עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי 512 RAM במחשב, אבל אחרי הPOST המחשב מזהה רק 417. בדקתי ויש לי כרטיס קול מובנה, ואמרו לי שצריך להגדיר בביוס משהו ואז הRAM יחזור להיות כרגיל. מישהו יודע מה אני אמור להגדיר ואיך? עוד בעיה, חיברתי אוזניות למחשב (של OVANN, אוזניות טובות) ואחרי איזה שבוע החוט של אחת האוזניות נשרף ונקרע, איכשהו. חיברתי עוד אוזניות (של Creative), ושוב אחרי שבוע בערך לא שומעים באוזן אחת. זה בעיה של הספק כוח?

2. Started by mrraz,

אני עומד להחליף מעבד ללוח שלי בין ההיט סינק והמעבד יש משחה (לא מדבקה) איך צריך לפרק? את ההיט סינק תחילה או להוציא את ההיט סינק יחד עם המעבד ואחר כך להפריד? יש לי זיכרונות רעים מהעבר מהיט סינק שהיה מחובר למעבד עם מדבקה ולא רצה להיפרד ממנו.

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  3. בחלק מהמשחקים זה קורה וחלק מהמשחקים עובדים איטי תמונה: http://www.zix.co.il/images/z-1539479911.JPG תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  4. Started by spacedye,

Hello, I am using the Albatron KX18D II motherboard and I have a serious BIOS problem. The normal BIOS is unoperational. When I turn the power on the computer doesnt start. there are no green lightes on the led what so ever and the VoiceGene says from the pc speaker YOUR AGP MY HAVE A PROBLEM. this is not the case, it makes the same warrning even when the AGP and/or the memories are not connected. I tried to clear the COMS severl times with no affect. I tired changing the jumper setting to every option with no affect. Right now I am using the MIRROR BIOS that comes with this motherboard. It seems that the main BIOS has been infected with a virus or something and its comp…

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  5. Started by eater,

יש לי כונן מחשב של seagate שמחובר דרך חיבור חיצוני למחשב. אני משתמש בו לעריכת סרטים. היום שמרתי סרטון בAE ובדיוק קיבלתי התראה שנגמר המקום בכונן ומאז הכונן לא עובד. כשאני מפעיל את הכונן הוא מוצג כמזוהה אבל לא נטען ותוקע את המחשב. אשמח לעזרה בנושא. אגב כוננים אחרים כן פועלים.

6. Started by STi,

שלום חברים, אתמול חיברתי את הכונן הנייד שיש לי, דרך הUSB..סיימתי להשתמש כיביתי דרך המתג של הכונן עצמו (הכונן מחובר למחשב בUSB ויש לו שנאי מתח שמתחבר ישירות לחשמל) אח"כ ניתקתי את הכבל מהשקע, המחשב באותו רגע נתקע, עשיתי ריסטרט ומאז אין תגובה... אין שום ציפצוף, פירקתי את הכרטיס מסך, פירקתי את הזיכרון, כל פעם סטיק בנפרד, הכל, לא מגיב, אפילו הוצאתי את המעבד עצמו...כלום, לא מצפצף, אני חושב שזה הלוח נשרף או משהו מה דעתכם!? הלוח רשום במפרט

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  7. Started by eranisra,

שלום חברים, הלוח אם שלי תומך בחיבור מתאם SPDIF, הזמנתי את המתאם : http://www.ebay.com/itm/NEW-Gigabyte-12CR1-1SPOUT-12-SPDIF-Out-cable-/261132627580?pt=Laptop_Adapters_Chargers&hash=item3cccb7ae7c והקישור לMANUAL של הלוח הוא: http://download.gigabyte.asia/FileList/Manual/mb_manual_ga-b75m-d3h_v1.1_e.pdf אני לא ממש מבין איך לחבר את המתאם, ניתן לראות בעמוד 16 בMANUAL שלחיבור SPDIF_O יש שני פינים ואילו בכבל של המתאם יש כניסה ל5 פינים, האם מישהו יכול בבקשה לעזור?? תודה

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  8. Started by javaabp,

אני רוצה להרכיב לעצמי מחשב, ראיתי מדריכים ביוטיוב שמסבירים איך עושים תזה. אבל,מה שאני רוצה לדעת זה שאני יכול לקחת סתם ספק כוח וסתם לוח אם ומעבד וכו... ולהרכיב או שזה לא עובד כך, וצריך להתאים מא עד ת.

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  9. יש לי מעבד אינטל 3200 מגהרץ ... רציתי לדעת מה הן טמפרטורות המינימום עד מקסימום ! ... דחוף !!!.... טמפרטורות רצויות .. ,לישי

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  10. קבלתי עכשיו הארד דיסק חדש והתקנתי עליו ווינדוס וחיברתי את הישן במקביל. העליתי ווינדוס מהחדש והחדש קיבל את האות E והישן C למרות שהווינדוס פועל מהחדש מה לעשות? אולי זה כי עשיתי QUICK FORMAT לכונן החדש?

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  11. שלום לכולכם יש לי windows XP (כן, עדיין...) את רוב הדיסקים שלי, המחשב מזהה בלי בעיות יש לי 2 דיסקים של שמע (CD Audio) שעובדים מצויין במערכת, אבל כשאני מכניס אותם למחשב אני מקבל הודעה שהדיסק ריק אי אפשר לשמוע אותם בשום תוכנת שמע. בדקתי גם אצל חבר עם Windows 7 וגם אצלו הדיסק נראה ריק. מוכר למישהו? יש פיתרון?

12. Started by bigblue,

שלום לכם. קנית מחשב חדש הרכבתי הכל כמו שצריך הפעלתי אותו רק כדי לבדוק שהכול עובד וכיביתי למחרת באתי להדליק את המחשב ואין תגובה, פתחתי אותו ניתקתי את הכבל חשמל והכל היה בסדר החזרתי את הכבל חשמל ואז המאוורר של המעבד הסתובב איזה 2 שניות והפסיק עדיין לא מותקן כלום על המחשב, מגיע חשמל ללוח - האור בלוח דולק בדקתי מה קורה פה ???

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  13. Started by dids22,

יש לי אותו כבר איזה 4 שנים wd 40g הקיצר לפני כמה זמן עשיתי לו פרמוט ולקח לי איזה שעה לפרמט אותו וזה רק 40 גיגה מה נראה לכם?

14. Started by thedarkman,

שלום יש לי מסך Samsung T220. יש לי Windows 7 32 bit. הדלקתי את המחשב והוא נדלק אבל המסך פתאום רשם למעלה ANLOG ואז DIGITAL ואז נכבה ואז אמרתי את זה לאבא שלי והוא אמר שיש בעיה עם המגעים אז הוא הזיז טיפה את הכבלים של המסך ופתאום המסך נדלק. היום באתי להדליק את המחשב וזה עשה לי את אותה בעיה ואז ניסיתי לעשות את מה שאבא שלי עשה ופתאום המסך נדלק אבל הוא הגיע לאן שטוען את הווינדוס ואז פתאום היה מסך שחור כאלו הוא לא הגיע לברוך הבא ואז הדלקתי שוב את המחשב והפעלתי את הווינדוס במצב נורמאלי וזה עשה לי עוד פעם מסך שחור ואז כיביתי את המחשב וניסיתי להדליק אותו שוב ועכשיו המסך לא נדלק בכלל . מה אני אמור לעשות כדי לסדר את הבעיה ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  15. שלום המפרט של המחשב שלי הוא: לוח אם: asus M2NPV-VM מעבד: AMD athlon 64 x2 3800+ 2000MHz זכרון: 2048MB DDR2 כרטיס מסך : NVIDIA Geforce 7300GT הארדיסק : WD 160GB קיים ספק 500HZ וגם צורב DVD רציתי לשאול מה אני צריך כדי להפוך את המחשב ל media center והאם כדאי? איזה חלקים כדאי לקנות מיד שניה או חדש והאם כדאי? נדב

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  16. התקנתי ווינדוס חדש הרגע עם כל הדרייברים והכל ובאתחול הראשון פתאום יש מסך כחול סתומרת כשל חומרה ובום ! ריסטרט ... מה זה לעזאזל ??? ואני מנסה להתקין ווינדוס שוב והוא לא מותן לי לבחור תכונן ssd ...רושם אין אפשרות להתקין כי שמור למחיצה gpr .... עזרה דחוף!!!

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  17. אני מדליק את המחשב, הכל עובד, מסכי התתחלה, ואז עולה המסך שמראה שהוא טוען את ה- Windows. לאחר מסך הטעינה של ה Windows המחשב נכבה ונדלק שוב.. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בהבנת הבעיה ופתירתה. Aviko

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  18. אז ככה מיפרט: מעבד e8400 9800gtx+ 4gb ram wd 500gb aaks corsiar 550wtt nzxt tempest אז ככה אני משחק ב overlord2 החדש יש מידי פעם תקיעות נניח אני הולך ופעם ב השחקן כזה מקרטע המשחק מקרטע לכמה שניות וממשיך,גם ב god fuather 2 זה קרה מתי שהיסתובבתי המכונית היה כמו קירטוע והמשיך,אותו דבר ב x men מידי פעם היו קירטועים ואז המשחק המשיך כרגיל,גם crysis שאני משחק על high עם הרזולוצייה שציינתי יש תקיעה לשנייה מתי שמיסתובבים וממשיך! גם ב וורהד אותו דבר כרטיס מסך במאמץ על 68 מעבד במאמץ על 50 שתי הליבות הארד דיסק על 43 לוח על 36 aux 42 מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  19. חברים ... יש לי בעיה חמורה במחשב ה"נכה" שלי....אז ככה יש לי מחשב P3 866 מגה הרץ ..256 זכרון (3 כרטיסי זכרון -1 64 במהירות 100 הרץ ועוד 1 של 64 גם ב 100 הרץ והשלישי הוא 128 מגה שפועל ב 133 הרץ) .לוח אם של ASUS דגם TUV4X .הארד דיסק של MAXTOR 80 גיגה 8 מגה באפר ... וכרטיס מסך של ASUS G FORCE 2 GTS DELUX V7700 .!! אז ככה לפני כ 4 חודשים קניתי הארד דיסק(80 גיגה) ולפני שנה בערך קניתי ספק למשחב אחרי שהספק הקודם שלי נשרף! במשך כחצי שנה היו לי בעיות בהרד דיסק הקודם שלי 20 גיגה הבעיה הייתה שהוא מתנתק לי כל הזמן -ולכן חשבתי שיש בעיה בהרד דיסק...לכן קניתי הארד דיסק חדש והוא היה בסדר ואני לא ממש זוכר שהיו לי איתו בעיות ! אך לאחרונה גיליתי כי הספק הוא דפוק (של P4) ושל חברה שלא קשורה לע…

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  20. Started by pop,

שלום! intel dg31pr g31 express chipset לוח חדש,בבדיקה הראשונה שביצעתי נכנסתי ל-advenced hardware monitoring והמחשב קפא לאחר מספר שניות, איתחול לא משפיע,רק כיבוי והפעלה מחדש. כך כמה פעמים. אין שום בעייה להכנס לכל המסכים האחרים בביוס. התקנתי Vista Home Basic והכל עובד יפה... תגובות בבקשה,תודה

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  21. Started by WarSoul,

שלום , יש לי בעיה במחשב שאני לא יודע מה היא , המחשב נתקע בהפעלת הוינדוס , יש לי מסך שחור בהפעלת המחשב והמחשב לא עולה , יש לי מסך שחור וכחול אם הודעת שגיעה בהפעלת משחקים . היום המחשב לא רצה לעלות וכל פעם אמר מאתחל מערכת הפעלה וזה לא העלה את הוינדוס . העלעת מערכת ההפעלה והתוכנות לוקחת יותר מידי זמן . בימים האחרונים הבעיות שרשמתי נהיו תכופות יותר . המחשב בן שנתיים וחצי , החומרה : מעבד : quad core intel core i5 750 3166 mhz לוח-אם : gigabyte ga-p55m-ud2 כרטיס מסך : ati radeon hd 5800 זכרונות : 4 ג'יגה . ספק : corshair 650 W עשיתי ניקוי אבק למחשב וניסיתי לבדוק אם יש משהוא שנראה פגום בלוח אם , לא מצאתי שום דבר שנראה לא תקין . הייתי רוצה לקבל עזרה לגבי מה אני יכול לעשות ? אני…

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  22. Started by fp581,

היה לי טראיל של 30 יום והוא ניגמר ואני לא יכול להיכנס למחשב אם אני לא מאמת את הוינדוס יש משיהו לעסות? יש לי home] זה מה שהוא נותן לי שאני מנסה ליפתוח את המחשב http://up29.siz.co.il/up3/yh2jzeymxmjy.jpg http://up13.siz.co.il/up1/hzmzgjmjjfzi.jpg (הוא גם לא נותן לי לעסות אקטיוציה זה אומר שהוא לא מצליך) אם יש דרך שאני יוכל להיכנס למחשב ולגבות את הקבצים

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  23. Started by SHARO21,

כלומר מאחל מחשב ומתחיל את C...... ולוחץ על Enter שיהיה פורמט ולא מגיבה לפורמט ומחכה שמגיע לחלונות ומקלדת ועבכבר עדיין עובדים אני טכנאי מחשבים וזה קורה לי הרבה מחשבים כאלה אולי לוח אם לא טוב או מה?ענה תעזרו לי מזה.........

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  24. Started by Zelig,

לפעמים אחרי מעט זמן (דקות), לפעמים אחרי הרבה זמן (שעות) לפעמים גם שכאני בתוך ה-BIOS. לפעמים מיד אחרי שהדלקתי אותו. הבעיה חזרה על עצמה גם שהוצאתי את כל הכוננים מהמחשב. ניסיתי גם להעביר את הזכרון סלוטים ולאפס את הBIOS. במעבדה של חנות מחשבים ניסינו להחליף ספק כוח וזה לא עזר. הטכנאי אומר שהוא ראה את המאורר של המעבד מפסיק לרגע לעבוד ואז ממשיך, ושהוא ראה אותו מקרטע. התיאוריה שלו היא שהמאורר מפסיק לעבוד לפעמים, ושהוא מסתובב מראש לאט מדי. התוצאה שהמעבד מתחמם ואז הלוח אם מכבה את עצמו (כדי למנוע נזק). אז זה יכול להיות בעיה בלוח אם שמספק מתח למאורר של המעבד, או בעיה מכנית במאוורר שלפעמים "נתקע" לרגע. אם זה מאוורר אז קל לי להחליף אותו. אם זה לוח אם זה כבר סיפור יותר גדול. לצורך השלמו…

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  25. Started by kEv,

שלום, נתנו לי לוח אם כדי שאני אבדוק אותו... אני שמתי זכרון וחיברתי את החוט PWR ככה שאני אוכל להפעיל אותו בלי שום דבר אחר(RESTART LEDS..) עכשיו אני חיברתי את ההרמקול הפינימי... כאשר אני לוחץ אל הכפתור המאוורר של המעבד מתחיל לעבוד... אבל...!!! שום דבר לא עולה על המסך ואין ציפצופים... נ.ב הלוח בחוץ כלומר לא מוברג פשוט רציתי לבדוק אותו... מה זה יכול להיות?? הלוח פגום? מעבד? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים