תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
אחי ברוב כשרונו הרס בפעם האלף את המחשב שלו... לאחר שטיפלתי באחי ניגשתי לטפל במחשב! בקיצור... מופיע לי מסך כחול של WIN XP ובוא רשום: UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME יש מצב שההארד דיסק הלך?? WD 80GB קנינו אותו לפני פחות מחצי שנה... תודה לכל העונה
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מסוג KAPOK 3100. לפני שנה וחצי נשרף לי השנאי ולקחתי שנאי מאבא שלי. אני לא זוכר מה היה המתח והאמפר שלו. השנאי החליפי שלקחתי היה 19V ו 2.4A. גף הוא נשרף היום... אז לקחתי שנאי שיש לי בבית של COMPAQ אבל הוא 16.5V ו 2.6A. המחשב עובד בלי בעיה הוא רק לא מטעין את הסוללה.. (שגם היא כבר מקרטעת). האם אפשר להמשיך לעבוד ככה או שזה ידפוק לי את המחשב? ??? ???
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
איך מוחקים מנקים את ה-ram ..?? האם זה אפשרי ע"י איפוס הביוס (כמו הוצאת בטריה).. הבעייה היא שהמחשב מלא בבאגים וכאן חשבתי שאולי פרמוט לא מספיק והבאגים אולי ישארו (מדובר באוסף קטן ומעצבן של באגים בווינדוס)... אלא צריך לנקות גם את ה-ram... תודה מראש... (אני לא מומחה גדול תתקנו אותי אם אני טועה איפשהו )
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
ללוח אס של אסוס הנה מפרט מEVEREST זה לוח האם שלי -----------------> Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 02/26/2001-VT694X-CUV4X-C-00 Motherboard Name Asus CUV4X-C Front Side Bus Properties Bus Type Intel GTL+ Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz Effective Clock 133 MHz Bandwidth 1067 MB/s Memory Bus Properties Bus Type SDR SDRAM Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz Effective Clock 133 MHz Bandwidth 1067 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type PCI Bus Width 32-bit Real Clock 33 MHz Effective Clock 33 MHz Bandwidth 133 MB/s Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 1 Expansion Slots 5 PCI, 1 AGP, 1 AMR RAM Slots 2 DIMM Form Factor ATX Motherboard Size 20…
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אוקיי מחשב פנטוים 4 עם בעיה קצת מוזרה אף פעם לא נתקלתי בבעיה שהוא רושם יעני ללחוץ F1 שאין מקלדת אבל הוא גם לא מגיב עם אני לוחץ לו F1 המקלדת בסדר ניסיתי גם מקלדת PS2 וגם USB שניהם לא עשו כלום ניסיתי גם לרסט את הביוס גם לא עזר מה לדעתכם הבעיה? תודה
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח וכונן cd ע"ג צמה אחת. אני צריך להוסיף צורב. קניתי צמה נוספת ועלי לחברה ללוח האם. שאלה: האם יש מקום בלוח האם ל 2 צמות (ועוד צמה קיימת לכונן הדיסקטים) ? מה שמות החיבורים ? (כוונתי: primary, secondary, slave) האם זה כתוב ע"ג לוח האם ? איך אני יודע מהו primar, secondar, slave(צריך שיהיו 4 מונחים ל 4 מדיות, מהו המונח הרביעי?) בכדי לג'מפר נכון את הדיסק הקשיח ? מישהו יכול לענות לי על שאלותי ? לינק למדריך קיים ? תודה
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום התקנתי היום את הכרטיס powercolor theater 550 pro, אבל חוק מרפי שוב צץ לו וקיימת בעיה, אחרי ההתקנה אין תגובה ואין בכלל התייחסות, לכרטיס, התוכנה שמגיעה עם הכרטיס בכלל לא מזהה שיש כרטיס טלויזיה (התוכנה לא הדרייבר!) וניסיתי להוריד דרייבר מהאינטרנט ועדיין ללא הצלחה, לבסוף הסתכלתי למנהל ההתקנים וראיתי את הקטע הזה שכנראה גורם לבעיה, ניסיתי לבטל כמה שיור התקנים לא שימושיים (מצלמת אינטרנט וכו') אבל עדיין לא הצליח. וברוך השם המחשב שלי מספיק חזק לדעתי לאכול את הכרטיס הזה. מה לדעתכם אפשר לעשות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-
-
עדכון בסוף דף ראשון נא לשים לב ההודעה המקורית: המסך נכבה שהXP עולה כי שמתי קצב רענון גבוה מידי אני מצליח להגיע למצב בטוח, אבל מה עושים שם בשביל להחזיר לרזולוציה\קצב רענון נמוך יותר תודה רבה לכל העוזרים אני כרגע במחשב השני וזה מה זה לא נוח! באסה לייייייייייי
-
- 8 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הגעתי הביתה, עשיתי UNINSTALL ל-ATI DRIVERS כיביתי את המחשב, הוצאתי את ה-7200AIW, הכנסתי את ה-9600XT והפעלתי. הורדתי מ-ATI את הדרריברים של 4.7 והתקנתי... המחשב עלה , נראה נורמלי, ובעת ניסיון להתקין WDM זרק מסך כחול (WIN2K)... :-X למה לעזאזל הוא מתקין WDM? זה הרי רק לכרטיסי AIW או VIVO לא? והחדש לא כזה ... טוב נכנסתי ל-SAFE MODE, הסרתי הדרייברים, הרצתי DRIVER CLEANER, איתחול, התקנה 4.7 ו.... שוב מסך כחול .. מצב בטוח, הסרה, איתחול, חיפשתי ומצאתי מישהו שאמר שיש לו אותה בעיה(בערך) עם 4.7 אז הורדתי 4.5 אבל בדיוק אותו דבר, מנסה להתקין, איתחול, מחשב מזהה, מתקין WDM ומסך כחול ??? ... טוב, שוב כל תהליך ההסרה והניקוי .... ניסיתי 3.5, לא עבד בכלל, זרק איזה ERROR מוזר .... ואז…
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב לתיקון עם לוח של ASUS מדגם P4S533-MX. כשמפעילים את המחשב, הוא עולה, עושה את הצפצוף הקצר הראשוני שמראה שהכל תקין, וישר לאחר המסך הראשוני של הרצת הזיכרון וכו', המחשב קופץ לביוס. כשמנסים לשמור שם הגדרות ולעשות ריסט למערכת כדי שהיא תעלה אז המחשב פשוט מרסט את עצמו ועובר למצב שהמחשב נשאר דלוק, אין את הצפצוף הקטן של ההתחלה, והמסך לא נדלק וכלום לא מגיב... וגם ככה זה בד"כ שהמחשב עובד רק פעם ב2 הפעלות בערך.. (הפעלה אחת תקינה עם קפיצה לביוס וזאת שאחריה תהיה בד"כ אחת שהמסך לא נדלק וכלום לא מגיב עד הכיבוי והפעלה מחדש..). אמרו לי שהלך הצ'יפ של הביוס.. אני חשבתי לנסות פשוט לצרוב ביוס אחר ללוח ולראות אם זה יעזור.. מה אתם אומרים? יש רעיונות? נ.ב. המעבד נבדק על המערכת שלי ונמצ…
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מזמן, מעבד ,6300 לוח DS3, זיכרון של 677 PQI 1024 וכרטיס מסך של ATI X1600. התקנתי מערכת הפעלה winXp SP2 עם כל העידכונים. המחשב לפעמים מחליט לבצע ריסט פיתאומי לאחר שהוא קופץ לשנייה למסך כחול שכתובה בו הודעה שמערכת ההפעלה יצרה שגיאה וכדי למנוע תקלה בחומרה מתבצע ריסט (המסך הזה מופיע בדיוק לשנייה ולכן אני לא מספיק לקרוא את כל ההודעה). בנוסף לכך המחשב גם נתקע לפעמים, כלומר אני נאלץ לבצע ריסט ידני. רציתי לדעת אם אני יכול לבצע איזו בדיקה שתברר לי את המצב של המחשב, אם כל החלקים תקינים, ואם כן אז איזה תוכנה יכולה לעשות לי את זה. רציתי לדעת גם איך אני יכול לשלול את העובדה שמדובר במערכת הפעלה לא טובה, למרות שעבדתי איתה על המחשב הקודם שלי בלי בעיות מיוחדות.
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
מישהו פעם הצליח להפעיל מצלמה באיסיקיו?!!? יש לי מצלמה ואני רוצה להפעיל אותה באיסיקיו ובחיים לא הצלחתי מותקן אצלי כל מה שצריך flash וכל השטויות אני רואה תמונות של אחרים שאני מפעיל מצלמה זה מראה לי את עצמי בצד כמה שניות וכותב לי שיחת הוידאו נותקה ולצד השני שקיבל את המצלמה זה כותב מתחבר וכלום לא קורה
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה בעיה אבל נירא לי אם אני זוכר טוב בהתחלה שהביאו לי את הכרטיס מסך לא היה לי שום כתם צהוב בבדיקת הארכיפקטים. עכשיו יש לי ככה: מה אתם אומרים יש לי בעיה בכרטיס מסך? או שזה בסדר אם יש כתמים צהובים?
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום. לפני חודש הזמנתי מ-KSP מחשב עפ"י המלצות מ-hwzone, אשר כולל: מעבד: Intel Conroe E3600 לוח אם: Abit AB9 זכרונות: Corsair 667Mhz 1GB * 2 ראשית, רצוי לציין שבתחילה הזמנתי זכרונות של Twinmos, אך מ-KSP נמסר לי שהזכרונות היחידים שעובדים עם הלוח אם הם מסוג Corsair ו-Starex. לפני שבוע קיבלתי את המחשב הישן, התקנתי windows ואז החלו בעיות של מסכים כחולים וכולי. נכנסתי ל-Google ורשמתי "Abit AB9 problems", ומסתבר שלא רק לי יש את הבעיות האלו. הבאתי את המחשב ל-KSP, הם הורידו לי את המהירות של הזכרונות מ-667 ל-533, אך כשחזרתי הבייתה הוא שוב לא עבד טוב. כעת המחשב שוב אצל KSP. השאלה שלי היא האם באמת משהו לא בסדר עם הלוח הזה, ואם כן, איזה לוח כדאי לי לקחת במקומו? (מ- KSP). תודה ויום טו…
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי צורב סוני מדגם CRX225A בערך כ-3 וחצי,משום מה בשבוע וחצי האחרון הוא לא ממש מגיב,הוא לא מצליח לצרוב על שום דיסק שניסיתי (CD-R) וגם לא מצליח לקרוא דיסקים,יש לציין שהוא מזוהה ע"י הווינדוס ואפילו בדקתי את הכונן פיזית ואת החיבורים והכל נראה תקין. מה יכולה להיות הבעיה של הצורב? תודה מראש על כל עזרה שתבוא
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
פתאום היום שבאתי המחשב עלה כאילו משהו עשה לו ריסטרט עכשיו בהמשך היום המחשב הציג לי מספר פעמים תהודעה הזאת http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/n/i/r/n/i/r/n/i/r/n/i/r/n/i/r/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200311281355077279/200603071517237905/untitledssdsd.JPG שהובילה לריסטרנט כעבור דקה מה זה יכול להיות?
-
- 12 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, לאחר התקנת WIN98 מחדש על מחשב נייד. אני לא מצליח לבצע סנכרון של מכשיר הנוקיה עם המחשב דרך אינפרא אדום. אני מקבל הודעת שגיאה IrSocket API coused an error. אשמח לקבל עזרה , רוי
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, צרבתי על מדיה רב פעמית (CD-RW) קובץ וכנראה שהצריבה אינה תקינה ועקב השגיאה לא ניתן למחוק את המידע שעליו. בעזרת תוכנת ISOBUSTER אני יכול לקרוא את תוכן הדיסק אבל לא ניתן לבצע פורמט איתה. אם אני נכנס ישירות לכונן של הצורה אני מקבל הודעה שאין מדיה. פעם קרה לי מקרה דומה ולאחר מס' נסיונות הצלחתי לפרמט את הדיסק ולהישתמש איתו שוב. *** יש תוכנה שמיועדת לביצוע פורמט 'חזק' עבור מדיות רב פעמיות ? **** תודה.
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
לפעמים אחרי מעט זמן (דקות), לפעמים אחרי הרבה זמן (שעות) לפעמים גם שכאני בתוך ה-BIOS. לפעמים מיד אחרי שהדלקתי אותו. הבעיה חזרה על עצמה גם שהוצאתי את כל הכוננים מהמחשב. ניסיתי גם להעביר את הזכרון סלוטים ולאפס את הBIOS. במעבדה של חנות מחשבים ניסינו להחליף ספק כוח וזה לא עזר. הטכנאי אומר שהוא ראה את המאורר של המעבד מפסיק לרגע לעבוד ואז ממשיך, ושהוא ראה אותו מקרטע. התיאוריה שלו היא שהמאורר מפסיק לעבוד לפעמים, ושהוא מסתובב מראש לאט מדי. התוצאה שהמעבד מתחמם ואז הלוח אם מכבה את עצמו (כדי למנוע נזק). אז זה יכול להיות בעיה בלוח אם שמספק מתח למאורר של המעבד, או בעיה מכנית במאוורר שלפעמים "נתקע" לרגע. אם זה מאוורר אז קל לי להחליף אותו. אם זה לוח אם זה כבר סיפור יותר גדול. לצורך השלמו…
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום! נעלמו לי 2 הכוננים של הדיסקים שעל המחשב ואני לא יודע איך זה קרה ואני לא מצליח להחזיר את זה, בהתחלה חשבתי שאיזה ריסט למחשב יסדר הכול אבל לא..! זה לא עזר ואני דווקא עכשיו צריך להכניס דיסק אני מכניס וכלום כאילו לא עשיתי כלום! אני חייב תשובה מהירה תודה לכול מי שעוזר!
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום רב! רכשתי מחשב חדש עם לוח אם תומך SATA וכמובן שחיברתי לו דיסק קשיח SATA אך משום מה המחשב לא מזהה את הדיסק קשיח. ??? דגם הלוח אם: GA-K8VT800PRO של GIGA BYTE דיסק קשיח של WD אשמח לקבל כל עזרה מעשית ע"מ שאוכל להתקדם ב IDE הדיסק קשיח מזוהה ככה שהוא מוריד את החשש שהוא פגום למי שיש קישורים לתוכנה שתעזור כאן, או משהוא כזה-אשמח לקבל כדי לנסות. בהרבה תודה לכל העוזרים. אלי
-
- 10 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני שובר את הראש כבר כמה שעות לוח אם Ecs P4VMM2 כונן קשיח Western Digital WD400EB 40GB 5400RPM ATA 100 2MB ניתקתי את כל הכוננים, בשביל לבטל התנגשות אם קיימת. החלפתי כבל IDE ועדיין, יוק, PIO MODE מוזר, כשהמחשב עולה, לפני הטעינה של ה-XP, הביוס מזהה את הכונן הקשיח כ-ULTRA DMA5 עם הכבל IDE המקורי, ועם כבל IDE אחר כ-ULTRA DMA2. בנוסף, הכונן קשיח עובד ללא ג'מפור של MASTER / SALVE. כשניסיתי לשים ג'מפר ולהגדיר אותו כ-MASTER הביוס לא זיהה אותו. הורדתי את הדרייברים העדכניים של הלוח אם. ברור לי שלא מדובר בלוח אם האכותי שבשוק...אבל זה מה יש ועם זה צריך להסתדר...דווקא את ה-CDROM הוא מזהה כ-UDMA ואין שום בעיה איתו. הכונן הקשיח עובד ממש לאט, וזה תוקע ממש את ה-XP, מה עוד נשאר לנסות ? המ…
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
קרה לי כבר פעמיים, שהמחשב נכבה מעצמו, ואי אפשר היה להדליק אותו (פשוט לא היתה שום תגובה אחרי לחיצות על POWER) אחרי כמה שעות , פשוט לחצתי על ה POWER שוב והמחשב עובד, כאילו כלום לא קרה. אני מניח שזו בעיה שקשורה בספק, אבל זה ספק חדש של 500W ... מה יכול לגרום לכזה דבר?
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה עם הכרטיס קול שלי ( עושה לי מסכים כחולים ועוד כמה בעיות ) אז קניתי כרטיס קול חדש. הכרטיס קול הישן שלי מחובר ללוח אם ביטלתי אותו בביוס חיברתי תכרטיס קול החדש וחיברתי תכבל הזה שיש לו ל CDROM שאני מפעיל את האונדאוס ושם את הדיסק ההתקנה של הכרטיס קול זה מתקין ואחרי כמה זמן זה כותב לי את השגיאה הזאת : Setup could not detect any Sound Blaster hardware on your system. Please ensure that your Sound Blaster hardware is properly installed before running this Setup pregram. Setup will now exit. למה זה קורה? אין לי עכשיו SOUND במחשב... עם אתה יכולים בבקשה לעזור לי..
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-