יש לי ווינדוס 7, אין לי מסך רחב, המסך שלי זה 17 אינצ', אני אמור להיות על 1170x936, אבל אין את זה באפשרויות אז אני על 1280X1024 אבל זה לא נוח כי הכתב והסמלים קטנים יחסית, יש אפשרות להוסיף אפשרויות נוספות? כי כל מה שיש שם לא מתאים חוץ ממה שאני עכשיו .

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  22. Started by BENNYL66,

לוח אם חדש חובר זיכרון ומעבד תקינים לפעמים נדלק ל שנייה ונכבה ספק הוחלף ונבדק במחשב תקין CMOS בוצע המחשב נדלק אבל לא נשמע ציפצופי שגיאה מותקן רמקול זה לא המחשב הראשון שהרכבתי כרטיס מסך מובנה Asrock h61m-dos

• 9 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. Started by oziz_2,

הי, בזמן האחרון אני לא מצליח לשחק משחקים ,מכחוון שאחרי 2-5 דק' מהרגע שהמשחק עולה המחשב כבה. אני מניח שזה בעיה אולי בכרטיס מסך,יש לי את המחשב המון זמן ומעולם לא עשה בעיות כאלו. בנוסף אני רואה כל מיני נקודות צבעוניות זוערות על המסך לפני שהמחשב נכבה. יכול להיות שזה בגלל שעשיתי עדכון לדרייבר? האם יש מישהו שיכול לשער מה הסיבה לכך? תודה מראש על העזרה

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  24. Started by haim652,

שלום, יש לי בעיה עם המחשב שהוא נתקע בעומס כשאני נכנס למשחקים כבדים בעיקר. בדקתי אם זהו הכרטיס שלי, החלפתי את הכרטיס שלי לכרטיס אחר (3870) והמחשב עבד מעולה ללא נפילות (כשהוא נתקע הוא מחייב לעשות ריסט, בנוסף לפעמים רואים כל מיני פיקסלים צבעונייים על המסך וכו'), בזמן שעבדתי עם ה3870 שלחתי את הכרטיס שלי בחזרה לחנות בכדי לממש אחריות כי חשבתי שזהו הכרטיס מסך, אך עכשיו שהייתי בחנות ונתנו לי אותו אמרו לי שהם הפעילו עומס על הכרטיס במעדה כל הלילה והכרטיס עבד מעולה, לאחר מכן הם החליפו מחשב והפעילו עליו שוב עומס ועבד להם גם טוב ללא נפליו, ועכשיו שקבלתי את הכרטיס שוב, הבעיה קורת שוב. מדובר בכרטיס מסך מדגם 4870x2 מישהו בבקשה יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  25. Started by jj516,

היו לי 3 HD 40 GB שהיה מחולק ל C ו D 60 GB שהיה מחיצה אחד E ו עוד 40 GB שהיה מחיצה F כולם היו 7200, ואף אחד לא 8 קאש. הציעו לי להחליף את E ו F כלומר 100 GB תמורת 120 עם תוספת תשלום של 220 ש"ח וכך עשיתי. התקנתי את הHD החדש ללא בעיות, ואז התחלתי להעתיק מ E ו F לתוך ההרד דיסק החדש - H. אחרי שההעתקה הסתיימה ניתקתי את שתי ההרד דיסקים (E ו F) וחיברתי רק את ההרד דיסק של ה 40 GB (את C ו D) +ההרד דיסק של ה 120 GB - H. כלומר עכשיו יש לי שתי הרד דיסקים, עם קיבולת של 160 GB, אבל!! לפתא באמצע עבודת WINDOWS, אני רוצה להיכנס להרד דיסק E והוא אומר לי שגיעה של DRIVE IS NOT FORMATED DO YOU WANT TO FORMAT NOW?... אני נכנס ל MANAGEMENT TOOLS ואני רואה שההרד דיסק מתנהג כאילו הוא חדש ורק ע…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.