עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by 114508534,

שלום אני עובד על HP Z600 ומחוברים כרגע 2 כרטיסי Quadro 4000', שני הכרטיסים מזוהיים ומותקנים וכמובן שמחוברים בברידג של SLI, הבעיה היא שמשום מה אני לא יכול להגדיר ב NVIDIA CONTROL PANEL ששני הכרטיסים יעבוד ב SLI, כמובן שהותקנו הדרייברים הכי חדשים . אשמח לשמוע מה עשיתי לא נכון וכיצד אני פותר את הבעיה . תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by EternalDarkness,

יש לי צורב של teac כבר שנתיים ולא היה לי בעיות איתו עד שקניתי מחשב חדש עם כרטיס קול sb live , ומישמום מה קריאטיב הנחמדים ביותר החליטו להוסיף לדריבים שלהם דבר נחמד שגורם לכך שהסידי רום או במקרה שלי הצורב יאט ויפסיק את קצב הסיבוב שלו אחרי מספר מסוים של שניות או דקות מרגע הכנסת הדיסק, כמובן שהיתה אפשרות לבטל את זה אבל היא היתה כרוחה בכך שהחלונות לא יזהו שום דיסק שמכניסים לכונן כל שהו. בכל מקרה הבעיה החמורה הטחילה כשהורדתי את הדריבים החדשים יותר של קריאטיב ששם אין בכלל אפשרות כזאת ובגלל זה כל דיסק שאני מנסה לצרוב נהפך לז"ל :'( האם מישהו יודע כיצד מסדרים את זה כי הצורב נמצא בגלל זה במחשב הישן שלי ונמאס לי להעביר כל הזמן קבצים לשם בכדי לצרוב דברים .

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  3. Started by happyshasha,

שלום, מקווה שאמצא פה תשובה. יש לי חשבון בג'מייל וכשאני שולחת מייל למישהו אז זה מגיע אליו כאילו מהמייל של אחותי (אבל כתוב את הכתובת שלי. הבעיה היא רק בכינוי) *** אנחנו לא גרות באותו בית אז זה לא בעיה של אותו מחשב או משהו כזה איך משנים את זה חזרה כדי שאנשים יקבלו מייל עם השם שלי ולא עם השם של אחותי?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם החומרה: Radeon HD 4890 בן שנתיים. לוח אם: Gigabyte GA-EX58-UD3R מעבד: i7 920 ספק: אני לא זוכר Spire 550W תיאור הבעיה: אני יודע שהכ. מסך שלי מתחיל להתאמץ כשאני שומע את המאוורר שלו מתחיל להרעיש. לאחרונה, במקומות בהם המאוורר היה מתחיל מתחיל להרעיש, המחשב פשוט עושה ריסט. זה קורה רק במשימות 3D שדורשות הרבה מאמץ. דוגמאות: במשחק Skyrim: התפריט עולה, אני טוען משחק. אני יכול לראות את המודלים התלת מימדיים במסך הטעינה. ואז כשהמשחק אמור להתחיל, המחשב עושה ריסט. במשחק Dirt 3: התפריט עצמו גורם למחשב לעשות ריסט (התפריט תלת מימדי). עובד: (יש לציין שהחפץ הוא תלת מימדי לגמרי, אפשר גם להזיז אותו עם העכבר) לא עובד:

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  5. Started by shloosh,

אני מגיע הבייתה ,נכנס למיטה ופתאום המחשב נדלק לו לבד!! לא נגעתי בכלום ממש שום דבר,לא הדלקתי פשוט כלום. והמחשב פתאום התחיל לפעול. מה זה??? קשור לספק כח או משהו אולי??? לא יודע...

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  6. אהלן חברה, קרתה לי בעיה מאוד מוזרה. לפני יומיים, העכבר פתאום הפסיק לעבוד (לא היה אור בכלל), עשיתי ריסט - המחשב עבד, עדיין בלי עכבר, אז ניסיתי לכבות את המחשב ולהדליק - ולהפתעתי לא ניתן היה להדליק. ברגע שאני לוחץ על הכפתור, המחשב נידלק לפחות משניה, במהלך זמן זה הספק מוציא אור כחול כזה, וכל המאווררים (כולל זה שעל המעבד) מתחילים להסתובב טיפה, ואז ממשיכים להסתובב עד לעצירה. הספק מפסיק לעבוד. חשבתי אולי הספק זו הבעיה, אבל מסתבר שלא. ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר אותו הוא הריץ כמו גדול. חשבתי אולי המתג הפעלה של המחשב הוא הבעייתי - אבל הוכחתי שהוא לא הבעיה, שכן כשאני מחבר במברג את שני הפינים על לוח האם, המחשב נדלק לחצי שניה - בדיוק כמו כשלוחצים על המתג, ואז נכבה. ניתקתי כל דבר שלא צ…

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  7. יש לי 2 זכרונות והם בסלוטים 3,4. זה משנה משהו? או שעדיף לשים אותם ב1,2???

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  8. Started by IL ORANGE,

שלום לכולם =] יש לי בעייה.. קניתי מחשב חדש.. לוח אם של אינטל.. מעבד 4 ליבות Q6600.. כרטיס מסך אסוס ג'יפורס 8800GT אשר מתחבר גם לספק.. זיכרון 2 ג'יגה של קינגסטון DDR2 מהירות 800.. ספק של פנטיום 4 500W אני לא יודע אם הבעיה היא באחד מהחלקים האלה, אבל כאשר אני משחק משחק כלשהו, לאחר זמן מה המחשב פתאום נכבה, וכשאני מנסה להדליק אותו שוב הוא לא מגיב, רק לאחר זמן מה הוא מגיב כאשר אני מנסה להדליק אותו.. דבר נוסף, לפעמים כאשר אני מדליק את המחשב ועולה הלוגו של האינטל הוא נתקע עליו, וצריך לעשות ריסט כמה פעמים אפילו עד שהוא מוכן בטובו להפעיל את הווינדווס.. למה זה קורה??? תודה רבה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  9. Started by v4knin,

שלום, יש לי בבית 2 מחשבים נייחים אחד עובד ואחד שפשוט נדלק ולא עובד אני מאוד רוצה להעביר את הכרטיס זכרון(RAM)+כרטיס מסך מהמחשב שלא עובד למחשב שכן עובד השאלה שלי האם זה אפשרי.. אני יכול פשוט להעביר את הכרטיס אבל לא יודע אם זה כרוך בעוד פעולות כמו להתקין את זה או שפשוט מכניס את הכרטיסים והמחשב פשוט ידלק רגיל? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by dani1236,

חבר'ה שלום ברגע עליית הביוס מופיע לי הכיתוב הבא WARNING!!! IMMEDIATELY BACK-UP YOUR DATA AND REPLACE YOUR HARD DISK DRIVE. A FAILURE MAY BE IMMINENT מילולית אני יכול להבין,,,אבל מעשית מה עליי לעשות????? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  11. Started by yair71,

ברשותי לוח גיגה 865PE מעבד 2.4 כונן קשיח מקסטור 250 גיגה ATI 9500 PRO 512 מגה זיכרון קינגסטון ספק 500 וואט איכותי אל-פסק עד לכאן הנתונים הטכניים לפני שבוע החלה תופעה מוזרה בפעם הראשונה הודיע בהעלאה שיש בעיה בפרטישן F ולא בסיסטם., עשה את התיקון. אבל כל העלאה מחדש יצרה אותה בעיה. הפעלתי תוכנה לתיקון רגיסטרי וכו' והתקלה הופסקה. לאחר כמה ימים המערכת עושה בוט פעמיים ורק בפעם השניה עולה וזה קורה רק לאחר שהמחשב במנוחה מושלמת כמה שעות. זה לא קורה בבוט מידים ביו ימים שזה לא קרה היום היה השיא באתי להפעיל והמערכת בכלל לא עלתה. לא היה סימן על המסך. הוצאתי את כל הכבלים והזיכרונות. השבתי אותם למקום. לאחר מכן הפעלתי המערכת עשתה מספר בוטים ללא אישור ממני. ניסיתי סייפ מוד. ושוב באמצע בוט.…

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  12. Started by Miros,

MDT MD1200LB כלומר איזו חברה זו?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  13. Started by Tal .A,

שלום, לפניי כמה זמן המחשב שלי קרס ולא נדלק יותר לאחר כמה זמן הגיע טכנאי ניתק את הכרטיס מסך וחיבר אותו לכרטיס מסך של הלוח אם ואמר שבכרטיס מסך קיצר את המחשב ויש להחליף אותו היום קניתי כרטיס מסך חברתי אותו ושוב המחשב לא נדלק מה הסיבה לזה לדעתכם ואיך לתקן?

14. Started by redead,

חבר שלי בכל הפעלה מחדש של המחשב מקבל הודעות מוזרת על בעיה במקור הכוח.. אמרתי לך שכנראה הספק כוח שלו עומד למות.. השאלה שלי היא באמצעות איזה תוכנה אפשר לבדוק את העיניין הזה??

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  15. Started by Dr. n00b,

אני משתמש במחשב P4 2.6C על לוח אם גיגבייט 8IK1100 , על ווינדוס XP SP2. הבעיה היא כזאת: לאחר איתחול לפעמים הווינדוס לא מזהה רכיבי USB שמחוברים ומקבלים מתח מהלוח אם. לדוגמא: עכבר אופטי שמחובר, אור דולק, אבל לא מגיב. מה שמצחיק זה, שאחרי שאני שולף את התקע ותוקע אותו בשקע USB אחר, אפילו על אותו בראקט שמתחבר לאותו שקע על הלוח, העכבר מתחיל להגיב. פירמטתי לפני יומיים, והבעיה נמשכת. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  16. המחשב מחובר למסך דרך כבל DMI אני רוצה את הטלויזיה כמסך נוסף. אני מחבר אותה למחשב דרך כבל HDMI (יש לי כרטיס מסך שתומך ב 6 מסכים במקביל) שאני נכנס לתפריט כדי להוסיף את המסך טלויזיה ,הוא מזהה את המסך,שאני רושם לו "הרחב שולחן העבודה לצג זה",הוא רושם לי"לא ניתן לשמור הגדרות תצוגה.... מה עושים? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני חושב שזה אחד המאווררים מה אפשר לעשות ?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  18. Started by RGod,

שלום לכולם כאשר אני מבצע בדיקת PRIME במצב של BLEND כלומר הרבה זיכרון נבדק אז המחשב ניתקע . בכל שאר המצבים הכל עובד סבבה ואין שום בעיות ! המחשב לא מתחמם ולא כלום ,2 גיגה זיכרון פנימי עללוח של GIGABYTE P35 מעבד Q6600 ו8800GT . יש רעיונות ?בדיקה של MEMTEST לא העלתה כלום !

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  19. Started by bhc,

ערב נהדר לכולם... הצלחתי סוף סוף להחליף את המחשב נייד שלי P4 1.6 DELL, למחשב נייח. אין לי מושג מה הולך כאן מבחינת החומרה ממש, והייתי מעוניין לברר איזה סוגים, חברות, מהירויות ושאר ספציפיקציות. מדובר בלוח אם - Asus P4S800D - מישהו? אשמח לפרטים... מעבד - Intel P4 3GB - איך אני מברר עוד פרטים? אם הוא LGA או פרסקוט...? אם הוא 533 או 800? - אשמח לפרטים ממומחים... זכרון - 512MB - סביר להניח שזה DDR, השאלה איזה PC [או כמה MHZ]...? הרדיסקים - אחד הינו MAXTOR 40GB, אין לי מושג איזה ATA..., איך אדע? [וכמה RPM?]. השני הינו WD, מתחבר עם כבל שונה מזה שאני רגיל אליו [לא סטנדארטי, משהו דק כזה שמתחבר ללוח האם...]. עוד שאלה על ההרדיסק, כשאני מחבר את ה WD ומנתק את ה MAXTOR, אי…

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  20. אהלן. כבר כמה ימים שבכל הדלקה מגיע המסך של בדיקת דיסק - עם האחוזים שרצים, ורק לאחר מכן עולה הווינדוס. לא משנה אם נתתי לו לסיים את הבדיקה או שדילגתי עליה, תמיד בהדלקה הבאה מתבצעת שוב בדיקה. האם זה סימן שההרדיסק נדפק או שזה בכלל קשור לווינדוס? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  21. Started by TomeK,

אתמול שידרגתי את הלוח אם שלי ABIT IP35 PRO והלוח לא מזהה לי את המיקלדת.. :\ היה לי מיקודם את הלוח GA-965P-DQ6 מישהו אולי יודע מה הבעייה ? אגב יש לי עוד אחריות של שנתיים מנועה מחשבים...

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  22. Started by Yeshayhu Brill,

שלום, לאחרונה קניתי מחשב (אינספיירון 7570) ושדרגתי את הארדיסק, כעת אני מעוניין להתקין עליו מערכת הפעלה באמצעות usb, הבעיה היא שבboot לא מופיעה האפשרות לusb וכשניסתי לסדר את ההגדרות בbios גילתי שהחליפו את המערכת למשהו חדש ומורכב יותר ובאפשרויות boot אני לא מצליח להוסיף אופציות... אם מישהו יכול לעזור להדרכה או משהו, או לחילופין להדריך איך נכנסים לbios אני ישמח. תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. היי חברה, הבעיה הזאת ממררת לי את החיים. עד לפני כמה זמן הכל היה בסדר, ועכשיו פתאום אני לא יכול להיכנס למשחקים בFULLSCREEN (אבל כן פועלים מושלם בWINDOWED MODE!). המשחק פשוט מראה מסך שחור או חצי מסך שחור או קורס לגמרי אם אני במסך מלא. לעומת זאת: אם אני מחבר את הHDMI למסך טלויזיה שלי, המשחקים פועלים מושלם ובלי שום בעיה! כנראה שקרה משהו עם הרזולוציה או משהו במחשב לא נותן למשחקים על המסך המובנה של המחשב הנייד! אני לא רוצה להתחיל לפרמט עכשיו את כל המחשב רק בגלל זה. מקווה שאתם מכירים את הבעיה. תודה מראש, לב.

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  24. Started by Flip-Mode,

היי לפני שבועיים קבלתי לוח ומעבד חדשים ועד אתמול הכול היה בסדר, המחשב מקורר עם קירור מים ועבד על 210 FSB ולא עבר את ה40 מעלות אתמול עשיתי עדכון ביוס לD10 והמחשב עלה בסדר ואז הייתי צריך ללכת והשארתי אותו בוינדוס. אמא שלי עשתה משהו בחדר והזיזה את המחשב קצת ואחרי שחזרתי הוא היה מכובה. הפעלתי אותו ונכנסתי לביוס, ההגדרות היו מאופסות. שיניתי הגדרות לFSB של 200 והלכתי לשרותים כשחזרתי המחשב היה מכובה שוב... ניסיתי להפעיל אותו אבל הוא נדלק, המסך לא, שני הלדים הקדמיים דלוקים תמיד ואין ציפצוף שהוא אמור לעשות... ניסיתי לעשות CLEAR CEMOS כמה פעמים בכמה שיטות ושום דבר לא משתנה. ניסיתי לאפס את הביוס עם הדיסקט וכלום. ניסיתי גם להוציא את הזכרונות ולשנות מיקום, הוצאתי והכנסתי את המ…

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  25. Started by sheff2k1,

בדרך כלל אנשים נוטים לחשוב שאין במחשב דבר כזה "קצת לא תקין": או שהחומרה פועלת, או שהיא לא פועלת. אבל האם זה ב100 אחוז נכון?האם יתכן מצב שבו יש חלק(לא מכני) כלשהו במחשב, שיש בו פגם קטן, שעדיין מאפשר להריץ את המחשב? אינני מדבר על בעיות תאימות חומרה כמובן, אלא על פגמים פיזיים.

• 2 תגובות
    • 507 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.