עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by חתוליס,

שלום רב. לאחרונה מערכת ההפעלה שלי קורסת מדי פעם, כאשר אני מעמיס על המחשב. הקריסה מתבצעת לאחר שאני שומע רעש של "הדלקה וכיבוי" מתוך המארז. כדוגמה, היום הרצתי אימיול, מדיה פלייר וFootball manager 2006, שמעתי את אותו הרעש, ומאותו הרגע בחלוף 3-4 שניות קפא המסך. כמובן שלא מדובר בבעיית תוכנה. למרות זאת, ניסיתי להריץ איחוי, וזה כמובן לא עזר. לפעמים, אחרי שקוראת התקלה אני בכלל לא מצליח להעלות את הווינדוס, כיוון ששוב אני שומע את הרעשים. בדקתי את טמפ' המעבד, והיא לא עוברת את ה80 מעלות בעומס. כבר הגעתי לטמפ' גבוהה יותר בקיץ שעבר ולא היו בעיות בכלל. מדובר בפנטיום 4 1400, עם 256 RDRAM. קצת מוזר לי המקרה הזה, מכיוון שמעולם לא הייתה בעיה כזאת, וגם אם כן תמיד ידעתי מה המקור ומה הפתרון. גם…

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  2. Started by CHIP1K,

לאחר שנתקלתי במלא קפיאות של המחשב במערכת הפעלה,ראיתי הודעה של אחד מן הגולשים בפורום ששינה בביוס את ה- C3 ו-C6 report לצערי אני די בור בענין... אשמח אם תענו לי על כמה שאלות בנוגע לנושא. 1.מה האופציה למעשה אומרת 2.האם יכול להיות נזק מכך 3.האם זה משפיע על הביצועים של המערכת המערכת שמדובר עליה היא: GPU: Core i3 2120 Motherboard: Asus P8P67 B3 Graphics: Sapphire ATI HD 5770 1GB Memory: 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition ומותקנת מערכת הפעלה: WINDOWS 7 64 BIT

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  3. תופעה מוזרה. חיברתי אתמול במקביל (באותו הזמן) שני דיסקים חיצוניים למחשב - PASSPORT של WD, ו-SEAGATE של 3 TB. המערכת זיהתה את ה-PASSPORT אבל מאותו רגע נתקע ה -EXPLORER בכל נסיון גישה ל-SEAGATE. הדרך היחידה לצאת מהתקיעה הזאת היא RESET (חלונות 8, 64 ביט, עדיין לא יודעים להתמודד עם בעיות כאלה). מאז, גם אם אני מחשב את ה-SEAGATE לבד, המערכת מזהה אותו (בבדיקה דרך ההתקנים אני רואה שהוא חושב שהוא ה-WD - יש לו את השם של ה-PASSPORT והיצרן WD....) וכמובן לא ניתן לגשת אליו כלל. במחשבים אחרים הוא עובד בצורה תקינה. מישהו יכול לשפוך אור... מה קרה פה ואיך מתקנים את זה ?

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  4. אהלן יש ברשותי וידאו, אני רוצה להמיר כמה קלטות למידע דיגיטלי כדי שאוכל לשמור על דיסקים רציתי לדעת, איזה כבלים אני צריך? והאם יש את היציאה הדרושה במחשב [בכרטיס המסך כנראה] או שצריך לקנות איזה תוספת? והאם צריך תוכנה מיוחדת? מצטער על ריבוי השאלות, תודה רבה

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  5. פרטים של המחשב שלי: כרטיס מסך: Nvidia GF 8600GT 1GB DDR2 מעבד: Intel P4 3.20GHz זיכרון: 2 GB DDR2 עכשיו אני יתחיל. תמיד היה לי במחשב בעיה של חום במעבד היה לי קירור סטוק משו דפוק. היום קניתי את הקירור ARCTIC COLLING Freezer 7 Pro עכשיו שחברתי את הקירור החדש לא היה אפשר ליסגור את המארז ביגלל שבעבר הוספתי מאוורר 220V למארז והוא היה מקרר לי את המחשב אז היום הוצאתי את המאוור הגדול שהיה לי שעובד על 220V ועכשיו יש רק את הרשת של המאוורר במקום המאוור והרשת!. שהיה לי את הקירור הקודם למעבד! הטמפרטורה היתה 70 60 בעומס ו50לא בעומס עכשיו זה 39 40 לא בעומס ובעומס זה 45 50 סבבה? לא יודע למההההההה הנחס הזה המחשב לא זז עגלהה כל פעם ניתקע לי אפילו שפתחתי את האשקול הזה עכשיו אני רוצה לדעת מה…

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  6. Started by ariel_rg,

שלום לכולם אני רוצה לכבות ולהפעיל (ברצף) מנהל התקן של USB-HUB. ולשים במתזמן המשימות. האם יש דרך פשוטה לעשות זאת בקובץ BAT? (אני לא מבין שום דבר, אבל ממש שום דבר, בתכנות). win xp. תודה

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  7. שלום, טוב, אז כמו שאומרת הכותרת לאחרונה המחשב נהיה איטי באופן שמפריע לעבודה שוטפת. אנסה לתת כמה שיותר פרטים כדי שאוכל לקבל עזרה... חומרה: מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E7400, 2666 MHz (10 x 267 לוח אם: Gigabyte GA-G31M-S2C (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) זכרון: 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) הארד דיסק: Hitachi HDP725050GLA360 ATA Device (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) תוכנה המחשב פורמט לפני כשבוע, הותקן עליו WIN7 ומספר תוכנות בסיסיות (בלי תוכנות זבל למינהם). אני מצרף תמונות מ HD Tune ומ Everest, כמו כן תמונות של המארז. לפי מה שראיתי הבעייה העיקרית היא טמפ', אם זו באמת הבעייה ואין עוד ב…

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  8. אני לא בטוח שהייתי צריך לפתוח את הדיון פה, אבל נראה לי הכי נורמאלי..? אוקיי, לפני כמה זמן הייתה לי בעיה עם המשחק Call Of Duty, שכל פעם ששיחקתי אותו, המחשב נתקע כעבור כמה דקות, ניסיתי להתקין את המשחק מחדש אבל זה לא עזר, בדקתי מיד את הטמפ' אחרי שהמשחק נתקע, הן היו גבוהות-50+ למעבד וללוח אם (Athlon XP 2000). שלחתי את המחשב שלי לחנות שתמיד מטפלת לי במחשב, הם סידרו את הבעיה בכך ששמו משחה טרמית למעבד וניקו את כל המאווררים שיש לי, הבעיה נפתרה והמחשב לא נתקע, הטמפ' היו במנוחה 44 למעבד ו-44 ללוח אם גם. בימים האחרונים הבעיה 'חזרה' שוב-המחשב נתקע לי רק ב-Call Of Duty כעבור כמה דק' של משחק, אני ישר בודק את הטמפ' של המעבד ושל הלוח אם והן היו בכל הפעמים 48 או 50, שזה לא גבוה יחסית, ובמ…

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  9. Started by @guitarsuite@,

שבת שלום לכולם! אני מפעיל משחקים ישנים שעובדים דרך הדוס (cmd) ,אז היום שיחקתי באיזה מישחק "בונוס" (לצורך העיניין) ,יצאתי מימנו עבדתי קצת במחשב ואז רציתי להפעיל שוב את האפליקציה והוא נותן לי פקודה כזאת מוזרה ומעצבנת בכל אפליקציה של דוס, הפקודה היא כזאת: הוא רושם קודם את השם של הקובץ ואיפה הוא ממוקם ואז את ההערה הבאה: קובץ המערכת אינו מתאים להפעלת יישומים של MS-DOS ושל Microsoft Windows לחץ על 'סגור' כדי לסיים את פעולת היישום. זה קרה לי כבר כמה פעמים בעבר ואף פעם לא הבנתי איך מסדרים את זה. אז בקיצור, חבר'ה! תנו עזרה,אתם המיקצוענים פה!

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  10. Started by kobi-50,

יש לי בבית שני צורבי DVD אחד של סוני ואחד של philips וכל אחד מהם במחשב אחר עכשיו כל הזמן שאני צורב דיסקים של מוזיקה לא MP3. רגילים לאוטו תמיד יש לי מין קירטועים בדקתי כבר איזה 10 סוגים של דיסקים וגם בדקתי במערכת בבית כי חשבתי שאולי זה רק באוטו וגם בבית היתה את אותה בעיה ואני משתמש בתוכנת צריבה nero 7 בתודה קובי

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  11. שלום לכולם באחד המחשבים מותקן לוח אם asus a55bm-a עם כרטיס רשת Realtek® 8111G. המחשב מחובר בכבל להוטבוקס - והמהירות מוגבלת עד 50MB בבדיקת מהירות. בבדיקה עם מחשב אחר באותו כבל המהירות מגיעה ל 90mb. בדקתי שהדרייברים+ביוס מעודכנים - מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by 8-Ball,

יש לי מחשב פנטיום 3 עם 3 סלוטים של זיכרון היו לי שם 3 כרטיסים של 128MB (133HZ ועכשיו שמתי 256 במקום אחד מה128 ומשום מה נראה לי שהוא עובד יותר לאט, יש היגיון בדבר? גם הכרטיס החדש הוא 133MHZ בהתחלה שמתי את ה256 בDIMM1 ואז הוא קלט לי רק 256 מגה (או את שתי הכרטיסים של ה128 או את הכרטיס של ה256, לא יודע) שיניתי את הסדר ועכשיו הוא קלט את שלושתם אבל נראה לי שהוא עובד יותר לאט. מה אפשר לעשות? יעזור אם אני אתקין XP מחדש?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  13. Started by michaelg,

שלום, יש לי מחשב נייד של סמסונג חדש עם מערכת WIN 7 HOME PREMUIM 64BIT. בEXCEL 2010 בחרתי בעמודה עיצוב טבלה ופתאום הופיעה מסך כחול עם ההודעה: X64_0x1a_41287_ANALYSIS_INCONCLUSIVE יש לציין שאחרי שהמערכת אתחלה מחדש נכנסתי לאותו מקום ולא היה מסך כחול, וגם זה המסך הכחול הראשון של המחשב הנייד. כמו כן, לפני שבוע כהפעלתי את תוכנת IDM כל המחשב נקפא, כלום לא זז והדרך היחידה היתה להפעיל אותו מחדש. מאז עדכנתי גרסה וזה לא קרה לי עוד פעם. הטמפרטורה היא בסביבות ה60-63 מעלות לכל הרכיבים במצב מנוחה וכשהמחשב הנייד מחובר לחשמל. להלן הקישור להורדת הקובץ DMP של המסך הכחול: http://f2h.nana10.co.il/g0sv3dsybrp מה הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  14. Started by עידןאופיר,

עבר לוונדוס שלי התוקף ועכשיו יש מסך שחור ואי אפשר לעשות כלום בבקשה תביאו לי תוכנה שתעשה תוונדוס מקורי וונדוס7 אולטימט 32 ביט תודה

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  15. תוכנת הפעלה WIN2000 שהתקנתי אותה כבר עשרות פעמיים - לא עולה על המחשב לאחר פירמוט ההרד דיסק, היא תמיד נתקעת באותו מקום - כאשר ההתקנה עושה את המקלדת והעכבר...ניסיתי לאפס את הגדרות הבאיוס...לא עזר, אנא עזרתכם,תודה. נ.ב ניסית להתקין גם XP והיא גם נתקעת באותו המקום...

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  16. Started by זואי,

אני בטרוף של מציאת דירה ודווקא עכשיו כשאני מנסה להיכנס לצפייה במפות מתוך האתרים של הומלס / יד 2, המפה אינה מופיעה. מופיעה מסגרת אך ללא הרחובות אותם אני מבקשת לראות. מדוע זה קורה ? מה עלי לעשות ? המון תודה, זואי.

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  17. Started by Rittberg,

שידרגתי מלוח P5GDC ל - P5W DH ניתקלתי בבעיה: קימים ברשותי 4 HDD עם חיבורי IDE ובנוסף צורב DVD אשר גם הוא עם חיבור IDE , את 4 ה HDD חיברתי לחיבורים המתאימים בלוח ואילו ל - DVD רכשתי CONVERTER מ- IDE > SATA. ניסיתי לחבר את כבל ה- SATA לחיבורים האפשריים בלוח, ושמתי לב שב- BOOT, המחשב ממתין כשלושים שניות עד אשר עולה, אולם הוא אינו מזהה את ה- DVD. איך צריך להגדיר את ה- BIOS כאשר יש שילוב של IDE ו- SATA, והאם יש להתקין תוכנה מתוך תקליטור הלוח? תודה.

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  18. בזמן אחרון שמתי לב לבעיה קטנה שיש לי שאני משחק במשחקים החלטתי לבדוק עם הבעיה בכרטיס מחקתי את הדרייבר של הכרטיס והחלפתי לכרטיס אחר התקנתי דרייבר הפעלתי מחדש את המחשב וכאילו לא התקנתי כלום, אני מקבל הודעה "זוהתה חומרה חדשה" (דרך אגב זה לא משנה איזה דרייבר אני מתקין ניסיתי גם את הדרייבר שבה עם הכרטיס) החזרתי את הכרטיס הראשון ועכשיו גם אותו אי אפשר להתקין....מה עושים? לא נראה לי שזה משנה משהו.. הכרטיס הראשון GEFORCE 6600GT והשני GEFORCE 4400TI שניהם של לידטק

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  19. היי אני כותב מחבר מכיוון שאני לא יכול להעלות את הווינדוס!! גלשתי באינטרנט ופתאום המחשב נתקע אז כיביתי והדלקתי אותו ואז הופיעה לי השגיאה : "Disk Boot Failure insert system disk and prees enter" מה אני עושה מפה בכדי להעלות שוב את הווינדוס?? (דרך אגב זה ווינדוס ויסטה) תודה...

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  20. Started by hellyeahmofo,

מה תגידו על זה מחשב עם windows 98 ב my computer הוא מזהה את המעבד בתור פנטיום 2 עם אתחול המחשב שמוצג מפרט המחשב הוא כותב שהמעבד הוא פנטיום 3

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  21. הכל בכותרת בעיקרון... המון תודה לעוזרים! אור.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  22. Started by law89,

היי איך אני יכול לדעת אם שני מוצרים שמחוברים גורמים לבעיות בגלל תדרים דומים? מדובר ב-adapter שמתחבר ב-USB לצרכי גלישה באמצעות וואי פיי ובסט של מקלדת ועכבר שמחוברים באמצעות דונגל. מאז שחיברתי את ה-adapter אני חווה לאגים ולעיתים המקלדת פשוט לא כותבת את מה שאני לוחץ עליו. אציין שגם אחרי שאני מנתק את ה-adapter הבעיות ממשיכות (לפני שחיברתי את ה-adapter בפעם הראשונה, לא היו לאגים). בחנות אמרו לי שיתכן וזה נובע מבעיה של התדרים. עריכה: זה נבדק עם שני סטים של מקלדת ועכבר שיש להם (שניהם בעלי דגם זהה).

23. Started by Skipper,

אחרי שחיטטתי בארון מצאתי מחשב ישן מפורק, בתוכו היה לוח אם ישן של ATI מובנה עם מעבר של AMD בעל ליבה יחידה-1.67GHZ כאשר אני מחבר את הלוח אם לספק ומפעיל (ללא מסך RAM HDD או משהו אחר) המאוורר של המעבד+ספק מתכבים אחרי כמה שניות הצעות למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  24. חיברתי לטלויזייה disc on key דרך חיבור ה-USB, ושמתי בו סרט בסיומת AVI וכתובית בסיומת SRT. הבעיה היא במקום לראות נקודה, סימן שאלה או סימן קריאה בסוף המשפט רואים אותו בתחילתו. עכשיו ניסיתי להשתמש בשתי תוכנות AviSub ו-AVIAddXSubs שהם בעצם לוקחות את הסרט + כתובית וממזגים לסיומת DIVX. עכשיו דרך התוכנות הללו רואים את הכתוביות בצורה נכונה אבל הבעיה היא שהכתוביות נראות מעוותות, עם זיזגים כאילו לקחו את הכתובית ומתחו אותה. אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 4.1k צפיות
  25. לא מצליח לפענח את הבעיה אך יש לי השערה כי מדובר בעניין של חשמל ולא של חומרה המחשב הוא לפטופ בעל ציפסט odem i855pm intel במנהל ההתקנים הכל בסדר התקני usb root מופיעים והווינדוס הוא פרופשיונל עם סרביס פאק 2 ככה שלא אמורה להיות בעיה של זיהוי רכיבים בנתיים חיברתי מצלמה עכבר ודיסקונקי וכלום לא זוהה מלבד המצלמה שפעל בה אור אדום אך שום זיהוי לא מתקבל מהמחשב במנהל ההתקנים בלחיצה על אחד ערוצי היו אס בי בלשונית power מופיע לי 0ma כלומר אין מתח אני חושב תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.