עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי בעיה מוזרה, סה"כ המחשב פועל תקין והכל בסדר, אבל ברגע שאני מרסטרט או מכבה אפילו להרבה זמן ומדליק - המחשב נכנס לריסטרט לופ מייד אחרי המסך שנותן פרטים על הלוח אם וממנו נכנסים לביוס. זה עובר רק כאשר אני מנתק אותו מהחשמל ולוחץ מס' פעמים על מתג ההדלקה כך שהחשמל סטטי נפרק. ניסיתי לנקות אבק וכו' אך לא עוזר. האם זו בעיה בהארקה? תודה

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  2. Started by Or ei,

אתמול החלפתי לחבר (shutgun) מארז למארז חדש + ראדון 9500 PRO חדש שהוא קנה בכל מקרה הכול מחובר טוב , אני מדליק וזה רושם DRIVE NOT READY עשיתי ריסטרט אני רואה שהביוס מזהה רק את הצורב והDVD והכבל של הHDD מחובר כמו שצריך אז החלפתי בין הכבלים מזהה את ההארדיסק אבל רשום גם (והיה רשום ככה גם מההתחלה שהפעלתי אותו) cmos battery low אני מניח שזה אומר שהבטרייה חלשה ... ושם הוא נתקע רק עם אפשרות להגיע לביוס אתם חושבים שהחלפת בטרייה תפטור את הבעייה?

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  3. Started by A.j.23,

יש לי מצלמת אינטרנט GPT I-CAM 140 ואיבדתי את הדרייבירים. חיפשתי בכל העולם, גם באתרים שנתתם..... פשוט אין בשום מקום אולי יש איזה תוכנה או משהו... הצילו!!! :s05: זאת המצלמה: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=I-CAM-140&affiliate=zap תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  4. Started by 00Amir,

במחשב שלי מותקן חלונות8.1 ואני מריץ מכינה וירטואלית שמריצה Mac OS X 10.10 . כאשר אני עובד על OSX היא לא עובדת חלק כלכך ורציתי לשאול אם יש דרך לסדר את זה.. המעבד I7 עם 12GB זיכרון שמתוכם מוקצב 7GB למכונה, 2 כונני SSD ברייד0 . לא מבין למה האיטיות אשמח לעזרה עובד עם תוכנה Vmware palyer

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני מנסה להתקין מערכת הפעלה וינדוס 7 על מחשב נייד וכל פעם בשלב אחר של ההתקנה אני מקבל מסך לבן ונתקע המחשב ולפעמים הוא עושה פשוט הפעלה מחדש מה יכול להיות הגורם? בדקתי HDD והוא תקין ניקיתי מאורר וצלעות קירור ניסיתי עם כרטיס זיכרון אחר ועדיין זה לא עזר ניסיתי גם גירסאות 32 וגם 64 BIT וגם ניסיתי SP1 ובלי SP1 ניסיתי גם לתקין עליו VISTA ובשלב של היצירת משתמש הוא עשה לי גם מסך לבן עריכה: בדקתי את זה הכרטיס מסך מקולקל מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  6. Started by BullHorn,

שלום, מדובר במאוורר 120מ"מ על גבי גוף קירור Hyper Evo 212 (מעבד 4670K), שומעים שיש בעיה במיסב ולפעמים הוא מפסיק להסתובב לחלוטין. חיפשתי בזאפ ועוד אתרים אבל לא מצאתי שום מקום שמוכר מאוורר 120מ"מ עם קליפס שמתלבש על גוף קירור ולא מתחשק לי להשקיע בגוף קירור חדש רק בגלל מאוורר מסכן... המלצות? אפשר אולי להשתמש במאוורר 120מ"מ שמיועד למארז?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by tic0n,

שלום, לאחרונה היו לי בעיות חמורות במחשב, אני מקבל הבהובים במסך, ואיני יכול להריץ משחקים בכלל, שהרצתי את המחשב על SAFE MODE, המחשב עלה מצויין, כמו כן הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, וזה עבד טוב מאוד, אחרי זה ניסיתי כל דרייבר אפשרי באתר של NVIDIA (G-FORCE FX5200 אבל ללא הצלחה, אני עדיין מקבל הבהבובים שתוקעים לי מחשב, לא יכול להריץ משחקים, מה הסיבות לזה? זה יכול להיות התנגשות עם הלוח אם?, אם כן, איך אני מסיר את הדרייברים של הלוח אם ובאיזה סדר אני מתקין אחרי זה? בתודה מראש tic0n

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  8. שלום לכולם . יש לי בעיה שכבר מתחילה לעצבן אותי בלוח אם שלי (Asus P8Z68 Deluxe/GEN3) . עכשיו , אני לא יודע אם הבעיה היא בלוח אם עצמו (יציאות ה-USB שלו) או בזכרונות ה-FLASH . הבעיה היא שברגע שאני מכניס איזשהו דיסק און קי ל-USB , אז המחשב לא תמיד מזהה אותו , או שהוא מזהה אותו אבל הדיסק און קי לא עובד כמו שצריך , ז''א העברת קבצים מאוד איטית , קריאה מהדיסק און קי גם כן מאוד איטית , בזמן האחרון בכלל קורה שהמחשב קופא ברגע שאני מחבר דיסק און קי מסויים ומנסה לפתוח אותו או להעביר קבצים אליו . ניסיתי כבר שלושה סוגים שונים של הדיסק און קי , כולם מחברות שונות , ובכולם זה קורה , אפילו באחרון שקניתי לפני כשבוע בערך , גם אותה הבעיה . אולי מישהו פה יודע מה יכולה להיות הבעיה , תעזרו לי לפת…

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  9. Started by peshtol,

שלום, אשמח אם תוכלו להסביר לי מה ההבדל בביצועים בין מחשב בעל כרטיס מסך משולב לאחד בעל כרטיס לא משולב, בתודה, peshtol *צונזר*

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  10. התקנתי וינדוס 10 לא מקורי .. פרוץ הכל עובד ומתקבל חוץ מהשלט למשחקים מאיפה להוריד דריוור ? זה שלט של xbox או איזה אתר להיכנס ???

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by jitz,

יש לי כרטיס פריסת DVD של "קריאייטיב" - PC-DVD DXR2, הכרטיס שירת אותי נאמנה עם Windows 98 (הוא באמת היה אחלה... יציאת TVOUT מצויינת, יציאת AC3 וגם הPlayer שבא איתו לא היה רע בכלל)... אבל כשהחלפתי מחשב ועברתי ל-XP... גיליתי לתדהמתי שאין ברשת דרייבר ל-XP... קראתי בכל מני מקומות ברשת על אנשים שהצליחו לגרום לדרייבר WDM של הכרטיס שמותאם לWin2K לעבוד על XP... ניסיתי, וניסיתי... ולא הצלחתי... אני כבר ממש מיואש... כי מערכת הפעלה - אני לא יחליף (מהמון סיבות)... כרגע הכרטיס סתם יושב לי בתוך המחשב, והרמקולים האחוריים והסנטר כבר מזמן שלא פעלו... ואפילו הצטברה לי ערימה קטנה של סרטי די.וי.די. שעדיין לא ראיתי "בזכות" הבעיה.... אין לכם מושג כמה אני אודה לכם אם תצליחו איכשהו לפתור לי את ה…

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  12. Started by asaf556,

יש לי מחשב חדש בן שבועיים בערך עם מעבד q6600 וקירור Thermaltake V1 עד אתמול בצהריים הטמפרטורה של המעבד היתה 40-45 אבל שהדלקתי אותו אתמול הטמפרטורה היתה 70ולא ירדה עד היום זה רק עולה ועולה זה כבר 75 אני לא מבין למה אשמח לעצות

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  13. Started by benor,

אני היום פתאום פותח את המחשב שלי, ורואה שלפתע אין כוננים בכלל אני מדבר על סידירום וצורב: (הכוננים החסרים) http://planet.nana.co.il/zvib3/Problem%2Epng והנה חלק מהבעיה: כנראה שיש בעיה בזיהוי http://planet.nana.co.il/zvib3/Problem%2Epng דרך אגב זה מה שזה רשם שלחצתי מאפינים על הכוננים: This device is not working properly because Windows cannot load the drivers required for this device. (Code 31) יש לציין שלפני שגיליתי את הבעיה צרבתי דיסק ואז אחרי כמה זמן נכנסתי אל המחשב שלי ואז ראיתי שפתאום אין כונני דיסקים. יש לכם רעיון אחר לפתור את הבעיה חוץ מפרמוט? כי ממש אין לי כוח לפרמט עכשיו. עם אתם רוצים פרטים על המחשב תכנסו למפרט שלי

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  14. Started by orkamara,

פתאום נוצרה לי בעיה בכונן ה-DVD הוא לא מצליח לקרוא אף דיסק. הנורה הירוקה דולקת, אך הבעיה היא לפי דעתי שהדיסקים לא מסתובבים. כאשר אני שם את הדיסק, הוא נשאר באותו הכיוון שלו. מה יכולה להיות הבעיה, ומה הפתרון?

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  15. יש לי טלוויזית CRT 29" בנוסך למסך המעפן שלי... אני עובד איתה על רזולוציית VGA... דוגמא למה שאני רוצה לעשות: לשחק GUITAR HERO 3 על הטלוויזיה יכול להיות קטלני... אבל גם שהטלוויזיה מחוברת המשחק עולה על המסך והטלוויזיה נשארת בדסקטופ... מישהו יכול לתת הסבר קצרצר איך לעשות את זה? ושאלה שקצת פחות קשורה- אבל אם כבר פתחתי תר'ד... מה יותר איכותי חיבור VGA או COMPONENT? והאם חיבור VGA יכול להעביר 1080I או 1080P?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  16. Started by highmiko,

שלום לכולם, לא יודע כלכך אם זה המקום הנכון לקבל את העזרה, אם לא אני מתנצל פשוט לא מצאתי מקום אחר שנראה לגיטימי לבדוק. אם טעיתי מתנצל מראש. לעניין: קניתי מחשב חדש עם כונן קשיח חדש 500GB מהמחשב הישן יש לי כוננים ישנים יותר: 1. כונן ישר של מקסטור בנפח 120GB', בן 8 שנים - הכונן תקין ועובד היטב 2. כונן קשיח היטאצ'י בנפח 160GB, בן 4 שנים - תקין גם כן על הכונן הראשון יש חומר שאני צריך, תכננתי להשתמש בכונן של היטאצ'י ככונן סיסטם עבור מערכת הפעלה ותוכנות. בשני הכוננים הנוספים כאמצעי אחסון. כאשר הכונן הישן ביותר (לאחר שאעביר ממנו חומר) יפורמט וישמש ככונן גיבוי למערכת, אני מתכנן ליצור אימג'ים באמצעות תוכנת אקרוניס ולשמור את הקבצים באותו כונן. איני בטוח שזהו הדבר החכם לעשות - מבחינת …

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  17. ??? ראשית שלום לכל חברי הפורום אני חדש ואני מקווה שאוכל לתרום לכם (למרות שאני יודע לאחר בירור מקיף ובדיקה ,שאתם הטובים ביותר ) מערכת הפעלה XP PRO sp2 ככה המעבד שלי אינטל E 6700 לוח גיגהבייט GA-965P-DQ6 (rev. 3.3 כרטיס מסך NVIDIA 8800 GTX זכרונות קינגסטון DDR2 800 MHz 1024*2 ספק HEC 450W של שרתים הארד דיסק Western Digital 500KS 16MB הארד דיסק נוסף אותו דבר רק 320MB ואפילו מארז מהודר של GIGABYTE 3D Aurora 570 ועוד כל מיני אביזרים נלוים כולל כוננים וכ"ו הבעייה היא כזו כשאני מעתיק קבצים מהארד דיסק אחד לשני את ה 7 גיגה הראשונים הוא מעתיק לי מהר ,ואח"כ קובץ נוסף לוקח לו שעות ,והמחשב בכלל נהיה איטי,כולל אינטרנט ויש לי 5 מגה. כשאני מבצע ריסטרט למחשב התהליך חוז…

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  18. Started by Joli,

שלום! ניסיתי להתקין ווינדוס 7 על המחשב (דרך הביוס) לאחר שאני בוחר שפה ומתחיל את ה SETUP הוא חושב איזה 10 דק' ואז הוא נותן לי את ההודעה הבאה: ניסיתי עם דיסק התקנה אחר וגם עם כונן אחר והבעיה חוזרת... תודה רבה...

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  19. שלום רכשתי את חבילת ה upgrade לחלונות 7 הכל עבד כמו שצריך ואפילו להפתעתי לא הייתי צריך לעדכין את הדרייברים שלי. אבל..... אחרי מספר שעות שהמחשב דולק ללא שימוש כאשר אני חוזר לעבוד עליו, המחשב תקוע ברמה שאפילו העכבר לא עובד. כמובן שגם המקלדת בכלל לא מגיבה. לבסוף אני נאלץ לעשות כיבוי לא חוקי, וכך כל פעם התהליך חוזר על עצמו. יש לי מחשב יחסית חזק. גם העכבר שלי וגם המקלדת מחוברים בכבל למחשב. וזה חיבור ישיר למקום של המקלדת ועכבר ( לא חיבור usb ) אני אשמח אם תוכלו לעזור לי. רשימת המפרט הנוכחית שלי היא. מעבד : Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz לוח אם : Gigabyte EP45-DS3L קירור פסיבי : ThermalRight Ultra-120 כרטיס גרפי : ATI Radeon HD 3850 - 256.00 MB RAM 4GB זכרון בסה"כ 3 כונ…

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  20. שלום,יש לי שתי בעיות כשאני מחבר את הלפטופ לטלוויזיה למטרת צפייה בסרטים:1. הסאונד ממשיך להגיע מהמחשב ולא מהטלוויזיה.2. כשאני מקפל את המסך של הלפטופ (סוגר כלפי המקלדת), מסך הטלוויזיה משחיר והסרט מפסיק.החיבור נעשה בכבל HDMI, הלפטופ מסוג T460 של לנובו.תודה לעוזרים.

21. שלום רב המאוורר של הכרטיס מסך הנ"ל מרעיש לי. האם ניתן להחליף מאוורר בכרטיס זה או לחילופין אשמח להפנייה למישהו שיודע להתעסק עם בעיות מסוג זה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by beekiller,

שלום לכולם הכרטיס 7600GT של LEADTEK לפי המפרט תומך HDTV והמתאם שמגיע עמו צד אחד נכנס למחשב והשני יש לו 3 צבעים למיטב הבנתי לחיבור פלזמה או אלסידי האם יש דרך לחבר לטלויזיה רגילה , שכן לא רשום TV OUT במפרט אלא רק HDTV

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  23. Started by ding,

שלום אנשים ,ברשותי מחשב נייד טושיבה מדגם SATELLITE P50-C-16U . בגלל סוג העבודה שאני עושה הכונן מרגיש לי איטי מדי,רציתי לדעת אם יש לי את האפשרות לשדרג אותו לכונן SSD ולחבר את הכונן הנוכחי חיצונית ככונן גיבוי או משהו. אני מחפש לדעת אם אני יכול בכלל להתקין עליו SSD ואם כן אם מישהו יכול להמליץ לי על כונן מסויים 250 GB נראלח יספיקו לי. זה הכונן שמותקן אצלי כרגע. תודה ושבוע טוב לכולם

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by bbking,

שלום ובוקר טוב הלוח אם שלי x79 deluxe של אסוס שעולה לי המחשב אני לוחץ F2 כדי לגשת לביוס ומשום מה הוא מראה לי מסך שחור ניסיתי לאפס את הביוס דרך הוצאת הבטריה ולחיצה על clr cmos למשך 5 שניות ועדיין כלום לא קורה יש למישהו פתרון בבקשה? תודה רבה לעוזרים

25. אחרי שאני יוצא ממשחק הרזולוציה משתנה לי לרזולוציה שהייתה במשחק זה קרה לי בכמה משחקים Crysis RainBow6Vegas ועוד כמה. יש למישהו רעיון למה? והכי מעצבן שעכשיו ב Crysis אחרי שאני יוצא וקורה לי הדבר הזה עם הרזולוציה, אני משנה אותה חזרה, ושאני רוצה להיכנס שוב למשחק זה לא נותן לי (הוא נכנס, מראה מסך שחור לשניה ויוצא), אני עושה restart וזה חוזר...

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.