תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
כשאני כותבת עברית ומוסיפה מילה אחת או יותר באנגלית - האנגלית קופצת לראש השורה. מהניתן לעשות? תודה מראש, נורית.
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
זה קשור לחומרה, כנראה שהלוח אם שלי לא תומך ב SERVICE PACK 2 של ווינדוס.. אם אני מתקין את זה עכשיו- אני לא אוכל להיכנס לוינדוס יותר - כשהווינדוס ייטען זה ייתקע . אם אני מפרמט ומנסה להתקין ווינדוס שכלול בו SP2 אני גם לא מצליח - כמו באשכול הזה שהייתי צריך עזרה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=198293.0 בסוף התקנתי ווינדוס בלי SP2 וזה עבד.. מה אני אמור לעשות? לעדכן את הלוח אם? ביוס? הלוח אם שלי זה: asus p4p800E תודה
-
- 12 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היום (טוב לפני 20 דקות) הדלקתי את המחשב, כמה שניות עוברות ואני שומע רעש מוזר.. וכמה שניות אחרי זה נשמע כאילו משהו מת בתוך המחשב. פתחתי את המארז בזמן שהמחשב דלוק וראיתי שהמאורר המרכזי 12 סמ שמאחורה לא עובד מהר כמו שצריך, הוא זז אבל לא כמו האחרים. מיד כיביתי את המחשב וגם ראיתי שהוא הפסיק לזוז ממש מיד, בזמן שהאחרים ממשיכים להסתובב עד שהם נפטרים מהכוח שנותר להם אחרי הכיבוי. טוב ניקיתי את המאורר.. מה שאני עושה כל חודש למחשב הדלקתי את המחשב והכל בסדר לא היה רעש והוא פועל מהר כמו שצריך.. עכשיו אני לא יודע למה זה קרה, אני אבדוק שהוא ממשיך לעבוד כמו שצריך במשך כמה ימים ונראה מה קורה.. למישהו יש איזה מושג למה זה יכול לקרות? וסביבות כמה עולה מאוררר 12 סמ במידה וזה ימות? תודה =]
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
היום קיבלתי את ההארד שלי שהזמנתי: 250 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל בחיבור סאטה. חיברתי אותו למחשב ובאתי להתקין XP מחדש עליו, כמובן שבמהלך ההתקנה יצרתי פרטישן ופירמטתי אותו (פירמוט מלא, לא זריז, לקח הרבה זמן) וההתקנה החלה. בכל זמן הפירמוט וההעתקה הראשונית של הקבצים יצאתי מהבית וכשחזרתי בדיוק הגעתי לקטע שבו אני צריך להגדיר שפות, להכניס סיריאל וכו'. אחרי שססימתי אותו וההתקנה חזרה להעתיק קבצים ההארד דיסק פשוט התחיל לעשות מדי פעם רעשים ממש מוזרים, מין חריקות כאלה שאני רגיל לשמוע מכוננים דפוקים פיזית, מה שמוזר הוא שבכל הזמן העתקת הקבצים נמשכת כרגיל, אין שום בעיה שאני שם לב אליה חוץ מהרעשים. חשוב לציין שהכונן החדש היה היחיד פרט לסידירום שהיה מחובר למחשב באותו רגע, ושג'ימפרתי אותו לעבו…
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שבת שלום. קודם כל אם הHD לא יעבוד אני בכל מקרה יממש אחריות רק פשוט שבHD יש שמה את כל עולמי ובגלל זה אני צריך את מה שיש שמה נתחיל עד לפני כמה ימים החלפתי ספק למחשב הכל טוב ויפה הרכבתי גם תHD אחרי זה עושה לי תדבר ''DISK BOOT FAILURRE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER'' איזה טכנאי שיש לי בעיר אמר לי זהו הלך לך הHD תממש אחריות עכשיו אני שואל אם יש משהו לעשות במצב כזה? ניסיתי לחבר לHD כבל SATA ומתח אחר אבל גם זה לא עזר בביוס לא רואים אותו שמה בכלל מוגדר מה גם שאני מנסה לפרמט זה גם לא מזהה לי את הHD מן הסתם יש איזה משהו שאני יכול לעשות בשביל שזה יפתר? תודה אם מישהו יעזור
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי לוח אם GA-K8NS Ultra-939 של ג'יגה בייט... וזיכרון 512mb ddr 400 עכשיו ניסיתי להוסיף ללוח עוד שתי סטיקים של 256 כל אחד במהירות 333 . (הזיכרונות מחברות שונות) עכשיו הבעיה היא שאיך שחיברתי את שני הזיכרונות והדלקתי את המחשב הוא נדלק לשניה ופשוט נכבה. הוצאתי סטיק אחד והפעלתי שוב, המחשב נדלק ל 5 שניות בערך ואז נכבה שוב. הוצאתי גם את הסטיק השני , ואז המחשב פעל כרגיל. ספק כח של HEC 400W. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי, יש לי רמקולים LOGITECH Z323 אם זה משנה. עד לפני כמה זמן הכל היה טוב אבל לאחרונה התחלתי לשמוע רק מרמקול אחד (הימני- זה שממנו יוצא הכבל הירוק), הבעיה נפתרה כאשר סובבתי והזזתי קצת את הכבל הירוק בחיבור למחשב עד שלפני כמה זמן הרמקול השמאלי הפסיק לעבוד לגמרי גם שמשחקים עם הכבל הירוק (גם כשחיברתי את הכבל לחיבור רמקול הקדמי במארז). חשבתי שזאת בעיה בכרטיס קול במחשב, אבל בדקתי את הרמקולים במחשב נוסף, ואמנם שמעו בשני הרמקולים, אבל, גם פה, הייתי צריך לשחק קצת עם הכבל הירוק... תודה על העזרה, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
ממצב אחים שלי ?! 1) אז ככה פתאום ה - McAfee התחיל לעשות לי בעיות ולא הצלחתי לתקן את זה אז ניסיתי למחוק ולא הצלחתי אז מחקתי הכל ידנית (כולל מה - Reg) ויש לי עכשיו שתי תיקיות שנשארו ואני מנסה למחוק אותן אבל אני לא מצליח ... הנה תמונה: 2) עכשיו יש לי עוד בעיה ... ניסיתי להתקין מחדש את ה - McAfee והוא אומר לי שיש משהו שפועל ברקע והוא אומר לי לסגור את זה או להפעיל מחדש את המחשב אבל לא בנתי מה לסגור, אין לי שום בר פועל ברקע שיכול להפריע להתקנה ... ניסיתי לעשות ריסטרט אבל זה שוב אומר אותו דבר ... 3) למה ב - Task Manager (מנהל משימות) יש לי כל כך הרבה פעמים את הפעולה svchost.exe ? הנה תמונה: תעזרו לי בקשה לפתור את שתי הבעיה :-[ תודה מראש, משה
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אוקיי אז אחרחי מאמצים רבים כנראה גיליתי מדוע נוצרים המסכים הכחולים. יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים דרך קבל רשת. כאשר אני מחבר את המחשב השני למחשב שלי כדי שהרשת תעבוד נוצרים מסכים כחולים. כשאני מנתק אותו מהמחשב שלי אין... מה עליי לעשות? ד.א אני כמעט בטוח שהקבל רשת תקין כי התחברתי איתו לאינטרנט דרך המודם של הכבלים ולא היו לי בעיות . אשמח לתגובות ...
-
- 10 תגובות
- 777 צפיות
-
-
פרינט סקרין של אוורסט לבעיה: כתובים שם גם הפרטים הנוספים על המחשב. הבעיה נשארה גם אחרי שאיפסתי את הביוס (הוצאתי "בטריה") והפעלתי הגדרות ברירת מחדל. פתחתי את המחשב כל הסטיקים מחוברים טוב, והבעיה נשארת גם שהחלפתי בין שניים מהם. מדובר על וינדוס 7. אשמח לעזרה בנושא. תודה
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב שברגע שהשולחן עבודה עולה יש לי ריבועים על כל המסך ואחרי כמה שניות יש מסך שחור ונתקע ככה.. עכשיו אני לא יודע מה זה יכול להיות, כרטיס מסך או ספק כח. עכשיו בשביל לבדוק את זה אני החלפתי עם חבר שלי כרטיס מסך (יש לו אותו כרטיס מסך בדיוק) וכשאני שם את שלי אצלו גם לו בעיה וכשאני שם את שלו אצלי אין לי בעיה. אבל שלחתי את הכרטיס לבדיקה בחנות של היבואן ואמרו שהכרטיס מסך תקין. ובחנות שקניתי את המחשב הוא טוען שזה הספק. (אני לאיודע אם בגלל שיש לו אינטרס להרוויח כי על הספק אין לי אחריות=צריך לקנות חדש, ועל הכרטיס מסך יש לי אחריות) מה אתם חושבים שזה צריך להיות? הנתונים של המחשב: ATI HD 4870 512MB E8400 3.0GH.Z 4 גיגה ראם של קינגסטון וספק ג'ינדרי (לא מוכן אבל רשום 55…
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
הבעיה התחילה לפני כמה שבועות אבל הפסיקה זמנית והיום זה חזר שוב בבעיה צוין BAD POOL HEADER מבדיקה שנעשתה כל הדיסקים הקשיחים והSSD במצב תקין אני חושב שזה בגלל שעשיתי עדכון קושחה לSSD יש לי SAMSUNG EVO 840 והיה עדכון קושחה אבל שולל גם אפשרות כזאת שזה בגלל זה או שהSSD מתחיל לעשות בעיות אחרי שנה כי הEVO 840 יש בו בעיות היו כ4000 ערכי ריג'סטרי פגומים שעשיתי להם תיקון בפעם שעברה שזה קרה עם התוכנה Ccleaner בפעם שעברה שהמסך כחול הופיע הייתה ב7.11.15 הפעם זה אותו קובץ שקרס מפעם שעברה אותה שגיאה. המחשב נתקע בזמן גלישה באינטרנט ואז הופיע מסך כחול בפעם שעברה עשיתי בדיקה לזכרונות לבדוק את תקינותם והם תקינים המחשב אצלי מחר שנה ובאותו יום שרכשתי אותו התקנתי עליו Windows 7 Ultimate 64…
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מכירים את זה שאתם עוזבים את המחשב לכמה ימים לצבא או לכל דבר אחר רק כדי לחזור ולגלות מהאח הקטן שמשהו מסתורי וקטלני קרה ושכלום לא עובד יותר? אז ככה, המסך שלי ככל הנראה נשרף, דיווחו לי על ריח של שרוף והוא לא נדלק יותר. עכשיו חיברתי מסך אחר כדי לעבוד במחשב וכאשר הווינדוס עולה הוא משחיר (עדיין דלוק, אבל מנורה כתומה שם למטה) אני יכול לעבוד על המחשב רק בVGA MODE של הווינדוס XP. (למי שלא מכיר, שם זה עובד על 640X480 ועל 8bit צבעים), וגם שם אם אני מנסה להגדיל את הרזולוציה אפילו ל800X600 או את הצבעים ל16bit שוב הנורה הופכת כתומה. מישהו יכול להצביע על הבעיה? הכרטיס מסך? הספק כח? לא יודע כבר.. אגב לא יודע אם זה משנה אבל למסך אין חיבור חשמך משלו אלא הוא מחובר למחשב והמחשב מחבר אותו לחש…
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
כל תוכנה שמנסה ליצור לי כונן דיסקים במחשב גורמת למחשב לקרוס. אם זה ALCOHOL, DEAMON או עוד איזה אחת... תמיד מופיע ה PAGE FALUT הזה... זיכרון נבדק - MEMTEST 1.6 = תקין. אני צריך ניתוח לDUMP שיש פה... תודה מראש... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי 260GTX ולפעמים כשאני משחק במשחקים אחרי כמה זמן המשחק קופא וזה נותן לי ERROR של LiveKernelEvent. המחשב רץ על וינדוס 7 וכל הדרייברים מעודכנים. מה יכולה להיות הבעיה?
-
קיצר לא מזמן נכבה לי המחשב שלי. אני עכשיו על מחשב אחר שלמזלי נייד. אני לא ידוע מה לעשות התיאור הוא כזה, למי שמכיר את הלוח P4P800 וסדרותיו יודע שיש לו מין מערכת דיבור כזאת שאתה עושה POST. עכשיו המערכת הזאת אומרת לי שהיא כושלת לזהות את המעבד או שמהו כזה, כי ממש קשה להבין מה זה אומר. עכשיו אני לא מבין למה זה קורה ואיך ומה אני יכול לפתור, אני ממש אשמח אם תעזרו לי בזה כי אני חסר עצות אם אני אצטרך מחשב דומה יעני עם אותו סוטק אני אוכל להשיג. תודה מראש בובה'לס. מת עליכם!
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר שנתיים שאני מחבר את הלפטופ ל-LCD באמצעות כבל HDMI ואין שום בעיה. לפני כשבוע הייתה הפסקת חשמל קטנה ומאז אין סאונד כאשר אני מחבר את הלפטופ , המסך לבד עובד כרגיל והלפטופ עובד כרגיל אבל רק בחיבור ביניהם ישנה בעיה. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מה הבעיה? למה אני לא יכול לצרוב דרכו דיסקים רגילים? מה אפשר לעשות? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
ניסיתי התקין את הדרייברים של VIA 4in1 וזה לא עזר, ניסיתי להתקין את חבילת האודיו, גם לא עזר. מישהו יודע אולי מה עלי לעשות??
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GYGABYTE GA-6WMM7 עם כרטיס קול מובנה. הבעיה היא שבעת כיבוי המחשב הכרטיס משמיע קול פיצוץ, ואני צריך לכבות קודם את הרמקולים כדי להימנע מכך. אולי יש קשר לכך שרמקול של של לוח האם מחובר גם לכרטיס הקול (כלומר צפצופי האזהרה של לוח האם נשמעים גם דרך כרטיס הקול)? לא ראיתי דבר כזה באף מחשב אחר.
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
-
-
כרטיס קול מובנה REALTEK על לוח אם abit אין לי שום בעיה נראית בלוח הבקרה עשיתי התקנה מחדש של הדרייברים יש לי מארז antec p-160 עם פנל אחורי ופנל קידמי למיקרופון ואוזניות ובשניהם המיקרופון לא עובד (האוזניות כן פועלות) מבקש את עזרתכם . תודה
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב המסך הראשון שמראה כמה זיכרון פנימי יש וכו'. שיש את האפשרות להיכנס לביוס ע"י לחיצת DEL. הוא רושם לי במשך כחצי דקה-דקה : Deceting IDE drives אחרי זה במשך עוד איזה שתי דקות : Primary Master: WDC-בלה בלה בלה.. Primary Slave : none ואח"כ עוד שתי שורות גם עם WDC בלה בלה\ לוקח למערכת הפעלה לעלות בערך 5-10 דקות. מחשב די חדש 2.6 512MB מה הבעיהכאן? פירמוט יפתור את כל הבלאגן?
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
הי חבר'ה , ממש בקרוב אני בונה את המחשב החדש שלי ואני צריך עזרה במשהו. הבנתי שכאשר אני מרכיב את כל ה כונני דיסקים ,כונן קשיח ובקיצור הכל ואז מפעיל את המחשב נפתח תוכנת ה BIOS ,נכון? עכשיו אני קראתי את המדריך , רק רציתי לשאול אם אני אזדקק ל עידכון ה -BIOS(מחשב חדש) ? או שפשוט לדלג על זה ולהמשיך ללא עדכון ולהתקין את כל הדרייברים ותוכנת הפעלה ?
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שאני עושה פרינט סקרין ואז העתק רואים תמונה שלא מבינים ממנה כלום כמעט שחורה לגמרי. מה הבעיה ? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-