עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Friedman,

מהשרשור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=251895.0 בדקתי את הטמפרטורות של המחשב ומצאתי לפי התוכנה שיש לי כי יש 2 מדדי טמפרטורה: 1. VPU TEMP - שנע בין 48-80 (לפי סטטיסטיקה של התוכנה) כאשר הממוצע הוא 65. 2. BOARD - שנע סביב ה 50 האם אלו טמפרטורות סבירות. רצויי לציין כי כל המאווררים עובדים ואף יש לי ביג טייפון שאמור לעשות עבודה טובה. תודה אייל

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  2. Started by edi,

בגוון כחול ולפעמים ירוק, כמו כן, איכות הסריקה ירודה ביותר וכמעט בלתי קריאה. הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייברים ותוכנת ההפעלה על שני מחשבים שונים החליפתי כבל וספק כח ושיחקתי עם הגדרות הסריקה השונות אבל השינויים קטנים והבעיה די יסודית אולי ראש הסריקה\חיישן CMOS נוטה להתקלק כמו העין האלקטרונית ב- CD-ROM?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. היי, אז ככה, השארתי את המחשב דלוק ללילה כרגיל, ובבוקר אני רואה שהמחשב לא מגיב, המסך כאילו כבוי. אז עשיתי ריסט, ואחרי שהמחשב נכשל להכנס לווינדוס, הוא הראה לי שהקובץ winload.exe פגום או חסר. ניסיתי לעשות REPAIR דרך הדיסק של ויסטה(כרגע אני בלפטופ על XP) ובסיום ריסט. הבעייה לא נעלמה, וכשנכנסתי לWINDOWS RECOVERY שוב, זה לא קלט את הOS שלי בכלל. אז ויתרתי וניסיתי לפרמט ולהתקין מחדש. בתחילת ההתקנה הופיעה לי שגיאה שזה לא יכול להתקין את הווינדוס מחדש, וכרגע אין לי אפשרות להכנס לווינדוס או להתקין מחדש. אני כבר נואש, מה לעשות? דגם ה-HDD נמצא במפרט.

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  4. Started by Hawie,

בזמן האחרון יש לי רעש די חזק מהמארז... לפעמים מגיע ואז הולך ושוב חוזר... הרעש נשמע כמו כבל שנוגע במאורר , אבל שפתחתי את המחשב והיה את הרעש, שום קבל לא נגע בהיטסינק או באחד מהמאוררים... אני לא מבין מאיפה הבעייה... מה שכן אם אני מפעיל לחץ עם היד על המארז מלמעלה הרעש נחלש ואז שאני עוזב הוא שוב חוזר... אולי זה קשור למארז? אולי הוא רועד או משהו? אשמח לעזרה, תודה

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  5. Started by amitshental,

יש לי כרטיס קול OB של אינטל בלוח אם של אינטל DG965WH. בזמן האחרון הוא עושה לי רעשים סטטים מוזרים, פרמטתי אותו כבר פעם אחת ובדקתי, הבעייה היא לא ברמקולים אלא בכרטיס. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  6. היי... מספר שאלות 1. הIDE HD שלי לא עושה BOOT, הוא נותן שגיאה BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK הHD מזוהה ע"י המחשב כ-PRIMARY MASTER חיברתי את ה-HD למחשב אחר ע"י קופסא של IDE2USB, והצלחתי לקרוא את הקבצים - כלומר הדיסק לא "מת" האם למישהו יש רעיון מה לעשות? 2. האם מישהו מכיר טכנאי/מעבדה טובים ואמינים באיזור ת"א? (שבאים לבית הלקוח) 3. האם אחריות על HD ניתנת דרך החנות שקניתי בה את הדיסק או דרך היבואן? (ומי הוא היבואן של WD) תודה

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  7. Started by 104952,

לאחרונה בדקתי את טמפרטורת המעבד שלי, 70-75 במנוחה , 90 -100 במאמץ ( כן זה בצלזיוס) :'( אולי יש לכם מושג ממה זה יכול לנבוע.? ואיך לפתור את זה - קניית מאוורר נורמאלי במחיר יחסית זול? בנוסף לכך האם כדאי לי להחליף ספק אם מינימום ה AMPS של הכרטיס שלי הוא 18... ובספק שלי יש 16 intel pentium 4 3.0 Ghz kingston 1 gb ram - 512 X2 EVGA GeForce 7800Gs 430 MHZ 256 MB GIGABYTE GA-8IPE1000-G AGP

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  8. Started by Bypass,

שלום, קניתי לפני כמה ימים את המחשב הנ"ל, וכבר ביום הראשון של הגלישה נתן לי מסך כחול יפה... עדכנתי את כל מה שיכולתי לעדכן, וביום השני גם מסך כחול. הרצתי SFC/SCAN והוא מצא לי קבצים פגומים שהוא לא יכול לתקן : CSI 00000323 [sR] Verify complete 2015-06-30 06:39:09, Info CSI 00000324 [sR] Verifying 100 (0x0000000000000064) components 2015-06-30 06:39:09, Info CSI 00000325 [sR] Beginning Verify and Repair transaction 2015-06-30 06:39:09, Info CSI 00000326 Hashes for file member \??\C:\Windows\system32\drivers\el-GR\usbhub.sys.mui do not match actual file [l:28{14}]"usbhub.sys.mui" : Found: {l:32 b:g8nccOZHHN247UA…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שלום לכולם, ברשותי כרטיס רשת פנימי TP-LINK TL-WN851N. חיברתי אותו מאחר וכרטיס רשת USB שלי (TL-WN721N) לא עובד עם המחשב לאחר התקנת WIN 8.1. ניסיון התקנת דרייברים הסתיים במסך כחול (הורדתי דרייברים מיועדים ל 8.1). הבעיה בכרטיס העכשווי (TL-WN851N הפנימי) היא שכל פעם שהכרטיס בודק רשתות זמינות (אפילו כשהוא מחובר) הוא גורם לרמקולים שלי (Z506 LOGITECH) לקרטע קצת ולעשות רעש של ניילון עבה שמקפלים אותו. את הצליל הזה אני מצליח לשחזר באופן קבוע על ידי פתיחת עמוד הרשתות. הרעש לא קורה כאשר לא מנוגן צליל. השאלה העיקרית שלי היא זו - האם ישנו פתרון? או האם לקנות חדש? אם כן לקנות חדש, לקנות פנימי? חיצוני? מה הממולץ היום? תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה לעוזרים. היום בשעה טובה לקחתי את המחשב החדש מKSP/ התקנתי WIN 7 64 על כוננן ה-SSD והכל היה בסדר הווינדוס עלה ונראה סבבה עד ש... החלטתי להתקין את הדרייברים של הלוח של גיגהבייט Z77X-D3H מהדיסק שקיבלתי עם הלוח, ראוי לציין שעשיתי זאת בכדי שיזהה לי את חיבור הרשת לאינטרנט ואכן זה עזר. בסיום ההתקנה אני זוכר שהתקנתי עוד איזה פיצ'ר של הלוח ופתאום המחשב עשה ריסט ועלה במצב שהוא נתקע על המשפט : reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key בהתחלה הוא גם אמר משהו לגבי בדוק כבל אבל עכשיו שום דבר. אני פוחד שלחצתי לו לשדרג קושחה ללוח וזה פשוט קרס והלוח נדפק. עברתי על כל אופציה אפשרית ב-BIOS , לפני זה הוא היה מר…

• 39 תגובות
    • 5.6k צפיות
  11. Started by Mr. Writer,

שלום לכולם. נתקלתי בבעיה מוזרה בכונן DVD שלי במחשב. זה קרה לפני כמה חודשים אבל סבלתי את זה עד עכשיו; ישנם דיסקים מסויימים שהוא פשוט מסרב לקרוא. הכונן עושה רעש כאשר אני מכניס דיסק אבל לא מראה לי כאילו הכנסתי דיסק למחשב כלל. הדבר המוזר הוא שיש דיסקים מסויימים שהוא לא קורה ויש כאלה שהוא כן, כך אני יודע בוודאות להגיד שהוא לא מקולקל לגמרי. מישהו נתקל פעם במשהו כזה\ יודע לתת לי פתרון? תודה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 904 צפיות
  12. שלום. היום בצהריים התחילה לי בעיית רעש מרגישה מכרטיס המסך. חשבתי שהרעש נוצר לפי מה שהצלחתי להבין מחיכוך של המאוורר עם הרשת הזאת שיש מעליו, אבל כרגע בדקתי וגיליתי שלא. זה מטריף.. מה אני יכול לעשות כדי להפסיק את הרעש המעצבן הזה? X_X אני רוצה לנסות לפרק את הפלסטיק שיש בקירור של לידטק, אבל אני מפחד לשבור. מישהו יכול לעזור בנושא? (שלבי פירוק או משהו כזה) ברגע שאני אפרק את הפלסטיק אני אוכל לנקות באופן יסודי ולשמן את המאוורר שעושה רעש מציק בטירוף. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  13. Started by stio,

שלום רב, מחשב מסוג פנטיום MMX מהירות שעון 233MHz עם 128MB זיכרון על Windows 98. אני מגדיר לו הגדרות עכבר כדי שיזהה אותו, בהפעלה הבאה ההגדרה לא נשמרת והעכבר לא מזוהה. מה עושים? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. הייתי היום באתר של אינטל וראיתי דרייברים לצ'יפסט שלי (865PE). הורדתי את העדכניים ביותר (7.0.0.1019) ומאז המעבד חם ב10 מעלות בהשוואה למקודם, ויש פעמים שהוא גם נתקע. חשוב לציין שטמפ' החדר לא השתנתה והקירור של המעבד עובד מצוין. מה אני עושה? ???

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  15. Started by guy6400,

שלום לכם,אשמח אם תוכלו לעזור לי. כבר זמן רב שאני מתמודד עם בעיה מסויימת ולא מצליח לפתור אותה,למרות הסברים שונים שניתנו לי: כאשר אני משחק במשחקי מחשב מסויימים,חלקם מתקדמים גרפית וחלקם לא,עולה לי אחרי זמן קצר ההודעה הבאה: "Input signal out of range" ,באותה הודעה נכתב שהמסך משנה את הרזולוציה שלו ואת קצב הרענון לפי מגבלות המסך,שהן 60HZ ו...1280X1024. לאחר מכן עולה הודעת Monitor going to sleep,ואף לפעמים מלווה בבלוסקרין לאחר מכן. התקדמות זו בהודעות השגיאה היא אינה קבועה,לעיתים ההודעה על הירדמות המוניטור מופיעה לבדה,ולעתים נדירות המשחק פשוט קורס ולא צריך ריסטרט בשביל להפעיל את המחשב. הדסקטופ שלי אינו חורג ממגבלות המסך,ובמשחקים עצמם אני נוטה לשחק ברזולוציה נמוכה ממגבל...ת המסך,א…

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  16. Started by Yuron,

היי, לצערי נמחק לי קובץ מאוד מאוד חשוב מכונן :C. במחשב יש ווינדוס 7 אך זאת רשת מחשבים פנימית. בגלל בעיה נדרשתי לאפס את היוזר ולצערי נמחק קובץ (pst (Personal Storage Table גודל הקובץ 25 ג'יגה. מחיפוש באינטרנט הבנתי שהקובץ בפועל לא נמחק אלה הוא רק לא בשימוש ונדרס ע"י מידע אחר. האם קיים סיכוי לשחזר את הקובץ הזה? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by amittt,

כל פעם שאני מדליק את המחשב המאאורר עושה לי רעש למשהו כמו שתי דקות ואחרי זה הוא מפסיק ופועל כרגיל בלי רעש... מה אתם מציעים לי?? להחליף אותו?<? או שאפשר להמשיך איתו ככה והוא יסתדר מעצמו.<??? תודה מראש לכל העוזר

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  18. היי, לפני כמה ימים חבר שלי רצה לבדוק אם יש בעיה בזכרונות שלו והביא אותם לבדיקה במחשב כדי לראות שהבעיה היא אכן. בכל אופן, אחרי שהחלפתי בחזרה לזכרונות שלי נאלצתי לעשות clearcmos בכדי שהמשחב יעבוד. אבל מאז, המחשב עושה כל מיני בעיות ממש מוזרות. שני ההרדיסקים מסרבים לעבוד ביחד עם הסידירומים, למען האמת הדרך היחידה שהצלחתי להפעיל את ההרדיסקים כי לחבר כל אחד ל IDE אחר ולנתק את הדיוידי והצורב. כמו כן מאז ההחלפה המחשב מסרב לעבוד בכל הגדרת מעבד וזכרון שלא במתח סטוק, ולפני ההחלפה עבדתי ב1.8v ומעבד ב 2560 מה"ץ. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  19. Started by waizman,

היום עבדתי במחשב כרגיל ואז חבר מהאתר ביקש ממני לבדוק לו משהו שדרש כיבוי של המחשב. לאחר הכיבוי והבדיקה הפעלתי מחדש ת'מחשב ופתאום מעלם לי הקול! אני מקבל את ההודעה המוזרה הבאה (מוזרה כי ממתי מיקרוסוםט יפנו לאתר פרטי שמאוכסן בגאוסיטיז ועוד נגדם)... ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים של ה nForce2 בגרסאות שונות ולעשות סיסטם ריסטור לאתמול... זה לא עזר. מה אני עושה??

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  20. טוב אני לא בדיוק יודע מה הסיבה לכך, המסך או הכרטיס מסך,או שניהם ,או אף אחד מהם, אבל כשאני מדליק את המחשב כבר בקטע של הWELCOME הוא מתעוות יעני לא מראה את כל המסך , יש פסים בכל מיני צבעים , או חלק לבן כזה, וגם כשהוא נכנס כבר לוינדוס , הוא נכבה ואז נדלק ככה, וגם האייקונים על שולחן העבודה נעלמים . אני פשוט מוציא את זה מהחשמל , בכלל , הכל, מחכה כה דקות ומדליק שוב , ואז זה בסדר..אבל יש לי תחושה שבקרוב גם זה לא יעזור , אני צריך לטפל בבעיה, רק שאני לא יודע מה בדיוק הבעיה...? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, לאחרונה חיברתי מסך שני למחשב ובעקבות כך נוצר מצב שבו למחשב לוקח בין שנייה לשלוש שניות להגיב לכל לחיצה על המקלדת. לפעמים אפילו קורה שהלחיצה לא מקבלת ביטוי או מקבלת ביטוי כפול ויותר. העכבר מגיב בצורה מושלמת ללא בעיות כלל. יש לי מעבד i3-4170 4G ראם עם ווינדוס 7 64 סיביות. בנוסף שמתי לב שכאשר אני נכנס למנהל המששימות יש באופן קבוע שימוש של 2.5G+ ראם למרות שתוכנות שמופעלות כמו אינטרנט לא עברים את ה0.5G. זו הפעם הרביעית כבר שיצא לי להתעסק עם הוספת מסך שני (אצל אחים וכו') ולא נתקלתי בתופעה אפילו דומה בקצת לזו. לעיתים המצב חוזר לנורמאלי אך זה בסופו של דבר זה חוזר למצב הקודם. מישהו נתקל בזה ויודע מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by -Almog-,

קניתי חלקים לוח abit in9 32x כרטיס מסך 2900xt זכרונות ocz 1066 מעבד אינטל Q6600 הרכבתי ולא מדליק לי מסך יש מצב שהלוח שהוא sli לא מתאים לכרטיס מסך של ati?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by kuziz,

המיקרוםון שלי אינו עובד גם אחרי שניסיתי לבדוק אותו בהגדרות הקול אנא עיזרו לי??????????????? במידה ואין פיתרון האם אני יכול להוסיף כרטיס קול הכרטיס הנוכחי on-board אין בעיות בשמע

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. יש בעיה מוזרה.... כשהשתמשתי במחשב בפעם האחרונה, כיביתי אותו בהצלחה, והכל היה טוב...לפני זמן קצר היום, אני מדליק ת'מחשב, הוא נדלק, המאוורים נדלקים, וההרד עושה צלילים שהוא חי...אבל הוא לא(המחשב לא פועל)! לא מצפצף עם הספיקר, לא נדלקות הנורות על המקלדת, והמסך מראה את ה SELF TEST אך לא נדלק!! SO I SAY WHAT DA FUCK? והקטע הוא שאני בעצמי משו כמו טכנאי מחשבים מנוסה, (עבדתי בחנות מחשבים ובעייריה כטכנאי מחשבים) אבל ת'בעיה הזאת אני רואה פעם ראשונה.... פירקתי את כל המחשב לחלקיקים, ניסיתי להוציא ת'ראמ, הוא מצפצף שאין ראמ...ניסיתי להוציא כרטיס מסך הוא מצפצף שאין כרטיס מסך...ניסיתי להחליף כרטיס מסך, לא עובד....המממ, הוצאתי את כל הצמות והפאוור קייבלז, וזה לא עוזר, הוצאתי ת'מעבד, החזרתי …

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  25. Started by danik,

שאלתי פה שאלה בקשר ל: איך מורידים תוכנות שרצות בהתחלה בWINDOWS כמו WINAMP ICQ KAZAA וכו.... מדובר בWINDOWS 2000 בWINDOWS 98 יש אפשרות להיכנס לMSCONFIG ב2000 אין אפשרות כזאת... אבל אני לא מוצא את השאלה הזאת בפורם, גם לאחר החיפוש...

• 2 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.