עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, כאשר אני מסייר בתיקיות מתקבלת לפתע ההודעה שבתמונה המצורפת ולאחריה הווינדוס סוגר את כל הישומים. המחשב אינו קורס, או מאתחל את עצמו, אלא רק סוגר את היישומים ונמצא במצב של כאילו עכשיו הודלק. מה בדיוק הבעיה? האם עלי להתקין מחדש את הווינדוס? או שאולי לפרמט את כל הכוננים? אודה לעזרה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  2. Started by Oz.,

שלום, אמממ קרתה לי בעיה גדולה מאוד... התקנתי אצל אח שלי True image 10 לאחר קצת משחק (אני מודה) עם התוכנה, אומנם לא סימנתי את הכונן שנעלם (F;/) בחיים אלה רק את C:\, אך להפתעתי הרבה כונן F פשוט נעלם כלא היה. זאת אומרת שגם 50 ג'יגה הלכו מהמחשב. עכשיו אני צריך 2 אפשרויות: או להחזיר את הכונן, או ליצור כונן חדש. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  3. קודם כול שבת שלום השמח לקבל עזרה בנושא שלי ואני בלי OC ואני על הדרייבר של נוודיה 69.71 אמרו לי שהוא הכי יציב לכרטיסים של סידרת 7 תראו שיחקתי אתמול ב FEAR COMBAT ואחרי 15 דקות של משחק חלק ככה מופיעים לי ארטיפקטים ואני לא יכול לשחק ככה ואז שאני יוצא ומנסה להכנס ל FIFA זה גם שם עושה את זה ורק ריסטרט פותר את זה! וגם לפני חודדשיים בערך שיחקתי גם FEAR וגם שם זה עשה ארטיפקט מה שאני רוצה להגיד במשחקים אחרים כמו NBA 08 FIFA 08 אין ארטיפקטים והמשחקים רצים לי חלק והכרטיס בכלל לא חם מדובר על 7600GT AGP במנוחה 43 מעלות +- במאמץ 47 ככה מה אני יכול לעשות? ללכת לחנות שקניתי את הכרטיס SKYPC? יש לי עוד אחריות של שנה בערך מה להגיד להם שיש לי ארטיפקטים? הנה המפרט שלי P4 2.40 GHZ 7600GT 1G R…

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  4. Started by yarozen,

שלום לכולם, מזל ביש מכה בי לאחרונה. החלפתי מארז מחשב לSONATA III מלפני שבוע ומאז הבעיות באות בצרורות. הכרטיס מסך Leadtek 8800gts 320MB שבק חיים (כרגע בהחלפה בחנותת אני עם כרטיס חלופי בינתיים) עכשיו הפסיק לעבוד לי הכרטיס קול המובנה בלוח אם. מדובר בלוח אם של אינטל DP35DP. ניסיתי להתקין את הדרייברים של SIGMATEL שמגיעים עם הCD של הMOTHERBOARD לא עזר, ניסיתי גם דרייברSIGMATEL חדש מהאתר של אינטל לא עזר. שידרגתי BIOS ושידרגתי CHIPSET דרייברים - לא עזר. הוצאתי את הבטריה של הCMOS - לא עזר עשיתי DISABLE ואח"כ ENABLE לAUDIO דרך הBIOS - לא עזר דרך DEVICE MANAGER לא רואים שום התקן עם סימן קריאה, פשוט כאילו הוא לא קיים ולא שחסר דרייבר. שאני מנסה להתקין את הדרייבר של SIGMATEL אני מקבל ה…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני מצרף את הקובץ אשמח לקבל עזרה תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  6. Started by waizman,

אהלן קניתי לפני כחודש כמה רכיבים חדשים למחשב, ביניהם לוח אם מדגם ASUS P5K, אליו חיברתי בין היתר את הרמקולים (Logitech S-20, 2+1). מאז השדרוג אני שומע מתי פעם קירטועים בסאונד בזמן נגינה של שירים לדוגמא, ומעין "עקצוצים" בזמן משחק. כרטיס הקול שעל הלוח הוא Realtek ALC883, כרגע עם דרייבר גרסא R1.80. זו בעיה ידועה? יש איזה דרייבר או משהו שמתקן את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  7. Started by -liron-,

לחבר שלי יש את הכרטיס מסך GF7600GT של ASUS ... הוא ניסה לחבר אותו לטלויזיה וזה פשוט לא עבד אני לא יודע יותר מדי וכך גם הוא. הוא יודע פשוט איך אמורים להשתמש בזה . מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  8. Started by BneXt,

אתמול ניתקתי את הצורב שלי מהמחשב כי הייתי צריך להלוות אותו לחבר... היום הגעתי הביתה וחיברתי אותו למחשב בחזרה ( אם אני לא טועה יש 2 כבלים שמתחברים) וכשאני מפעיל את המחשב הצורב לא נמצא במחשב שלי.. מישהו יכול להגיד לי איך לתקן את זה? וגם שאני מכניס דיסק המחשב לא קורא אותו.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  9. Started by theflow,

אוקיי אני לא כ"כ בטוח אם זה קשור לפורום הזה ספציפית, ואם זה לא קשור אני מתנצל מראש (: יש לי את המעבד הזה אוקיי הבאתי תמונה כי בתאכלס אני לא יודע ממש מה יש לי ... נכון לעכשיו יש לי GeForce 7300 GT אני רוצה לשדרג ל8800GTS. עכשיו לשאלה האם הדבר אפשרי בגלל המעבד שיש לי. אני לא יודע ממש מה לעשות או לאן לפנות בנושא ואני בעצמי לא ממש מבין. בכל אופן תודה מראש וצר לי אם טעיתי בפורום..

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  10. Started by ofeky1,

זה אומר שהHDD לא תקין או מה?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  11. Started by orenmj23,

שלום רב, היום נשרף לי מסך CRT ישן והלכתי לקנות מסך LCD של סמסונג, מדובר במסך הבא: Samsung 931BF לאחר מכן חיברתי אותו למחשב והכל עובד בסדר, אבל יש לי בעיה קשה בצפייה במסך הוא פשוט בוהק מידי וזה מפריע לעין במיוחד שהעבודה העיקרית שלי מול המחשב היא תוכנות ניהול חשבונות ולא צפייה בסרטים או משחק. אשמח לדעת אם ניתן לשנות את ההגדרות בצורה שתתקן את הבעיה, או שממומלץ להחליף את המסך, ראיתי בתגובות באתר זאפ שישנם עוד אנשים שסובלים מאותה בעיה. תודה רבה ושבוע טוב.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  12. Started by full_clip,

היי . חיברתי את המערכת החדשה שלי Q6600 ולוח אסוס ללא כרטיס מסך על הלוח חיברתי הכל עשיתי בדיקת ללוח ללא כרטיס מסך והוא אינו מצפצף הוצאתי את הזיכרונות ואז הוא ציפצף חיברתי את הכרטיס מסך ולא רואים כלום . ניסיתי לחבר עוד כרטיס גם איתו לא רואים שום דבר . בדקתי את הכרטיס על המערכת הקודמת והכל עובד חלק . אני חושב שהלוח תקול מכיוון שללא כרטיס מסך הוא אמור לצפצף והוא לא .על הלוח אין כרטיס און בורד

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  13. מה המצב אנשים ?.. יש לי שתי מחיצות במחשב, C ו - D . אני משתמש ב - NTFS (שתיהן) ואני יודע שבגלל שזה NTFS ה - Windows אמור לקחת מכל כונן 68 מגה כי זה NTFS . ב - C זה באמת לקח 68 מגה וגם ב - D אבל יש לי בעיה . התקנתי Norton Ghost 12 (ב - C) והגדרתי שיעשה את הנקודות שחזור שלו בתיקיה Norton Ghost ב - D . עשיתי נקודת שחזור ואחר כך התחרטתי שעשיתי את זה ב - D ורציתי לעשות את זה ב - C . מחקתי את הגיבוי ידנית ומיד הופיע לי בצד, ב - Norton Ghost שאפשר למחוק את זה דרך התוכנה ולא ידני והתוכנה הפנתה אותי לשם . נכנסתי לאן שהתוכנה הפנתה אותי ומחקתי את שאר הקבצים שהוא הכין דרך התוכנה וגם את ה - Job של הנקודת שחזור (יענו כשעושים נקודות שחזור זה כותב בתוכנה מתי עשית את זה, איך קוראים לקובץ,…

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  14. Started by achiya1,

שלום לכולם. המחשב שלי קטסטרופה עד כדי כך שכבר התקנתי עליו כמה פעמים ווינדווז ועכשיו אני לא יכול לגשת לקבצים מאוד חשובים מהמערכת הקודמת... התיקיה חיה ונושמת ,אני יכול לראות אותה אבל לא ללגשת (ממש כמו משה רבנו חיחי) פעם פעם פעם זכור לי שהצלחתי להיכנס אבל שכחתי איך עשיתי זאת. זה חשוב לי מאוד ונראה לי שזאת בעיה מוכרת אז בטח מישהו פה ידע מה עושים תודה מראש !!!!

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  15. Started by tomerk1,

השבוע קניתי הארדיסק חדש,כי הקודם נדפק, וחיברתי אותו. התחלתי להתקין ווינדוס, ולאחר שהוא הראה תקלה שההרדיסק נהרס-אותה תקלה של ההרדיסק הקודם, כיביתי את המחשב כי לפי דעתי כבל ה-IDE לא תקין. החלפתי כבל IDE חדש ואז כשאני מפעיל את המחשב, המסך אינו מציד נתונים נשאר עם הנורית מהבהבת. בדקתי את המחשב עם מסך אחר, ובעיה נשארה-מה שאורמ שהבעיה היא בתוך המחשב. הוצאתי מהחיבורים את כל ההתקנים האחרים והשארתי רק זיכרון ומעבד על הלוח האם(שהוא Onboard) ועדיין נשארה הבעיה. אז בעצם רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה בעצם? בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  16. Started by T3,

בעיה דחופה!!! בקשר ל bios!! אני רוצה לעשות התחול ל BIOS: פעם אמרו לי איך עושים את זה אבל אני לא ממש זוכר אמרו לי שיש צופציק ליד ה בטריה משהו בלוח אם אני לא זוכר בכלל עכשיו אני בה לשאול פה איך עושים התחול ל BIOS בלוח אם ASUS P4P800 SE בבקשה זה דחוף!! תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  17. Started by lampit,

שלום. קניתי מחשב חדש, אחרי כל החיבורים למיניהם הדלקתי אותו וקיבלתי את החיווי הבא warning: your computer cpu fan failed or speed to low*** you can also disable this message in setup בתפריט setup הוא מראה שהטמפ של המעבד (אחרי דקה עבודה) היא 56 מעלות ועולה כל הזמן, ניסיתי להמשיך כרגיל, התחלתי התקנה של win והמחשב פשוט נכבה( מתאר לעצמי שזה בגלל החום, מנגנון הגנה ?) מה עושים ? האם זו בעיית חומרה (מאוורר של המעבד) או בעייה של הגדרות מה setup menu ? איך אני מטפל בזה, והאם זו עילה להחזיר את המחשב לחנות ולבקש כסף חזרה ? בבקשה תענו לי מהר, כולכם מכירים את התחושה של צעצוע חדש שפשוט לא עובד... תודות רבות ויום טוב

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  18. עזרה:יש לי ב boot שתי ווינדוסים שאחד מחקתי ואני רוצה להוריד אותו ושיעלה ישר הווינדוס הפעיל כי השני מחוק והוא נשאר בבוט

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  19. Started by messi,

יש לי windows vista ultimate x64bit ואני לא מצליח להתקין אותו הוא אומר לי לשים את הדיסק ולאתחל מחדש את המחשב עשיתי את זה וזה לא התקין לי מישהו יודע אולי איך להתקין את הויסטה בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  20. Started by surref,

הקפרסקי מזהה סוג של קיילוגר הנה תמונה http://img223.imageshack.us/my.php?image=keylogzb9.jpg ועשיתי חיפוש מצאתי את הקובץ סרקתי אותו עם קפרסקי והוא אומר שזה לא קיילוגר וכל חצי דקה מופיע עוד פעם אותו אזהרה שיש קילוגר מה עושים? חשבתי על למחוק אותו אבל אז חשבתי שאולי זה קובץ בשביל המערכת? שמעתם פעם של סוג קובץ בשם כזה כמו שבתמונה?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  21. Started by IG,

דבר ראשון, אני חייב לציין שעברו יותר מ-3 שנים מאז שעשיתי את זה פעם אחרונה, אז לא לצחוק עלי! ככה, קניתי HD חדש- בתקן ATA, יש לי חלונות XP. חיברתי אותו כסלייב לHD הישן שלי, כולל העברת הג'מפר וחיבור נכון של הכבר IDE. בביוס הוא מופיע בתור סלייב, בדיוויס מנג'ר הוא מופיע, אבל בתפריט של התכונות שלו (פרופרטיז) חצי מהאפשרויות חסומות לי... כשהכי חשובה לי זה ה-device usage... מה אני צריך לעשות עכשו כדי שזה יעבוד? תודה

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  22. Started by jonathan_l,

יש לי מחשב מבוסס P4 שקיבלתי ממשהו. המחשב למשך כשבועיים עבד ואז לפתע יום אחד הוא לא עלה. הוא אפילו לא מבצע POST. רואים ושומעים את כל הרכיבים נדלקים אך שום דבר לא קורה. ניסיתי כבר להחליף זיכרונות, כ.מסך ו-HDD ושום דבר לא עבד. מה לעשות (חוץ מלקנות חדש )? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  23. Started by mk550605,

שלום לכולם, חיברתי מחשב חדש, כאשר אני מפעיל את המחשב לוקח לו מאד הרבה זמן לעבור את בדיקות הIDE ו הSATA עד שהוא מציג אותם!!! לאחר מכן לוקח לו זמן עד למצב העלעת מערכת. בנוסף יש בעיה נוספת שמערכת הפעלה שהותקנה ונבדקה וסופצה לא רוצה לעלות ללא דיסק של WINXP בפנים! אם מישהו יודע תעזרו בבקשה M.K

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  24. קניתי מחשב חדש ללא פלופי, כי אין לו עקרונית שום שימוש היום, כך חשבתי. אבל, הלוח של ג'יגבייט כולל בקר RAID שיש צורך להתקין דרייבר שלו בזמן התקנת XP כדי שהXP יזהה את הדיסקים הקשיחים שנמצאים תחת הבקר RAID. מי שמכיר יש צורך ללחוץ F6 מיד בתחילת התקנת הXP ואז ההתקנה מבקשת ממך להכניס דיסקט פלופי עם הדרייבר לכונן A: ! כמובן שפה נתקעתי, צרבתי את הדרייבר לCD נוסף, העתקתי אותו ל USB אבל שום כלום, ההתקנה (המפגרת?!) מבקשת רק כונן A: פלופי... יש למישהו פתרון לנושא? תודה.

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  25. חיברתי דיסק ישן שלי למחשב חדש עם וינדוס חדש. לספריה אחת בדיסק הישן אין לי גישת קריאה, מקבל הודעת Access Denied וזו למעשה הספריה הכי חשובה- ה USER שלי, תחתיו יש את My Documents ועוד ספריות חשובות. ראיתי באיזה פורום שאם אשתמש ב Knoppix Linux (boot) תהיה לי למעשה גישה ומשם אוכל להעתיק את הקבצים שלי אבל חיפשתי דרך יותר אלגנטית מבלי להוריד ISO של 700MB. רעיון למישהו?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.