עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Davidmag1,

אני מתעסק עם המחשב אני על OC ופתאום המחשב נכבה הדלקתי מחדש ועוד פעם כבה לאחר כמה דקות, ביטלתי את הOC ואחרי שעה המחשב שוב נפל עשיתי בדיקה עם OCCT וכלום לא קרה רק אחרי שעה הייתה הנפילה. מישהו יודע למה אולי? ודה

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  2. פשוט לא מגיב תקע באופן פתאומי בדר"כ זה קשור לאקספלורר הוא לפעמים לא מפעיל אותו חושב יותר מדי זמן וכו' ונתקע אבל זה לא חייב להיות אקספלורר זה בכלל נתקע וזהו . עכשיו אני בדקתי את החום זה 40 מעלות ככה.. המחשב הוא ישן cpu intel p4 1.6 mhz northwood מה יכולות להיות הסיבות ? חם לו מדי -משכה טרמית? באג בוינדוס? בעיה בזיכרון?

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  3. Started by יוליוס,

יש לי מחשב חדש. היום עבדתי עם המחשבון , וכעת לא ניתן לפתוח . לוחץ ולא מגיב . מה ניתן לעשות ? גם איפוס והסרה לא עזר. הסרתי ולא מצליח להתקין מחנות האפליקציות . לוחץ ולא מגיב

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  4. Started by -ox-,

בזמן האחרון התחילו לי ריסטראטים ( REBOOT) פיתאומיים רק כשאני יוצא ממשחקים , בהתחלה זה היה קורה פעם בכמה זמן עכשיו זה כבר קורה בערך 3 פעמים ביום, כשאני יוצא מ UT2004 , ובעוד כמה משחקים עם גראפיקה חזקה .. בדקתי טמפ' הן עדיין בגבול הנורמאלי/סביר כמו שהיו תמיד.. יש לימישהו מושג ממה הבעיה יכולה להגרם? המפרט בחתימה.

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  5. Started by vxvc,

יש לי וינדאוז 98 וההסידרום לא עובד לי כל דיסק לא משנה אם צרוב או לאהסידרום קורא אני נכנס לסידרום מתקין מהו אבל באמצע פתאום מופיע מסך כחול שהסידריום עשה שגיאה ככה תמיד למרות שהחלפתי כבר סידרומים וגם כבלים IDE שום דבר לא עוזר יכול להיות שזה לא מוגדר טוב בביוס לא ידוע בבקשה עזרו לי

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  6. אז הסיפור שלי הוא ככה: יום אחד המחשב הישן שלי עשה לי מסך כחול בכל פעם שהדלקתי את ווינדוס וכתב הודעות שגיאה,עד היום אני לא בטוח אם זה בגלל וירוס מסויים או בעייה כלשהי.... חיברתי את ההארד דיסק הזה שעליו מותקן אקספי (40GB)להארדיסק עתיק של 800 מגהבייט שעליו היה ווינדוס98 ששם קבצים מסויימים ניקראו רע משהו כמו 10 ג"יגה לקובץ של 5 מגה. עכשיו קניתי מחשב חדש וחיברתי את ההרד דיסק המדובר (40GB למחשב החדש, סילקתי וירוסים אבל עכשיו מופיעה בעיה הפוכה - קבצי MP3 שאמורים לתפוס 13 מגה תופסים רק 32KB וניגמרים תוך שניה. המצב הזה קשה בשבילי כי אלו קבצים נורא חשובים בשבילי שלהשיג אותם מחדש יקח לי חודשים וזמן שאין לי בגלל שאני חייל. ניסיתי תוכנות שיחזור כמו RSTUDIO אשר קראה את הקבצים שוב באותו…

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  7. Started by Evgeni,

שלום, הרכבתי את המחשב שמתואר במפרט. לאחר הדלקה, המחשב מבצע restart לאחר מספר שניות פעם אחת ולאחר מכן לא ניתן לראות דבר במסך. המאוררים פועלים, LED הבקרה הירוק שעל לוח אם דולק ו LED הכחול שמסמן את פעולת הדיסק הקשיח של הדיסק הקשיח נדלק ונכבה לאחר מספר שניות. מישהו יודע איפה לחפש את הבעיה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  8. ואז יש לי 1 גיגה במקום 2 מה שאני עושה זה מכבה אותו ולוחץ על הכרטיסי זכרון ואז מדליק ואז זה קורא את שתיהם ניסיתי כמובן להוציא ולהכניס שוב אבל זה לא עוזר נראה ששתיהם יושבים טוב אבל זה קורה מאיזו סיבה השאלה היא אם סביר שהלוח אם מתחיל להתפגר או אחד הזיכרונות יש לי סטיק ממישהו של 1 גיגה גם אבל לדעתי זה חברה אחרת אם שעון אחר שווה לעשות משהו בנידון?

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  9. Started by elc,

שלום, יש לי לוח אם אותו רכשתי לפני כשנתיים וחצי של פוקסרון פנטיום 4 עם כרטיס מסך מובנה. השגתי כרטיס מסך nvidia 5200 הכנסתי אותו לסלוט שלו הדלקתי את המחשב ואז הוא נותן מספר ציפצופים מהירים וזהו לא עולה כלום! רק המאוורים פועלים. לא הבנתי בדיוק מה קורה? הכרטיס לא מתאים או שאולי זה בגלל הכרטיס מסך המובנה ? (שנכון לעכשיו אני צריך להשתמש בו בעל כורחי). הבנתי שצריך להגדיר משהו אפשר לעבור שלב שלב ? לעזרתכם!! תודה ** אני חייב לציין שהייתי בחברת מחשבים אחת שהכניסה לי nividia 5700 וזה עבד , אין לי מושג איך הם עשו את זה , בכל מקרה לא קניתי מהם כי המחיר שהם רוצים עבורו לא משתלם לי בכלל.

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  10. Started by michabb,

מחשב DELL נייח עם XP (די חדש)משמש לגיבוי.לא מחובר למסך באופן קבוע.(מתחבר אליו ב-RDP). משום מה מידי כמה ימים כבה מעצמו. מה יכול לגרום לו להיכבות מעצמו? האם חוסר החיבור למסך יכול לגרום לכך? תודה מראש למשיבים.

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  11. Started by Red Fox,

טוב, אז ככה, הבעיה שלי היא כזו: יש לי במחשב DVD (הכונן הוא 48X12) והוא עבד טוב מאוד (ועדיין עובד...) הבעיה היא - שכרתי סרט (Resident Evil) ומשום מה ה-DVD לא קורא אותו (כאילו, הוא טוען וטוען וטוען עד שבסוף נדלקת הנורה שליד הכונן, ולא נכבת עד שמוציאים את הדיסק). בדקתי עם המוכרת את ה-DVD בחנות והוא עבד טוב מאוד. בדקתי DVD אחר שיש לי בבית (יצפאן) והוא עובד מצויין. למישהו יש מושג למה זה קורה, ואיך אפשר לפתור את זה? אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי. בתודה ובצפייה לתשובה, Red Fox.

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  12. Started by Leead,

שלום לכולם, שאלה בנוגע לשדרוג RAM למחשב קיים הלוח אם הוא MSI Z87-G45, וזכרון מסוג G.SKILL 2x4GB 1600C9D-8GAB, כלומר 2 סטיקים של 4 ג'יגה כל אחד (והמעבד i5-4670K למקרה שרלוונטי) אני רוצה לשדרג ל-16GB, אז חשבתי להוסיף סטיק של 8GB (משהו בסגנון הזה שנמכר בסביבות ה-200 ש"ח בארץ) אשמח להסברים והמלצות בנושא כיוון שאין לי שמץ איך התזמונים השונים או ההרכב השונה של 3 סטיקים משפיע על הביצועים, כל מה שאני יודע זה שנמאס לי להיות עם 8GB RAM עריכה: ייתכן והפוסט בקטגוריה לא נכונה, אם כן אשמח אם תעבירו אותו או תמחקו ואפתח מחדש.

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  13. Started by assafz,

שלום אני רוצה לחבר כרטיס מסך שפירקתי ממחשב ישן למחשב ישן אחר ואני לא יכול לחבר כי אין לו חיבור מתאים ללוח אם. מה אני יכול לעשות? (חוץ מלא להשתמש בו) אם אני לא אוכל להשתמש בו, האם אוכל לחבר טלוויזיה ליציאת מסך מחשב?

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  14. Started by משה לורינצי,

מה זה proxy server? מה הוא עושה בדיוק? כיצד אני יכול להשתמש בו? כיצד אני משיג אותו?

15. Started by felixb,

שלום, מדובר במחשב P4 שעליו מותקן WIN XP. לאחר הדלקת המחשב, מתקבלת הודעה על serious system error. מבדיקה ב event viewer של ווינדוס, מדובר על ההודעה הבאה: Error code 1000008e, parameter1 c000001d, parameter2 00000067, parameter3 f87155ac, parameter4 00000000. מה זה יכול להיות? תודה,

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  16. Started by mickycohen,

חברים שלי אני זקוק לעזרתכם יש לי mp3 ופירמטטי את המחשב בזמן הפירמוט עשיתי טעות ופירמטטי גם את הmp3 שלי ומאז אני מחבר אותו למחשב שלי והוא מופיע לי ככונן דיסקים ולא כדיסק נשלף אם אני מנסה לישלוח איזה שהוא קובץ או שיר הוא מגיב בהודעה נא הכנס דיסק לקונן מה עליי לעשות האם פי שלי הוא של חברת uptec ואין לי עליו אחריות אני מודה לכל מי שיוכל לעזור לי בתודה מראש מיקי כהן

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  17. יום אחד ניסתי לחבר את הממיר הדיגטלי של הוט עם כבל usb של מצלמה ומאז הפסיק לי המוזיקה של המחשב הקול הוא נותן שגיאות כאלה למשל כשאני פותח שיר במדיה פלייר ל- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל את הקובץ מכיוון שיש בעיה בהתקן הקול שלך. ייתכן שלא מותקן במחשב שלך התקן קול, שתוכנית אחרת משתמשת בו , או שהוא אינו פועל כראוי. או כשאני מנסה נגיד לפתוח צלילים והתקני שמע לראות אולי צלילים של וינדוס עובדים אז הוא אומר לווינדוס אין אפשרות להפעיל את הקובץ ייתכן שהקובץ פגום או שהוא משתמש בתבנית דחיסה לא מזוהה כדי לפתור בעיה זו החלף את הקובץ או השתמש ביישום הוספה והוסרה של תוכניות כדי להתקין דחיסת קול בקיצור אנשים מישהו שיכול לעזור לי אני מת בלי מוזיקה אחים שלי אההה ודרך אגב הכרטי…

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  18. Started by Interceptor,

שלום. לאחרונה קניתי מחשב חדש, CI5 4570, לוח אם GIGABYTE H87-D3H, זכרונות 8GB. הכנסתי אליו חלקים ישנים מהמחשב הקודם (חלקים ששדרגתי לפני קצת פחות משנתיים: ספק כוח SEASONIC 620W, כרטיס מסך HD5850, ודיסק קשיח). המחשב עולה עד הנקודה של "STARTING WINDOWS", רואים 2 נקודות מתוך 4 שאמורות ליצור את הלוגו של ווינדוס (ווינדוס 7) ואז זה פשוט קורס ועושה ריסט ומציע לי לעשות STARTUP REPAIR. ניסיתי לעשות, כמצופה לא יודע לפתור את הבעיה אבל זה אומר שזה בדיסק הקשיח. בדקתי את זה עם דיסק קשיח אחר, והבעיה המשיכה לקרות. ניסיתי להפעיל את המחשב בלי כרטיס המסך שלי אלא עם המובנה והבעיה ממשיכה לקרות. חבר אומר שהבעיה יכולה להיות ספק הכוח (בגדול קניתי מחשב חדש בגלל שהקודם היה בן 8 והפסיק להידלק, לא שלח…

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  19. Started by lmlm,

הורדתי סרט בפורמט H264 720P בפורמט WMV. עכשיו אני מנסה להפעיל במדיה פלייר, אני שומע קול ללא תמונה. (ניסיתי גם ב DIVX PLAYER) למשהו יש מושג למה? האם זה הקובץ פגום,המדייה פלייר? משו אחר? תודה

20. Started by sh9696,

שלום, התקנתי וחיברתי למחשב החדש שלי צורב IDE אבל הלוח והמחשב לא מזהים אותו... שיחקתי גם עם הג'מפרים... תודה

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  21. Started by shlomik_i,

שלום יש לי צורב PLEXTOR PX-708A שאני צורב עם nero דיסק DVD ה BUFFER LEVEL כל הזמן משחק בין 10% ל 88% כל הזמן קופץ בצורב הקודם שלי שהוא לא היה צורב DVD זה היה נשאר קבוע על 98? בכל מקרה צריבה שאמורה לקחת לי גג 20 דקות יכולה לקחת לי שעה אני חושב שזה קשור לזה ש BUFFER משתגע יש למשהו רעיון מה לעשות???

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  22. Started by wooper,

הי אני יודע להרכיב מחשב מתחילה עד הסוף רק מה שאני לא מבין זה החיבורים מקדימה RESET SWITCH,POWER SWITCH, וכו איך יודעים מה הפלוס ומה המינוס?

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  23. Started by Nitro,

בעיה מוזרה עם המחשב: פתאום הוא לא מבצע POST, ומשמיע צפצוף ארוך ולאחריו 3 צפצופים קצרים. אחרי נסיון כושל להחליף כל רכיב במחשב (רק החיוניים מחוברים - מעבד, כ. מסך וזכרונות), אני מקבל רק צפצוף ארוך, הפסקה, ועוד אחד ארוך... וכו' וכו'. מה פירוש הצפצופים? אם למישהו יש תשובה.. אודה לו מאוד. נדב.

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  24. שלום התקנתי היום את הכרטיס powercolor theater 550 pro, אבל חוק מרפי שוב צץ לו וקיימת בעיה, אחרי ההתקנה אין תגובה ואין בכלל התייחסות, לכרטיס, התוכנה שמגיעה עם הכרטיס בכלל לא מזהה שיש כרטיס טלויזיה (התוכנה לא הדרייבר!) וניסיתי להוריד דרייבר מהאינטרנט ועדיין ללא הצלחה, לבסוף הסתכלתי למנהל ההתקנים וראיתי את הקטע הזה שכנראה גורם לבעיה, ניסיתי לבטל כמה שיור התקנים לא שימושיים (מצלמת אינטרנט וכו') אבל עדיין לא הצליח. וברוך השם המחשב שלי מספיק חזק לדעתי לאכול את הכרטיס הזה. מה לדעתכם אפשר לעשות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  25. Started by danielhasan,

יש את התוכנה DEAMON TOOLS עכשיו כבר משחק רביעי שאני מתקין והמחשב קופא ניתקע רואים כרגיל את המסך כאילו בווינדוס אבל המחשב לא מגיב ואם נגיד יש שיר ברקע שומעים רררררררררררררררררר משו כזה . אני לא חושב שזה קשור לתוכנה כי יש אותה גם במחשב השני שלי הרבה פחות טוב מזה שקיים אצלי עכשיו את המפרט אפשר ליראות בצד ימין יש תמפרט. בבקשה מה כבר יכול ליגרום למחשב ליקפוא ככה ? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים