עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם , מדובר במחשב בן 4 שנים בערך. לאחרונה נתקלנו בתופעה שבה המחשב סרב להדלק בלחיצה על הכפתור , לאחר הוצאת כבל החשמל ל 10 שניות והחזרתו הוא נדלק ועבד בסדר גמור. לאחר תקופה דיי ארוכה שכך הפעלנו אותו , עכשיו בלחיצה על הכפתור הוא נדלק לכמה שניות ואז נכבה. שיטת ה 10 שניות גם לא עובדת כבר. האם מדובר בספק שהלך או שהבעיה יכולה להיות גם אחרת? תודה רבה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  2. Started by eliyaex,

שאלה יש לי כרגע מלא בעיות במחשב ואני חושב שהכי טוב יהיה לעשות לו ריסט הבעיה היא שיש לאבא שלי תוכנות שהוא עובד איתם במחשב ואני מפחד הם לא יפעלו לו אחרי זה אחת עובדת עם דוס(ולקח שנים לטכנאי שלנו להעביר אותה מהמחשב הישן למחשב הזה ולהתאים אותה והכל)והשניה היא תוכנה שעולה הרבה כסף ואתה מקבל קוד רק למחשב אחד ואני מפחד שאם אני יאפס תמחשב אז זה לא יקלוט תמחשב וירצו עוד כסף מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  3. Started by nir_gamer,

שלום חברים קניתי מחשב חדש והמשחקים לא רצים טוב מפרט המחשב : AMD 3200 זיכרון G1 Mhz 400 דיסק קשיח : G80 SATA II כ.מסך G-Force 6800GS עם 256 זיכרון ו 256 Bit במהלך המשחק כל כמה שניות הוא נתקע לשנייה ואז ממשיך המשחקים שניסיתי הם : Far Cry, F.E.A.R , C&C Generals מה עושים? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 799 צפיות
  4. Started by shay999,

lan party dk x48 יש לי בעיה בהגדרת הסאונד והUSB. אני מנסה להתקין את הדרייבר מהדיסק של הלוח M והוא עושה לי איזה תקלה בעת ההתקנה של הסאונד. ולגבי הUSB אני מכניס USB כלשהו והוא פשוט לא מראה שהתחבר משהו לשם... תעזרו בבקשה...

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  5. Started by carmel6,

אהלן יש לי מצלמת ווידאו של סוני ואין לי מושג איך אני מחבר אותה , חיברתי את הכבל הצהוב (svideo ? ? ) לכרטיס טלויזיה ואז הצלחתי לראות מה שאני רואה במצלמה דרך התוכנה שאני רואה טלויזיה אבל הבעיה שהמצלמה כביכול לא מותקנת ואני לא יכול להשתמש בה לשיחות במסנג'ר :[ איך אני מתקין אותה ? דגם המצלמה : ccd-trv26e עזרה תתקבל בברכה =] תודה מראש .

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  6. Started by haime23,

לפני כיומיים ניסיתי לחבר דיסק און קי לשקע usb שבחזית המכשיר.המחשב מודיע שההתקן אינו מזהה את החומרה.במנהל ההתקנים מופיעה הכתובית UNKNOWN DEVICE עם משולש צהוב .ניסיתי לחבר לשקע אחר ולפעמים יש זיהוי.אני חייב לציין שכל הצרכנים האחרים המחוברים למחשב פועלים.ניסיתי להסיר התקנה של כל ההתקנים ולבצע RESTART אולם ללא הועיל.מה עוד ניתן לעשות? תודה חיים

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  7. חזרתי היום לפנות בוקר מטיול לפולין מהבצפר, כמובן שצילמתי הרבה תמונות שצריך להעביר למחשב. הדלקתי את המחשב לפני כשעה (לא נגעתי בו כל היום) כדי להעביר את התמונות למחשב, והמחשב לא עולה לי... אני לוחץ על כפתור ההפעלה, המאוורים נדלקים לשנייה ונכבים (גם הלדים של המאווררים) ורק לד אחד נשאר לפעול... הלד מעל הזכרונות (הוא אמור להראות שהזיכרון פועל כמו שצריך?)... המחשב לא עולה לא משנה כמה אני לוחץ על כפתור ההפעלה זה המחשב בראשי שלי, אז אני צריך עזרה דחוף... תודה מראש על העזרה... http://www.youtube.com/watch?v=zn3mP_FIXFY

• 9 תגובות
    • 799 צפיות
  8. שלום יש לי בעייה רצינית יש לי את הכרטיס קול הזה VIA VT8237A High Definition Audio Controller PCI עכשיו לפני שפירמטתי את המחשב פתאום הפסיק להיות קול במחשב בדקתי דרייברים הכל אפילו התקנתי כרטיס קול חיצוני חדש שמתי דרייברים קיבל הכל בלי שגיאות בלי כלום אפילו במנהל התקנים מראה שהכל תקין מזהה דרייברים הכל מותקן כל הדרייברים של הלוח אם בקיצור הכל על פני השטח מראה תקין עכשיו פירמטתי את המחשב שמתי ווינדוס חדש התקנתי הכל אחד לאחד כולל הכרטיס קול המובנה של הלוח במנהל התקנים מראה הכל תקין קודאקים התקנתי בסרגל מראה את האייקונים של הכרטיס קול הכל מראה בסדר אפילו שאני מפעיל סרט או שיר הוא מראה שהכל תקין פשוט מריץ כאילו הכל בסדר אבל בעצם לא שומעים כלום אם למישהו יש פיתרון בישבילי או שי…

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  9. Started by NIR-T,

לא מזמן החלפתי לוח אם כי לקודם שלי נדפק ה USB. אז אחרי שקיבלתי את הלוח אם החדש מצאתי בעיות דפוקות לגמרי... לפחות פעמים ביום נדפק הכרטיס קול ואני צריך לעשות ריסט בשביל שזה יעבוד שוב. וגם לפחות פעמים קורה שפתאום כל המחשב נתקע ל5 שניות , וחוזר, נתקע שוב וחוזר ככה כל הזמן, וזה מנתק לגמרי את האינטרנט ודופק הכל... קיצר לקחתי את המחשב למעבדה של מניאקים שעובדים עלי בעינים ואומרים לי אחרי שבוע כבר שלא מצאו מה הבעיה אז כבר לקחתי את המחשב הביתה, ואחד שם אמר לי שזה בטח המערכת הפעלה... אני לא רוצה סתם לעשות REPAIR בדיסק של ווינדוס אז מישהו אולי יודע מה הבעיה ויכול להגיד לי מה זה? אני אומר 90% לוח אם. פרטי מחשב : P. 4 2.66 ghz 512 DDR MotherBoard: PS800D ASUS

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  10. שלום התקנתי היום את הכרטיס powercolor theater 550 pro, אבל חוק מרפי שוב צץ לו וקיימת בעיה, אחרי ההתקנה אין תגובה ואין בכלל התייחסות, לכרטיס, התוכנה שמגיעה עם הכרטיס בכלל לא מזהה שיש כרטיס טלויזיה (התוכנה לא הדרייבר!) וניסיתי להוריד דרייבר מהאינטרנט ועדיין ללא הצלחה, לבסוף הסתכלתי למנהל ההתקנים וראיתי את הקטע הזה שכנראה גורם לבעיה, ניסיתי לבטל כמה שיור התקנים לא שימושיים (מצלמת אינטרנט וכו') אבל עדיין לא הצליח. וברוך השם המחשב שלי מספיק חזק לדעתי לאכול את הכרטיס הזה. מה לדעתכם אפשר לעשות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 799 צפיות
  11. קניתי את המחשב לפני שנתיים בערך עם המפרט שמופיע לי בפרופיל אבל לאחרונה אני נתקל בכל כך הרבה בעיות שלא נשאר לי אלא לקלל את החומרה הזו הלוח אם בפעם השלישית שחזר ממידיקום בראשון עושה בעיוות ברמה כזו שאני מסוג לבצע פעולות מהר יותר ממנו מה שאני מתכוון הוא שהלוח פשוט לא מתפקד מהר לפחות לא כמו בהתחלה הוא לא קורא DUEL מוד זיכרון הוא תוקע לי חלונות וכדומה הוא תחת אחריות עדיין אבל מוציאים לי את הנשמה בפעם האחרונה חייבו 40 $ על סידור תושבת המעבד אמרו שזה באשמתי כדי להבין את התיסכול עליכם לדעת שקניית המחשב התבצעה לפני שהיה לי ידע בסיסי בחומרה שנרכש כעבור שנה בצורת עבודה בחנות שקניתי ממנה את המחשב הייתי סוכן מכירות! היום אני עומד לפני החלטה להחליף לוח ואולי גם מעבד השאלה היא מה השיל…

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  12. Started by bloodlion,

מוזר ומעניין לחיצה על DEL לא מכניסה להגדרות ה BIOS. יותר מזה לא רואים את המסך שה BIOS מזהה את רכיבי המערכת אלא ישירות נכנס למערכת ההפעלה (לאחר מסך שחור). איך זה ייתכן??? האם DEL לא היה אמור להכניס אותי ל BIOS ???

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  13. שלום לכולם יש לי בעיה, יש ברשותי לוח של DFI דגם LANPARTY ULTRA D ומאיזה שהיא סיבה אני לא מצליח להתקין עליו ווינדוס 98 זאת אומרת אני יכול להתקין... אבל הוא ניתקע בעלייה לווינדוס ! בעיה ידועה ? יש פתרון ?

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  14. Started by BENNY66,

יש לי צורב של טיאק כפול 40 פתאום הוא הפסיק לצרוב המנורה נדלקת הוא קורא כמה שניות ומפסיק ניסתי לנקות אותו אבל לא הולך משהו אולי נתקל בזה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  15. Started by Moti1,

ברשותי לוח אם של GIGABYTE 7VAXP. על הלוח יש חיבור (כלומר אופציה להוספה) לעינית אינפרא אדום. האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות את הרכיב הזה ? כלומר את העינית ? או איך זה נקרא ? מה לבקש מהמוכר ? כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מוטי

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  16. Started by A.M,

טוב אז ככה תמיד שאני מדליק את המחשב יש רעש מוזר כזה נמשך כמה דק' בערך 2 דק' ואז המחשב מתחיל להיות איטי כזה ואז שמסתיים הרעש המחשב עובד כרגיל תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  17. הורדתי לבדיקה את התוכנה aida32_220 והיא נותנת את כול הנתונים על המחשב הקיצר יש לי מעבד 3 גיגה עם באס 800 אבל רשום לי שמה... Motherboard Properties Motherboard ID 63-1400-000096-00101111-112103-I875P$P4C81096 Motherboard Name Unknown Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 200 MHz (QDR) Effective Clock 800 MHz Bandwidth 6400 MB/s Memory Bus Properties Bus Type Dual DDR SDRAM Bus Width 64-bit Real Clock 200 MHz (DDR) Effective Clock 400 MHz Bandwidth 6400 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type Intel Hub Interface Bus Width 8-bit Real Clock 67 MHz (QDR) Effective Clock 267 MHz Bandwid…

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  18. Started by man,

איך מוחקים מנקים את ה-ram ..?? האם זה אפשרי ע"י איפוס הביוס (כמו הוצאת בטריה).. הבעייה היא שהמחשב מלא בבאגים וכאן חשבתי שאולי פרמוט לא מספיק והבאגים אולי ישארו (מדובר באוסף קטן ומעצבן של באגים בווינדוס)... אלא צריך לנקות גם את ה-ram... תודה מראש... (אני לא מומחה גדול תתקנו אותי אם אני טועה איפשהו )

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  19. Started by cpp,

חיברתי היום לוח אם חדש ושאני מדליק את המחשב המאוורים דלוקים אבל המסך לא נדלק חיברת והחלפתי כרטיס מסך עדיין לא עובד וגם שמתי לב שהמאוורר של המעבד מתחלש ונדלק מהר יותר ככה כל הזמן.... מישהו יודע מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  20. http://img265.imageshack.us/img265/6097/19032010010.jpg יכול להיות שיש בעיה מסוימת בהארד דיסק? ממש תודה רבה לעוזרים. *אני משתמש בווינדווס 7 גירסת ה64 ביט.

21. Started by winner,

שלום חברים מחשב בן כמעט 6 שנים לוח אם MSI H81M-E34 מעבד Pentium G3250 ספק FSP 400W - קצת יותר ישן משאר הרכיבים בהדלקת המחשב , מאווררים של מארז ו-CPU פועלים (מחוברים ומבוקרים ע"י הלוח) אבל לא עולה ה-BIOS, אין LED'S על לוח האם כך שאני לא יודע מה מצבו אחרי מספר פעמים של כיבוי (מהמפסק של הספק) ןהדלקה המחשב עולה ופועל תקין. ניסיתי לנתק דיסק וכונן DVD באותה תוצאה - לפעמים עולה ל-BIOS ולפעמים לא מה יכול להיות ? לוח ? ספק ? תודה מראש למגיבים

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  22. לפני יומיים רכשתי HD של WD עם קיבולת של 160GB ובאפר של 8MB חיברתי אותו למחשב, עשיתי מחיצות (אחת של 10GB לכונן של מע' ההפעלה ואחת של כל השאר) והתקנתי את מע' ההפעלה על מחיצת ה-10GB... לתדהמתי גיליתי שלקח למחשב המון זמן לעלות לאחר התקנת ה-XP ולאחר בדיקה קצרה גיליתי כי ההארדיסק שלי עובד במצב PIO במקום במצב DMA. ניסיתי להחזיר את מצב DMA במספר דרכים שונות, כמו: להסיר את Primary IDE Channel ולתת למערכת להתקינו מחדש, פעולה שלא עזרה. חיפשתי ב-Google והגעתי לכל מיני אתרים המסבירים איך ניתן לסדר זאת דרך ה-Registry, ניסיתי וגם זה לא עזר. לכן, יצרתי מחיצה על ההארדיסק השני שלי (WD קיבלת 80GB ואף הוא 8MB באפר) שמחובר עם החדש כ-Slave והתקנתי עליו את מערכת ההפעלה. לאחר התקנת מערכת ההפעלה …

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  23. Started by V00d00,

יום אחרי פרמוט הבעיות התחילו שוב.. לפעמים (לעיתים די רחוקות) פשוט המחשב נתקע לי ל3 שניות ועושה ריסט.. קראתי בFAQ התקנתי WinDBG, ופתחתי את הקובץ וזה מה שרואים: Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.5.0003.7 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini121406-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: C:\WINDOWS\Symbols Executable search path is: Mini Kernel Dump does not contain driver list Debugger can not determine kernel base address Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) UP Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUser…

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  24. שלום, ביצעתי אתחול ntfs לדיסק קשיח 200 גיגה . התחלתי בהתקנת xp ובשלב ההתקנה מופיע נפח של 130 גיגה .לאן נעלמו כל ה- 70 גיגה ? בביוס מוצג הדיסק כ- 200 גיגה. תודה מראש חיים

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  25. החלפתי כבלים ide עגולים המחשב נהיה איטי במיוחד שמדליקים אותו הוא נישאר עם המסך של xp השחור בערך דקה ליפני הוא היה עולה בכמה שניות חשבתי אולי הכבלים לא טובים החזרתי את הרגילים אותו הדבר .מה אני יכול לעשות שיחזור כמו שהיה זה מעצבן לאלה .

• 5 תגובות
    • 798 צפיות

דיונים חדשים בפורומים