תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
חיברתי את המסך בכניסת DVI ושמתי לב שלעומת המסך הישן שהחלפתי הטקסט שבתוך "תיבות הטקסט" גדול ומובלט, גם עוד טקסטים מסויימים בדפדפן מובלטים וגדולים (רוב הטקסט רגיל), למשל באתר HWZONE אני רואה ב חיפוש "הקלד מילים לחיפוש" בעבר הטקס היה רגיל קטן ולא מובלט, ככה גם בBabylon (המתרגם) הטקסט גדול ומובלט. ניסיתי ב Viwe של דף האינטרנט לשנות את גודל הטקסט אבל זה לא עזר. עוד בעיה: קיבלתי עם המסך גם תוכנה בשם Natural color שלפי מה שהבנתי משפרת את איכות התמונה, שאני נכנס לפוטושופ יש לי הודעה שהתוכנה לא מתפקדת כראוי ומשום מה שאני הצבעים בפוטושופ מעובתים, רק שאני שומר את מה שהכנתי לשלוחן עבודה אני רואה את הצבעים האמיתיים. למישהו יש פיתרון? תודה אנשים!
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מישהו יכול לבדוק לי בבקשה למה המחשב שלי מקבל מסכים כחולים בוינדוס בלי שום פעולה ? תודה לעוזרים קובץ מצורף עריכה : DUMP Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini033106-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. * * Use .symfix to have the debugger choose a symbol path. * * After setting your symbol path, use .reload to refresh symbol locations. * **************************************************************************** Executable search path i…
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
לאחר הדלקה, המחשב מקבל חשמל ( מאוורירים פועלים אך הסידי לא נפתח ) אין תצוגה במסך.. וההפעלה לא מלווה בצפצופים.. המון תודה.. (:
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
לדוגמה יש לי כונן C יש בו קיבולת של 30GB ויש לי כונן D יש לו קיבולת של 130GB זה"כ זה הר דיסק אחד שיש בו 160 GB אני רוצה עכשיו לקחת מכונן D כ30GB ולהוסיף לכונן C , בעצם לעשות Resize , פרטישן מג'יק לא מביא לי הוא דורש לפרמט את כל ההרדיסק ואז לפצל מחדש יש למשהו עצות איך אפשר לעשות זאת ללא פירמוט? , יש לציין שהוינדוס נמצא בכונן C ויש מידע על 2 המחיצות (המידע בכונן D לא משנה אפשר לגבות) תודה.
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היי אנשים! אשמח אם תוכלו לעזור לי, המערכת שלי מרסטת בהפעלה של ווינדוס 7. צירפתי ניתוח של הMINIDUMP שהיא יצרה...ניסיתי לערוך חיפוש ולא ממש מצאתי מה יכולה להיות הבעיה... אודה לעוזרים מראש... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס קול של חברת NATIVE INSTRUMENTS שעובד ביחד עם תוכנת TRAKTOR. לפני כמה זמן התחילו לי רעשי רקע כאשר אני מנגן מוסיקה.כאשר שלחתי מייל לחברה הם טוענים שזה מגיע מהמחשב שלי נתנו לי כמה עצות לבדיקה כולל 2 תוכנות. כאש הרצתי את הבדיקות באמת הן הראו לי שהמחשב גורם לזה. ובתוכנה אחת היא גם מראה מה גורם לזה.דרייברים שהתקנתי על המחשב כמו: usbports.sys dxkrnl.sys storport.sys wdf01000.sys hdaudbus.sys בבדיקות שעשיתי ניתקתי את כל מה שמחובר בUSB ואני לא צריך(חוץ ממקלדת עכבר והכרטיס קול) הראה לי שיש עדיין משהו שמעמיס ניתקתי אז את הכרטיס קול וזה הראה שהדרייבר הזה כבר לא מראה קפיצה. ניטרלתי את הכרטיס רשת עידכנתי גירסא לכרטיס מסך שום דבר לא שינה. עוד אני אציין שכבר מלכתחילה הס…
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
חיברתי את המקלדת למחשב אחר כי רציתי לבדוק אם הוא עובד, עכשיו שאני מחבר אותו למחשב שלי היא לא פועלת זה יציאת USB עם פינים וניסיתי בדרייברים לזהות ואין שם מה לעשות?? ד"א אני כותב עכשיו ממחשב אחר אז בבקשה תסבירו מה לעשות ושיהיה לי פחות לכתוב כי אני כל שניה צריך להחליף מחשב כדי לרשום
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום חברים קניתי מחשב חדש והמשחקים לא רצים טוב מפרט המחשב : AMD 3200 זיכרון G1 Mhz 400 דיסק קשיח : G80 SATA II כ.מסך G-Force 6800GS עם 256 זיכרון ו 256 Bit במהלך המשחק כל כמה שניות הוא נתקע לשנייה ואז ממשיך המשחקים שניסיתי הם : Far Cry, F.E.A.R , C&C Generals מה עושים? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 785 צפיות
-
-
קיבליתי כרטיס מסך 780ti של גיגהבייט . רשום שצריך ספק של לפחות 600W (יש הערה שזה עבור i7 ולי יש i5) יש לי ספק couger st-500 שמוגדר ל 500W. האם יעבוד או שצריך להחליף ?
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום התקנתי היום את הכרטיס powercolor theater 550 pro, אבל חוק מרפי שוב צץ לו וקיימת בעיה, אחרי ההתקנה אין תגובה ואין בכלל התייחסות, לכרטיס, התוכנה שמגיעה עם הכרטיס בכלל לא מזהה שיש כרטיס טלויזיה (התוכנה לא הדרייבר!) וניסיתי להוריד דרייבר מהאינטרנט ועדיין ללא הצלחה, לבסוף הסתכלתי למנהל ההתקנים וראיתי את הקטע הזה שכנראה גורם לבעיה, ניסיתי לבטל כמה שיור התקנים לא שימושיים (מצלמת אינטרנט וכו') אבל עדיין לא הצליח. וברוך השם המחשב שלי מספיק חזק לדעתי לאכול את הכרטיס הזה. מה לדעתכם אפשר לעשות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום שבוע שעבר ביום רביעי קניתי כרטיס מסך חדש (HD7950) וכניראה בהרכבה שלו נפל לי מגנט מהשולחן אל תוך המארז ולא שמתי לב ויום למחרת שהיתה לי נפילה של המחשב (יותר נכון של הכרטיס מסך) פתחתי את המארז וראיתי אותו דבוק לכרטיס מסך הישן שלי (9500GT) שחיברתי לצורכי פיזיקס ומאז יש לי בעיות בעיקר של הכרטיס המסך החדש קריסת דריברים אם המחשב ניכנס ל"שומר מסך" אז ליפעמים הוא לא מראה לי כלום חוץ מזה אולי רק את העכבר ואז אני צריך לעשות ריסט למחשב והיתה לי פעם אחת גם קריסה של המערכת בכללי שניסיתי להפעיל דיסק של סרט במחשב יש לי גם הרד דיסק SSD חדש שמאז גם היו טיפה בעיות בלהתקין דריברים האמת כשאני חושב על זה הרבה בעיות גם החילו לי אחרי שהתקנתי דריברים של הלוח אם שלי שהורדתי מהאתר של גיגה בית …
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
ok let me start with some system specs: Win xp pro sp2 (all updtes to this date). Directx 9.0c latest this is a brand formatted computer. epox 8kda3j socket 754 amd 3000+ 64bit radeon 9600xt 128mb (Sapphire) ddr 400 512 ok now to the problems: 1. some games (usually direc3d ones and not opengl) get into VPU crash and reset loop untill the whole computer freezes up. 2. i get in dxdiag directshow crash and the error later if i want to bypass (i tried with the latest 3ivx and after uninstalling still nothing). all the drivers are latest download from original sites. catalyst 5.6 bios up to date motherboared up to date all the rest too. plz help the first error …
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
בזמן האחרון, כל פעם שאני מפעיל מחדש שאת המחשב, בדיוק אחרי שהוא גומר להעלות את כל השטויות, מושמע צליל שמזכיר ציוץ בעוצמה גבוהה מאוד... מאיפה זה הגיע פתאום?
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום חברים. רכשנו לוחות אסוס עם מעבד אינטל. לא יודע אילו דגמים. המוכר הוסיף כרטיס וידאו חיצוני בטענה שלמעבדים החדשים של אינטל אין משאבים כדי לעבוד עם כרטיס המסך הבנוי על לוח אסוס. . . . האם ידועה לכם בעיה כזו ? זה גורם להשהיה של 25 שניות מההדלקה עד להופעת סמל ASUS ! תודה, אליעזר
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
בחלק מהמשחקים זה קורה וחלק מהמשחקים עובדים איטי תמונה: http://www.zix.co.il/images/z-1539479911.JPG תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
יש לשני חברים שלי את הלוח הזה וכאשר אני מנסה לפרמט הוא אומר לי setup did not find hard disc אני יודע שזו בעיה מוכרת בכללי בכל הלוחות של MSI מה ניתן לעשות בנידון על מנת שזה יזהה?
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
האלן אז ככה...יש לי הרבה שגיאות CRC במחשב כשאני פותח קבצי winrar ואני לא חושב שזה קשור לקבצים עצמם כי ה-sfv אומר שהכל תקין 100% וכל פעם יש שגיאות בקבצים שונים ואני אסביר לדוגמא יש לי קובץ שאני רוצה לפתוח והוא מחולק לעשרה חלקים בנסיון הראשון לפתיחה יש למשל שגיאות בקבצים 3,5,7 ובנסיון שני יש שגיאות בקבצים 2,4,5,9 לדוגמא אני חושב שזה קשור לזיכרון אשמח לעזרה...
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
איך מוחקים מנקים את ה-ram ..?? האם זה אפשרי ע"י איפוס הביוס (כמו הוצאת בטריה).. הבעייה היא שהמחשב מלא בבאגים וכאן חשבתי שאולי פרמוט לא מספיק והבאגים אולי ישארו (מדובר באוסף קטן ומעצבן של באגים בווינדוס)... אלא צריך לנקות גם את ה-ram... תודה מראש... (אני לא מומחה גדול תתקנו אותי אם אני טועה איפשהו )
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב לעצמי מחשב, ראיתי מדריכים ביוטיוב שמסבירים איך עושים תזה. אבל,מה שאני רוצה לדעת זה שאני יכול לקחת סתם ספק כוח וסתם לוח אם ומעבד וכו... ולהרכיב או שזה לא עובד כך, וצריך להתאים מא עד ת.
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
עשיתי סריקה בסגנון Boot scan עם Avast והיה הפסקת חשמל בזמן הסריקה , השאלה היא אם יכול לקרות משהו למחשב ? להימחק משהו ?
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לפורום התקנתי XP מחדש במחשב עם לוח ASUS 5PGD1-VM הכל תקין מלבד כרטיס קול שלא מצליח להתקין הורדתי דריבר מהאתר של ASUS ולאחר התקנה המחשב נתקע ועושה ריסט רק ב- LAST GOOD הוא עולה התקנתי גם את kb835221.exe שמגיע עם הדריבר ללא הועיל יש למישהו רעיון איך פותרים ?????????? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
התחיל לקרות ממש לא מזמן. לפעמים נתקע כבר ב-MEMORY CHECK (לא במקום קבוע), לפעמים ה-WINDOWS עולה ואחרי כמה שניות נתקע - כשזה קורה המסך נהיה שחור ויש זמזום כזה כמו של צורב (וזה לא הצורב), וזהו. לפעמים זה גם נכנס ל-WINDOWS ולא עושה ממש בעיות, עד שאני מפעיל איזה שיר ב-WINAMP או MEDIA PLAYER... מה זה יכול להיות? ??? זה לא זכרון. בדקתי. יכול להיות משהו בלוח אם או ספק?? יש איזה דרך (רצוי תוכנה, כי אין לי לוח אם או ספק ספייר) לבדוק את מקור הבעייה? תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי לוח אם GA-K8NS Ultra-939 של ג'יגה בייט... וזיכרון 512mb ddr 400 עכשיו ניסיתי להוסיף ללוח עוד שתי סטיקים של 256 כל אחד במהירות 333 . (הזיכרונות מחברות שונות) עכשיו הבעיה היא שאיך שחיברתי את שני הזיכרונות והדלקתי את המחשב הוא נדלק לשניה ופשוט נכבה. הוצאתי סטיק אחד והפעלתי שוב, המחשב נדלק ל 5 שניות בערך ואז נכבה שוב. הוצאתי גם את הסטיק השני , ואז המחשב פעל כרגיל. ספק כח של HEC 400W. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלטם לכולם יש לי בעיה עם דסיק קשיח הוא עושה לי בעיות כמו שפעלה מחשב הוא אמר לי שדסיק לא בסדר וגם שאני עושה סרקיה בתכונה TuneUp Utilities 2007 הוא מראה לי שיש בעיה אך אני יכול לפתור את בעיה. ****אני יכול להחסן בדסיק האם יש תכונות שיכולות לפתור את הבעיה??? http://img413.imageshack.us/my.php?image=dsc00751qd6.jpg
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
ידידה קנתה במכרז PC ללא מע' הפעלה: Model: Intel® Pentium® D CPU 2.80GHz L2 On-board Cache: 1MB ECC Synchronous, ATC, 8-way set, 64 byte line size, 2 lines per sector Mainboard: Gigabyte Technology Co., Ltd. 8I945P-G Total Memory: 512MB Chipset Model: Giga-Byte Technology ??? (2770) (סימני השאלה מופיעים כך בדו"ח) Front Side Bus Speed: 4x 201MHz (804MHz data rate) Adapter: NVIDIA GeForce 6200 TurboCache Hard Disk: WDC WD800JD-55MUA1 (75GB) דו"ח Sandra מצורף! לאחר התקנת XP, ודרייבר nVidia מהאתר של nVidia, הבעיות הבאות: 1) התצוגה ב-Windows לא חדה, לפונטים יש מעין צלליות. לא מצליח …
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-