עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by עידו ארבל,

שלום משחק פורזה הוריזון 5 קורס לאחר שלוחץ START בתפריט המשחק והמחשב עושה ישר ריסט לא יודע מה לעשות מעבד i5 8600 לוח אם b365DH3 גיגה בייט זיכרנות ראם 2400 hyperx kingstone16GB 8X2 500 גיגה SSD TOSHIBA XPG m.2 512 GB כרטיס מסך 1080TI EVGA FTW2 ספק כוח 850W ססוניק.

2. שלום, במחשב שלי קיים לוח אם Gigabyte Z490 AORUS ELITE AC https://www.gigabyte.com/il/Motherboard/Z490-AORUS-ELITE-AC-rev-10#kf אני מעוניין להוסיף כונן SSD של Samsung https://www.samsung.com/us/computing/memory-storage/solid-state-drives/980-pro-pcie-4-0-nvme-ssd-2tb-mz-v8p2t0b-am/ האם הכונן יעבוד ויתאים ללוח אם? לוח האם תומך ב-NVMe PCIe 3.0 x4 , והכונן של סמסונג הוא NVMe PCIe 4.0 x4

3. הי קניתי מחשב חדש של אסוס 14 ושמתי לב שהסוללה נגמרת ממש מהר (3 שעות לכל היותר אחרי טעינה של 100%) בדיעבד ראיתי במדריך למשתמש שהייתי צריך להטעין את הסוללה 3 שעות ראשונות לפני השימוש זה משהו שהוא קריטי?

4. קניתי מחשב חדש שעבר בדיקות מאמץ... שיחקתי כמה דקות ב- COD4 ופתאום המחשב נכבה. ניסתי שוב ושוב הוא נכבה. איפה מתחילים ?? תקלת חומרה ? בעייה במשחק ? אגב, הפעלתי את EasyTune5 ובמסך של Hardware monitor יש icon אזהרה ליד CPU תחת fans... הערך שמופיע לא בזמן מאמץ הוא 1057 RPM אשמח לקבל עצות

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  5. כבר כמה זמן שהמחשב עושה מרסט את עצמו ברגע של מאמץ. אחרי שראיתי בתוכנה שהטמפ' עולות יותר מידי כיוונתי מאוורר והמחשב עבד כרגיל. אתמול בא אליי טכנאי הרכיב לי מאוורר והכל היה טוב, כמו כן הוא הוסיף לי 1 ג'יגה של RAM. אחרי כמה רגעים שהכל היה טוב (והטכנאי כבר הלך) המחשב התחיל לעשות ריסטים בלי שום סיבה... לא היה כל מאמץ אני כבר מתייאש ובזמן שאני כותב עכשיו אני מפחד שזה יתחיל לי מחדש בבקשה תעזרו לי מהר תודה!!

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  6. Started by lmlm,

הורדתי סרט בפורמט H264 720P בפורמט WMV. עכשיו אני מנסה להפעיל במדיה פלייר, אני שומע קול ללא תמונה. (ניסיתי גם ב DIVX PLAYER) למשהו יש מושג למה? האם זה הקובץ פגום,המדייה פלייר? משו אחר? תודה

7. Started by AleXGanGSteR,

לא מזמן קניתי את המארז NZXT APOLLO ... ויש לי הרגשה כאילו המאווררים שם בקושי מסתובבים. אני שם יד מאחורה ואני לא מרגיש שהוא מוציא אוויר בכלל. יש לי ספק ג'נרי של 400W נראה לי CODEGEN או משהו כזה. אני חוסך לספק חדש אז בנתיים אני משתמש בישן שלי. האם יש סיכוי שאין מספיק כוח בשביל להפעיל את המאווררים על המקסימום שלהם? והאם ישנה דרך לבדוק באיזו מהירות הם מסתובבים? אם זה חשוב ... אז המפרט שלי הוא: INTEL PRESCOTT 3GHZ(קירור של זלמן) 2*512 G.SKILL RAM WD 120GB 7200RPM SATA NEC DVDRW LEADTEK GEFORCE 6800GS אני חושב שזהו. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  8. Started by blinkybill,

שלום, יש לי בעיה עם דיסק קשיח IDE ישן של מקסטור (4d040h2) שהפסיק לעבוד ובמקום מוציא קולות כמו של זמזם, כנראה זאת התראה על משהו אבל על מה? מישהו נתקל בבעיה הזאת? לא כלכך חשוב לי ההארד דיסק אלא מה שיש עליו... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  9. Started by dudi2002,

שלום. אני מגיש כרגע עבודה ועושה אותה בחלקים חלקים. אני צעושה כל פעם קצת ושומר אותה. אחרי שאני מסיים את העבודה אני שומר עד לאן שהגעתי, מותקנת אצלי תוכנת word 2003 במחשב, ואני רוצה לשמור את העבודה בפורמט של word כי זה הכי נוח. רק שמשום מה העבודה נשמרת לי בפורמט של ה"כתבן" הרגיל שנמצא לי במחשב שהופך את כל המילים בעבודה ועושה לי בלאגאן שלם. איך אני שומר את העבודה בword? תודה.

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  10. Started by IG,

שלום לכולם, יש לי קטע מוזר עם הלפטופ שלי- כשאני עושה שינויים בתוכנות אופיס, השינויים לא נשמרים אחרי שאני מכבה את המחשב- כאילו היוזר שלי לא מוגדר כמנהל (ובגלל שהיוזר שלי הוא היוזר היחיד אני מניח שאני מנהל... במיוחד כשאני יכול לעשות בערך כל מה שאני רוצה במחשב...) דוגמא לבעיות: שמירה של סרגל כלים מותאם אישית התקנה של החבילת תמיכה בקבצים של אופיס 2007 (אתלי מותקן אופיס 2002) אני רוצה לציין שהאופיס שמותקן על הלפטופ מותקן גם על המחשב הביתי ואין לי עם זה בעיות. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  11. המסך הבא עולה לי לבערך 30 שניות ואז שוב ריסט ושוב ושוב. מממש מוזר ותודה לעוזרים הרצתי חיפוש בגוגל ומצאתי שאני צריך לעדכן את הביוס, הלוח אם שלי של giga byte דגם GA 965P DS3 אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך לעדכן ביוס אפילו שאני לא יכול להיכנס ללוח בקרה שם ממש כלום. וגם אין לי floppy תודה שוב.

12. שלום לכולם ברשותי שני מחשבים, נייח ונייד. לאחרונה שמתי לב שברגע שאני ניגש על המחשב הנייח מהנייד דרך שורת ה-RUN ספציפית לכונן D (כונן עם מוזיקה ודברים אחרים -לא המערכת הפעלה) אני אכן מצליח לראות את הקבצים, ברגע שאני מנסה להעתיק אפילו קובץ קטן המחשב הנייח אל הנייד, המחשב הנייח קופא ורק ריסטרט מחזיר אותו לעבוד, CTRL ALT DEL לא מעלה שום דבר ואין שום דרך לגשת בשום צורה לשום מקום. ניסיתי לגשת אל כונן C ולהעתיק קבצים - עובד תקין. הרשאות נבדקו אבל זה לא ה issue פה כי המחשב קופא ולא נותן הודעה שאין הרשאות. בדקתי את ה lsass ולא ראיתי משהו בעייתי בפרוסס לפני שהמחשב מגיע לקיפאון... עשיתי scandisk /defrag לכונן D בנוסף סתם כדי לראות אם זה מסייע במשהו - לא הועיל. רעיונות?

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  13. שלום חברים, לחברה שלי יש מחשב ישן מבוסס פנטיום D במהירות 2.66GHZ ולוח-אם פשוט עם כ.מסך OB, זכרון פנימי 512MB וספק כוח של 250W ג'נרי. כבר חודשים שהמחשב כבה במאמץ, אז שיערתי שזוהי בעיה של חימום המעבד, בדקתי טמפ' ואכן המחשב היה על 74 מעלות במנוחה (בביוס כשבדקתי). בזמן האחרון המצב החמיר והמחשב כבה מיד אחרי שמדליקים אותו (15 שניות לאחר ההדלקה). בזמן הזה הצלחתי להכנס לביוס ולבדוק טמפ' וראיתי שהטמפ' מטפסת ומטפסת וכשהמעבד מגיע ל96 מעלות המחשב כבה. אז רכשתי לה קירור למעבד AC ALPINE 11 PRO REV.2 ב-70 שקלים בKSP. הרכבתי אותו, חשבתי שהבעיה תסתדר, ועדיין אותה בעיה... והקירור עובד בוודאות והרכבתי נכון... מה עושים במצב כזה? כיביתי את האפשרות בביוס של כיבוי לאחר טמפ' מסוימת ועדיין זה קור…

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  14. צריך חלקי חילוף לפאנל האחורי של המסך ולפאנל המקלדת. לא צריך להיות מאותה סידרה פאנל משומש פשוט למסך יספיק. מוכן לשלם עד 150 ש"ח לשניהם, אפשר לקנות גם רק חלק אחד. יכול להעביר תשלום בפייפאל עם צריך. אין צורך בעבודה. אם למישהו יש עצה אחרת אשמח לשמוע... דיברתי עם איבוריי ממזמן על זה אבל הם לא עזרו לי ממש בעניין. לא ממהר ואפשר גם להזמין מחו"ל, מחפש זול...

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  15. Mini062009-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: Windows Server 2008/Windows Vista Kernel Version 6001 (Service Pack 1) MP (4 procs) Free x64 Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 6001.18226.amd64fre.vistasp1_gdr.090302-1506 Machine Name: Kernel base = 0xfffff800`02413000 PsLoadedModuleList = 0xfffff800`025d8db0 Debug session time: Sat Jun 20 01:38:29.090 2009 (GMT+3) System Uptime: 0 days 0:37:20.877 Loading Kernel Symbols ............................................................... ...............…

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  16. Started by AxeOr,

זאת המערכת שיש לי - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=775778 לוח אם - H77 D3H ומשום מה רק הקטנים עובדים , איך אני יכול להפעיל גם את הסאבופר , יש צורך באיזה דרייבר מיוחד או תוכנה ?

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי לוח אם של gigabyte ga-p35-ds3p http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2747#ov ספק כוח של corsair 450W וקניתי כרטיס הרחבה של USB3 ו SATA3 של חברת transcend http://ksp.co.il/?uin=13814 כאשר אני מנסה לחברת את הכרטיס למחשב, יש לי כמה סלוטים פנויים של PCI-E, המחשב לא נדלק לא משנה כמה פעמיים אני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב לא מגיב כאשר אני מוציא את הכרטיס מהסלוט המחשב נדלק רגיל ועובד ( אפילו אם לא הוצאתי את החשמל מהכרטיס) כאשר חזרתי לחנות ממנה קניתי חיברנו את הכרטיס למחשב אחר שהיה שם ( בדיוק כמו בבית ) והכרטיס עבד הכל תקין האם משהוא יודע מה הבעיה יכולה להיות? תודה העל העזרה

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  18. Started by Daniel Azulay,

קניתי מחשב חדש אבל יש לו בעיה מתי שאני מנסה לחבר מסך ללוח אם הוא לא מציג לי כלום על המסך אני יודע שזה משהו בביוס יש פה מישהו שיכול להסביר לי מה לעשות שם שאני יכול לחבר מסך ללוח אם וזה יעבוד? תודה! נ.ב לא לכתוב פה שאני יחבר את מסך דרך הכריטס מסך!

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  19. Started by shimivak,

אהלן, כבר תקופה ארוכה שיש לי בעיה שהמסך נכנס למצב שינה ולא יוצא ממנו או שפשוט המסך הופך ללבן וגם אז לא יוצא ממנו... לרוב זה קורה תוך כדי משחק אבל זה קורה הרבה פעמים גם סתם ככה תוך כדי גלישה באינטרנט\עבודה בוורד וכו'. החלפתי כרטיס מסך וזה לא פתר את הבעיה, ניסיתי גם להשתמש במסך אחר וזה גם לא פתר את הבעיה... ניקיתי אבק וגם פירמטתי את הכונן והבעיה עדיין קיימת. אני תקוע ואין לי מושג מה הפתרון, אם מישהו יוכל לעזור לי ככה שאני יוכל להשתמש במחשב בלי הצורך לעשות ריסטרט כל כמה דקות זה יהיה מצוין! מפרט: מעבד Intel core2 cpu 6300 @ 1.86GHz 1.86 GHz RAM 2 GB כ"מ NVIDIA geforce GT 630 מסך samsung syncmaster t190 win 7 תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  20. Started by oriki9999,

שלום וברכה, יש לי את את הכונן LG GH24NS50 ואחרי שעדכנתי את התוכנה דרך האתר של LG הוא הפסיק להגיב בכלל (לא נפתח אפילו). הורדתי בהתחלה את העדכון הראשון (XP02) מכאן : http://www.lg.com/sg/support-product/lg-GH24NS50 , ולאחר שהכונן לא עבד התקנתי גם את האחרים (והוא עדיין לא עובד). מה שמוזר שהורדתי את הDriver המתאים לגרסה שלי אבל מסיבה כלשהי המחשב מזהה בdevice manager את הכונן עכשיו כגרסה gh52l.ניסיתי להוריד את כל הDrivers המתאימים לגרסה שלי והכונן עדיין לא עובד (וממשיך להופיע כgh52l). מישהו יודע איך אני יכול לסדר את הבעיה? בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  21. Started by DarkW,

כפי שניתן לראות מהבדיקה של 3DMark הזכרונות שלי עובדים ב-667Mhz. האם זה תקין? האם הם אמורים לעבוד כל אחד ב-1333Mhz או שבגלל שזה 4GBX2 אז זה "מתחלק"? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  22. Started by a_beilis,

יש לי המחשב שבמפרט... הוא עובד נורא נורא לאט...מוזיקה אפילו מקרטעת לי... שלא נדבר על אינטרנט וסרטים ומשחקים!!! אני לא יודע מה לעשות סרקתי עם קספרסקי וזה לא מוצא כלום... מה עושים\? ; ???

• 9 תגובות
    • 750 צפיות
  23. Started by ofirtz,

איך אני מחבר ומגדיר מחיצות ל 2 הארד דיסקים במחשב? אשמח אם אפשר לקישורים! תודה!

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  24. Started by RoNeR,

מישו יודע מה זה ההגדרה הזאת בביוס? היא מוגרת כרגע על 8x

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  25. Started by lib1,

שלום לכולם, יש לי דיסק קשיח של WD דגם 2500KS והוא תומך בטכנולוגיית SMART כאשר אני מפעיל את המחשב רשום לי S.M.A.R.T DISABLED כלומר האופצייה לא מופעלת איך אני מפעיל אותה (יש לי ביוס האורד גירסה F4)??

• 6 תגובות
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.