תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
ברזולציה שאני משתמש במערכת ההפעלה XP שהיא 1024X768 התצוגה ממוקמת בדיוק בגודל המסך. כשאני מפעיל משחקים באותה רזולציה גם כן אין שום בעיה. אבל אם אני מפעיל משחקים ברזולוציות גבוהות יותר מיקום התצוגה לא טוב, יש שטחים מתים והתמונה קצת מעוותת, אני יכול לתקן את זה באותו רגע ע"י כיוונון המסך שלי ידנית- מסך CRT 19" אבל כשאני אצא מהמשחק אקבל את התמונה הלא טובה בוינדוס... מה ניתן לעשות לתקן את זה? אולי משהו שקשור בריפרש רייט? תודה.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום יש לי נייד של סוני ו בעייה כזאת : יש כפתורים במקלדת יש להם 2 אפשריות למשל כפתור M שהוא בעיברית גם צ וגם יש עליו 0 ואני לא מצליח להקליד M או צ רק מספר ס . כל המקלדת ככה איפה שיש מספרים איאפשר להקליד אותיות אלה רק מספרים . איפה ב הגדרות ניתן לשנות שמקלדת תעבוד רק אותיות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
כמו שציינתי למעלה יש לי בעיה מוזרה, לא ידעתי אפילו לאיזה פורום לשייך אותה, מקווה שלא טעיתי! המחשב שלי די חזק. בחרתי את כל החלקים בעצמי לפי התכונות הטכניות שלהם והסתמכתי על הביקורות שלהם באתר הזה. להלן המיפרט הרלוונתי: Core 2 Duo E6600 Asus Striker Extreme nForce 680i SLI Corsair Dominator 2GB PC2-6400 DDR2-800 CL4 Asus 8800GTS 640MB GDDR3 Western Digital 320GB 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS (X2 Enermax Liberty 500W Active PFC Zalman CNPS9700 NT Windows XP Profesional עכשיו המחשב נתקע לאחר כמה שעות שתוכנת שיתוף\הורדות פועלת ברקע. ולעתים רחוקות נתקע גם ללא התוכנה ההיא, סתם כך בזמן עבודה השותפת. לא בצעתי אוברקלוקינג למחשב, וכבר הספקתי לעשות פורמט מספר פעמים. עכשיו אני חושד ש…
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש במחשב 3 חיבורי מתח ללוח האם, 1.כבל המתח הראשי(הגדול עם 10 יציאות) 2. כבל מתח קטן (עם 4 יציאות-מרובע) 3. חיבור המעבד ללוח, הבעיה : כאשר כל כבלי המתח מחוברים, המחשב לא עולה ויש צפצןפים קצרים ומתמשכים,כאשר אני מנתק את כבל המתח הקטן והמרובע מהלוח, אין צפצןפים ועדין המחשב לא עולה . שאלותי: 1. מה תפקידו של הכבל הקטן הנ"ל 2. איך פותרים את הבעיה ומהי? תודה
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
לפטופ של אסוס L8400 Series הנה תמונות של ההודעת שגיאה רציתי לאפס את הביוס אבל אני לא יכול להיכנס אליו בגלל סיסמה יש למישהו רעיון מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
פתאום היא מוצגת כ"לא מקוונת".. אבל היא מחוברת דרך USB, ואין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה כי לפי מה שאני זוכר גם אם התוכנה שלה לא מותקנת (והיא כן) אז היא צריכה לפחות להציג שהיא מחוברת, מה שהיא לא עושה. הדגם הוא http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=418162 תודה
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שאני מנסה לעשות ריסטרט דרך ההתחל המחשב מגיע למצב שהמסך, העכבר והמקלדת מכובים אבל המנורה למטה עדיין דולקת והמחשב עצמו עדיין עובד. גם שאני מחכה הרבה זמן זה לא עולה מחדש. אז אני מכבה את המחשב, המחשב מגיע לאותו מצב (שרק המנורה למטה דולקת) ושום דבר לא עולה. אחרי כמה פעמים שאני מנסה לכבות ולהדליק (יש לי שני כפתורים, האחד הגדול שמכבה ומדליק את המחשב והשני כפתור שאמור לעשות ריסטרט אבל אלוהים יודע מה הוא עושה) הוא עולה אבל יש כמה מקרים: או שהוא עולה ורואים מסך עם הלוגו של GIGABYTE ועולה כרגיל, או שהמסך נדלק בקטע הזה לפני שהOS עולה (שיש טבלה גדולה). חלק מהפעמים ה OC שלי נשאר וחלק הוא חוזר להגדרות המקוריות. (זה OC שעשו לי בחנות) אולי זה קשור אני לא יודע. המארז הוא APOLLO NZXT למי שמ…
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה חשובה, היה לי בעבר רק כונן C, לפניי שנה הפכתי אותו ל 2 כוננים [c & d ] עכשיו אחרי שנה שהכל פעל טוב, יש בעיה עם כונן D, אי אפשר להכנס אליו, הוא כותב משהו כזה: "בלה בלה בלה..נא בדקו שהכונן מאותחל" עכשיו - אני לא רוצה לאתחל את הכונן כי יש שם עבודות חשובות, ודברים שאני צריך לשמור. איך מסדרים את זה כך שיהיה ניתן לפתיחה ללא אתחול? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי LCD Viewsonic 19'. עד עכשיו, כשהייתי קם מהמחשב בידיעה שאני לא הולך לעבוד עליו בשעות הקרובות הייתי מכבה את המסך. לפני כמה ימים קרתה תקלה; כשהדלקתי מחדש את המסך, הנורה נדלקה והחלה להבהב באיטיות והמסך לא הציג כלום. כאילו הוא כבוי. הפתרון היחיד שמצאתי זה לנתק את הכבל העבה שמתחבר מהמסך למחשב, ולחבר אותו מחדש. *הנורה דלוקה בקביעות כשהמסך דולק, וכבויה כשהמסך כבוי. יש למישהו מושג למה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
טוב שלום לכולם... אני רציתי לשאול אבל אני לא יודע בדיוק איפה לפתוח את האשכול אז פתחתי אותו פה. יש לי מארז עם מאוורר אחד של 80 מ"מ ועם ספק 320 ואני רציתי לדעת אם אני צריך להחליף את המארז והספק כדי שאני אוכל לשים על הלוח אם שלי את הכרטיס מסך GeForce 8800GT... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם איזה מחשב ישן מאוד(משנת 99+- אני חושב) אני מדליק אותו והוא מצפצף ציפצוף לא רצוף, כבר בדקתי את הזיכרון והבעיה לא איתו. למישהו יש אולי רעיון לעוד משהו שאני יכול לנסות?
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום! intel dg31pr g31 express chipset לוח חדש,בבדיקה הראשונה שביצעתי נכנסתי ל-advenced hardware monitoring והמחשב קפא לאחר מספר שניות, איתחול לא משפיע,רק כיבוי והפעלה מחדש. כך כמה פעמים. אין שום בעייה להכנס לכל המסכים האחרים בביוס. התקנתי Vista Home Basic והכל עובד יפה... תגובות בבקשה,תודה
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
תודה . למשל ב1:00 בלילה נכבה ונדלק. וגם באמצע הלילה זה קרה שוב.
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי , צהריים טובים לכולם קניתי צורב DVD של ASUS היום וחיברתי אותו ללוח האם . יש לציים כי במחשבי כונן CD ROM רגיל, כונן צורב רגיל וכונן DVD של אסוס שקניתי היום. חיברתי את הדיסק הקשיח ואת הכונן CD ROM הרגיל לPRIMERY שעל הלוח אם ואת הצורב הרגיל והDVD חיברתי לSECONDERY כאשר את הג'מפר חיברתי לצורב הרגיל. אני מנסה להשתמש בצורב אולם המחשב לא מזהה לי אותו ב' מחשב שלי הXP כותב שהוא מזהה את הצורב ושזוהתה חומרה חדשה ואני צריך לאתחל את המחשב כדי שהיא תפעל' אולם לאחר אתחול המחשב הכונן לא מופיע לי לא הצורב הרגיל ולא הDVD מה לעשות?! עזרו לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
העברתי את המחשב שלי לאחותי (MB כולל CPU ןזכרונות) למארז שלה ששם יש ספק של 400W עכשיו המחשב לא נדלק! שאני לוחץ על הריסט המאווררים פועלים טיפה ומםסיקים! מה יכולה להיות הבעיהה? הלוח הוא MSI NEO 8 PLATINUM האם 400W לא מספיקים לא? אז חיברתי 500 W וגם לא הולך.... מה עוד אני יכול לבדוק?
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום חברה מה שלומכם היה לי מחשב ישן , PIII 1000MHZ לוח אם של ASUS TUV4X עם מארז ישן וחלוד מאוד, אז החלטתי לקנות מארז חדש ויפה. כאשר סיימתי לחבר את הכול למארז החדש הוא לא עובד יותר בכול אופן כאשר אני מדליק את המחשב המאורירים מתחילים לפעול, אבל מצד שני אין חשמל לCD בשביל להיפתח כונן קשיח נידלק אבל לא עושה רעש של כתיבה או קריאה. וכמובן המסך לא נדלק. חברה הצילו מה הבעיה? נ.ב פתחתי את הספק בשביל לנקות קצת אבק, אבל חיברתי הכול כמו שהיה.
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום רב, כמות החיבורים שיש לי מהמארז שונה מכמות הפינים בלוח האם שמצוין להשתמש בהם. איך לחבר? תודה. במארז יש את החוטים הבאים: GND פעמיים, R-out, Mic-BIAS, R-in, Mic-IN בלוח האם יש שני הגדרות Mic2_R,Line Out_R, ,AGND, MIC2_L :Legacy A97 Azalia Compliant definition: Port 1L Port 1R Port 2R Sense_send Port 2L GRD Presence Sence1_Retur Sence2_Retur
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
בעת עבודה עם המחשב עולה פתאום ה - cpu במנהל משימות לרמות גבוהות מעל 500 אפילו המצב הנ"ל גורם למחשב להיות איטי ולהתקע ... מה עליי לעשות בבקשה על מנת לאזן תבריחה הזאת ? אנטי וירוס avast בוצעו סריקות עם : TuneUp Utilities 2007 ו : Registry Mechanic [glow=red,2,300]תודה מראש לעוזרים :-\[/glow]
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
המקלדת עובדת רק בחיבור USB כשהמחשב עולה (פקודות ביוס ושיט) כשהווינדוס עולה גם המקלדת וגם העכבר לא משנה USB או PS2 (וגם ניסיתי 2 זוגות אחרים) לא עובדים. אין לי שמץ של מושג מה לעשות. תודה ענקית לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
זה נראה לי הפורום המתאים אז אני שואל פה. קניתי דיסק קשיח חיצוני בחיבור USB. קיבלתי ביחד איתו כבל USB קצר(15-20 סנטימטר). אמרו לי לי להשתמש רק בכבל הזה כי בארוך יותר יכולות להיות בעיות. באיזה אורך בערך האות משתבש בכבל USB רגיל? ולשים את הפילטרים שבאים עם המצלמות הדיגיטליות לכבל יעזור? תודה!
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
לילה טוב לכם! לפני כמה ימים קיבלתי מחשב חדש והתקנתי עליו ויסטה חיברתי כעת את ההארדיסק מהמחשב הישן על הכבל IDE כדי להעביר את המידע הישן שלי בביוס אני מזהה את ההארדיסק הגעתי לויסטה, הוא הקפיץ לי את ההודעה של התקן חדש אך הוא מסרב להתקינו במנהל ההתקנים ההארדיסק מופיע לי כהארדיסק תקין ב-disk management של הויסטה לא הצלחתי להקצות לו אות של כונן מה אני יכול לעשות? מדובר בהארדיסק IDE רגיל של היטאצ'י בעל 40 ג'יגה זיכרון. תודה.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין XP על מחשב ישן. אחרי שהמחשב עושה startup מדיסק ההתקנה ובוחן את החומרה מופיע מסך המוות הכחול. אני לא מצליח לעשות כלום. אפילו לא פורמט. המחשב עבד מצויין לפני זה. מה שכן, שמתי לו HD ישן של 6GB שמותקן עליו כבר XP וכל שאר הפריטים נשארו זהים: 512+256MB Ram. AMD 1.6Ghz Ati Radeon 9100 Asus A7s motherboard יש לציין שהXP הנוכחי שמותקן על המחשב עובד כרגיל למיטב ידיעתי אבל אני מעדיף לפרמט בכ"ז. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני יודע שאולי הבעיה הזו נשמעת מוזרה, אבל זה המצב. אני יכול להדליק את המחשב שלי באמצעות לחיצה על אחד הלחצנים של העכבר. האם מדובר בתקלה חומרה (אולי אני צריך לעשות הארקה למחשב???) או בהגדרה מסוימת בחלונות ? מערכת ההפעלה-XP. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני לא מצליח לפתוח את המשחק. האנטי וירוס מודיע לי שיש לי איזה וירוס בתיקיה של המשחק (המשחק עשה לאחרונה UPDTAE) ואני לא מצליח לפתוח אותו גם אם אני מוחק את הקובץ וגם אם אני עושה לו LEAVE.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע לידי מחשב סלנוי של סילבר סטון, לא ידעתי מה זה המחשב הזה חשבתי שזו סתם גרוטאה חסרת שימוש ולכן פתחתי אותו, ונדהמתי לגלות מה יש בתוכו מעבד + AMD 64 3000 2 כוננים קשיחים של ווסטרן דיגיטל 200 ג'יג'ה בייט עם חיבור SATA מערכת קירור נוזלים למעבד ושלל רכיבים מענינים. אני מעוניין להתקין עליו מערכת הפעלה ולהשתמש בו כמחשב ביתי לכל דבר האם זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-