תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
היי שלום התקנתי לידידה שלי Windows היום והיא טוענת שאין לה את הדיסקים של הדרייברים , כמובן שזאת לא בעיה וישר הורדתי את התוכנה EVEREST נכנסתי לאפשרות Motherboard ושם תחת השם של הלוח אם רשום לי unknown אני לא מעוניין לפתוח לה את המחשב או משהו בסגנון (אין לה כלי עבודה גם אם אני רוצה, נשים לך תבין אותן... : ) קיצור, יש דרך אחרת או שאני יפתח את הברגים של המארז עם השיניים?!
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני חייב עזרה משתגע כבר מהמחשב הזה. מאז שקניתי לוח אם המחשב התחיל לעשות לי בעיות של המסכים הכחולים , כל פעם רושם שגיאה אחרת DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL , PAGE_FALUT_IN_NONPAGED_AREA וכו'. הוצאתי את הזכרונות מהמקום שלהם וחיברתי מחדש , הוצאתי את המודם הישן שהיה לי שסתם היה מחובר למחשב וגם זה לא עזר , פירמטתי עכשיו את המחשב וליום אחד זה לא הופיע ועכשיו זה חזר. צירפתי את 2 הקבצי minidump שיש לי מאז הפירמוט . [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה ריסטר בכול פעם שאני מקליק על המחשב שלי וגם במשחקים בלי שום סביבה או עודה מוקדמת יש לי מחשב פנטיום 4 מעבד 2400mhz זיכרון:256rdram דיסק קשיח:40gb מעכרת הפעלה:windows xp pro (sp1) אני לא יודע כבר מה לעשות יש לכם פיתרונות בשביל בתודה מראש לעוזרים רותם
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
קיבלתי היום את הX1600 PRO ואת הצורב דיוידי והתקנתי במחשב. יש לי פנטיום 4 בסלוט 478 יש לי ספק ג'נרי 300 ואט. המחשדב עובד ומשחקים עולים. אך אני חש ירידה מסויימת בביצועי המחשב. קשה לו אפילו להריץ את ניד פור ספיד מוסט וונטד על גרפיקה לא הכי גבוהה. מעבר לכך צרבתי דיסק דיוידי..במהירות 8X והצריבה ערכה כ25 דקות..הבאפר כל הזמן השתגע. ייתכן שכל אלו נובעים מהספק כוח החלש? טמפ המארז עלתה ב5 מעלות לאחר השידרוג וטמפ המעבד עלתה בכ7-8 מעלות לאחר מאמץ (לעומת מה שהייתה לאחר מאמץ לפני השדרוג). או שמא לנסות לפרמט ולשתוק? :s05: מה דעתכם?
-
- 13 תגובות
- 780 צפיות
-
-
כרגע מותקן מאורר מסוג: Scythe Katana 4 CPU Cooler שנרכש ב-KSP בחודש יולי האחרון. (בן כחצי שנה בלבד!!!) כל פעם שאני מדליק את המחשב אני מקבל CPU FAN ERROR ורואים שהוא מסתובב בחצי כח (ב-BIOS זה רושם 350-400RPM שזה הרף התחתון לפי היצרן, המקסימום הוא 2500RPM) נקיתי את המחשב מאבק (כמעט ולא היה) וזה לא עזר, ולא מצאתי שום פוטנציומטר לכיול המהירות שלו. לשמן את המאורר?אגב הלוח אם הוא ASUS P8Z68-V PRO עם BIOS אחרון מעודכן המעבד אם זה משנה זה i5-2500K בלי OC. מה אתם ממליצים? לקנות שוב קירור חדש? -האחריות של KSP על המוצר היא לחודש אחד בלבד תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב : Pentium 4 לוח אם: Gigabyte GA-8IPE1000 Pro-G כ. מסך: Gigabyte Radeon 9800 PRO זכרון: OCZ 2GB ספק: FSP 4000W PN והבעיה הבאה: הוא עבד ובאמצע העבודה נכבה. ניסיתי להדליק, אך שני המנורות דלקו וללא תצוגה. (חייב לציין שהוא עובד עם UPS, וכשהוא לא במצב עבודה, אז אני מכבה גם את ה-UPS, כך שלא מגיע אליו חשמל כלל). הבדיקות שעשיתי (חייב לציין שאין לי רמקול ולא יכול לזהות את הבעיה לפי צפצופים) : 1. כ. מסך עובד לאחר בדיקה במחשב אחר וגם הרכבתי כ. מסך אחר שעובד, אך המחשב בהדלקתו נשאר ללא שינוי (AGP 8) 2. ספק עובד לאחר בדיקה במחשב אחר חזק יותר, וגם חיברתי ספק אחר, אך לא היה שינוי 3. המסך עובד, ובחיבור למסך אחר לא היה שינוי 4. בניתוק של כל חומרה וכאשר השארתי רק כ. מס…
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
Temperatures Motherboard 48 °C (118 °F) CPU 50 °C (122 °F) Aux 47 °C (117 °F) זה הsensor, בכל מקרה איך מבטלים את זה?
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
רציתי לדליק את המחשב וכשלחצתי על כפתור ההפעלה את המסך לא נדלק ויש ציפצופים קצרים וזה לא מפסיק עד שמכבים את המחשב... בבקשה תעזרו לי נ"ב: הנורית של הPOWER מהבהבת באופן מהיר בליווי הצפצופים....
-
- 8 תגובות
- 780 צפיות
-
-
קניתי לוח אם I7 GA-EX58-UD5 והמחשב מסרב להעלות ורושם כל הזמן DMI POOL DATA שדרגתי את הביוס ולא עזר כלום מצאתי תשובה אך לא הבנתי מה לעשות ואיפה הבעיה שלי http://forums.tweaktown.com/f69/gigabyte-latest-bios-28441/index14.html
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום מחפש צורב DVD ל IBM THINKPAD R51 מאחר והקודם Matshita DVD-RAM UJ-811 Standard CD-ROM drives סיים את הקרירה בגלל התחממות יתר ואינו קורא DVD תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אחים שלי לפני חצי שעה פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס אקס פי אחרי שנכנסתי לווינדוס היה סדאונד התקנתי את הרדיברים את הכול ואז אני שם קליפ של מוזיקה הסאונד נעלם כאילו אחרי 5 דקות ו אני לא יודע מה לעשות מיזה בבקשה יכול לעזור לי :'(
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
NVIEW DESKTOP MANAGER איך אני מבטל אותו בדריוור 93.71 תודה
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
כפי שציינתי ה-CD החדש לא עובד אחרי התקנת הדריברים של NVIDIA, כשאני מסיר את דרייבר ה-IDE של NVIDIA והדרייבר הרגיל של WINDOWS מותקן ה-CD עובד כרגיל ,מישהו נתקל בבעיה דומה ומצא פיתרון . ה-CD הוא של LG דגם GCR-8523B לוח אם ABIT AN7 - NFORCE2 ULTRA 400
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שכן ביקש שאפרמט ואתקין לו מערכת הפעלתי את המחשב ומ"ה עולה אומנם לאט אבל עולה. כאשר העברתי בביוס ל בוט מהסידי : מסך הביוס עולה אך ההודעה PESS ANY KEY TO .................... לא מופיעה. כאשר אתחלתי שוב וחיכיתי לאחרי מסך הביוס לחצתי על המקלדת (בליינד) ושמעתי את הסידי עובד ולדעתי בוצעה העתקת קבצים - אך לא נראה כלום במסך. לקחתי IMAGE שעשיתי למחשב שלי וביצעתי ממנו בוט למחשב הזה - גם כאן מסך שחור אך שומעים בוודאת שהאתחול מתבצע. הערה: בכל פעם בדקתי אחרי שניסיתי משהו להעלות את המ"ה הקיימת ולא הייתה כל בעיית תצוגה או אתחול - המערכת עולה ללא בעיה. למישהו יש מושג מה זה הדבר הזה??
-
- 8 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אודה לעוזרים. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי את הלוח abit ip35 ועד עכשיו השתמשתי ב2 גיגה זיכרון ולאחרונה רכשתי 4 נוספים כאשר ניסיתי לחבר את כל 4 בסטיקים יחד המחשב סירב לעלות, לא עזרו לי כל ניסיונות שינוי התדר למיניהם כאשר המחשב הוא רק עם אחד הזוגות הוא פועל בסדר גמור\ אך כאשר מנסים לחבר את כל ה4 הוא לא עולה יש לציין "לא עולה" הכוונה שהוא גם לא משמיע שום כל או משהו הוא פשוט לא עושה בוט בנוסף כל הזיכרונות מאותה חברה ובאותה מהירות אני אשמח לרעיונות מה לעשות במצב הזה
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
דגם IR-9703 למערכת ההפעלה XP בבקשה עיזרו לי לימצוא... לא מצאתי לא בגוגל ולא ביהו.... תחת IR-9703 XP DRIVERS כול הקישורים הם לדרייברים של ווינדוס 95\98 תנו לי קישור בבקשה להורדת הדרייבר...
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר כרטיס מסך שפירקתי ממחשב ישן למחשב ישן אחר ואני לא יכול לחבר כי אין לו חיבור מתאים ללוח אם. מה אני יכול לעשות? (חוץ מלא להשתמש בו) אם אני לא אוכל להשתמש בו, האם אוכל לחבר טלוויזיה ליציאת מסך מחשב?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי! אני לא מבין גדול ולכן מתייעץ פה איתכם. יש לי מחשב Lenovo Thinkpad E590 עם מעבד I5 ו 8GB RAM, ואני רוצה עכשיו להרחיב לו את זיכרון ה RAM לעוד 8 או 16. עדין מתלבט. השיקול להרחבה נעשה כי נכנסתי קצת לעולם עריכת הוידאו - ומאחר והמחשב לא מצויד בכרטיס מסך רציני, אלא בכרטיס המובנה של אינטל (UHD 620), חשבתי שאוכל לחפר על כך עם עוד RAM. (אם אני מדבר שטויות אז תתקנו אותי, שוב, אני חובבן בתחילת הדרך :). מצרף פה שני צילומי מסך - אחד של הזיכרון הקיים אצלי במחשב, והשני של הזיכרון שאני רוצה לרכוש. השאלה שלי היא האם הם מתאימים אחד לשני, ואם אין בעיה עם כך שמדובר בשתי חברות שונות? אשמח לעזרתכם. חג שמח ובריאות לכולם :) מתן
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה קניתי מחשב חדש, CI5 4570, לוח אם GIGABYTE H87-D3H, זכרונות 8GB. הכנסתי אליו חלקים ישנים מהמחשב הקודם (חלקים ששדרגתי לפני קצת פחות משנתיים: ספק כוח SEASONIC 620W, כרטיס מסך HD5850, ודיסק קשיח). המחשב עולה עד הנקודה של "STARTING WINDOWS", רואים 2 נקודות מתוך 4 שאמורות ליצור את הלוגו של ווינדוס (ווינדוס 7) ואז זה פשוט קורס ועושה ריסט ומציע לי לעשות STARTUP REPAIR. ניסיתי לעשות, כמצופה לא יודע לפתור את הבעיה אבל זה אומר שזה בדיסק הקשיח. בדקתי את זה עם דיסק קשיח אחר, והבעיה המשיכה לקרות. ניסיתי להפעיל את המחשב בלי כרטיס המסך שלי אלא עם המובנה והבעיה ממשיכה לקרות. חבר אומר שהבעיה יכולה להיות ספק הכוח (בגדול קניתי מחשב חדש בגלל שהקודם היה בן 8 והפסיק להידלק, לא שלח…
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
כפי שניתן לראות מהבדיקה של 3DMark הזכרונות שלי עובדים ב-667Mhz. האם זה תקין? האם הם אמורים לעבוד כל אחד ב-1333Mhz או שבגלל שזה 4GBX2 אז זה "מתחלק"? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום! אתאר את הבעיה שיש לי במחשב ואשמח אם תוכלו לייעץ לי מה עלי לעשות וכן תודה מראש לעוזרים.. המחשב עולה כרגיל עד שהוא עולה לוינדוס, הוא מראה מסך ברוך הבא, מראה עכבר, פתאום אני שומע רעש מההארד דיסק (מן תיקתוק)ועולה מסך כחול לפי הבנתי ההארד דיסק שלי נדפק.. חבר אמר לי שאפשר לסדר זאת בעזרת תוכנה שנקראת SMART דרך boot בדיסק און קי או משהו דומה, ניסיתי לחפש באינטרנט ולא מצאתי דבר שיכול לעזור לי בנושא.. או שאני צריך לפרמט את ההארד דיסק דבר שעלול לגרום לאיבוד חומר רב ויקר ערך עבורי. ההארד דיסק מחברת western digital דגם: wd1200 js - 00mhbo אשמח אם תוכלו לעזור לי, כי אני ממש זקוק לעזרה! תודה מראש לכולם!!!
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום ישבתי בבית וסתם באתי להיכנס למשחק בטלפון שלי ( נקסוס 4 ) ופתאום המסך נהפך כולו לשחור ומרצד כזה... כל איזה דקה שניים הוא רוטט וממשיך באותו מצב.... הוא כבר ככה שלוש שעות ואני לא יודע מה לעשות ניסיתי לחבר למטען למחשב סוללה אי אפשר כי צריך להוציא את ההברגה ואני לא רוצה להסתכן.... וגם עכשיו חג ואף מוקד תמיכה של החברה שקניתי ממנה לא פתוח הקיצר כל ה... תעזרו לי בבקשה חג שמח רועי..
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
??? שלום חברים, כבר לא מעט זמן המחשב שלי עושה רעשים ממש בלתי נסבלים, כמו איזה מכסחת דשא או אופנוע 500 סמ"ק. זה נמשך כמה דקות ויותר, ואז נפסק לכמה דקות ומתחיל מחדש, וככה כל הזמן. הבנתי מאנשים שסיפרתי להם את זה שזה כנראה מאווררים מלוכלכים ולא משומנים. אז קניתי ספריי לחץ אוויר, לקחתי שמן מכונות ופתחתי את המחשב והתחלתי לנקות אותו. המאווררים אכן היו מלוכלכים אבל ניקיתי כמה שיכולתי ואני חושב שגם שימנתי, כמו שרשום במדריך פה באתר. בכל אופן, זה הוריד את הטמפרטורה של המעבד בכ-10 מעלות, אבל לא פתר את הרעש. מה עוד זה יכול להיות? מה עושים במצב כזה? ??? :'( המחשב איתי כשנתיים. תודה מראש ומקווה לעזרתכם, ניר.
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
לאחר נבירה מאסיבית בתוך המארז לשם חיבור כונן קשיח חדש, ולאחר חיבור המסך לכרטיס, הכרטיס מסך חדל מלעבוד. האם זה יתכן שעקב נגיעה לא מתוכננת הכרטיס מסך נדפק?(ד"א, המסך בסדר, בינתיים טפו טפו טפו). מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-